2019. október 19., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - A lovat nem szamárra, hanem szarháziakra cserélték a rájuk szavazó megvezetett budapestiek. Még csak új momentumosok vagy lmp-sek se lesznek, nemnem, jön a régi sz

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A lovat nem szamárra, hanem szarháziakra cserélték a rájuk szavazó megvezetett budapestiek. Még csak új momentumosok vagy lmp-sek se lesznek, nemnem, jön a régi szoci tolvaj banda vissza. jobbik, meg pláne, 0 darab labdát kaptak, érdemes is volt összefogniuk, köszönjük az árulásod #vonagábor...

"Demszky Gábor, Gyurcsány Ferenc, Lamperth Mónika, Murányi András, Batiz András, Gál J. Zoltán és Kálmán Olga is Karácsony Gergely főpolgármesteri munkáját segítheti majd a következő időszakban."

https://www.magyarhirlap.hu/…/20191018-visszaternek-a-bukot…

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója 2010. március 6-án a Magyar Nemzetnek, majd 2010. március 8-án a Hír TV-nek adott interjújában azt mondta, hogy több al

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Karácsony Gergely megválasztását követően világossá vált, hogy milyen figurák térhetnek vissza a politikai életbe. Köztük van Demszky Gábor, Batiz András, Gál J. Zoltán, Lamperth Mónika és Murányi András. Most megmutatjuk, hogy milyen "eredményeik" és botrányaik voltak a múltból újra előkerült balliberális botrányszereplőknek.  

Karácsony Gergely megválasztását követően észvesztő tempóban kezdődött meg a Gyurcsány-korszak embereinek reaktiválása. A múlt már majdnem elfeledett árnyai kerülnek újra elő. 

A hírek szerint Lamperth Mónika egykori belügyminiszterből főjegyző lesz. Karácsony kampányát segítette az MSZP-SZDSZ-korszak két szóvivője, Gál J. Zoltán és Batiz András is, akik minden bizonnyal szerepet kapnak majd a városházán. 

Nem lehet véletlen, hogy Karácsony megválasztása után még 24 óra sem telt el, és megszólalt maga Demszky Gábor is. Arról beszélt, hogy vegyen fel hitelt Budapest - azaz, jöjjön vissza az MSZP-SZDSZ-kormányok idején megszokott eladósodás. Most nézzük is meg, hogy kik is ezek az emberek, akikről azt hittük, végképp elfelejthetjük őket!

Demszkynek csak ígéretei voltak, eredményei nem

Demszky Gábor 1990-2010 között volt Budapest főpolgármestere. Húszéves ciklusának a végére teljesen lebénult Budapest, egymást követték a botrányok és a büntetőügyek. A kilenc évvel ezelőtt távozott Demszky örökké a nagy, soha be nem tartott ígéretek embere maradt. Folyamatosan ígérgette csak az aquincumi híd megépítését, az 1-es villamos vonalának meghosszabbítását, a szentendrei és a csepeli HÉV közötti kapcsolatot biztosító 5-ös metrót. A terv szerepelt a 2000-es és a 2005-ös programjában is.

Demszky Gábor csak ígérgetni tudott, majd pedig egy hatalmas csődhalmot hagyott hátraFotó: Szabó Gábor - Origo

A Demszky-korszak igazi szimbóluma lett az általa kulcsberuházásaként futó 4-es metró; 1998 és 2010 között folyamatosan arról beszélt, hogy most már hajrájába fordul a beruházás, és legfeljebb 4-5 év, amíg elkészül. 

Az építés azonban egyre csak húzódott, botrány botrányt követett, milliárdos korrupciós ügyek derültek ki.

A 4-es metró építését végül a Tarlós István vezette főváros fejezte be 2014-ben.

A 4-es metrót megépítenie nem sikerült Demszkynek, de a botrányok folyamatosak voltakForrás: MTI/Máthé Zoltán

Soha nem látott korrupciós botrány

A fővárosi önkormányzat szétzüllését a 2-es és a 4-es vonalakra szánt, 44 darab Alstom-szerelvény típusengedélyügye mutatja a legjobban. Abban az ügyben az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) az elmúlt évtized legjelentősebb korrupciós botrányát tárta fel, amikor súlyos szabálytalanságokat és uniós pénzekkel visszaélést állapított meg a 4-es metróberuházással összefüggésben. A vizsgálat során kiderült, hogy 167 milliárd forintot elloptak, elcsaltak, vagy nem megfelelően használtak fel. 

Az Alstom-ügyben egyetlen politikus ellen sem emeltek vádat, de az egész korrupciós ügy ezer szállal kötődik a Demszky-korszak politikájához és a Medgyessy-Gyurcsány kormányokhoz. 

Az Alstom ügy vádlottjai között szerepel Medgyessy Péter volt miniszterelnök bizalmasa, T. Károly. Medgyessy neki adta el a Medgyessy Tanácsadó Kft.-ben lévő tulajdonát. Bukását követően az ex-miniszterelnök – már mint utazó nagykövet – ismét tanácsadói bizniszbe kezdett, és megalapította az M. P. Európa Tanácsadó Kft.-t. Ahogy azt megírtuk, ez azért fontos körülmény, mert ennek a cégnek a segítségével vásárolta vissza magát T. Károly mellé a Medgyessy Tanácsadóba, amely akkor már AssistConsult néven működött.

Soha nem látott botrány lett az Alstom-kocsik beszerzésébőlForrás: MTI/Jászai Csaba

A volt miniszterelnök érdekeltsége két részletben csaknem hatszázezer eurót szedett be az Alstomtól. Az összeg egy része Medgyessy feleségének a számlájára került, születésnapi ajándék címén. De Borbély Lénárd, a metrókocsik 2006-os közbeszerzését vizsgáló ideiglenes fővárosi bizottság volt elnöke a Pesti Srácoknak korábban arról is beszélt, hogy Demszky Gábor, Budapest volt vezetője közvetlen utasításokat adott a 4-es metróval kapcsolatos ügyekben. Az Alstom-per ezekben a hetekben kezdődik.

A Hagyó-ügy

A Demszky-korszak másik jelképes botránya a Hagyó-ügy volt. A botrány 2009 nyarán kezdődött, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára aránytalanul hátrányos szerződéskötések nyilvánosságra kerülésével, ennek végén Hagyó Miklósnak és Horváth Csabának le kellett mondania főpolgármester-helyettesi tisztségéről.  Most Horváth Csaba is előkerült, ő vette át Zuglót Karácsony Gergelytől. 

Hagyó Miklós botránya a Demszky-korszak másik jelképe lettForrás: MTI/Ujvári Sándor

Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója 2010. március 6-án a Magyar Nemzetnek, majd 2010. március 8-án a Hír TV-nek adott interjújában azt mondta, hogy több alkalommal, összesen mintegy 70 millió forintnyi korrupciós pénzt juttatott el Hagyó Miklósnak, ebből 15 milliót személyesen, egy nokiásdobozban. 

Ez vált a Demszky-korszak és az intézményesített korrupció jelképévé.

A Combino-botrány

De nemcsak a 4-es metrót nem sikerült Demszkynek megépítenie, hanem több egyéb botrány is kötődik a nevéhez. Még 2006-ban érkeztek Budapestre a Combino-villamosok. Az akkori áron 36 milliárd forintért vásárolt villamosok Demszky Gábor budapesti főpolgármester önkormányzati választási kampányának központi elemét képezték. Ennek ellenére 2006. július 9. és 31. között több mint hússzor állt le a közlekedés, mert az új szerelvények érkezése előtt nem hajtották végre a megfelelő átépítéseket, vagy elrontották azokat. A felújítási munkákért 3,5 milliárd forintot fizettek ki, mégsem végezték el őket, vagy legalábbis nem jól. Nyilván ebben szerepet játszott a választási kampány is, a Combinóknak el kellett indulnia, hogy Demszky dicsekedhessen velük. A következmény: egymás után dőltek ki az oszlopok, vezetékek szakadtak le, áramszedők törtek el. 

A legfelháborítóbb az volt az ügyben, hogy Demszky a felelősséget rendre sértődötten elhárította. Ráadásul az új Combinók is rendre lerobbantak.

Demszky a Combino-villamosok beszerzését sem tudta botrány nélkül levezényelniForrás: MTI/Mihádák Zoltán

Nem tűrte Demszky a szabad véleményt 

Szintén 2006-ban derült ki, hogy Demszky nem tűri az ellenvéleményeket. 

Még év elején, amikor a gazdák a kormány ellen tüntetni akartak, a traktorokkal történő behajtást korlátozta a városban, majd jöttek a demonstrációkon való kihangosítási tilalomra vonatkozó rendeletei is. 

Óriási felháborodást váltott ki, amikor a 2006-os október 23-i rendőri vérengzés és szemkilövetések után kitüntette Gergényi Pétert, Budapest rendőrfőkapitányát. Az utcai rendőri túlkapások miatt többen súlyosan megsebesültek, köztük Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő is. 

A Demszky-korszak végén a fővárosi cégeknél az alábbi nyomozások zajlottak. 

A Demszky-korszakról mindent elmond, hogy 2010-ben az új városvezetés mintegy nyolcszázmilliárd forintos adóssággal vette át a BKV-t. Ez az összeg a város teljes költségvetésének több, mint másfélszerese volt. 

Vagyis csak a BKV adósságaira másfélszer annyit kellett fordítani, mint amennyi pénze a városnak egyáltalán volt. 

A kiszivárgott titkos Lamperth-beszéd

A hírek szerint Budapest főjegyzője lehet Lamperth Mónika. A Gyurcsány-kormány volt minisztere már tinédzserként belépett az MSZMP-be. 2002–2006 között belügyminiszter volt, majd önkormányzati és területfejlesztési miniszter egy évig, végül 2007-től szociális és munkaügyi miniszteri posztot töltött be. Nevéhez több botrány is kötődik.

Lamperth Mónika egy titkos ülésen terjesztette elő, hogyan bünteti meg a választókat azért, mert nem a Fideszre szavaztakFotó: Tuba Zoltán [origo]

Az egyik az volt, hogy a 2006-os ellenzéki győzelmet hozó önkormányzati választást követően kiszivárgott egy titkos beszéd Lamperthtől. Az MSZP választmányi ülésén zárt ajtók mögött kijelentette: olyan javaslatot fog a kormány elé terjeszteni, ami  a kormánypárti politikusoknak és a szocialista politikusoknak erős lehetőséget és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsban".  "Bízzatok bennem, olyan módosítás lesz, ami áthúzza azt az újságokban címlapon megjelent számítást, hogy majd innentől megnézhetjük magunkat, mert a Fidesz fogja osztani a pénzt. Nem így döntöttek Magyarországon a választók, és nem így döntött az Országgyűlésben a Fidesz.  Ha kétharmaddal megszavazta volna a regionális választott önkormányzatot, ma más helyzet lenne. Szóval nem szavazták meg a választott regionális önkormányzatot, állami felelősségben hagyták továbbra is. Ezért nekünk ehhez kell alakítani az intézményrendszert - mondta az önkormányzati és területfejlesztési miniszter a zárt ülésen.

A Fidesz élesen bírálta a lelepleződött Gyurcsány-kormányt. Gyurcsány Ferenc ugyanis korábban azt hazudta: a kormány pártállástól függetlenül együttműködik az önkormányzatokkal, Lamperth szavai viszont ennek ellenkezőjét bizonyították. 

Miután az MSZP-kormány 2010-ben megbukott, Lamperth Mónika Herényi Károllyal kezdett közös  üzletbe, aminek a vége az lett, hogy 2014 augusztusában hatmillió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal a cégükre, mert 

a vállalkozás valótlanul tulajdonított egyes termékeinek betegségmegelőző, illetve gyógyító hatást, valamint hamisan állította, hogy ők voltak az elsők a piacon. A cégben korábban benne volt Kökény Mihály és Székely Tamás is, a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány két egészségügyi minisztere.

Lamperth 2014-et követően lett jegyző a Hajdu László DK-s politikus által vezetett XV. kerületben. Nevéhez köthető, hogy zárt ülésen akarta bérbe adatni ismeretlen kínai befektetőknek az egykori Észak-Pesti Kórház területének egy részét. Az érintett területen egyébként várhatóan egy kínai kórház épül majd a magyar kormány és Peking megállapodása alapján. A kínaiakkal kötött kerületi megállapodásról egyébként semmilyen egyeztetés nem volt. A rákospalotai testület végül leszavazta az előterjesztést.

Gál J. Zoltán Gyurcsány közeli szövetségese

Komoly szerepet játszott Karácsony kampányában Gál. J. Zoltán. Medgyessy és Gyurcsány államtitkára a kilencvenes évek közepén a Népszabadságnál kezdte újságírói pályáját. Az Orbán-kormány idején édesapja, idősebb Gál Zoltán, egykori szocialista házelnök közvetítésével került a Medgyessy-kampány közelébe. Ekkor került baráti kapcsolatba Gyurcsány Ferenccel is.

Gál J. Zoltán mindig is nagyon közel állt GyurcsányhozForrás: MTI

Gál J. 2001 márciusában készített egy interjút Medgyessy Péterrel, Medgyessy itt jelentette be, hogy vállalná az MSZP miniszterelnök-jelöltségét. Gál J. ezután azonnal Medgyessy sajtófőnöke lett, majd néhány hónappal később már kabinetfőnök-helyettes.  2001 őszétől a kampányt Gyurcsány Ferenc irányította, azóta szoros kettejük között a munkakapcsolat.

2002 után a Medgyessy-kormány szóvivője lett. Ráadásul a parlamentbe is bekerült, és egyre inkább politizálni kezdett, pedig ez a szóvivőktől nem megszokott. Amikor Gyurcsány eldöntötte, hogy megpuccsolja Medgyessyt, a Gyurcsányt kiszolgáló Gál J.-t a miniszterelnök elzavarta.

Gyurcsány miniszterelnöksége alatt 2006 nyarának végén kerül vissza a politikába, ő lesz a kabinetfőnök. Ezután nevetséges baklövések követik egymást: 2007 márciusára sikerül csak felállítani a stábot, aminek első lépése a még kinevezése előtt megbukott Demcsák Zsuzsa szóvivői felkérése. Gál J. 2008-ban távozott a kormányból. 2010-2017 között az ellenzéki Vasárnapi Hírek című hetilap főszerkesztője volt.

Nagyon olcsón bérelt lakást Batiz

Szintén Karácsony kampányát segítette Batiz András, aki korábban kormányszóvivő is volt. Batiz András körül is több botrány volt. Az egyik legnagyobb ügy az volt, amikor 2008-ban kiderült,  hogy havi húszezer forintért bérel egy 70 négyzetméteres Andrássy úti önkormányzati bérlakást. 

Akkor cinikusan arra hivatkozott, pontosan annyit fizet, amennyit az önkormányzat kér. 

Batiz András, korábbi kormányszóvivő lakásügye borzolta a kedélyeketForrás: [origo]

A terézvárosi önkormányzat még cinikusabban a múltra hivatkozott, mondván fizettetnének ők többet, de Batiz bérleti díját még korábban állapították meg. 

Batiz András 2004 októberétől volt a kormány szóvivője. 2006 végén jelentette be, hogy „hátat fordít" a Miniszterelnöki Hivatalnak, s az üzleti szférában próbál szerencsét. Időközben megalapított kommunikációs cége, a Batiz Consulting Kft. azonban ezt követően is a MeH-nek dolgozott, miután 2007 júniusában nyolcmillió forintos keretszerződést írt alá a hivatallal.

Volt népszabadságos főszerkesztő is besegített Karácsonynak

Karácsony mellett dolgozott Murányi András, volt Népszabadság volt főszerkesztő is. A Nemzeti Sport korábbi újságírója a népszabadságos kitérőt követően a Zoom.hu főszerkesztője volt, majd pedig a Párbeszéd nevezetű nullaszázalékos párt kommunikációs igazgatója lett. Minden bizonnyal most majd Karácsony valahogyan meghálálja az eddigi szolgálatait.    

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Azt nem érdemes akarni, amiről már megtudtuk hogy fos, és ez biztos. :PA régi szoci szdsz világ emberei vezetik ma is az egybesült ellenzéket, és naiv ostobaság tőlük jót

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Igazságtalan, gyomorforgató és lesújtó – nyilván velünk együtt sokan így látják az önkormányzati választás némelyik eredményét. Hogy törhetett előre a politikai alvilág madámjaként sodródó Karácsony Gergely, hogy bukhatott el Sára Botond, aki (Kocsis Mátéval) kirángatta a Józsefvárost a gettóvilágból, ahol egy bolsi, választási csaló rádiós ülhet most tort az anarchista-díler kampánycsapatával, és hogyan vihette el Óbudát egy piti szélhámos, hogyan hódíthatta meg az olyan gyönyörűen felfejlesztett Miskolcot egy kopott bundájú kesztyűbáb, vagy hogyan térhetett vissza Dunaújvárosba a szoci nómenklatúra egy jobbikos bájgúnár burája mögé bújva? Sorolhatnám tovább, de sokkal fontosabb, hogy az okokról és a következményekről beszéljünk!

Nem kérdés, hogy Borkai Zsolt, a korai nyugat-német szexcsatornák szupersztárja kapott néhány "gratuláló" sms-t a tegnap éjszaka folyamán. Hiszen objektíven kijelenthető, hogy sok billegő körzet elvesztése kifejezetten az ő számlájára írható, az ő gusztustalan videója és az őszintétlen válaszreakciója nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az egész országban a felszínre buggyant a lumpenvilág fortyogó gyűlölete, amely elárasztotta a közbeszédet és elbizonytalanította azokat a vacilláló szavazókat, akik bár nem jobboldaliak, de hajlamosak lettek volna a sikeres Fidesz-KDNP-s városvezetőkre szavazni. Ha késve is, de reméljük, hogy a rongyerkölcsű olimpikont azonnal kizárják a pártjából és azt is reméljük, hogy maradt benne néhány mikrogrammnyi becsület hátralépni és teret engedni egy helyi időközi választásnak.

Ám hiba lenne egyedül Borkai Zsoltot okolni a kudarcért! Hiszen tegnap nem ő, hanem a hazaszereret értékrendje szenvedett vereséget a választáson. Még csak nem is a kormánypártok, hiszen tényszerűen kijelenthető (bármit harsogjanak is a Klubrádió és az ATV háttérműsorai), hogy az összes településtípuson, így Budapesten, a megyei jogú városokban, a kisvárosokban és a községekben mindenütt a Fidesz-KDNP (és az általa támogatott jelölt) vitte prímet, nemcsak megtartva, de még növelve is az európai parlamenti választáson tavasszal a kormánypártokra adott voksok számát.

Kósa Lajos által emlegetett, már-már túl igazságos önkormányzati választási rendszerben és a mostanra újra kialakult kétosztatú politikai helyzetben ugyanis több kell a sikerhez. Szükség van a pártok mögé nem álló, mégis a városukért tenni akaró, "bizonytalan" szavazók támogatására is. Ez az a támogatás, amit sok hagyományosan baloldali városban és kerületben eddig (az általuk felmutatott teljesítménynek köszönhetően) bírt sok fideszes polgármester. És ez az a bizalom, ami most sok helyen elvesztett. A bizonytalanabb választók nem az eszükre hallgattak, nem a tapintható, kézzel fogható teljesítményt értékelték, inkább tobzódtak ők is a gyűlöletben, akarva-akaratlanul közreműködve így a gyurcsányista ellenzék mestertervében. Ha mi nem is, ők megérdemlik, ami most következni fog: a magyar nemzet fővárosát elözönlő hajléktalanokat, drogosokat, bűnözőket és migránsokat, a politikai célból kifosztott közüzemeket, a demszkyzálódó közállapotokat, a kasszafúrókat és bájgúnárokat, és persze a mindent felforgató külföldi "tanácsadókat". Budapest belvárosában már ma érezhető a romlás, máris tobzódik a csatornavilág, de nem kell sokat várni más elhódított városokban sem, hogy a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormány utáni nosztalgia napi rögvalósággá váljon.

Ezek a szavazók ugyanis megfeledkeztek egy nagyon fontos szempontról: a hazaszeretet vezérelvéről. Pedig ez a hazaszeretet tartja egyben ezt az országot immár 1100 éve, jóban-rosszban. Másként nevezve, ez volna a Sajtóklubban is emlegetett nemzeti minimum, a belső hang, aminek most azt kellett volna súgnia, hogy

legyen bármi kétségem, legyek bármiért is ellenzéki és kritikus, de az árulóinkra nem szavazok!

Nem így történt. Az ellenzék elveszített egy nagy lehetőséget, hogy egy végső, tisztítótűz erejű elbukással megszabaduljon koloncaitól, első sorban Gyurcsánytól és bandájától és egy megújult (ne adj' Isten hazaszerető) csapattal induljon neki a 2022-es választásnak. Helyette marad a rendszerváltás óta megszokott kollaboráns-mutyivilág.

A választás a kormányoldalnak is komoly leckét adott: míg a baloldali választók az övéiket kokópartyval, maffiatörténetekkel, nyílt korrupcióval és hazugan is szeretik, addig a Fidesz-KDNP minden egyes megméretésen csak tökéletes kondícióban, tökéletes munkával tudja a lécet megugrani. A fennköltebb identitásán folyamatosan hangoztató konzervatív-keresztény oldalnak nincs bocsánat, ha a nagy többség bizalmára apellál. A fehér valagú Borkai legyen tehát a kormánypárt képletes vudubábja. Szurkálja meg mindenki, tartson önvizsgálatot és tanuljon belőle egy életre!

Tanulni kell abból is, hogy bár sokat fejlődött a jobboldali nyilvánosság, egyre szélesebb közönséghez jutnak el a kormánypárti közönség lapjai és orgánumai, de hosszú idő után ismét és durván az ellenzék javára lejtett a pálya ebben a kampányban. A Facebook nyíltan visszaélt erőfölényével és bizonyíthatóan folyamatosan gáncsolta, cenzúrázta és korlátozta a kormánypárti vélemények és főleg az ellenzéket negatívan érintő hírek terjedését. A PestiSrácok.hu promóciói például a megszokott 15-30 perc helyett akár több napos várakozásra kényszerültek, "elbírálás" okán, miközben az ellenzék olyan eszközöket vethetett be, amelyeket a kormánypárti orgánumoktól és politikusoktól elzártak. Ezt tetézi, hogy az ellenzéki adatgyűjtésre és mozgósításra számos helyen a visszaélések gyanúja vetült, és azt sem tudjuk, hogy Karácsony Gergely és országszerte az összes zöld-sárga színben pompázó jelölt honnan tett szert a bámulatos mértékű kampánytámogatásra? A CEU-kompatibilis külföldiek leszavaztatása után pedig nem szeretnénk több határon túli magyarozást hallani!

Egy biztos, ránk, hazaszerető újságírókra és véleményformálókra Olvasóink és Támogatóink továbbra is számíthatnak. Sőt, most számíthatnak csak igazán! A PestiSrácok.hu munkatársai ugyanis a megszokott kérlelhetetlenséggel ellenőrzik majd, mit kezd a "moslékszövetség", a sok gumiellenzéki a most megkaparintott ékkövekkel!

Vezető kép: Karácsony Gergely megválasztott főpolgármesternek gratulálnak a Kazinczy utcában – MTI/Balogh Zoltán

Pesti Srácok.hu

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Olcsó ígéretek, hiteltelen ballibzöld mosléklelkűektől, ennyit is ér, máris visszakoznak a választási ígéreteiktől - ahogy mindig is tették, 1990 óta!!!Azért, mert

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Olcsó ígéretek, hiteltelen ballibzöld mosléklelkűektől, ennyit is ér, máris visszakoznak a választási ígéreteiktől - ahogy mindig is tették, 1990 óta!!!

Azért, mert fiatal valaki, feltétlen bele kell lépjen a dk momentum csapdába?

Vannak, akiben reménykedni nem érdemes, soha semmilyen körülmények közt nem minket képviselnek. Történelmi tapasztalat. Mi megtanultuk a saját bőrünkön, hogy a létező liberálisok hová tudják juttatni az országot, erre az új nemzedék mindent elfelejt és ott csápol az utcabálon fegyőr andrisék agymosó rendezvényén, mintha csak valami buli volna. Tét nélkül, érdek nélkül.

Ismerős ez a jelenség is is - 2002-ből. Gyerekként is érdekelt a politika főleg azért, mert komoly ellentmondásokat láttam, embereket akiket saját állításuk szerint nem érdekelt a közélet, akik jellemzően arra szavaznak amerre a tömegvélekedés sodorja, jelen esetben a baloldal primitív, egyszerű rövid (de hazug) üzenetekkel operáló masszív gyűlöletkampánya, ami betölti az egész országot, elfoglal minden közbeszédre alkalmas teret.

„Bizonyos ígéreteket nehéz megtartani! Jobb meg sem ígérni őket, hisz akaratlanul is hazudunk velük." (Robin Maxwell)

Innentől fogva kérlelhetetlenül számon fogjuk kérni a legkisebb választási ígéretet is. Az utolsó szögig. S az arra költött adóforintokat.

Szokás, hogy az új vezetés beszámol az első 100 napban elért teljesítményéről. Ismerve Karácsony Gergely viszonylag korlátozott tájékozódási képességét, az ő esetében az első 100 nap arra lesz elég, hogy lakhelyétől a Főpolgármesteri Hivatal épületéig egyedül is eltaláljon. Esetében tehát – első ciklusról lévén szó – az első majdnem öt év teendőit próbálom megtippelni.

Populáris lózungok

Sajna (mármint neki sajna) azt már nem teheti meg, hogy visszavonja a BKK-jegyek ingyenességét. Ellenben bármikor megteheti, hogy Mátyás királyhoz hasonlóan (aki, amikor egy adót visszavont, három másikat léptetett életbe) ő is új adózási formákon kezdje törni a fejét. Hiszen a könnyelmű jótékonykodás szülte bevételkiesést vissza kell hozni valahogyan a büdzsébe.

S mivel parkolásban a legerősebb, itt van mindjárt a keveset vagy semmit nem fizető réteg. Például a mozgáskorlátozottak. Teljesen problémamentesen bevezethető, hogy ha pénzt nem is vesz el tőlük, de a helyenkénti két első helyet egyetlen helyre szűkítse. A fennmaradó fizetős helyről már neki csurran-cseppen a jóféle forintmag.

Aztán itt vannak a hidak. Micsoda dolog, hogy csak úgy gyalogosan át lehet kelni rajtuk? Ingyen panoráma? Nullszaldós pillérhasználat? Még mit nem! Nosza, lehet hídvámot fizetni Budáról Pestre, Pestről Budára! Kivéve természetesen karácsonykor. Olyankor az egész fővárosban mindenki ünnepel, s minden ingyenessé válik. (Mínusz Zugló, már csak a tradíciók miatt is.)

Nem mese ez, gyermek!

Hogy mindez parttalan riogatásnak, üres fantazmagóriának, hangulatkeltésnek tűnik? Nos… pedig nem az. A Tarlós István által a kasszában hagyott pénz ugyanis gyorsan el tud tűnni, ha a kezdeti időszakban (mondjuk az első száz napban) Karácsony Gergely elkezdi látványosan beteljesíteni az ígéreteit. Mert valami nagyot, valami fenomenálisat muszáj lesz az elején felmutatnia. Már csak annak a sok tízezer külföldinek a kedvéért is, akiknek megannyi nyelvre lefordítva kellett elmagyarázni, hogy hova tegyék az ikszet a demokrácia megvédése érdekében.

Tehát új bevételi források után kell nézni. Ám ezeket a keserű bevételi forrásokat édes ostyába csomagolva kell lenyeletni a főváros lakosságával, hacsak nem akar 2019. október 23-ából egy új 2006. október 23-át kreálni. Nyilván az idő rövidsége és a Fővárosi Közgyűlés megalakulásának időpontja miatt ez utóbbira semmiféleképpen nem kerülhet sor. De arra igen, hogy a látványos ígéreteket csak látványos pénzköltéssel és látens adóztatással lehessen véghezvinni.

A „hirtelenzöld" ára

S ha már a látványelemeknél tartunk! Kell annál látványosabb, mint zöldbe borítani Budapestet? Úgy mondjuk majdnem azonnal? Például azzal a taktikával, hogy összekeverjük a zöldterület és a zöldfelület fogalmát. Fás parkok helyett elég lesz, mondjuk, betonteknőket önteni, arra félméter vastag termőföldet tenni, s fűmaggal bevetni, vagy a még azonnalibb eredményt adó gyepéglával passzentra kirakosgatni. Persze a megvalósítás idejét némi haladékkal látja el, hogy heteken belül beköszöntenek a fagyok. Na, de majd márciusban! Csak sajnos ez a faramuci látszatmegoldás is hatalmas pénzekbe kerül majd.

Ha pedig a többi zöldberuházásról beszélünk, fel sem lehetne sorolni, mennyire drága tud lenni az infrastruktúra kialakítása öko üzemmódba. Hogy mást ne mondjak, több száz töltőállomás létesítése az elektromos járműveknek. Vagy mondjuk arra kényszeríteni a Niedermüller uralta hétkert, hogy a brit és norvég bulituristák szépen, szelektíven dobják el a legénybúcsús szemetüket hajnali négykor, matt részegen az Akácfában, a Dohányban és a körúton. Ez utóbbi nagyjából annyira életszerű, mint arra kapacitálni az egyszeri kisnyugdíjast, hogy a helyi teszkó helyett válassza a sokkal egészségesebb, s „csak" háromszoros áron zöldségeket kínáló biopiacot.

Annyi bizonyos, hogy ahogyan Jurák Kata kollégám is mondta, innentől fogva kérlelhetetlenül számon fogjuk kérni a legkisebb választási ígéretet is. Az utolsó szögig. S az arra költött adóforintokat. Az utolsó fillérig. Aztán ha ezt nem bírja, karácsonykor majd kérünk a Jézuskától egy előrehozott választást.

Blog+ / 2019.10.17.

https://demokrata.hu/blog/karacsony-i-mese-170614/

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Csak az van meglepve, aki nem akarta tudni hogy ezek ugyanazok.A balliberális múlt bukott emberei azonnal megjelentek Karácsony Gergely körül

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Karácsony Gergely megválasztását követően nem habozott sokat, mivel eszeveszett tempóban kezdődött meg a Gyurcsány-korszak embereinek a reaktiválása. Egyes hírek szerint Lamperth Mónika egykori belügyminiszterből főjegyző lehet. Karácsony kampányát segítette az MSZP-SZDSZ-korszak két szóvivője, Gál J. Zoltán és Batiz András is, akik minden bizonnyal szerepet kapnak majd a városházán. Az új főpolgármesternek arra is volt ideje, hogy a múlt embereinek a visszahívása mellett hűségesküt tegyen Soros Györgynek és Brüsszelnek is. Nem lehet véletlen, hogy Karácsony megválasztása után még 24 óra sem telt el, és megszólalt maga Demszky Gábor is. Arról beszélt, hogy IMF-hitelt vegyen fel Budapest - azaz, jöjjön vissza az MSZP-SZDSZ-kormányok idején megszokott eladósodás.

Bár csak néhány nap telt el Karácsony Gergely megválasztása óta, teljes erővel zajlik a Demszky- és Gyurcsány-korszak embereinek a reaktiválása. De nézzük is időrendben, hogy mi is történt az elmúlt napokban. 

Demszky jó tanácsai

Egy nappal az után, hogy Karácsony Gergely megnyerte a főpolgármester-választást, megszólalt Demszky Gábor, Budapest korábbi bukott, SZDSZ-es vezetője. A dolog szépsége, hogy a liberális politikus nem is olyan régen kirgiz népviseletben, tyubityelkában jelezte, szívesen elindulna ismét a választáson. A felvetést gyorsan levették a napirendről, azonban véleményére továbbra is adnak a balliberális elit köreiben. Ugyan Demszky az ellenzéki előválasztás második fordulójában Kálmán Olgát, a Demokratikus Koalíció (DK) jelöltjét támogatta, később azonban beállt a sorba,  és Karácsony mellett érvelt.

Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester már tanácsot is adottForrás: MTI/Kovács Tamás

A fővárosi választás másnapján sem titkolta véleményét, és a Klubrádiónak nyilatkozva arról beszélt, hogy Karácsony első intézkedéseinek egyikeként nemzetközi pénzintézetekhez kellene fordulnia hitelért. Újra kapcsolatot kell kialakítani a Világbankkal, az Európai Beruházási Bankkal, illetve meg kell teremteni azt a lehetőséget, hogy egyes beruházásokhoz a főváros közvetlenül fordulhasson európai uniós forrásokat, nemzetközi segítséget kérve partnerszervezetekhez - szögezte le a balliberális rádió hétfői adásában a volt főpolgármester, aki ebben látja a kormány "megkerülésének" az útját. Demszky azt is elárulta, már egy ideje bízott az ellenzék budapesti győzelmében, és előkészület gyanánt váltott néhány szót a budapesti ügyekről a balliberálisok egyik európai vezérével, Frans Timmermansszal, mégpedig egy gdanski díjátadón. Azaz, Demszky Soros legmegbízhatóbb európai vezetőjével találkozott, aki egyébként Karácsonyt is kiparancsolta magához a kampány közepén. Nem kell nagy képzelőerő hozzá, hogy Karácsony az egykori SZDSZ-es főpolgármester nyomdokain haladva ismét eladósítaná a fővárost.

Lamperth és Gál J. Zoltán is Karácsony körében

A legfrissebb hírek szerint több egykori bukott gyurcsányista is Karácsony közelében jelenhet meg. Így többek között Lamperth Mónika, aki a XV. kerületet hagyja ott, hogy jegyzőből főjegyzővé lépjen elő. Lamperth Mónika egyébként két évig Gyurcsány Ferenc minisztere volt (ráadásul két évig belügyminiszter), de miniszter volt Medgyessy Péternél is. Az is kiderült, hogy kik segítették Karácsony kampányát. Itt újabb két gyurcsányista került elő: Batiz András és Gál J. Zoltán. Gál J. Zoltán Medgyessy Péter bizalmasa volt egy ideig, de 2004-ben kiderült, hogy valójában Gyurcsány Ferenc embere, ő irányította sokáig a kommunikációját. Majd 2004-től az RTL Klub egykori tévése, Batiz András lett Gyurcsány Ferenc szóvivője. Most mindketten ott vannak Karácsony körül. 

Karácsony Gergely, mögötte Gyurcsány FerencForrás: MTI/Balogh Zoltán

Nem véletlen persze, hogy a Gyurcsány-korszak jön vissza Karácsony Gergellyel. Emlékezhetünk, hogy amikor Karácsony már elkezdte beszédét a választás estéjén, Gyurcsány mosolyogva felcsörtetett a színpadra (még egyszer: a már megkezdett beszéd közben) azért, hogy a tévénézők számára is egyértelműsítse: ő az ellenzék vezetője, és persze Karácsony főnöke. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "„Vissza kell adni a főváros megtépázott szabadságát!” – búgja Karácsony Gergely, majd ugyanezzel a lendülettel kiadja a hadparancsot a Lokál közterületi terjesztésének be

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
És akkor Karácsony Gergely intésére a Gyurcsány-szoborpark életre kelt vala

Demszky Gábor ragtapaszokkal álcázza magát a Parlament 2017-es megrohamozásakor (Fotó: Bors)

Demszky Gábor egy tavalyi 24.hu-interjúban azt magyarázta teljes komolysággal, fején üzbég sapival (tyubityelka), hogy az ellenzéknek ki kell vonulnia a parlamentből, a rezsimet pedig fénymásolt szamizdattal, lakás-szabadegyetemekkel, illetőleg a Kenedi „Jancsi" lakásán üzembe helyezett „kutatóhellyel és butikkal" lehet térdre kényszeríteni. Már zuhanás közben (tudniillik a röhögéstől leestem a kanapéról) arra gondoltam, milyen jót tenne ellenzékünknek, ha újra alkalmaznák valamire ezt a kedves, tyubityelkás urat. Óhajom, úgy tűnik, meghallgatásra talált. Demszky kinevezésének valószínűségét jelentősen növeli az a körülmény, hogy Karácsonyék cáfolták az értesülést.

A panoptikum következő szereplője Lamperth Mónika, aki a kies XV. kerületet hagyja ott, hogy jegyzőből főjegyzővé lépjen elő. Csak remélhetjük, hogy 2002 óta leszokott kedvenc hobbijáról: családanyák testüreg-motoztatásáról… 

Eközben tegnap föllebbent a fátyol arról, kik segítették Karácsony győzedelmes kampányát. Itt újabb két Gyurcsány-múmia perdült a napfényre: Batiz András és Gál J. Zoltán. Mindketten obsitos szóvivők voltak a daliás szemkilövetős kormány idején. Zoltán egyébként az MSZP-s propagandaipar kiérdemesült sztahanovistája, aki arról is ismert, hogy 2006 májusában fölhívta telefonon Vörös T. Károly Népszabadság-főszerkesztőt, s fölajánlotta közlésre a „főnök nagyon jó" beszédét. Igen: az őszödit…

Batiz és Lamperth egy 2005-ös kormányszóvivői tájékoztatón (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírdetés

Ám Demszky, Lamperth és Gál J. mellett van még egy csomó, hasonlóan hiteles, balliberális arc 2010 előttről, a harmadik magyar köztársaság aranykorából. Őket sem szabadna kihagyni a habzsi-dőzsiből.

„Vissza kell adni a főváros megtépázott szabadságát!" – búgja Karácsony Gergely, majd ugyanezzel a lendülettel kiadja a hadparancsot a Lokál közterületi terjesztésének betiltására. (Nekem erről Tamás Gáspár Miklós jut eszembe, aki annak idején a Magyar Fórumot árusító újságosbódékat akarta fölborogatni.) Szintén a szabadság és a sokszínűség bajnokaként máris megüzeni Dörner Györgynek, az egyetlen nemzeti radikális színházigazgatónak, hogy ha lejár a mandátuma, ne is álmodozzon arról, hogy újra övé lesz az Újszínház. Gondolom, a simán csak nemzeti érzelműként, „fideszesként" beskatulyázott igazgatókra is ugyanez a sors vár.

S közben hosszú fölsorolásba kezd, mi mindent állítana le, fúrna meg. hagyatna abba, tenne tönkre. Ez ugyanis most a legfontosabb: a rombolás. Például: megpróbálja leállítani a fővárosi sportberuházásokat, megfúrni a Liget-projektből azokat az épületeket, amikre még nincs építési engedély, eldózerolni a német megszállás áldozatainak Szabadság téri emlékművét, lefújni a Római Part mobilgát-építését. És csak jönnek az újabb és újabb elmebeteg ötletek, tervek, mi mindent verne még szét, miközben még azt sem memorizálta, hogy talál oda a dolgozószobájához. A jól értesült HVG.hu úgy tudja: a Karácsonyék szerint kormányzati holdudvarhoz köthető éttermek, kávézók teraszengedélyét is felülvizsgálják. Orbán örülhet, ha maradhat a Karmelita kolostorban. Aztán majd a rakpartokat is lezárják valamikor az autók elől, mert a Duna-part a hippiké és a rollereseké, vegyük tudomásul! Amúgy pedig Wass Albert náci volt – osztja meg velünk mintegy mellékesen lenyűgöző történelmi és irodalmi ismereteit az új főpolgármester.

Elvileg van néhány olyan ígérete is, ami nem járna rombolással, ám azok végrehajtása fölöttébb kérdéses, a jövő ködébe vész. Karácsonynak szótárnyi kifejezése van arra, hogyan csússzon ki angolnaként, ha bármi érdemit kérdeznek tőle:

Íme: Karácsony személyében a kimúlni hitt SZDSZ teljes vértezetben visszatért, s vele Gyurcsány régi és új szoborparkja is mozgásba lendült. Még csak egy napja van hatalmon, de már ez is sok volt belőle.

Pilhál Tamás – PestiSrácok


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Egy újságíró, akinek van veszélyérzete, és igaza is : Apáti Bence "Ahogyan abból is, hogy eltartott kisujjal, szabályos küzdelemben nem lehet legyőzni a mocskos módszereke

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Apáti Bence: Összetapasztották a nácit a komcsival

Kezdjük a feketelevessel: Budapest I., II., III., IV., VI., VII., VIII., IX. és XI. kerület. Ezek azok a kerületek, ahol az ellenzéki összefogásnak sikerült leváltania a Fidesz–KDNP jelöltjeit. Plusz Tarlós Istvánt, ami talán mind közül a legfájóbb.

Tisztességes, becsületes, szorgalmasan dolgozó polgármesterek, rendes magyar emberek vesztették el polgármesteri széküket. A munkájukat. A kerületeiket. Olyan emberek, akik rengeteget tettek a választóikért, a kerületeikért. Ők nem hibáztak, becsülettel és tisztességgel dolgoztak.

És mégis, hétfő reggel úgy kellett felébredniük, hogy azoknak kell átadniuk a hivataluk kulcsait, akik már régen megbuktak, akikről már úgy hittük, hogy csak a politikai ­underground eldugott szobaszínházaiban fogjuk látni őket színvonaltalan haknijaikban szerencsétlenkedni. Mert mind emberileg, mind politikailag alkalmatlanok voltak. De az ellenzéki kényszerkoa­líció bebalzsamozott hullaserege feltámadt. Megrázták magukat, kinyújtóztatták elgémberedett végtagjaikat, és számos helyen győzni tudtak.

Azok, akiket liberális anarchisták, tehetségtelen vándorszínészek, iszákos szemkilövetők és szélsőjobboldali szkinhedek vezettek. Összefogott az LMBTQ-aktivista az egri kopaszok vezetőjével, a megrögzött holokauszttagadó pedig szövetségre lépett az antifasiszta újkommunistával. A lámpást a beteges, vérfertőző nászhoz a Duna-parti cipőkbe köpködő náci tartotta. Mert mocskos Fidesz. Mert Orbán takarodj. Mert semmi sem drága.

Az elvtelen koalíció megköttetett. A ragasztóanyag, ami végre egyben tudta tartani a holokauszton viccelődő Mirkóczkit, a karlendítő Sneider családot a gyöngyöspatai szegregáció ellen és a melegek jogaiért harcoló balliberálisokkal, a győri polgármester volt és a köré szőtt szövevényes mese. Amely csak nyomokban tartalmazott igazságot, de az erős képi anyagok ­miatt egy fél ország elhitte a névtelen szerző semmivel sem alátámasztott, bizonyítékok nélküli hazugságait. Mindet. Mert látták a hűtlenkedő, jachton dőzsölő győri polgármestert. Így elhittek minden leírt szót, minden leírt mondatot.

A baloldali sajtó pedig készségesen vitte a hírt, vette át és habosította a hazugságokat. Pedig a győri polgármesterről szóló botrány kitörése előtt még kényeskedve, a magánélet szentségéről tartottak kiselőadásokat, ha valaki Wittinghoff Tamás úr hasonló akcióját bátorkodott szóba hozni, és aljas kampányról, szexvideós zsarolásról meg karaktergyilkosságról papoltak.

De a jachtos felvételt meglátva vérszemet kaptak, előzőleg leírt intelmeiket pedig elfelejtették. És visszavonultak szerkesztőségükbe kikeverni azt a szuper erős ragasztót, amely végre össze tudja tapasztani a nácit a komcsival.

Nullától huszonnégy óráig ment a kurv…zó-kokainozó NER-lovagozás, holott egy kispesti szocialistáról és egy budaörsi polgármesterről is előkerültek botrányos kép- és hangfelvételek.

A legelemibb sajtóetikai szabályokra sem ügyelve nyomták, hogy kokain, kokain meg kokain. Pedig egy szűk sikátornyi csík nem sok, annyi kábítószer sem látszott egyik felvételen sem. Ellentétben a kispesti Lackner Csabáról előkerült videóval, ahol a szorgalmas szoci Andrássy útnyi sugárutakat húzott ki porból. Fekete-Győr András és Karácsony Gergely a kampány utolsó hetében mégis többször mondta ki a kokain szót, mint Kálmán Olga egész pályafutása alatt, hogy oktatásegészségügy.

Hírdetés

Vasárnap még azt a bravúrt is előadta az egyik klubrádiós kommunista, hogy kokainbárónak nevezte a győri polgármestert. Úgy, hogy semmi bizonyíték nincs, és nem is volt soha a bűncselekménynek minősülő kábítószerezésre.

Egy névtelen szerző vádaskodásain kívül. A bizonyíték nélküli vádaskodás márpedig bűncselekmény. De ne legyenek illúzióink, azt is ugyanúgy marketingelték volna, ha a magát az ördög ügyvédjének nevező blogger azt állította volna, hogy a győri polgármester az adriai jachton négyéves gyerekeket molesztált, miközben tömegpusztító nukleáris fegyvereket adott el az oroszoknak. Hiszen ha fideszes a megtámadott, akkor nem számítanak a tények. Csak a cél. Ami szentesíti az ördögi eszközt.

A legolvasottabb baloldali lapok, az Index, a 444, a HVG, a 24.hu az önkormányzati választás hajrájában napi nyolc cikkben mutogatták a győri polgármester alfelét, miközben a két szót – kurvák és kokain – ismételgették és szuggerálták. Az ellenzéki és az elbizonytalanodott szavazók pedig elhitték, mert elhitették velük, hogy „ez" a Fidesz. „Ez" a jobboldal. Hogy „ilyen" az összes fideszes polgármester. Hogy ez a NER. A ragasztó kezdett megkötni.

Az ellenzéki sajtó – amelyről külföldön úgy tudják, hogy nem is létezik, hiszen Orbán börtönbe vetette az összes kormánykritikus újságírót és bezáratta az összes ellenzéki szerkesztőséget, tehát nincs sajtószabadság – olyan leplezetlenül kampányolt az ellenzéki összefogásnak, olyan lelkesen tartotta napirenden a győri polgármester ügyét, és közben olyan szemérmetlenül hallgatta el, tagadta el a kispesti százmilliós lenyúlásokat és a Wittinghoff-videót, hogy arra tényleg nehéz szavakat találni.

Az ellenzék célzott facebookos hirdetései elárasztották az internetet, miközben az óriási zajban a mi üzeneteinkből alig hallatszott valami. Persze lett volna ellenszer. A rákos daganatot azonnal ki kellett volna vágni az egészséges szervezetből. Ez nem történt meg. És ez hiba volt. Nagy hiba, amiből tanulni kell.

Ahogyan abból is, hogy eltartott kisujjal, szabályos küzdelemben nem lehet legyőzni a mocskos módszereket alkalmazó, rossz hírű negyedekben edződött, piszkos kampányt folytató, szabálytalanul, bokszerrel és viperával küzdő csibészeket.

A tartalmainkat, a híreinket, publicisztikáinkat, a leleplező anyagainkat ezentúl hatékonyabban kell eljuttatni az internetre költözött, a nyomtatott sajtót már alig olvasó, politikailag aktív fiatalabb választókhoz. Az ellenzéki sajtónak ugyanis nincsenek erkölcsi korlátai, ők nem fognak megváltozni.

Ők a kispesti kokainozásokat mindig el fogják hallgatni, a budaörsi nőügyet pedig karaktergyilkosságnak fogják hazudni. Ilyenek. Nem nagy meglepetés ez.
Glaszékesztyűt le, bokszkesztyűt pedig fel.

Apáti Bence – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - A "független" hvg civil bloggere. ÉS az emeszpés csaj. Közös fotón. Soha semmilyen körülmények közt nem csinálna jobboldalhoz köthető személlyel ilyen közös képet

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A "független" hvg civil bloggere. ÉS az emeszpés csaj. Közös fotón. Soha semmilyen körülmények közt nem csinálna jobboldalhoz köthető személlyel ilyen közös képet egyikük se. Magánemberként a redditen, tumblr-en hasonszőrűek (mert a többi se különb) klubjában, virtuális romkocsmában köpködik a magyarokat, akiknek kegyelméből él az egész élősdi fajtája. Ez tótawé. És ilyenek szerkesztik a magukat függetlennek behazudó Orbánozós oldalakat.

https://www.flagmagazin.hu/…/a-hvg-megint-leparasztozta-az-…

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem kell magyar állampolgárnak lenni ahhoz hogy szavazhasson valaki, elég ide bejelentkezni !!! Ez vonatkozik mindhárom választásra : mostani helyhatósági, idén nyári EP p

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Budapesten szavazati joggal rendelkezik 90 ezer olyan európai állampolgár, akik nem beszélnek magyarul, nem rendelkeznek magyar felmenőkkel és egyáltalán nem tetszik nekik a nemzeti érdeket szem előtt tartó politizálás. Ezek a liberális külföldiek viszont meghatározták a főpolgármester-választás kimenetelét. Sőt egyes vélemények szerint el is döntötték azt!

Magyarország Alaptörvényének XXIII-ik cikke, kimondja, hogy

„az Európai Unió más tagállamának magyarországi lakóhellyel rendelkező minden nagykorú állampolgárának joga van ahhoz, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselők választásán választó és választható legyen.
Magyarországon menekültként, bevándoroltként vagy letelepedettként elismert minden nagykorú személynek joga van ahhoz, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választó legyen."

Ezt kihasználva bevándorlók ezreit szavaztatta le a Momentum és a DK. De a nálunk élő külföldiek nemcsak választók, hanem választhatóak is voltak. A Nemzeti Választási Iroda adatai alapján az önkormányzati választáson 61 olyan jelölt indul, aki az Európai Unió valamely más tagállamának állampolgára, de van magyarországi lakcíme.

A legtöbben Szlovákia, Németország és Hollandia állampolgárai, de a jelöltek között voltak belga, görög, lengyel, olasz, osztrák, román és svéd állampolgárok is. A jelöltek mellett szavazóként is megjelent több, mint 90 ezer (országosan 140 ezer) román, szlovák, svéd és belga.

A külföldi szavazókat egy Magyarországon élő francia „klímavédő" aktivista szervezte, egy bizonyos Vincent Liegey, akiről még a 444 sem tudta eldönteni, hogy kommunista, vagy hippi, de egy biztos Szabó Rebeka zuglói alpolgármester volt élettársa

Tehát a liberális politikai közegbe alaposan beágyazódott, de akciójáról (a külföldi liberális szavazók megszervezéséről, és leszavaztatásáról Karácsonyra) a mainstream baloldali lapok még csak említést sem tettek. Mind az Index, mind a 444 mélyen hallgatott, mígnem  az egész mozgalmat végül a 24.hu buktatta le azzal, hogy videót készített a választás előestéjén arról, hogy a bulinegyedben összejöttek átbeszélni, hogy miképpen szavaznak majd mindannyian a kormánypártok ellen az önkormányzati választáson.

Ha valaki kételkedne a külföldi szavazók elköteleződésében, akkor tekintse meg az alábbi képsorokat, amelyeken a hazánkba érkezett nyugati migránsok vallanak politikai nézeteikről

Tehát: a liberális buborékban élő fiatal külföldi azt mondja, hogy ő még soha nem találkozott olyannal, aki fideszes lenne, míg az öregedő hölgy úgy gondolja, hogy Budapest liberális, és azt szeretné, ha a vidéket is fel tudná szabadítani.

A Budapesten élő külföldiek megszólítására egy angol nyelvű Facebook-oldalt és egy Facebook-eseményt is létrehoztak, amelyen szinte csak és kizárólag olyan indexes híreket posztoltak, amelyek a Fideszt, illetve Orbán Viktort rossz színben, vagy egyenesen ördögként festik meg.

De aktívan foglalkoztak Gyurcsányné ötletével is mely szerint EU-s pénzeket egyenesen az önkormányzatoknak kell adni, megkerülve a kormányt és a Magyar Államot.

Természetesen a választási csalás gyanújába bonyolódó, újonnan megválasztott Pikó Andrást is a védelmük alá vették, mondván, hogy csak a kormánymédia vádolta őket. Azonban egyszer sem posztoltak a kispesti korrupcióról és a szocialista drogozásról.

Ehhez a projekthez a szellemi muníciót természetesen Balogh S. Éva angol nyelvű blogja a Hungarian Spectrum adta, amelynek tartalma kimerül az Orbán-fóbiában. Balog S. Éváról azonban annyit mindenképp érdemes megjegyezni, hogy Soros György egyik támogatottja. Legutóbb 10 ezer dollárt adományozott a munkásságáért, amely természetesen a migránstámogatásban a nemzet-ellenességben és a keresztény értékek kigúnyolásából áll. De  sok külföldi ezt tekinti a magyar valóságot hitelesen bemutató írásoknak.

A történelmi hűség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy mind 1919-ben, mind 1945-ben külföldről Magyarországra ejtőernyőzött kommunisták döntöttek a magyar emberek sorsáról választási csalással vagy szervezett választási szavazásokkal. Úgy látszik, hogy a baloldal 100 év alatt mit sem változott. Talán annyit, hogy most először fogott össze a két szélsőség.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Aki egy kicsit is ismeri a magyar "oktatás világát", az tudja hogy a felsőfok 99% liberális befolyás alatt van. Hiába 9 év Fidesz. Mert akkora diktatúra volt, azért maradh

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Ahogyan arról beszámoltunk az egyik legolvasottabb cikkünkben, amit a Pestisrácok.hu portálról emeltünk át, miszerint 90 ezer külföldit csatornáznak be Budapesten, sokan a másik oldalról, az ellenzék oldaláról nevettek. Ebben az ügyben megszólalt Kósa Lajos is.

 

Akkor most mi pedig az arcokra fagyasztjuk a mosolyt. Sokan Soros hálózatáról beszéltek.

 

Ők találták el az igazságot.

 

Szerkesztőségünk megkapta a CEU-s diákokat becsatornázó hölgy adatait. Ezt, bár nyíltan vállalta, mi azért lementve tesszük közzé, és linkeljük Facebook-adatlapját is.

 

Kijelenthető, hogy Tarlós megbuktatását egyértelműen Soros intézte.

 

A hölgy Barbara Pomme néven van fent a közösségi oldalon, felhívásokat, ajánlatokat tett közzé. Mint írja: "Ne hagyd ki a lehetőséget, szavazz!"

 

Sőt, amennyiben többet szeretett volna valaki megtudni, az külön időpontokban jelentkezhetett is.

 

Ezeket már lementve mutatjuk, kedves olvasóinknak:

 

(...)

 

Barbara nyílt Facebook posztjában toborozza a külföldi, CEU-s diákokat, és szavazásra buzdít.

 

Frissítés:

Cikkünk megjelenése után 10 perccel a fent említett hölgy letörölte a bejegyzését. Éreztük, hogy le kell menteni…

 

Ennyi.

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Azt nem érdemes akarni, amiről már megtudtuk hogy fos, és ez biztos. :P

A régi szoci szdsz világ emberei vezetik ma is az egybesült ellenzéket, és naiv ostobaság tő

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Azt nem érdemes akarni, amiről már megtudtuk hogy fos, és ez biztos. :P

A régi szoci szdsz világ emberei vezetik ma is az egybesült ellenzéket, és naiv ostobaság tőlük jót várni, még akár a jelen rendszer veszteseiként is.

"Nem így történt. Az ellenzék elveszített egy nagy lehetőséget, hogy egy végső, tisztítótűz erejű elbukással megszabaduljon koloncaitól, első sorban Gyurcsánytól és bandájától és egy megújult (ne adj' Isten hazaszerető) csapattal induljon neki a 2022-es választásnak. Helyette marad a rendszerváltás óta megszokott kollaboráns-mutyivilág."

A hazaszeretet értékrendje szenvedett vereséget vasárnap

Igazságtalan, gyomorforgató és lesújtó – nyilván velünk együtt sokan így látják az önkormányzati választás némelyik eredményét. Hogy törhetett előre a politikai alvilág madámjaként sodródó Karácson…
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Aki egy kicsit is ismeri a magyar "oktatás világát", az tudja hogy a felsőfok 99% liberális befolyás alatt van. Hiába 9 év Fidesz. Mert akkora diktatúra volt, azért maradh

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Aki egy kicsit is ismeri a magyar "oktatás világát", az tudja hogy a felsőfok 99% liberális befolyás alatt van. Hiába 9 év Fidesz. Mert akkora diktatúra volt, azért maradhatott így, nyilván. :(

Nemcsak az előző bejegyzésben említett CEU tanári kara agitált és szervezett a libbantakra való szavazásra, sajnos ez csak egy kis darabja a valóságnak, a jéghegy csúcsa.

https://www.vadhajtasok.hu/2019/10/15/lebuktatjuk-sorosekat-a-ceu-rol-iranyitottak-tarlos-bukasat-%F0%9F%93%BA/

https://www.szilajcsiko.hu/single-post/2019/10/16/Lebuktatjuk-Soros%C3%A9kat-A-CEU-r%C3%B3l-ir%C3%A1ny%C3%ADtott%C3%A1k-Tarl%C3%B3s-buk%C3%A1s%C3%A1t

Lebuktatjuk Sorosékat: A CEU-ról irányították Tarlós bukását

Ahogyan arról beszámoltunk az egyik legolvasottabb cikkünkben, amit a Pestisrácok.hu portálról emeltünk át, miszerint 90 ezer külföldit csatornáznak be Budapes
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - A "független" hvg civil bloggere. ÉS az emeszpés csaj. Közös fotón. Soha semmilyen körülmények közt nem csinálna jobboldalhoz köthető személlyel ilyen közös képet

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


A "független" hvg civil bloggere. ÉS az emeszpés csaj. Közös fotón. Soha semmilyen körülmények közt nem csinálna jobboldalhoz köthető személlyel ilyen közös képet egyikük se. Magánemberként a redditen, tumblr-en hasonszőrűek (mert a többi se különb) klubjában, virtuális romkocsmában köpködik a magyarokat, akiknek kegyelméből él az egész élősdi fajtája. Ez tótawé. És ilyenek szerkesztik a magukat függetlennek behazudó Orbánozós oldalakat.

https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/a-hvg-megint-leparasztozta-az-emberek-tobbseget
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.