2020. január 27., hétfő

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Több ész, de akik ellenségnek választanak és jelölnek minket, azokat mi sem tekintjük felebarátainknak. :3 Mert annál több eszünk van.
Egy logikai hiba van azért a béke

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Több ész, de akik ellenségnek választanak és jelölnek minket, azokat mi sem tekintjük felebarátainknak. :3 Mert annál több eszünk van.
Egy logikai hiba van azért a békepapi értelmezésben. Aki tevékeny ellenségünk, és vele szemben semmiféle szereteten alapuló meggyőzéses módszer nem működik, azt bűnözőnek hívják és ott a helye ahol azoknak. Bezárva.

"Pedig – Niedermüller – magának tudnia kellene, hogy amikor a szeretet és a teremtés tökéletessége ellen lépnek fel, amikor Istent káromolják és a keresztények ellen fröcsögnek, akkor újra és újra önmagukra hozzák Isten haragját és megtorlását."

Stoffán György: Nyílt levél Niedermüller Péternek - Egy fehér, keresztény, heteroszexuális képződmény válasza | Vadhajtások

Niedermüller!   Nem kezdem azzal, hogy mi lenne, ha például… mert tudom a választ. Nemzetközi tiltakozás, és maguk rohangálnának Brüsszeltől-New Yorkig panaszkodni és rettegni. Mert maguk ilyenek, Niedermüller! Ilyenek voltak 1919-ben is, amikor a fehér, magyar, keresztény, heteros...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.