2020. február 11., kedd

Bárgyú önáltatás volna azt mondani, a kontinens keleti felén nem ez a helyzet, vagy nem ebbe az irányba haladunk rohamléptekkel. Ez a meg nem értés egyébként kormánypárti körökben is uralkodik, a Fidesz lassan 10 éve tartó uralma alatt sem tettek semmi érdemit annak érdekében, hogy ne nyomasztó baloldali túlsúly uralkodjék a kulturális életben. Márpedig, mint tudjuk, a fenti példázat alapján ez előbb-utóbb politikai baloldali visszarendeződést fog eredményezni.

Ha ők vonyítanak, jó úton haladunk

Márpedig vonyítanak megint. Éspedig pont azok, akikről az a Szakács Árpád tart előadást a Mi Hazánk által életre hívott Fekete István Szabadegyetemen, aki ellene feltették a szokásos „rettegés lemezt".

Úgy tűnik, nagyon betalált a dolog.

De érdemes kontextusában szemlélni az eseményt. Nemrégiben bontott zászlót a szóban forgó Fekete István Szabadegyetem, mely kulturális szabadságharcot hirdetett, felismervén azt az égető problémát, messze nem elég jelen lenni a politikai térben, mert sok szempontból az, ami megjelenik a politikumban, korábban már kibontotta szárnyait a szellemi és kulturális életben.

Ha úgy tetszik, ez egy valódi metapolitikai lépés. Nem kell feltalálnunk a „spanyol viaszt", ez esetben lehet és illik is tanulni az ellenségtől. Miután a forradalmi baloldal, a marxisták felismerték, nem működnek a hagyományos lenini tanítások, szovjet katonai jelenlét nélkül csak nem akar bekövetkezni a várva várt kommunista előretörés a nyugat-európai országokban, stratégiát váltottak. A Frankfurti Iskola agytrösztjeinek útmutatásai alapján megkezdték az 1960-as években a nagy menetelést a politikai tértől kissé távolabbi terekben, hogy aztán néhány évtized múlva learassák annak közpolitikai babérjait. Ezt nevezzük kultúrmarxizmusnak.

És persze ennek az aratásnak issza a levét manapság is Európa.

Bárgyú önáltatás volna azt mondani, a kontinens keleti felén nem ez a helyzet, vagy nem ebbe az irányba haladunk rohamléptekkel. Ez a meg nem értés egyébként kormánypárti körökben is uralkodik, a Fidesz lassan 10 éve tartó uralma alatt sem tettek semmi érdemit annak érdekében, hogy ne nyomasztó baloldali túlsúly uralkodjék a kulturális életben. Márpedig, mint tudjuk, a fenti példázat alapján ez előbb-utóbb politikai baloldali visszarendeződést fog eredményezni.

Ezt a missziót vállalja fel a Fekete István Szabadegyetem. Fekete Istvánt úgy ismerjük, mint ifjúsági irodalmi szerzőt, de már egyre többen tudják, túl azon persze, hogy abban is zseniális volt, hogy azért volt kénytelen azzá válni, mert a kommunisták korábbi művei (például a Zsellérek regénye) miatt ettől eltiltották, sőt, brutálisan kiverték a szemét is.

A szabadegyetem február 13-án veszi kezdetét, s az előbb említett Szakács Árpád tart előadást, „A magyar kultúra ellenségei" címmel. A kultúrmarxisták számára ez felér egy hadüzenettel, nem is hagyták szó nélkül. Cikkezett az eseményről többek között a Magyar Narancs és a 444 is.

Idézzünk ez utóbbiból:

"Szakács Árpád a műsorban kiosztott egy, az országos levéltárból szedett, 1911-es szabadkőműves dokumentumot Jászi Oszkár székfoglalójáról a Martinovics-páholyban, amiben szerinte az 1919-es bolsevizmus szellemisége uralkodott. Szerinte ez a program megvalósult, a mai napig ez alapján zajlik az ateista-materialista történelem- és irodalomoktatás."

De szörnyülködnek még egy sort Szakács egy korábbi bejegyzése miatt is:

"Jászi Oszkár ebben a dokumentumban hirdette meg az Új Magyarország programot. Emlékeznek még? 2006-ban pontosan ugyanez volt Gyurcsány Ferenc kormányzati programjának címe! Igen! Ezek ugyanazok! Az ő új Magyarországuk a bolsevizmus terrorja, a magyarok legyilkolása, a magyar identitás megsemmisítése."

Amint azt már megszokhattuk, cáfolat nem érkezett a citált irományban, csak a szokványos hangulatkeltés. Minden bizonnyal február 13-én este 6 órai kezdettel választ fog kapni az, ki ellátogat a megnyitóra, hogy miért látja úgy Szakács Árpád, ők a magyar kultúra ellenségei.

Személy szerint mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy látogasson el ezekre az előadásokra, mert általa is többek leszünk, mert valóban égető szükség van a szellemi élet magyar érdekű megújhodására. Azt gondolom, maga Fekete István sem venné zokon, hogy soraimat a legnagyobb magyar, Gróf Széchenyi István gondolataival zárom:

"A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma. Nem termékeny lapály, hegyek, ásványok, éghajlat stb. teszik a közerőt, hanem az ész, mely azokat józanon használni tudja. Igazibb súly s erő az emberi agyvelőnél nincs. Ennek több vagy kevesebb volta a nemzetnek több vagy kevesebb szerencséje."

Lantos János – Kuruc1nfo

De számos más érdekfeszítő előadással is kecsegtet számunkra a szabadegyetem, ide kattintva látható a teljes program : https://mihazank.hu/fisz/

Fekete István Szabadegyetem

A Fekete István Szabadegyetem első szemesztere (2020 tavaszán) bevezető jelleggel havi egy
előadást nyújt. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz sem kötött. A beiratkozott hallgatók
jelenléti íven aláírásukkal igazolják részvételüket, legalább 80%-os jelenlét esetén a félév
végén oklevélben részesülnek.
A Fekete István Szabadegyetem igazgatója: dr. Popély Gyula történész, az MTA doktora
A szabadegyetem székhelye (az előadások helye): Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 96.

Február 13. (csütörtök) 18 óra:
Szakács Árpád újságíró: A magyar kultúra ellenségei

Március 19. (csütörtök) 18 óra:
Simó József, a Czegei Wass Alapítvány elnöke: Wass Albert helye a Nemzeti Alaptantervben

Április 16. (csütörtök) 18 óra:
Raffay Ernő történész: Elmulasztott revíziós lehetőségek a rendszerváltás óta

Május 21. (csütörtök) 18 óra:
Bakay Kornél régész: A magyar történettudomány új távlatai

Június 18. (csütörtök) 18 óra:
Pap Gábor művészettörténész: Mi dolgunk a világon? Múltból érkező tanulságok, jövőt érlelő feladatok

A 2020. őszi félévre előadást vállalt:

Dr. Papp Lajos szívsebész professzor
Dr. Héjj Andreas evolúciós pszichológus, a Pécsi Tudományegyetem és a müncheni Ludwig-Maximilians Egyetem professzora
Zetényi-Csukás Ferenc, a Horthy Miklós Társaság tiszteletbeli elnöke
Dr. Téglásy Imre életvédő, az Alfa Szövetség elnöke
Horváth Tibor, a Fekete István Irodalmi Társaság elnöke

Dr. Popély Gyula, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Károli Gáspár Református egyetem egykori rektorhelyettese, a Fekete István Szabadegyetem igazgatója és Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke

2015-ben az Országgyűlésben emlékezett meg Novák Előd Fekete Istvánról:

https://www.youtube.com/watch?v=EfyKj5uw1Ps


FB-RSS feed for Kiss Balázs: New items

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Photo - Gyurcsány évértékelÅ'jeEgyértelműsitette Gyurcsány, amit eddig is sejtettünk, az ellenzék mögött Ő áll, Ő irányít mindent!Jöttek a szokásos ferditések, hazugságok amit a hallgatóság tapsal jutalmazott.Gyurcsány kormányzása idején tönkre tette az országot. Saját magának, a haveri körnek kiárusította az állami vagyont, eközben pedig a rendÅ'rökkel verette a lakosságot!Sokan akkor adósodtak el, hatalmas munkanélküliséget csinált, és megduplázta a rezsi költségeket! Borzalmas volt, akkor az élet!Gyurcsány a keresztény! Probálja mosdatni Niedermüllert. Nekik ez jól megy, semmi felelÅ'sség vállalás, már Gréczy is mártír, áldozat.Azt is felvállalja, hogy 2006-os események kutyafüle volt, ahoz képest, mint ami akkor jön, ha hatalmat kapnának!Eközben szövetségese börtönt vizionálnak minden fideszesnek, tehát még a szimpatizánsoknak is. Tipikus kommunista módszer!Jól ismerjük milyen az, ha ezek hatalmat kapnak. Csak sajnos sok fiatal még ezt nem tudja, ezért nekik el kell mondanunk, hogy ki is az a Gyurcsány Ferenc!

Gyurcsány évértékelÅ'je

Egyértelműsitette Gyurcsány, amit eddig is sejtettünk, az ellenzék mögött Ő áll, Ő irányít mindent!
Jöttek a szokásos ferditések, hazugságok amit a hallgatóság tapsal jutalmazott.
Gyurcsány kormányzása idején tönkre tette az országot. Saját magának, a haveri körnek kiárusította az állami vagyont, eközben pedig a rendÅ'rökkel verette a lakosságot!
Sokan akkor adósodtak el, hatalmas munkanélküliséget csinált, és megduplázta a rezsi költségeket! Borzalmas volt, akkor az élet!
Gyurcsány a keresztény! Probálja mosdatni Niedermüllert. Nekik ez jól megy, semmi felelÅ'sség vállalás, már Gréczy is mártír, áldozat.
Azt is felvállalja, hogy 2006-os események kutyafüle volt, ahoz képest, mint ami akkor jön, ha hatalmat kapnának!
Eközben szövetségese börtönt vizionálnak minden fideszesnek, tehát még a szinpatizánsoknak is. Tipikus kommunista módszer!
Jól ismerjük milyen az, ha ezek hatalmat kapnak. Csak sajnos sok fiatal még ezt nem tudja, ezért nekik el kell mondanunk, hogy ki is az a Gyurcsány Ferenc!


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Valódi emberi jogi érdekérvényesítés vs internacionalista nihilista libsi felforgatás.Különbség!

This advertisement has been selected by the BitChute platform.

By purchasing and/or using the linked product you are helping to cover the costs of running BitChute. Without the support of the community this platform will cease to exist.

Registered users can opt-out of receiving advertising via the Interface tab on their Settings page.

To help support BitChute, place an advert on BitChute or find out more about our creator monetization policy:


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Fletó játssza a dráma királynÅ't, de letagadja hogy oligarcha, rejtegeti vagyonát. Cég és gyár tulajként munkaadó is amúgy, és természetesen NEM fizet európai uniós minimálbért! Ennyit érnek a vadkapitalista "baloldal" ígéretei.

Hiába a magyarázkodás, még mindig nem stimmelnek a számok Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatával kapcsolatban. Úgy tűnik, a DK elnökének válasza nem állja meg a helyét, több száz milliónak, mondhatni, lába kelt.

Ahogyan azt a Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeibÅ'l. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot. Ehhez képest mára vagyonnyilatkozata alapján, a hiteleket leszámítva, alig több, mint 800 millió forintja van, értékpapírban vagy ingatlanhoz köthetÅ'en, vagyis hiányzik valamivel több, mint 1,1 milliárd forint. ErrÅ'l a tényrÅ'l írt múlt héten a Világgazdaság.

Gyurcsány FerencFotó: Polyák Attila - Origo

Gyurcsány Ferenc pártja sajtóosztályán keresztül reagált a cikkben megjelentekre. Hivatalos magyarázata szerint az úgymond eltapsolt összeg a következÅ'k szerint oszlik meg:

  • 300 millió osztalékfizetéshez kötÅ'dÅ' adó
  • A felesége vagyonnyilatkozatában van 200 millió
  • SzemlÅ'hegyi ház átépítése 100 millió
  • Kötcsei birtokon új ház 100 millió
  • Gyerekek taníttatására 70 millió
  • Nehéz helyzetű családok, civil szervezetek támogatása, a Demokratikus Koalíciónak adott támogatás 70 millió
  • Gyerekeknek lakásvásárlás és felújítás 80 millió

A leírt számokkal azonban több probléma is akad. Ha összeadjuk a számokat, akkor az összeg 920 millió forintot tesz ki, ami akárhogy is számoljuk, nem 1,1 milliárd forint. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy a 920 millió forintba Gyurcsány Ferenc a 300 millió osztalékfizetéshez kötÅ'dÅ' adót is beleszámolta, amit maga az Altus fizetett ki, akkor minimum félmilliárd forint hiányzik továbbra is.

Természetesen arra sincs válasz, hogy vajon hova tűnhetett ez a több száz millió forint. 


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Az egyáltalán nem hivatástudatos pedagógusok ilyen könnyen meghajlanak a liberálisok elÅ'tt, ilyenek nem is érdemlik meg a tanítás lehetÅ'ségét."Hiszen akinek ma, Magyarországon a magyar író, költÅ', a valósághoz közelítÅ' magyar történelem nacionalizmus, az vaj’h mit tanít a kölyköknek? És akinek Wass Albert vagy NyirÅ' József fasiszta, az milyen nemzettudatot táplál a diákok fejébe?"Szolgalelkűséget, hiszen Å'k maguk is csicskák, azért csicskulnak be elsÅ' füttyre a szociknak.
Ha összevetem a mai oktatást â€" csak â€" azzal, amilyenben nekem volt szerencsém részesülhetni, már elkeserítÅ' az, amit most látok. Ha összevetem azzal a mai oktatást, amelyben apáink és nagyapáink részesedhettek, akkor azt kell mondanom, hogy drámai lesz a jövÅ'… illetve nem is lesz jövÅ'. Hiszen kik, és hogyan fognak majd irányítani népet, nemzetet, ha már a tanáraiknak sincs meg erre a legalapvetÅ'bb tudásuk, elkötelezettségük, erkölcsi felkészültségük, műveltségük?
Mindez akkor jutott eszembe, amikor láttam a mély-primitív és az igazságra mit sem adó, táblával fényképezkedÅ' hölgyeket és urakat, akik magukról azt mondják, hogy pedagógusok â€" táblájukon a legújabb sorosista, hazug, nemzetellenes politikai jelszóval: „Nem tanítok fasiszta írót.” Eközben a liberálisok hangos ugatásba kezdtek, miszerint az új Nat (Nemzeti alaptanterv) nacionalista. E két velejes sommázatot látva már nem felháborodtam, hanem megnyugodva konstatáltam, hogy amit harminc éve írok, az egyszer s mindenkorra beigazolódott. S lám, milyen jó hogy már annyi idÅ's vagyok, amennyi. Mert ennek a végzetes romlásnak a tetÅ'pontját, azaz, az ország végleges elvesztését és a magyarság, valamint Európa megsemmisülését nem kell végignéznem â€" ha szerencsém van.
Mert ezek a „tanárok” nem tanárok, hanem politikai bohócok, játékszerek, akiknek annyi sincs a fejében, mint egy-kétszáz évvel ezelÅ'tti elÅ'deiknek a fenekében, akik az összevont falusi iskolákban is tudtak Nobel-díjasokat, érsekeket, tudósokat, katonákat… magyar embereket nevelni. Hiszen akinek ma, Magyarországon a magyar író, költÅ', a valósághoz közelítÅ' magyar történelem nacionalizmus, az vaj’h mit tanít a kölyköknek? És akinek Wass Albert vagy NyirÅ' József fasiszta, az milyen nemzettudatot táplál a diákok fejébe?

Miközben a hírhedt kommunista spicli, Szabó István életműdíja miatt senki nem tiltakozik… s e táblás álpedagógus majmok közül senki nem tartott kartont maga elé, tiltakozva Niedermüller Hitlert is megszégyenítÅ', fajgyűlölÅ' kijelentései miatt…  
Lássuk csak, mi az „Alapvetése” ennek az új kerettantervnek:
„A Nat a magyar kulturális és pedagógiai örökség gyökereibÅ'l táplálkozik, annak hagyományaira épül. Meghatározza azokat a nevelési-oktatási alapelveket, amelyek a nemzeti köznevelésrÅ'l szóló törvény 5. § (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelÅ'en biztosítják az iskolai nevelés-oktatás tartalmi egységét, az iskolák közötti átjárhatóságot. A Nat emellett meghatározza az elsajátítandó tanulási tartalmakat, valamint kötelezÅ' rendelkezéseket állapít meg az oktatásszervezés körében. A Nat lefekteti a köznevelés elvi és tartalmi alapjait és kereteit, azaz meghatározza az alapműveltség kötelezÅ'en közvetítendÅ' tartalmait az alap- és középfokú oktatási intézmények számára, beleértve a különleges bánásmódot igénylÅ' tanulókat ellátó intézményeket is. A Nat a köznevelés szemléleti alapjainak meghatározásával kiegészíti a gyermekek, tanulók családban megvalósuló nevelését, erÅ'síti ezzel a hazához és a nemzet történelméhez való kötÅ'dést, a generációk közötti kapcsolatot, a közös kulturális gyökereket, az anyanyelv használatát. Így rögzíti azt a minden magyar emberben közös tudást, amely megalapozza a nemzeti identitást. A Nat elsÅ'dleges felhasználója a nevelési-oktatási intézményben dolgozó pedagógus, valamint az intézményvezetÅ'. Ez a dokumentum az Å' munkájukhoz ad iránymutatást, keretet.”
Végigolvasva a Nat-ot, én más miatt tiltakoznék, de nem teszem, mert az immár hetvenöt éves hazudozás után ez az alaptanterv is hatalmas elÅ'relépés, de a nacionalizmustól fényévnyi távolságra van. Wass AlbertrÅ'l â€" „a fasiszta íróról” â€"tudjuk, hogy mindössze az hírhedt igazságszolgáltatás tartja fasiszta háborús bűnösnek, amely ma a székely Beke Istvánt és SzÅ'cs Zoltánt teljesen ártatlanul, a jog minden porcikáját szilánkokra törve, koholmányok alapján tartja egy román börtönben… de nem is folytatom írásomban a szélmalomharcot ezzel a politikai nyomoronc, műveletlen, diplomás "demokratikus" népséggel, mert értelmetlen. Mert nincs akkora változás a Nat-ban, amiért ezt a cirkuszt a kormánynak fel kellene vállalnia, de a táblás diplomások is beláthatnák, hogy voltaképpen érdemi változás sehol sem áll be a tanítandó anyagban. Épp annyi kommunista szerepel benne, mint amennyi nem kommunista.
Inkább arról szólok végül, hogy mit hiányolok ebbÅ'l a teljestÅ'l és tökéletestÅ'l még igen messze álló tananyagból. Irodalmunk nagy alkotói közül egyetlen szó sincs a magyar papköltÅ'krÅ'l, zeneszerzÅ'krÅ'l, zenetörténetrÅ'l, művészettörténetrÅ'l, vagy épp a gyermeki lélek fejlesztésérÅ'l, noha az alsó tagozatban az volna a lényeges, hogy a tanulásra és a szellemi érték iránti igényre neveljünk.  (S a farsangra ne öltöztessük a fiúkat lánynak, és fordítva.) A zenei és a művészeti oktatás nem úgy szerepel ebben a tantervben, ahogyan annak ma, szerepelnie kellene. Hosszú volna e helyen részleteznem a hiányosságokat, hiszen nem az a baj, ami benne van, hanem az, ami nincs benne. Egy azonban bizonyos. NÅ'tt a reáltantárgyak körében a követelmény és csak minimális mértékben csökken az óraszám… tehát az oktatás, a tanár és a diák egyaránt kárt szenved azt új Nat miatt. A gyermekek eddigi túlterheltsége nem csökken, s a tanárok is sokkal kiégettebbé, felületesebbé válnak majd.
Összességében, amelyik tanár egy kicsit is adott magára és diákjaira, az eddig is tanította Wass Albertet, NyirÅ' Józsefet, Virágh Benedeket, Faludi Ferencet, Szénási Sándort, Mécs Lászlót és Sík Sándort... etc. Ahogyan a zenetanárok Bárdost, Ádám JenÅ't, Ottó Ferencet vagy Tamás Alajost. Ők nem is állnak táblával a kezükben tiltakozva a magyar kultúra ellen… legfeljebb a magyar kultúráért. A Nat-nak tehát, nem volt elég a felnÅ'tté válás. A letűnt harminc év.  Hiszen Trianon is csak egy vesszÅ' utáni kiegészítésként szerepel félmondatban a történelem tananyag ismertetésében. Fel kellene nÅ'ni végre ahhoz, hogy valóban azt taníthassuk, ami a miénk és úgy, hogy a miénk is maradjon. Mert ma nem harminc évet, hanem hetvenötök kellene behozni valahogy. Talán a heti öt tornaórából hármat lehetne a zenére, művészettörténetre és az irodalomra szánni a meglévÅ' óraszám mellé… hogy a régi szállóigének megfelelÅ' gyermekek ballagjanak el iskolájukból, tanulmányaikat befejezve: ép testtel, és ép lélekkel… ne úgy mint eddig...  

Stoffán György 

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Komcsi internacionalista "békeérsek", a kizsákmányoló vállalkozó pártján, igazságot lenácizva.
Súlyos, székelyellenes nyilatkozatot adott ki Jakubinyi György nyugalmazott gyulafehérvári érsek, a gyergyóditrói segédlelkész és a ditrói székelyek ellen â€" Bukarest és Bergoglio szellemiségében.
TudvalevÅ', hogy egy gyergyóditrói vállalkozó, a krisztusi tanításokat sutba dobva, éhbérért és minden emberséget mellÅ'zve foglalkoztatta dolgozóit, mint ez a szombati falugyűlésen elhangzott a korábban e pékségben dolgozók szájából. Például, ha egy dolgozó kimerültsége okán (napi 24-26 órai munka után) elájult, azt kivitték az utcára, és onnan szedte föl a mentÅ'autó… A vállalkozó â€" nem lévén már helyi munkavállaló, aki e rabszolgatartó üzemében dolgozott volna â€", migránsokat hozott a faluba. Történetesen, két sri lankait, amiért a helyi segédlelkész, a falu lakosságával együtt tiltakozott a lépés ellen. Többek között kifogásolták, hogy nem saját morálján változtatott a vállalkozó, hanem bevándorlókat alkalmaz, ami jogos félelmeket kelt minden normális emberben, látva és tudva a nyugat-európai helyzetet. E félelmeknek is hangot adtak Gyergyóditróban a jelzett február elsejei gyűlésen.
Mivel a lakosság katolikus, a segédlelkész is csatlakozott népéhez, hiszen a papnak az a kötelessége, hogy népe érdekeit védje, azok mellett kiálljon. „Bíró Károly helyszíni beszámolók szerint kijelentette: a falubeliek félelme egy 1986-ban a székely és a roma lakosság között történt, egy halálos áldozatot követelÅ' konfliktusra vezethetÅ' vissza, az emberek, szerinte, emiatt tartanak az idegenektÅ'l. „A mi kérésünk az, hogy adják vissza a biztonságunkat, amiben eddig éltünk, hogy ne kelljen féljünk attól, hogy mi fog történni. Nem kettejüktÅ'l (a két vendégmunkástól â€" szerk. megj.) félünk, hanem attól, hogy veszélyben a biztonságunk” â€" közölte a gyergyóditrói segédlelkész az Agerpres hírügynökség szerint” (Krónika című erdélyi lap)
A segédlelkész kiállását és gyűlölködÅ'nek nem nevezhetÅ' megszólalását Gyulafehérvár nemrégiben nyugdíjba vonult, de Tamás József segédpüspököt nyugdíjazása miatt a Székelyföldön helyettesítÅ' volt érsek egy, számunkra érthetetlen és ostoba megnyilvánulásával honorálta. A sajtóközlemény azonban teret adott a bukaresti nacionalista román sajtónak, amely médiumok közül az Adevarul vitte a pálmát. A lap egyenesen székely-magyar Ku-Klux Klánról ír, s komoly vádakkal illeti a segédlelkészt, valamint Orbán Viktort is belekeveri aljaskodó cikkébe. Diacionescu, a cikk írója többek között arról ír, hogy „Ditró az európai rasszizmus fekete térképe, és nem csak Ditró.” Nyilvánvaló utalás ez a mondata arra, hogy az erdélyi magyarság jeleníti meg ma Romániában a rasszista politikát, amelyet a magyar sajtóból és magától a magyar miniszterelnöktÅ'l merít. A segédlelkészrÅ'l és az erdélyi katolikus egyházról így ír az Adevarul: „Ez a rasszista viselkedés nem jellemzÅ' a katolikus egyházra, sem a magyar népességre Romániában. Ez egy rendhagyó eset, sokkoló, és egy fiatalember frusztrációjából ered, akit tévedésbÅ'l szenteltek pappá, és aki azt hiszi, hogy a középkorban él. Nem a ditrói székelyek vannak a középkorban, hanem ez a szegény pap nevelkedett a fajgyűlölet ideológiájában. Annak a magyar generációnak a tagja, amely 1990. után az intolerancia és a gyűlölet ideológiájában nÅ'tt föl...” A cikkíró a magyar politikusok gyűlöletkeltésének eredményeképpen értékeli a ditrói problémát. „(…) az Orbán-kormány gyűlölet-politikájának eredménye” â€" írja Diaconescu. „A magyarországi média, amely tökéletesen kiszolgálja Orbán Viktor kormányát, beleplántálja a migránsok elleni gyűlöletet a magyarok lelkébe. Minél kevésbé tanult egy nép, annál hiszékenyebb a debilis politikusok hülyeségére, akik mindent megtesznek a szavazatokért. (…) A római katolikus papnak, nyugtatnia kellene az indulatokat és közvetítenie kéne a vitában, mert ez a hivatása.(…) A ditrói extrémisták éppen úgy viselkednek, mint az amerikai rasszista Ku Klux Klan szervezet. Még az hiányzik, hogy felgyújtsák az általuk terrorizáltak házait, mert az evidens, hogy a fenyegetések, amelyeket a migránsoknak szállást adók kaptak, nem légbÅ'l kapottak. Ez a ditrói Ku Klux Klan.(...) Vajon miért félnek a magyarok a fajok keveredésétÅ'l? Az egész magyar nép nem egyéb, mint a különbözÅ' fajok és népek keveredése. Kezdve azoktól, akik Ázsia sztyeppéirÅ'l jöttek, aztán összekeveredtek a leigázott és kirabolt népekkel, mint a kunok, szlávok, románok és sokan mások, akiket az évszázadok során asszimiláltak.”
A cikkíró liberális kommenteket idéz, amelyekben még magyar liberálisok is elítélik a székelyeket és a papot, aki kötelességének és hivatásának megfelelÅ'en kiállt hívÅ' népe érdekeit védeni.
Az kimaradt a cikkbÅ'l, hogy miért látjuk folyamatosan az állam ortodox pópáit minden magyarellenes román megmozduláson, s Å'k miért nem csillapítják a gyűlölködÅ'ket ahelyett, hogy lázítják a jámbor román híveket? S miért nem tér ki arra is e nacionalista és magyar-gyűlölÅ' újságíró, hogy a románok még a választásokat megelÅ'zÅ'en is parancsba kapják pópáiktól, hogy kire szavazzanak… de nem is soroljuk a hamis állítások és rosszindulatú megjegyzések sorát, amellyel az Adevarul letette a garast mind Jakubinyi György, mind a Vatikán, mind Brüsszel, mind pedig Bukarest mellett.Ne felejtsük el, hogy az argentin katonai diktatúra alatt Bergoglio (ma Ferenc "pápa") két jezsuita rendtársát jelentette föl a hatóságoknál, akiket ezután letartóztattak és súlyosan megkínoztak. Az egyik feljelentett magyar volt... 
Inkább Jakubinyi nyugalmazott érsek magatartása elkeserítÅ', hiszen nem az embertelen vállalkozót â€" aki székely (árnyékszékely) létére lehordta népét a román sajtóban, feddte meg â€", nem a ditróiak jogos követelése mellé állt, nem a székelység sérelmeit sorolta fel, hozzátéve e legutóbbit is, hanem saját papját alázta porig, mert a segédlelkész azt tette, amit Jézus parancsolt neki… ami a hivatása és a kötelessége. Megszólalása pedig, mint fent olvasható, mindössze egy kérés volt azokhoz, akik e helyzetet hivatottak lennének megoldani. Jakubinyi nem csak papját, hanem ezzel székely katolikus népét is elárulta. Nem lázított a segédlelkész, csak kért, mert tudja, látja és bÅ'rén érzi â€" ma már még inkább! â€", hogy a székely nép a mai világban elvész, ha drámai, elnyomott helyzetéhez még a migránsokat is közéjük telepítik. És ez nem elmélet, hanem az államelnök és a Soros irányította román kormány valós elképzelése…
Szomorú, ha egy fÅ'pap a székely nép ellenében azokat támogatja, akik az Å' népét is, és az európai kereszténységet, az emberi életeket veszélyeztetik. Ma csak két migráns, majd ha a vállalkozó úgy dönt, egy félfalunyit hoz be, és ehhez még európai, állami támogatást is kap… â€" mint arról Diaconescu cikkében beszámol.
Az árulás mindig tragikus, ám az elmúlt száz év megtapasztalása után még szörnyűbb, kivált, ha azt egy katolikus fÅ'pap követi el a rábízott székely hívek ellen. Ez történt ugyanis Márton Áron hűséges katolikus székelyeivel, Márton Áron harmadik utóda által…  Körmönfont támadás ez a székelység ellen, hiszen nem egy román településrÅ'l zavartak már el vendégmunkásnak álcázott migránsokat...

https://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/121719-kiderult-roman-telepulesekr-l-is-akartak-mar-el-zni-sri-lanka-i-vendegmunkasokat

( a fenti linket kijelölve és másolva olvashatja el!)
Alább olvasható az Adevarul cikke és Jakubinyi György sajtóközleménye, amit nem véletlenül, román nyelven is közölt a romániai katolikus lap…  
Bizakodva mondjuk el azonban ezerszer is... a könyörgést…
„Istenünk, Te Áron püspököt arra választottad ki, hogy igazságodnak Å're, az üldözötteknek védelmezÅ'je és népednek jó pásztora legyen. Add, hogy mielÅ'bb szentjeid között tisztelhessük, tanítása és példája világító Jel legyen mindannyiunk számára”.
Stoffán György

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Photo - Tankönyvek régen és most.Baloldali kormányok „teljesítménye”- 2003: Lezsák Sándor képviselÅ' figyelmezteti a szocialistákat az eladás kockázatára, négypárti egyeztetést kezdeményez az ügyben. (Teljes szöveg a Forrásnál)- 2004: A baloldal eladta a Nemzeti Tankönyvkiadó Rt 75%-át a Láng Kiadó és Holding Rt-nek, melynek tulajdonosa baloldali politikusok üzleti partnereként vált ismertté. Az eladási ár 3,2 milliárd forint volt, miközben a legmagasabb ajánlattétel 4,2 milliárd forint lett volna.- 2007-ben a finn Sanoma felvásárolta a Láng csoportot- 2008-ban Gyurcsányék eladták a maradék 25% részvényt, ezzel a Nemzeti Tankönyvkiadó 100%-ban külföldi tulajdonba került, neve NTK Oktatási Holding Zrt lett.- A tankönyvek ára folyamatosan drágult, az emelkedÅ' árakat a magyar családok fizették.A Fidesz kormány teljesítménye:- 2014: Visszavásárolták az NTK Oktatási Holding Zrt 100% tulajdonrészét a Sanoma-tól- A profitközpontú vállalatból nonprofit lett.- A tankönyvek ára a felére csökkent.- A tankönyveket a magyar állam biztosítja, a magyar családoknak ingyenesek, ez több százezer forint megtakarítást jelent gyermekenként.ADD TOVÁBBForrás: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj2tuHL__jmAhVlxaYKHackDCQQFjAAegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.lezsaksandor.hu%2Ffiles%2Fdoc%2Fprivntk030928.doc&usg=AOvVaw2GcjF9ha2x5whgmPEvu-Mjhttps://www.bama.hu/gazdasag/tankonyvek-huzos-arak-2-147300/

Tankönyvek régen és most.

Baloldali kormányok „teljesítménye”

- 2003: Lezsák Sándor képviselÅ' figyelmezteti a szocialistákat az eladás kockázatára, négypárti egyeztetést kezdeményez az ügyben. (Teljes szöveg a Forrásnál)
- 2004: A baloldal eladta a Nemzeti Tankönyvkiadó Rt 75%-át a Láng Kiadó és Holding Rt-nek, melynek tulajdonosa baloldali politikusok üzleti partnereként vált ismertté. Az eladási ár 3,2 milliárd forint volt, miközben a legmagasabb ajánlattétel 4,2 milliárd forint lett volna.
- 2007-ben a finn Sanoma felvásárolta a Láng csoportot
- 2008-ban Gyurcsányék eladták a maradék 25% részvényt, ezzel a Nemzeti Tankönyvkiadó 100%-ban külföldi tulajdonba került, neve NTK Oktatási Holding Zrt lett.
- A tankönyvek ára folyamatosan drágult, az emelkedÅ' árakat a magyar családok fizették.

A Fidesz kormány teljesítménye:

- 2014: Visszavásárolták az NTK Oktatási Holding Zrt 100% tulajdonrészét a Sanoma-tól
- A profitközpontú vállalatból nonprofit lett.
- A tankönyvek ára a felére csökkent.
- A tankönyveket a magyar állam biztosítja, a magyar családoknak ingyenesek, ez több százezer forint megtakarítást jelent gyermekenként.

ADD TOVÁBB

Forrás: https://www.google.com/url…
https://www.bama.hu/gazdasag/tankonyvek-huzos-arak-2-147300/


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Nem csak a fideszeseket. Ő is becsavarodott, libsi lett, kár érte. (kiváló ügynök volt) :3
“Szánalmas, jobbágymentalitású senkik vagytok” â€" így gyalázza a fideszeseket Bálint NatáLia operaénekesnÅ'
“Munkanélküli félhullák”, “elbutult közönyös rabszolgák”, “gerinctelen, szervilis, gyáva jobbágyok” â€" ilyen jelzÅ'kkel illeti Bálint NatáLia, keszthelyi születésű, világot járt operaénekes a Fideszt támogató jobboldali embereket nyilvános Facebook-posztjában azután, hogy a kormánypártok jelöltje kiütéses gyÅ'zelemmel nyert mandátumot az összellenzéki jelölttel szemben, a vasárnapi keszthelyi idÅ'közi önkormányzati választáson. A szabadúszó művész sokszor kéretlen elemzéseiben foglalkozik migrációval, családon belüli erÅ'szakkal, sajtószabadsággal, még portálunk átkeresztelésének és minÅ'sítésének is szentelt bejegyzést. Fideszes politikusokat és jobboldali, Fideszt támogató embereket alpári stílusban becsmérlÅ' megszólalásai a hétvégén értek csúcspontra. 

Keszthelyen a 6-os számú egyéni választókerületben azért kellett megismételni a képviselÅ'választást, mert októberben szavazategyenlÅ'ség alakult ki a Fidesz jelöltje és a KÉVE névre keresztelt civil szervezet, egyébként ellenzéki pártok által támogatott jelöltje között. A megismételt választásnak az volt a tétje, hogy milyen irányba változik a grémium aránya. Ha a KÉVE jelöltje nyerte volna a választást, megüresedett listás helyére ellenzéki politikus ülhetett volna. Így azonban tovább romlott az arány, 8:3-ra. A Fidesz-KDNP jelöltje, Sáringer-Kenyeres Marcell 332 szavazatot kapott, amivel fölényesen nyert, mert az MMM helyi Kossuth-körének elnöke, Molnár Tibor csupán 260 ikszet gyűjtött be, ami  56-44 százalékot jelent. 

Bálint NatáLia korábban sem fogta vissza magát

A keszthelyi születésű operaénekesnÅ' szívesen foglalkozik politikával. Honlapjáról kiderül, hogy több vasat tart a tűzbe, hogy mindig legyen mivel szerepeljen. Amellett, hogy operaénekes és már a könnyűzenében is utazik, közgazdász és nemzetközi kapcsolatok-elemzÅ'. Kiemelt érdeklÅ'dési területei többek között a politikai kommunikáció és a szociálpszichológia, melyeket a közösségi médiában igyekszik ötvözni. 

Bálint NatáLia operaénekes, közgazdász, nemzetközi kapcsolatok elemzÅ' â€" Fotó: operamusica.com

Csak néhány korábbi nyilvános bejegyzését tekintettük át, az is sok volt. A művésznÅ' eddig sem csinált titkot abból, mi a véleménye több millió magyar emberrÅ'l, akik nem az Å' szélsÅ'jobboldali, egyben liberális politikai nézeteit vallják: mi vagyunk a “nárcisztikus pszichopaták”, gyűlölködÅ' pszichopaták, akik a “hazaszeretet megjátszani is bénák”.

Keszthely megválasztott polgármesterét titulálta már “keszthelyi Kim Jong Un-nak”, a keszthelyi önkormányzatban dolgozókat “titkolt életrajzú táskahordozóknak”, akik “még egy általános iskolai szavalóversenyen elért eredményt sem tudnak felmutatni”.

Bálint NatáLia nagyon várta a vasárnapi idÅ'közi választást. Annyira, hogy naponta több posztban is kampányolt az ellenzéki jelölt mellett. De ez is kevésnek bizonyult. 

“Szembe köptétek a Festeticsek hagyatékát” â€" üzente a keszthelyi választópolgároknak a művésznÅ'

Miután vasárnap támogatottja, Márki-Zay Péter keszthelyi klónja vereséget szenvedett, az operaénekesnÅ' nekiment a keszthelyieknek, amiért azok szerinte “benyaltak a hatalomnak”.

Keszthelyen újfent gyÅ'zött a manipuláció, az aljasság, a hazugság, a közöny és az ostobaság

â€" írta nyilvános Facebook-üzenetében.

Majd válogatott szitkokat szórt a Fidesz jelöltjére szavazókra, és azokra is, akik nem mentek el a vasárnapi idÅ'közi választásra. Szerinte az utóbbiak gyáva senkik, akik a Balatont sem érdemlik meg. 

Szeretettel küldöm az alább linkelt dalt nektek, drága “Kislányok, kisfiúk, kismamák, Munkanélküli félhullák, Elbutult közönyös rabszolgák”, akik ma úgy gondoltátok, hogy inkább nem akartok renitens körzet lenni Keszthelyen, ezért benyaltok a hatalomnak. Lehettetek volna tökös társaság, ehelyett szánalmas, jobbágymentalitású senkik vagytok, akik az otthonmaradásotokkal vagy a gépezet újabb tagjára leadott szavazatotokkal szembeköptétek a Festeticsek hagyatékát! Gerinctelen, szervilis, gyáva jobbágyok! Nem érdemlitek meg a Balatont, el is veszik tÅ'letek”

â€" fogalmaz finoman és cizelláltan a művésznÅ'.

Úgy folytatja, hogy nekik egyébként mindegy, majd lemeccselik a Keszthelyen élÅ'k, ahogy akarják, de végül úgyis nekik lesz igazuk. Mert, mindig annak lett igaza, “aki szembe mert szállni a hatalommal, pláne ha az a hatalom pártállami, bolsevik trógerekbÅ'l állt”. Pontosan ezért nem fogja feladni, hanem majd Å' küzd, azokért is, akik nem érdemlik meg.

Csak azon túl, hogy gyáva szerencsétlenek vagytok, még ostobák is. De nem adjuk fel, értetek is küzdeni fogok a továbbiakban is

â€" írja Bálint NatáLia.

Kutyagyilkossággal is bevádolta a fideszeseket az álmokat temetÅ' művésznÅ'

Az énekesnÅ', újabban kampány-aktivista még a választás másnapján is fontosnak tartotta megszólalni és támogatásáról biztosítani -nyilvános bejegyzésben â€" a vereséget szenvedett ellenzéki álcivil képviselÅ'jelöltet. 

Már csak azért is, mert nemcsak a választás elveszítését kell túlélnie, hanem szeretett kutyája elveszítését is, akit NatáLia szerint bizonyára gyűlölködÅ' fideszesek mérgeztek meg. Mert ezek ilyenek, már az Å' anyukájának a kutyáját is megmérgezték, amikor szóvá tette az utcájuk csapadékvíz elvezetési problémáit. Meg hát szegény kereszténygyűlölÅ' Niedermüller Péter is döglött patkányt kapott.

Nem mondom, hogy van összefüggés a kutyusok halála és a gazdik közéleti szerepvállalása között, de tudva, hogy Niedermüller Péter miatt egy kis fehér patkányt öltek meg a fideszesek, valamint az állatkínzást a törvényeikkel nem büntetik, bármit kinézek azok elvbarátaiból is

â€" vélekedik NatáLia. 

A PestiSrácok Youtube-csatornájának letiltását sem hagyta szó nélkül

Az operaénekesnÅ' az elmúlt napokban kifejezett eszme futtatásai között portálunk Youtube-csatornájának letiltását is méltó eseménynek tartotta egy kis elemzésre. 

Ezt megelÅ'zÅ'en pedig új névvel is illette csapatunkat, mint “Premenstruációs Szindróma”.

Bálint NatáLia örömét fejezte ki, amiért ha csak idÅ'szakosan is, de megszabadultak a “szintalatti, diáklányok bugyiját mutogató álhír- és trollgyár” videóitól legalább. De azt is megjósolta, hogy sajnos vissza fogjuk kapni a videómegosztó felületet, ellenkezÅ' esetben az óriás techcégek, mint a YT vagy a Facebook csak magukkal szúrnának ki, és nem hülyék. 

A művésznÅ' szerint “ide a rozsdás bökÅ't”, hogy egy-két héten belül, a legnagyobb videómegosztón is visszatérünk mi, “kormánykanálisok”.

VezetÅ' kép: operamusica.com


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
A maffia definíciója egy az egyben megáll, ezek nem ellenzék hanem gazdasági bűnszövetkezet, ami mellesleg magyarellenes politikát is folytat.
A Botka-maffia behálózta a szegedi városvezetést, rendÅ'rséget és bíróságot is a Szeviép-károsultak ügyvédje szerint (PS-videó!)
Azonnal távozzanak a Szeviép-ítélet botrányában érintett bírók és a törvényszéki állapotokért felelÅ's bírósági vezetÅ'k a Szegedi TörvényszékrÅ'l â€" követelte hétfÅ'i sajtótájékoztatóján Szabó Bálint, a Szeviép-károsultak jogi képviselÅ'je, aki ezt meggyorsítandó feljelentést tett. Egyúttal kérte a kormánytól a nehéz helyzetbe került alvállalkozók kártalanításának folytatását, valamint az országgyűléstÅ'l a bírók összeférhetetlenségére és elfogultságára vonatkozó szabályok szigorítását. Ez utóbbival annak vetne véget, hogy a szakmaiatlanságból vagy tudatosan elkövetett bírói hibáknak semmiféle következményük sincs Magyarországon. Az alföldi város önkormányzatában független képviselÅ'ként tevékenykedÅ' Szabó Bálint markáns kijelentéseket fogalmazott meg a helyi hatalmi összefonódásokról is, maffiafÅ'nöknek nevezve Botka Lászlót. Úgy véli, olyan súlyos bűncselekményekrÅ'l hullhat le a lepel a jövÅ'ben, amelyek akár egy szegedi maffiapert eredményezhetnek, és a vádlottak padján a város polgármestere, továbbá rendÅ'rségi és bírósági vezetÅ'k is ott ülhetnek a Szeviép-vezérek és más elkövetÅ'k mellett. 

Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads

FB-RSS feed for Kiss Balázs: New items

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Photo - Gyurcsány évértékelÅ'jeEgyértelműsitette Gyurcsány, amit eddig is sejtettünk, az ellenzék mögött Ő áll, Ő irányít mindent!Jöttek a szokásos ferditések, hazugságok amit a hallgatóság tapsal jutalmazott.Gyurcsány kormányzása idején tönkre tette az országot. Saját magának, a haveri körnek kiárusította az állami vagyont, eközben pedig a rendÅ'rökkel verette a lakosságot!Sokan akkor adósodtak el, hatalmas munkanélküliséget csinált, és megduplázta a rezsi költségeket! Borzalmas volt, akkor az élet!Gyurcsány a keresztény! Probálja mosdatni Niedermüllert. Nekik ez jól megy, semmi felelÅ'sség vállalás, már Gréczy is mártír, áldozat.Azt is felvállalja, hogy 2006-os események kutyafüle volt, ahoz képest, mint ami akkor jön, ha hatalmat kapnának!Eközben szövetségese börtönt vizionálnak minden fideszesnek, tehát még a szimpatizánsoknak is. Tipikus kommunista módszer!Jól ismerjük milyen az, ha ezek hatalmat kapnak. Csak sajnos sok fiatal még ezt nem tudja, ezért nekik el kell mondanunk, hogy ki is az a Gyurcsány Ferenc!

Gyurcsány évértékelÅ'je

Egyértelműsitette Gyurcsány, amit eddig is sejtettünk, az ellenzék mögött Ő áll, Ő irányít mindent!
Jöttek a szokásos ferditések, hazugságok amit a hallgatóság tapsal jutalmazott.
Gyurcsány kormányzása idején tönkre tette az országot. Saját magának, a haveri körnek kiárusította az állami vagyont, eközben pedig a rendÅ'rökkel verette a lakosságot!
Sokan akkor adósodtak el, hatalmas munkanélküliséget csinált, és megduplázta a rezsi költségeket! Borzalmas volt, akkor az élet!
Gyurcsány a keresztény! Probálja mosdatni Niedermüllert. Nekik ez jól megy, semmi felelÅ'sség vállalás, már Gréczy is mártír, áldozat.
Azt is felvállalja, hogy 2006-os események kutyafüle volt, ahoz képest, mint ami akkor jön, ha hatalmat kapnának!
Eközben szövetségese börtönt vizionálnak minden fideszesnek, tehát még a szinpatizánsoknak is. Tipikus kommunista módszer!
Jól ismerjük milyen az, ha ezek hatalmat kapnak. Csak sajnos sok fiatal még ezt nem tudja, ezért nekik el kell mondanunk, hogy ki is az a Gyurcsány Ferenc!


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Valódi emberi jogi érdekérvényesítés vs internacionalista nihilista libsi felforgatás.Különbség!

This advertisement has been selected by the BitChute platform.

By purchasing and/or using the linked product you are helping to cover the costs of running BitChute. Without the support of the community this platform will cease to exist.

Registered users can opt-out of receiving advertising via the Interface tab on their Settings page.

To help support BitChute, place an advert on BitChute or find out more about our creator monetization policy:


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Fletó játssza a dráma királynÅ't, de letagadja hogy oligarcha, rejtegeti vagyonát. Cég és gyár tulajként munkaadó is amúgy, és természetesen NEM fizet európai uniós minimálbért! Ennyit érnek a vadkapitalista "baloldal" ígéretei.

Hiába a magyarázkodás, még mindig nem stimmelnek a számok Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatával kapcsolatban. Úgy tűnik, a DK elnökének válasza nem állja meg a helyét, több száz milliónak, mondhatni, lába kelt.

Ahogyan azt a Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeibÅ'l. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot. Ehhez képest mára vagyonnyilatkozata alapján, a hiteleket leszámítva, alig több, mint 800 millió forintja van, értékpapírban vagy ingatlanhoz köthetÅ'en, vagyis hiányzik valamivel több, mint 1,1 milliárd forint. ErrÅ'l a tényrÅ'l írt múlt héten a Világgazdaság.

Gyurcsány FerencFotó: Polyák Attila - Origo

Gyurcsány Ferenc pártja sajtóosztályán keresztül reagált a cikkben megjelentekre. Hivatalos magyarázata szerint az úgymond eltapsolt összeg a következÅ'k szerint oszlik meg:

  • 300 millió osztalékfizetéshez kötÅ'dÅ' adó
  • A felesége vagyonnyilatkozatában van 200 millió
  • SzemlÅ'hegyi ház átépítése 100 millió
  • Kötcsei birtokon új ház 100 millió
  • Gyerekek taníttatására 70 millió
  • Nehéz helyzetű családok, civil szervezetek támogatása, a Demokratikus Koalíciónak adott támogatás 70 millió
  • Gyerekeknek lakásvásárlás és felújítás 80 millió

A leírt számokkal azonban több probléma is akad. Ha összeadjuk a számokat, akkor az összeg 920 millió forintot tesz ki, ami akárhogy is számoljuk, nem 1,1 milliárd forint. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy a 920 millió forintba Gyurcsány Ferenc a 300 millió osztalékfizetéshez kötÅ'dÅ' adót is beleszámolta, amit maga az Altus fizetett ki, akkor minimum félmilliárd forint hiányzik továbbra is.

Természetesen arra sincs válasz, hogy vajon hova tűnhetett ez a több száz millió forint. 


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Az egyáltalán nem hivatástudatos pedagógusok ilyen könnyen meghajlanak a liberálisok elÅ'tt, ilyenek nem is érdemlik meg a tanítás lehetÅ'ségét."Hiszen akinek ma, Magyarországon a magyar író, költÅ', a valósághoz közelítÅ' magyar történelem nacionalizmus, az vaj’h mit tanít a kölyköknek? És akinek Wass Albert vagy NyirÅ' József fasiszta, az milyen nemzettudatot táplál a diákok fejébe?"Szolgalelkűséget, hiszen Å'k maguk is csicskák, azért csicskulnak be elsÅ' füttyre a szociknak.
Ha összevetem a mai oktatást â€" csak â€" azzal, amilyenben nekem volt szerencsém részesülhetni, már elkeserítÅ' az, amit most látok. Ha összevetem azzal a mai oktatást, amelyben apáink és nagyapáink részesedhettek, akkor azt kell mondanom, hogy drámai lesz a jövÅ'… illetve nem is lesz jövÅ'. Hiszen kik, és hogyan fognak majd irányítani népet, nemzetet, ha már a tanáraiknak sincs meg erre a legalapvetÅ'bb tudásuk, elkötelezettségük, erkölcsi felkészültségük, műveltségük?
Mindez akkor jutott eszembe, amikor láttam a mély-primitív és az igazságra mit sem adó, táblával fényképezkedÅ' hölgyeket és urakat, akik magukról azt mondják, hogy pedagógusok â€" táblájukon a legújabb sorosista, hazug, nemzetellenes politikai jelszóval: „Nem tanítok fasiszta írót.” Eközben a liberálisok hangos ugatásba kezdtek, miszerint az új Nat (Nemzeti alaptanterv) nacionalista. E két velejes sommázatot látva már nem felháborodtam, hanem megnyugodva konstatáltam, hogy amit harminc éve írok, az egyszer s mindenkorra beigazolódott. S lám, milyen jó hogy már annyi idÅ's vagyok, amennyi. Mert ennek a végzetes romlásnak a tetÅ'pontját, azaz, az ország végleges elvesztését és a magyarság, valamint Európa megsemmisülését nem kell végignéznem â€" ha szerencsém van.
Mert ezek a „tanárok” nem tanárok, hanem politikai bohócok, játékszerek, akiknek annyi sincs a fejében, mint egy-kétszáz évvel ezelÅ'tti elÅ'deiknek a fenekében, akik az összevont falusi iskolákban is tudtak Nobel-díjasokat, érsekeket, tudósokat, katonákat… magyar embereket nevelni. Hiszen akinek ma, Magyarországon a magyar író, költÅ', a valósághoz közelítÅ' magyar történelem nacionalizmus, az vaj’h mit tanít a kölyköknek? És akinek Wass Albert vagy NyirÅ' József fasiszta, az milyen nemzettudatot táplál a diákok fejébe?

Miközben a hírhedt kommunista spicli, Szabó István életműdíja miatt senki nem tiltakozik… s e táblás álpedagógus majmok közül senki nem tartott kartont maga elé, tiltakozva Niedermüller Hitlert is megszégyenítÅ', fajgyűlölÅ' kijelentései miatt…  
Lássuk csak, mi az „Alapvetése” ennek az új kerettantervnek:
„A Nat a magyar kulturális és pedagógiai örökség gyökereibÅ'l táplálkozik, annak hagyományaira épül. Meghatározza azokat a nevelési-oktatási alapelveket, amelyek a nemzeti köznevelésrÅ'l szóló törvény 5. § (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelÅ'en biztosítják az iskolai nevelés-oktatás tartalmi egységét, az iskolák közötti átjárhatóságot. A Nat emellett meghatározza az elsajátítandó tanulási tartalmakat, valamint kötelezÅ' rendelkezéseket állapít meg az oktatásszervezés körében. A Nat lefekteti a köznevelés elvi és tartalmi alapjait és kereteit, azaz meghatározza az alapműveltség kötelezÅ'en közvetítendÅ' tartalmait az alap- és középfokú oktatási intézmények számára, beleértve a különleges bánásmódot igénylÅ' tanulókat ellátó intézményeket is. A Nat a köznevelés szemléleti alapjainak meghatározásával kiegészíti a gyermekek, tanulók családban megvalósuló nevelését, erÅ'síti ezzel a hazához és a nemzet történelméhez való kötÅ'dést, a generációk közötti kapcsolatot, a közös kulturális gyökereket, az anyanyelv használatát. Így rögzíti azt a minden magyar emberben közös tudást, amely megalapozza a nemzeti identitást. A Nat elsÅ'dleges felhasználója a nevelési-oktatási intézményben dolgozó pedagógus, valamint az intézményvezetÅ'. Ez a dokumentum az Å' munkájukhoz ad iránymutatást, keretet.”
Végigolvasva a Nat-ot, én más miatt tiltakoznék, de nem teszem, mert az immár hetvenöt éves hazudozás után ez az alaptanterv is hatalmas elÅ'relépés, de a nacionalizmustól fényévnyi távolságra van. Wass AlbertrÅ'l â€" „a fasiszta íróról” â€"tudjuk, hogy mindössze az hírhedt igazságszolgáltatás tartja fasiszta háborús bűnösnek, amely ma a székely Beke Istvánt és SzÅ'cs Zoltánt teljesen ártatlanul, a jog minden porcikáját szilánkokra törve, koholmányok alapján tartja egy román börtönben… de nem is folytatom írásomban a szélmalomharcot ezzel a politikai nyomoronc, műveletlen, diplomás "demokratikus" népséggel, mert értelmetlen. Mert nincs akkora változás a Nat-ban, amiért ezt a cirkuszt a kormánynak fel kellene vállalnia, de a táblás diplomások is beláthatnák, hogy voltaképpen érdemi változás sehol sem áll be a tanítandó anyagban. Épp annyi kommunista szerepel benne, mint amennyi nem kommunista.
Inkább arról szólok végül, hogy mit hiányolok ebbÅ'l a teljestÅ'l és tökéletestÅ'l még igen messze álló tananyagból. Irodalmunk nagy alkotói közül egyetlen szó sincs a magyar papköltÅ'krÅ'l, zeneszerzÅ'krÅ'l, zenetörténetrÅ'l, művészettörténetrÅ'l, vagy épp a gyermeki lélek fejlesztésérÅ'l, noha az alsó tagozatban az volna a lényeges, hogy a tanulásra és a szellemi érték iránti igényre neveljünk.  (S a farsangra ne öltöztessük a fiúkat lánynak, és fordítva.) A zenei és a művészeti oktatás nem úgy szerepel ebben a tantervben, ahogyan annak ma, szerepelnie kellene. Hosszú volna e helyen részleteznem a hiányosságokat, hiszen nem az a baj, ami benne van, hanem az, ami nincs benne. Egy azonban bizonyos. NÅ'tt a reáltantárgyak körében a követelmény és csak minimális mértékben csökken az óraszám… tehát az oktatás, a tanár és a diák egyaránt kárt szenved azt új Nat miatt. A gyermekek eddigi túlterheltsége nem csökken, s a tanárok is sokkal kiégettebbé, felületesebbé válnak majd.
Összességében, amelyik tanár egy kicsit is adott magára és diákjaira, az eddig is tanította Wass Albertet, NyirÅ' Józsefet, Virágh Benedeket, Faludi Ferencet, Szénási Sándort, Mécs Lászlót és Sík Sándort... etc. Ahogyan a zenetanárok Bárdost, Ádám JenÅ't, Ottó Ferencet vagy Tamás Alajost. Ők nem is állnak táblával a kezükben tiltakozva a magyar kultúra ellen… legfeljebb a magyar kultúráért. A Nat-nak tehát, nem volt elég a felnÅ'tté válás. A letűnt harminc év.  Hiszen Trianon is csak egy vesszÅ' utáni kiegészítésként szerepel félmondatban a történelem tananyag ismertetésében. Fel kellene nÅ'ni végre ahhoz, hogy valóban azt taníthassuk, ami a miénk és úgy, hogy a miénk is maradjon. Mert ma nem harminc évet, hanem hetvenötök kellene behozni valahogy. Talán a heti öt tornaórából hármat lehetne a zenére, művészettörténetre és az irodalomra szánni a meglévÅ' óraszám mellé… hogy a régi szállóigének megfelelÅ' gyermekek ballagjanak el iskolájukból, tanulmányaikat befejezve: ép testtel, és ép lélekkel… ne úgy mint eddig...  

Stoffán György 

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Komcsi internacionalista "békeérsek", a kizsákmányoló vállalkozó pártján, igazságot lenácizva.
Súlyos, székelyellenes nyilatkozatot adott ki Jakubinyi György nyugalmazott gyulafehérvári érsek, a gyergyóditrói segédlelkész és a ditrói székelyek ellen â€" Bukarest és Bergoglio szellemiségében.
TudvalevÅ', hogy egy gyergyóditrói vállalkozó, a krisztusi tanításokat sutba dobva, éhbérért és minden emberséget mellÅ'zve foglalkoztatta dolgozóit, mint ez a szombati falugyűlésen elhangzott a korábban e pékségben dolgozók szájából. Például, ha egy dolgozó kimerültsége okán (napi 24-26 órai munka után) elájult, azt kivitték az utcára, és onnan szedte föl a mentÅ'autó… A vállalkozó â€" nem lévén már helyi munkavállaló, aki e rabszolgatartó üzemében dolgozott volna â€", migránsokat hozott a faluba. Történetesen, két sri lankait, amiért a helyi segédlelkész, a falu lakosságával együtt tiltakozott a lépés ellen. Többek között kifogásolták, hogy nem saját morálján változtatott a vállalkozó, hanem bevándorlókat alkalmaz, ami jogos félelmeket kelt minden normális emberben, látva és tudva a nyugat-európai helyzetet. E félelmeknek is hangot adtak Gyergyóditróban a jelzett február elsejei gyűlésen.
Mivel a lakosság katolikus, a segédlelkész is csatlakozott népéhez, hiszen a papnak az a kötelessége, hogy népe érdekeit védje, azok mellett kiálljon. „Bíró Károly helyszíni beszámolók szerint kijelentette: a falubeliek félelme egy 1986-ban a székely és a roma lakosság között történt, egy halálos áldozatot követelÅ' konfliktusra vezethetÅ' vissza, az emberek, szerinte, emiatt tartanak az idegenektÅ'l. „A mi kérésünk az, hogy adják vissza a biztonságunkat, amiben eddig éltünk, hogy ne kelljen féljünk attól, hogy mi fog történni. Nem kettejüktÅ'l (a két vendégmunkástól â€" szerk. megj.) félünk, hanem attól, hogy veszélyben a biztonságunk” â€" közölte a gyergyóditrói segédlelkész az Agerpres hírügynökség szerint” (Krónika című erdélyi lap)
A segédlelkész kiállását és gyűlölködÅ'nek nem nevezhetÅ' megszólalását Gyulafehérvár nemrégiben nyugdíjba vonult, de Tamás József segédpüspököt nyugdíjazása miatt a Székelyföldön helyettesítÅ' volt érsek egy, számunkra érthetetlen és ostoba megnyilvánulásával honorálta. A sajtóközlemény azonban teret adott a bukaresti nacionalista román sajtónak, amely médiumok közül az Adevarul vitte a pálmát. A lap egyenesen székely-magyar Ku-Klux Klánról ír, s komoly vádakkal illeti a segédlelkészt, valamint Orbán Viktort is belekeveri aljaskodó cikkébe. Diacionescu, a cikk írója többek között arról ír, hogy „Ditró az európai rasszizmus fekete térképe, és nem csak Ditró.” Nyilvánvaló utalás ez a mondata arra, hogy az erdélyi magyarság jeleníti meg ma Romániában a rasszista politikát, amelyet a magyar sajtóból és magától a magyar miniszterelnöktÅ'l merít. A segédlelkészrÅ'l és az erdélyi katolikus egyházról így ír az Adevarul: „Ez a rasszista viselkedés nem jellemzÅ' a katolikus egyházra, sem a magyar népességre Romániában. Ez egy rendhagyó eset, sokkoló, és egy fiatalember frusztrációjából ered, akit tévedésbÅ'l szenteltek pappá, és aki azt hiszi, hogy a középkorban él. Nem a ditrói székelyek vannak a középkorban, hanem ez a szegény pap nevelkedett a fajgyűlölet ideológiájában. Annak a magyar generációnak a tagja, amely 1990. után az intolerancia és a gyűlölet ideológiájában nÅ'tt föl...” A cikkíró a magyar politikusok gyűlöletkeltésének eredményeképpen értékeli a ditrói problémát. „(…) az Orbán-kormány gyűlölet-politikájának eredménye” â€" írja Diaconescu. „A magyarországi média, amely tökéletesen kiszolgálja Orbán Viktor kormányát, beleplántálja a migránsok elleni gyűlöletet a magyarok lelkébe. Minél kevésbé tanult egy nép, annál hiszékenyebb a debilis politikusok hülyeségére, akik mindent megtesznek a szavazatokért. (…) A római katolikus papnak, nyugtatnia kellene az indulatokat és közvetítenie kéne a vitában, mert ez a hivatása.(…) A ditrói extrémisták éppen úgy viselkednek, mint az amerikai rasszista Ku Klux Klan szervezet. Még az hiányzik, hogy felgyújtsák az általuk terrorizáltak házait, mert az evidens, hogy a fenyegetések, amelyeket a migránsoknak szállást adók kaptak, nem légbÅ'l kapottak. Ez a ditrói Ku Klux Klan.(...) Vajon miért félnek a magyarok a fajok keveredésétÅ'l? Az egész magyar nép nem egyéb, mint a különbözÅ' fajok és népek keveredése. Kezdve azoktól, akik Ázsia sztyeppéirÅ'l jöttek, aztán összekeveredtek a leigázott és kirabolt népekkel, mint a kunok, szlávok, románok és sokan mások, akiket az évszázadok során asszimiláltak.”
A cikkíró liberális kommenteket idéz, amelyekben még magyar liberálisok is elítélik a székelyeket és a papot, aki kötelességének és hivatásának megfelelÅ'en kiállt hívÅ' népe érdekeit védeni.
Az kimaradt a cikkbÅ'l, hogy miért látjuk folyamatosan az állam ortodox pópáit minden magyarellenes román megmozduláson, s Å'k miért nem csillapítják a gyűlölködÅ'ket ahelyett, hogy lázítják a jámbor román híveket? S miért nem tér ki arra is e nacionalista és magyar-gyűlölÅ' újságíró, hogy a románok még a választásokat megelÅ'zÅ'en is parancsba kapják pópáiktól, hogy kire szavazzanak… de nem is soroljuk a hamis állítások és rosszindulatú megjegyzések sorát, amellyel az Adevarul letette a garast mind Jakubinyi György, mind a Vatikán, mind Brüsszel, mind pedig Bukarest mellett.Ne felejtsük el, hogy az argentin katonai diktatúra alatt Bergoglio (ma Ferenc "pápa") két jezsuita rendtársát jelentette föl a hatóságoknál, akiket ezután letartóztattak és súlyosan megkínoztak. Az egyik feljelentett magyar volt... 
Inkább Jakubinyi nyugalmazott érsek magatartása elkeserítÅ', hiszen nem az embertelen vállalkozót â€" aki székely (árnyékszékely) létére lehordta népét a román sajtóban, feddte meg â€", nem a ditróiak jogos követelése mellé állt, nem a székelység sérelmeit sorolta fel, hozzátéve e legutóbbit is, hanem saját papját alázta porig, mert a segédlelkész azt tette, amit Jézus parancsolt neki… ami a hivatása és a kötelessége. Megszólalása pedig, mint fent olvasható, mindössze egy kérés volt azokhoz, akik e helyzetet hivatottak lennének megoldani. Jakubinyi nem csak papját, hanem ezzel székely katolikus népét is elárulta. Nem lázított a segédlelkész, csak kért, mert tudja, látja és bÅ'rén érzi â€" ma már még inkább! â€", hogy a székely nép a mai világban elvész, ha drámai, elnyomott helyzetéhez még a migránsokat is közéjük telepítik. És ez nem elmélet, hanem az államelnök és a Soros irányította román kormány valós elképzelése…
Szomorú, ha egy fÅ'pap a székely nép ellenében azokat támogatja, akik az Å' népét is, és az európai kereszténységet, az emberi életeket veszélyeztetik. Ma csak két migráns, majd ha a vállalkozó úgy dönt, egy félfalunyit hoz be, és ehhez még európai, állami támogatást is kap… â€" mint arról Diaconescu cikkében beszámol.
Az árulás mindig tragikus, ám az elmúlt száz év megtapasztalása után még szörnyűbb, kivált, ha azt egy katolikus fÅ'pap követi el a rábízott székely hívek ellen. Ez történt ugyanis Márton Áron hűséges katolikus székelyeivel, Márton Áron harmadik utóda által…  Körmönfont támadás ez a székelység ellen, hiszen nem egy román településrÅ'l zavartak már el vendégmunkásnak álcázott migránsokat...

https://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/121719-kiderult-roman-telepulesekr-l-is-akartak-mar-el-zni-sri-lanka-i-vendegmunkasokat

( a fenti linket kijelölve és másolva olvashatja el!)
Alább olvasható az Adevarul cikke és Jakubinyi György sajtóközleménye, amit nem véletlenül, román nyelven is közölt a romániai katolikus lap…  
Bizakodva mondjuk el azonban ezerszer is... a könyörgést…
„Istenünk, Te Áron püspököt arra választottad ki, hogy igazságodnak Å're, az üldözötteknek védelmezÅ'je és népednek jó pásztora legyen. Add, hogy mielÅ'bb szentjeid között tisztelhessük, tanítása és példája világító Jel legyen mindannyiunk számára”.
Stoffán György

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Photo - Tankönyvek régen és most.Baloldali kormányok „teljesítménye”- 2003: Lezsák Sándor képviselÅ' figyelmezteti a szocialistákat az eladás kockázatára, négypárti egyeztetést kezdeményez az ügyben. (Teljes szöveg a Forrásnál)- 2004: A baloldal eladta a Nemzeti Tankönyvkiadó Rt 75%-át a Láng Kiadó és Holding Rt-nek, melynek tulajdonosa baloldali politikusok üzleti partnereként vált ismertté. Az eladási ár 3,2 milliárd forint volt, miközben a legmagasabb ajánlattétel 4,2 milliárd forint lett volna.- 2007-ben a finn Sanoma felvásárolta a Láng csoportot- 2008-ban Gyurcsányék eladták a maradék 25% részvényt, ezzel a Nemzeti Tankönyvkiadó 100%-ban külföldi tulajdonba került, neve NTK Oktatási Holding Zrt lett.- A tankönyvek ára folyamatosan drágult, az emelkedÅ' árakat a magyar családok fizették.A Fidesz kormány teljesítménye:- 2014: Visszavásárolták az NTK Oktatási Holding Zrt 100% tulajdonrészét a Sanoma-tól- A profitközpontú vállalatból nonprofit lett.- A tankönyvek ára a felére csökkent.- A tankönyveket a magyar állam biztosítja, a magyar családoknak ingyenesek, ez több százezer forint megtakarítást jelent gyermekenként.ADD TOVÁBBForrás: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj2tuHL__jmAhVlxaYKHackDCQQFjAAegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.lezsaksandor.hu%2Ffiles%2Fdoc%2Fprivntk030928.doc&usg=AOvVaw2GcjF9ha2x5whgmPEvu-Mjhttps://www.bama.hu/gazdasag/tankonyvek-huzos-arak-2-147300/

Tankönyvek régen és most.

Baloldali kormányok „teljesítménye”

- 2003: Lezsák Sándor képviselÅ' figyelmezteti a szocialistákat az eladás kockázatára, négypárti egyeztetést kezdeményez az ügyben. (Teljes szöveg a Forrásnál)
- 2004: A baloldal eladta a Nemzeti Tankönyvkiadó Rt 75%-át a Láng Kiadó és Holding Rt-nek, melynek tulajdonosa baloldali politikusok üzleti partnereként vált ismertté. Az eladási ár 3,2 milliárd forint volt, miközben a legmagasabb ajánlattétel 4,2 milliárd forint lett volna.
- 2007-ben a finn Sanoma felvásárolta a Láng csoportot
- 2008-ban Gyurcsányék eladták a maradék 25% részvényt, ezzel a Nemzeti Tankönyvkiadó 100%-ban külföldi tulajdonba került, neve NTK Oktatási Holding Zrt lett.
- A tankönyvek ára folyamatosan drágult, az emelkedÅ' árakat a magyar családok fizették.

A Fidesz kormány teljesítménye:

- 2014: Visszavásárolták az NTK Oktatási Holding Zrt 100% tulajdonrészét a Sanoma-tól
- A profitközpontú vállalatból nonprofit lett.
- A tankönyvek ára a felére csökkent.
- A tankönyveket a magyar állam biztosítja, a magyar családoknak ingyenesek, ez több százezer forint megtakarítást jelent gyermekenként.

ADD TOVÁBB

Forrás: https://www.google.com/url…
https://www.bama.hu/gazdasag/tankonyvek-huzos-arak-2-147300/


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Nem csak a fideszeseket. Ő is becsavarodott, libsi lett, kár érte. (kiváló ügynök volt) :3
“Szánalmas, jobbágymentalitású senkik vagytok” â€" így gyalázza a fideszeseket Bálint NatáLia operaénekesnÅ'
“Munkanélküli félhullák”, “elbutult közönyös rabszolgák”, “gerinctelen, szervilis, gyáva jobbágyok” â€" ilyen jelzÅ'kkel illeti Bálint NatáLia, keszthelyi születésű, világot járt operaénekes a Fideszt támogató jobboldali embereket nyilvános Facebook-posztjában azután, hogy a kormánypártok jelöltje kiütéses gyÅ'zelemmel nyert mandátumot az összellenzéki jelölttel szemben, a vasárnapi keszthelyi idÅ'közi önkormányzati választáson. A szabadúszó művész sokszor kéretlen elemzéseiben foglalkozik migrációval, családon belüli erÅ'szakkal, sajtószabadsággal, még portálunk átkeresztelésének és minÅ'sítésének is szentelt bejegyzést. Fideszes politikusokat és jobboldali, Fideszt támogató embereket alpári stílusban becsmérlÅ' megszólalásai a hétvégén értek csúcspontra. 

Keszthelyen a 6-os számú egyéni választókerületben azért kellett megismételni a képviselÅ'választást, mert októberben szavazategyenlÅ'ség alakult ki a Fidesz jelöltje és a KÉVE névre keresztelt civil szervezet, egyébként ellenzéki pártok által támogatott jelöltje között. A megismételt választásnak az volt a tétje, hogy milyen irányba változik a grémium aránya. Ha a KÉVE jelöltje nyerte volna a választást, megüresedett listás helyére ellenzéki politikus ülhetett volna. Így azonban tovább romlott az arány, 8:3-ra. A Fidesz-KDNP jelöltje, Sáringer-Kenyeres Marcell 332 szavazatot kapott, amivel fölényesen nyert, mert az MMM helyi Kossuth-körének elnöke, Molnár Tibor csupán 260 ikszet gyűjtött be, ami  56-44 százalékot jelent. 

Bálint NatáLia korábban sem fogta vissza magát

A keszthelyi születésű operaénekesnÅ' szívesen foglalkozik politikával. Honlapjáról kiderül, hogy több vasat tart a tűzbe, hogy mindig legyen mivel szerepeljen. Amellett, hogy operaénekes és már a könnyűzenében is utazik, közgazdász és nemzetközi kapcsolatok-elemzÅ'. Kiemelt érdeklÅ'dési területei többek között a politikai kommunikáció és a szociálpszichológia, melyeket a közösségi médiában igyekszik ötvözni. 

Bálint NatáLia operaénekes, közgazdász, nemzetközi kapcsolatok elemzÅ' â€" Fotó: operamusica.com

Csak néhány korábbi nyilvános bejegyzését tekintettük át, az is sok volt. A művésznÅ' eddig sem csinált titkot abból, mi a véleménye több millió magyar emberrÅ'l, akik nem az Å' szélsÅ'jobboldali, egyben liberális politikai nézeteit vallják: mi vagyunk a “nárcisztikus pszichopaták”, gyűlölködÅ' pszichopaták, akik a “hazaszeretet megjátszani is bénák”.

Keszthely megválasztott polgármesterét titulálta már “keszthelyi Kim Jong Un-nak”, a keszthelyi önkormányzatban dolgozókat “titkolt életrajzú táskahordozóknak”, akik “még egy általános iskolai szavalóversenyen elért eredményt sem tudnak felmutatni”.

Bálint NatáLia nagyon várta a vasárnapi idÅ'közi választást. Annyira, hogy naponta több posztban is kampányolt az ellenzéki jelölt mellett. De ez is kevésnek bizonyult. 

“Szembe köptétek a Festeticsek hagyatékát” â€" üzente a keszthelyi választópolgároknak a művésznÅ'

Miután vasárnap támogatottja, Márki-Zay Péter keszthelyi klónja vereséget szenvedett, az operaénekesnÅ' nekiment a keszthelyieknek, amiért azok szerinte “benyaltak a hatalomnak”.

Keszthelyen újfent gyÅ'zött a manipuláció, az aljasság, a hazugság, a közöny és az ostobaság

â€" írta nyilvános Facebook-üzenetében.

Majd válogatott szitkokat szórt a Fidesz jelöltjére szavazókra, és azokra is, akik nem mentek el a vasárnapi idÅ'közi választásra. Szerinte az utóbbiak gyáva senkik, akik a Balatont sem érdemlik meg. 

Szeretettel küldöm az alább linkelt dalt nektek, drága “Kislányok, kisfiúk, kismamák, Munkanélküli félhullák, Elbutult közönyös rabszolgák”, akik ma úgy gondoltátok, hogy inkább nem akartok renitens körzet lenni Keszthelyen, ezért benyaltok a hatalomnak. Lehettetek volna tökös társaság, ehelyett szánalmas, jobbágymentalitású senkik vagytok, akik az otthonmaradásotokkal vagy a gépezet újabb tagjára leadott szavazatotokkal szembeköptétek a Festeticsek hagyatékát! Gerinctelen, szervilis, gyáva jobbágyok! Nem érdemlitek meg a Balatont, el is veszik tÅ'letek”

â€" fogalmaz finoman és cizelláltan a művésznÅ'.

Úgy folytatja, hogy nekik egyébként mindegy, majd lemeccselik a Keszthelyen élÅ'k, ahogy akarják, de végül úgyis nekik lesz igazuk. Mert, mindig annak lett igaza, “aki szembe mert szállni a hatalommal, pláne ha az a hatalom pártállami, bolsevik trógerekbÅ'l állt”. Pontosan ezért nem fogja feladni, hanem majd Å' küzd, azokért is, akik nem érdemlik meg.

Csak azon túl, hogy gyáva szerencsétlenek vagytok, még ostobák is. De nem adjuk fel, értetek is küzdeni fogok a továbbiakban is

â€" írja Bálint NatáLia.

Kutyagyilkossággal is bevádolta a fideszeseket az álmokat temetÅ' művésznÅ'

Az énekesnÅ', újabban kampány-aktivista még a választás másnapján is fontosnak tartotta megszólalni és támogatásáról biztosítani -nyilvános bejegyzésben â€" a vereséget szenvedett ellenzéki álcivil képviselÅ'jelöltet. 

Már csak azért is, mert nemcsak a választás elveszítését kell túlélnie, hanem szeretett kutyája elveszítését is, akit NatáLia szerint bizonyára gyűlölködÅ' fideszesek mérgeztek meg. Mert ezek ilyenek, már az Å' anyukájának a kutyáját is megmérgezték, amikor szóvá tette az utcájuk csapadékvíz elvezetési problémáit. Meg hát szegény kereszténygyűlölÅ' Niedermüller Péter is döglött patkányt kapott.

Nem mondom, hogy van összefüggés a kutyusok halála és a gazdik közéleti szerepvállalása között, de tudva, hogy Niedermüller Péter miatt egy kis fehér patkányt öltek meg a fideszesek, valamint az állatkínzást a törvényeikkel nem büntetik, bármit kinézek azok elvbarátaiból is

â€" vélekedik NatáLia. 

A PestiSrácok Youtube-csatornájának letiltását sem hagyta szó nélkül

Az operaénekesnÅ' az elmúlt napokban kifejezett eszme futtatásai között portálunk Youtube-csatornájának letiltását is méltó eseménynek tartotta egy kis elemzésre. 

Ezt megelÅ'zÅ'en pedig új névvel is illette csapatunkat, mint “Premenstruációs Szindróma”.

Bálint NatáLia örömét fejezte ki, amiért ha csak idÅ'szakosan is, de megszabadultak a “szintalatti, diáklányok bugyiját mutogató álhír- és trollgyár” videóitól legalább. De azt is megjósolta, hogy sajnos vissza fogjuk kapni a videómegosztó felületet, ellenkezÅ' esetben az óriás techcégek, mint a YT vagy a Facebook csak magukkal szúrnának ki, és nem hülyék. 

A művésznÅ' szerint “ide a rozsdás bökÅ't”, hogy egy-két héten belül, a legnagyobb videómegosztón is visszatérünk mi, “kormánykanálisok”.

VezetÅ' kép: operamusica.com


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
A maffia definíciója egy az egyben megáll, ezek nem ellenzék hanem gazdasági bűnszövetkezet, ami mellesleg magyarellenes politikát is folytat.
A Botka-maffia behálózta a szegedi városvezetést, rendÅ'rséget és bíróságot is a Szeviép-károsultak ügyvédje szerint (PS-videó!)
Azonnal távozzanak a Szeviép-ítélet botrányában érintett bírók és a törvényszéki állapotokért felelÅ's bírósági vezetÅ'k a Szegedi TörvényszékrÅ'l â€" követelte hétfÅ'i sajtótájékoztatóján Szabó Bálint, a Szeviép-károsultak jogi képviselÅ'je, aki ezt meggyorsítandó feljelentést tett. Egyúttal kérte a kormánytól a nehéz helyzetbe került alvállalkozók kártalanításának folytatását, valamint az országgyűléstÅ'l a bírók összeférhetetlenségére és elfogultságára vonatkozó szabályok szigorítását. Ez utóbbival annak vetne véget, hogy a szakmaiatlanságból vagy tudatosan elkövetett bírói hibáknak semmiféle következményük sincs Magyarországon. Az alföldi város önkormányzatában független képviselÅ'ként tevékenykedÅ' Szabó Bálint markáns kijelentéseket fogalmazott meg a helyi hatalmi összefonódásokról is, maffiafÅ'nöknek nevezve Botka Lászlót. Úgy véli, olyan súlyos bűncselekményekrÅ'l hullhat le a lepel a jövÅ'ben, amelyek akár egy szegedi maffiapert eredményezhetnek, és a vádlottak padján a város polgármestere, továbbá rendÅ'rségi és bírósági vezetÅ'k is ott ülhetnek a Szeviép-vezérek és más elkövetÅ'k mellett. 

Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads