2020. január 8., szerda

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

Tuesday 07 January 2020 04:12 PM UTC+00
[unable to retrieve full-text content]

És jönnek az "újak", globálisan pénzelve - szervezve.
Ráhatnak a legfiatalabbakra, akiknek minden átverés új.
Akik aztán a nagy lázadásukban ugyanazt adják tovább amit a médából és az NGO-któl kapnak. De betűre ám!

Jó referencia a jakobinussá tett fiatalok tömeghisztériájára : kínai kulturális forradalom, amit ma már ők is bánnak.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Utána a blöki megy vissza a kutyamenhelyre.De nekünk mutattak egy "cuki" képet.EZEK vagytok, libsik.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Az eddigi legundorítóbb ellenzéki polgármesterjelöltről már írtunk. Most egy újabb gusztustalan történetet mutatunk be erről a beteg emberről.

A győri ellenzéki polgármesterjelölt gyorsan eltanulta példaképe, Karácsony Gergely cukiságkampányának alapvető fogásait. Utóbbi például macskával fotózkodott és állatügyi ombudsman intézményének megteremtését ígérgette. Pollreisz Balázs a győri állatmenhelyet találta meg, amelyet megajándékozott és egy kutyát is elvitt sétálni. A polgármesterjelölt azonban homályban hagyta kampányának követőit, hogy haza, vagy visszavitte az állatot a fotók elkészülte után. A Győr Plusz TV újévi menhelyen készült tudósításában szúrta ki a Pestisracok.hu munkatársa azt a fekete-fehér kis keveréket, akivel Pollreisz Balázs december 29-én kisétált a menhelykapun. Mint utólag kiderült, csak egy rövid séta és fotózás erejéig, mert valamit reagálnia kellett a fideszes jelölt nagy érdeklődést kiváltó kezdeményezésére.

Nem szavazást kell indítani Győrben a négylábú barátaink érdekében, hanem jólelkű gazdát kell találni nekik. Nem beszélni kell, hanem óvni, védeni, gondoskodni róluk. Igyekszem eszerint cselekedni.

Szó szerint ezt írta a hivatalos oldalára Pollreisz Balázs szocialista, ellenzéki összeborulás által támogatott győri polgármester aspiráns december 29-én.

Egy nappal azután, hogy a Fidesz jelöltje, Dézsi Csaba András szavazást indított az oldalán és megkérdezte a győrieket, korlátoznák, vagy teljesen betiltanák-e a pirotechnikai eszközöket, beleértve rakétákat, tűzijátékot, hiszen azok évről évre több állat életét követelik, akik a durva hanghatásoktól megriadva menekülnek. Dézsi felvetésére, miszerint ő véget vetne a rakétázásnak az év utolsó napján is és fényjátékkal helyettesítené azt, ahogy egyébként több város döntött már az idén. Egyébként is teljesen nyilvánvalóan látszott, hogy társadalmi konszenzus kezd kialakulni a teljes tiltás mellett.

Nos, az ellenzéki polgármesterjelölt leszólva a demokratikus "kérdezzük meg a győrieket" módszert, megpróbált balról előzni. Posztjából csak annyi derült ki, hogy elvitte a menhelyről a kutyát és tetteket ígért, meg szerető gazdit és gondoskodást, sőt, egész fotósorozat készült a menhelyen köttetett barátságról, a közös sétáról.

Voltak kommentelők, nem is kevesen, akik az aranyos kutyáját dicsérték. Volt olyan iróniára (vagy cinizmusra) hajlamos kommentelő, aki megkérdezte, hol sétáltatja. De akadtak szép számmal, akik megjegyezték, hogy közéleti tevékenysége alatt, márpedig hosszú évek óta képviselő, mintha eddig nem igazán látták volna kutyák társaságában, sem a menhely környékén.

A Győr Plusz TV január 3-án forgatott a győri menhelyen.

A riport, ami a téli hidegre való felkészülést mutatja be, hétfőn délután került ki a médium Facebook oldalára. Ebben szúrta ki a PS munkatársa a fekete-fehér keveréket, akivel Pollreisz pózolt a jól megkomponált állatbarát kampányfotókon.

Forrás: Pestisracok.hu

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Aki nem hiszi, járjon utána. HA gyomorral bírja, egyes liberállat színielőadásokba adások részleteibe jutubon belenézhet, sőt streamelők is akadnak, persze az kalózkodás.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Vasárnap este a Hír Tv-ben a Bayer Show vendége a MediaWorks Hungary Zrt. központi nyomtatott szerkesztőségének főszerkesztője, Szakács Árpád.

Szakács Árpád arról beszélt, hogy a magyar hagyományban a színház a magyar kultúra temploma, az előadóművészek pedig ennek a felkent papjai. Úgy véli, a színészek a színházakban nagyon-nagyon kevés kivételtől eltekintve többnyire politikai propagandistákként működnek, és ma a legtöbb budapesti és rengeteg vidéki színházban

„olyan előadások özönét láthatja, hogy szó szerint felfordul a gyomra tőle".

Szerinte kérdés, hogy a konzervatív oldal

„miért finanszírozza ezeket a művészeti projekteknek nevezett politikai őrjöngéseket",

és szerinte a szóhasználat is elképesztő.

Szakács szerint be kellene mutatni az előadók és rendezők lelkivilágát, mert teljesen biztos benne, hogy

„a magyar társadalom döntő többségében elemi erejű felháborodást váltana ki, hogy hová, milyen szintre süllyedt le az előadóművészet".

Szakács azt is mondta, hogy bizonyos gazdálkodási adatokat nem adnak ki a színházak, amire Bayer Zsolt megint felvetette, hogy akkor a fideszes médiának újságírást kellene végeznie, és ahogy ilyen esetben a nem fideszes sajtó kipereli az adatokat, úgy nekik is ezt kellene tenniük.

Szakács szerint

a magyar kulturális világ „döntő többsége továbbra is balliberális ideológiák, harci ideológiák terepe", ahogy ez 100 évvel ezelőtt is volt.

Ezután arról beszélt, hogy szerinte „homoszexuális propaganda élharcosa" Földvári Péter színházi sajtós és színész, aki a Népszavában arról beszélt, hogy évekkel ezelőtt felköltözött Kaposvárról Budapestre, és vidéken a nagy probléma, hogy ha fel is vállalod a homoszexualitásod, nincsenek lehetőségeid, és mivel a melegek jelentékeny hányada rejtőzködik, nincs társaságod, nincsenek helyek, ahová elmehetsz. Bayer szerint egyébként ma már csak ilyen háttérrel lehet érvényesülni.

Szakács szerint valakinek el kéne már magyaráznia nekik, hogy miért van az, hogy Földvári kulturális cége, a Hybrid Művészeti, Kulturális Nonprofit Kft. árbevétele hogy lehet több mint 1 milliárd forint.

Szakács sérelmezi, hogy a magyar közigazgatás kitömi azokat a színházakat pénzzel, amik aztán lázadoznak, nincsenek megelégedve.

Szakács szerint a választáson a szavazóktól a kormány egy bizonyos programra kap felhatalmazást, és fel kéne mérni, hogy a fideszes szavazók szándéka az volt-e, hogy

ne legyen kulturális térfoglalás, hanem a balliberálisok szabadon, elképesztő összegekből gyalázhassák a magyarságot, külföldön és belföldön is az országot járassák le, és a magyar identitás teljes megsemmisítését készítsék elő.

Példaként az X – A rendszerből törölve című filmet hozta fel, ami szerinte az orbáni elnyomórendszer mélylélektanáról szól, és rengeteg állami támogatást kapott. Szakács szerint meg kell mutatni az embereknek, hogy miről van szó, mit kell tudni ezekről a filmekről. Azt is sérelmezi, hogy Ausztriában, Németországban vagy az USA-ban nincs olyan, hogy az állam beletol milliárdokat a filmekbe, hanem a producerek teremtik elő a pénzt.

Szakács szerint

a kultúra a baloldal harci terepe, ezen keresztül készítik elő a forradalmaikat.

Végül azt mondta:

„A kormányzat politikai szinten azért rengeteg ügyben próbált segíteni, rengeteg intézményt hozott létre, amely arra kellene, hogy szolgáljon, hogy a konzervatív oldal megerősödjön.Na, de ezekben az ügyekben, ezekben a vitákban, ezekben a közéleti vitákban hol van a jobboldali értelmiségi holdudvar krémje? Hát miért nem szólalnak meg? Ja, csak a pénzt vesszük fel? Ez a feladat egyébként? Miért nem nyilvánulnak meg?Mert, ha megnézzük a másik oldalt, a másik politikai udvart, az kétfrontos háborút vív: van a politikai frontvonal és a háttérben pedig ezzel párhuzamosan az értelmiségi holdudvar. Az értelmiségiekkel, a Nagy Ervinnel és a többi hasonszőrű emberrel mondatják ki azokat, amit a politika nem biztos, hogy mindig ki tud mondani, vagy egy politika hitelesen nem tudja képviselni. Hát az értelmiségi holdudvar véleményformáló erejének a hatását azt ne becsüljük le egyébként, már csak az önkormányzati választások miatt sem, úgyhogy a sajátjainkat is valahogy helyzetbe… noszogatni kéne ezen a téren, hogy térjenek magukhoz."

Soros-blog nyomán

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Az átévén máris a gyilkosokat sajnáltatják. Olaszliszkai lincselőket is így engedték ki. Úgynevezett "jó magaviseletért".Azon bíróságok döntéshozóinak szomszédjába kellene

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Varga Judit igazságügyi miniszter zéró toleranciát hirdetett az erőszakkal szemben.

Az igazságügyi miniszter Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben beszámol a győri kettős gyilkosság ügyében készült jelentés tanulságairól, az azok kapcsán kitűzött célokról, kezdeményezendő változtatásokról.

A videóban Varga Judit elmondja, mélyen megrázták a közelmúlt tragikus történései, és igazságügyi miniszterként az erőszakkal szembeni zéró tolerancia jegyében fog eljárni.

A főbb pontok a következők:

  • Zéró tolerancia az erőszakkal szemben.
  • Aki más életére tör, azt ne lehessen feltételes szabadságra bocsátani! Tavasszal szigorítjuk a feltételes szabadságra bocsátás szabályait.
  • Meg kell vizsgálni azt is, hogy a bíróságok megfelelő szigorral lépnek-e fel az élet elleni bűncselekmények esetében. Érvényesül-e a középmérték szabálya a büntetések kiszabásánál?
  • A bírói joggyakorlat felülvizsgálatát kezdeményezzük a szülői felügyelet és kapcsolattartás, valamint a gyermekelhelyezés tekintetében is.
  • A gyermekvédelmi jelzőrendszer működését is felül kell vizsgálni mindezzel összefüggésben.
  • 2020 az áldozatsegítés éve az Igazságügyi Minisztériumban. Megduplázzuk az Áldozatsegítő Központok kapacitásait, erre idén 600 millió forintot költünk.
  • Az Isztambuli Egyezménynek az ügyhöz semmi köze, a magyar jogrendszer a nők védelmében az Egyezménynél hatékonyabb és erősebb védelmet biztosít. Nem ratifikáljuk a migrációt is támogató Egyezményt, amely azt is állítja, hogy az emberek nem férfinak és nőnek születnek, hanem léteznek társadalmi nemek.

Forrás: Demokrata

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Sokan nem tudjàk, hogy az ő ballibzöld politikájuk az, hogy Te minèl szegènyebb legyèl : annál jobban ki tudnak használni.Komparatív előnyt akarnk maguknak azzal, hogy vá

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
[unable to retrieve full-text content]Sokan nem tudjàk, hogy az ő ballibzöld politikájuk az, hogy Te minèl szegènyebb legyèl : annál jobban ki tudnak használni.

Komparatív előnyt akarnk maguknak azzal, hogy válságba viszik a Magyart, legyen olcsón eladó a munkaereje, becsülete, ingósága - ingatlana.

A megszorítás politikáját hozná vissza a Momentum

A Ma reggel vendége: Mráz Ágoston Sámuel igazgató, Nézőpont Intézet
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Pince of Persia :D1979 óta, mikor az amerika támogatta tömeggyilkosokat megbuktatta derék Khomeini ayatollah, folyamatosan háborúra készülnek a perzsák - igen, ők

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Pince of Persia

1979 óta, mikor az amerika támogatta tömeggyilkosokat megbuktatta derék Khomeini ayatollah, folyamatosan háborúra készülnek a perzsák - igen, ők NEM arabok. Van bennünk valami közös, pl. jászok. Tán a dátum is.

HA ellened akarnak támadni, de te felkészülsz a háborúra, akkor talán békén fognak hagyni...

Meg lehet figyelni, ahol mérsékelt iszlám alakulgat, azt a helyet usrahellék rögtön és azonnal megtámadják, nehogy kiegyezhessenek Európával - Ázsiával a muszlimok. Főleg Eurázsia - szövetség ne legyen.

PL. Irak, Líbia, Szíria, most meg Irán. Ez a logika.
Iszlám állam jó, mérsékelődő világiasodó muzulmán országokat pedig bombázni kell.

http://holywar.org

https://www.youtube.com/watch?v=ctitusd_psg

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ezek összeállnak, gyurcsány kiadta az ukázt, közös lista és taktikai szavazás lesz.EGY bal-lib-zöld-jobbikos jelölt lesz mindenhol. Függetlennek behazudva, az összes neoli

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Ha nem sikerül rövid időn belül megtalálni az ellenzéki összefogás ellenszerét, kellemetlen meglepetés várhat a keresztény-konzervatív oldalra 2022-ben. Történelmi példák is figyelmeztetnek, pillanatok alatt véget érhet a három kétharmaddal felépített nyugodt periódus. Fricz Tamás politológus szerint az önkormányzati választások után újra éles politikai verseny bontakozik ki Magyarországon.

–  Először valósult meg az ellenzéki összefogás, és bár az ország nagy része így is a kormányoldal kezében maradt, a balliberálisok számára ez évtizede nem látott stratégiai siker. Nagyon másképp alakult volt a tavalyi parlamenti választás, ha már akkor összehozzák ezt a formációt?

–  Tavaly kétharmados többséget szerzett a nemzeti oldal, miközben az ellenzék részlegesen felaprózva indult, hiszen akkor már sokadszor bukták el a kísérletet az összefogásra. A matematika azt mutatja, ha akkor is összeadódtak volna a szavazataik, akkor nem jött volna össze a kétharmados Fidesz-győzelem, sőt, megszorongatták volna a kormánypártokat. Az egységes és stabil nemzeti pártszövetség ezzel szemben koncentrálni és maximalizálni tudta a konzervatív oldalra leadott voksokat.

–  De mostanra változott a képlet. Megismételhető ez az ellenzéki együttműködés a 2022-es országgyűlési választáson is? Ebben az esetben milyen eredmény születhet?

–  2014 óta kísérleteznek az összefogással, ez sem akkor, sem 2018-ban, de még az EP-választásokra sem sikerült. Most igen. Mára jutottak el oda, hogy a köztük lévő nagyon éles ideológiai különbségeket félre tudják tolni. Egyetlen céljuk van, az Orbán-kormány eltávolítása a hatalomból, ez mindent háttérbe szorított. A baloldali-liberális választók utolsó szalmaszálként tekintettek az önkormányzati választásokra, ez nagy mozgósítóerővel bírt. Ez a lélektani háttere annak, hogy most gördülékenyen ment az összefogás, és a mozgósítás is ezért mehetett ilyen flottul. Az az elképzelés pedig, hogy majd úgyis összevesznek a koncon, és szétmennek, nem feltétlenül fog működni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ilyenre nem kerülhet sor, de nem vehetjük biztosra, hogy maguktól felrobbantják a keretet. Elvégre sikerélményhez jutottak hosszú idő után. Most olyan hálózatépítésbe kezdhetnek, amire hosszú évek óta nem voltak képesek, tekintve, hogy az önkormányzati választásokat is rendre elvesztették 2006 óta. Minden politikai siker alapja a hálózatosodás, amely alulról, az önkormányzati szinteken erősödhet meg igazán. Pénzügyi forrásokhoz is hozzájutnak már, és végül, de nem utolsósorban meg tudják erősíteni a külföldi támogatottságukat. Alighanem ez volt az utolsó dobása az ellenzéknek, hogy a velük szövetséges külföldi hálózatoknak bizonyítsák, érdemes őket szponzorálni. Így viszont most újra jönni fognak a források, és a politikai támogatás is garantált. Nem lenne meglepő, ha hamarosan sor kerülne egy Soros–Dobrev-találkozóra is. A nemzeti-keresztény tábornak tehát nem a legjobb, hanem a legrosszabb forgatókönyvre kell felkészülnie, mert ezt diktálja a politikai racionalitás és bölcsesség. Ettől még alakulhat szerencsésebben is a helyzet, de nem ebből kell kiindulni.

–  Eddig stabilnak tűnt a politikai környezet. Most jön a vakrepülés?

–  Vannak azért nagyon is tanulságos történelmi párhuzamok. Ilyen a Tisza Kálmán és Tisza István nevével fémjelezhető rendkívül hosszú, harmincéves politikai korszak. Az általuk vezetett Szabadelvű Párt regnálása 1875–1905-ig terjed, modern szavakkal leírva, centrális erőtér alakult ki. 1905-ben ez a hosszú, nyugodt harmincéves időszak úgy ért véget, hogy nagy nehezen összefogott az akkor is széttagolt ellenzék. Sikerült összehozniuk a teljes összefogást, amely Szövetkezett Ellenzék vagy Szövetkezett Balpárt néven futott. Közös listát állítottak, így sikerült is megnyerniük a választást. Igaz – és ez is tanulságos –, hogy 1910-re az ellenzéki egység felbomlott, és Tisza István pártja újra megnyerte a választásokat, visszaállt a régi rend. Teljes ellenzéki összefogásra 1936-ban is volt példa, ekkor Gömbös Gyula Egységes Pártja ellen állt össze az ellenzéki paletta, bár nyerniük nem sikerült. Kétszer is előfordult tehát a magyar történelemben a teljes ellenzéki összefogás. A történelmi példáknál maradva, azt is érdemes megfigyelni, hogy kétféle modell váltakozik hazánkban. Az egyik a hosszú, nyugodt periódusokat garantáló centrális erőtér: jegyezzük meg, hogy ilyen teljesítményt mindeddig csak nemzeti, keresztény, konzervatív pártok tudtak felmutatni. Ez, mint egyfajta politikai mintázat, a dualizmus kora óta benne van a rendszerben. A másik forma a politikai váltógazdálkodás, ennek lényege, hogy egy, legfeljebb két ciklus után váltják egymás a jobb- és balközép pártok. A rendszerváltás után úgy tűnt, a nyugati világhoz hasonlóan ez utóbbi modell gyökerezik meg nálunk is. Majd 2010 után három egymást követő kétharmad azt mutatta, hogy megkezdődött a visszatérés a sikeres történelmi modellhez. Ismét létrejött egy nagyon erős nemzeti, keresztény és konzervatív pártszövetség, tőle jobbra-balra szétszórva pedig a nem túl számottevő ellenzék. Eddig a folytatás biztosnak tűnt, most viszont újra kérdésként merülhet fel, hogy milyen úton haladunk majd tovább. Hangsúlyozni kell azonban: a nemzeti tábor nemhogy megőrizte a választói bázisát, de némileg még növelni is tudta, elkeseredésre tehát semmi ok, az alap adott ahhoz, hogy 2022-ben is megmaradjon a kétharmados többség és a sikeres történelmi mintázat. A politikai küzdelem és jövőbeli politikai modell kérdése azonban most nyíltabbá vált.

–  Pedig azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a váltógazdaság nem hozott túl sok sikert Magyarországnak…

–  A történelmi modell azért volt mindig is előnyösebb számunkra, mert hosszú távon tudott tervezni a kormányzat, jobb és alaposabb gazdasági stratégiát lehetett kidolgozni, nem csak a mának élni, jó példa erre a bethleni konszolidáció. Ezt támasztotta alá a domináns keresztény-nemzeti értékrend is, így ezek nagyon sikeres korszakai Magyarországnak. Most is egy ilyen periódusban vagyunk, viszont felrémlett annak a lehetősége, hogy egy megerősödő balliberális tábor ellenpólust képezhet, amely mindenben akadályozza a nemzeti-keresztény tábor politikai, gazdasági törekvéseit. A választások után azonnal fókuszba került például az atlétikai vb, a kézilabda-Eb elgáncsolása, és a sort alighanem hosszan fogják majd folytatni.

–  Történelmi lehetőség úszott most el így, hiszen ha kikap az ellenzék, talán végleg eltűntek volna a posztkommunista-liberális szerveződések…

–  Ha sikerült volna a korábbiakhoz hasonló győzelmet aratni, stabilan megmaradt volna a centrális modell, és igen, a belső viszálytól megosztott ellenzék a maradék koncon viszálykodva végleg demoralizálódott volna. Valóban történelmi lehetőség úszott el, de korántsem végleg, a rossz forgatókönyv elkerülhető.

–  Hogyan?

–  A figyelmeztetést, amit most kapott a nemzeti oldal, nagyon komolyan kell venni, a régi rutinokkal nem szabad nekivágni a következő választásnak. Nemzeti és keresztény választ kell találni például a zöldgondolatra: nem elfogadva a globális agymosást, ki kell jelenteni, hogy a nemzeti oldal is fontosnak tartja a teremtett világ megóvását, és ezért egy normális környezetvédelmi politikának helye van. Sőt választ kell találni magára a globalizációra is, mivel ez a két gondolat össze is kapcsolódik, hiszen többek között éppen a klímaválságon keresztül akarják a világkormány és egy kozmopolita világtársadalom vízióját elfogadtatni.

–  Van olyan értelmezés is, hogy a fideszes vezetőknek újra meg kell találniuk a kapcsolatot az emberekkel.

–  A legfontosabbnak azt tartom, hogy az értékrendünket következetesen érvényre kell juttatni, el kell kerülni az elitizmusnak még a látszatát is. Nem szabad elfelejteni például, hogy a 2002-es váratlan kudarc után a polgári körök mozgalma, amelyet Orbán Viktor indított el, segített fenntartani a hitet a nemzeti-konzervatív emberekben. Az alulról jövő kezdeményezésekben most is óriási energia van. A helyi szinteken, a civil létmódban, mint mondjuk a CÖF, számos használható és kiaknázandó ötlet jelenik meg. Ezekhez a közösségekhez kell visszatérni, kapcsolatokat építeni velük. Fontos a helyi közösségek által természetes módon kiválasztott tehetségek szerepeltetése is.

–  A legnagyobb közvélemény-kutatók is nagyon félremértek. Mi az oka?

–  Ennek is utána kell menni, persze nem arról van szó, hogy ezek a cégek nem hibázhatnak, de le kell vonni a szakmai tanulságokat. A kampány országszerte másképp alakult volna, ha nyilvánvalóvá válik, hogy kiélezett a verseny. 2018-ban így rázta fel a közösséget a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás, ahol teljesen váratlanul Márki-Zay nyert. Most ilyen vészjelzés nem volt, ezt helyettesíthették volna a közvélemény-kutatók. Felpörgött volna a kampány, ha nyilvánvaló, hogy elúszhat a meccs. 2022-nek ezekkel a tanulságokkal kell majd nekivágni.

–  A kommunikáció rendben volt? Naponta százszor lehetett hallani a jobboldali médiában, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan, de mintha mégsem hallották volna meg a választók…

–  Frissebbé, dinamikusabbá, változatosabbá kell tenni a kommunikációt, erősebben kell jelen lenni a közösségi médiában. El kell érni az Y és a Z generációt is. Új ötletekre is szükség lehet, azonban a lényeg most sem változhat: a nemzeti, szuverenista, családközpontú, keresztény értékrend következetes képviselete itthon és külföldön egyaránt, amint eddig is, most is meghozta a győzelmet. Azért ne feledjük, országos szinten most is a nemzeti tábor győzött.

Forrás: Demokrata

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hálózatokban továbbélő szdsz, kulturális marxizmus, jurizmus azaz öncélú jogászkodás, az élet valóságából adódó józan erkölcsösségtől messze elszakadva.+valami : bírói kar

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Mindenszo.hu kommentár: Magyarországon a bíróság már rég lejáratódott. Ugyanis olyan igazságtalan, és politikailag elfogult ítéletek születnek, hogy arra nincsenek szavak. Sztojka. Vörösiszap per. Czeglédy perek (még mindig szabadlábon van ez a bűnöző). A pestisracok.hu kegyetlen vegzálása. És még sorolhatnánk. Aki Magyarországon a nemzeti oldalhoz tartozik, aki jobboldali, és bírósági ügye van, és kiderül a politikai hovatartozása, készüljön rá fel, hogy politikai alapon el fogják ítélni, mert a bíróságokon egy balliberális maffia uralkodik. Tehát ezeknek minek béremelés???????????? Ráadásul 65%?????


Háromezer bíró és kétezer ügyész bére emelkedett januártól, a bírák átlagosan 32, míg az ügyészek 21 százalékos illetményemelésben részesültek – mondta pénteki sajtótájékoztatóján az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Völner Pál hozzátette: 2021-ban és 2022-ben 12, illetve 13 százalékkal nő a bírák és az ügyészek bére, ami azt jelenti, hogy a korábbi emelésekkel együtt mintegy 65 százalékos lesz 2022-re az emelés mértéke a 2010-es kormányváltás előtti időszakhoz képest.

Az államtitkár emlékeztetett: a magyar gazdaság kiemelkedő teljesítménye tette lehetővé, hogy a kormány adócsökkentéseket és béremeléseket hajtson végre; hatodik éve nőnek dinamikusan a bérek, és ez a folyamat – mintegy félmillió közszférában dolgozót követően – az igazságügyi ágazatot is elérte.

Völner Pál felidézte azt is, hogy az igazságügyben hatalmas átalakulás történt: új eljárási kódexeket vezettek be, kiteljesedett az e-ügyintézés a bírósági szférában is. Mindez kihívások elé állította az ágazatot. Reméljük, hogy ezzel felzárkózunk az uniós átlaghoz, és nyugodt körülmények közt végezheti a munkáját mintegy háromezer bíró és kétezer ügyész – mondta.

Völner Pál ismertette: a béremelés összességében az idén mintegy 15 milliárd forintot jelent a költségvetésnek, megvalósítását a gazdaság teljesítménye tette lehetővé. Azt mondta, a mostani emelés egy közel egyéves folyamat eredménye volt, az Országos Bírósági Hivatallal, az ügyészéggel, a Kúriával, a bírói érdekképviseleti szervekkel egyeztettek róla.

Újságírói kérdésre válaszolva Völner Pál arról is beszélt, hogy sok éve nem volt ilyen mértékű béremelés a szférában, ezért időszerű volt a korrekció. Arra a kérdésre, hogy mikorra várható a Varga Judit igazságügyi miniszter által korábban jelzett új cégtörvény, azt mondta: az év második felében kerülhet az Országgyűlés elé a javaslat, amely terveik szerint lényegesen egyszerűsíti a cégbejegyzési és a cégekkel kapcsolatos módosítási lehetőségeket.

(portfolio.hu)

Oszd meg másokkal is!

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Jó csere volt, mi? :3 Érdemes volt hazugságokon a-lapuló irigy proli gyűlölettől megvuduzva EZEKET beszavazni a hígmagyaroknak, akik még csak nem is lokálpatrióta "pestiek

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Az elmúlt években folyamatosan urambátyámozó ellenzéki politikusok az önkormányzati választás óta szemrebbenés nélkül juttatják zsíros állásokba családtagjaikat.

Legutóbb a szexbotrány miatt lemondott Gréczy Zsolt fiáról derült ki, hogy kommunikációs tanácsokat ad Újpest momentumos polgármesterének. Jutott pozíció Tordai Bence feleségének, és Németh Angéla gyurcsányista polgármester fiának is.

Az októberi önkormányzati választást követően az ellenzék politikusai sutba dobták korábbi nézeteiket, és szemrebbenés nélkül juttatták zsíros állásokba családtagjaikat. A prímet ráadásul azok viszik, akik eddig a leghangosabban bírálták a vélt összefonódásokat. Ilyen például a DK lemondott országgyűlési képviselője, a többek által szexuális zaklatással vádolt Gréczy Zsolt, aki azzal is bekerült a hírekbe, hogy fia, Gréczy Márton közvetlenül a polgármester mellett dolgozva ad kommunikációs tanácsokat az újpesti önkormányzatban.

A kerület momentumos vezetője, Déri Tibor az ügyről azt hangoztatta:

nem volt politikai nyomás az önkormányzaton az ifjabb Gréczy alkalmazására. Elmondása szerint Gréczy Márton „feladatai a Facebook-megjelenésekhez köthetők, és fontos tagja volt az önkormányzati választás kampánycsapatának.

Tordai felesége sem járt rosszul

Immár Tordai Bence sem lát semmi kivetnivalót abban, hogy felesége posztot kapott a II. kerületi önkormányzat városfejlesztési bizottságában külsős szakértőként. A párbeszédes országgyűlési képviselő a történteket azzal magyarázta, hogy:

ez nem egy munkahely, hanem egy politikai tisztség, ahová a köztársaságpárti többség döntése alapján olyan embereket kerestek, akiknek fontos a zöldszemlélet.

Saját fiát jutatta pozícióba a DK-s polgármester

A családtagok egzisztenciájának biztosításáról elsőként egyébként ugyancsak egy Gyurcsány-párti politikus, Németh Angéla gondoskodott. A XV. kerület DK-s polgármesterének fia, Mihály Gergő ugyanis az önkormányzat népjóléti bizottságának külsős tagja lett. Németh magyarázata szerint nem a családi kötelék, hanem az alkalmasság döntött fia megválasztásakor.

„Jelenleg szociális munkásnak tanul az ELTE-n. Hosszú évek óta dolgozott a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat polgármestereként. Rendszeresen részt vett kerületi eseményeken, szervezett ilyeneket" – hangoztatta.

Németh Angéla fiának esetében a DK elnöke immár úgy vélekedett, hogy „ha senkit nem tudunk, nem merünk önmaga alapján megítélni, ha felülünk a Fidesz valóságértelmezésének, ha bárkit apja és anyja után ítélünk meg, ha nem merünk kiállni önmagunkért, sajátjainkért, igazunkért, akkor még azelőtt elveszünk, hogy megküzdöttünk volna".

Szombathelyen is pozícióba kerültek a családtagok

De nem csak a fővárosban kerülnek ellenzéki politikusok családtagjai fontos vagy éppen nehezen értelmezhető és számon kérhető munkakörökbe. Szombathelyen például a polgármesteri kabinetvezető, Kovács Előd felesége, Kovácsné Takács Klaudia lett a Savaria Városfejlesztési Nonprofit Kft. első embere, míg László Győző alpolgármester felesége, Lászlóné Urbán Valéria a Haladás Sportkomplexumhoz került mint „sales event manager".

Forrás: Origo

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ez is egy lehetséges változat.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Ez is egy lehetséges változat.

Tuesday 07 January 2020 01:53 PM UTC+00

Mindenszo.hu kommentár: Trump eddig bírta. 4 évig gyakorlatilag. 4 évig bírta háború kirobbantása nélkül, ami az eddigi elnökök ténykedését alapul véve, rekord. Az Impeachment eljárással sikerült politikailag Trumpot olyan szinten sarokba szorítani, hogy Trumpnak engednie kellett a Háttérhatalomnak, és a fegyverlobbinak. Megtörtént. Csináltak egy műbalhét egy nagykövetség előtt valahol a közelkeleten. Vélhetőleg a CIA kidolgozta alaposan a műbalhét, majd válaszcsapásként egy iráni vezetőt rakétával szétlőttek. A háborús konfliktus gyakorlatilag elkerülhetetlen. Innentől kezdve pedig mi garantáljuk, hogy nem lesz Impeachment eljárás. Ez volt a deal, a biznisz, az üzlet. Csak figyeljék az eseményeket!


Szakértők szerint Trump nem akar háborút, csak rá akar ijeszteni Iránra, de a számok mást mutatnak: az iraki háború megkezdése, tehát 2003 óta nem volt ilyen mértékű mozgósítás a Földközi-tenger légterében.

Jelentősen megnőtt a forgalom a Földközi-tenger légterében Kászim Szulejmáni iráni tábornok halálát követően – írta szombaton az olasz sajtó nyomán az MTI. Az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének parancsnoka a Bagdad közelében végrehajtott amerikai légicsapásokban vesztette életét péntek hajnalban.

Olasz sajtóinformációk szerint a mozgósítás már az év utolsó napján elkezdődött azzal egy időben, hogy az Egyesült Államok bagdadi nagykövetségét tüntetők ezrei vették körbe.

  • Az északkelet-olaszországi Aviano olasz-amerikai katonai bázisán folyamatos a teher- és üzemanyag-szállító repülőgépek érkezése és továbbindulása – jelentették a helyi lapok.
  • Hasonlóan intenzív a forgalom a venetói Vicenza térségében, a szintén amerikai légitámaszpontként működő Ederle kaszárnyánál.
  • Elemzők szerint ilyen méretű mozgósítás az olaszországi amerikai támaszpontokon utoljára a 2003 tavaszán indult iraki háború idején volt tapasztalható.
A Spanyolország, Olaszország, Görögország és a közel-keleti térség közti légtér óriási katonai légi folyosóvá változott át.

Ian Bremmer amerikai politológus, az Eurasia-központ alapítója a La Stampának kifejtette:

Donald Trump amerikai elnök nem akar háborút, Szulejmáni megölésével csak üzent Teheránnak, hogy „Irán ne lépje túl a megengedett határt".
Oszd meg másokkal is!
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.