2020. március 7., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Sehonnay bibsi e ballibnői magazinos propagandista, remélem őt azért elviszi a dögvész, bár 100% gyanús hogy csak kamuzik a barma.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A DK-közeli blogger, Homonnay Gergely azzal viccelődik, hogy koronavírussal fertőzné meg a fideszeseket
Megdöbbentő kijelentéseket tett Facebook-oldalán Homonnay Gergely, ismert ellenzéki uszító, gyurcsányista, DK-közeli blogger. Azzal viccelődik, hogy január óta többször is járt Olaszországban, méghozzá a karanténhoz közeli Bolognában. Láza nincs, de köhög, és ha a továbbiakban a koronavírus-fertőzés tüneteit mutatja, nem orvoshoz megy először, hanem fideszesek közé tüsszögni. Követői közül többen is kiváló ötletnek tartották emberek szándékos megfertőzését, csak azért, mert eltérőek a politikai nézeteik. Homonnay oldalán kisebb ötletbörze is indult, hová, milyen közösségekbe menjen még fertőzni: javasolták a parlamentet, a minisztériumokat és a "Gundel-menzát".

Január óta többször jártam Olaszországban. Bolognában – ami közel van a karanténhoz – a 6 ezer forintos repjegy miatt kétszer. Tegnap már szarul voltam, ma már köhögök. A pasim iráni, Olaszországban él. Egy hónapja volt nagyon beteg (39 fokos láz öt napon át)

– viccelődött csütörtökön Homonnay.

Először azt vetette fel, hogy az általa propagandistáknak nevezett újságírókat fogja megfertőzni. Átnéztük a legutóbbi bejegyzéseit, amelyekből kiderül, hogy napok óta igencsak aktívan foglalkozik a koronavírussal. Sőt, egyenesen szakért a témában. Amikor hazánkban hivatalosan még nem volt jelen a vírus, ő kétségbe vonta, amikor pedig kiderült, hogy két iráni egyetemista az első fertőzöttek külföldiek, migránsok elleni uszítással vádolta a kormányt.

Beszélgetőtársai is rendkívül aktívak voltak a koncepciógyártásban. Arra jutottak, hogy csakis előre eltervezett, szándékos akció lehet, hogy pont két iráni az első beteg, mert ezzel lehet a bevándorlás ellen hangolni a közvéleményt.

Azon, hogy a média, többek közt még a köztévé is közölni merte, hogy az első betegek külföldiek, ráadásul irániak, annyira felhúzta magát, hogy kijelentette: ha koronavírus-fertőzés tüneteit fogja produkálni, előbb megy el fideszesek közé, mint orvoshoz. Azt is megjegyezte, hogy gyorsan előkeresi a parlamenti belépőkártyáját, hátha elfelejtették deaktiválni.

Követői közül akadt, aki a parlamenten kívül a Karmelita kolostorba is elküldte és "jó tüsszögést" kívánt. Homonnay azt a felvetést is örömmel fogadta, hogy ebédeljen a Gundel-menzán és ott is terjessze a vírusokat.

A hozzászólók között többen is akadtak, akik szóvá tették, hogy a megjegyzései akkor is túlmennek egy határon, ha csak viccnek szánta, és talán nem kellene emberek szándékos megfertőzésével fenyegetni. De Homonnay Gergely közölte, hogy ez az ő oldala, ahol azt ír, amit csak akar, tanácsot pedig csak a könyvszerkesztőjétől fogad el.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.