2020. május 4., hétfő

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem kell a Nagy Testvér! Nem megoldás amit ugyanaz a hatalom ad, amitől a probléma származik.

Az egészség továbbra is alkotmányos jog - emberek vagyunk és viszont n

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Németországban viharosan nő az elégedetlen polgárok száma, akik azzal kritizálják a kormányt, hogy a SASR2/COVID19 járvány kapcsán elrendelt intézkedések messze meghaladták az ésszerű mértéket, különösen annak tekintetében, hogy nem folyt se nyilvános, se társadalmi, se tudományos vita arról, hogy milyen veszélyes is valójában a járvány. Pedig már a lezárások előtt számos nemzetközileg is elismert tudományos szaktekintély jelezte, hogy a koronavírus nem fog tömeges, átlag feletti halálozáshoz vezetni Németországban, ezért a korlátozások feleslegek.


A kijárási korlátozások bevezetésével és a hivatalos kommunikáció bizonytalansága miatt egyre többen kezdtek el kételkedni a kormány szavahihetőségében az elmúlt hetekben. Leginkább az váltott ki felháborodást számos állampolgár szemében, hogy a vezetők nem akarják azon híres orvosok és járványügyi szakemberek véleményét meghallani továbbra sem, akik más tudományos álláspontot képviselnek, mint a kormány virológus tanácsadói.  A közszolgálati médiában sem kaptak ezért szereplési lehetőséget soha.

Így született meg az a Widerstand2020  (Ellenállás2020) nevű párt április közepén, Dr. Bodo Schiffmann orvos és Ralf Ludwig ügyvéd  alapításával, akik jogi és orvosi, társadalmi elkötelezettségükből kötelességüknek érezték a szervezet megalapítását.  A párt saját internetes oldalán keresztül toboroz tagokat online regisztrációs lehetőséggel.
Az alapítók elmondása szerint csupán alig több, mint egy hét alatt 90.000 polgár lépett be, amivel már most Németország negyedik legnagyobb pártja lettek, a tagság tekintetében. Ha ez a dinamika megmarad, akkor pár héten belül a legnagyobb pártokat is beérik.

Ralf Ludwig ügyvéd a 2020. május 2-án tartott stuttgarti békés tüntetésen 6.000 ember előtt kritizálta a német kormány intézkedéseit a járvány kapcsán. A meghozott rendelkezések szerinte aránytalanok, súlyosan alaptörvény-ellenesek, és sértik az emberek szabadság és önrendelkezési jogát. A járvány kapcsán a német kormány által elrendelt tüntetési tilalmat a Német Legfelsőbb Bíróság alaptörvény-ellenesnek ítélte, így a másfél méter betartásával szabad továbbra is tüntetni Németországban.

A Német Szövetségi Köztársaság kormányának 2020.április 29-i kabinet-ülésén törvénytervezet készült, majd megjelent a kormányzat hivatalos weboldalán is, ami az úgynevezett fertőzés-védelmi törvényt módosítaná.
Bevezetnék az oltási illetve immunitási igazolványt. Olyan emberek, akik nem kaptak védőoltást vagy nem rendelkeznek hivatalos immunitási igazolással egy betegséggel szemben, azon polgárokra az alaptörvény biztosította jogok és lehetőségek kötelezően nem terjednének ki, így akár a munkavégzésben vagy a társadalmi élet gyakorlásában is korlátozhatnák őket, elemzi Ralf Ludwig a tervezetet, amit május 15-én akar a német kormány törvénybe iktatni. Ludwig a békés stuttgarti tüntetésen 6.000 ember előtt elmondta, hogy a törvénytervezet súlyosan alaptörvény-ellenes, mert sérti az emberek szabadság- és önrendelkezési jogát.

A kormány ezen felül módsítani tervezi a gyógyszertörvényt is. Ludwig kritizálta, hogy ezen törvény módosítása hatályon kívül helyezné a gyógyszerek eddigi minimum 18-24 hónapon át történő, előírásszerű tesztelését, és lehetőséget adna ennek megkerülésére és kihagyására, ahol az emberek maguk lennének a tesztalanyok.
Elmondta, hogy ő maga sem oltás-ellenes alapvetően, és a kislánya is be lett oltva korábban, de itt a politika már megfosztja az embert annak lehetőségétől, hogy szabadon dönthessen bárki arról, hogy mi történjen a testével, hogy mi ésszerű és mi nem.

„Eljött az ideje, hogy eldöntsük, a szociális ridegség és félelem, vagy a szeretetteljes egymással való törődés társadalmát akarjuk-e? Egy szolidáris társadalom vagyunk. Ám nem szolidáris az, hogy a gyermekeink nem találkozhatnak más gyermekekkel.
Nem szolidáris az, hogy a szüleink, nagyszüleink és betegeink nem láthatják a családjukat, szeretteiket. És nem szolidáris az se, hogy a családok elmehetnek temetésekre, de nem látogathatják meg a haldokló szeretteiket."

Végezetül arra kér minden német állampolgárt, hogy keresse meg levélben, e-mailben vagy személyesen a politikusokat, és követeljék a törvénytervezet elvetését, majd Mahatma Gandhi sorait idézve fejezte be a beszédét: 

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban."

IDE KATTINTVA tudja elolvasni a törvénytervezet.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Photo

Sunday 03 May 2020 05:14 PM UTC+00


You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "nem tartják be" - A háttérhatalom tart be a kötelezően ránk erőszakolt vírushisztériával a gazdaságainknak és a mindennapi normális életünknek.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Szlovéniában egy új fertőzést sem regisztráltak: Horvátországban sincs sok új eset

  • MTI
  • 2020. május 3. vasárnap 18:02

Egyetlen új koronavírus-fertőzést sem regisztráltak Szlovéniában, Horvátországban továbbra is egyszámjegyű az új esetek száma, derült ki a válságstábok vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Szlovéniában az ismert koronavírus-fertőzöttek száma így 1439 maradt. Az elmúlt 24 órában két ember halt meg a Covid-19 betegség következtében, a járvány halálos áldozatainak száma ezzel 96-ra nőtt. A járvány megjelenése óta a kétmillió lakosú országban 55 520 koronavírustesztet végeztek. A diagnosztizált betegek közül 59-en vannak kórházban, közülük 21-et ápolnak intenzív osztályon.

Járványügyi szakemberek szerint bár lassul a járvány terjedése, és a járványügyi helyzet ellenőrzés alatt áll, az elkövetkező napokban, hetekben és hónapokban is be kell tartani a közösségi távolságtartás szabályait, a higiéniai előírásokat és a még mindig érvényben lévő, a járvány megfékezésének érdekében elfogadott korlátozásokat.

A szomszédos Horvátországban 24 óra alatt nyolc új esettel - öttel többel, mint egy nappal korábban - 2096-ra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma. Az elmúlt napban történt két halálesettel 79-re emelkedett a halálos áldozatok száma. Az első fertőzés valamivel több mint két hónappal ezelőtti megjelenése óta 1489 beteget nyilvánítottak gyógyultnak. Pillanatnyilag 231 beteget kezelnek kórházban, közülük 15-en vannak lélegeztetőgépen. A négymilliós országban eddig 38 084 koronavírustesztet végeztek.

Mivel jelentősen lassult az új koronavírus terjedése Horvátországban és Szlovéniában is, szigorú óvintézkedések mellett a kormányok fokozatosan enyhítenek a korlátozásokon és újraindítják a gazdaságot. A bevásárlóközpontokban működő üzleteken kívül minden bolt kinyithatott a héten, hétfőtől pedig elkezdhetik működésüket azok a kávézók és éttermek, amelyek rendelkeznek terasszal, továbbá a fodrász- és kozmetikai szalonok, valamint május közepétől az óvodák és általános iskolák is.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint hamarosan bezuhanhatnak a koronavírus miatt az árak, miközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,91 százalékos THM-el, és havi 65 769 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Bank például 66 792 forintos törlesztőt ígér 3,13 százalékos THM-en; míg a Takarékbanknál hasonlóan, 3,26 százalékos THM-el, és 66 817 forintos törlesztőrészlettel. Érdemes még megnézni a Budapest Bank, a Raiffeisen és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A világvégerettegők által összehordott dezinformációkkal ellentétben e vírust megöli a hő, a nedvesség (kézmosás, eső, tó, folyó, strand), és akkor még az UV sugárzást ez

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

During the White House Coronavirus Task Force briefing, DHS Science and Technology Directorate chief William Bryan presented reporters with the first results from studies by the National Biodefense Analysis and Countermeasures Center on what conditions the COVID-19 novel coronavirus can survive in.

Bryan told reporters the virus dies "at a much more rapid pace" when exposed to higher temperatures and humidity, noting that at 75 degrees Fahrenheit and 80% humidity, it dies much faster than before, in between one and six hours. However, when exposed to direct summer sunlight under those conditions, the virus perishes in just two minutes.

​The DHS scientists also found that without further action, bleach kills the coronavirus in five minutes, and isopropyl alcohol kills it in just one minute.

The director added the biolab was testing other situations, including different concentrations of sunlight, ultraviolet light, heat and humidity, as well as other cleaning chemicals.

When a reporter asked Bryan why

muggy areas like New Orleans and Florida had become COVID-19 hotspots, the director noted that sunlight, heat and humidity are not cure-alls.

​"Look at the coronavirus as a chain with many links," Bryan said, noting the findings merely  pointed to "weak links" in the chain.

"That doesn't take away the other activities, guidance from the White House or the CDC [Centers for Disease Control and Prevention], that people need to do to protect themselves," he said, adding this knowledge was "another weapon in that fight."

However, while he conceded that "summer conditions will create an environment where transmission can be decreased," he was careful to add that "it would be irresponsible to say that we feel the summer will totally kill the virus. We have an opportunity, though, to get ahead."

US President Donald Trump asked Bryan if the virus would die on a person's hands under the ideal conditions he described. Bryan noted that while skin is a nonporous surface, on which the virus lives longer, he added that "in theory" sunlight could kill it on human skin as well.

The president noted that while "a lot of people were talking about the summer," his administration would likely extend social distancing guidelines through the warmer months.

"Until we feel it's safe, we are going to be extending," Trump told reporters.

He added that he had previously proposed that sunlight might help against the coronavirus, noting that he was lambasted by the "fake news media" for saying so.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ezért kellett minden kisboltot bezárni? Akinek sürgősen kell valami, így hipermarketbe megy - azért, amit különben szakboltban vett volna meg. Kamu járvány, statáriális ga

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Nagy István agrárminiszter bejelentése, miszerint az anyák napja miatt a hosszú hétvégére feloldják a virágboltok nyitva tartására vonatkozó korlátozásokat, egy olyan tényre világított rá, amely károsan érinti a magyar gazdaságot – világít rá közleményében Szajlai János, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. számú választókerületi elnöke. Alább a folytatás.

Nagy István arra hívta fel a figyelmet, hogy a multinacionális üzletláncokra nem vonatkoznak a korábban bevezetett korlátozások, ezért egyenlőtlen versenyfeltételek alakultak ki a virágpiacon – áll az agrárminisztérium közleményében.

Hírdetés

Elszomorítónak tartjuk, hogy az egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések ilyen versenyhátrányba hozták a magyar kisvállalkozásokat az egyébként is tőkeerős multikkal szemben, véleményünk szerint nem csak a virágpiacon, hanem a kereskedelem más területein is.

Éppen ezért a Mi Hazánk Mozgalom elvárja a kormánytól, hogy a következő időszakban átgondoltabban és a helyi kisvállalkozások érdekeit is szem előtt tartva hozzon döntéseket.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "nem tartják be" - A háttérhatalom tart be a kötelezően ránk erőszakolt vírushisztériával a gazdaságainknak és a mindennapi normális életünknek.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
  • MTI
  • 2020. május 3. vasárnap 18:02

Előzmények:

Egyetlen új koronavírus-fertőzést sem regisztráltak Szlovéniában, Horvátországban továbbra is egyszámjegyű az új esetek száma, derült ki a válságstábok vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Szlovéniában az ismert koronavírus-fertőzöttek száma így 1439 maradt. Az elmúlt 24 órában két ember halt meg a Covid-19 betegség következtében, a járvány halálos áldozatainak száma ezzel 96-ra nőtt. A járvány megjelenése óta a kétmillió lakosú országban 55 520 koronavírustesztet végeztek. A diagnosztizált betegek közül 59-en vannak kórházban, közülük 21-et ápolnak intenzív osztályon.

Járványügyi szakemberek szerint bár lassul a járvány terjedése, és a járványügyi helyzet ellenőrzés alatt áll, az elkövetkező napokban, hetekben és hónapokban is be kell tartani a közösségi távolságtartás szabályait, a higiéniai előírásokat és a még mindig érvényben lévő, a járvány megfékezésének érdekében elfogadott korlátozásokat.

A szomszédos Horvátországban 24 óra alatt nyolc új esettel - öttel többel, mint egy nappal korábban - 2096-ra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma. Az elmúlt napban történt két halálesettel 79-re emelkedett a halálos áldozatok száma. Az első fertőzés valamivel több mint két hónappal ezelőtti megjelenése óta 1489 beteget nyilvánítottak gyógyultnak. Pillanatnyilag 231 beteget kezelnek kórházban, közülük 15-en vannak lélegeztetőgépen. A négymilliós országban eddig 38 084 koronavírustesztet végeztek.

Mivel jelentősen lassult az új koronavírus terjedése Horvátországban és Szlovéniában is, szigorú óvintézkedések mellett a kormányok fokozatosan enyhítenek a korlátozásokon és újraindítják a gazdaságot. A bevásárlóközpontokban működő üzleteken kívül minden bolt kinyithatott a héten, hétfőtől pedig elkezdhetik működésüket azok a kávézók és éttermek, amelyek rendelkeznek terasszal, továbbá a fodrász- és kozmetikai szalonok, valamint május közepétől az óvodák és általános iskolák is.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint hamarosan bezuhanhatnak a koronavírus miatt az árak, miközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,91 százalékos THM-el, és havi 65 769 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Bank például 66 792 forintos törlesztőt ígér 3,13 százalékos THM-en; míg a Takarékbanknál hasonlóan, 3,26 százalékos THM-el, és 66 817 forintos törlesztőrészlettel. Érdemes még megnézni a Budapest Bank, a Raiffeisen és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem kell a Nagy Testvér! Nem megoldás amit ugyanaz a hatalom ad, amitől a probléma származik.Az egészség továbbra is alkotmányos jog - emberek vagyunk és viszont nem vagyu

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Németországban viharosan nő az elégedetlen polgárok száma, akik azzal kritizálják a kormányt, hogy a SASR2/COVID19 járvány kapcsán elrendelt intézkedések messze meghaladták az ésszerű mértéket, különösen annak tekintetében, hogy nem folyt se nyilvános, se társadalmi, se tudományos vita arról, hogy milyen veszélyes is valójában a járvány. Pedig már a lezárások előtt számos nemzetközileg is elismert tudományos szaktekintély jelezte, hogy a koronavírus nem fog tömeges, átlag feletti halálozáshoz vezetni Németországban, ezért a korlátozások feleslegek.


A kijárási korlátozások bevezetésével és a hivatalos kommunikáció bizonytalansága miatt egyre többen kezdtek el kételkedni a kormány szavahihetőségében az elmúlt hetekben. Leginkább az váltott ki felháborodást számos állampolgár szemében, hogy a vezetők nem akarják azon híres orvosok és járványügyi szakemberek véleményét meghallani továbbra sem, akik más tudományos álláspontot képviselnek, mint a kormány virológus tanácsadói.  A közszolgálati médiában sem kaptak ezért szereplési lehetőséget soha.

Így született meg az a Widerstand2020  (Ellenállás2020) nevű párt április közepén, Dr. Bodo Schiffmann orvos és Ralf Ludwig ügyvéd  alapításával, akik jogi és orvosi, társadalmi elkötelezettségükből kötelességüknek érezték a szervezet megalapítását.  A párt saját internetes oldalán keresztül toboroz tagokat online regisztrációs lehetőséggel.
Az alapítók elmondása szerint csupán alig több, mint egy hét alatt 90.000 polgár lépett be, amivel már most Németország negyedik legnagyobb pártja lettek, a tagság tekintetében. Ha ez a dinamika megmarad, akkor pár héten belül a legnagyobb pártokat is beérik.

Ralf Ludwig ügyvéd a 2020. május 2-án tartott stuttgarti békés tüntetésen 6.000 ember előtt kritizálta a német kormány intézkedéseit a járvány kapcsán. A meghozott rendelkezések szerinte aránytalanok, súlyosan alaptörvény-ellenesek, és sértik az emberek szabadság és önrendelkezési jogát. A járvány kapcsán a német kormány által elrendelt tüntetési tilalmat a Német Legfelsőbb Bíróság alaptörvény-ellenesnek ítélte, így a másfél méter betartásával szabad továbbra is tüntetni Németországban.

A Német Szövetségi Köztársaság kormányának 2020.április 29-i kabinet-ülésén törvénytervezet készült, majd megjelent a kormányzat hivatalos weboldalán is, ami az úgynevezett fertőzés-védelmi törvényt módosítaná.
Bevezetnék az oltási illetve immunitási igazolványt. Olyan emberek, akik nem kaptak védőoltást vagy nem rendelkeznek hivatalos immunitási igazolással egy betegséggel szemben, azon polgárokra az alaptörvény biztosította jogok és lehetőségek kötelezően nem terjednének ki, így akár a munkavégzésben vagy a társadalmi élet gyakorlásában is korlátozhatnák őket, elemzi Ralf Ludwig a tervezetet, amit május 15-én akar a német kormány törvénybe iktatni. Ludwig a békés stuttgarti tüntetésen 6.000 ember előtt elmondta, hogy a törvénytervezet súlyosan alaptörvény-ellenes, mert sérti az emberek szabadság- és önrendelkezési jogát.

A kormány ezen felül módsítani tervezi a gyógyszertörvényt is. Ludwig kritizálta, hogy ezen törvény módosítása hatályon kívül helyezné a gyógyszerek eddigi minimum 18-24 hónapon át történő, előírásszerű tesztelését, és lehetőséget adna ennek megkerülésére és kihagyására, ahol az emberek maguk lennének a tesztalanyok.
Elmondta, hogy ő maga sem oltás-ellenes alapvetően, és a kislánya is be lett oltva korábban, de itt a politika már megfosztja az embert annak lehetőségétől, hogy szabadon dönthessen bárki arról, hogy mi történjen a testével, hogy mi ésszerű és mi nem.

„Eljött az ideje, hogy eldöntsük, a szociális ridegség és félelem, vagy a szeretetteljes egymással való törődés társadalmát akarjuk-e? Egy szolidáris társadalom vagyunk. Ám nem szolidáris az, hogy a gyermekeink nem találkozhatnak más gyermekekkel.
Nem szolidáris az, hogy a szüleink, nagyszüleink és betegeink nem láthatják a családjukat, szeretteiket. És nem szolidáris az se, hogy a családok elmehetnek temetésekre, de nem látogathatják meg a haldokló szeretteiket."

Végezetül arra kér minden német állampolgárt, hogy keresse meg levélben, e-mailben vagy személyesen a politikusokat, és követeljék a törvénytervezet elvetését, majd Mahatma Gandhi sorait idézve fejezte be a beszédét: 

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban."

IDE KATTINTVA tudja elolvasni a törvénytervezet.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Photo

Sunday 03 May 2020 05:14 PM UTC+00
[unable to retrieve full-text content]

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Teljesíteni akar nemzetközi liberrált gazdijainak a megfelelés és igazodás kényszeres kis nyomoronca. Aki azért állt át a bibsikhez, mert sose volt semmi meggyőződése. ÜRE

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Izzadtságszagú érveléssel állt elő Lukácsi Katalin arra vonatkozóan, hogy miért is nem vallásgyalázó a Népszava – egyébként egyértelműen vallásgyalázó – karikatúrája.

Az álkeresztény, baloldali aktivista szerint Pápai Gábor „alkotása" azért nem gyalázza meg a keresztények hitét, mert Krisztus áldozati szerepben látható rajta.

Müller Cecíliát figurázza ki, de sokkal inkább a kormány tájékoztatási gyakorlatát, amikor alapbetegségeket aggaszt olyan elhunytra is, akinek nem volt alapbetegsége

– magyarázza a bizonyítványt Lukácsi a ]]> Facebookon. ]]>

Az egykoron a KDNP színeiben politizáló közszereplő aztán ki tudja, hogyan, de a nácizmusnál és az antiszemitizmusnál lyukad ki:

Az a közösség, amely ki nem állhatja és állhatta, ha antiszemitizmussal vagy nácizmussal vádolnak meg olyan személyeket, akik nem azok, ne tegye ugyanezt, és ne vádolja vallásgyalázással azokat, akik nem gyalázzák a vallást!

A gond csak az, hogy a Pápai Gábor nevű „művész" tényleg meggyalázta a vallást.

Horváth Tamás - ]]> www.888.hu ]]>

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Photo

Sunday 03 May 2020 05:14 PM UTC+00


You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "nem tartják be" - A háttérhatalom tart be a kötelezően ránk erőszakolt vírushisztériával a gazdaságainknak és a mindennapi normális életünknek.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Szlovéniában egy új fertőzést sem regisztráltak: Horvátországban sincs sok új eset

  • MTI
  • 2020. május 3. vasárnap 18:02

Egyetlen új koronavírus-fertőzést sem regisztráltak Szlovéniában, Horvátországban továbbra is egyszámjegyű az új esetek száma, derült ki a válságstábok vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Szlovéniában az ismert koronavírus-fertőzöttek száma így 1439 maradt. Az elmúlt 24 órában két ember halt meg a Covid-19 betegség következtében, a járvány halálos áldozatainak száma ezzel 96-ra nőtt. A járvány megjelenése óta a kétmillió lakosú országban 55 520 koronavírustesztet végeztek. A diagnosztizált betegek közül 59-en vannak kórházban, közülük 21-et ápolnak intenzív osztályon.

Járványügyi szakemberek szerint bár lassul a járvány terjedése, és a járványügyi helyzet ellenőrzés alatt áll, az elkövetkező napokban, hetekben és hónapokban is be kell tartani a közösségi távolságtartás szabályait, a higiéniai előírásokat és a még mindig érvényben lévő, a járvány megfékezésének érdekében elfogadott korlátozásokat.

A szomszédos Horvátországban 24 óra alatt nyolc új esettel - öttel többel, mint egy nappal korábban - 2096-ra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma. Az elmúlt napban történt két halálesettel 79-re emelkedett a halálos áldozatok száma. Az első fertőzés valamivel több mint két hónappal ezelőtti megjelenése óta 1489 beteget nyilvánítottak gyógyultnak. Pillanatnyilag 231 beteget kezelnek kórházban, közülük 15-en vannak lélegeztetőgépen. A négymilliós országban eddig 38 084 koronavírustesztet végeztek.

Mivel jelentősen lassult az új koronavírus terjedése Horvátországban és Szlovéniában is, szigorú óvintézkedések mellett a kormányok fokozatosan enyhítenek a korlátozásokon és újraindítják a gazdaságot. A bevásárlóközpontokban működő üzleteken kívül minden bolt kinyithatott a héten, hétfőtől pedig elkezdhetik működésüket azok a kávézók és éttermek, amelyek rendelkeznek terasszal, továbbá a fodrász- és kozmetikai szalonok, valamint május közepétől az óvodák és általános iskolák is.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem kell a Nagy Testvér! Nem megoldás amit ugyanaz a hatalom ad, amitől a probléma származik.

Az egészség továbbra is alkotmányos jog - emberek vagyunk és viszont n

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Németországban viharosan nő az elégedetlen polgárok száma, akik azzal kritizálják a kormányt, hogy a SASR2/COVID19 járvány kapcsán elrendelt intézkedések messze meghaladták az ésszerű mértéket, különösen annak tekintetében, hogy nem folyt se nyilvános, se társadalmi, se tudományos vita arról, hogy milyen veszélyes is valójában a járvány. Pedig már a lezárások előtt számos nemzetközileg is elismert tudományos szaktekintély jelezte, hogy a koronavírus nem fog tömeges, átlag feletti halálozáshoz vezetni Németországban, ezért a korlátozások feleslegek.


A kijárási korlátozások bevezetésével és a hivatalos kommunikáció bizonytalansága miatt egyre többen kezdtek el kételkedni a kormány szavahihetőségében az elmúlt hetekben. Leginkább az váltott ki felháborodást számos állampolgár szemében, hogy a vezetők nem akarják azon híres orvosok és járványügyi szakemberek véleményét meghallani továbbra sem, akik más tudományos álláspontot képviselnek, mint a kormány virológus tanácsadói.  A közszolgálati médiában sem kaptak ezért szereplési lehetőséget soha.

Így született meg az a Widerstand2020  (Ellenállás2020) nevű párt április közepén, Dr. Bodo Schiffmann orvos és Ralf Ludwig ügyvéd  alapításával, akik jogi és orvosi, társadalmi elkötelezettségükből kötelességüknek érezték a szervezet megalapítását.  A párt saját internetes oldalán keresztül toboroz tagokat online regisztrációs lehetőséggel.
Az alapítók elmondása szerint csupán alig több, mint egy hét alatt 90.000 polgár lépett be, amivel már most Németország negyedik legnagyobb pártja lettek, a tagság tekintetében. Ha ez a dinamika megmarad, akkor pár héten belül a legnagyobb pártokat is beérik.

Ralf Ludwig ügyvéd a 2020. május 2-án tartott stuttgarti békés tüntetésen 6.000 ember előtt kritizálta a német kormány intézkedéseit a járvány kapcsán. A meghozott rendelkezések szerinte aránytalanok, súlyosan alaptörvény-ellenesek, és sértik az emberek szabadság és önrendelkezési jogát. A járvány kapcsán a német kormány által elrendelt tüntetési tilalmat a Német Legfelsőbb Bíróság alaptörvény-ellenesnek ítélte, így a másfél méter betartásával szabad továbbra is tüntetni Németországban.

A Német Szövetségi Köztársaság kormányának 2020.április 29-i kabinet-ülésén törvénytervezet készült, majd megjelent a kormányzat hivatalos weboldalán is, ami az úgynevezett fertőzés-védelmi törvényt módosítaná.
Bevezetnék az oltási illetve immunitási igazolványt. Olyan emberek, akik nem kaptak védőoltást vagy nem rendelkeznek hivatalos immunitási igazolással egy betegséggel szemben, azon polgárokra az alaptörvény biztosította jogok és lehetőségek kötelezően nem terjednének ki, így akár a munkavégzésben vagy a társadalmi élet gyakorlásában is korlátozhatnák őket, elemzi Ralf Ludwig a tervezetet, amit május 15-én akar a német kormány törvénybe iktatni. Ludwig a békés stuttgarti tüntetésen 6.000 ember előtt elmondta, hogy a törvénytervezet súlyosan alaptörvény-ellenes, mert sérti az emberek szabadság- és önrendelkezési jogát.

A kormány ezen felül módsítani tervezi a gyógyszertörvényt is. Ludwig kritizálta, hogy ezen törvény módosítása hatályon kívül helyezné a gyógyszerek eddigi minimum 18-24 hónapon át történő, előírásszerű tesztelését, és lehetőséget adna ennek megkerülésére és kihagyására, ahol az emberek maguk lennének a tesztalanyok.
Elmondta, hogy ő maga sem oltás-ellenes alapvetően, és a kislánya is be lett oltva korábban, de itt a politika már megfosztja az embert annak lehetőségétől, hogy szabadon dönthessen bárki arról, hogy mi történjen a testével, hogy mi ésszerű és mi nem.

„Eljött az ideje, hogy eldöntsük, a szociális ridegség és félelem, vagy a szeretetteljes egymással való törődés társadalmát akarjuk-e? Egy szolidáris társadalom vagyunk. Ám nem szolidáris az, hogy a gyermekeink nem találkozhatnak más gyermekekkel.
Nem szolidáris az, hogy a szüleink, nagyszüleink és betegeink nem láthatják a családjukat, szeretteiket. És nem szolidáris az se, hogy a családok elmehetnek temetésekre, de nem látogathatják meg a haldokló szeretteiket."

Végezetül arra kér minden német állampolgárt, hogy keresse meg levélben, e-mailben vagy személyesen a politikusokat, és követeljék a törvénytervezet elvetését, majd Mahatma Gandhi sorait idézve fejezte be a beszédét: 

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban."

IDE KATTINTVA tudja elolvasni a törvénytervezet.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Amúgy meghosszabbítják, de éppen ezért érdemes aláírni, lehet belőle valami jó.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A Székely Nemzeti Tanácsnak és nekünk 2020. május 7-ig egymillió európai uniós polgár aláírását kell összegyűjtenünk legalább hét különböző tagállamból, annak érdekében, hogy uniós szintű jogszabály szülessen a nemzeti régiók kiemelt támogatásáról.

A Székely Nemzeti Tanács 6 évi pereskedéssel, és nagyon sok munkával érte el, hogy elindulhasson ez a kezdeményezés.


NEKED 2 PERC AZ EGÉSZ,
DE EZ A SOK 2 PERC
SZÉKELYFÖLD JÖVŐJÉT, MEGMARADÁSÁT JELENTI!

MIT KELL TENNEM?

Megosztom a Facebook oldalt

MÁR CSAK ENNYI IDŐNK MARADT

Az Unió kohéziós politikája kezelje kiemelt figyelemmel azokat a régiókat, amelyeket nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nyelvi sajátosságok különböztetnek meg az őket körülvevő régióktól.

FŐ CÉLOK

A fentiekben jelzett régiók, köztük a közigazgatási hatáskörökkel nem rendelkező földrajzi körzetek lemaradását úgy kell megelőzni, a gazdasági, társadalmi és területi kohézió feltételeit fenntartani, hogy közben sajátosságaik ne változzanak meg. Ehhez biztosítani kell számukra a hozzáférés esélyegyenlőségét a strukturális alapokhoz, minden más EU alaphoz, forráshoz, programhoz, meg kell teremteni a garanciákat sajátosságaik fenntartásához, a megfelelő gazdasági fejlődéshez, hogy az Unió átfogó, harmonikus fejlődése fenntartható legyen, és kulturális sokszínűsége is fennmaradjon.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Teljesíteni akar nemzetközi liberrált gazdijainak a megfelelés és igazodás kényszeres kis nyomoronca. Aki azért állt át a bibsikhez, mert sose volt semmi meggyőződése. ÜRE

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Izzadtságszagú érveléssel állt elő Lukácsi Katalin arra vonatkozóan, hogy miért is nem vallásgyalázó a Népszava – egyébként egyértelműen vallásgyalázó – karikatúrája.

Az álkeresztény, baloldali aktivista szerint Pápai Gábor „alkotása" azért nem gyalázza meg a keresztények hitét, mert Krisztus áldozati szerepben látható rajta.

Müller Cecíliát figurázza ki, de sokkal inkább a kormány tájékoztatási gyakorlatát, amikor alapbetegségeket aggaszt olyan elhunytra is, akinek nem volt alapbetegsége

– magyarázza a bizonyítványt Lukácsi a ]]> Facebookon. ]]>

Az egykoron a KDNP színeiben politizáló közszereplő aztán ki tudja, hogyan, de a nácizmusnál és az antiszemitizmusnál lyukad ki:

Az a közösség, amely ki nem állhatja és állhatta, ha antiszemitizmussal vagy nácizmussal vádolnak meg olyan személyeket, akik nem azok, ne tegye ugyanezt, és ne vádolja vallásgyalázással azokat, akik nem gyalázzák a vallást!

A gond csak az, hogy a Pápai Gábor nevű „művész" tényleg meggyalázta a vallást.

Horváth Tamás - ]]> www.888.hu ]]>

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A világvégerettegők által összehordott dezinformációkkal ellentétben e vírust megöli a hő, a nedvesség (kézmosás, eső, tó, folyó, strand), és akkor még az UV sugárzást ez

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

During the White House Coronavirus Task Force briefing, DHS Science and Technology Directorate chief William Bryan presented reporters with the first results from studies by the National Biodefense Analysis and Countermeasures Center on what conditions the COVID-19 novel coronavirus can survive in.

Bryan told reporters the virus dies "at a much more rapid pace" when exposed to higher temperatures and humidity, noting that at 75 degrees Fahrenheit and 80% humidity, it dies much faster than before, in between one and six hours. However, when exposed to direct summer sunlight under those conditions, the virus perishes in just two minutes.

​The DHS scientists also found that without further action, bleach kills the coronavirus in five minutes, and isopropyl alcohol kills it in just one minute.

The director added the biolab was testing other situations, including different concentrations of sunlight, ultraviolet light, heat and humidity, as well as other cleaning chemicals.

When a reporter asked Bryan why

muggy areas like New Orleans and Florida had become COVID-19 hotspots, the director noted that sunlight, heat and humidity are not cure-alls.

​"Look at the coronavirus as a chain with many links," Bryan said, noting the findings merely  pointed to "weak links" in the chain.

"That doesn't take away the other activities, guidance from the White House or the CDC [Centers for Disease Control and Prevention], that people need to do to protect themselves," he said, adding this knowledge was "another weapon in that fight."

However, while he conceded that "summer conditions will create an environment where transmission can be decreased," he was careful to add that "it would be irresponsible to say that we feel the summer will totally kill the virus. We have an opportunity, though, to get ahead."

US President Donald Trump asked Bryan if the virus would die on a person's hands under the ideal conditions he described. Bryan noted that while skin is a nonporous surface, on which the virus lives longer, he added that "in theory" sunlight could kill it on human skin as well.

The president noted that while "a lot of people were talking about the summer," his administration would likely extend social distancing guidelines through the warmer months.

"Until we feel it's safe, we are going to be extending," Trump told reporters.

He added that he had previously proposed that sunlight might help against the coronavirus, noting that he was lambasted by the "fake news media" for saying so.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Photo

Sunday 03 May 2020 05:14 PM UTC+00
[unable to retrieve full-text content]

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ezért kellett minden kisboltot bezárni? Akinek sürgősen kell valami, így hipermarketbe megy - azért, amit különben szakboltban vett volna meg. Kamu járvány, statáriális ga

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Nagy István agrárminiszter bejelentése, miszerint az anyák napja miatt a hosszú hétvégére feloldják a virágboltok nyitva tartására vonatkozó korlátozásokat, egy olyan tényre világított rá, amely károsan érinti a magyar gazdaságot – világít rá közleményében Szajlai János, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. számú választókerületi elnöke. Alább a folytatás.

Nagy István arra hívta fel a figyelmet, hogy a multinacionális üzletláncokra nem vonatkoznak a korábban bevezetett korlátozások, ezért egyenlőtlen versenyfeltételek alakultak ki a virágpiacon – áll az agrárminisztérium közleményében.

Hírdetés

Elszomorítónak tartjuk, hogy az egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések ilyen versenyhátrányba hozták a magyar kisvállalkozásokat az egyébként is tőkeerős multikkal szemben, véleményünk szerint nem csak a virágpiacon, hanem a kereskedelem más területein is.

Éppen ezért a Mi Hazánk Mozgalom elvárja a kormánytól, hogy a következő időszakban átgondoltabban és a helyi kisvállalkozások érdekeit is szem előtt tartva hozzon döntéseket.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Amúgy meghosszabbítják, de éppen ezért érdemes aláírni, lehet belőle valami jó.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Amúgy meghosszabbítják, de éppen ezért érdemes aláírni, lehet belőle valami jó.

1 MILLIÓ ALÁÍRÁST GYŰJTÜNK SZÉKELYFÖLDÉRT

1 MILLIÓ ALÁÍRÁST GYŰJTÜNK SZÉKELYFÖLDÉRT
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Amúgy meghosszabbítják, de éppen ezért érdemes aláírni, lehet belőle valami jó.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A Székely Nemzeti Tanácsnak és nekünk 2020. május 7-ig egymillió európai uniós polgár aláírását kell összegyűjtenünk legalább hét különböző tagállamból, annak érdekében, hogy uniós szintű jogszabály szülessen a nemzeti régiók kiemelt támogatásáról.

A Székely Nemzeti Tanács 6 évi pereskedéssel, és nagyon sok munkával érte el, hogy elindulhasson ez a kezdeményezés.


NEKED 2 PERC AZ EGÉSZ,
DE EZ A SOK 2 PERC
SZÉKELYFÖLD JÖVŐJÉT, MEGMARADÁSÁT JELENTI!

MIT KELL TENNEM?

Megosztom a Facebook oldalt

MÁR CSAK ENNYI IDŐNK MARADT

Az Unió kohéziós politikája kezelje kiemelt figyelemmel azokat a régiókat, amelyeket nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nyelvi sajátosságok különböztetnek meg az őket körülvevő régióktól.

FŐ CÉLOK

A fentiekben jelzett régiók, köztük a közigazgatási hatáskörökkel nem rendelkező földrajzi körzetek lemaradását úgy kell megelőzni, a gazdasági, társadalmi és területi kohézió feltételeit fenntartani, hogy közben sajátosságaik ne változzanak meg. Ehhez biztosítani kell számukra a hozzáférés esélyegyenlőségét a strukturális alapokhoz, minden más EU alaphoz, forráshoz, programhoz, meg kell teremteni a garanciákat sajátosságaik fenntartásához, a megfelelő gazdasági fejlődéshez, hogy az Unió átfogó, harmonikus fejlődése fenntartható legyen, és kulturális sokszínűsége is fennmaradjon.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.