2019. október 5., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Karigeri & company mit szívott fel az orrába, hogy még neki áll feljebb? Azok után, hogy bevallottan korrupt párt jelöltje... A kokótól lehet max. hányingere. :D

Me

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Karigeri & company mit szívott fel az orrába, hogy még neki áll feljebb? Azok után, hogy bevallottan korrupt párt jelöltje... A kokótól lehet max. hányingere. :D

Meg attól, hogy működésben látható újra a tipikus szoclibzöld kettős mérce. Hiszen az ellenzéki László Imrét szexuális erőszakkal vádolták meg. Kiállnak mellette mégis, ezek :

"A tüntetésen részt vett Karácsony Gergely és László Imre mellett több politikus is, Molnár Zsolt (MSZP), Tüttő Kata (MSZP), Niedermüller Péter (DK) vagy Orosz Anna (Momentum) például. "

"Hazudtok!" – Tüntettek Karácsonyék a TV2 előtt

A Tények és az Origo arról számolt be, hogy egy nő szexuális zaklatással vádolja László Imrét, az ellenzék újbudai polgármesterjelöltjét. A politikus mellett szimpátiatüntetést tartottak tegnap.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.