2020. március 7., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Egy torz, beteg liberális rendszerben a tiszteségesség sikertelenséghez vezet, viszont a bűn fizet, magának a bűnösnek és a még rajta is élősködőnek szintén."A liberális ú

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Paul Tillich, a XX. század egyik legkiemelkedőbb német teológusa elbeszéléseiben visszaemlékszik arra a pillanatra, amikor végleg szakított az emberi gonoszság társadalmi és politikai úton való megreformálásának gondolatával. Az első világháború alatt tábori lelkészként négy évet töltött a nyugati fronton, ott tapasztalta meg az öldöklés és szenvedés minden elképzelhető vagy elképzelhetetlen formáját. Az egyik ilyen pokoli éjszakán Verdun lövészárkaiban, amikor a halottak és haldoklók közt bolyongott, a kimerültségtől elnyomta az álom. Amikor reggel magához tért, hirtelen egy monumentális felismerés árasztotta el tudatát: „Ez itt gondolkodásom idealisztikus részének vége. Ebben az órában felismertem, hogy az idealizmus darabjaira hullott."

Ezek a szavak jutottak eszembe, amikor a napokban kirobbant börtönbizniszbotrányról olvastam. Az, hogy gátlástalan ügyvédek a társadalom kárára akarnak meggazdagodni, igazán nem újdonság, hasonló esetekről már ifjabb Plinius közel kétezer évvel ezelőtt íródott leveleiben is olvashatunk.

Aminek viszont sokkal több figyelmet érdemes szentelnünk, az az a bizonyos ideológiai irányvonal, amely megteremti a feltételeket az ehhez hasonló jogi parazitizmus elharapódzásához. Ez nyújt politikai alibit az öncélúan tevékenykedő nyereséghajhászoknak, akik emberi jogi szlogenekbe burkolódzva lékelik meg a közvagyont.

Tillich visszaemlékezéseiben a XIX. századi német idea­lizmus azon vadhajtásaira utal, amelyek a bűnt és emberi gonoszságot csupán a társadalmi egyenlőtlenségek, a politikai jogok hiányának és a gazdasági egyenlőtlenség szüleményének könyvelték el. Ennek megfelelően, és ez a marxizmus társadalomelméleteiben is kifejeződött, az emberi szenvedés okainak orvoslását gazdasági, oktatási vagy politikai reformokban akarták meglelni. Az emberi bűn csak az elnyomás és nélkülözés szimptómája, ennek megfele­lően pedig a bűnöző nem vétkes, hanem áldozat.

Az önzőséget, erkölcsi elferdüléseket, melyek bűncselekmények elkövetésére ösztönzik az egyént, ki lehet az emberből nevelni, az egyén megváltoztatható, reformálható. Az erre alapozott haladásba vetett hitnek volt lelkes hordozója az a burzsoázia, amely az idealizmus naivitására támaszkodva vetette el egy új liberalizmus magvait Európában. Ennek az ideológiai tévelygésnek a romjaival szembesül Tillich Verdunben, és állít vele később szembe egy józan keresztény etikát, amely a bűnt az ember önmagától való áthidalhatatlan elidegenedése jelenségeként kezeli.

Ez az az ideológiai áramlat, amely ma a baloldali pártokat és a civil szervezeteket faltörő kosként használva hazánkat ostromolja. A közösség vagy egyének jogait súlyosan megtipró bűnözők emberi jogait olyan módon helyezik előtérbe, amely az igazi károsultak igazságérzetét teljesen lerombolja.

Maguk a bűnözők nem érdeklik őket, a céljuk inkább az, hogy a jó és gonosz közti határvonalat relativizálják a maguk anyagi vagy hatalmi ambícióik céljából. Egy alapjaiban demoralizált társadalom, ahol az emberek nem hisznek az igazságszolgáltatásban, közvetlenül az ilyen politikai mozgalmak érdekeit szolgálják. Ez az a városi újburzsoázia, amely profitál egy hitevesztett társadalomból, egy identitásától megfosztott néptömegből, mert tudja, egy a saját túlélését és érdekeit öntudatosan védő nép számára nincs mit nyújtaniuk, ezek szavazatait nincs esélyük megszerezni.

Az emberi közösség „értékeket" elsősorban azért fogad el, hogy ezekkel egy biztonságos mindennapi életet alakítson ki magának. A liberális újburzsoázia politikai képviselete egy erős értékrendű társadalomban azonban nem tud hatékonyan részt venni a hatalomért és javakért folytatott küzdelemben, ezért fordítja meg az áldozat és elkövető szerepét, részesíti előnyben egy értékteremtésre képtelen kisebbség érdekeit a társadalomépítő többséggel szemben.

Elhitetik a választókkal, hogy a természetes haladás érdekében szükséges elvetni a múltban bevált társadalom-összetartó kapcsokat, mint a nemzeti identitás vagy határaink tiszteletben tartatása. Meggyőzik a hitevesztett közösséget arról is, hogy az általuk elszenvedett bűntettek valójában saját értékrendjük következményei, mert ez olyan kontextust hozott létre a bűnelkövetőknek, amelyben nem volt nekik más érvényesülési lehetőség, mintsem a szabályokat megszegve a közösség érdekeivel szemben boldogulni.

Nyugat-Európában ennek a felfogásnak már beértek a gyümölcsei. Hogy csak az Egyesült Királyságot említsük, az utolsó öt évben annak az esélye, hogy egy bűncselekményt vádemelés kövessen, megfeleződött, 15,5 százalékról 7,3 százalékra. Persze az ítélethozatalig még jó nagy százalék faragódik le ebből is. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az elkövetett bűncselekményeknek kevesebb mint felét jelentik be a rendőrségben és a bíróságokban bizalmukat vesztett emberek, akkor a bűnelkövetők nagyon nagy eséllyel reménykedhetnek abban, hogy nem kell felelniük tetteikért.

A liberális újburzsoázia azt is elhitette az emberek egy részével, hogy a büntetés és bűnhődés fogalmát ki kell iktatni egy modern, progresszív társadalom fogalomtárából, ugyanúgy, mint a börtönökét.

A börtönöket rehabilitációs centrumokkal helyettesítették, vagy még inkább az úgynevezett társadalmon belül történő rehabilitációt preferálják. Ez a gyakorlatban esti szemináriumokat jelent a lehető legsúlyosabb bűncselekményeket elkövetőknek, ahol a már fentebb leírt idealizmusból eredő baloldali ideológiákkal terelik a helyes irányba a mobiltelefonjaikkal szórakozó terroristákat, pedofilokat.

Magyarországon a bűnözők jogainak kultusza csak előszele ennek a fenti destruktív folyamatnak, amely a társadalmi és politikai összeomlás szélére sodorta a nyugati társadalmakat. Nekünk nem kell ide eljutni, itt az ideje, hogy most az egyszer okuljunk a történelemből. Nem kellene megvárni, hogy ennek a deviáns ideológiának a vereségét a lövészárkokból kelljen felismerni, mint ahogy erre Tillich is kényszerült.

A szerző teológus, publicista

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Érzékenyített soros liberálmarxista bíróság működése? Politikai "bűnöző" "fasiszta" = bűncselekmény elkövetése nélkül is akár 10 - 20 év"Csak" egy köztörvényes gyilkos =

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Lengyel Andrea bíró (Forrás: TV2)
Ez a bíró engedte szabadon a 17 éves Csengét vízbe fojtó gyilkost!
Szinte már minden napra jut egy-egy olyan ítélet, amely az áldozat helyett a bűnözőt védi, a gyilkost babusgatja, fittyet hány jogra, igazságra, józan paraszti észre. Kedden szabadon engedte a bíróság a borsodnádasdi 17 éves Csenge kegyetlen gyilkosát. Neve is van az ítéletet elkövető bírónak: ő Lengyel Andrea (vezető képünkön). Lássuk, Lengyel Andrea miként jutott el a fölismerésig, hogy egy fiatal leány kegyetlen meggyilkolásáért elegendő büntetés két és fél évnyi előzetes letartóztatás!

Itt van nekünk ez a borsodnádasdi rémtörténet, ami most már másodjára sokkolja az országot. Először akkor sokkolta, mikor 2017 szeptemberében híre kélt: meggyilkoltak egy 17 éves leányt. Elsősorban az elkövetés rettenetes módja az, ami igazán a lelkünkbe égett, s amitől azóta sem tudunk szabadulni: az eszméletlenre vert, de még élő Csengét gyilkosa lemeztelenítette, és egy két méter mély, szűk keresztmetszetű esővízgyűjtő csatornába állította fejjel lefelé, ahol a magatehetetlen fiatal lány belefulladt a 40 centiméteres vízbe. Iszonyat! Akinek van családja, gyermeke, lelke, talán sejtheti, mit érezhetett Csenge édesanyja, édesapja, három testvére a hír hallatán, és mit élhetnek át azóta is nap nap után. „Kedves, mosolygós, szeretetre méltó teremtés volt, isteni tehetséggel megáldva. A művészet volt a mindene, tagja volt az egyik helyi színjátszókörnek, és arról álmodott, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanul majd tovább"mesélte könnyeivel küzdve Csenge nővére.

Pedig Csenge nem fog továbbtanulni, nem lesz színész, nem lesz előadóművész, mert egy beherbálozott előember vízbe fojtotta őt…

Kedden aztán érkezett a második sokkoló hír: a Miskolci Járásbíróság mindössze négy év (!) fogházra (!) ítélte gondatlanságból (!) elkövetett emberölésért a 22 éves B. Rolandot – miközben a vád szándékos emberölés volt. Ám miután már két és fél évet előzetes letartóztatásban töltött, ezért Lengyel Andrea bírónő úgy döntött, a gyilkosnak már nem kell rács mögé vonulnia, hanem feltételesen szabadlábra helyezi őt. Így az ítélethirdetés után lekerült róla a bilincs, és szabadon engedték. Ennyit ér egy fiatal lány élete: két és fél évet rács mögött…

Csenge édesanyja összeomlott: az ítélethirdetés után elájult, és a pszichiátriára szállították (Forrás: TV2)

Csenge édesanyját a halálhír vételezése óta, tehát több mint két éve pszichiátrián kezelik, az ítélethirdetés pedig olyannyira megtörte, hogy mentővel a zártosztályra szállították. Milyen élete maradt neki? Tartok tőle, ez így már nem élet. B. Roland valójában nem csak egy életet vett el: legalább öt ember életét megnyomorította. 

Lengyel Andrea egy igazi zseni. Kimondta ugyanis: nem bizonyítható, hogy B. Roland verte volna eszméletlenre Csengét. A bíró szerint csupán annyi bizonyos, amit a vádlott is beismert, vagyis hogy ő vonszolta a vízaknához a testet, és állította bele fejjel lefelé. (Ha az aknába tételt B. Roland nem ismerte volna be, talán még a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja alól is fölmenti őt a bíró. Ki tudja, hány millió forint kártérítést fizethetett volna akkor az állam B. Rolandnak. Bár nem kizárt, a cellakörülmények miatt amúgy is kap egy rahedlit…)

Lengyel Andrea szerint logikus, okszerű és életszerű, amivel a vádlott védekezett, vagyis: dehogy ő verte eszméletlenre a lányt, ő csupán visszament a találkozójuk helyszínére, ahol pár órával korábban a lánnyal volt, ott találta őt eszméletlenül, azt hitte, meghalt, pánikba esett, s ezért tette az aknába fejjel lefelé. Lengyel Andrea szerint logikus, okszerű és életszerű valakit aknába hajítani olyankor, ha előzőleg nem is mi vertük őt eszméletlenre. Naná!

A Lengyel Andrea-féle univerzumban biztos önök is így tennének, kedves olvasók, ha nem önök vernék eszméletlenre a hölgy ismerősüket: aknába dobnák őt. Ott a legjobb neki! Mentőt hívni? Ugyan, mi a francnak! 

Mikor a bírói indoklást hallottam, olvastam, ordítani szerettem volna. Hogyan kaphatnak ilyen emberek jogi (vagy bármilyen) diplomát Magyarországon? Hogyan szerezhetnek bírói szakvizsgát? Ki ereszti rá ezeket az alakokat a magyar társadalomra? Hogyan dönthetnek fontos ügyeinkben ilyen semmi emberek? Néhány évszázada, mikor még talán emberibb világ volt, tapasztalt, igazságos, a helyiek által elismert bölcseket tettek meg bírákká. Az egy dolog, hogy értették a jogot, de ami még fontosabb: ismerték az életet, az igazságosság vezette őket, volt józan paraszti eszük.

Ugyanez nem mondható el a Lengyel Andrea-féle bírógeneráció sok-sok „érzékenyített" tagjáról, akik immár hetente-naponta sokkolják az országot elvetemült döntéseikkel. Csak két példa az elmúlt hetekből:

  • Egy férfi 2016-ban kalapáccsal támadt alvó (!) feleségére, és olyan brutálisan bántalmazta a nőt, hogy eközben a kalapács nyele eltört. A gyilkossági kísérlet közben a pszichopata rém azzal próbálta csitítani az életéért küzdő nejét, hogy maradjon csendben, mert fölébrednek a gyerekek… A bíróság az emberölési kísérletért mindössze öt (azaz öt) év szabadságvesztést szabott ki, amelyből – egy másik elmeháborodott bíró jóvoltából – a rém idő előtt szabadulhatott tavaly decemberben. Hiába kérte a büntetés-végrehajtás és az ügyészség is, hogy a férfit ne eresszék még rá a társadalomra, a bírót meghatotta a férfi jó magaviselete… Az „apa" pedig köszönte szépen, kijött, és az első láthatás alkalmával mindjárt ki is végezte két gyermekét, majd magát is megölte. Mint kiderült, ugyanaz a szombathelyi bíró engedte ki a kalapácsos őrültet, aki másfél évvel ezelőtt feltételesen szabadlábra bocsátotta Marian Cozma egyik gyilkosát, Sztojka Ivánt.
  • A Debreceni Ítélőtábla csaknem százmillió forintos kártérítést ítélt meg 62 gyöngyöspatai fiatalnak, akiket 2004 és 2011 között állítólag „szegregáltak" a helyi általános iskolában. A bíróság kimondta, hogy az iskola tehet arról, hogy ezek a diákok lusták voltak tanulni. A bíró nagy eszére, jellemére, bölcsességére jellemző, hogy Gyöngyöspata önkormányzatának az éves költségvetése dupláját kéne fizetnie ezeknek a deviáns, tanulni és viselkedni nem akaró, Soros-jugendek által fölheccelt lumpeneknek. Mint kiderült, az egyik kártérítendő gyerek anyja előzőleg fojtogatta a tanárnőt, ám az erről tudomást szerző bíróság „elfelejtett" hivatalból feljelentést tenni, így a bűntett elévült

Nem sorolom tovább a példákat, noha teli van velük a padlás. És a hócipőnk is tele van már ezekkel a bírákkal. Paragrafusokba belehülyült, tyúkeszű, csőlátású, bűnözőpártoló kretének – tömören így jellemezném őket. A kisebbik baj, hogy miattuk már sem igazságszolgáltatásnak, sem jogszolgáltatásnak nem nevezhető a bíróságok ámokfutása. A nagyobbik baj, hogy a „jogállam" szó hallatán görcsbe rándul a gyomrunk. És nem csak az ezt mantrázó ellenzéki papagájok miatt. Ha ma már csak ennyire képes a „jog" (sőt, a bíróságoknak a jelek szerint egyre inkább elgurul a gyógyszerük), akkor kell a fenének! Döntsön inkább a Vének Tanácsa, a sámán, a táltos, vagy akárki – csak ne a Lengyel Andreák!

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Liberális, az újracsomagolt kommunista. Bár elnézve a nyíltan komcsiszimpatizáns kulturálmarxista "független újságíró" propagandisták kocsmájaként üzemelő reddites és tumb

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert Magyar György, a minden gyanú alatt álló ügyvéd (videóval!)
Börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert Magyar György ügyvéd, miután hallhatóan zokon vette, hogy a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese a Hit Rádió élő műsorában folytatott, a börtönbizniszről szóló vitájukban azzal szembesítette az ellenzéki politikában térdig gázoló Magyar Györgyöt, hogy ügyvédi irodája az elmúlt években több, mint félmillárd forintot kaszálhatott 419 börtönbizniszes ügyben. A bíróságon találkozunk – mondta előbb Magyar György, majd odáig ment, hogy kijelentette: ha Szarvas Szilveszter így folytatja, akkor belülről is lesz módja börtönt látni.
Átmenetileg arra kérjük az applikációnk olvasóit, hogy a videó lejátszásához kattintsanak át a böngészőbe, itt!

Magyar Györgyöt a Hit Rádió műsorvezetője figyelmeztette, hogy ne fenyegetőzzön. Magyar szerint az elítélt bűnözők sínylődnek a magyar börtönökben, az állam nem képes őket ember módjára tartani, ezért járnak a kártérítések, de Magyar György szerint börtönbiznisz nem létezik, bűnbakbiznisz van Magyarországon. Szarvas Szilveszter visszakérdezett, milyen sínylődésről beszél Magyar György, majd azzal szembesítette az ügyédet, hogy az unió és az Emberi Jogok Európai Bírósága miatt ott tartunk, hogy két olaszliszkai lincselő is több milliós kártérítést kapott a rossz börtönkörülményekre hivatkozva.

Tízezer ügyben 12 milliárd forint kártérítést fizetett a magyar állam börtönbüntetésre ítélt elkövetőknek, akik szabadságvesztésük letelte után milliókkal a zsebükben távozhatnak. A gyilkosok, elkövetők 8,6 milliárd forintot kaptak az elmúlt években, miközben az áldozatoknak, családjuknak csak egymilliárd forint jutott

– mondta Szarvas Szilveszter.

Magyar György a vitában többször is a sínylődés kifejezést használta, mondván, az elítélteket nem ember módjára tartja fogva a magyar állam. "A börtönlakók peren kívüli eljárásban kapnak kártérítést, itt szó sincs bizniszről, műbalhé az egész" – álltotta teljes meggyőződéssel Magyar György. Szarvas Szilveszter szerint felháborító, hogy elítélt bűnözők azért is kártérítésre jogosultak, mert a cellájukba nem eléggé süt be a nap, vagy a mosdót egy függöny választja el a cellától, és nem ajtó vagy fal. "Hogyne lenne börtönbiznisz, Magyar úr. 2013-ban éppen ön mondta azt egy interjúban, hogy a börtönbizniszből akár 30 milliárd forint is juthat a károsultaknak. Ezt ön állította" – emlékeztetett Szarvas Szilveszter. 

Portálunk főszerkesztő-helyettese hiába kérdezte meg Magyar Györgyöt, az ügyvéd arra a kérdésre nem válaszolt, hogy ügyvédi irodája mennyi pénzt kapott a börtönbiznisz keretében. Magyar szerint a magyar hatalom korrupt, a jogállamiság miatt elvesző uniós pénzek lesznek az igazán fájdalmasak, a kormány pedig csak a néplelket bolondítja. Szarvas Szilveszter megjegyezte: Magyar György annyira független ügyvéd, hogy Somogy megye 4-es választókörzetében az MSZP-Párbeszéd színeiben volt képviselőjelölt.

Magyarországon a börtönbizniszben olyan ügyvédek fognak össze, akik a politikában is érdekeltek

– hívta fel a figyelmet Szarvas Szilveszter, amihez Magyar György hozzátette: a helyzet rosszabb, hiszen ő nemcsak a választásokon állt rajthoz ellenzéki színben, de még a fővárosban is részt vett az ellenzéki előválasztás lebonyolításában.

Hallgassa meg a teljes vitát, érdemes!

Vezető kép: MTI

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ehhez azért kevés a gyurcsányi rámenősség és negatív karizma - a háttérben valakik őt építették fel ellenzéki vezérnek. Lex Luthor mindig visszakapaszkodik. :( .Vadhajtáso

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Egymásnak adogatják az Apró-villa kilincsét az ellenzéki politikusok, akik már házhoz járnak Gyurcsány Ferenchez – ezt a DK elnöke árulta el a Magyar Narancsnak.

A Demokratikus Koalíció első embere a Magyar Narancsnak adott interjút, amelynek elmesélte: nem új keletű, hogy az ellenzéki politikusok személyesen látogatják meg őt otthonában; ez már hónapok óta tart, azóta egyeztet az Apró-villában a fővárosi politikusokkal, többek között az MSZP-ből a DK-ba átigazolt polgármesterekkel. Gyurcsány elismerte, hogy a témával kapcsolatban akart egyeztetni a házában Tóth Bertalannal, az MSZP elnökével is, azonban már előtte kiszivárgott a két kerületvezető kilépése a sajtóhoz.

(Pestisrácok.hu)

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hamarosan látható a különféle ballib álhírportálokon.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Ezúttal a görögországi eseményekkel kapcsolatos propagandafelvételek miatt kellett "tollat" ragadnom. Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy az ilyen propaganda csak azért működik, mert eg

Hírdetés

Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Mindenhova akadály kell amerre a horda áramlik, vagy logikusan földrajzilag végiggondolva áramlani fog.Ha minden határ komoly, illegálisan nehezen átléphető, szinte leküzd

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Először beszélt Szerbia déli határának hermetikus lezárásáról Aleksandar Vucic szerb elnök, aki kijelentette, felhatalmazta a szerb-észak-macedón határon szolgálatot teljesítő rendőröket és katonákat, valamint a biztonsági szolgálatokat arra, hogy ha nagymértékű migránshullám indulna meg Szerbia felé, akkor teljesen lezárják az országhatárt.

A Vecernje Novosti című belgrádi napilap pénteki beszámolója szerint a szerb elnök elővigyázatosságból, a nemzetbiztonság érdekében döntött így. A lap azt is közölte, hogy Aleksandar Vucic személy szerint elutasítja az idegenellenességet, és azt szorgalmazza, hogy segíteni kell a háborús menekülteket, hiszen a szerbeknek a saját történelmük során is hasonlókat kellett átélniük.

A Vecernje Novosti információi szerint a török elnök múlt pénteki bejelentése óta – miszerint Törökország nem tudja a továbbiakban feltartóztatni az országban tartózkodó migránsokat – Aleksandar Vucic folyamatos kapcsolatban van a biztonsági szolgálatokkal, és meggyőződése szerint Szerbia képes lesz megvédeni a határait, a területét, és az ország nem fog a migránsok gyűjtőhelyévé válni.

Szerbián a 2015-ös migránsválság idején több mint egymillióan haladtak át, ám a magyar határzár felállítását követően nem sokkal lassult az áradat, és az utóbbi négy évben nem regisztráltak napi néhány tucat újonnan érkező illegális bevándorlónál többet. A szerbiai menekültügyi főbiztosság tájékoztatása szerint Szerbiában jelenleg 6200 migráns tartózkodik.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ahogy az Alphaville dalszöveg megmondta. „Nekünk a legrosszabbra kell készülni.”„Erdogan-ról kezdettől fogva érzékeltük, hogy azt a hihetetlenül érzékeny geostratégiai hel

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A műsor kezdetén a Szíriában kialakult Oroszország és Törökország közti konfliktus okait is keresték a műsor vendégei. Az egyes felek érdekei és a terület geopolitikai helyzet is taglalásra került.

„Erdogan-ról kezdettől fogva érzékeltük, hogy azt a hihetetlenül érzékeny geostratégiai helyzetet, amibe Törökország beleszületett az elmúlt egy-két évszázadban, azt igyekszik, ha úgy tetszik, minél jövedelmezőbben üzemeltetni a török nemzet számára."

- fogalmazott Bogár László közgazdász.

„Nekünk a legrosszabbra kell készülni."

- jegyezte meg Boros Imre közgazdász.

Magyarország helyzetét és szerepét illetően, a migráció kapcsán a következőket mondta Boros Imre:

„Eltelt öt év és azért ez az öt év most meg fog mutatkozni mindenféleképpen. Tehát a 2015-ös nagy rohammal szemben egészen más Európa hangulata."

Majd ezeket a gondolatokat kiegészítve tette hozzá Bogár László:

„Az a narratíva, – ezt azért mondjuk ki és legyünk, ha úgy tetszik magyarként büszkék erre - hogy alapvetően a magyar helytállás és személy szerint Orbán Viktor miniszterelnök helytállása volt az, ami egy teljesen reménytelen helyzetből, - mert egész Európa és az egész világ ellenünk volt – ha úgy tetszik, ez ellen a narratíva értelmezési keret ellen. Ma viszont ez az uralkodó, tehát egy megvetett párjából és egy kiközösítendő párjából, ma az uralkodó nyelv meghatározói lettünk. Ezt nem lehet megkerülni. Értelemszerűen, ez azért sokkal reményt keltőbb helyzet, mint ami 5 évvel ezelőtt volt."

Németország politikája is szóba került a műsorban. Boros Imre meg is jegyezte:

„Az a fajta nemzetegyesítés, amibe mi most belefogtunk 10 éve, az Németországban messze nem megy."

A Székelyföldről indult aláírásgyűjtés kapcsán újra felszólítják az illetékeseket és mindenkit, hogy interneten (maximum 2 perc alatt) alá lehet írni. A kezdeményezés a http://nemzetiregiok.eu/oldalon is aláírható.

A műsorvezető Bayer Zsolt így fogalmazott az aláírásgyűjtést illetően:

„Ha nem lesz meg májusig az egymillió, akkor rajtunk fog röhögni mindenki."

A bankszektorral kapcsolatos bennfentesség és a bennfentes kereskedelem érdekességeiért tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

Saturday 07 March 2020 01:19 AM UTC+00

A HírTV Troll című műsorának vendégei arra voltak kíváncsiak, hogy milyen ebédek készülhetnek az Apró-villában, merthogy Gyurcsány Ferenc rendre ott látja vendégül politikai ellenfeleit, akik aztán végül a DK-nál köthetnek ki. A koronavírus előhozta ballibék legrosszabb énjét, Fideszeseket fertőznének meg. Közben Magyar György újságírót küldene börtönbe. Arról persze nem beszélnek, hogy Nagy Blanka pert vesztett a demokrata főszerkesztőjével szemben.

Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/
► a honlapunkon: https://hirtv.hu/

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Sehonnay bibsi e ballibnői magazinos propagandista, remélem őt azért elviszi a dögvész, bár 100% gyanús hogy csak kamuzik a barma.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A DK-közeli blogger, Homonnay Gergely azzal viccelődik, hogy koronavírussal fertőzné meg a fideszeseket
Megdöbbentő kijelentéseket tett Facebook-oldalán Homonnay Gergely, ismert ellenzéki uszító, gyurcsányista, DK-közeli blogger. Azzal viccelődik, hogy január óta többször is járt Olaszországban, méghozzá a karanténhoz közeli Bolognában. Láza nincs, de köhög, és ha a továbbiakban a koronavírus-fertőzés tüneteit mutatja, nem orvoshoz megy először, hanem fideszesek közé tüsszögni. Követői közül többen is kiváló ötletnek tartották emberek szándékos megfertőzését, csak azért, mert eltérőek a politikai nézeteik. Homonnay oldalán kisebb ötletbörze is indult, hová, milyen közösségekbe menjen még fertőzni: javasolták a parlamentet, a minisztériumokat és a "Gundel-menzát".

Január óta többször jártam Olaszországban. Bolognában – ami közel van a karanténhoz – a 6 ezer forintos repjegy miatt kétszer. Tegnap már szarul voltam, ma már köhögök. A pasim iráni, Olaszországban él. Egy hónapja volt nagyon beteg (39 fokos láz öt napon át)

– viccelődött csütörtökön Homonnay.

Először azt vetette fel, hogy az általa propagandistáknak nevezett újságírókat fogja megfertőzni. Átnéztük a legutóbbi bejegyzéseit, amelyekből kiderül, hogy napok óta igencsak aktívan foglalkozik a koronavírussal. Sőt, egyenesen szakért a témában. Amikor hazánkban hivatalosan még nem volt jelen a vírus, ő kétségbe vonta, amikor pedig kiderült, hogy két iráni egyetemista az első fertőzöttek külföldiek, migránsok elleni uszítással vádolta a kormányt.

Beszélgetőtársai is rendkívül aktívak voltak a koncepciógyártásban. Arra jutottak, hogy csakis előre eltervezett, szándékos akció lehet, hogy pont két iráni az első beteg, mert ezzel lehet a bevándorlás ellen hangolni a közvéleményt.

Azon, hogy a média, többek közt még a köztévé is közölni merte, hogy az első betegek külföldiek, ráadásul irániak, annyira felhúzta magát, hogy kijelentette: ha koronavírus-fertőzés tüneteit fogja produkálni, előbb megy el fideszesek közé, mint orvoshoz. Azt is megjegyezte, hogy gyorsan előkeresi a parlamenti belépőkártyáját, hátha elfelejtették deaktiválni.

Követői közül akadt, aki a parlamenten kívül a Karmelita kolostorba is elküldte és "jó tüsszögést" kívánt. Homonnay azt a felvetést is örömmel fogadta, hogy ebédeljen a Gundel-menzán és ott is terjessze a vírusokat.

A hozzászólók között többen is akadtak, akik szóvá tették, hogy a megjegyzései akkor is túlmennek egy határon, ha csak viccnek szánta, és talán nem kellene emberek szándékos megfertőzésével fenyegetni. De Homonnay Gergely közölte, hogy ez az ő oldala, ahol azt ír, amit csak akar, tanácsot pedig csak a könyvszerkesztőjétől fogad el.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ehhez azért kevés a gyurcsányi rámenősség és negatív karizma - a háttérben valakik őt építették fel ellenzéki vezérnek. Lex Luthor mindig visszakapaszkodik. :( .Vadhajtáso

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Egymásnak adogatják az Apró-villa kilincsét az ellenzéki politikusok, akik már házhoz járnak Gyurcsány Ferenchez – ezt a DK elnöke árulta el a Magyar Narancsnak.

A Demokratikus Koalíció első embere a Magyar Narancsnak adott interjút, amelynek elmesélte: nem új keletű, hogy az ellenzéki politikusok személyesen látogatják meg őt otthonában; ez már hónapok óta tart, azóta egyeztet az Apró-villában a fővárosi politikusokkal, többek között az MSZP-ből a DK-ba átigazolt polgármesterekkel. Gyurcsány elismerte, hogy a témával kapcsolatban akart egyeztetni a házában Tóth Bertalannal, az MSZP elnökével is, azonban már előtte kiszivárgott a két kerületvezető kilépése a sajtóhoz.

(Pestisrácok.hu)

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Egy torz, beteg liberális rendszerben a tiszteségesség sikertelenséghez vezet, viszont a bűn fizet, magának a bűnösnek és a még rajta is élősködőnek szintén."A liberális ú

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Paul Tillich, a XX. század egyik legkiemelkedőbb német teológusa elbeszéléseiben visszaemlékszik arra a pillanatra, amikor végleg szakított az emberi gonoszság társadalmi és politikai úton való megreformálásának gondolatával. Az első világháború alatt tábori lelkészként négy évet töltött a nyugati fronton, ott tapasztalta meg az öldöklés és szenvedés minden elképzelhető vagy elképzelhetetlen formáját. Az egyik ilyen pokoli éjszakán Verdun lövészárkaiban, amikor a halottak és haldoklók közt bolyongott, a kimerültségtől elnyomta az álom. Amikor reggel magához tért, hirtelen egy monumentális felismerés árasztotta el tudatát: „Ez itt gondolkodásom idealisztikus részének vége. Ebben az órában felismertem, hogy az idealizmus darabjaira hullott."

Ezek a szavak jutottak eszembe, amikor a napokban kirobbant börtönbizniszbotrányról olvastam. Az, hogy gátlástalan ügyvédek a társadalom kárára akarnak meggazdagodni, igazán nem újdonság, hasonló esetekről már ifjabb Plinius közel kétezer évvel ezelőtt íródott leveleiben is olvashatunk.

Aminek viszont sokkal több figyelmet érdemes szentelnünk, az az a bizonyos ideológiai irányvonal, amely megteremti a feltételeket az ehhez hasonló jogi parazitizmus elharapódzásához. Ez nyújt politikai alibit az öncélúan tevékenykedő nyereséghajhászoknak, akik emberi jogi szlogenekbe burkolódzva lékelik meg a közvagyont.

Tillich visszaemlékezéseiben a XIX. századi német idea­lizmus azon vadhajtásaira utal, amelyek a bűnt és emberi gonoszságot csupán a társadalmi egyenlőtlenségek, a politikai jogok hiányának és a gazdasági egyenlőtlenség szüleményének könyvelték el. Ennek megfelelően, és ez a marxizmus társadalomelméleteiben is kifejeződött, az emberi szenvedés okainak orvoslását gazdasági, oktatási vagy politikai reformokban akarták meglelni. Az emberi bűn csak az elnyomás és nélkülözés szimptómája, ennek megfele­lően pedig a bűnöző nem vétkes, hanem áldozat.

Az önzőséget, erkölcsi elferdüléseket, melyek bűncselekmények elkövetésére ösztönzik az egyént, ki lehet az emberből nevelni, az egyén megváltoztatható, reformálható. Az erre alapozott haladásba vetett hitnek volt lelkes hordozója az a burzsoázia, amely az idealizmus naivitására támaszkodva vetette el egy új liberalizmus magvait Európában. Ennek az ideológiai tévelygésnek a romjaival szembesül Tillich Verdunben, és állít vele később szembe egy józan keresztény etikát, amely a bűnt az ember önmagától való áthidalhatatlan elidegenedése jelenségeként kezeli.

Ez az az ideológiai áramlat, amely ma a baloldali pártokat és a civil szervezeteket faltörő kosként használva hazánkat ostromolja. A közösség vagy egyének jogait súlyosan megtipró bűnözők emberi jogait olyan módon helyezik előtérbe, amely az igazi károsultak igazságérzetét teljesen lerombolja.

Maguk a bűnözők nem érdeklik őket, a céljuk inkább az, hogy a jó és gonosz közti határvonalat relativizálják a maguk anyagi vagy hatalmi ambícióik céljából. Egy alapjaiban demoralizált társadalom, ahol az emberek nem hisznek az igazságszolgáltatásban, közvetlenül az ilyen politikai mozgalmak érdekeit szolgálják. Ez az a városi újburzsoázia, amely profitál egy hitevesztett társadalomból, egy identitásától megfosztott néptömegből, mert tudja, egy a saját túlélését és érdekeit öntudatosan védő nép számára nincs mit nyújtaniuk, ezek szavazatait nincs esélyük megszerezni.

Az emberi közösség „értékeket" elsősorban azért fogad el, hogy ezekkel egy biztonságos mindennapi életet alakítson ki magának. A liberális újburzsoázia politikai képviselete egy erős értékrendű társadalomban azonban nem tud hatékonyan részt venni a hatalomért és javakért folytatott küzdelemben, ezért fordítja meg az áldozat és elkövető szerepét, részesíti előnyben egy értékteremtésre képtelen kisebbség érdekeit a társadalomépítő többséggel szemben.

Elhitetik a választókkal, hogy a természetes haladás érdekében szükséges elvetni a múltban bevált társadalom-összetartó kapcsokat, mint a nemzeti identitás vagy határaink tiszteletben tartatása. Meggyőzik a hitevesztett közösséget arról is, hogy az általuk elszenvedett bűntettek valójában saját értékrendjük következményei, mert ez olyan kontextust hozott létre a bűnelkövetőknek, amelyben nem volt nekik más érvényesülési lehetőség, mintsem a szabályokat megszegve a közösség érdekeivel szemben boldogulni.

Nyugat-Európában ennek a felfogásnak már beértek a gyümölcsei. Hogy csak az Egyesült Királyságot említsük, az utolsó öt évben annak az esélye, hogy egy bűncselekményt vádemelés kövessen, megfeleződött, 15,5 százalékról 7,3 százalékra. Persze az ítélethozatalig még jó nagy százalék faragódik le ebből is. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az elkövetett bűncselekményeknek kevesebb mint felét jelentik be a rendőrségben és a bíróságokban bizalmukat vesztett emberek, akkor a bűnelkövetők nagyon nagy eséllyel reménykedhetnek abban, hogy nem kell felelniük tetteikért.

A liberális újburzsoázia azt is elhitette az emberek egy részével, hogy a büntetés és bűnhődés fogalmát ki kell iktatni egy modern, progresszív társadalom fogalomtárából, ugyanúgy, mint a börtönökét.

A börtönöket rehabilitációs centrumokkal helyettesítették, vagy még inkább az úgynevezett társadalmon belül történő rehabilitációt preferálják. Ez a gyakorlatban esti szemináriumokat jelent a lehető legsúlyosabb bűncselekményeket elkövetőknek, ahol a már fentebb leírt idealizmusból eredő baloldali ideológiákkal terelik a helyes irányba a mobiltelefonjaikkal szórakozó terroristákat, pedofilokat.

Magyarországon a bűnözők jogainak kultusza csak előszele ennek a fenti destruktív folyamatnak, amely a társadalmi és politikai összeomlás szélére sodorta a nyugati társadalmakat. Nekünk nem kell ide eljutni, itt az ideje, hogy most az egyszer okuljunk a történelemből. Nem kellene megvárni, hogy ennek a deviáns ideológiának a vereségét a lövészárkokból kelljen felismerni, mint ahogy erre Tillich is kényszerült.

A szerző teológus, publicista

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Sehonnay bibsi e ballibnői magazinos propagandista, remélem őt azért elviszi a dögvész, bár 100% gyanús hogy csak kamuzik a barma.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A DK-közeli blogger, Homonnay Gergely azzal viccelődik, hogy koronavírussal fertőzné meg a fideszeseket
Megdöbbentő kijelentéseket tett Facebook-oldalán Homonnay Gergely, ismert ellenzéki uszító, gyurcsányista, DK-közeli blogger. Azzal viccelődik, hogy január óta többször is járt Olaszországban, méghozzá a karanténhoz közeli Bolognában. Láza nincs, de köhög, és ha a továbbiakban a koronavírus-fertőzés tüneteit mutatja, nem orvoshoz megy először, hanem fideszesek közé tüsszögni. Követői közül többen is kiváló ötletnek tartották emberek szándékos megfertőzését, csak azért, mert eltérőek a politikai nézeteik. Homonnay oldalán kisebb ötletbörze is indult, hová, milyen közösségekbe menjen még fertőzni: javasolták a parlamentet, a minisztériumokat és a "Gundel-menzát".

Január óta többször jártam Olaszországban. Bolognában – ami közel van a karanténhoz – a 6 ezer forintos repjegy miatt kétszer. Tegnap már szarul voltam, ma már köhögök. A pasim iráni, Olaszországban él. Egy hónapja volt nagyon beteg (39 fokos láz öt napon át)

– viccelődött csütörtökön Homonnay.

Először azt vetette fel, hogy az általa propagandistáknak nevezett újságírókat fogja megfertőzni. Átnéztük a legutóbbi bejegyzéseit, amelyekből kiderül, hogy napok óta igencsak aktívan foglalkozik a koronavírussal. Sőt, egyenesen szakért a témában. Amikor hazánkban hivatalosan még nem volt jelen a vírus, ő kétségbe vonta, amikor pedig kiderült, hogy két iráni egyetemista az első fertőzöttek külföldiek, migránsok elleni uszítással vádolta a kormányt.

Beszélgetőtársai is rendkívül aktívak voltak a koncepciógyártásban. Arra jutottak, hogy csakis előre eltervezett, szándékos akció lehet, hogy pont két iráni az első beteg, mert ezzel lehet a bevándorlás ellen hangolni a közvéleményt.

Azon, hogy a média, többek közt még a köztévé is közölni merte, hogy az első betegek külföldiek, ráadásul irániak, annyira felhúzta magát, hogy kijelentette: ha koronavírus-fertőzés tüneteit fogja produkálni, előbb megy el fideszesek közé, mint orvoshoz. Azt is megjegyezte, hogy gyorsan előkeresi a parlamenti belépőkártyáját, hátha elfelejtették deaktiválni.

Követői közül akadt, aki a parlamenten kívül a Karmelita kolostorba is elküldte és "jó tüsszögést" kívánt. Homonnay azt a felvetést is örömmel fogadta, hogy ebédeljen a Gundel-menzán és ott is terjessze a vírusokat.

A hozzászólók között többen is akadtak, akik szóvá tették, hogy a megjegyzései akkor is túlmennek egy határon, ha csak viccnek szánta, és talán nem kellene emberek szándékos megfertőzésével fenyegetni. De Homonnay Gergely közölte, hogy ez az ő oldala, ahol azt ír, amit csak akar, tanácsot pedig csak a könyvszerkesztőjétől fogad el.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ahogy az Alphaville dalszöveg megmondta. „Nekünk a legrosszabbra kell készülni.”„Erdogan-ról kezdettől fogva érzékeltük, hogy azt a hihetetlenül érzékeny geostratégiai hel

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A műsor kezdetén a Szíriában kialakult Oroszország és Törökország közti konfliktus okait is keresték a műsor vendégei. Az egyes felek érdekei és a terület geopolitikai helyzet is taglalásra került.

„Erdogan-ról kezdettől fogva érzékeltük, hogy azt a hihetetlenül érzékeny geostratégiai helyzetet, amibe Törökország beleszületett az elmúlt egy-két évszázadban, azt igyekszik, ha úgy tetszik, minél jövedelmezőbben üzemeltetni a török nemzet számára."

- fogalmazott Bogár László közgazdász.

„Nekünk a legrosszabbra kell készülni."

- jegyezte meg Boros Imre közgazdász.

Magyarország helyzetét és szerepét illetően, a migráció kapcsán a következőket mondta Boros Imre:

„Eltelt öt év és azért ez az öt év most meg fog mutatkozni mindenféleképpen. Tehát a 2015-ös nagy rohammal szemben egészen más Európa hangulata."

Majd ezeket a gondolatokat kiegészítve tette hozzá Bogár László:

„Az a narratíva, – ezt azért mondjuk ki és legyünk, ha úgy tetszik magyarként büszkék erre - hogy alapvetően a magyar helytállás és személy szerint Orbán Viktor miniszterelnök helytállása volt az, ami egy teljesen reménytelen helyzetből, - mert egész Európa és az egész világ ellenünk volt – ha úgy tetszik, ez ellen a narratíva értelmezési keret ellen. Ma viszont ez az uralkodó, tehát egy megvetett párjából és egy kiközösítendő párjából, ma az uralkodó nyelv meghatározói lettünk. Ezt nem lehet megkerülni. Értelemszerűen, ez azért sokkal reményt keltőbb helyzet, mint ami 5 évvel ezelőtt volt."

Németország politikája is szóba került a műsorban. Boros Imre meg is jegyezte:

„Az a fajta nemzetegyesítés, amibe mi most belefogtunk 10 éve, az Németországban messze nem megy."

A Székelyföldről indult aláírásgyűjtés kapcsán újra felszólítják az illetékeseket és mindenkit, hogy interneten (maximum 2 perc alatt) alá lehet írni. A kezdeményezés a http://nemzetiregiok.eu/oldalon is aláírható.

A műsorvezető Bayer Zsolt így fogalmazott az aláírásgyűjtést illetően:

„Ha nem lesz meg májusig az egymillió, akkor rajtunk fog röhögni mindenki."

A bankszektorral kapcsolatos bennfentesség és a bennfentes kereskedelem érdekességeiért tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hamarosan látható a különféle ballib álhírportálokon.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Ezúttal a görögországi eseményekkel kapcsolatos propagandafelvételek miatt kellett "tollat" ragadnom. Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy az ilyen propaganda csak azért működik, mert eg

Hírdetés

Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Mindenhova akadály kell amerre a horda áramlik, vagy logikusan földrajzilag végiggondolva áramlani fog.Ha minden határ komoly, illegálisan nehezen átléphető, szinte leküzd

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Először beszélt Szerbia déli határának hermetikus lezárásáról Aleksandar Vucic szerb elnök, aki kijelentette, felhatalmazta a szerb-észak-macedón határon szolgálatot teljesítő rendőröket és katonákat, valamint a biztonsági szolgálatokat arra, hogy ha nagymértékű migránshullám indulna meg Szerbia felé, akkor teljesen lezárják az országhatárt.

A Vecernje Novosti című belgrádi napilap pénteki beszámolója szerint a szerb elnök elővigyázatosságból, a nemzetbiztonság érdekében döntött így. A lap azt is közölte, hogy Aleksandar Vucic személy szerint elutasítja az idegenellenességet, és azt szorgalmazza, hogy segíteni kell a háborús menekülteket, hiszen a szerbeknek a saját történelmük során is hasonlókat kellett átélniük.

A Vecernje Novosti információi szerint a török elnök múlt pénteki bejelentése óta – miszerint Törökország nem tudja a továbbiakban feltartóztatni az országban tartózkodó migránsokat – Aleksandar Vucic folyamatos kapcsolatban van a biztonsági szolgálatokkal, és meggyőződése szerint Szerbia képes lesz megvédeni a határait, a területét, és az ország nem fog a migránsok gyűjtőhelyévé válni.

Szerbián a 2015-ös migránsválság idején több mint egymillióan haladtak át, ám a magyar határzár felállítását követően nem sokkal lassult az áradat, és az utóbbi négy évben nem regisztráltak napi néhány tucat újonnan érkező illegális bevándorlónál többet. A szerbiai menekültügyi főbiztosság tájékoztatása szerint Szerbiában jelenleg 6200 migráns tartózkodik.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

Szélhámos felháborodik ha leleplezik, élősködő fasisztázza az őt eltartókat, lebukott tolvaj támad leleplezőire, a magyar györgy nevű szarházi pedig "gyűlölettényekkel" szembe' sül szénné : landoltak nála SAJNOS vaskos börtönbiznisz százmilliók. Liberális, az újracsomagolt kommunista. Bár elnézve a nyíltan komcsiszimpatizáns kulturálmarxista "független újságíró" propagandisták kocsmájaként üzemelő reddites és tumblr-es helyeket, még a csomagolás is a régi. Ez nem egyszeri elszólás, még mindig rákosi - szamuely mentalitású az ószövetségi gyűlölet népe. :3

Liberális, az újracsomagolt kommunista. Bár elnézve a nyíltan komcsiszimpatizáns kulturálmarxista "független újságíró" propagandisták kocsmájaként üzemelő reddites és tumblr-es helyeket, még a csomagolás is a régi.

Szélhámos felháborodik ha leleplezik, élősködő fasisztázza az őt eltartókat, lebukott tolvaj támad leleplezőire, a magyar györgy nevű szarházi pedig "gyűlölettényekkel" szembe' sül szénné : landoltak nála SAJNOS vaskos börtönbiznisz százmilliók.

A valódi veszélyes szélsőség : a kommunistát játszó liberális kőgazdagok, és gazdáik a nemzetek felett szervezkedők, akik még a milliárdosoknál is gazdagabbak.

Ez nem egyszeri elszólás, még mindig rákosi - szamuely mentalitású az ószövetségi gyűlölet népe. :3

https://pestisracok.hu/bortonnel-fenyegette-meg-szarvas-szilvesztert-magyar-gyorgy-a-minden-gyanu-alatt-allo-ugyved-videoval/

Börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert Magyar György ügyvéd, miután hallhatóan zokon vette, hogy a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese a Hit Rádió élő műsorában folytatott, a börtönbizniszről szóló vitájukban azzal szembesítette az ellenzéki politikában térdig gázoló Magyar Györgyöt, hogy ügyvédi irodája az elmúlt években több, mint félmillárd forintot kaszálhatott 419 börtönbizniszes ügyben. A bíróságon találkozunk – mondta előbb Magyar György, majd odáig ment, hogy kijelentette: ha Szarvas Szilveszter így folytatja, akkor belülről is lesz módja börtönt látni.

Magyar Györgyöt a Hit Rádió műsorvezetője figyelmeztette, hogy ne fenyegetőzzön. Magyar szerint az elítélt bűnözők sínylődnek a magyar börtönökben, az állam nem képes őket ember módjára tartani, ezért járnak a kártérítések, de Magyar György szerint börtönbiznisz nem létezik, bűnbakbiznisz van Magyarországon. Szarvas Szilveszter visszakérdezett, milyen sínylődésről beszél Magyar György, majd azzal szembesítette az ügyédet, hogy az unió és az Emberi Jogok Európai Bírósága miatt ott tartunk, hogy két olaszliszkai lincselő is több milliós kártérítést kapott a rossz börtönkörülményekre hivatkozva.

Tízezer ügyben 12 milliárd forint kártérítést fizetett a magyar állam börtönbüntetésre ítélt elkövetőknek, akik szabadságvesztésük letelte után milliókkal a zsebükben távozhatnak. A gyilkosok, elkövetők 8,6 milliárd forintot kaptak az elmúlt években, miközben az áldozatoknak, családjuknak csak egymilliárd forint jutott – mondta Szarvas Szilveszter.

Magyar György a vitában többször is a sínylődés kifejezést használta, mondván, az elítélteket nem ember módjára tartja fogva a magyar állam. "A börtönlakók peren kívüli eljárásban kapnak kártérítést, itt szó sincs bizniszről, műbalhé az egész" – álltotta teljes meggyőződéssel Magyar György. Szarvas Szilveszter szerint felháborító, hogy elítélt bűnözők azért is kártérítésre jogosultak, mert a cellájukba nem eléggé süt be a nap, vagy a mosdót egy függöny választja el a cellától, és nem ajtó vagy fal. "Hogyne lenne börtönbiznisz, Magyar úr. 2013-ban éppen ön mondta azt egy interjúban, hogy a börtönbizniszből akár 30 milliárd forint is juthat a károsultaknak. Ezt ön állította" – emlékeztetett Szarvas Szilveszter.

Portálunk főszerkesztő-helyettese hiába kérdezte meg Magyar Györgyöt, az ügyvéd arra a kérdésre nem válaszolt, hogy ügyvédi irodája mennyi pénzt kapott a börtönbiznisz keretében. Magyar szerint a magyar hatalom korrupt, a jogállamiság miatt elvesző uniós pénzek lesznek az igazán fájdalmasak, a kormány pedig csak a néplelket bolondítja. Szarvas Szilveszter megjegyezte: Magyar György annyira független ügyvéd, hogy Somogy megye 4-es választókörzetében az MSZP-Párbeszéd színeiben volt képviselőjelölt.

Magyarországon a börtönbizniszben olyan ügyvédek fognak össze, akik a politikában is érdekeltek

– hívta fel a figyelmet Szarvas Szilveszter, amihez Magyar György hozzátette: a helyzet rosszabb, hiszen ő nemcsak a választásokon állt rajthoz ellenzéki színben, de még a fővárosban is részt vett az ellenzéki előválasztás lebonyolításában.

Hallgassa meg a teljes vitát, érdemes!

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ahogy az Alphaville dalszöveg megmondta.

„Nekünk a legrosszabbra kell készülni.”

„Erdogan-ról kezdettől fogva érzékeltük, hogy azt a hihetetlenül érzékeny g

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A műsor kezdetén a Szíriában kialakult Oroszország és Törökország közti konfliktus okait is keresték a műsor vendégei. Az egyes felek érdekei és a terület geopolitikai helyzet is taglalásra került.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

„Erdogan-ról kezdettől fogva érzékeltük, hogy azt a hihetetlenül érzékeny geostratégiai helyzetet, amibe Törökország beleszületett az elmúlt egy-két évszázadban, azt igyekszik, ha úgy tetszik, minél jövedelmezőbben üzemeltetni a török nemzet számára."

- fogalmazott Bogár László közgazdász.

„Nekünk a legrosszabbra kell készülni."

- jegyezte meg Boros Imre közgazdász.

Magyarország helyzetét és szerepét illetően, a migráció kapcsán a következőket mondta Boros Imre:

„Eltelt öt év és azért ez az öt év most meg fog mutatkozni mindenféleképpen. Tehát a 2015-ös nagy rohammal szemben egészen más Európa hangulata."

Majd ezeket a gondolatokat kiegészítve tette hozzá Bogár László:

„Az a narratíva, – ezt azért mondjuk ki és legyünk, ha úgy tetszik magyarként büszkék erre - hogy alapvetően a magyar helytállás és személy szerint Orbán Viktor miniszterelnök helytállása volt az, ami egy teljesen reménytelen helyzetből, - mert egész Európa és az egész világ ellenünk volt – ha úgy tetszik, ez ellen a narratíva értelmezési keret ellen. Ma viszont ez az uralkodó, tehát egy megvetett párjából és egy kiközösítendő párjából, ma az uralkodó nyelv meghatározói lettünk. Ezt nem lehet megkerülni. Értelemszerűen, ez azért sokkal reményt keltőbb helyzet, mint ami 5 évvel ezelőtt volt."

Németország politikája is szóba került a műsorban. Boros Imre meg is jegyezte:

„Az a fajta nemzetegyesítés, amibe mi most belefogtunk 10 éve, az Németországban messze nem megy."

A Székelyföldről indult aláírásgyűjtés kapcsán újra felszólítják az illetékeseket és mindenkit, hogy interneten (maximum 2 perc alatt) alá lehet írni. A kezdeményezés a http://nemzetiregiok.eu/oldalon is aláírható.

A műsorvezető Bayer Zsolt így fogalmazott az aláírásgyűjtést illetően:

„Ha nem lesz meg májusig az egymillió, akkor rajtunk fog röhögni mindenki."

A bankszektorral kapcsolatos bennfentesség és a bennfentes kereskedelem érdekességeiért tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.