2020. november 16., hétfő

Prof. Dr. Laurent Toubiana francia epidemiológus aki 30 éve (!) foglalkozik járványok terjedésével (!) elmondja röviden 2 percben hogy miért NINCS és miért nem is lesz "2. hullám" a COVID-19 esetén Felhívja a figyelmet az eltúlzott intézkedésekre is, így a teljesen felesleges szabadtéri maszkviselés erőltetésére.

Prof. Dr. Laurent Toubiana francia epidemiológus aki 30 éve (!) foglalkozik járványok terjedésével (!) elmondja röviden 2 percben hogy miért NINCS és miért nem is lesz "2. hullám" a COVID-19 esetén Felhívja a figyelmet az eltúlzott intézkedésekre is, így a teljesen felesleges szabadtéri maszkviselés erőltetésére.

Az eltúlzott korlátozó intézkedéseknek már kezdenek látszani a következményei is. Csak a szívbetegségek területén az ellátatlanság miatt majd annyian halnak meg mint a covidban, s ez csak egy vizsgált betegségcsoport.

Szívhalál riasztás Corona miatt! Az orvos felhívja rá a figyelmet BILD-ben: "Vegye komolyan a panaszokat!" 

Herztod-Alarm wegen Corona! Arzt appelliert in BILD: „Nehmen Sie Beschwerden ernst!“

https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/neue-studie-enthuellt-herztod-alarm-wegen-corona-73919532,jsRedirectFrom=conversionToLogin,view=conversionToLogin.bild.html

 "EGY HESSEN TARTOMÁNYBAN KÉSZÜLT ÚJ TANULMÁNY RÁVILÁGÍT ARRA, HOGY A CORONA-INTÉZKEDÉSEK MIATT JELENTŐSEN NŐTT A SZÍVBETEGSÉGBEN ELHUNYTAK SZÁMA!

Orvosok Németország-szerte hónapok óta figyelmeztettek: A Corona-lezárás életveszélyes lehet, ha az állampolgárok otthon bezárkóznak, és a vírustól való félelmükben nem fordulnak orvoshoz szívpanaszaikkal. A hesseni orvosok most először vizsgálták meg az összes haláleset okát március vége és április között (vagyis az első lezárás során).

Vizsgálat sokkoló megállapításra jutott: a vizsgált időszakban majdnem 12 százalékkal több volt a szívinfarktusos halálozás, mint 2019 azonos időszakában!Az orvosok 26 klinika adatai alapján hasonlították össze a 2020. március 23. és április 26. közötti haláleseteket az előző év azonos időszakával. Az összesen 5984 vizsgált haláleset közül 1977-en haltak meg szívroham következtében.

Ez 208-tal több mint 2019-ben. Körülbelül 12 százalékos növekedés!

Összehasonlításképpen: A tanulmány szerint 320 ember halt meg Coronában ugyanebben az időszakban.Sok szív-halálesetet meg lehetett volna előzni. A tanulmány kapcsán nyilatkozó német professzorok felteszik a kérdést, vajon alábecsülte a politika a lezárás halálos következményeit."

A kormány enyhítése a koronavírus előre "tudott" csúcspontja után az volt, hogy a vendéglátókba ihatnak, ehetnek az emberek egymás közelében és a boltokba kötelező a "lélegzet elállító" ,de mindenképpen gátló szájmaszk. 

 Ez logikátlan és embertelen egyben, ami megsérti az emberek szabad akaratát is, mivel a boltok manapság már a mindennapjaink részei és kikerülhetetlen a legtöbb ember számára. 

 "Szájkosár" nélkül az ember szabadon lélegzik, már ezzel nagyobb kárt okoznak, mint maga a vírus. A fél-elem keltése mesterfokon megy, a szervezetünk erősítésére irányuló módszerek, gyógynövények bemutatása helyett. 

 Ezelőtt is elképesztően logikátlan intézkedéseket hozott a kormány, de most úgy gondolom a logika és az emberség határát is átlépte.

 Nem tartom veszélyesnek a koronavírust az anyagi szinten, de az intézkedések és a fél elem keltés miatt, mégis nagyon veszélyessé érett. Tudatosan visszatérhet minden előbb utóbb, de addig is az aranyközépút érdekében írtam egy tervezetet.

 Azoknak is elfogadható legyen, akik szerint ez valóban veszélyes és védekezzünk valahogy, csak logikusan és emberségesen elven vannak és azoknak is, akik velem értenek egyet. 

 Ez a tervezet a szabadságvágy és a felelősségteljes gondolkozás összehangolásával jött létre.

 1. A boltokba bárki, bármikor, "bárhogyan" (szájkosár nélkül is) bemehet.

 2. Aki szükségét érzi (60év felett, vagy aki fél, esetleg beteg) megrendeli a boltból az adott termékeket és az állam által fizetett, de önkormányzat által vezérelt futárok ingyen kiszállítják azt. 

 3. A boltokban a péksüteményeket a vevők felöl zárt helyre kell tenni és kérésre kiszolgálni őket. 

 4. 1 méter távolság tartása kötelező, de ha bárki kéri sorban állás közbe, hogy másfél méterre van szüksége, akkor ő kérésére be kell tartani. 

 5. Az egészségügy a gyógynövényekre is alapozva megerősíti az emberek szervezetét, így ellenállóbbá teszi a vírussal szemben is. Ez államilag támogatott, ennek bővebb kifejtése: 

 6. Alternatív gyógyászati lehetőségek előtérbe hozása, tb támogatás óradíj felső határral. 

 7. Az egészségügy egészségesebben térjen vissza a betegek gyógyítására, mert a meglévő betegeknek szüksége van az ellátásra. : ennek bővebb kifejtése.:

 8.. A média és a kormány által a félelem keltés helyett, az egészségre ösztönzés legyen meg. Mutassák be, mit tehet egy ember az egészségéért. Menjen ez mindenhonnan. 

 9. A tömegközlekedésen egymás mellé idegenek ne üljenek és igyekezzenek tiszteletben tartani a másik személyes terét.

 10. A kocsmák és éttermek szabad és zárt téren is egy majd szakemberek által meghatározott távolságba ültethessék le a vendégeket. 

 11. Zárt térben az így elhelyezett asztalokat, a másik (többi) asztal(ok) felől el kell zárni egy üveglappal vagy gipszkartonnal. 

 12. Az 5G hálózat leállítása, amíg nincs független tanulmány arról, hogy ártalmatlan az egészségre. (Biztos, hogy ilyen nem lesz, mert elképesztően ártalmas és összefüggésben áll a vírus terjedésével is.) 


 Kérlek, ha szeretnél a szabadságunk megszabásában szerepet vállalni, oszd meg ezt a bejegyzést vagy csatlakozz a következő friss csoporthoz és együtt tegyünk az ügy érdekében. Én látok benne lehetőséget, ha sok tenni vágyó ember összefog és ezután, ha minden jól megy sok másban is, amihez csak összefogás szükséges. 


 A Föld-Ember érdekű Társadalom Teremtés tervezete ide kattintva elérhető, ahol az EÜ átszervezéséről és az 5g-ről is szó van, ami szorosan idevág: 

https://m.facebook.com/szabadlelek25/photos/a.106397617413894/273965667323754/?type=3&ref=m_notif&notif_t=feed_comment


 Levelem a kormányhoz ezügyben is ( második fele): https://www.facebook.com/search/top/?q=szabad%20l%C3%A9lekzet&epa=SEARCH_BOX

 Részlet belőle: " A koronavírus által keltett félelem tenger, amivel az embereket a félelmeik ködébe zárták.

 Vissza kell kanyarodjak egy picit a magyar nyelvre, mely képekben meséli el, hogy a félelemtől csak fél elemek leszünk, tehát nem egészek, egészségtelenek. A legtöbb és legsúlyosabb betegség, ami az egészségeset is fél elemmé tudja változtatni, az a lelki betegség, amit a tartós félelem fennállása könnyedén és szinte törvényszerűen kivált az emberből. Több intézkedésben sem látom a logikát, illetve több alapvető, logikus intézkedés nem jött létre, amik elvárhatóak lennének, ha ez valóban egy súlyos és veszélyes járványhelyzet, kérem magyarázzák el nekem az intézkedéseikbe használt logikát, hogy megérthessem én is, mert jelenleg sajnos arra kell gondoljak a logika mentén haladva, hogy a mi kormányunkat is felbérelte a hatalom a félelem hálózat terjesztésére és az emberek kisemmizésére a járvány kapcsán.


 1. Kérem magyarázzák el, hogy a koronavírusból, hogy lett járvány hazánkban. Szerintem és a statisztika alapján ezt nem lehet járványnak nevezni, ha csak a félelem terjedését nem nevezzük annak, de ha azt igen, akkor ez minden eddiginél nagyobb járvány.

 2. Kérem magyarázzák el, hogyha ez a 65 év feletti korosztályra veszélyes igazán, akkor miért kell egy egész népnek korlátok között élnie?

 3. Kérem magyarázzák el, hogy miért nem adnak olyan gyógynövénycsomagokat a lakosságnak, ami a koronavírust egy ártalmatlan kis náthává teszi, a szervezettel szembe?

 4. Kérem magyarázzák el, hogy miért hoznak olyan intézkedéseket, hogy 9-12-ig csak a 65 év felettiek vásárolhatnak az élelmiszerboltokban, ha ezzel egy olyan veszélylehetőséget teremtenek, hogy 50 ember sorakozik 11:55 kor a bolt előtt, úgy hogy képtelenek betartani a másfél méteres szabályt, még a fél méterest is, mert akkor valaki megelőzi őket a sorban. Sokkal nagyobb tömegekbe találom magam a boltokban, mint ezelőtt az intézkedés előtt. Sokkal jobb megoldás lenne, hogyha a 65 év felettieknek ingyenesen kiszállítanák a kért élelmet és ők biztonságban tudnak otthon maradni, viszont a fiatalabb korosztály között sem alakul ki rendszeres tömegnyomor délben.

 5. Kérem magyarázzák el nekem, hogy egy olyan vírus, ami csak a legyengült szervezetre lehet igazán veszélyes, miért lett ilyen szinten felfújva és ezzel óriási lelki károkat, illetve gazdaságit is okozva az embereknek.

 6. Kérem magyarázzák el nekem, hogyha ez egy világszintű járvány, ahogy azt említik a félelem hálózat dolgozói, akkor mi értelme van a 2 hetes karanténnak, ha külföldről hazajön? (Még néhány országot megértenék, pl spanyol, vagy olasz, na de a többi teljes logikátlanság számomra)

 7. Kérem magyarázzák el nekem, hogy az emberek jelentős része, akik hónapról-hónapra élnek, megtakarításaik híján és most emiatt veszítették el a munkáikat, azok miből éljenek? Mit egyenek, miből fizessék az albérleteiket? Mi lesz ezekkel az emberekkel? Ők nem csak a vírustól rettegnek már, hanem attól is hogy a gyermekük nem tud nőni, mert nem tud neki kenyeret és zöldséget sem venni. Önmagában ez sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint ez a mondvacsinált és média által terjesztett félelem vírus.



pár tény a korona vírusról, oltásról stb

Magyarországon a korábbi éveket tekintve nyáron napi 300-340 ember hal meg, ez novemberben az influenza miatt emelkedésnek indul, és a szezon csúcsán, január - februarban felmegy napi 420 - 450-re. Csak akkor nem számolt be naponta a sajtó a 100-150 influenza áldozatról.

Most még messze alatta vagyunk a télen szokásos 450-nek, azaz a számok azt mutatják, hogy a covid most, a járvány csúcsán is lényegesen kevesebb áldozatot szed, mint egy átlagos influenza szokott.

A kórhazi ágyaknak pedig jelenleg 10%-án fekszik koronapozitív = tehát NEM BETEG, ráadásul egyrészt jelentős hányaduk nem is a covid miatt került be, hanem eleve ott volt csak pozitív lett a tesztje, másrészt a felfújt pánik miatt most szinte minden cov pozitív személyt felvesznek a kórházba ! tünetmentesen is ! ha a rizikócsoportba tartozik, míg influenza eseten valoszínű, hogy kilábalna az illető otthon. A kórházban meg további fertőzéseket is kaphat.

Azaz Europában most elment minden józan ész, a kontinens a tömegpszichózis rabja lett, és ezzel tönkreteszi a gazdaságát.

Tudtad, hogy influenza vírusra is pozitív a teszt? Azt is, hogy az influenzának is vannak súlyos tünetei? Azt tudtad, hogy az influenza oltásban is gyengített vírus van, és vissza tud alakulni "vad " vírussá, és ugyanúgy beteggé, na meg fertőzővé válik a beoltott? Azt tudtad, hogy ugyanez volt a H1N1-oltásnál is? És hogy a covid oltásnál sem tudják garantálni, hogy nem ez lesz? Nem én találtam ki, ezek tények az ilyen tipusú oltásoknál. Nem is lenne ezzel gond, ez van, igy működnek az oltások, ha mellette nem fenyegetne teljes gazdasági összeomlás hónapokon belül. Ne összeesküvés-elméletet vízionálj mindenhol, hanem nézz szét, mi van, mi lesz, ha romlik a helyzet, és mi lesz a környezeteddel egy káosz esetén, ne legyen, de erre felé haladunk.