2018. január 9., kedd

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: ÍTÉLETIDŐK ÉS RIASZTÁSOK

Ugrok ki reggel az ágyból, tűnik el szememből az álom, pedig édes álom volt, pillangó képében, úgyhogy

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ
ÍTÉLETIDŐK ÉS RIASZTÁSOK

Ugrok ki reggel az ágyból, tűnik el szememből az álom, pedig édes álom volt, pillangó képében, úgyhogy telve volt a háló allegóriával, de mit számít mindez, amikor behallatszik a nappaliból a tévé hangja, s hogy eljött az armageddon.

Armageddon, apokalipszis lovasai, „A Kilenc elhagyta Minas Morgult, Szentiván éjszakáján átkeltek a folyón Fekete Lovasoknak álcázva", és most megérkeztek az Egyesült Államok és Kanada keleti partvidékére, ítéletidő képében, és a pillangók, a hátukon üldögélő allegóriákkal együtt mind-mind belefagytak a fehér csendbe, Jack London feltámadt, és átgondolta az életművét, minden sorát, amit valaha leírt fagyról, jégről, hóról, hidegről és észak magányáról, hiszen semmi az ahhoz képest, ami most történik ott, a keleti partvidékeken.

Szóval hideg van, na. Ezt mondja a tévé.

Lehuppanok a fotelba, puha, meleg pokrócba burkolom a térdem – hiába no, a kor… –, még a karácsonyfát sem szedtük le, hiába múlott el vízkereszt, az is melegséget sugároz picinyke fényeivel, meg aztán, odakint úgy hat-nyolc fok meleg van, délben meg lesz tizenöt, januárban, ez is apokalipszis, csak olyan elhízott, tokásféle; minden elvackolt büdös bogár meg lárva túl fogja élni a telet, tavasszal meg előmásznak majd és felzabálnak minket, jó volna egy kicsike fagy errefelé is, de hát, minden fagy odament, a keleti partvidékre.

Erre jövök ki az ágyból, és nézem részvéttel a tévét. Ahol mondják, hogy életveszélyes a helyzet, egyenesen összeegyeztethetetlen az élettel, ami arrafelé zajlik, hó, jég, fagy, szél, halál, pusztulás, iszony.

A hatóságok hatóságolnak, figyelmeztetnek, felszólítanak, óvnak és óva intenek, és elmondják, mit kell tenni most, hogy nem lehet tovább élni.

És ekkor, amikor éppen végképp lemondtam az egész keleti partvidék népességéről, elhangzik a pontos szám: mínusz tizenhat fok van ottan. Mínusz tizenhat! A mindenségit… És ekkor felrémlik a régi emlék.

Csíkkozmáson vagyok, szilveszteri éjszakán, sőt, már hajnalodik, s én kimegyek, hogy elpisiljem magamat a szabadban, az udvaron, valahol hátul, az istálló mögött, s nézzem közben a csillagos eget meg a mozdulatlan éjszakát.

Kilépek a tornácra, orrlyukaimat azon nyomban összerántja a fagyott levegő. Házigazdám nagyapja már odakint van, fát vág az udvaron. Én megállok a tornácon, és rápillantok a kiakasztott hőmérőre.

Mínusz harminckét fokot mutat. Kicsit megborzongok, megdörzsölgetem a felkarom s a vállaim, majd a beszélgetés kezdeményezése végett odaszólok az öregnek: – Jó reggelt! Hű, de hideg van…

Az öreg nem válaszol, látszólag nem is hall engem, vágja tovább a fát, majd azzal a késleltetett ütemmel, ahogy csak az erdélyiek tudnak reagálni a világ dolgaira, ezt dörmögi, inkább csak magának: – Hideg nincsen, csak szarember…

Akkor ezt ott meg is beszéltük, egy egész életre. S ha legközelebb mínusz ötvenhét fok lesz, én akkor sem fogok fázni.

Aztán felrémlik egy másik történet is, az így esett meg. Odafönt a Hargitán vágják a fát az emberek, és elég hideg van, úgy mínusz harminc körül. Dolgozik a csapat, némán, igen ám, de az egyikükön nincsen sapka.

Már egészen vörös a füle a fagytól, oda is szól neki a társa: – Te ember! Megbolondultál-e? Hideg van, ember, mér' nincsen rajtad sapka? – Ááá, tudod, a balesetem óta nem viselek sapkát. – Baleseted? Miféle baleseted? – Hát nem emlékszel ember? Tavaly, ilyenkor, éppen itt, ugyanígy vágtuk a fát. Hideg es vót, és rajtam volt a jó füles sapkám. S akkor szóltak, hogy van pálinka, s én meg nem hallottam…

No hát, ilyesféle történetek elevenednek meg előttem, ahogy nézem, miképpen áll meg az élet odaát a keleti partvidéken, amiért mínusz tizenhat fok lett, és még a szél is fúj ráadásnak. Ja. Az es szokott fújni, mondja is az egyszeri cigány, hogy „hát kérem álássan, lóf…t ér a hideg szél nékűl, ugyebár", s e szép igazsággal kúszik belém a felismerés, hogy azok a szerencsétlenek, odaát, a keleti partvidéken tényleg életveszélyben lehetnek mínusz tizenhat fokban.

Mert az élet mellett járnak jó dolgukban, mert lótuszevők lettek, és az a rossz hírem, hogy már mi sem vagyunk sokkal különbek. Mínusz tizenhatban szerte a nyugati világban elmondják, hogy vörös riasztás van, s mit kell csinálni.

Aztán jön a nyár, és ha harminc fok meleg lesz, megint kiadják a vörös riasztást, és megint elmondják, mit kell csinálni. És vörös riasztás van, ha esik, ha fúj, meg ha nem esik és nem fúj.

Csak akkor nincsen semmilyen riasztás, ha huszonkét fok van éppen, enyhe szellő lengedez, süt a nap, de nem nagyon, és mindenki félárnyékban üldögél, paplanok közé csavarva, erősen bekenve fényvédő krémekkel, és nyugtató madárcsicsergést játszanak a műfákra szerelt hangszórókból.

A nyugati ember ilyenkor van biztonságban, riasztásmentes állapotban. Bár lássuk be, még ilyenkor is előugorhat valamelyik műfa mögül valami zsíros koszt, vagy egy hurutka, netán egy láb- vagy hüvelygomba, nátha vagy fejfájás, és mi ott ülünk, a félárnyékban, és esetleg nincsen velünk a megfelelő gyógyszer, brrr, még „rágondolni is reszketek legottan".

Önmagát jóval túlélt civilizáció ez.

Akkora nagy vörös riasztások közé vagyunk ékelve, mint a páviánok valaga, és mínusz tizenhat fokban összeomlunk. Legtökéletesebb szimbólumunk pedig az a felpumpált, ordító néger, aki mindennap beleüvölt a képünkbe.

Ott áll a felpumpált, ordító néger, agya helyén a XXI. század, áll a képernyő közepén, befújja magát valami dezodorral, és azt üvölti a képünkbe, hogy attól a dezodortól ő olyan nagyon férfias lett, hogy annál már csak akkor lehetne férfiasabb, ha elmenne motorozni. Aztán elmegy motorozni, és ha mínusz tizenhat fok lesz, akkor férfiasan megdöglik.

Mindenesetre, az agyatlan ordító néger a dezodortól lesz nagyon férfias. Ezzel szemben itt van nekünk Bohumil Hrabal mester, ő azt írta, hogy „egy igazi férfinak mindig enyhe sör- és fosszaga van".

Hm… Ugye, milyen bonyolult az élet? Én mindenesetre a mínusz harminckét fokot választom, ahol nincsen hideg, csak „szarember".

M.I. - Bayer Zsolt - 2018. JANUÁR 9. KEDD 08:00 2018. 01. 09.

Ítéletidők és riasztások | Magyar Idők

Ugrok ki reggel az ágyból, tűnik el szememből az álom, pedig édes álom volt, pillangó képében, úgyhogy telve volt a háló allegóriával, de mit számít mindez, amikor behallatszik a nappaliból a tévé hangja, s hogy eljött az armageddon. Armageddon, apokalipszis lovasai, „A Kilenc...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Video - SILICON AFRICA
http://siliconafrica.com/france-colonial-tax/
Készítette : Mawuna KOUTONIN - 2014. január 28

14 afr

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ


SILICON AFRICA
http://siliconafrica.com/france-colonial-tax/
Készítette : Mawuna KOUTONIN - 2014. január 28

14 afrikai ország, amelyet Franciaország kénytelen fizetni a gyarmati adóért a rabszolgaság és a gyarmatosítás érdekében

Africa-France-kapcsolatTudta, hogy sok afrikai ország továbbra is gyarmati adót fizet Franciaországnak a mai naptól függetlenségük óta?

Amikor 1958-ban a guineai Székou Touré úgy döntött, hogy kilép a francia gyarmati birodalmából, és az ország függetlenségét választotta, a párizsi francia gyarmati elit annyira dühös lett, és egy dühös történelmi aktusban a guineai francia közigazgatás mindent elpusztított az országban amely a francia kolonizáció előnyeit képviselte.

Háromezer franciák elhagyták az országot, elvetették az összes tulajdonukat és megsemmisítették mindazt, amit nem lehetett mozgatni: az iskolákat, az óvodákat, a közigazgatási épületeket összeomlották; autók, könyvek, orvostudomány, kutatóintézetek műszerei, a traktorokat összetörték és szabotálták; lovakat, teheneket a gazdaságokban megöltek, és a raktárban lévő élelmiszerek égtek vagy mérgeztek.

Ennek a felháborító cselekedetnek az a célja, hogy világos üzenetet küldjön minden más kolóniának, amelyek következtében a Franciaország elutasításának következményei nagyon magasak lennének.

Lassanként félnek az afro-elit elterjedésétől, és a guineai események után senki sem találta bátorságát Sékou Touré példájának követésére, amelynek szlogenje "Szeretjük a szegénység szabadságát a rabszolgaság gazdagságában".

Sylvanus Olympio , a Togói Köztársaság első elnöke, egy apró ország Nyugat-Afrikában, egy középső megoldást talált a franciákkal.
Nem akarta, hogy az ország továbbra is francia uralom maradjon, ezért nem hajlandó aláírni a De Gaule kolonizációs folytatási paktumot , de beleegyezik abba, hogy éves adósságot fizet Franciaországnak az úgynevezett előnyökért, amelyet a Togo kapott a francia kolonizációból.

Ez volt az egyetlen feltétel, hogy a franciák ne tegyék el az országot, mielőtt elhagynák. Azonban a Franciaország által becsült összeg olyan nagy volt, hogy az úgynevezett "gyarmati adósság" visszatérítése 1963-ban az ország költségvetésének közel 40%!á(MISSING)t tette ki.

Az újonnan függetlenné vált Togo pénzügyi helyzete nagyon instabil volt, ezért a helyzet kiváltása érdekében az Olympio úgy döntött, hogy kiszabadítja a francia gyarmati pénzt (FCFA) a franciáknak, és kibocsátja az ország saját pénznemét.

1963 január 13-án, három nappal azután, hogy a saját pénznemét nyomtatta, egy analitikus katonák csapata, akiket Franciaország támogatott, meggyilkolták az újonnan függetlenné vált afrika első választott elnökét. Az Olympio-t meghalt egy ex francia külföldi légiós őrmester, Etienne Gnassingbe, aki állítólag 612 dollár nyereményt kapott a helyi francia követségtől a sújtotta ember munkájáért.

Olympio álma az volt, hogy önálló és önellátó és önálló országot építsen ki. De a francia nem szerette az ötletet.

1962. június 30-án Modiba Keita , a Mali Köztársaság első elnöke úgy döntött, hogy visszavonja az FCFA francia gyarmati pénznemét, amelyet 12 újonnan független afrikai országra kényszerítettek. A malian elnök számára, aki inkább egy szocialista gazdaságra támaszkodott, egyértelmű volt, hogy a kolonizáció folytatásáról szóló paktum Franciaországban csapda volt, ami az ország fejlődésének terhe.

1968 november 19-én, mint Olympio, Keita egy másik ex francia külföldi légió, Moussa Traoré hadnagy által végzett puccs áldozata lesz .

Valójában az afrikai küzdelemnek az európai gyarmatosításból való felszabadításáért folytatott harci időszaka alatt Franciaország többször használta a volt külföldi legionáriusokat , hogy a választott elnökök ellen puccsokat hajtson végre:

- 1966. január 1-jén Jean-Bédel Bokassa , egy ex francia külföldi légió, államcsínyt tett David Dacko ellen , a Közép-afrikai Köztársaság első elnökével szemben.
- 1966. január 3-án Maurice Yaméogo , a Felső-Volta Köztársaság első elnöke, most Burkina Fasának hívták , Aboubacar Sangoulé Lamizana , egy francia legionárius, aki francia katonaságokkal harcolt Indonéziában és Algériában. ezek az országok függetlensége.
- 1972. október 26-án Mathieu Kérékou, aki a Benin Köztársaság első elnöke, Hubert Maga elnök biztonsági õrzõje volt , az 1968-tól 1970-ig tartó francia katonai iskolákban az állam ellen puccsot tartott .
Valójában az elmúlt 50 év során összesen 67 csendes összejövetel történt Afrikában 26 országban, ebből 16 ország volt francia gyarmat, ami azt jelenti, hogy a puccsok 61 százaléka a frankofóniai Afrikában történt.

Afrikában a coupek száma országonként

Az ex francia gyarmatok Más afrikai országok
Ország A puccs száma Ország puccs szám
Menni 1 Egypte 1
Tunézia 1 Libye 1
Elefántcsontpart 1 Egyenlítői-Guinea 1
Madagaszkár 1 Bissau-Guinea 2
Ruanda 1 Libéria 2
Algéria 2 Nigéria 3
Kongó - KDK 2 Etiópia 3
Mali 2 OUGANDA 4
Guinea Conakry 2 Szudán 5
SUB-TOTAL 1 13
Kongó 3
Csád 3
Burundi 4
Közép-Afrika 4
Niger 4
Mauritánia 4
Burkina Faso 5
Comores 5
SUB- 2 32
ÖSSZESEN (1 + 2) 45 TELJES 22
Ahogyan ezek a számok bizonyítják, Franciaország nagyon kétségbeesett, de aktív, hogy erőteljesen megtartsa kolóniáit, soha nem számít, mennyit a költség.

2008 márciusában Jacques Chirac volt francia elnök elmondta:

"Afrika nélkül Franciaország lecsúszik egy harmadik [világ] hatalom rangjára"

Chirac elődje, François Mitterand 1957-ben már prófétált:

"Afrika nélkül Franciaország nem lesz történelme a 21. században"

Jelen pillanatban írom ezt a cikket, 14 afrikai országot köteleznek Franciaország, egy gyarmati paktumon keresztül, hogy külföldi tartalékuk 85%!á(MISSING)t Franciaország pénzügyminiszter alá helyezze Franciaország központi bankjává. Mostanáig 2014-ig, Togoban és mintegy 13 afrikai országban továbbra is fizetni kell gyarmati adósságát Franciaországnak. Az afrikai vezetők, akik megtagadják, megölték vagy puccs áldozattá váltak. Azok, akik engedelmeskednek, támogatják és jutalmazzák Franciaországot a szeszélyes életmóddal, míg népük rendkívüli szegénységet és kétségbeesést szenved.

Még egy ilyen gonosz rendszert is felmondott az Európai Unió, de Franciaország nem áll készen arra, hogy elmozduljon a gyarmati rendszerből, amely mintegy 500 milliárd dollárt helyez el Afrikától a kincstári évre.

Gyakran vádoljuk a korrupció afrikai vezetõit, és helyettük a nyugati nemzetek érdekeit szolgálják, de egyértelmû magyarázata van ennek a viselkedésnek. Úgy viselkednek, mert félnek, hogy megölik vagy puccs áldozatává válnak. Egy erőteljes országot akarnak támadni, ha agresszió vagy baj van. Azonban, ellentétben a barátságos nemzet védelmével, a nyugati védelmet gyakran felajánlják cserébe e vezetők lemondásával, hogy saját népüket vagy nemzetek érdekeit szolgálják.

Az afrikai vezetők népük érdekében dolgoznának, ha a gyarmati országokat nem folytatják folyamatosan.

Leopold Sédar Senghor 1958-ban, féltve a függetlenség megválasztásának következményeiről, kijelentette: "A szenegáli nép választása a függetlenség; azt akarják, hogy csak a barátsággal, Franciaországgal kerüljön sor, nem vitás. "

Ettől kezdve Franciaország csak "gyarmati függetlenséggel" fogadta el gyarmatait, de aláírták a kötelező "együttműködési megállapodásokat", részletezve Franciaországgal való kapcsolataik jellegét, különös tekintettel a franciaországi gyarmati pénznemre (Franciaországra), Franciaországra vonatkozó oktatási rendszerre, katonai és a kereskedelmi preferenciák.

Az 1950-es évektől kezdve a gyarmatosítási folytatólagos paktum 11 fő összetevője:

# 1. Gyarmati adósság a franciaországi kolonizáció érdekében
Az újonnan "független" országoknak fizetniük kell a franciaország által az országban a kolonizáció alatt épített infrastruktúraért.

Még mindig meg kell találnom a részleteket az összegekről, a gyarmati előnyök értékeléséről és az afro-országokra vonatkozó fizetési feltételekről, de ezzel foglalkozunk (segíts nekünk az info-val).

# 2. A nemzeti tartalékok automatikus elkobzása
Az afrikai országoknak letétbe kell helyezniük nemzeti pénzeszközeiket a Francia Központi Bankba.

Franciaország 1961 óta tizennégy afrikai ország nemzeti tartalékát tartja: Benin, Burkina Faso, Bissau-Guinea, Elefántcsontpart, Mali, Niger, Szenegál, Togo, Kamerun, Közép-afrikai Köztársaság, Csád, Kongó-Brazzaville, Egyenlítői Guinea és Gabon .

"Az ilyen sokszínű országok összegyűjtését szabályozó monetáris politika nem egyszerű, mert valójában a francia kincstár üzemeltet, anélkül, hogy hivatkozni kellene az egyik WAEMU vagy a CEMAC egyik központi költségvetési hatóságára. Értelmében az a megállapodás, amely beállítani ezeket a bankokat és a CFA Központi Bank egyes afrikai ország köteles betartani legalább 65%!á(MISSING)t a devizatartalék egy „ műveletek fiókjába " tartott a francia kincstár, valamint egy másik 20%!a(MISSING) pénzügyi kötelezettségek fedezésére.

A CFA központi bankjai szintén határoznak az egyes tagországok számára nyújtott hitelre, amely az adott ország közüzemi bevételeinek 20%!á(MISSING)val egyenlő az előző évben. Annak ellenére, hogy a BEAC és a BCEAO a francia kincstárral folyószámlahitelet folytat, a folyószámlahitelek lehívása a francia kincstár hozzájárulásával történik. Az utolsó mondat az a francia kincstár, amely az afrikai országok devizatartalmát saját nevében fektette be a párizsi tőzsdére.

Röviden, ezeknek az afrikai országoknak a devizatartalékainak több mint 80%!a(MISSING) letétbe kerül a francia kincstár által irányított " működési számlákban ". A két CFA-bank név szerint afrikai, de nincs saját monetáris politikája. Maguk az országok maguk nem tudják, és nem is mondták el, hogy a francia kincstár által tartott devizatartalék mekkora része tartozik nekik csoportként vagy egyedileg.

A pénzeszközöknek a francia kincstárban lévő befektetésből származó jövedelmét hozzá kell adni a poolhoz, de a bankok vagy az országok számára nem számolnak ilyen változások részleteiről. A francia kincstár magas rangú tisztviselőinek korlátozott csoportja, akik ismerik a " műveleti számlák " összegét , amennyiben ezek az alapok befektetésre kerülnek; vajon van-e nyereség ezeken a beruházásokon; tilos ezen információk bármelyikét feltüntetni a CFA-bankok vagy az afrikai államok központi bankjai számára. " Dr. Gary K. Busch

Most becslések szerint Franciaország közel 500 milliárd afrikai ország pénzt tart a kincstárában, és mindent megtesz, hogy harcoljon bárki ellen, aki a régi birodalom ezen a sötét oldalán akar fényt kelteni.

Az afrikai országok nem férnek hozzá ehhez a pénzhez.

Franciaország lehetővé teszi számukra, hogy minden évben csak a pénz 15%!á(MISSING)t férhessék hozzá. Ha többre van szükségük, akkor a franciáknak 65%!k(MISSING)al kell kölcsönözniük extra pénzt kereskedelmi áron.

Annak érdekében, hogy a dolgok tragikusabbá váljanak, Franciaország határt szab a pénzmennyiségre, amelyet az országok a tartalékból kölcsönözhetnek. A felső korlátot az előző évi bevételük 20%!á(MISSING)ban rögzítették. Ha az országoknak saját pénzük több mint 20%!á(MISSING)t kell kölcsönözniük, Franciaországnak vétója van.

A korábbi francia elnök, Jacques Chirac nemrég beszélt az afrikai nemzetek pénzéből Franciaországban. Itt van egy videó arról, hogy beszél a francia kiaknázási rendszerről. Francia nyelven beszél, de itt egy rövid beszámoló: "Őszintén kell lennünk, és el kell ismerni, hogy a bankjainkban lévő pénz nagy része pontosan az afrikai kontinens kizsákmányolásából származik".

# 3. Az országban felfedezett nyers vagy természeti erőforrások első elutasításának joga
Franciaországnak első joga van arra, hogy megvásárolja a korábbi telepei földjén található természeti erőforrásokat. Csak miután Franciaország azt mondja: "Nem érdekel", hogy az afrikai országok más partnereket is felkereshetnek.

# 4. A francia érdekek és vállalatok prioritása a közbeszerzésben és az állami elhelyezésben
A kormányzati szerződések odaítélésekor először a francia társaságokat kell figyelembe venni, és csak utána ezek az országok máshol kereshetnek. Nem számít, hogy az afrikai országok jobban értékelhetik-e a pénzt máshol.

Ennek következtében a legtöbb francia ex koloniában az összes nagy kiadó ország gazdasági haszna a francia külföldiek kezében van. Elefántcsontpartnál például a francia vállalatok tulajdonítják és irányítják az összes főbb víz -, villamosenergia -, telefon -, közlekedési, kikötői és nagy bankot. Ugyanez a kereskedelem, az építőipar és a mezőgazdaság.

Végül, ahogy egy korábbi cikkben írtam, az afrikaiak most élnek egy európai kontinentális tulajdonban!

# 5. Exkluzív jog a katonai felszerelések ellátására és az ország katonai tisztjeinek oktatása
A gyarmati paktumhoz csatolt ösztöndíjak, támogatások és "Védelmi megállapodások" kifinomult rendszerén keresztül az afrikaiaknak fel kell hívniuk vezető tisztségviselőiket a franciaországi képzésre vagy a francia rendezőképzésre.

A helyzet a kontinensen most az, hogy Franciaország több száz, akár több ezer árulót tanított és táplálta őket. Alvó állapotban vannak, amikor nincs szükségük rá, és szükség esetén puccsra vagy bármilyen más célra aktiválják.

# 6. Jogot adni Franciaország számára, hogy előkészítse a csapatokat és beavatkozzon a katonaságba az országba, hogy megvédje érdekeit
A gyarmati paktumhoz csatolt "védelmi megállapodások" alatt Franciaországnak jogában áll a katonai beavatkozás az afrikai országokban, valamint a katonai létesítmények bázisaiban és katonai létesítményeiben végbemenő katonai állomásait
.
Francia katonai bázisok Afrikában

Amikor Elefántcsontpart elnöke Laurent Gbagbo megpróbálta befejezni az ország francia kiaknázását, Franciaország puccsot szervezett. A Gbagbo kivégzésére irányuló hosszú folyamat során Franciaország tartályok, helikopterpilóták és különleges erők közvetlenül beavatkoztak a konfliktusba, civileket lőttek és sokat öltek meg.

Sérelmet okozva a sérülések miatt Franciaország becslése szerint a francia üzleti közösség több millió dollárt vesztett, amikor a 2006-os Abidjan-i rohanás idején a francia hadsereg mészárlott 65 fegyvertelen polgári lakosságot, és további 1200 férfit sebzett meg.

Miután Franciaország sikeres volt a puccs és átadta hatalmát Alassane Outtara-nak , Franciaország felkérte a Ouattara kormányt, hogy fizessen kártérítést a francia üzleti közösségnek a polgárháború alatt bekövetkezett veszteségekért.

Valójában a Ouattara kormány kétszer fizette meg őket, amit azt mondtak, hogy elvesztették a távozásukat.

# 7. Az ország hivatalos nyelve és az oktatás nyelvének megírására vonatkozó kötelezettség
Oui, uram. Vous devez parlez français, la langue de Molière!

Egy francia nyelv és kultúra terjesztési szervezet jött létre, melyet a francia külügyminiszter felügyel.

Amint ez a cikk bemutatja , ha a franciául beszélsz, akkor az emberiség tudásának és ötleteinek kevesebb mint 4%!á(MISSING)t érheti el. Ez nagyon korlátozó.

# 8. A Franciaország gyarmati pénzének FCFA használatára vonatkozó kötelezettség
Ez a valódi tejelő tehenek Franciaország számára, de az Európai Unió egy ilyen gonosz rendszert is felmondott, de Franciaország nem áll készen arra, hogy elmozduljon a gyarmati rendszertől, amely körülbelül 500 milliárd dollárt bocsátott Afrikából a kincstárába.

Az európai valuta bevezetése során Európában más európai országok is felfedezték a francia kiaknázási rendszert. Sokan, különösen a skandináv országok, megdöbbentettek, és javasolta Franciaországnak, hogy megszabaduljon a rendszertől, de sikertelenül.

# 9. A franciaországi éves mérleg és tartalékjelentés küldésének kötelezettsége.
A jelentés nélkül nincs pénz.

Mindazonáltal a volt kolóniák központi bankjainak titkára és a volt kolóniák pénzügyminisztereinek kétéves találkozójának titkárát Franciaország Központi Bankja / Kincstárja végzi.

# 10. Renonciáció, hogy katonai szövetségbe lépjen bármely más országgal, hacsak Franciaország nem engedélyezi
Az afrikai országok általában kevésbé regionális katonai szövetségekkel rendelkeznek. A legtöbb országban csak katonai szövetségek vannak a volt gyarmatosítókkal! (vicces, de nem tehetsz jobbat!).

A franciaországi ex koloniák esetében Franciaország megtiltotta nekik, hogy más katonai szövetséget keresjenek, kivéve az általuk kínáltakat.

# 11. Kötelesség szövetkezni Franciaországgal háború vagy globális válsághelyzetben
Több mint egymillió afrikai katona harcolt a nácizmus és a fasizmus vereségéért a második világháború idején.

Hozzájárulásukat gyakran figyelmen kívül hagyják vagy minimalizálják, de amikor úgy gondolja, hogy csak 6 hét telt el Németország számára, hogy Franciaországot legyőzze 1940-ben, Franciaország tudja, hogy az afrikaiak hasznosak lehetnek a Grandeur de la France elleni küzdelemre a jövőben.

Van valami szinte pszichopatikus Franciaország és Afrika viszonyában.

Először is, Franciaország a rabszolgaság óta nagymértékben függ az afrikai fosztogatásoktól és kizsákmányolástól. Aztán ott van a francia elit kreativitásának és képzeletének hiánya a múlton és a hagyományokon túl.

Végül Franciaországban 2 olyan intézmény van, amelyek teljesen befagynak a múltba, paranoid és pszichopatikus "keresőküldözések" lakói, akik az apokalipszis félelmét terjesztik, ha Franciaország változni fog, és amelynek ideológiai vonatkozása még a 19. századi romantikától származik: Franciaország pénzügyeit és költségvetését, valamint Franciaország külügyminiszterét.

Ez a két intézmény nem csak veszélyt jelent Afrika, hanem maguk a franciák számára is.

Afrikánkra van szükségünk, hogy felszabadítsuk magunkat, anélkül, hogy engedélyt kérnénk, mert még mindig nem tudom megérteni, hogy 450 elefántcsont katonát tudtak ellenőrizni egy 20 millió emberből !?

Az emberek első reakciója, amikor megtudják a francia gyarmati adót, gyakran kérdés: "Mire?"

A történelmi összehasonlítás során Franciaország Haitinak 1804-től 1947-ig (közel egy évszázad és félig) 21 milliárd dollárért fizette a rabszolgaság eltörlése és a haiti rabok felszabadítása miatt veszteségeket a francia rabszolgakereskedők számára .

Az afrikai országok csak az elmúlt 50 évben fizették a gyarmati adót, ezért úgy gondolom, hogy egy évszázad kifizetés maradhat!

http://siliconafrica.com/france-colonial-tax/
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Photo - Ennyit a nagyon demokratikus Nyugatról - ennyit a gyarmatosítókról - és ennyit arról az alapigazságról, hogy fogadja be a Nyuga

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ


Ennyit a nagyon demokratikus Nyugatról - ennyit a gyarmatosítókról - és ennyit arról az alapigazságról, hogy fogadja be a Nyugat, az általuk leigázott országokból menekülőket.
A magyarokat meg hagyják békén!

Jelenleg 14 afrikai országot kötelez a gyarmati szerződésük arra, hogy devizatartalékuk 85 százalékát a francia központi bankba, és ezzel a francia pénzügyminiszter ellenőrzése alá helyezzék.

2014-es adatok szerint Togónak és még 13 másik afrikai államnak kell gyarmati adót fizetnie Franciaország számára.

Az ellenálló vezetőket vagy meggyilkolták, vagy eltávolították a pozíciójukból. Akik engedelmeskedtek, most a franciák pazar életmódját támogatják, mialatt a saját népük mély szegénységtől szenved.

Patrióta Európa Mozgalom - 2017. június 19. ·
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: ÍTÉLETIDŐK ÉS RIASZTÁSOKUgrok ki reggel az ágyból, tűnik el szememből az álom, pedig édes álom volt, pillangó képében, úgyhogy telve vo

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

Ugrok ki reggel az ágyból, tűnik el szememből az álom, pedig édes álom volt, pillangó képében, úgyhogy telve volt a háló allegóriával, de mit számít mindez, amikor behallatszik a nappaliból a tévé hangja, s hogy eljött az armageddon.

Armageddon, apokalipszis lovasai, „A Kilenc elhagyta Minas Morgult, Szentiván éjszakáján átkeltek a folyón Fekete Lovasoknak álcázva", és most megérkeztek az Egyesült Államok és Kanada keleti partvidékére, ítéletidő képében, és a pillangók, a hátukon üldögélő allegóriákkal együtt mind-mind belefagytak a fehér csendbe, Jack London feltámadt, és átgondolta az életművét, minden sorát, amit valaha leírt fagyról, jégről, hóról, hidegről és észak magányáról, hiszen semmi az ahhoz képest, ami most történik ott, a keleti partvidékeken.

Szóval hideg van, na. Ezt mondja a tévé.

Lehuppanok a fotelba, puha, meleg pokrócba burkolom a térdem – hiába no, a kor… –, még a karácsonyfát sem szedtük le, hiába múlott el vízkereszt, az is melegséget sugároz picinyke fényeivel, meg aztán, odakint úgy hat-nyolc fok meleg van, délben meg lesz tizenöt, januárban, ez is apokalipszis, csak olyan elhízott, tokásféle; minden elvackolt büdös bogár meg lárva túl fogja élni a telet, tavasszal meg előmásznak majd és felzabálnak minket, jó volna egy kicsike fagy errefelé is, de hát, minden fagy odament, a keleti partvidékre.

Erre jövök ki az ágyból, és nézem részvéttel a tévét. Ahol mondják, hogy életveszélyes a helyzet, egyenesen összeegyeztethetetlen az élettel, ami arrafelé zajlik, hó, jég, fagy, szél, halál, pusztulás, iszony.

A hatóságok hatóságolnak, figyelmeztetnek, felszólítanak, óvnak és óva intenek, és elmondják, mit kell tenni most, hogy nem lehet tovább élni.

És ekkor, amikor éppen végképp lemondtam az egész keleti partvidék népességéről, elhangzik a pontos szám: mínusz tizenhat fok van ottan. Mínusz tizenhat! A mindenségit… És ekkor felrémlik a régi emlék.

Csíkkozmáson vagyok, szilveszteri éjszakán, sőt, már hajnalodik, s én kimegyek, hogy elpisiljem magamat a szabadban, az udvaron, valahol hátul, az istálló mögött, s nézzem közben a csillagos eget meg a mozdulatlan éjszakát.

Kilépek a tornácra, orrlyukaimat azon nyomban összerántja a fagyott levegő. Házigazdám nagyapja már odakint van, fát vág az udvaron. Én megállok a tornácon, és rápillantok a kiakasztott hőmérőre.

Mínusz harminckét fokot mutat. Kicsit megborzongok, megdörzsölgetem a felkarom s a vállaim, majd a beszélgetés kezdeményezése végett odaszólok az öregnek: – Jó reggelt! Hű, de hideg van…

Az öreg nem válaszol, látszólag nem is hall engem, vágja tovább a fát, majd azzal a késleltetett ütemmel, ahogy csak az erdélyiek tudnak reagálni a világ dolgaira, ezt dörmögi, inkább csak magának: – Hideg nincsen, csak szarember…

Akkor ezt ott meg is beszéltük, egy egész életre. S ha legközelebb mínusz ötvenhét fok lesz, én akkor sem fogok fázni.

Aztán felrémlik egy másik történet is, az így esett meg. Odafönt a Hargitán vágják a fát az emberek, és elég hideg van, úgy mínusz harminc körül. Dolgozik a csapat, némán, igen ám, de az egyikükön nincsen sapka.

Már egészen vörös a füle a fagytól, oda is szól neki a társa: – Te ember! Megbolondultál-e? Hideg van, ember, mér' nincsen rajtad sapka? – Ááá, tudod, a balesetem óta nem viselek sapkát. – Baleseted? Miféle baleseted? – Hát nem emlékszel ember? Tavaly, ilyenkor, éppen itt, ugyanígy vágtuk a fát. Hideg es vót, és rajtam volt a jó füles sapkám. S akkor szóltak, hogy van pálinka, s én meg nem hallottam…

No hát, ilyesféle történetek elevenednek meg előttem, ahogy nézem, miképpen áll meg az élet odaát a keleti partvidéken, amiért mínusz tizenhat fok lett, és még a szél is fúj ráadásnak. Ja. Az es szokott fújni, mondja is az egyszeri cigány, hogy „hát kérem álássan, lóf…t ér a hideg szél nékűl, ugyebár", s e szép igazsággal kúszik belém a felismerés, hogy azok a szerencsétlenek, odaát, a keleti partvidéken tényleg életveszélyben lehetnek mínusz tizenhat fokban.

Mert az élet mellett járnak jó dolgukban, mert lótuszevők lettek, és az a rossz hírem, hogy már mi sem vagyunk sokkal különbek. Mínusz tizenhatban szerte a nyugati világban elmondják, hogy vörös riasztás van, s mit kell csinálni.

Aztán jön a nyár, és ha harminc fok meleg lesz, megint kiadják a vörös riasztást, és megint elmondják, mit kell csinálni. És vörös riasztás van, ha esik, ha fúj, meg ha nem esik és nem fúj.

Csak akkor nincsen semmilyen riasztás, ha huszonkét fok van éppen, enyhe szellő lengedez, süt a nap, de nem nagyon, és mindenki félárnyékban üldögél, paplanok közé csavarva, erősen bekenve fényvédő krémekkel, és nyugtató madárcsicsergést játszanak a műfákra szerelt hangszórókból.

A nyugati ember ilyenkor van biztonságban, riasztásmentes állapotban. Bár lássuk be, még ilyenkor is előugorhat valamelyik műfa mögül valami zsíros koszt, vagy egy hurutka, netán egy láb- vagy hüvelygomba, nátha vagy fejfájás, és mi ott ülünk, a félárnyékban, és esetleg nincsen velünk a megfelelő gyógyszer, brrr, még „rágondolni is reszketek legottan".

Önmagát jóval túlélt civilizáció ez.

Akkora nagy vörös riasztások közé vagyunk ékelve, mint a páviánok valaga, és mínusz tizenhat fokban összeomlunk. Legtökéletesebb szimbólumunk pedig az a felpumpált, ordító néger, aki mindennap beleüvölt a képünkbe.

Ott áll a felpumpált, ordító néger, agya helyén a XXI. század, áll a képernyő közepén, befújja magát valami dezodorral, és azt üvölti a képünkbe, hogy attól a dezodortól ő olyan nagyon férfias lett, hogy annál már csak akkor lehetne férfiasabb, ha elmenne motorozni. Aztán elmegy motorozni, és ha mínusz tizenhat fok lesz, akkor férfiasan megdöglik.

Mindenesetre, az agyatlan ordító néger a dezodortól lesz nagyon férfias. Ezzel szemben itt van nekünk Bohumil Hrabal mester, ő azt írta, hogy „egy igazi férfinak mindig enyhe sör- és fosszaga van".

Hm… Ugye, milyen bonyolult az élet? Én mindenesetre a mínusz harminckét fokot választom, ahol nincsen hideg, csak „szarember".

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Video - SILICON AFRICAhttp://siliconafrica.com/france-colonial-tax/Készítette : Mawuna KOUTONIN - 2014. január 2814 afrikai ország, ame

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ
[unable to retrieve full-text content]

SILICON AFRICA
http://siliconafrica.com/france-colonial-tax/
Készítette : Mawuna KOUTONIN - 2014. január 28

14 afrikai ország, amelyet Franciaország kénytelen fizetni a gyarmati adóért a rabszolgaság és a gyarmatosítás érdekében

Africa-France-kapcsolatTudta, hogy sok afrikai ország továbbra is gyarmati adót fizet Franciaországnak a mai naptól függetlenségük óta?

Amikor 1958-ban a guineai Székou Touré úgy döntött, hogy kilép a francia gyarmati birodalmából, és az ország függetlenségét választotta, a párizsi francia gyarmati elit annyira dühös lett, és egy dühös történelmi aktusban a guineai francia közigazgatás mindent elpusztított az országban amely a francia kolonizáció előnyeit képviselte.

Háromezer franciák elhagyták az országot, elvetették az összes tulajdonukat és megsemmisítették mindazt, amit nem lehetett mozgatni: az iskolákat, az óvodákat, a közigazgatási épületeket összeomlották; autók, könyvek, orvostudomány, kutatóintézetek műszerei, a traktorokat összetörték és szabotálták; lovakat, teheneket a gazdaságokban megöltek, és a raktárban lévő élelmiszerek égtek vagy mérgeztek.

Ennek a felháborító cselekedetnek az a célja, hogy világos üzenetet küldjön minden más kolóniának, amelyek következtében a Franciaország elutasításának következményei nagyon magasak lennének.

Lassanként félnek az afro-elit elterjedésétől, és a guineai események után senki sem találta bátorságát Sékou Touré példájának követésére, amelynek szlogenje "Szeretjük a szegénység szabadságát a rabszolgaság gazdagságában".

Sylvanus Olympio , a Togói Köztársaság első elnöke, egy apró ország Nyugat-Afrikában, egy középső megoldást talált a franciákkal.
Nem akarta, hogy az ország továbbra is francia uralom maradjon, ezért nem hajlandó aláírni a De Gaule kolonizációs folytatási paktumot , de beleegyezik abba, hogy éves adósságot fizet Franciaországnak az úgynevezett előnyökért, amelyet a Togo kapott a francia kolonizációból.

Ez volt az egyetlen feltétel, hogy a franciák ne tegyék el az országot, mielőtt elhagynák. Azonban a Franciaország által becsült összeg olyan nagy volt, hogy az úgynevezett "gyarmati adósság" visszatérítése 1963-ban az ország költségvetésének közel 40%!á(MISSING)t tette ki.

Az újonnan függetlenné vált Togo pénzügyi helyzete nagyon instabil volt, ezért a helyzet kiváltása érdekében az Olympio úgy döntött, hogy kiszabadítja a francia gyarmati pénzt (FCFA) a franciáknak, és kibocsátja az ország saját pénznemét.

1963 január 13-án, három nappal azután, hogy a saját pénznemét nyomtatta, egy analitikus katonák csapata, akiket Franciaország támogatott, meggyilkolták az újonnan függetlenné vált afrika első választott elnökét. Az Olympio-t meghalt egy ex francia külföldi légiós őrmester, Etienne Gnassingbe, aki állítólag 612 dollár nyereményt kapott a helyi francia követségtől a sújtotta ember munkájáért.

Olympio álma az volt, hogy önálló és önellátó és önálló országot építsen ki. De a francia nem szerette az ötletet.

1962. június 30-án Modiba Keita , a Mali Köztársaság első elnöke úgy döntött, hogy visszavonja az FCFA francia gyarmati pénznemét, amelyet 12 újonnan független afrikai országra kényszerítettek. A malian elnök számára, aki inkább egy szocialista gazdaságra támaszkodott, egyértelmű volt, hogy a kolonizáció folytatásáról szóló paktum Franciaországban csapda volt, ami az ország fejlődésének terhe.

1968 november 19-én, mint Olympio, Keita egy másik ex francia külföldi légió, Moussa Traoré hadnagy által végzett puccs áldozata lesz .

Valójában az afrikai küzdelemnek az európai gyarmatosításból való felszabadításáért folytatott harci időszaka alatt Franciaország többször használta a volt külföldi legionáriusokat , hogy a választott elnökök ellen puccsokat hajtson végre:

- 1966. január 1-jén Jean-Bédel Bokassa , egy ex francia külföldi légió, államcsínyt tett David Dacko ellen , a Közép-afrikai Köztársaság első elnökével szemben.
- 1966. január 3-án Maurice Yaméogo , a Felső-Volta Köztársaság első elnöke, most Burkina Fasának hívták , Aboubacar Sangoulé Lamizana , egy francia legionárius, aki francia katonaságokkal harcolt Indonéziában és Algériában. ezek az országok függetlensége.
- 1972. október 26-án Mathieu Kérékou, aki a Benin Köztársaság első elnöke, Hubert Maga elnök biztonsági õrzõje volt , az 1968-tól 1970-ig tartó francia katonai iskolákban az állam ellen puccsot tartott .
Valójában az elmúlt 50 év során összesen 67 csendes összejövetel történt Afrikában 26 országban, ebből 16 ország volt francia gyarmat, ami azt jelenti, hogy a puccsok 61 százaléka a frankofóniai Afrikában történt.

Afrikában a coupek száma országonként

Az ex francia gyarmatok Más afrikai országok
Ország A puccs száma Ország puccs szám
Menni 1 Egypte 1
Tunézia 1 Libye 1
Elefántcsontpart 1 Egyenlítői-Guinea 1
Madagaszkár 1 Bissau-Guinea 2
Ruanda 1 Libéria 2
Algéria 2 Nigéria 3
Kongó - KDK 2 Etiópia 3
Mali 2 OUGANDA 4
Guinea Conakry 2 Szudán 5
SUB-TOTAL 1 13
Kongó 3
Csád 3
Burundi 4
Közép-Afrika 4
Niger 4
Mauritánia 4
Burkina Faso 5
Comores 5
SUB- 2 32
ÖSSZESEN (1 + 2) 45 TELJES 22
Ahogyan ezek a számok bizonyítják, Franciaország nagyon kétségbeesett, de aktív, hogy erőteljesen megtartsa kolóniáit, soha nem számít, mennyit a költség.

2008 márciusában Jacques Chirac volt francia elnök elmondta:

"Afrika nélkül Franciaország lecsúszik egy harmadik [világ] hatalom rangjára"

Chirac elődje, François Mitterand 1957-ben már prófétált:

"Afrika nélkül Franciaország nem lesz történelme a 21. században"

Jelen pillanatban írom ezt a cikket, 14 afrikai országot köteleznek Franciaország, egy gyarmati paktumon keresztül, hogy külföldi tartalékuk 85%!á(MISSING)t Franciaország pénzügyminiszter alá helyezze Franciaország központi bankjává. Mostanáig 2014-ig, Togoban és mintegy 13 afrikai országban továbbra is fizetni kell gyarmati adósságát Franciaországnak. Az afrikai vezetők, akik megtagadják, megölték vagy puccs áldozattá váltak. Azok, akik engedelmeskednek, támogatják és jutalmazzák Franciaországot a szeszélyes életmóddal, míg népük rendkívüli szegénységet és kétségbeesést szenved.

Még egy ilyen gonosz rendszert is felmondott az Európai Unió, de Franciaország nem áll készen arra, hogy elmozduljon a gyarmati rendszerből, amely mintegy 500 milliárd dollárt helyez el Afrikától a kincstári évre.

Gyakran vádoljuk a korrupció afrikai vezetõit, és helyettük a nyugati nemzetek érdekeit szolgálják, de egyértelmû magyarázata van ennek a viselkedésnek. Úgy viselkednek, mert félnek, hogy megölik vagy puccs áldozatává válnak. Egy erőteljes országot akarnak támadni, ha agresszió vagy baj van. Azonban, ellentétben a barátságos nemzet védelmével, a nyugati védelmet gyakran felajánlják cserébe e vezetők lemondásával, hogy saját népüket vagy nemzetek érdekeit szolgálják.

Az afrikai vezetők népük érdekében dolgoznának, ha a gyarmati országokat nem folytatják folyamatosan.

Leopold Sédar Senghor 1958-ban, féltve a függetlenség megválasztásának következményeiről, kijelentette: "A szenegáli nép választása a függetlenség; azt akarják, hogy csak a barátsággal, Franciaországgal kerüljön sor, nem vitás. "

Ettől kezdve Franciaország csak "gyarmati függetlenséggel" fogadta el gyarmatait, de aláírták a kötelező "együttműködési megállapodásokat", részletezve Franciaországgal való kapcsolataik jellegét, különös tekintettel a franciaországi gyarmati pénznemre (Franciaországra), Franciaországra vonatkozó oktatási rendszerre, katonai és a kereskedelmi preferenciák.

Az 1950-es évektől kezdve a gyarmatosítási folytatólagos paktum 11 fő összetevője:

# 1. Gyarmati adósság a franciaországi kolonizáció érdekében
Az újonnan "független" országoknak fizetniük kell a franciaország által az országban a kolonizáció alatt épített infrastruktúraért.

Még mindig meg kell találnom a részleteket az összegekről, a gyarmati előnyök értékeléséről és az afro-országokra vonatkozó fizetési feltételekről, de ezzel foglalkozunk (segíts nekünk az info-val).

# 2. A nemzeti tartalékok automatikus elkobzása
Az afrikai országoknak letétbe kell helyezniük nemzeti pénzeszközeiket a Francia Központi Bankba.

Franciaország 1961 óta tizennégy afrikai ország nemzeti tartalékát tartja: Benin, Burkina Faso, Bissau-Guinea, Elefántcsontpart, Mali, Niger, Szenegál, Togo, Kamerun, Közép-afrikai Köztársaság, Csád, Kongó-Brazzaville, Egyenlítői Guinea és Gabon .

"Az ilyen sokszínű országok összegyűjtését szabályozó monetáris politika nem egyszerű, mert valójában a francia kincstár üzemeltet, anélkül, hogy hivatkozni kellene az egyik WAEMU vagy a CEMAC egyik központi költségvetési hatóságára. Értelmében az a megállapodás, amely beállítani ezeket a bankokat és a CFA Központi Bank egyes afrikai ország köteles betartani legalább 65%!á(MISSING)t a devizatartalék egy „ műveletek fiókjába " tartott a francia kincstár, valamint egy másik 20%!a(MISSING) pénzügyi kötelezettségek fedezésére.

A CFA központi bankjai szintén határoznak az egyes tagországok számára nyújtott hitelre, amely az adott ország közüzemi bevételeinek 20%!á(MISSING)val egyenlő az előző évben. Annak ellenére, hogy a BEAC és a BCEAO a francia kincstárral folyószámlahitelet folytat, a folyószámlahitelek lehívása a francia kincstár hozzájárulásával történik. Az utolsó mondat az a francia kincstár, amely az afrikai országok devizatartalmát saját nevében fektette be a párizsi tőzsdére.

Röviden, ezeknek az afrikai országoknak a devizatartalékainak több mint 80%!a(MISSING) letétbe kerül a francia kincstár által irányított " működési számlákban ". A két CFA-bank név szerint afrikai, de nincs saját monetáris politikája. Maguk az országok maguk nem tudják, és nem is mondták el, hogy a francia kincstár által tartott devizatartalék mekkora része tartozik nekik csoportként vagy egyedileg.

A pénzeszközöknek a francia kincstárban lévő befektetésből származó jövedelmét hozzá kell adni a poolhoz, de a bankok vagy az országok számára nem számolnak ilyen változások részleteiről. A francia kincstár magas rangú tisztviselőinek korlátozott csoportja, akik ismerik a " műveleti számlák " összegét , amennyiben ezek az alapok befektetésre kerülnek; vajon van-e nyereség ezeken a beruházásokon; tilos ezen információk bármelyikét feltüntetni a CFA-bankok vagy az afrikai államok központi bankjai számára. " Dr. Gary K. Busch

Most becslések szerint Franciaország közel 500 milliárd afrikai ország pénzt tart a kincstárában, és mindent megtesz, hogy harcoljon bárki ellen, aki a régi birodalom ezen a sötét oldalán akar fényt kelteni.

Az afrikai országok nem férnek hozzá ehhez a pénzhez.

Franciaország lehetővé teszi számukra, hogy minden évben csak a pénz 15%!á(MISSING)t férhessék hozzá. Ha többre van szükségük, akkor a franciáknak 65%!k(MISSING)al kell kölcsönözniük extra pénzt kereskedelmi áron.

Annak érdekében, hogy a dolgok tragikusabbá váljanak, Franciaország határt szab a pénzmennyiségre, amelyet az országok a tartalékból kölcsönözhetnek. A felső korlátot az előző évi bevételük 20%!á(MISSING)ban rögzítették. Ha az országoknak saját pénzük több mint 20%!á(MISSING)t kell kölcsönözniük, Franciaországnak vétója van.

A korábbi francia elnök, Jacques Chirac nemrég beszélt az afrikai nemzetek pénzéből Franciaországban. Itt van egy videó arról, hogy beszél a francia kiaknázási rendszerről. Francia nyelven beszél, de itt egy rövid beszámoló: "Őszintén kell lennünk, és el kell ismerni, hogy a bankjainkban lévő pénz nagy része pontosan az afrikai kontinens kizsákmányolásából származik".

# 3. Az országban felfedezett nyers vagy természeti erőforrások első elutasításának joga
Franciaországnak első joga van arra, hogy megvásárolja a korábbi telepei földjén található természeti erőforrásokat. Csak miután Franciaország azt mondja: "Nem érdekel", hogy az afrikai országok más partnereket is felkereshetnek.

# 4. A francia érdekek és vállalatok prioritása a közbeszerzésben és az állami elhelyezésben
A kormányzati szerződések odaítélésekor először a francia társaságokat kell figyelembe venni, és csak utána ezek az országok máshol kereshetnek. Nem számít, hogy az afrikai országok jobban értékelhetik-e a pénzt máshol.

Ennek következtében a legtöbb francia ex koloniában az összes nagy kiadó ország gazdasági haszna a francia külföldiek kezében van. Elefántcsontpartnál például a francia vállalatok tulajdonítják és irányítják az összes főbb víz -, villamosenergia -, telefon -, közlekedési, kikötői és nagy bankot. Ugyanez a kereskedelem, az építőipar és a mezőgazdaság.

Végül, ahogy egy korábbi cikkben írtam, az afrikaiak most élnek egy európai kontinentális tulajdonban!

# 5. Exkluzív jog a katonai felszerelések ellátására és az ország katonai tisztjeinek oktatása
A gyarmati paktumhoz csatolt ösztöndíjak, támogatások és "Védelmi megállapodások" kifinomult rendszerén keresztül az afrikaiaknak fel kell hívniuk vezető tisztségviselőiket a franciaországi képzésre vagy a francia rendezőképzésre.

A helyzet a kontinensen most az, hogy Franciaország több száz, akár több ezer árulót tanított és táplálta őket. Alvó állapotban vannak, amikor nincs szükségük rá, és szükség esetén puccsra vagy bármilyen más célra aktiválják.

# 6. Jogot adni Franciaország számára, hogy előkészítse a csapatokat és beavatkozzon a katonaságba az országba, hogy megvédje érdekeit
A gyarmati paktumhoz csatolt "védelmi megállapodások" alatt Franciaországnak jogában áll a katonai beavatkozás az afrikai országokban, valamint a katonai létesítmények bázisaiban és katonai létesítményeiben végbemenő katonai állomásait
.
Francia katonai bázisok Afrikában

Amikor Elefántcsontpart elnöke Laurent Gbagbo megpróbálta befejezni az ország francia kiaknázását, Franciaország puccsot szervezett. A Gbagbo kivégzésére irányuló hosszú folyamat során Franciaország tartályok, helikopterpilóták és különleges erők közvetlenül beavatkoztak a konfliktusba, civileket lőttek és sokat öltek meg.

Sérelmet okozva a sérülések miatt Franciaország becslése szerint a francia üzleti közösség több millió dollárt vesztett, amikor a 2006-os Abidjan-i rohanás idején a francia hadsereg mészárlott 65 fegyvertelen polgári lakosságot, és további 1200 férfit sebzett meg.

Miután Franciaország sikeres volt a puccs és átadta hatalmát Alassane Outtara-nak , Franciaország felkérte a Ouattara kormányt, hogy fizessen kártérítést a francia üzleti közösségnek a polgárháború alatt bekövetkezett veszteségekért.

Valójában a Ouattara kormány kétszer fizette meg őket, amit azt mondtak, hogy elvesztették a távozásukat.

# 7. Az ország hivatalos nyelve és az oktatás nyelvének megírására vonatkozó kötelezettség
Oui, uram. Vous devez parlez français, la langue de Molière!

Egy francia nyelv és kultúra terjesztési szervezet jött létre, melyet a francia külügyminiszter felügyel.

Amint ez a cikk bemutatja , ha a franciául beszélsz, akkor az emberiség tudásának és ötleteinek kevesebb mint 4%!á(MISSING)t érheti el. Ez nagyon korlátozó.

# 8. A Franciaország gyarmati pénzének FCFA használatára vonatkozó kötelezettség
Ez a valódi tejelő tehenek Franciaország számára, de az Európai Unió egy ilyen gonosz rendszert is felmondott, de Franciaország nem áll készen arra, hogy elmozduljon a gyarmati rendszertől, amely körülbelül 500 milliárd dollárt bocsátott Afrikából a kincstárába.

Az európai valuta bevezetése során Európában más európai országok is felfedezték a francia kiaknázási rendszert. Sokan, különösen a skandináv országok, megdöbbentettek, és javasolta Franciaországnak, hogy megszabaduljon a rendszertől, de sikertelenül.

# 9. A franciaországi éves mérleg és tartalékjelentés küldésének kötelezettsége.
A jelentés nélkül nincs pénz.

Mindazonáltal a volt kolóniák központi bankjainak titkára és a volt kolóniák pénzügyminisztereinek kétéves találkozójának titkárát Franciaország Központi Bankja / Kincstárja végzi.

# 10. Renonciáció, hogy katonai szövetségbe lépjen bármely más országgal, hacsak Franciaország nem engedélyezi
Az afrikai országok általában kevésbé regionális katonai szövetségekkel rendelkeznek. A legtöbb országban csak katonai szövetségek vannak a volt gyarmatosítókkal! (vicces, de nem tehetsz jobbat!).

A franciaországi ex koloniák esetében Franciaország megtiltotta nekik, hogy más katonai szövetséget keresjenek, kivéve az általuk kínáltakat.

# 11. Kötelesség szövetkezni Franciaországgal háború vagy globális válsághelyzetben
Több mint egymillió afrikai katona harcolt a nácizmus és a fasizmus vereségéért a második világháború idején.

Hozzájárulásukat gyakran figyelmen kívül hagyják vagy minimalizálják, de amikor úgy gondolja, hogy csak 6 hét telt el Németország számára, hogy Franciaországot legyőzze 1940-ben, Franciaország tudja, hogy az afrikaiak hasznosak lehetnek a Grandeur de la France elleni küzdelemre a jövőben.

Van valami szinte pszichopatikus Franciaország és Afrika viszonyában.

Először is, Franciaország a rabszolgaság óta nagymértékben függ az afrikai fosztogatásoktól és kizsákmányolástól. Aztán ott van a francia elit kreativitásának és képzeletének hiánya a múlton és a hagyományokon túl.

Végül Franciaországban 2 olyan intézmény van, amelyek teljesen befagynak a múltba, paranoid és pszichopatikus "keresőküldözések" lakói, akik az apokalipszis félelmét terjesztik, ha Franciaország változni fog, és amelynek ideológiai vonatkozása még a 19. századi romantikától származik: Franciaország pénzügyeit és költségvetését, valamint Franciaország külügyminiszterét.

Ez a két intézmény nem csak veszélyt jelent Afrika, hanem maguk a franciák számára is.

Afrikánkra van szükségünk, hogy felszabadítsuk magunkat, anélkül, hogy engedélyt kérnénk, mert még mindig nem tudom megérteni, hogy 450 elefántcsont katonát tudtak ellenőrizni egy 20 millió emberből !?

Az emberek első reakciója, amikor megtudják a francia gyarmati adót, gyakran kérdés: "Mire?"

A történelmi összehasonlítás során Franciaország Haitinak 1804-től 1947-ig (közel egy évszázad és félig) 21 milliárd dollárért fizette a rabszolgaság eltörlése és a haiti rabok felszabadítása miatt veszteségeket a francia rabszolgakereskedők számára .

Az afrikai országok csak az elmúlt 50 évben fizették a gyarmati adót, ezért úgy gondolom, hogy egy évszázad kifizetés maradhat!

http://siliconafrica.com/france-colonial-tax/
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Photo - Ennyit a nagyon demokratikus Nyugatról - ennyit a gyarmatosítókról - és ennyit arról az alapigazságról, hogy fogadja be a Nyuga

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

Ennyit a nagyon demokratikus Nyugatról - ennyit a gyarmatosítókról - és ennyit arról az alapigazságról, hogy fogadja be a Nyugat, az általuk leigázott országokból menekülőket.
A magyarokat meg hagyják békén!

Jelenleg 14 afrikai országot kötelez a gyarmati szerződésük arra, hogy devizatartalékuk 85 százalékát a francia központi bankba, és ezzel a francia pénzügyminiszter ellenőrzése alá helyezzék.

2014-es adatok szerint Togónak és még 13 másik afrikai államnak kell gyarmati adót fizetnie Franciaország számára.

Az ellenálló vezetőket vagy meggyilkolták, vagy eltávolították a pozíciójukból. Akik engedelmeskedtek, most a franciák pazar életmódját támogatják, mialatt a saját népük mély szegénységtől szenved.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Photo -

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

Photo -

Monday 08 January 2018 12:42 PM UTC+00
[unable to retrieve full-text content]

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: ️A Fidesz fog nyerni?A FIDESZ FOG NYERNI! Persze rajtunk is múlik, hogy elmegyünk-e szavazni!

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

G. Fodor Gábor: ˝Az ellenzék kilátástalanságáról fog szólni a választás˝

A Jobbik és az MSZP szavazók több mint fele úgy véli, hogy a Fidesz fogja nyerni a választást – világított rá G. Fodor Gábor legújabb kutatásukra hivatkozva. A Századvég elnökhelyettese elmondta, kérdéses, mindez hogy fogja befolyásolni az urnákhoz való járulást, és beszélt a kormány és az ellenzék várható mozgósítási taktikájáról is.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Photo -

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

Photo -

by FBRSS.com on Monday 08 January 2018 12:42 PM UTC+00


You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: ️A Fidesz fog nyerni?
A FIDESZ FOG NYERNI! Persze rajtunk is múlik, hogy elmegyünk-e szavazni!

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ
️A Fidesz fog nyerni?
A FIDESZ FOG NYERNI! Persze rajtunk is múlik, hogy elmegyünk-e szavazni!

G. Fodor Gábor: ˝Az ellenzék kilátástalanságáról fog szólni a választás˝ / tv2.hu

A TV2 hivatalos honlapja.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.