2017. április 26., szerda

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Soros idejön, utasítja az eu vezetését az meg egyből teljesíti a nem létező világhatalom küldöttjének parancsait. Ennyi. És ezek oroszoznak!

Tényleg olyan

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Soros idejön, utasítja az eu vezetését az meg egyből teljesíti a nem létező világhatalom küldöttjének parancsait. Ennyi. És ezek oroszoznak!

Tényleg olyan európai meg demokratikus dolog fékekért és ellensúlyokért aggódni, meg magukért a hazaáruló libsikért is - amikor ők így állnak mihozzánk?!

Árukapcsolt termék a liberalizmus minden eleme. Csak szdsz lehet, nem lehet más ez az ideológia. Ami abszolút nem a szabadságról vagy az emberek jogairól szól!!!

Sorost itt garázdálkodni hagyni + az ország érdekei ellen szervezkedő többi háttérhatalmistát szinte korlátlan pénzükkel és nemzetközi kapcsolataikkal, média támogatással szabad versenyben érvényesülni engedni...

LIBERÁLIS demokrácia, ahol a farkas is bemehet a tyúkólba! ÉS amiben az ál nemzeti már nem is radikális párt a szoci - libsi - zöld ugyanazokkal szavaz le az ország érdekét szolgáló, valóban gyökeres változást jelentő törvényeket! Amivel érdekeket sért, szűk körök és klikkek kiskirályságát, törvények felettiségét, helytartóskodását, álcivil ál álújságírói ingyenéletét!!!

A demokráciaexport bombákkal és think tanklokkal, az nem a népfelség elvét követi. Az se ha a véleményünket manipulálják álhírekkel, melyeket valójában a fősodratú médiában terjesztenek. Legalább nálunk az állami már egyre kevésbé ilyen. Németországban bebörtönöznének és/vagy megbírságolnának olyan tettekért és kijelentésekért, ha a kormány, a valódi magyar civilek, és a jobboldali média tesz nap mint nap. Ezt így egyben hallottam egy balostól, de éppen hogy azt bizonyítja, nyugaton nemcsak véleménykonformizmus hanem nemzetközi törvényekkel körbebástyázott liberális diktatúra épült ki az évek során. Kis lépésekben, a liberalizmus egy folyamat. Ahogy a béka fő a levesben és nem ugrik ki, észre se veszi hogy már nem is tudna mert megfőtt. A liberális hatalmi gépezet működése nemzetbiztonsági kockázatot jelent. E rendszerben az 1%!s(MISSING)zabadsága "a jog az erőben rejlik" elvenni a 99%!s(MISSING)zabadságát, ilyenek az erőviszonyok.

A legnézettebb tévéhíradók és politikai műsorok még mindig az rtl klub-on és az atv-n vannak, természetesen mindkettő keményen és vonalasan liberális.

A liberális média úgy viselkedik, mintha ő volna az ellenzék. Újabb és újabb libsipártokkal próbálkoznak, most legújabban a momentummal - hátha besz*pja a magyar nép még egyszer a ballib cumit. Plusz felvásárolták a jobbikot is, elvtelen vezetőkkel lehet ők nem is érzik ezt árulásnak "sose voltunk szélsőségesek" de akkor radikálisok se.

Nincs egyrészt másrészt, nemzetellenesekkel nem bánunk kesztyűs kézzel. Azért nem, mert fordított esetben mi sem számíthattunk szánalomra a kártékonyaktól.

http://latoszogblog.hu/blog/a_baloldal_sirasoja

És milyen európai néppárt az, ami soros kapcsolati tőkéből szerveződik? A magukat választottnak tartók népe!

Féreglista, sorosista birodalmat hazájuk ellenében képviselők és egyebek :

https://kuruc.info/dokumentumok/soroskooptbrusselKuruc.pdf
https://kuruc.info/r/26/171916/

Ez a strasbourgi szabadkőműves lófasz társaság hiányzik nekünk? Meg a tasz félék, melyek ugyanide tartoznak. Ezért csak bérencek és megvezetett hülyék tüntetnek.

"Egymilliárdos "kártérítést" ítélt meg Strassburg Iványi szektájának az adónkból" Forrás: https://kuruc.info/r/2/172101/

Azt kell nézni, MOST ki mit csinál. A szocikkal együtt feljelent minket brüsszelben - strasbourgban - washingtonban, hogy hátha lenyomnak minket és Magyarországot mesterségesen válságba taszítva győzhetnek mégis - VAGY a kormány az ország érdekében igyekszik visszaszorítani a neoliberális befolyást, janicsárképzőt + álcivileket + szajha médiát - akikre nem szavazott senki, illegitim ez a fajta idegen beavatkozás. ÉS rosszindulatú, a tapasztalat eddig megmutatta, mindig is a helyi szdsz-eket segítette ez a nemzetfeletti hálózat hatalomba.

EZEK 2010 előtt sehol és kussban voltak, mert a gazdi akkor a szoclib kormány ellen nem uszította őket, hanem az akkoriban ellenzéki jobboldalt basztatták, na meg a parlamenten kívüli nemzetieket nácizták. Utóbbit 2010 után sem hagyták abba, mondjuk. :3

Melyik jobbik az, aki ifjúsági tábort rendez ahová az lmp-s schiffert és a "független elemző" törököt hívták meg fő elóadónak? Ez így inkább Lmp II.

Zuglóban azért nem indított a Jobbik jelöltet, hogy a ballib nyerhessen? Akár így is lehet, a háttér sose ismert. Rejtett választási együttműködés ennek a neve. A letárgyalása rejtett, amúgy persze nagyon is jól látszik, előző szentendrei időközin is ugyanez volt.

Toroczkai László nem parlamenti képviselő, de ő se írta volna alá a civil és a ceu törvény ELLENI ballib+jobbik közös beadványokat. A két említett jobbikost listáról nem inditják 2018-ban, úgy tudni = kiesnek, egyéniben szavazatot összeszedni a polarizáltan ballib vagy fideszes helyeken nem lehet. Így kell sunyin leépíteni a nemzeti érzelmű tagságot. Csinálta már ezt az mdf is, nem új a módi.

"A Jobbik részérõl Dúró Dóra és Hegedûs Lorántné nem adta nevét a libsik CEU-simogató AB-beadványához" (

Az LMP nevében Hadházy Ákos és Szél Bernadett társelnökök és Ungár Péter elnökségi tag sajtótájékoztatón jelentették be, hogy leadták a szükséges aláírásokat: miután az MSZP mellett a Jobbik is úgy döntött, támogatja a Lex CEU alkotmánybírósági vizsgálatát, összejött a törvényben elõírt parlamenti képviselõk negyede, így a testület elé kerül az ügy.

A nagy kérdés az volt, hogy a Jobbik támogatja-e a javaslatot, mert a párt láthatóan megosztott a kérdésben - fogalmaz a 444 nevû zsidó blog. Támadnák a kormányt oktatás ügyében, ideológiai alapon viszont szemben állnak a CEU-val. Toroczkai László alelnök egyenesen sóval hintené be a Soros-egyetem helyét. Végül a javaslat támogatása mellett döntött a pártvezetés, és egységes kiállást ígértek. Korábban úgy döntött az elnökség, hogy az egész frakció alá kell írja A zsidó spekuláns pénzébõl kitartott lap megszerezte az aláírási íveket, ezen viszont az látszik, hogy végül két jobbikos inkább mégsem adta nevét a tervezethez. Nem meglepõ módon két olyan politikus neve hiányzik az ívrõl - Dúró Dóra és Hegedûs Lorántné - akik a párt radikálisabb szárnyához sorolhatóak.

https://kuruc.info/r/2/171893/
https://kuruc.info/r/2/172103/

Hát persze hogy eljárást indít Brüsszel Soros agymosodájának védelmében

Figyelmeztetõ levelet küld a magyar kormánynak az Európai Bizottság, mert az április elején elfogadott felsõoktatási törvény "indokolatlanul szigorú feltételekhez köti a külföldi egyetemek mûködését Magyarországon". Ez az elsõ szakasza annak az eljárásnak, amelyet uniós kötelezettségek megszegése miatt indít az Európai Unió ellenõrzõ szerve.

Mint ismeretes, a törvény arra kötelezné a budapesti Közép-európai Egyetemet, hogy csak akkor adhat ki amerikai diplomát, ha amerikai kampuszt is nyit, illetve ha az amerikai kormány nemzetközi egyezményben járul hozzá az egyetem mûködéséhez Magyarországon. A jogszabály minden más külföldi egyetemre is hasonló korlátozásokat vezet be, de ez persze senkit sem érdekel.

Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság egyik alelnöke jelentette be szerda délben, hogy megindul az eljárás. „Alapos jogi elemzésnek vetettük alá a törvényt, amelyek alapján fõként a szolgáltatásnyújtás és a letelepedés szabadságát korlátozza" – mondta röviden, és hozzátetette, hogy az uniós alapjogok betartatásáért felelõ másik alelnök, Frans Timmermans beszél majd a részletekrõl az Európai Parlamentben. Délután három órakor kezdõdik a Magyarországi helyzetrõl szóló vita, ahol Orbán Viktor is felszólal majd.

Az Európai Bizottság azt hazudja, "nem a Közép-európai Egyetem miatt indít eljárást, hanem mert olyan problémákat lát a törvényben, amelyek általában korlátozhatják a felsõoktatási intézmények mûködését az Európai Unióban"

A magánpiaci oktatási intézményekre is vonatkozik az az európai uniós alapelv, hogy a szolgáltatások szabad mozgását csak nagyon indokolt esetben lehet korlátozni az EU-ban. Az Európai Bizottság úgy gondolja, hogy a törvény túlságosan korlátoz, amikor például megszabja, hogy egy egyetemet hogyan hívhatnak, illetve, hogy csak akkor végezhet külföldön is oktatási tevékenységet, ha az anyaországában is végez hasonlót.

A Világkereskedelmi Szervezet (WTO) szabályaiba is ütközhetnek ezek a megkötések, ami miatt pedig az EU-nak kell tartania a hátát a világszervezet felé. A WTO-ban az Európai Bizottság képviseli az egész Európai Uniót, és a kereskedelmi biztos, a svéd Cecilia Malström háttérbeszélgetéseken már most jelezte, hogy változtatni kellene a magyar szabályokon, ha az EU el akarja kerülni a konfliktust a WTO-val.

A magyar kormánynak két hónapon belül reagálnia kell a bizottság aggályaira egy hivatalos levélben. A magyar válasz fényében ezután eldöntik, hogy van-e rá szükség, hogy változtassanak a törvényen. Ha igen, akkor a bizottság egy következõ levélben felszólítja majd a kormányt, hogy végezze el a módosításokat. Újabb két hónapja lesz rá a kormánynak, hogy rendezze a helyzetet. Ha nem teszi, az Európai Unió Bíróságára kerül az ügy.

Az Európai Bizottság elkészítette a válaszait a nemzeti konzultáció állításaira is, amelyek sok helyen „nem felelnek meg a valóságnak, és félrevezetõek – mondta Dombrovskis. – Fontos, hogy helyretegyük a dolgokat, és közzétegyük a saját válaszainkat a kérdõívre" – jelentette ki.

Ahogy Borbély Zsolt Attila erdélyi politológus, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke mondta :

"Kedves István, örülök, hogy nem fogsz nemzetárulózni, ez mindenképpen becsülendõ dolog. Persze okot sem fogok erre adni. Én sem téged neveztelek nemzetárulónak, hanem a Jobbik több lépését, amihez persze sajnos neved és szavazatodat adtad. Azt neveztem egyébként nemzetárulásnak, hogy a CEU-ügyben Soros és Gyurcsány oldalára álltatok. Nem tudom, hányan veszik be a magyarázkodásodat az alkotmánybíróságról meg a jogállamról, de elárulok valamit. Mióta elkeseredett hangú. felháborodott vallomásomat közzétettem e fórumon nem gyõzök reagálni a volt Jobbik-szimpatizánsok gratulációira. Egyetértésükrõl biztosítanak Göteborgból, Csíkszeredából, Sepsiszentgyörgyõl, Aradról, Temesvárról, Bánhegyesrõl, Budapestrõl, a Felvidékrõl, a Délvidékrõl s még hosszan sorolhatnám. Politikai megnyilatkozásaimat a Facebookon általában 5-10-15 ember szokta egyetértõleg Like-al jutalmazni, a tegnapi szöveg 200-nál tart. Alatta nyugodtan elolvashatod a levélfolyamot, néhány aktív Jobbikos politikust leszámítva senki nem szállt vitába az általam írottakkal. Ez a fõ probléma, István. Hogy olyan útra léptetek, melyen a nemzetben gondolkodó tábor nem fog követni benneteket. Hála Istennek, egyébként, mert az lenne a szomorú, ha gondolkodó értelmiségiek bevennék az egyre gyengébb lábakon álló hivatalos propagandátokat, hogy a kormány mást sem tesz csak lop és rombol, hogy ellenségképet kreál (nem kreál, felveszi a harcot az ellenségekkel, nagy különbség!) hogy, Orbán = Gyurcsány és hasonló valótlanságok. Nem én választottam új utat, hanem ti, és ez egyre nyilvánvalóbb lesz egyre több embernek. csak a vak nem látja. Jövõre pedig jön a hidegzuhany, amikor nemhogy nem fogtok gyõzni, de itt és most Szotyori kollegád mintájára fogadok veled, hogy kevesebb szavazatot fogtok elérni, mint 2014-ben. És ott álltok majd egy heterogén, értékrendjében zavaros szavazóbázissal, egy elkeseredett tagsággal és egy hitelét vesztett vezetõséggel. Kár értetek, nagyon kár."

Amúgy még akkor is veszélyes a liberális álvicil és média világ, ha mi azt hisszük nem értünk egyet vele és annyival lerendezzük. Az ember közösségben él, ahol a csoportnyomás is hat, a liberális kevesek agresszív - asszertív élcsapatának hatására a közgondolkodás is manipulálható. A liberális propagandát nemcsak a tévében látod vagy a neten olvasod, hanem Pistától meg Julitól hallod, akik azonban szintén médiahatások alatt állnak. Csoport dinamika a részbeni magyarázat arra is, hogy miért van Budapesten több ballib szavazó mint vidéken. Médiavezéreltebbek, kevésbé tudatosak, minál tájékozottabbnak hiszik magukat annál inkább, hiszen csak kizárólag a liberalisták kínálatából válogatják össze "saját" véleményüket. A felsőoktatás ceu-n kívüli része sem épp jobboldaliságáról híres, presszionálva vannak a ballib világhoz. NEM a kormányhoz.

Nem menő dolog saját jövőnk ellehetetlenítőit, idegen gyarmatosítókat, az ország kifosztására szövetkezőket sztárolni csak mert menő szidni a Fideszt. Ha van miért, az sem jelenti hogy a másik banda jobb lenne. Ezek legelább tudnak korrigálni, meg a népre hallgatni. Lám, visszavonták az előző jegyzetben említett hároméves munkaidőkeret törvényt is. Nem, ez nem a jÓbik érdeme. :)

Soros idejön, utasítja az eu vezetését az meg egyből teljesíti a nem létező világhatalom küldöttjének parancsait. Ennyi.

Tényleg olyan európai meg demokratikus dolog fékekért és ellensúlyokért aggódni, meg magukért a hazaáruló libsikért is - amikor ők így állnak mihozzánk?!

Nem muszáj bedőlni a momentum féle nemúj politikai erőknek, akiknek valahogy túl hamar sikerül feltörniük : előző ballib kormányok embereihez kapcsolódó kapcsolati tőke és szervezettség, pénz, média támogatás...

http://www.hidfo.ru/2015/09/uj-balliberalis-politikai-ero-robbanhat-be-magyarorszagra/
http://www.hidfo.ru/2017/03/balliberalis-gyokerek-megalakult-az-uj-ellenzeki-part/
http://magyaridok.hu/belfold/balliberalis-gyokerekbol-taplalkozik-momentum-1462900/
http://www.hidfo.ru/2017/04/ekkora-befolyasa-van-a-liberalis-sajtonak-magyarorszagra/
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A valódi civil tiltakozások hatására visszavonták, nem lesz hároméves munkaidőkeret.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A valódi civil tiltakozások hatására visszavonták, nem lesz hároméves munkaidőkeret.

Mégsem módosítják a munkaidőkeret törvényi szabályait

Elmarad egyelőre a munka törvénykönyvének módosítása: a gazdasági bizottság annak visszavonását kezdeményezte. A szakmai szervezetek szerint szükségtelen a módosítás, és csak a multik érdekeit szolgálta volna.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com: Soros idejön, utasítja az eu vezetését az meg egyből teljesíti a nem létező világhatalom küldö

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall Fast, Reakció blog.hu wordpress blogspot, Jobbik google+, nemzeti radikális, hungarizmus, hungarista, jobboldali, alt right, Kitartás, magyar nemzeti önvédelem, Jobbikos közösségi oldalak, új erő, harmadik út, szebb jövő, third position, radikalizmus és minden ami Jobb, mert a "baloldal" valójában nem szocialista hanem antiszociális liberális kapitalista nemzetidegen bűnszövetkezet.
Soros idejön, utasítja az eu vezetését az meg egyből teljesíti a nem létező világhatalom küldöttjének parancsait. Ennyi. És ezek oroszoznak!

Tényleg olyan európai meg demokratikus dolog fékekért és ellensúlyokért aggódni, meg magukért a hazaáruló libsikért is - amikor ők így állnak mihozzánk?!

Árukapcsolt termék a liberalizmus minden eleme. Csak szdsz lehet, nem lehet más ez az ideológia. Ami abszolút nem a szabadságról vagy az emberek jogairól szól!!!

Sorost itt garázdálkodni hagyni + az ország érdekei ellen szervezkedő többi háttérhatalmistát szinte korlátlan pénzükkel és nemzetközi kapcsolataikkal, média támogatással szabad versenyben érvényesülni engedni...

LIBERÁLIS demokrácia, ahol a farkas is bemehet a tyúkólba! ÉS amiben az ál nemzeti már nem is radikális párt a szoci - libsi - zöld ugyanazokkal szavaz le az ország érdekét szolgáló, valóban gyökeres változást jelentő törvényeket! Amivel érdekeket sért, szűk körök és klikkek kiskirályságát, törvények felettiségét, helytartóskodását, álcivil ál álújságírói ingyenéletét!!!

A demokráciaexport bombákkal és think tanklokkal, az nem a népfelség elvét követi. Az se ha a véleményünket manipulálják álhírekkel, melyeket valójában a fősodratú médiában terjesztenek. Legalább nálunk az állami már egyre kevésbé ilyen. Németországban bebörtönöznének és/vagy megbírságolnának olyan tettekért és kijelentésekért, ha a kormány, a valódi magyar civilek, és a jobboldali média tesz nap mint nap. Ezt így egyben hallottam egy balostól, de éppen hogy azt bizonyítja, nyugaton nemcsak véleménykonformizmus hanem nemzetközi törvényekkel körbebástyázott liberális diktatúra épült ki az évek során. Kis lépésekben, a liberalizmus egy folyamat. Ahogy a béka fő a levesben és nem ugrik ki, észre se veszi hogy már nem is tudna mert megfőtt. A liberális hatalmi gépezet működése nemzetbiztonsági kockázatot jelent. E rendszerben az 1% szabadsága "a jog az erőben rejlik" elvenni a 99% szabadságát, ilyenek az erőviszonyok.

A legnézettebb tévéhíradók és politikai műsorok még mindig az rtl klub-on és az atv-n vannak, természetesen mindkettő keményen és vonalasan liberális.

A liberális média úgy viselkedik, mintha ő volna az ellenzék. Újabb és újabb libsipártokkal próbálkoznak, most legújabban a momentummal - hátha besz*pja a magyar nép még egyszer a ballib cumit. Plusz felvásárolták a jobbikot is, elvtelen vezetőkkel lehet ők nem is érzik ezt árulásnak "sose voltunk szélsőségesek" de akkor radikálisok se.

Nincs egyrészt másrészt, nemzetellenesekkel nem bánunk kesztyűs kézzel. Azért nem, mert fordított esetben mi sem számíthattunk szánalomra a kártékonyaktól.

http://latoszogblog.hu/blog/a_baloldal_sirasoja

És milyen európai néppárt az, ami soros kapcsolati tőkéből szerveződik? A magukat választottnak tartók népe!

Féreglista, sorosista birodalmat hazájuk ellenében képviselők és egyebek :

https://kuruc.info/dokumentumok/soroskooptbrusselKuruc.pdf
https://kuruc.info/r/26/171916/

Ez a strasbourgi szabadkőműves lófasz társaság hiányzik nekünk? Meg a tasz félék, melyek ugyanide tartoznak. Ezért csak bérencek és megvezetett hülyék tüntetnek.

"Egymilliárdos "kártérítést" ítélt meg Strassburg Iványi szektájának az adónkból" Forrás: https://kuruc.info/r/2/172101/

Azt kell nézni, MOST ki mit csinál. A szocikkal együtt feljelent minket brüsszelben - strasbourgban - washingtonban, hogy hátha lenyomnak minket és Magyarországot mesterségesen válságba taszítva győzhetnek mégis - VAGY a kormány az ország érdekében igyekszik visszaszorítani a neoliberális befolyást, janicsárképzőt + álcivileket + szajha médiát - akikre nem szavazott senki, illegitim ez a fajta idegen beavatkozás. ÉS rosszindulatú, a tapasztalat eddig megmutatta, mindig is a helyi szdsz-eket segítette ez a nemzetfeletti hálózat hatalomba.

EZEK 2010 előtt sehol és kussban voltak, mert a gazdi akkor a szoclib kormány ellen nem uszította őket, hanem az akkoriban ellenzéki jobboldalt basztatták, na meg a parlamenten kívüli nemzetieket nácizták. Utóbbit 2010 után sem hagyták abba, mondjuk. :3

Melyik jobbik az, aki ifjúsági tábort rendez ahová az lmp-s schiffert és a "független elemző" törököt hívták meg fő elóadónak? Ez így inkább Lmp II.

Zuglóban azért nem indított a Jobbik jelöltet, hogy a ballib nyerhessen? Akár így is lehet, a háttér sose ismert. Rejtett választási együttműködés ennek a neve. A letárgyalása rejtett, amúgy persze nagyon is jól látszik, előző szentendrei időközin is ugyanez volt.

Toroczkai László nem parlamenti képviselő, de ő se írta volna alá a civil és a ceu törvény ELLENI ballib+jobbik közös beadványokat. A két említett jobbikost listáról nem inditják 2018-ban, úgy tudni = kiesnek, egyéniben szavazatot összeszedni a polarizáltan ballib vagy fideszes helyeken nem lehet. Így kell sunyin leépíteni a nemzeti érzelmű tagságot. Csinálta már ezt az mdf is, nem új a módi.

"A Jobbik részérõl Dúró Dóra és Hegedûs Lorántné nem adta nevét a libsik CEU-simogató AB-beadványához" (

Az LMP nevében Hadházy Ákos és Szél Bernadett társelnökök és Ungár Péter elnökségi tag sajtótájékoztatón jelentették be, hogy leadták a szükséges aláírásokat: miután az MSZP mellett a Jobbik is úgy döntött, támogatja a Lex CEU alkotmánybírósági vizsgálatát, összejött a törvényben elõírt parlamenti képviselõk negyede, így a testület elé kerül az ügy.

A nagy kérdés az volt, hogy a Jobbik támogatja-e a javaslatot, mert a párt láthatóan megosztott a kérdésben - fogalmaz a 444 nevû zsidó blog. Támadnák a kormányt oktatás ügyében, ideológiai alapon viszont szemben állnak a CEU-val. Toroczkai László alelnök egyenesen sóval hintené be a Soros-egyetem helyét. Végül a javaslat támogatása mellett döntött a pártvezetés, és egységes kiállást ígértek. Korábban úgy döntött az elnökség, hogy az egész frakció alá kell írja A zsidó spekuláns pénzébõl kitartott lap megszerezte az aláírási íveket, ezen viszont az látszik, hogy végül két jobbikos inkább mégsem adta nevét a tervezethez. Nem meglepõ módon két olyan politikus neve hiányzik az ívrõl - Dúró Dóra és Hegedûs Lorántné - akik a párt radikálisabb szárnyához sorolhatóak.

https://kuruc.info/r/2/171893/
https://kuruc.info/r/2/172103/

Hát persze hogy eljárást indít Brüsszel Soros agymosodájának védelmében

Figyelmeztetõ levelet küld a magyar kormánynak az Európai Bizottság, mert az április elején elfogadott felsõoktatási törvény "indokolatlanul szigorú feltételekhez köti a külföldi egyetemek mûködését Magyarországon". Ez az elsõ szakasza annak az eljárásnak, amelyet uniós kötelezettségek megszegése miatt indít az Európai Unió ellenõrzõ szerve.

Mint ismeretes, a törvény arra kötelezné a budapesti Közép-európai Egyetemet, hogy csak akkor adhat ki amerikai diplomát, ha amerikai kampuszt is nyit, illetve ha az amerikai kormány nemzetközi egyezményben járul hozzá az egyetem mûködéséhez Magyarországon. A jogszabály minden más külföldi egyetemre is hasonló korlátozásokat vezet be, de ez persze senkit sem érdekel.

Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság egyik alelnöke jelentette be szerda délben, hogy megindul az eljárás. „Alapos jogi elemzésnek vetettük alá a törvényt, amelyek alapján fõként a szolgáltatásnyújtás és a letelepedés szabadságát korlátozza" – mondta röviden, és hozzátetette, hogy az uniós alapjogok betartatásáért felelõ másik alelnök, Frans Timmermans beszél majd a részletekrõl az Európai Parlamentben. Délután három órakor kezdõdik a Magyarországi helyzetrõl szóló vita, ahol Orbán Viktor is felszólal majd.

Az Európai Bizottság azt hazudja, "nem a Közép-európai Egyetem miatt indít eljárást, hanem mert olyan problémákat lát a törvényben, amelyek általában korlátozhatják a felsõoktatási intézmények mûködését az Európai Unióban"

A magánpiaci oktatási intézményekre is vonatkozik az az európai uniós alapelv, hogy a szolgáltatások szabad mozgását csak nagyon indokolt esetben lehet korlátozni az EU-ban. Az Európai Bizottság úgy gondolja, hogy a törvény túlságosan korlátoz, amikor például megszabja, hogy egy egyetemet hogyan hívhatnak, illetve, hogy csak akkor végezhet külföldön is oktatási tevékenységet, ha az anyaországában is végez hasonlót.

A Világkereskedelmi Szervezet (WTO) szabályaiba is ütközhetnek ezek a megkötések, ami miatt pedig az EU-nak kell tartania a hátát a világszervezet felé. A WTO-ban az Európai Bizottság képviseli az egész Európai Uniót, és a kereskedelmi biztos, a svéd Cecilia Malström háttérbeszélgetéseken már most jelezte, hogy változtatni kellene a magyar szabályokon, ha az EU el akarja kerülni a konfliktust a WTO-val.

A magyar kormánynak két hónapon belül reagálnia kell a bizottság aggályaira egy hivatalos levélben. A magyar válasz fényében ezután eldöntik, hogy van-e rá szükség, hogy változtassanak a törvényen. Ha igen, akkor a bizottság egy következõ levélben felszólítja majd a kormányt, hogy végezze el a módosításokat. Újabb két hónapja lesz rá a kormánynak, hogy rendezze a helyzetet. Ha nem teszi, az Európai Unió Bíróságára kerül az ügy.

Az Európai Bizottság elkészítette a válaszait a nemzeti konzultáció állításaira is, amelyek sok helyen „nem felelnek meg a valóságnak, és félrevezetõek – mondta Dombrovskis. – Fontos, hogy helyretegyük a dolgokat, és közzétegyük a saját válaszainkat a kérdõívre" – jelentette ki.

Ahogy Borbély Zsolt Attila erdélyi politológus, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke mondta :

"Kedves István, örülök, hogy nem fogsz nemzetárulózni, ez mindenképpen becsülendõ dolog. Persze okot sem fogok erre adni. Én sem téged neveztelek nemzetárulónak, hanem a Jobbik több lépését, amihez persze sajnos neved és szavazatodat adtad. Azt neveztem egyébként nemzetárulásnak, hogy a CEU-ügyben Soros és Gyurcsány oldalára álltatok. Nem tudom, hányan veszik be a magyarázkodásodat az alkotmánybíróságról meg a jogállamról, de elárulok valamit. Mióta elkeseredett hangú. felháborodott vallomásomat közzétettem e fórumon nem gyõzök reagálni a volt Jobbik-szimpatizánsok gratulációira. Egyetértésükrõl biztosítanak Göteborgból, Csíkszeredából, Sepsiszentgyörgyõl, Aradról, Temesvárról, Bánhegyesrõl, Budapestrõl, a Felvidékrõl, a Délvidékrõl s még hosszan sorolhatnám. Politikai megnyilatkozásaimat a Facebookon általában 5-10-15 ember szokta egyetértõleg Like-al jutalmazni, a tegnapi szöveg 200-nál tart. Alatta nyugodtan elolvashatod a levélfolyamot, néhány aktív Jobbikos politikust leszámítva senki nem szállt vitába az általam írottakkal. Ez a fõ probléma, István. Hogy olyan útra léptetek, melyen a nemzetben gondolkodó tábor nem fog követni benneteket. Hála Istennek, egyébként, mert az lenne a szomorú, ha gondolkodó értelmiségiek bevennék az egyre gyengébb lábakon álló hivatalos propagandátokat, hogy a kormány mást sem tesz csak lop és rombol, hogy ellenségképet kreál (nem kreál, felveszi a harcot az ellenségekkel, nagy különbség!) hogy, Orbán = Gyurcsány és hasonló valótlanságok. Nem én választottam új utat, hanem ti, és ez egyre nyilvánvalóbb lesz egyre több embernek. csak a vak nem látja. Jövõre pedig jön a hidegzuhany, amikor nemhogy nem fogtok gyõzni, de itt és most Szotyori kollegád mintájára fogadok veled, hogy kevesebb szavazatot fogtok elérni, mint 2014-ben. És ott álltok majd egy heterogén, értékrendjében zavaros szavazóbázissal, egy elkeseredett tagsággal és egy hitelét vesztett vezetõséggel. Kár értetek, nagyon kár."

Amúgy még akkor is veszélyes a liberális álvicil és média világ, ha mi azt hisszük nem értünk egyet vele és annyival lerendezzük. Az ember közösségben él, ahol a csoportnyomás is hat, a liberális kevesek agresszív - asszertív élcsapatának hatására a közgondolkodás is manipulálható. A liberális propagandát nemcsak a tévében látod vagy a neten olvasod, hanem Pistától meg Julitól hallod, akik azonban szintén médiahatások alatt állnak. Csoport dinamika a részbeni magyarázat arra is, hogy miért van Budapesten több ballib szavazó mint vidéken. Médiavezéreltebbek, kevésbé tudatosak, minál tájékozottabbnak hiszik magukat annál inkább, hiszen csak kizárólag a liberalisták kínálatából válogatják össze "saját" véleményüket. A felsőoktatás ceu-n kívüli része sem épp jobboldaliságáról híres, presszionálva vannak a ballib világhoz. NEM a kormányhoz.

Nem menő dolog saját jövőnk ellehetetlenítőit, idegen gyarmatosítókat, az ország kifosztására szövetkezőket sztárolni csak mert menő szidni a Fideszt. Ha van miért, az sem jelenti hogy a másik banda jobb lenne. Ezek legelább tudnak korrigálni, meg a népre hallgatni. Lám, visszavonták az előző jegyzetben említett hároméves munkaidőkeret törvényt is. Nem, ez nem a jÓbik érdeme. :)

Soros idejön, utasítja az eu vezetését az meg egyből teljesíti a nem létező világhatalom küldöttjének parancsait. Ennyi.

Tényleg olyan európai meg demokratikus dolog fékekért és ellensúlyokért aggódni, meg magukért a hazaáruló libsikért is - amikor ők így állnak mihozzánk?!

Nem muszáj bedőlni a momentum féle nemúj politikai erőknek, akiknek valahogy túl hamar sikerül feltörniük : előző ballib kormányok embereihez kapcsolódó kapcsolati tőke és szervezettség, pénz, média támogatás...

http://www.hidfo.ru/2015/09/uj-balliberalis-politikai-ero-robbanhat-be-magyarorszagra/
http://www.hidfo.ru/2017/03/balliberalis-gyokerek-megalakult-az-uj-ellenzeki-part/
http://magyaridok.hu/belfold/balliberalis-gyokerekbol-taplalkozik-momentum-1462900/
http://www.hidfo.ru/2017/04/ekkora-befolyasa-van-a-liberalis-sajtonak-magyarorszagra/

Új balliberális politikai erő robbanhat be Magyarországra

Annak ellenére, hogy az ellenzék véleményformálói szerint Magyarországon a kormány kiterjedt propagandát folytat, a tények épp ennek ellenkezőjét mutatják: a kormány elveszíti a negyedik hatalmi ágat, miközben a külföldről mozgatott ellenzék monopóliumhoz jut.

A közvélemény-kutató intézetek rendszerint a pártok támogatottságának arányaiból valószínűsítik az országgyűlési választások kimenetelét. Az információ alapú társadalomban azonban a jelenlegi helyzet mindig átmeneti állapot – a médiában uralkodó erőviszonyok meghatározó szerepet töltenek be a politikai viszonyok formálásában. A pártok támogatottságának mai állásából semmilyen biztos következtetést nem vonhatunk le a 2018-as országgyűlési választások várható eredményeire vonatkozóan, a médiaviszonyok alapján azonban valószínűsíteni lehet a pártok támogatottságát befolyásoló új trendet.

Az információáramlás módja és sebessége a különböző korcsoportok esetében jelentős eltérést mutat, míg az 1980 után született Y generáció és Z nemzedék – ha egyes kutatások szerint passzivitásban is figyeli – gyakorlatilag valós időben követi a közéleti események alakulását. Ezzel összhangban, a közvélemény formálásának oroszlánrésze ma már nem a televízióban, hanem okos-telefonokon és a világhálón zajlik, míg a hagyományosnak nevezhető információtovábbítási módszerek háttérbe szorulnak. A politikai viszonyok alakulásának hosszú távú trendjét így nem az összes médiafelület (TV, rádió, nyomtatott sajtó, stb.) eléréseinek száma alapján lehet valószínűsíteni, hanem elsősorban azt kell vizsgálni, ki és milyen arányban tudja a saját maga által feldolgozott információt eljuttatni a fiatalok kezében lévő okostelefonra – mert ha 2018-ban nem is, 2-3 parlamenti ciklus elteltével az a politikai erő nyeri az országgyűlési választásokat, amely most legnagyobb arányban tudja elérni a fiatalokat az online sajtón és közösségi alkalmazásokon keresztül.

A fentiek alapján – az Y és Z nemzedék fokozott figyelembe vételével – kijelenthető, hogy Magyarországon egy minden eddiginél erősebb alapokon álló liberális médiamonopólium épül. Ez a folyamat 2012 nyarán kezdődött a Heti Világgazdaság és Index közti határok elmosódásával, majd 2014-2015-ben a kormánymédia egy részében végrehajtott puccsokkal folytatódott. Miközben közhelynek számít a magyar társadalom jobbra tolódását emlegetni, mára az Y és Z nemzedék esetében a jobboldali sajtóelérés perifériára szorult. A hazánkban épülő liberális médiamonopólium elsöprően magas arányban tudja elérni azokat a fiatalokat, akik életkoruk alapján a következő 2-3 parlamenti ciklus alatt fognak politikailag aktívvá válni.

A kormánymédia nem ér el a fiatalokhoz, de ha elér, számukra érthetetlennek és nevetségesnek hat. Ez részben visszavezethető arra, hogy a liberális média véleményformáló hatása erősebb, és elsődleges erőként formálja a fiatalok éppen aktuális kormányról alkotott véleményét – részben arra, hogy a kormánymédia újságírói és "dizájnerei" maguk is valamely idősebb generáció képviselői. Eközben a "fiatalok közt legnépszerűbb" jobboldali ellenzék máig nem tudott erős online médiát felépíteni, a gazdasági érdekközösségekkel kötött kompromisszum pedig épp a véleményformáló erejű tartalom megjelenését akadályozza.

Az alábbi grafikon alapján látható, ki uralja a negyedik hatalmi ágat Magyarországon:

Az olvasó véleményét azonos politikai preferencia mentén formáló lapok olvasóközönségei értelemszerűen nem teljesen fedik egymást, így bizalmas jellegű adatok nélkül pontos elérés nem állapítható meg – de az nagy vonalakban látható, hogy az információs technológiát aktívan használó generációk számára a liberális sajtó tízszer akkora médiabirodalmat képvisel, mint a kormánymédia, vagy a jobboldali ellenzéki sajtó.

A fentiek még figyelemfelhívóbb vonatkozása, hogy a meghatározó liberális közéleti portálok jelenleg senkit nem támogatnak. 2012 óta egy szemmel látható, erőteljes összpontosulás zajlik, melynek során Magyarország – és Kelet-Közép-Európa – legnagyobb liberális médiamonopóliuma épül, de ez a médiaerő egyelőre semmilyen politikai erőt nem támogat. Propagandát biztosítanak a kormány eltávolítására törekvő, Soros György alapítványi hátteréhez köthető "civil" megmozdulásoknak, de alapjaiban véve se a Demokratikus Koalíciót, se a Magyar Szocialista Pártot nem mutatják be komolyan vehető politikai erőként – ami arra utal, hogy valaki ezt a jelenleg összpontosuló médiabirodalmat egy később megjelenő, új politikai erő számára építi.

Kövér László hetekkel ezelőtt kijelentette; könnyen lehet, hogy jelenleg folytatják külföldi tanulmányaikat olyan személyek, akiket idegen érdekközösségek majd visszaküldenek Magyarországra és beinjektálnak a magyar politikai életbe, hogy így biztosítsák saját fennhatóságukat hazánk felett. Ez az állítás megalapozottnak tűnik, mert teljes mértékben kizártnak tekinthető, hogy valaki politikai célok nélkül építsen médiamonopóliumot – főként olyat, ami a többségi társadalom elvárásaival ellentétes tartalmakat közöl, így profitszerzés céljából sem a leghatékonyabb médiaeszköz. A most összpontosuló liberális médiamonopólium idővel támogatni fog valakiket, akik talán már itt vannak az országban, talán még külföldi tanulmányaikat folytatják, és évek múlva fognak látszólag új politikai erőként belépni a magyar közéletbe. Addigra mind a kormány, mind pedig a jobboldali ellenzék lépéseket kell tegyen arra, hogy a liberalizmus fennhatóságát a negyedik hatalmi ág felett megszüntesse – mert akkor, amikor megjelenik a Nyugat által egységesen elfogadhatónak tartott balliberális civil vezető, akinek minden lépéséről valós időben tudósít a liberális sajtó, már késő lesz.

Balliberális gyökerek: megalakult az új ellenzéki párt

Balliberális gyökerekből táplálkozik a Momentum Mozgalom, a pártalapításban ismert politikusok gyermekei vállaltak vezető szerepet – áll a Magyar Idők beszámolójában. A MoMo közéleti megítélésében Soros György megítélése jelenti a fő választóvonalat.

A Soros György féle Open Society Foundation-ről semleges vagy pozitív kontextusban beszélő sajtóorgánumok semleges vagy pozitív hangnemben beszélnek a Momentum Mozgalomról, az OSF-t negatív kontextusba helyező sajtó pedig negatív kontextusban beszél az újonnan megalakított pártról. Bár az új politikai szervezet próbálja leplezni külföldi támogatottságát, a fentiekből látható, hogy Soros György személye jelenti a fő választóvonalat az új párt megítélésében.

A nyílt társadalom elgondolását és államellenes szemléletet képviselő sajtóban itt olvasható hosszas jellemzés a pártvezetőről, aki alig, hogy megérkezett Magyarországra, máris pártot alapított és teljes sajtótámogatást kapott hozzá.Új balliberális politikai erő robbanhat be Magyarországra

A Magyar Idők azonban részleteket is közöl a nemrég alakult pártról: „Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselője Haris Évát, a szocialista párt választmányának egykori elnökhelyettesét nevezte meg mint a mozgalom egyik fő szervezőjét. A politikus kijelentette: „az MSZP-n belül már hónapok óta nyílt titok volt, hogy Haris Éva gründol valamit, és milyen érdekes, hogy a Momentum mögött éppen Haris Éva meg a pénze tűnik fel. Ez számomra világosan Éva műve, mert ingatlanmogul férje segítségével megvan az a képessége, hogy finanszírozzon egy új alakulatot." – írták.

Amellett, hogy az új párt mögött egy oligarcha-gyanús személy áll, a lap kitér arra is, hogy ez az új balliberális párt még mindig a régi módszerekkel próbálkozik, vagyis megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy a semmiből építkező fiatalok közösségéről van szó, akik valamiféle támogatók nélküli, új erőt jelentenek. „Lehet, hogy sokakkal még el lehet hitetni, hogy nulláról lehet hálózatot építeni, de mi tudjuk, hogy az kegyetlenül sok pénzbe kerül. A hálózatépítést aranyos, helyes, munkanélküli, fizetés nélküli szabadságon lévő fiatalok pont nem tudják megcsinálni. Ez bizony több száz milliós tétel, amelyet nem lehet csak úgy leakasztani a falról."

Az újonnan alakult párt megítélése láthatatlanul is összefügg Soros György személyével: azok a nagy sajtóorgánumok, amelyek Soros Györgyről pozitív alakként beszélnek, támogatják a Momentumot – akik elítélik Soros tevékenységét, azok pedig nem. Miközben egy új magyarországi párt – amennyiben demokratikus úton akar érvényesülni – elsősorban a magyarországi szavazókkal kellene megismertesse magát, a Momentum vezetői már a megalakulás pillanata előtt külföldi sajtóorgánumokban népszerűsítették magukat. Könnyen tetten érhető liberális gyökerek, Soros György patáival: még formát se öltöttek a párt belpolitikai célkitűzései, de hogy külpolitika terén mit fognak tőlük elvárni a támogatóik, az már a párttá alakulás előtt kiderült.

Balliberális gyökerekből táplálkozik a Momentum

Magyar Idők http://magyaridok.hu/belfold/balliberalis-gyokerekbol-taplalkozik-momentum-1462900/

Főképp ismert, balliberális politikusok gyermekei vállaltak vezető szerepet a Momentum Mozgalom létrehozásában. Az egyelőre kérdéses, hogy a MoMo pontosan milyen forrásokból finanszírozza a gördülékenyen haladó hálózatépítést, mint ahogy az is, miből fizették az olimpiaellenes kampányt. A hazai ellenzéki pártok jelentős része komoly anyagi problémákkal küzd, ezért képtelenek pénzügyi támogatásra, a hozzájuk kötődő „civileket" pedig köztudottan külföldről pénzelik. Tény ugyanakkor, hogy az Index és a Soros-pénzből működő 444.hu hathatós, permanens támogatást nyújt a mozgalomnak.

Évek óta vártak a megfelelő „pillanatra"
Szükség volt egy új, fiatal értelmiségi elitcsapatra
Felkészítették a Momentum tagjait
Kik pénzelik őket?
A szocialista párt választmányának egykori elnökhelyettese látja el őket tanácsokkal
Fekete-Győr András elnök megvilágosodása
Ismert balliberális politikusok gyerekei tűnnek fel

Egy, a Momentumhoz hasonló szervezet létrehozásának gondolata már évekkel ezelőtt megfogalmazódott. Az ok kézenfekvő volt: a balliberális garnitúra elhasználódott, a kormányzati hatalom megszerzésére esélye sincs, ezért nem érdemes rá sem pénzt, sem energiát áldozni. Ez már akkor világossá vált, amikor a kiszemelt személy, Bajnai Gordon nem tudta végrehajtani az akkori mestertervet: mindenkit összefogni és „Együtt" leváltani Orbán Viktor kormányát. Ezt főképp az úgynevezett politikai bölények, az örökös túlélők befolyása, a fiatalabb generáció gyenge minősége tette lehetetlenné. Ezen a ponton háttérbeszélgetéseink során leszögezték, nem Bajnai Gordonnal volt probléma, aki meggyőződésük szerint „kiváló koponya",

ám az említett okokból még a tengerentúli Soros-segítség is kevésnek bizonyult.

Szerintük amennyiben a volt kormányfő számlájára bármit írni lehet, az az, hogy nem bizonyult lelkileg stabilnak, „ütésállónak".

A hazai olimpia megakadályozását dobbantónak használták

Ha pedig valami összeomlott, azt ismét fel lehet, fel kell építeni.

Szükség volt tehát egy új, fiatal értelmiségi elitcsapatra, amely a Fidesz mintájára párttá alakul és politikai hatalomra tör. Ezt nevezték el Momentum Mozgalomnak (MoMo), amely az olimpiaellenes akciójával országos ismertséget szerzett.

Rövid idő alatt negyedmillió aláírást szedtek össze a jól szervezett kampányban.

A mozgalom tagjai fiatalok, iskolázottak, tájékozottak és intelligensek. Ahogy forrásunk fogalmazott: „a legfontosabb, hogy megvan bennük a kellő motiváció, az akarat" a hatalom, a befolyás megszerzésére. Hozzátette:

„ez természetesen egy hosszú távú elképzelés, ám meghatározó értelmiségi, pénzügyi körök számára reménnyel kecsegtető befektetés".

Az világosan látszik, hogy a Momentum tagjait felkészítették, kommunikációs tréningeken vettek részt. Ezek a képzések kiterjedtek a sajtó kezelésére, az üzenetek világos, közérthető megfogalmazására is.

Az is nyilvánvaló, hogy a Momentum számos sajtóorgánum részéről kap kiemelt – ahogy mostanában mondani szokás: kritika nélküli – támogatást.

Vélhetően senki nem csodálkozik, ha a 444.hu-t, a magát függetlennek nevező, Soros-pénzből működtetett internetes felületet, illetve az Indexet emeljük ki példaként, de persze hosszasan sorolhatnánk a MoMo által megigézett médiumokat.

Háttérbeszélgetéseinken az is egyértelműen kiderült, hogy

a Momentum már ismert tagjai, vezetői korántsem esnek távol az egykori szocialista, szabad demokrata politikai elittől, illetve a velük korábban erősen szimpatizáló amerikai és európai balliberális fősodortól.

A politika természetének megfelelően tehát semmi más nem történik – amint azt már fent említettük –, mint hogy megpróbálják újraépíteni az Országgyűlésből kihullott SZDSZ-t és a Gyurcsány Ferenccel megterhelt, zsákutcában vergődő, atomizálódott baloldalt.

De kikkel és kiknek a segítségével történik mindez? A balliberális oldal nem igazán képes anyagilag támogatni a szerveződést, hiszen komoly pénzügyi problémákkal küzd. A hozzájuk közel álló „civilek" is csupán Soros György dollárinjekcióival működnek.

Egyelőre a sajtó is csak találgat, néhány név azonban már nyilvánosságra került a lehetséges háttéremberek közül.

Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselője Haris Évát, a szocialista párt választmányának egykori elnökhelyettesét nevezte meg mint a mozgalom egyik fő szervezőjét.

A politikus kijelentette: „az MSZP-n belül már hónapok óta nyílt titok volt, hogy Haris Éva gründol valamit, és milyen érdekes, hogy a Momentum mögött éppen Haris Éva meg a pénze tűnik fel. Ez számomra világosan Éva műve, mert ingatlanmogul férje segítségével megvan az a képessége, hogy finanszírozzon egy új alakulatot. (…) Lehet, hogy sokakkal még el lehet hitetni, hogy nulláról lehet hálózatot építeni, de mi tudjuk, hogy az kegyetlenül sok pénzbe kerül. A hálózatépítést aranyos, helyes, munkanélküli, fizetés nélküli szabadságon lévő fiatalok pont nem tudják megcsinálni. Ez bizony több száz milliós tétel, amelyet nem lehet csak úgy leakasztani a falról" – nyilatkozta Szanyi Tibor.

Haris Éva sem tétlenkedett, nyílt levélben válaszolt az MSZP-s politikusnak. Nem is akárhogy. Nézzük, mit is felelt, íme, betűhíven: „Ha még senki nem mondta volna, lefőtt a kávéd, sem Rád, sem a Hozzád hasonlókra nincs már szüksége Magyarországnak. Tudom, hogy most minden manővert megpróbálsz, hogy EP-képviselő maradhass, ha adhatok egy tanácsot, ez nem jó track, a Fidesz nem fog megvenni. Én évekkel ezelőtt visszavonultam, tedd Te is ezt. Add át a terepet azoknak a fiataloknak, akik képzettebbek, intelligensebbek, elegánsabbak és józanabbak mint Te" – fakadt ki.

A Momentummal való kapcsolatát Haris elismerte, majd tovább ostorozta a szocialistákat.

Mint írta (mármint Szanyinak): „Furcsa, hogy Neked nem tűnt fel éveken keresztül, hogy az MSZP-ben is a fiatalokkal foglalkoztam, valószínűleg aludtál, amikor az ifjúsági előterjesztéseket mantráztam. Az sem tűnt fel, hogy fiatalokkal létrehoztuk a Klubnext mozgalmat. Igaz, erre Ti soha nem voltatok vevők, mert még a koporsóból is a képviselői igazolványt akarjátok lengetni, nem akartátok a saját utánpótlásotokat kinevelni. Így találkoztam a Momentummal is, talán kicsit korábban, mint mások, és azonnal láttam, hogy azok közül az ifjúsági csoportok közül, amelyeknek figyelem és néha segítem a tevékenységét, mennyivel elszántabbak, mennyivel kiforrottabbak."

De kik is azok a fiatalok, akik miatt Haris Éva és Szanyi Tibor így hajba kapott? Elsőként ejtsünk néhány szót Fekete-Győr Andrásról. Már csak azért is, mert ő a párttá szerveződő mozgalom elnöke.

A borostás fiatalemberről az Indexnek valamiért Orbán Viktor jutott eszébe.

Tény, hogy mindketten jogi diplomát szereztek. Fekete-Győr egyik nyilatkozatában fontosnak tartotta leszögezni, hogy 2010-ben a Fideszre szavazott, ám – mint mondta – hamar kiábrándult. 2014-ben a párizsi Nemzetközi Kereskedelmi Kamaránál volt szakmai gyakorlaton, 2015-ben Budapesten a General Electricnél dolgozott követeléskezelőként. Saját bevallása szerint 2014 januárjában történt meg nála a politikai fordulat.

Éppen egy indexes videót nézett, amikor rájött, hogy az MSZP–Együtt–DK–PM–Liberálisok által akkor összekovácsolt alakulat mennyire reménytelen helyzetben van.

Állítólag ekkor döntötte el, hogy létrehoz egy politikai közösséget, majd pedig egy pártot, amely alternatívát nyújt.

Hajnal Miklós

Nem elhanyagolható körülmény azonban, hogy Fekete-Győr kikkel rakta le a mozgalom alapjait. Kezdjük talán Hajnal Miklóssal, aki a szombati tisztújításig elnökségi tag volt, és akit a mozgalom agyaként emlegetnek. Ő a Soros György által alapított Közép-európai Egyetemen volt kutatósegéd. Jelenleg politológiát és közgazdaságtant tanul Oxfordban, júniusban végez.

Mécs Imre egykori szabaddemokrata politikus, volt szocialista országgyűlési képviselő egyik fia is a Momentumot erősíti

Mécs János is a Momentumot erősíti. Róla a legfontosabb, ami elmondható, hogy Mécs Imre fia. Mint köztudott, Mécs Imre az SZDSZ egyik emblematikus politikusaként vált ismertté, 2006-ban azonban már az MSZP színeiben indult a parlamenti választásokon.

Az elnökségi tagok sorában foglalt helyet szombatig Csala Dániel, az ő neve alatt jegyezték be tavaly november 3-án a mozgalmat. Fekete-Győrhöz hasonlóan ő is jogász végzettségű. Jelenleg saját, 2014-ben bejegyzett kft.-jét, a Trip-estet igazgatja. A cég fő tevékenységi köre ingatlanok bérbeadása. A társaságban felbukkan egy Daniel Roichman nevű izraeli állampolgár is, kézbesítési megbízottként pedig az az Albecz Zsuzsanna van feltüntetve, aki a Momentum egyik alapítója.

Albecz Zsuzsanna egyébként a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát, az Izraeli Kulturális Intézet, illetve a Szochnut–ZSOIK Alapítvány munkatársa. (A Szochnut – The Jewish Agency For Israel – elsődleges célja, hogy kapcsolatot teremtsen Izrael és a diaszpóra zsidósága között. Eredetileg cionista szándékkal hozták létre csaknem száz éve, a mai napig is az Izraelben letelepedni vágyók legfőbb segítője.)

Donáth László evangélikus lelkész, volt MSZP-s parlamenti képviselő lánya is tag

Szintén az elnökség tagja volt hétvégéig Donáth Anna Júlia, akinek édesapja nem más, mint Donáth László evangélikus lelkész, egykori szocialista országgyűlési képviselő. Donáth Anna szociológusi tanulmányait részben Amszterdamban folytatta. 2016-ban a Soros György birodalmához tartozó Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületnél helyezkedett el.

Soproni Tamás jelenleg is a Momentum elnökségi tagja. Róla köztudott, hogy a 2014-es önkormányzati választáson éppen a Fekete-Győr által reménytelennek tartott Együtt–MSZP–PM–DK jelöltjeként indult Budapesten, a VI. kerület 7-es számú választókörzetében. A mozgalom aktivistáinak koordinátoraként ténykedik, emellett saját fordítócégét is működteti.

Radnóti Sándor filozófus, volt SZDSZ-es politikus fia a mozgalom külpolitikai koordinátora

A Momentum tagjai között felbukkan Radnóti Sándor filozófus, a Soros Alapítvány könyvpályázati zsűrijének egykori elnöke, volt SZDSZ-es politikus fia, Radnóti András is mint külpolitikai koordinátor. A fiatalemberről, aki több külföldi egyetemen tanult, egyebek mellett azt érdemes tudni, hogy Göncz Kinga európai parlamenti képviselő irodájában munkálkodott.

(Csak emlékeztetőül: Göncz Kinga a Medgyessy-kormányban az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium államtitkára volt, majd 2004-ben, Gyurcsány Ferenc kormányra kerülése után a tárca vezetője lett. Gyurcsány 2006-ban, a választások után őt bízta meg a Külügyminisztérium irányításával, később ő volt az MSZP listavezetője az EP-választáson.) A fiatal Radnóti 2013 telén egy nem túl terjedelmes írásban vázolta fel Bajnai Európa-politikájának lehetséges irányait, tanácsokat adva a volt kormányfőnek.

Tabajdi Csaba volt szocialista EP-képviselő fia is a Momentumban tevékenykedik

És akkor ejtsünk szót Tabajdi Péterről, Tabajdi Csaba szocialista politikus fiáról is, aki szintén a mozgalomban tüsténkedik, bár korábban az MSZP informatikai rendszerén munkálkodott.

Zárt ajtók mögött alakult párttá a MOMO

Zárt ajtók mögött és teljes titoktartás mellett alakult párttá és bejelentette a jövő évi országgyűlési választásokon való indulását szombaton az úton-útfélen a nyitottság és átláthatóság politikáját hangsúlyozó Momentum Mozgalom. Az országos pártpolitizálásra készülő egyesület elnöke Fekete-Győr András maradt.

Ekkora befolyása van a liberális sajtónak Magyarországra

http://www.hidfo.ru/2017/04/ekkora-befolyasa-van-a-liberalis-sajtonak-magyarorszagra/

A Publicus Intézet reprezentatív méréséből kiderült, hogy öt hónap alatt másfél millió ember véleménye változott olyan irányba, mint amit a liberális sajtóorgánumok összehangolt módon, hónapok óta propagálnak.

Az Index.hu beszámolója szerint a Publicus Intézet végzett egy reprezentatív felmérést, melynek eredményei szerint ma a választók 26%-a úgy gondolja, hogy a magyar kormány külpolitikája Oroszország érdekeit képviseli. Tavaly novemberben ez az érték még csak 9 százalék volt, ami azt jelenti, hogy öt hónap alatt közel másfél millió embernek változott meg a véleménye ezzel kapcsolatban.

Tegnap szintén az Index egy publicisztikája ismerte be, hogy az ellenzéki mozgalmak és a nagyobb sajtóorgánumok az utóbbi hónapok során megpróbálják azt a képet rögzíteni az emberekben, hogy a magyar kormányfő Oroszország érdekeit szolgálja, és ez egy összehangolt stratégia a részükről. Ennek a propagandatevékenységnek a hatása kezd láthatóvá válni a Publicus Intézet áprilisi kutatásának eredményeiben.
Másfél millió ember véleményét manipulálta a Bilderberg-csoport szponzorának kezében lévő hírportál.

A fentiek alapján látható, hogy ma a külföldi érdekközösségek kezében lévő liberális sajtóorgánumok képesek a magyar közélet formálására olyan mértékben, hogy az alkalmas az országgyűlési választások kimenetelének befolyásolására.

Nemzetbiztonsági szempontból egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen határvonalat lehet húzni azon a téren, hogy a demokratikus választások kimenetelét magyarországi eredetű tényezők befolyásolják, vagy külföldi beavatkozás eredményeként változnak meg az emberek választási preferenciái. Mivel a Publicus méréseiből egyértelműen kitűnik, hogy a külföldi érdekközösségek a médián keresztül képesek a magyarországi demokratikus választások befolyásolására, ezeknek a sajtóorgánumoknak a működése nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

http://latoszogblog.hu/blog/a_baloldal_sirasoja

A baloldal sírásója

2017. április 16.

Címkék: USA, civil szervezetek, Soros György, CEU

Schmidt Mária történész

„If you want to make the world a better place,
take a look at yourself, and make a change."

Michael Jackson: „Man in the Mirror"

Esettanulmány

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hatalmas bányavidék a közeli Trepcában, ahol mintegy 40 bányából nyertek ki aranyat, ezüstöt, cinket, ólmot és kadmiumot. Ezek a bányák munkát adtak az ott élőknek. Egyikük, a koszovói Zvecan különösen gazdag lelőhellyel rendelkezett. Történt egyszer, hogy az 1995-ben alapított International Crisis Group (ICG), a nagytekintélyű, független, szakértőkből álló kutató és elemző intézet, amelyet azért hoztak létre és működtetnek, hogy elkerülhessük a háborúkat és egy békésebb világot építhessünk fel és amelynek igazgatótanácsában fiával együtt maga a nagy filantróp, a mellékállású emberbarát Soros György is helyet foglal, és persze bőkezű adományokkal biztosítja a működését, kiderítette, hogy Koszovó jövője szempontjából döntő fontosságú lenne a trepcai termelés felfuttatása. Az ottani természeti kincsek kiaknázása ugyanis nagy szerephez jut majd, ha Koszovó önállóvá válik. Az ICG független szakemberei szerint ugyanakkor, felettébb sajnálatos módon, az ottani kitermelés alulfinanszírozott, az üzemek rosszul vezetettek, a természetre és az egészségre károsak. Ja, és az ott élőket Belgrád kizsákmányolja. „Trepca Koszovo Berlini Fala. Hosszú idők óta a koszovói albánok ellenállásának és a szerb elnyomásnak a szimbóluma."− érveltek szakmailag. Aztán kitört a koszovói háború.

Pár hónappal később a bevonuló ENSZ-erők helyi vezetője: Bernard Kouchner, aki az ugyancsak Soros által pénzelt Orvosok Határok Nélkül mozgalomból jött, megdöbbenve fedezte fel, hogy a trepcai bányákban és a zvecani gyárban végzett munka milyen ártalmas az egészségre, főleg ami a gyerekeket és a terhes anyákat illeti. Az ENSZ-erők ezért haladéktalanul kisajátították a bányákat és a feldolgozó üzemeket. Majd egy nagyvonalú gesztussal minden koszovói tulajdont. A véletlenek egybeesése miatt alakulhatott úgy, hogy Soros magánbefektető cége pont akkor kapott lehetőséget, hogy 50 millió dollárt fektessen be a területen. Ezzel párhuzamosan az USA kormánya 100 millió dolláros határig kötelezettséget vállalt a balkáni befektetésekre.

Sorost 16 másik jelentkező közül választották ki, feltételezhetően nyílt és fair közbeszerzési eljárásban. Lett tehát finanszírozás Zvecanban, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy a bányászat ne károsítsa tovább az ott dolgozók egészségét, különös tekintettel a terhes anyákra és a gyerekekre. Mindez a nyílt társadalom elvárásainak és a független szakértők iránymutatásainak megfelelően történt, ahogy máshol is, minden alkalommal, ahol az események happy enddel zárulnak. Ezt a történetet egy korábbi cikk alapján azért idéztem fel, http://www.antiwar.com/rep/szamuely/szamuely50.html mert nem olyan rég és nem is olyan messze tőlünk esett meg, akkor, amikor sokan közülünk még nem sejtették, hogy Soros és hálózata mindenhol hasonló módszerekkel, hasonló recept szerint, hasonló célokat szem előtt tartva működik. Amikor az üzlet már nem elég lukratív, odébb állnak, és csapot-papot otthagynak. A bányákat és a ráépülő üzemeket Koszovó nemrég vette állami tulajdonba, amit az észak-koszovói szerbek nem hajlandóak tudomásul venni.

A recept

A recept egyszerű. Szemelj ki egy megszerzésre érdemes üzleti célt. Küldd oda a civiljeidet, destabilizáld a területet, szervezz hozzá megfelelő médiahátszelet, kreálj káoszt, és ha megvan, te legyél az, aki megszervezi a segítséget az újjáépítéshez és közben kimazsolázza a legjövedelmezőbb üzleteket. Bontsd le a határokat, hogy azok ne akadályozzák a mozgásodat. Bontsd le a nemzeti szuverenitást, hogy az ott lakók, vagyis a helyiek érdekei ne hátráltassanak. Vedd meg a szakértőket, pénzzel, ösztöndíjjal, díjjal, hírnévvel, elismeréssel, hájpolással, kit, mivel kell és lehet. Nevezd őket szakértőknek, függetleneknek, demokratának, nyitottaknak. Akadályozd meg, hogy beszédhelyzetük kiderüljön, hogy szakmai alkalmatlanságuk napfényre kerüljön, ahogy ez az általános felmelegedésre vonatkozó adatok másodszori, nyilvánvaló és szervezett meghamísításának kipattanásakor történt. Vedd meg tehát a helyi médiát, tv-t, rádiót, napi és hetilapokat, valamint az interneteseket, nevezd őket is függetleneknek, és fizesd meg őket azért, hogy az általad meghatározott célokért dolgozzanak. Díjazd és sztárold őket is. A Soros pénzzel kitömött médiumok arról ismerszenek meg, határon innen és túl, hogy a régi lenini taktikát követve mindig személyre támadnak. Sohasem az üggyel, az állításokkal, a felvetésekkel vitatkoznak, azok cáfolatával nem fárasztják sem magukat, sem a nagyérdeműt. Ők a személyeket félemlítik, és ha ez nem elég, semmisítik meg, ezért újságírói, aktivistái a karaktergyilkosságok specialistái.

A Soros-féle civilnek nevezett szervezetek, amiket szintén úri módon eltart, ugyancsak mind „függetlenek" és persze a „szakértelem" letéteményesei. Előszeretettel hivatkoznak magukra illetve egymásra „objektívként"is. Lelkesen és zokszó nélkül csatasorba állíthatóak minden olyan alkalommal, minden olyan célért, amit a Soros birodalom számukra kijelöl. Soros hatalma és példátlan befolyása ezekből a mindent behálózó segédcsapatokból, ezekből a határokon átívelő hálózatokból áll. Őket mozgatja szervezetten és koordináltan. Esetenként az USA külpolitikai érdekeivel összhangban, esetenként azokkal ellentétesen, sokszor azokat kiszolgálva, máskor a helyi vezetőkkel kötött időleges megállapodások mentén, de mindig pontosan körülhatárolható busás anyagi haszon reményében. Végül is üzletember, pontosabban olyan spekuláns, aki mások tönkretételével keres pénzt, halmoz fel busás nyereséget.

A Szovjet birodalomból Soros birodalom lett

A háttérben zajló nagy játszmák, amiket szuperhatalmak, regionális erőközpontok és helyi kijáróik játszanak, gyakran nem sejlenek fel számunkra, de bizonyos idő elteltével azért összeáll a kép. A lényeg mindig ugyanaz: új befolyási övezetek birtokbavétele, vagy a már meglévők megtartása. Így volt ez a szovjet birodalom összeomlása után keletkezett hatalmi, befolyási vákuum esetében is. A mából visszanézve megállapíthatjuk, hogy régiónkban az 1990-es évtized elejére aránylag zökkenésmentesen, kevés véráldozat árán zajlott le a befolyási övezetek cseréje.

A nyolcvanas évtized jelentős változásokat hozott a bipoláris világ két szuperhatalmának viszonyában. Ronald Reagan új külpolitikai doktrínát fogadtatott el. A feltartóztatáson alapuló defenzív nemzetstratégiai célt, ami évtizedekre meghatározta az USA hozzáállását a szovjetek expanziós kísérleteihez, a Szovjetunió visszaszorítására és a kommunizmus megdöntésére irányuló szándék váltotta fel. A lengyel Szolidaritás, és a számukra nyújtott egyértelmű USA támogatás, az afgán mudzsahedinek felfegyverzése, valamint a tény, hogy Teng Hsziao-ping kinyitotta Kínát a világ felé és elindította azon az úton, mely újra világhatalmi pozícióhoz juttatta, a szovjet blokk és így Magyarország számára is új feltételeket és feladatokat jelentett. Az addigra technokrata bürokratákkal feltöltött magyar pártvezetés egy olyan pilot projekt beindítását kezdeményezte a szovjeteknél, amivel a szocializmus reformálhatóságának határait akarták kitapogatni. Ennek egyik első lépése az volt, hogy 1982-ben csatlakozhattunk a Világbankhoz illetve az IMF-hez, 1984-ben pedig az ideológiai egyneműség feloldása is napirendre került. A párt legfelsőbb szintjével szorosan együttműködve, megkezdhette magyarországi működését Soros György frissen létrehozott alapítványa. Mely többek között engem is támogatott.

Soros az OTP-t szerette volna, nagyon

Amikor 1984-ben Soros György a szocialista Magyarországon megjelent, a szovjet uralom még stabilnak és kikezdhetetlennek tűnt. Fél évtizeddel később, 1990-ben, amikorra hál' Isten megbuktak a kommunisták, a már széles támogatotti kört maga mögé gyűjtött Soros a teljes magyar államadósság átvételére jelentkezett be, cserébe a magyar ipar, vagyis a nemzeti vagyon színe-javának átengedését kérte. Antall József, első szabadon választott miniszterelnökünk azonban kikosarazta.

A Soros által addigra már helyzetbe hozott megmondóemberek ekkor elsöprő erejű médiakampányt indítottak annak érdekében, hogy a kommunisták által felhalmozott adósságot demokratikussá vált hazánk zokszó nélkül fizesse vissza, könnyítésre, elengedtetésre ne is gondoljon. Ugyanezek a megmondóemberek az adósságtörlesztést szem előtt tartva azt szorgalmazták, hogy régiónkban egyedül nálunk ne kerüljön sor reprivatizációra, vagyis ne adjuk vissza az államosított javakat az eredeti tulajdonosoknak. Helyette az elvtársak által már megkezdett privatizáció folytatását szorgalmazták, aminek igenlése összekötötte az egykori demokratikus ellenzékieket, értsd: SZDSZ, és a vadprivatizációban már jelentős tőkére szert tevő egykori elvtársakat, és így a minél teljesebb és gyorsabb privatizáció a posztkommunista tábor egyik fő követelésévé vált. Ma már vitán felül áll, hogy úgy a vad-, mint az ezt követő privatizációk zöme a közvagyon áron aluli kiárusítását jelentette.

Már Boross Péter volt a miniszterelnök, amikor Soros rástartolt a legnagyobb magyar lakossági bank, az OTP ár alatti kivásárlására. Szándéka Boross, majd az új, immár szocialista Horn Gyula ellenállásán megbukott. Az MSZP−SZDSZ kormányban, a koalíciós partner SZDSZ hathatós támogatásával nyomatékosítva, Soros újra napirendre vetette az OTP igencsak nyomott áron történő bekebelezését, ami azt jelentette volna, hogy a legnagyobb magyar pénzintézetet, és így a magyar gazdaság feletti ellenőrzést is megszerezhette volna. Horn ezt megakadályozta.

A magyar tapasztalat

Soros nálunk próbálta ki, hogyan, milyen szervezetekbe érdemes befektetnie, milyen hálózatot kell létrehoznia ahhoz, hogy érdekeit minél hatékonyabban képviselhesse. Egyértelművé vált a számára, hogy a nemzeti elkötelezettségűek, az olyanok, mint Antall, vagy Boross, vagyis az MDF, és a szocialisták nemzeti szárnya, majd a Demokratikus Charta ügyében tanúsított ellenszegülése óta a FIDESZ is, holmi ósdi, nemzeti érdekekre hivatkozva hátráltatják üzleti tevékenységét.

Kiépítette és egyre bővítette tehát hálózatát azokból a véleményformáló csoportokból, amelyek egy része lelkesen, más része óvatlanul, néhányan tudatosan, többen a gyorsan jövő kézzelfogható előnyökért, éltek a Soros által számukra nyújtott lehetőségekkel. Úgy is mondhatnánk, hogy Soros megvette az értelmiség egy részét, mindenekelőtt a liberálisokat, de csurrantott-cseppentett másoknak is. A magyar kulturális és társadalomtudományi életben a Soros által támogatottak jelentős, sőt domináns pozíciókat foglaltak el. Médiafölényüket kihasználva évtizedekre kánonállító helyzetbe kerültek.

Soros megtévesztő, ártatlannak látszó célok mentén vonzott be sokakat, pl. esélyegyenlőség, cigányprogram, kórházi eszközök, és mindenekelőtt az emberi jogok védelmére hivatkozva. Az emberi jogokat Soros és aktivistái olyan gumifogalommá változtatták, ami tetszés szerint tágítható, bővíthető, és alkalmazható. Mára főleg a migránsok jogait védik, és újabban egyesek az állatokra is kiterjesztenék. Mindez csak részben fedi el, ha egyáltalán, a tényt, hogy Soros hálózatán keresztül primer politikai céljait akarja érvényesíteni, melyek mindig és mindenhol azonnal pénzre, mégpedig sok pénzre váltható üzleti hasznot hoznak a számára.

Abban is sok, összehangolt munka van, hogy Soros nevének említésekor a mai, fiatal generáció a nemes célokért küzdő önzetlen emberbarátot látja, nem pedig azt a kíméletlen valutaspekulánst, aki 1988-ban Franciaország legnagyobb bankját akarta tönkretenni, majd megszerezni, 1992-ben pedig bedöntötte a brit fontot. Ez az akciója a hatalmas nyereségen kívül egyfajta pénzügyi celebstátuszt is szerzett a számára, amit a mai napig igen nagy élvezettel tölt be. 1998-ban a rubelt is a padlóra küldte, ami a magyar gazdaságnak is jelentős károkat okozott. A Financial Timesban publikált nyílt levelében amellett érvelt, hogy az orosz gazdaság felülértékelt, valójában működésképtelen, és követelte, hogy a rubelt legalább 15−20 %-kal értékeljék le. Ennek hatására a rubel összeomlott, 60%-kal leértékelődött, Oroszország fizetésképtelenné vált. Orosz emberek millióinak fizetése, nyugdíja és persze megtakarítása lett oda, ahogy fél évtizeddel előbb a briteké.

Ha valaki azt keresi, miért vált viselhetetlenné Soros és az általa pénzelt szervezetek tevékenysége Oroszországban, a gyökerek itt kereshetők. De egy évvel korábban spekulatív támadást intézett Malajzia, Thaiföld és Japán ellen is. A maláj elnök szerint Soros egy olyan bűnöző, aki lerombolta azt, amit a malájok negyven éven keresztül építettek. „Amikor pénzt csinálok, nem vagyok tekintettel a társadalmi következményekre"− magyarázta ezzel kapcsolatban emberbarátilag Soros. Ja, és ha már Sorosról az emberbarátról beszélünk, aki irántunk, magyarok iránt, állítólag megkülönböztetett elköteleződést érez, akkor nem árt felidézni, hogy 2008-ban, a pénzügyi válság legnehezebb óráiban, Soros és üzletfelei ellenséges kivásárlási támadást indítottak a forint és az OTP ellen. Ezeket a kísérleteket visszavertük és a Pénzügyi Felügyelet rekord összegű, félmilliárd forintos büntetéssel sújtotta Soros cégét, amit ő persze könnyedén kifizetett.

Jó azonban, ha mindig szem előtt tartjuk, mire számíthatunk tőle, ki is ő valójában. Egy olyan spekuláns, aki a globális üzleti, pénzügyi körök egy meghatározott csoportjának üzleti érdekeit képviseli kíméletlen nyomulással, ezer hangszeren játszva, akadályt nem ismerő módon. Az csak természetes, hogy Sorosról az általa szponzorált „mérvadó" sajtó, emberbarátként, filantrópként ír. De milyen emberbarát az, aki sorozatban tette tönkre az európai illetve ázsiai valutákat, kisemberek megtakarításait, nyugdíját, fizetését söpörte el spekulációival, hogy hatalmas hasznot fölözhessen le? Vagyona off shore adóparadicsomokban, a kajmán szigeteken és a holland Antillákon van bejegyezve, vagyis a szegényekért aggódó, balos alapítványok legfőbb támasza adóelkerülő gyakorlatot folytat. Régiónkban aránylag kis pénz befektetésével óriási befolyásra tett szert. Akkorára, hogy saját értékelése szerint sikerült a Szovjetbirodalomból Soros birodalmat csinálnia.

Soros és a baloldal egy és ugyanaz

Az USA-ban pont egy évtizeddel magyarországi alapítványának útra indítását követően, 1994-ben kezdett hálózatának kiépítésébe. Civiljei akkor, első körben a könnyű drogok legalizálása mellett kampányoltak. Ezt követően kerültek sorra az úgynevezett baloldali ügyek (politikailag korrekt kánon, környezetvédelem, feminizmus, homoszexuálisok jogai, egyneműek házassága, migráció támogatása, iszlámbarátság, rasszizmus, az amerikai fehérek elleni hadjáratok, prostitúció legalizálása, stb.). Mindezt olyan kiváló hatásfokkal és olyan eredményesen tette, nemcsak az USA-ban, de Európában, így hazánkban is, hogy mára Soros és a baloldal egy és ugyanazzá vált.

A mai „baloldali ügyek és témák" azok, amik mellé Soros hálózata odaáll, amiket támogat, képvisel, és amiknek érvényre juttatását minden eszközzel szorgalmazza. Soros tehát foglyul ejtette a baloldalt, mely mára gátlástalanul kiszolgálja a globális nagyvállalatok és globális pénzügyi szereplők érdekeit. Ez az oka annak, hogy a baloldal élén már csak jól fésült üzletembereket, bankárokat, nagyvállalati menedzsereket, illetve olyan politikusokat látunk, akikből előbb-utóbb nagyvállalati lobbisták lesznek (Clinton, Schröder, Blair, Kern, Macron, Schulz, Gyurcsány, Bajnai).

Ahhoz, hogy Soros kivásárolhassa a baloldalt, és mellékesen a liberalizmust is, szükséges feltétel volt az USA Demokrata Pártjának megvásárlása, amit még a Saturday Night Live szatirikus műsor írói is tényként kezelnek. Műsorukban ezért Sorosról, mint „a Demokrata Párt tulajdonosáról" beszélnek. A Demokrata Párt feletti befolyás megszerzésének egyik mérföldköve a 2002-es McCain-Feingold féle pártfinanszírozási törvény elfogadtatása volt, (Bipartisan Campaign Reform Act of 2002) ami megtiltotta, hogy nagy cégektől, pl. a szakszervezetektől, amelyek hagyományosan a Demokrata Párt legnagyobb támogatói voltak, kampánypénzeket fogadjanak el. A republikánusokat ez sokkal kevésbé érintette, mert ők mindig is elsősorban a gazdag magánszemélyek támogatásaira számítottak. Így a Soros által létrehozott kampánytámogatással és szervezéssel foglalkozó szervezetek életfontosságúvá váltak a Demokrata Párt számára. Mint pl. az 1998-ban alapított MoveOn.org, a 2005-ben létrehozott kaliforniai Courage Campaign, illetve a 2003-ban alapított Center for American Progress (CAP), (Bajnai Gordon Együtt mozgalmának támogatója) melynek vezetője az a John Podesta volt, akit utoljára Hillary Clinton kampányfőnökeként azonosíthattunk be. Mára százával vannak olyan Soroshoz köthető „civil" szervezetek az amerikai Demokrata Párt körül, melyek szervezési, pénzszerzési, politikai feladatokat látnak el.

Soros első komolyabb olyan politikacsináló akciója az USA-ban, melynek személyesen is az élére állt, a George W. Bush újraválasztása elleni kampány volt, amibe 24 millió dollárral szállt be. Ez a kísérlete kudarcba fulladt. Barack Husszein Obama megválasztatásával azonban az a rendkívüli helyzet állt elő, hogy Soros céljai, balliberális ideológiai nézetei az USA hivatalos politikájává váltak. Az Obamát megelőző időszakban, ahogy most Trump alatt is, Soros hálózata számtalan esetben állt az Amerika-ellenes erők oldalára, ez a legszembetűnőbben abban nyilvánul meg, ahogy a nyugati baloldal Izrael-ellenes, palesztinbarát szervezeteit támogatja. Soros soha nem támogatta Izraelt, amit azzal indokol, hogy: „Izraelnek van elég támogatója." Amikor nem az ő embere ül a Fehér Házban, akkor úgy látja, hogy: „Az USA a legnagyobb akadálya egy biztonságos és igazságos világrendnek"és fontosnak tartja azt is, hogy „Az USA adja fel a privilégiumait."

Skyfall

Engem Soros a 2012-ben bemutatott 23. Bond film, a Skyfall főszereplőjére, a Javier Bardem által alakított gonosz, de csúcsokos Silvara emlékeztet, aki megszállottan és elhivatottan tör világuralomra. Soros is megszállottan, és ahogy ő maga mondja: egyfajta messianisztikus elhivatottsággal akarja megvalósítani azt a globális világrendet, azt a globális társadalmat, amely egy globális gazdasági rendet működtet. Számunkra mindez nagyon is ismerősen cseng. Igen, majdnem fél évszázadunk ment rá egy hasonlóan utópikus világmegváltó projektre, amit hasonlóan „elhivatott" emberek kényszerítettek ránk.

Soros szerint, neki elég pénze van ahhoz, hogy ne vonatkozzon rá semmilyen játékszabály, és ahhoz is, hogy azokat a szabályokat, amik nem tetszenek neki, megváltoztassa. „Engem a változás érdekel"− mondja. És azt is büszkén jelenti ki, hogy: „Szeretem a felforgató akciókat, amiket gyakran alkalmazok is." Valóban, szereti és gyakran alkalmazza is őket. Mindenki előtt világos, hogy Soros „civiljei" vagyis hálózata állt a színes forradalmak mögött Ukrajnában, Grúziában, de Janukovics megbuktatásában is benne volt a keze, ahogy az arab tavaszban is.

Orbánt is meg akarta és akarja buktatni, meg persze Trumpot is. A módszer mindenhol azonos. Befolyást vásárol az értelmiségi világban, a tudományos, az egyetemi és a pénzügyi megmondóemberek között és a médiában. Politikai pártokat, civil szervezeteket épít ki, vesz át. Hálózatot szervez belőlük és fedőszervekként használja őket. Káoszt és nyugtalanságot szít. Minden eszközzel meggyengíti a regnáló hatalmat. Ha kell választási csalásra hivatkozik, ha gazdasági nehézségek vannak, arra, ha valami más ürügyet talál, arra. Nagy demonstrációkat szerveztet, vagy ha mások kezdik szervezni, pillanatok alatt rászívják magukat és átveszik az irányítást az ő emberei. A Facebook, a Twitter és a mobilok elterjedése miatt semmi perc alatt hatalmas tömegek mozgósíthatóak, mobilizálhatóak, könnyebb dolga van tehát, mint régen. Huszonöt éve képzi, neveli aktivista hálózatát és médiáját, akiknek segítségével ezekből a demonstrációkból kiindulva, ezekre hivatkozva megpróbálja a rendszert destabilizálni. Radikális utcai harcosaival rendzavarást provokál, hogy káoszt teremtsen. Fontos az is, hogy az a képzet keletkezzen: a regnáló hatalom mindjárt megadja magát, vagy már meg is dőlt, nem ura a helyzetnek. De legalább annyira fontos az az üzenet is, hogy a demonstrálók nincsenek egyedül, mellettük az egész társadalom, sőt az egész világ. Méghozzá a „fejlett", „mérvadó" része. Ők is úgy gondolkoznak, cselekszenek, ahogy te, mert te, és a hozzád hasonlók a történelem „jó" oldalán álltok, a haladást képviselitek.

Nálunk ez az érvelés csak a fiatalokra hat, mi, idősebbek túl jól ismerjük a „haladókat" és azokat, akik a történelmi szükségszerűségről papolnak. Amikor a testvérháborút, a vallásháborút, a határvillongásokat, a gazdasági válságot, a pénzügyi összeomlást, a rend felszámolását sikeresen előidézték, Soros a rendcsináló szerepében lép fel és segélyt, kötszert és gyógyszert ad, meg osztja az észt, befektet(!), kivásárol és stabilizál, és ami a lényeg: új politikai garnitúrát hoz helyzetbe, olyat, amelyik a „nyitott társadalom" magasztos célját követi, vagyis Soros kottájából játszik. Ilyenkor igazán elemében van. Ahogy ő mondja: „A világnak szüksége van lelkiismeretre, és az én alapítványi hálózatom az."

Európa destabilizálása az Európai Unió szétbomlasztása igazi nagy falat a számára, de most ez van soron. A 2008-as gazdasági és pénzügyi megtorpanás okozta elbizonytalanodás, az európai politikai elit elfáradása, önmagában is pont elég nehézséget okozott, amit azonban a Soros által támogatott és a hálózata által szervezett migrációs krízis szakítópróba elé állít. A fenti recept figyelembevételével, igazán nem nehéz bekalibrálni a Soros által kitűzött célt. A migrációs nyomás fenntartásával és fokozásával kettészakítani az Uniót, a behozott, integrálhatatlan muszlim tömegekkel destabilizálni Európa nyugati felét, keleti felét pedig pénzügyileg kiszárítani. Az így ellenállásra képtelen kontinensből aztán igazi nyitott társadalmat szervezhetnek majd Soros szervezetei: a „civilek", az összes ballib segítségével. Ehhez persze az kell, hogy nyitottságuk oltárán feláldozzák maradék identitásukat, és lemondjanak mindenről, ami azzá tette őket, amik.

Még szerencse, hogy Soroson és aktivistáin kívül mások is vannak a pályán. Azok, akik nem dőlnek be a progresszív, világmegváltó szirénhangoknak, és pontosan tudják, hogy hívószavaik: a demokrácia, a fékek és egyensúlyok, az emberi jogok, a szólásszabadság és a tanszabadság az ő szájukból pont annyit ér, mint az egykori kommunistákéból. Vagyis: semmit. Hiteltelenek, és álságosak. Nem tűrik a vitát, a nyílt beszédet, az érveket. Sajnálom a balosokat. A Sorossal kötött frigyükbe bevitték mindenüket, amijük maradt. A kisemberek vágyait, törekvéseit. Cserbenhagyták őket és lemondtak érdekeik képviseletéről és védelméről. Sorostól cserébe pedig nem kaptak mást csak pénzt. Az pedig soha nem elég, és mindig többen vannak, akik igényt tartanak rá, mint ahányan kapni akarnak belőle. És miután elfogy, nem marad semmijük, és odalett az önbecsülésük is.

A 2010-es Fidesz győzelem nem várt akadályokat gördített a hazánkban 2002 óta feltartóztathatatlanul terjeszkedő Soros birodalom elé. A magyarországi ellenszél azért is bírt és bír különös jelentőséggel, mert, mint említettem, Soros emberbaráti operációja innen indult, és a CEU révén itt van utánpótlásképző bázisa is. Ha a CEU-ra ugyanazok a törvények vonatkoznak majd, mind a többi egyetemre, az azt az üzenetet hordozza, hogy Soros György mégsem mindenható, és nem is sebezhetetlen. Ez pedig amilyen jó hír a számunkra, annyira tűrhetetlen az ő és aktivistái számára.

A sorosizmus

Már utaltam rá, hogy Soros évek óta nyílt politikacsinálóvá vált az USA-ban is. Hatalmas összegekkel támogatta Hillary Clintont, Trump győzelmét személyes kudarcként élte meg, ezért célul tűzte ki a megbuktatását. Szervezetei napi szinten próbálják destabilizálni az USA megválasztott elnökét, folyamatosan támadják, kétségbe vonják legitimitását, alkalmasságát, hazája iránti lojalitását. Mindezt az általa térségünkben már többször sikerrel alkalmazott és szervezeteivel jól begyakorlott receptet követve teszik. Hasonlóan ahhoz, ahogy Macedóniában, vagy éppen Szerbiában. A színes forradalmakban, Grúziától, Ukrajnáig elég tapasztalatot gyűjtöttek. Ahogy a Balkánon is, hiszen Soros alapítványai 2003 februárjától Belgrádban képezték ki azokat az aktivistákat, diákokat, civileket, akik a „békés forradalom" projektjét kivitelezték és Sevardnadze helyett Saakasvilit ültették Grúzia élére. De nem volt ez másként Juscsenko megbuktatásánál, vagy az Orbán ellen indított destabilizációs kísérletek esetében sem.

Soros oktatási, vagy pontosabban képzési programjai, befolyásolási projektjeinek egy jelentős része arra irányul, hogy a világ legkülönbözőbb helyein a sorosista világnézetet vallók nyerjék a választásokat. Ezért hatalmas összegeket áldoz azoknak a „populista" politikusoknak a meggyengítésére, akik szembeszegültek a tömeges bevándoroltatással, és a globális világerők térnyerésével, és kiállnak nemzetük szuverenitása mellett.

A Soros agytrösztnek számító Open Society Foundation „bizalmas" dokumentumaiból egyértelműen látszik, hogy például az Athena Intézeten keresztül, melyben Meszerics Tamás (LMP) együtt dolgozik Szelényi Zsuzsannával (Együtt), csak 2013-ban 35 ezer dollárt költöttek a magyar populista hangok ellehetetlenítésére. További 100 ezer dollárt kaptak az unió különböző „független" intézetei arra, hogy régiónk populizmusa ellen harcoljanak. Soros összesen 6 millió dollárt adott 90 különböző intézetnek arra, hogy a bevándorlást igenlő pártok mellett kampányoljanak a 2014-es európai uniós választásokon.

http://dailycaller.com/2017/04/05/leaked-docs-show-how-soros-spends-big-to-keep-populists-out-of-power-in-europe

A Wikileaksre kirakott fent idézett dokumentumokról érdekes módon egyetlen beszámoló sem jelent meg sem a New York Times-ban, sem a CNN-en, de még csak a Washington Post, vagy a CBS News híreiben sem.

Soros mintegy száz országban van jelen. Amit képvisel, és amit hálózatának tagjai képviselnek, az a nemzeti szuverenitás lebontása, a globális cégek érdekeinek képviselete, a „fejlett nyugat" szempontjainak elsőbbsége. És egy olyan ideológiai mix: a sorosizmus, ami mára elszívta a levegőt a baloldaltól és a liberalizmustól. Ami helyette van, az a Soros-féle utópikus, globalista értékvilág, ahol a „világ proletárjai" helyett a „világ globalistái" egyesülnek üzleti érdekeik képviseletére. Megvásárolták maguknak a baloldalt és a liberalizmust, értékeiket kisajátították és átpozícionálták, hogy a globális migráció és a globális piac érdekeinek szolgálatába állítsák. Mindenki, aki továbbra is kitart a nemzeti szuverenitás, a nemzeti érdekek képviselete mellett, vagyis azokat a rétegeket, tömegeket akarja szolgálni, akik választott képviselőiken keresztül tudják csak érdekeiket érvényesíteni, azokat populista, fasiszta, náci jelzőkkel illetik. Legyőzésükre és kiiktatásukra pedig egyaránt mozgósítják velük szembe hatalmas pénzügyi erejüket, és civileknek álcázott harcra kiképzettjeiket. Ezt tapasztalta meg a migrációs válság óta régiónkban Románia, Macedónia, Lengyelország, Szlovákia és mi is, már sokadszor. De kapott ízelítőt belőle az USA is, nem is olyan régen, Fergusonban, St. Louis elővárosában, ahol 2014 nyarán Soros dollármilliókat költött arra, hogy az egész USA-ból odaszervezze fizetett agitátorait, a balos Berkeley egyetemtől a New Yorki Brooklynig. Heteken át tartó tüntetéseket, zavargásokat rendeztek, hatalmas médiakampánnyal kísérve, hogy bizonyítsák: Fergusonban intézményesült a rasszizmus. Kampányuk nem érte el a kívánt célt, mert a szinte csak feketék lakta városrészben újraválasztották azt a fehér polgármestert, akit Sorosék, főrasszistának kiáltottak ki.

A CEU

Amikor a Közép-európai Egyetem Budapestre költözött, alig néhány évvel a vasfüggöny lebontását követően, sokan, köztük én is, ezt a nyugatosodás, az amerikai egyetemi szabadság és színvonal Budapestre érkezéseként üdvözöltük. Annak bizonyítékát láttuk benne, hogy a hidegháborúban aratott amerikai győzelem következményeként a kommunizmus alatt egyneművé gyalult és kötelezően marxistává parancsolt egyetemi szféra számára is eljött végre a szabad gondolkodás ideje. Hiszen, főleg a társadalomtudományok területén, a pártállam rigorózusan ragaszkodott ahhoz, hogy világnézeti monopóliuma érvényesüljön.

Nagyon hamar kiderült azonban, hogy a CEU nemhogy nem járul hozzá a társadalomtudományi gondolkodás plurálissá válásához, hanem az amúgy is hatalmas helyzeti előnyből induló posztkommunisták egyoldalú támogatójává válva, mindösszesen annyi történt, hogy a marxisták újabb, most már nyugati képviselői is megérkeztek hozzánk. Minden kiszuperált amerikai, kanadai, izraeli és nyugat-európai marxista biztos pozícióra és néhány kellemes évre számíthatott a CEU társadalomtudományi tanszékein. Michael Ignatieff, a CEU rektora és harcostársai azt a tényt, hogy a magyar törvényeknek megfelelően kellene a CEU-nak is működnie, úgy próbálják feltűntetni, mintha a tanszabadság, vagy az egyetemi autonómia került volna Magyarországon veszélybe. Erről szó sincs. Az azonban igaz, hogy az angolszász egyetemek iránti egykori rajongásunk megszűnt. Ennyi év tapasztalatával a hátunk mögött sokkal kritikusabbakká váltunk az irányukba. Ugyanis az elmúlt negyedszázad alatt jóval többen lettünk, akik beszélünk angolul, a világháló pedig lehetővé teszi számunkra, hogy széleskörűen tájékozódjunk. Ezt a vasfüggöny mögé zárva nem tehettük meg. Olvassuk, halljuk tehát, hogy az amerikai és brit egyetemeken nem tűrik az ellenvéleményt, hogy nem engedik szólni, előadni azokat, akikkel a militáns sorosisták nem értenek egyet.

Nálunk is ezt csinálták azok a militáns ifjúkommunisták, akik a kommunista párt támogatását maguk mögött tudva elüldöztek minden nem kommunistát a magyar egyetemekről, főiskolákról már a múlt század negyvenes éveinek végén. Nem akarjuk ezt újra megélni, még ha ma ez is a „fejlettség" kritériuma. Ahogy nem akarunk „safe spaceket" sem, ahova behúzódhatnak azok, pl. a CEU-n, akik nem akarnak meghallgatni másokat. Nem akarjuk, hogy szabotázsakciókra szakosodó politikai aktivistákat képezzenek egyetemeinken, ahogy azt a CEU-n és újabban a Harvardon is teszik.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4380842/Harvard-University-start-anti-Trump-Resistance-School.htm

A mából visszanézve, Soros támogatása felért egy halálos öleléssel. Kifacsarta és a maga képére formálta az egyetemét is, ahogy a politikai baloldallal is tette. Először a magukat liberálisoknak nevező SZDSZ tűnt el a magyar politikai palettáról, most pedig az egykori szocialisták megmaradása is kérdésessé vált. De még mindig nem értik, milyen következményekkel jár Lendvai Ildikónak, a Magyar Szocialista Párt egykori elnökének kinyilatkoztatása: „Az ellenzék Soros oldalán áll." Nem értik, hogy az a politikus, aki sorosistává válik, megpecsételi a sorsát.

Soros György idős ember, augusztus 12-én lesz 87 éves. Megélte a Holokausztot, amiről egy helyen azt nyilatkozta: „1944 életem legboldogabb időszaka volt. Nagyon pozitív élmény volt. Hittem magamban, hittem apámban, és tudtam, nem történhet velem semmi." Nem történt. Egy világbirodalmat gründolt össze. Teméntelen pénze van, hatalma szinte korlátlan. De semmi sem tart örökké. Egyszer minden véget ér.



You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com: Mégsem módosítják a munkaidőkeret törvényi szabályaitAdminisztratív teher mindkét oldalonT

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall Fast, Reakció blog.hu wordpress blogspot, Jobbik google+, nemzeti radikális, hungarizmus, hungarista, jobboldali, alt right, Kitartás, magyar nemzeti önvédelem, Jobbikos közösségi oldalak, új erő, harmadik út, szebb jövő, third position, radikalizmus és minden ami Jobb, mert a "baloldal" valójában nem szocialista hanem antiszociális liberális kapitalista nemzetidegen bűnszövetkezet.
Mégsem módosítják a munkaidőkeret törvényi szabályait

Adminisztratív teher mindkét oldalon

Topolay Gábor – 2017.04.26. 03:26 –

Elmarad egyelőre a munka törvénykönyvének módosítása: a gazdasági bizottság annak visszavonását kezdeményezte. A szakmai szervezetek szerint szükségtelen a módosítás, és csak a multik érdekeit szolgálta volna.
Nem támogatja az Országgyűlés gazdasági bizottsága a munka törvénykönyvének módosítását, így a képviselők a javaslat visszavonását kezdeményezték. Az ülésen felszólaló szakszervezeti vezetők mindegyike azt kérte a bizottságtól, hogy ne támogassák a javaslatot. Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke azt mondta: a jelenlegi szabályozás is extrém módon rugalmas lehetőséget biztosít a munkaidő beosztására a Magyarországon tevékenykedő vállalkozásoknak, így szükségtelen a módosítás. Doszpolyné Mészáros Melinda, a Liga Szakszervezetek elnöke a távirati iroda beszámolója szerint pedig azt hozta fel, hogy a munkaadók jelentős többsége két, illetve három hónapos munkaidőkeretet alkalmaz, az ennél hosszabb, például 12 hónapos munkaidőkeretet a foglalkoztatók kizárólag kollektív szerződés mellett alkalmazhatják. A hosszabb munkaidőkeret egyébként nagyon komoly adminisztratív elszámolási terhet jelent a munkaadóknak és a munkavállalóknak is – mondta, majd hozzátette: a módosítást a versenyszféra és a kormány állandó konzultációs fórumán amúgy sem egyeztette a kormány. Czomba Sándor, a bizottság fideszes alelnöke a felszólalások után kijelentette: jelen formájában a javaslat nem alkalmas arra, hogy betöltse a szerepét, ezért a bizottságtól annak visszavonását kérte. Szocialista társa, Szakács László felvetését, hogy vajon május 1-je után visszakerül-e ez a törvény a parlament elé, határozottan visszautasította.

Mint ismert, a fideszes Bánki Erik által kezdeményezett módosítás értelmében a jelenlegi maximális 12 hónapról 36 hónapra emelkedett volna a munkaidőkeret. A szakmai szervezetek tiltakoztak a javaslat ellen, egyebek mellett a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége és az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés közölte: a módosítás csak a multik érdekeit szolgálta volna, a munkavállalókét nem.
http://magyarhirlap.hu/cikk/86254/Megsem_modositjak_a_munkaidokeret_torvenyi_szabalyait
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

Apr 26 - New 'Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com' feed email from feed2email.net

Hi there!
Here's the latest feed from Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com.

Add feeds@feed2email.net to your contact list to make sure you receive all your emails
Make sure to visit feed2email.net to get more feeds sent to your inbox.
To find out which feeds you are subscribed to, or to get further help, just reply to this email.


Identitás Generáció – Identitárius Mozgalom azaz Identitesz Őket nyilasozza a libsi média, nem pedig...

Apr 25, 6:16AM

Identitás Generáció – Identitárius Mozgalom azaz Identitesz

Őket nyilasozza a libsi média, nem pedig dicséri a cukisodásért a 444 mint mondjuk a... Pedig egyelőre nem is párt. Az atlatszo.hu meg oroszoktól retteg, még egy egyetemista véleményklub életjel adásakor is. "Hungaristákkal és a putyinizmussal is flörtölnek a frankofón szélsőjobboldal hazai képviselői, az identitáriusok"

A nyugatról hatalmas pénzekkel, médiával, sőt titkosszolgálati eszközökkel szervezett és támogatott liberálisokkal bezzeg semmi gondjuk a parancsra hazudó újságíróknak, és független ÁLcivileknek. Soros oldalaitól mit is lehet várni, naná majd a korrupció ellen küzdenek jószívből, de csak amiben ők nincsenek benne! :P

"Új jobboldali közösséget, hamarosan pedig új jobboldali pártot építünk!"

http://youtube.com/watch?v=EfFBNCSEVPM

http://generacio.eu/
http://szentkoronaradio.com/blog/tag/identitarius-egyetemistak-szovetsege/
http://identitesz.blog.hu/
http://facebook.com/identitesz/
http://facebook.com/identitasgeneracio
http://kuruc.info/r/2/163305/
http://mandiner.hu/tag/identitarius_egyetemistak_szovetsege/

#Identitesz
#egyújjobboldal
#ébredőerő



Oroszfóbiás cionista libsákok tüntetnek a 3. világháborúért. Köztük puzsér róbert, szélsőbalos simicska...

Apr 24, 9:40PM

Oroszfóbiás cionista libsákok tüntetnek a 3. világháborúért.

Köztük puzsér róbert, szélsőbalos simicska bérenc "függetlenmegmondó".

Most nem esik az eső, így hát kimerészkedtek az utcára a romkocsmalakók - éppen megállítják Moszkvát (élő közvetítés)

https://kuruc.info/r/2/172045/

A nagy ellentmondás :

"Puzsér belpolitikai helyzetértékelésének nagy részét az Orbán-fóbia tölti ki. Nevetséges!"

Nem jön össze sehogy se a soros álciviljeiért és a ceuért való kiállás "Puzsér semmit nem ért a jelenlegi válságból. Nem érti a Soros-jelenséget, a CEU jelentette veszélyt, a civil társadalom valódi válságát." vagy nem akarja érteni, mert az üléspontja határozza meg álláspontját.

http://www.ferfihang.hu/2017/04/12/ugynokhalozatok-szervezik-a-tiltakozasokat/#comment-69382

Nem jön össze sehogy se a soros álciviljeiért és a ceuért való kiállás akár csak a sima "értelmiségi" függetlenséggel se. Aki ilyen ügyek mellett kardoskodik, az bizony libsi.

CSOMAGBAN ÁRULJÁK AZT ugyanis. NEM lehet válogatni.

"A tüntetést a budapesti orosz nagykövetség közelében tartják. Meghirdetett felszólalók: Lányi András író, filozófus, Antal Nikoletta Henrietta "ligetvédő", Puzsér Róbert, Szentesi Éva író, valamint Zhenya Belyakov orosz "LMBTQ-aktivista", aki a CEU PhD-hallgatója"

Ez, ennyi, így. Akinek a felállás nem világos, annak vakablak. EZEK hovatartozása egyértelmű.

Érdemes tovább olvasni ha nem vili :

"Teszek egy fogadalmat, és ha eltérek tőle, nyugodtan koppintsatok a fejemre. De ígérem, nem fogok tőle eltérni…

Olvasom és hallgatom, hogyan nyilatkozik Puzsér Róbert a CEU-ügyről. A következő jön le a megnyilatkozásaiból. Ugyebár, az Orbán-kormány felülvizsgálja a Norvég Civil Alapot; ígéretet tesz, hogy kitiltja az országból azokat a civil szervezeteket, amelyek külföldről kapott pénzekből bomlasztják a magyar társadalmat; bezáratná a CEU-t. Puzsér szerint mindezzel a kormány MEGTÁMADJA A CIVIL TÁRSADALMAT. Látszik, hogy semmit sem ért a jelenlegi helyzetből.

Európa veszélyben van két irányból is:

1, a migránshordákkal jön be a szélsőséges iszlám

2, a Soros által pénzelt szervezetek, intézmények és csoportok gyengítik folyamatosan az európai társadalmakat

Ez radikális helyzet, ami radikális intézkedéseket követel!

Puzsér meg itt papol a civil társadalom megtámadásáról. Igazából igaza van: az iszlám harcosai és Soros mesterkedései tényleg veszélyt jelentenek a valódi civil társadalomra. Puzsér alárendeli a belpolitikai történteket az Orbán-fóbiájának, ami aztán hozza az ostobábbnál ostobább okfejtéseket.

Most éppen Áder Jánosra haragszik, mert aláírta a Lex CEU-t (a legutóbbi Szabadfogás adás).

„Ami most az országgal, a civilekkel, mindannyiunkkal történik, természetesen a Fidesz bűne – ugyanakkor a baloldal felelőssége. Minden parlamenti képviselőnek fel kell állnia, akinek köze volt a Gyurcsány-korszakhoz! Ha nem tudják megvédeni a civil hátországukat, ha az ő hatalomvágyuk, korruptságuk és alkalmatlanságuk miatt idáig jutott az ország, akkor adják át a stafétát, de sürgősen! Adják át a TASZ-nak, az Átlátszónak, a Helsinki Bizottságnak, a cigányok meg a melegek jogait védő szervezeteknek, az újbalos mozgalmaknak és a szakszervezeteknek! Vezessék azok az ellenzéket, akik valóban dolgoznak, akiket a nemzeti együttműködés is az ellenzékének lát! Habony okos: pontosan tudja, honnan lehet legyőzni őt. A kapzsiságon és a féltékenységen egyszer egy évszázadban felülkerekedhetne a józan ész! Nem arra kell figyelni, amit Orbán mond, hanem arra, amit tesz. A civil világ a valódi ellenzék."

Puzsér semmit nem ért a jelenlegi válságból. Nem érti a Soros-jelenséget, a CEU jelentette veszélyt, a civil társadalom valódi válságát.

Unom azt, hogy folyamatosan elismerősen szól olyan szervezetekről, amik habozás nélkül migránsbarát és férfiellenes rendelkezések tucatjait hoznák be az országba, ha megszereznék a hatalmat: így az LMP-t, a 4K!-t, a Momentumot és a TASZ-t.

Puzsér belpolitikai helyzetértékelésének nagy részét az Orbán-fóbia tölti ki. Nevetséges!

Ez az utolsó olyan kommentem, ahol megemlítem ezt a pojácát. Több kommentet nem szánok. Csalódás."

és

"Vitatkozni mindig érdemes, de ha úgy érzed, hogy immár azt sem érdemli meg…

Egyébként Puzsér vastagon önellentmondásokba keveredik. A gender studies veszélyeit jól ismeri fel… Tudjuk, hogy Soros ennek a terjesztésében is nagy részt vállal… Tehát tevékenysége komoly társadalmi károkat rejt ebben a tekintetben is… Soros privilégiumok alapján működteti jelen formájában a CEU-t… – Mégis milyen összefüggések alapján veheti védelmébe mindezt valaki? – Puzsér agya zárlatot kapott… A férfiügyek-antifeminizmus iránti elkötelezettsége messze alulmúlja a balliberális politika iránti elvakult elkötelezettségét… – Nehéz lehet így eldönteni (neki önmagának) hogy ki is ő valójában…

Amúgy értem én, hogy ő is érzékeli, hogy nem létezik hiteles ellenzék… Ha aztán ahelyett a sorosbérencekben látja meg a hiteles ellenzéket, az egy "érdekes" dolog… Lefordítom a szavait: Orbán hiteles "magyar" ellenzéke maga Soros György… – Nevetséges! – Nem kérdés, Puszér egy vérbeli internacionalista balliberális.

Ezt a kormánybuktatást majd jó sokáig várhatja még Puzsér, mert ennek a fajta ellenzéknek a tömegbázisa maximum az a pár ezer, tavaszi szüneten lévő, Budpaseti, besörözött, beszívott, gimnazista-egyetemista, libsi palánta, hülyegyerek, akik a "bajszos szar" című tüntető-techno-zenére ugrándoznak még egy kicsit éjjelente a jövő heti iskolakezdésig…"

Ezeket látjuk a liberális ügyekért demonstrálni, azokhoz méltóan méltatlan módon : garázda, vandál, festékdobáló, öncélúan trágár, éjszaka hangoskodó, embereket megdobáló és megtámadó balos csőcselék. Ilyenek inkább ne váltsanak le kormányokat, nem kell még egy 1919.



"Nem fizetnek 16 órai munkabért, mert amikor nem lesz megrendelés, munka, akkor otthon marad a munkavállaló...

Apr 24, 8:33PM

"Nem fizetnek 16 órai munkabért, mert amikor nem lesz megrendelés, munka, akkor otthon marad a munkavállaló, s arra kapja meg az alapbérét - majd valamikor a 3 éves munkaidőkereten belül. Túlórapótlék nuku."

Szégyen ez a törvénytervezet, a fideszes kétszínűség és neoliberalizmus újabb bizonyítéka, az eddigi MT módosítások is mind a munkavállalók kárára történtek.. Mi is nemzet vagyunk ám, hé, gazdagék! Azért mert van soros, nem leszünk fideszes. Hiszen ugyanazt a vadkapitalista politikát csinálják ezek is, mint az mszp+szdsz előttük. Olcsóbb kevés embert halálba dolgoztatni, napi 10-12 órában + utazás, és ezek fizikai munkák, nem holmi parlamenti ücsörgések...

"Lehet csak jót akar a fidesz a munkavállalóknak...Ha nem napi 8 órát dolgozik, hanem 16-ot dupla fizut visz haza..Mindenki jól jár,a munkavállaló többet keres, a Nyugdíj intézetnek meg nem kell majd nyugdíjat fizetni a beszélő szerszámnak (Magyar munkavállalónak) mert az nem éri meg a nyugdíj korhatárt.."

ÉS a túlóra pénzzel SEM lehet helyrehozni a folyamatosan feszített túlmunka miatti egészségkárosodást. Nincs korkedvezmény, nincs egészségre káros veszélyes munkakör, köszönjük fidesz ezt is. Vagyis... Inkább ti dögöljetek már meg, ne a népet irtsátok alig burkolt aljas módszerekkel.

Ez a termelő, összeszerelő üzemekre van kitalálva, főleg autógyárakra. Vállalkozó meg ahogy vállalja, úgy teljesít. Csak hát a gyári melós nem rendelkezik elég erős érdekérvényesítő képességgel ahhoz, hogy egy ilyen trv. visszásságai ne érintsék az alapvető emberi jogait - akár havi EGYetlen szabadnapja lehetne csak...

https://szakszervezetek.hu/hirek/9900-evekre-lenyelhetik-a-cegek-a-tulorapenzt

és

http://www.munkaugyiforum.hu/blogbejegyzesek/drasztikus-modositasok-johetnek-a-munka-torvenykonyveben

Szégyen, a kormány szégyene!!!!! Így hogy álljunk ki mellette? Sehogy.
MUNKÁSPÁRT ???? :3
De Jobbik sincs... nem igaz már a neve se.

Következetesen értékelvekhez ragaszkodó, nemzeti ügyekben öncélú pártérdekből be nem tartó (főleg nem a szoclibbel közösen)) politika is lehetne, a tartalmi radikalizmus maradhatott voLna, nem az utcai randalírozási lehetőség hiányzik az elpártolt jobbikos szavazóknak.

Jobbiknak már az ősszel meg kellett volna szavaznia azt a migránsbetelepítés ellenes alkotmánymódosítást. Csak szavazniuk kellett volna, nem pedig "masírozni". Ezzel támogatót nem vesztettek volna - hiszen a 98% nemmel szavazott a kötelező uniós kvótára. vo L na de nincs

Drasztikus módosítások jöhetnek a Munka törvénykönyvében

Készült: 2017. április 21. péntek, 14:05

Tiltakozást indulatokat, szakszervezetek érdekszövetségek és nem utolsó sorban a munkavállalók felháborodását váltotta ki a Munka törvénykönyvének új módosítási tervei.

A kormány a héten szerette volna szavazásra bocsájtani, de végül is úgy döntöttek, hogy elnapolják az új módosítások parlamenti szavazását. A hírek szerint jövőhéten a versenyszféra képviselői a szakszervezetek mondják el álláspontjukat a kormány konzultációs fórumán.

De lássuk, hogy munkaügyesként milyen változásokra kell felkészülni a tervek alapján.

Az első és legnagyobb vitát kiváltó javaslat a munkaidőkeret jelentős megemelése. Jelen pillanatban a munkaidőkeret maximum 4 hónap lehet de kollektív szerződés esetén 6-12 hónapra is lehet bővíteni. A javaslat 36 hónapra növelné ezt az időt.

A munkaidőkeret azt jelenti, hogy a munkáltató amennyiben a tevékenysége megkívánja az általában ismert munkarendtől eltérően rugalmas munkarendbe osztja be a dolgozóit. Aki munkaügyekben járatlan annak írom, hogy a hétvégi munkavégzések, idénymunkák, készenléti munkák, projekt munkák de akár üzemek speciális termelése is ezt a formát követeli meg. A lényege, hogy az elszámolás végén lehet a speciálisan beosztott munkavállalók pótlékait és extra jövedelmét kifizetni.

A tervezetben szereplő 36 hónap azt jelenti, hogy a túlórapénzeket, a változó munkarendből következő pótlékokat egyéb járandóságokat elviekben a munkavállaló 36 hónap múlva kaphatja meg. Azaz akár három évet is végig dolgozhat úgy valaki, hogy az extra járandóságait nem kapja meg.

A másik probléma az igen tetemes adminisztrálás egy 36 órás munkaidőkeret esetén. Aki most is alkalmazza a munkaidőkeretet az pontosan tudja miről beszélek. Nem véletlenül tartok munkaidőkeret képzést is.

A másik módosítási javaslat arról szól, hogy a munkavállaló jóváhagyásával módosíthatóvá válik a beosztása egy adott napra, ha olyan körülmény merül fel melyet előre nem lehetett látni és a munkáltató működéshez szükséges. Minden más esetben a beosztást minimum egy héttel előbb kell közölnie a munkáltatónak. Tehát ezután nagyobb szabadságot kap a munkáltató a beosztástervezést illetően a munkavállaló jóváhagyásával.

A tervezet havonta egy pihenőnap kiadását írja elő a munkáltató számára. Ez azt jelenti, hogy a munkavállalót hosszabb ideig lehet beosztani pihenőnap nélkül.

A szabadság kiadását is érinti a tervezet. Eddig a szabadságot a munkanapra kellett kiadni, amely a hét minden napja lehet kivétel a hivatalos munkaszüneti nap. A módosítással a munkaszüneti napok is munkanapnak számíthatnak ezáltal a szabadságot ki lehet írni erre a napra is.

A törvényjavaslat még számos kisebb nagyobb módosítást tartalmaz, amiből jónéhány biztosan megvalósul. Addig viszont még számos kerekasztal beszélgetés lesz az érintettek bevonásával. Ha meg van a végleges törvényjavaslat és születnek konkrétumok akkor itt a Fórumon azonnal beszámolunk róla.

A kormány lépett egyet hátra

Évekre lenyelhetik a cégek a túlórapénzt

2017.04.24. 12:32

Újabb szintet lépne a hazai „rabszolgatartás", de úgy tűnik, hogy a gyakorlatban mégsem lesz könnyű keresztülvinni. A kormány máris lépett egyet hátra – írja a HVG.

Vihart kavart az a törvényjavaslat, amellyel a kormány több ponton módosítaná a munkaidő szabályozását. A legnagyobb felháborodást a munkaidőkeret hosszabbításának terve váltotta ki: július elsejétől ezt egy évről három évre hosszabbítanák meg.

Ha ön általános munkarendben dolgozik, például egy irodában tölti munkás hétköznapjait 9 és 17 óra között, akkor valószínűleg nem ismeri közelebbről a munkaidőkeret fogalmát. Pedig nagyon fontos intézményről van szó, mert például a több műszakban működő gyárakban, vagy az olyan szezonális ágazatokban, mint a mezőgazdaság és a turizmus, gyakran előfordul, hogy éjjel, hétvégén vagy ünnepnapokon is dolgozni kell. A munkaidőkeretnek pedig épp az a célja, hogy a cégek az alkalmazottaikat be tudják osztani ezekre a napokra is.

Praktikusan: egy többműszakos, állandóan termelő gyárban a főnökök meghatározzák, kinek kell bemennie például vasárnap dolgozni, de ezt persze csak úgy tehetik meg, hogy egy bizonyos hosszabb időtartam alatt a dolgozó terhelése összességében ne legyen nagyobb a megengedettnél (vagyis a főnök nem dolgoztathatja agyon a beosztottját, de rugalmasan mondhatja meg mindenkinek, hogy mikor álljon a szalag mellett).

Az az időtartam, amelyen belül ez a beosztás megtehető: a munkaidőkeret. Ez jelenleg alapesetben legfeljebb 4 (esetleg 6) hónap lehet, ami azt jelenti, hogy – maradva a példánál – a munkás legfeljebb a 4 vagy 6 hónapos ciklus végén megkapja a túlórák, az éjszakázás, a hétvégék és a hasonló extrák után járó pótlékait.

Ám azokban a nagyobb gyárakban, ahol van szakszervezet, a dolgozók és a cég között kollektív szerződést is lehet kötni, amelyben a 4 hónapot legfeljebb 1 évre ki lehet tolni. Már ez is elég aránytalannak tűnik a dolgozók szempontjából, de a parlament előtt lévő új törvényjavaslat még sokkal durvább szabályt hozna: 3 évre tolná ki a munkaidőkeret lehetőségét.

Tegyük fel például, hogy egy Magyarországon működő autógyárnak úgy felfut a rendelésállománya, hogy rövid idő alatt több autót kell gyártania, ezért a szokásosnál több munkást rendel be vasárnapi vagy éjjeli műszakba. Az autók elkészülnek, a kocsit értékesítik, a céghez befolyik a vételár, de nem azonnal kell kifizetnie a munkára rakódó pótlólagos költségeit, csak három évvel később. Ezt a cégek számára igen gáláns lehetőséget tervezi megszavazni a magyar parlament, amelynek döntéshozói szerint úgy tűnik, hogy a magyar munkás várhat a pluszpénzére.

A helyzetet a valóságban az enyhíti, hogy a dolgozók érdekérvényesítő képessége az általános munkaerőhiány miatt az utóbbi időben javult. Az elmúlt hónapok sztrájkjai és sztrájkfenyegetései is jelzik, hogy nem lehet mindent ilyen könnyen lenyomni a dolgozók torkán. Ha ezt a módosítást is átlátják, akkor várhatóan ez ellen is tiltakozni fognak.

A három évre kiterjesztést csak a kollektív szerződés módosításával lehetne megtenni, amihez a helyi szakszervezetek jóváhagyása is szükséges, és mi azt fogjuk javasolni, hogy ebbe ne menjenek bele – mondja Spieglné Balogh Lívia, a Vasas Szakszervezet alelnöke. A tervezet visszavonását követeli Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) , Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ) is.

Az autóipari munkavállalói érdekképviseletek közül az Audinál, az Opelnél, a Bosch-csoportnál, a Mercedesnél és a Lear vállalatnál működő szakszervezetek is tiltakoztak a tervezet ellen. Az egész magyar gazdaság működése szempontjából sem lényegtelen győri Audinál a helyi szakszervezet közölte, hogy ebben a témában még tárgyalni sem hajlandó, nemhogy megegyezni, szerinte az uniós irányelvnek sem felel meg az elképzelés. Azt pedig kifejezetten sérelmezi, hogy a javaslat benyújtása előtt nem egyeztettek a munkavállalók képviselőivel.

Egészen pontosan a kormány csak a hozzá közel álló szakszervezeti konföderációkkal, a Munkástanácsokkal és a Ligával ismertette, mire készül, ennek a két szövetségnek is voltak kifogásai, amikor pedig a kormány szembesült a hatalmas felháborodással, azt ígérte, tárgyalni fog. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt heti Kormányinfón azt mondta, a tervezetet meg kell vitatni, neki vannak fenntartásai, és osztja a szakszervezetek egyes aggályait. Úgy tűnik, tényleg lesz tárgyalás, a Munkástanácsok elnöke a Népszavának úgy nyilatkozott, hogy a kérdést megvitathatják a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF) május 3-ra összehívott ülésén. A meghívókat már meg is kapták a szakszervezeti vezetők. Kérdés, mennyi esély van arra, hogy a kormány a szakszervezetek nyomására meggondolja magát, mindenesetre a jelek szerint nem akarta szítani az elégedetlenség tüzét május elseje, a munka ünnepe előtt.

A hároméves munkaidőkeret egyébként azért is tűnik nagyon soknak, mert a hektikusan változó magyar munkaerőpiaci szabályozást nézve szinte beláthatatlan időnek számít. Maradva a munkaidőkeret példájánál, régen ez még legfeljebb két hónap lehetett, vagyis a gyáraknak minden második fizetés alkalmával rendezniük kellett a számlát. Most a három év azt jelenthetné, hogy a távoli ködbe vész a fizetés egy részének folyósítása.

Ha a cég időközben csődbe megy, felszámolás alá kerül, vagy egyszerűen felmond a munkavállalónak, akkor természetesen ki kell fizetnie a túlórák után addig bennragadt pénzeket. Ha ott van a pénz a kasszában. Ha nincs ott, akkor a dolgozók szempontjából az már veszett fejsze nyele.

Három év alatt sokkal nagyobb összegek halmozódhatnak fel, mint pár hónap alatt, és ha a cég fizetésképtelen, akkor sokkal nagyobb összegek ragadhatnak benn véglegesen. Ehhez pedig a munkavállalók a gyakorlatban nem nagyon tudnak hozzájutni. Az Országos Foglalkoztatási Alapból kaphatnak ugyan némi kompenzációt, de ha ez nem elég, akkor legfeljebb munkaügyi perben érvényesíthetik a követelésüket, de ezeket általában el sem indítják, hiszen a pénzek behajthatatlanok, a jogi eljárások pedig évekig húzódnak, kétes eredménnyel.




Ma is tüntetések. Ceu ürügyén utcára vonuló libsik a migránskvóták pártján. Mindig ott ahol ártani lehet...

Apr 15, 6:18PM

Ma is tüntetések. Ceu ürügyén utcára vonuló libsik a migránskvóták pártján. Mindig ott ahol ártani lehet, mindenben az ellenség oldalán. Észrevesszük a nyilvánvalót, min mesterkednek mi a szándékuk, erre a libsi lehülyéz. Akkor is, ha azonnal lebukik hazugságával, és nem tudja elrejteni ártó szándékát. Ez ám az arrogancia, pöffeszkedő nyegle cinizmus.

A migránsok korlátlan befogadásáért IS tüntetnek, a ballib hatalomra kerülése is céljuk.

Juhász péterrel az élen, doboltak a nemzetellenségek Röszkén : elözönléspártiak, betolakodók pártfogói. Nem együtt, hanem nélkületek! Schilling árpád hivatásos rettegő hiszterolib. A felszólalók közt ott lesz a csütörtökön festékdobálásért ötszáz óra közmunkára ítélt gulyás márton és varga gergő is.

Ezzel az együttel tárgyalgatott titokban a jobbik választási együttműködésekről?! Undorító!

Nemcsak a liberális agymosásért, a sáskadédelgetésért is tüntetnek nagyszombaton a kevésbé keresztény "honfitársaink"

Nemzetközi demonstrációra hív fel a MigSzol Csoport a szerb-magyar határon április 15-én délután a menekültek bebörtönzése, a rendőri erőszak és az állami propaganda ellen - írja a gúnyhatárra tervezett tüntetésről a HVG.

"Tüntetünk a dehumanizáló állami propaganda ellen! Tüntetünk a migránsok és menekültek bebörtönzése ellen! Tüntetünk a rendőri erőszak ellen!" – olvasható a Migráns Szolidaritás (MigSzol) Csoport Facebook-oldalán közzétett felhívásban. Az eseményre szombat reggelig már 169-en jelezték részvételüket, és 644 volt az érdeklődő.

A MigSzol emlékeztetett, hogy március 15-én Áder János köztársasági elnök aláírta a törvénymódosítást, mely alapján minden menekültstátuszért folyamodó embert a szerb-magyar határon felállított konténer-táborba fognak börtönözni – azokat is, akik már szabadon mozoghattak és élhettek Magyarország területén. A szabályozás alapján kizárólag ebben a "tranzitzónának" nevezett konténertáborban lehet menedékkérelemért folyamodni, ahova minden hétköznap tíz ember léphet be.

Egészen a kérelem elbírálásáig a zónában kell maradni, mely az esetek nagy részében – mivel Szerbiát a magyar kormány korábban biztonságos országnak nyilvánította – a státuszért folyamodók Szerbiába toloncolásával végződik. Az eddigi törvény alapján csak a határtól 8 km-en belül feltartóztatott embereket küldhették vissza Szerbia területére, és bár rengeteg visszaélés történt ezzel a törvénnyel korábban is, a törvénymódosítás az "illegális határátlépők" kitoloncolását hivatalosan is kiterjesztette Magyarország egész területére.

A rendszerszintű visszatoloncolás a kerítés befejezése óta fennálló probléma – írja a MigSzol. A kezdetben illegális tevékenységet a különböző törvények időközben legalizálták, így nehezen követhető nyomon mi is történik pontosan az "illegális határátlépőkkel". A hatóságok hallgatnak, azonban a tanúvallomások és a verések nyomai nem: a visszatoloncolások során a rendőrök rendszeresen megverik a menekülteket, kutyákat engednek rájuk, megfosztják őket a meleg ruháiktól, pénzüktől és összetörik a mobiltelefonjaikat. Az állam a határ "védelmére" egy új határrendészeti alakulatot hozott létre, a határvadászok két hónap tréninget követően felfegyverkezve állnak munkába a határon. Az elmúlt évek migrációellenes állami propagandája és jogszabályváltozásai egyszerre fosztják meg a menedéket kereső embereket a legalapvetőbb emberi jogaiktól, és emberi méltóságuktól. A "muszlim terroristák törvényen kívüli tömegeivel" szemben bármilyen eszközzel felléphetünk. Csak mindeközben azt hagyjuk figyelmen kívül, hogy ők is azért küzdenek, amiért mindenki más: a biztonságos életért - szól a torz álhumanista sajnáltatás.

A „Soros-szervezet" emberei tüntetnek Röszkén

2017. április 15. 15:57

Tüntetésbe kezdtek több mint nyolcvanan szombat délután Röszkén. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az MTI-nek azt mondta: a "Soros-szervezet" emberei szervezett szállítással érkeztek a helyszínre. Bakondi György közlése a Csongrád megyei településen, a Szent Antal téren nagyjából 85 ember gyűlt össze szombat délután. Szervezetten, buszokkal, autókkal érkeztek a helyszínre. Köztük vannak szerbek, olaszok, németek, spanyolok.

A résztvevők 60-70 százaléka külföldi. Mellettük vannak ismertebb magyarok is, mint Juhász Péter (az Együtt elnöke), Gulyás Márton (a héten 300 nap közmunkára ítélt aktivista) és Schilling Árpád rendező.

A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, hogy a tüntetők röpcédulákat osztogatnak, "Nem kell határ", "Nem kell börtön" feliratokkal. A tüntetés célja, hogy ne legyenek határok, ne legyen védekezés, mindenki korlátozás nélkül juthasson be az Európai Unió területére - fogalmazott Bakondi György, aki úgy tudja, a demonstrálók azt tervezik, hogy Röszkéről a határ érintésével a tranzitzónához mennek.

Bakondi György kiemelte: a térségben megfelelő létszámú rendőri erő tartózkodik, akik minden provokáció ellenére, minden helyzetben fenn fogják tartani az államhatár védelmét.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103403

A migráns biznisz pénzről szól Európa tönkretétele mellett, nemzetgyűlölő zsidókról lévén szó ez nem túl meglepő

A migránsok Földközi-tengeri átkelése csak mese. Hogyan dolgoznak össze az NGO-k az emberkereskedőkkel

2017. április 11. 11:49

A líbiai és a szicíliai partok között a távolság 480 kilométer. A köztudatban az él, hogy a meggyötört migránsok vállalják ezt a veszélyes átkelést egy biztonságosabb vagy jobb élet reményében, de sokszor tragikus kudarcot vallanak. A baj az, hogy ez nem igaz. Tavaly több mint 180 ezer embert regisztráltak Európában így. Mit gondolsz, a 180 ezerből hányan tették meg a 480 kilométeres vízi utat? Egy se.

A valóság az, hogy a csónakok a líbiai partoktól csak 12 mérföldnyire mennek ki a tengerre és ott vészjelzéseket adnak le. Hamarosan NGO és EU hajók ott teremnek és kimentik őket. A törvény kimondja hogy egyenesen a legközelebbi kikötőbe kell vinni a megmentetteket, például Tunéziába vagy vissza Líbiába, de nem, Európába viszik őket és az állampolgársági eljárás már el is kezdődik.

A segélyszolgálatok az átkelésért életüket veszélyeztető, elszánt tengeri utasok imázsát mutatják, akik kétségbeesetten próbálnak szökni veszély és mélyszegénység elől. Kormányzati tisztviselők a jegyek árát (az embercsempészeknek fizetve) 1500 euróra teszik; elég drága, gondolhatná az ember. De ez nem csak a 12 mérföldes út ára, a csempészek azt is elintézik az NGO-kkal hogy hol lesz a csónak "veszélyben" és hol fogják kimenteni őket; ez egy mindent magába foglaló ár.

A Frontex (EU határügynökség) éves beszámolójában egyenesen megvádolta az NGO-kat és a segélyszervezeteket csempészekkel való együttműködéssel. Sok esetben ezekhez a szervezetekhez érkeznek a vészjelek, nem a parti őrséghez. Az ez évi számokat nézve, a mentések több mint 50 százaléka ilyen módon lett megszervezve.

Ez bűnözőkkel való összejátszás. Az NGO-k adófizetők pénzét használják embercsempészek szándékos megsegítésére és senki nem állítja meg őket.

Gondolkozz el kicsit ezeken a csempészeken. Emberek, akik részt vesznek ilyen bűncselekményben (életet veszélyeztető embercsempészetben) valószínűleg nem erkölcsösek. Meglehet, hogy másfajta csempészéshez is van közük? Nők, gyerekek? Nem lehetetlen. És mégis, segélyszervezetek biztosítják, hogy folyamatos pénzforrásokkal legyenek ellátva és elkerüljenek minden bűnvádi eljárást.

Hunhír.info / Mark Angelides - investmentwatchblog.com

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103296

Az Origó bír viccelni úgy látszik ;) én a migrikre asszociáltam, a grínpíszí szintén korlátlanul antinemzeti és migránspárti. Álcivil és liberális politikai nyomásgyakorló, valahonnét valami célokért DE biztosan nem értünk szervezett + pénzelt ngo ez a greenpeace is sajnos.

Abszurd, hogy a Greenpeace szervezte a tüntetést"

Abszurd, hogy a Greenpeace szervezte a CEU mellett kiálló tüntetést, hiszen a honlapjukon megnevezett három legfontosabb cél egyike, hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal – áll az Origo beszámolójában.

A Greenpeace kért területfoglalási engedélyt a felsőoktatási és civiltörvény módosítása elleni tüntetésre, vagyis egy „önmagát politikailag függetlennek valló civil szervezet" szervezte a kormányellenes tüntetést – áll az Origo beszámolójában.

http://www.origo.hu/itthon/20170412-greenpeace-szervezte-a-mai-tuntetest-hosok-tere.html

„A Greenpeace politikailag és anyagilag független szervezetnek tartja magát, a Greenpeace Magyarország internetes oldalán legalábbis így határozzák meg önmagukat. Három legfontosabb céljuk között nem szerepel politikai tüntetések szervezése."

Az Origo abszurdnak nevezi, hogy a Greenpeace szervezte a tegnapi megmozdulást, hiszen a szervezet weboldalán megnevezett három cél közt szerepel az is, hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal.

„Három legfontosabb feladatuk vagy céljuk az, hogy egészséges, vegyszermentes élelmiszereket fogyaszthassunk, valamint hogy tiszta és olcsó, megújuló alapú energiához jussunk, és hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal. Így még inkább abszurdnak tűnik, hogy egy nyíltan kormányellenes politikai akciót egy – legalábbis hivatalosan – politikailag független, civil szervezet támogat, sőt: szervez, hiszen ők adták be a területfoglalási engedélyt a rendőrségnek." – írták.

Tegnap a Hősök terére bejelentett tüntetésen a liberális sajtó becslései szerint több mint tízezer ember vett részt, amit abból valószínűsítenek, hogy „tele volt az egész tér tüntetőkkel". Ugyanakkor, a tüntetés szervezői középen a tér nagy részét elkerítették („szívet formáltak"), hogy oda tüntetők ne mehessenek be, így valójából a Hősök tere közel sem volt megtelve emberekkel, a helyszín nagy része végig elkerítetten és üresen állt.

http://www.hidfo.ru/2017/04/abszurd-hogy-a-greenpeace-szervezte-a-tuntetest/

Nagyszombati söpredék - az ünnepen sem nyughatnak a Soros-egyetem hívei

A Soros-egyetem hívei újabb akcióra készülnek. Szomorúan látja sok keresztény magyar, hogy a metélt erkölcsű társaság még a kereszténység legnagyobb ünnepét, a húsvétot sem tiszteli. A nagyhét szerdáján és csütörtökén is hőbörgött ez a gettó, holnapra pedig újabb óbégatásra készülnek. Sőt még többre is.

Az egyik liberális portálon olvastam a hírt, hogy nagyszombaton (a zsidó portálnak ez természetesen csak szombat) újabb tüntetésre készülnek a kétezer év előtt „Feszítsd meg!"-et kiáltó golgotai csőcselék mai utódai. És ezt a honi rendőrség engedélyezi. Tudjuk, húsvétvasárnap a holobolondok fognak majd vonulgatni, erre a napra (gondolom) más tüntetést nem engedélyeznek. Mert a holobolondok pogány szertartását nem lehet megsérteni, megzavarni. Nagyszombaton viszont lehet zavarogni. Mert holnap nemcsak a zsidó egyetem mellett fognak tüntetni (ez csak buta indok), készül itt valami más is. A nagyszombati szertartás, a feltámadási körmenet megzavarása.

A tüntetést szervező társaság „Nem maradunk csendben!" jelszóval toborozza a holnapi söpredéket. Három óra körül érdekes hozzászólás tűnt fel a csoport Facebook-oldalán. Az arcát nem vállaló férfiú az Erdő Péter vezette feltámadási körmenet megzavarását tartaná helyesnek. Ezt írja:

"Nagyon jól szórakoznék ha pl tojással vagy narancssárga festékes lufikkal dobálnák meg Erdő Pétert és a maffiakormány jelenlévő tagjait!"

A gettó holnap este fél hatra hirdette meg rendezvényét, amely este tízig tart. Éppen ebben az időben tartják a templomokban (így a Szent István bazilikában is) a nagyszombati szertartást, húsvét vigíliáját, amelynek szerves része a feltámadási körmenet. Tisztességes ember nagyszombaton nem tüntet, nem hőbörög. Tisztességes ember nem festékes lufik gyártásával foglalkozik. Erre csak férges agyak, sivatagos lelkek képesek.

Jézus kereszthaláláról és feltámadásáról írta a huszadik század egyik legnagyobb teológusa:

A világ más lett vele. Mert e világ az a világ, melyben jelen van és jelen marad Krisztus – kimozdíthatatlanul.

Húsvét ünnepét ennek tudatában ünneplik a keresztények. Hogy a pogányok, zsidók miként vélekednek húsvétról, az az ő privát passziójuk. Az viszont elvárható, hogy ne piszkolják be ezt a szent ünnepet. A Szabadság térre készülődő nagyszombati söpredék azonban erre készül. Újrajátszani azt, amit kétezer éve a zsidó söpredék művelt Jeruzsálemben. Nem szabad megengedni.

https://kuruc.info/r/7/171680/

Ezen a képen nincs mit félreérteni. Meg a saul alinsky elveken se, ez a zsidó liberális amerikai "filozófus", aki az anachista felforgatás elveit és gyakorlatát összeszedte rendszerbe. Budapesten folyamatosan konferenciázgattak, workshopoztak a ballib álcivilek, és a csak libsikádernek jó (leendő) diplomások. Terv szerint megy a káoszteremtés!



NEM a ceu hanem a ballib 2018-as várható veresége mobilizálja a balllib oldalt. Ami a közérdekű adat...

Apr 15, 4:26AM

NEM a ceu hanem a ballib 2018-as várható veresége mobilizálja a balllib oldalt. Ami a közérdekű adatigényléssel (vissza) élt rendesen, erre mit kell látni, ők maguk nem akarnak se ÁTLÁTSZÓ se transparency lenni. Elszámoltathatóvá válni jogilag, és tevékenységük társadalomra káros következményeiért felelősségre vonhatóvá lenni se óhajtanak, akár az eheti garázda tüntetések miatt melyekre ők szervezték a csőcseléket, akár a médiában történő hazudozásért, rendőrökre támadások, újságíró és tévés verések - A LIBSIK NŐKRE IS TÁMADTAK!!!

tordai bence párbeszéd párt szóvivője és kommunikációs igazgatója , közgazdász-szociológus büfészakker, vagy inkább erőszak párt ez, mit nyilatkozott : "meg lehet érteni" a székház rongálásokat, és a rendőrök, tévések megverését "jogos a harag" jegyzetelünk ám hülyelibsik, köszönjük. Nem párbeszéd ez hanem cionista diktátum, immár nyílt erőszakkal történő hatalomra törés.

Ragasszon ez a bence tordai oroszfóbiás idióta hiszterolibbant címkéket qwa anyja koporsójára. ÉS nem a Fideszes parlamenti képviselők irodáinak ajtajára, párbeszédpártos hipszterhuligán vandál rongáló szakállas szar.

Ugyanazok a libsik balhéznak, akik mindig is szoktak 2010 óta. Gulyásmarci féle liberál trockista - anarchista ismerős arcok (nem a zenészek).

Ha dobálja a rendőröket vagy megüti, naná hogy a földre viszik és máris bilincselik meg, ezen mit csodálkozik a magát érinthetetlennek képzelő liberálbarom?! NEm képesek magukat észrevenni, mit művelnek már, amit megengednek maguknak ugyanazt a washingtoni Fehér Ház előtt és oda behatolva előadnák, azonnal taseres leterítés, és tán még közéjük is lőnének. :3

Amerika, izrael NEM enged csak úgy civileket ügyködni. Be kell mutatniuk MINDENT, a tevékenységi körük regisztrálásra kerül, attól eltérő bármit NEM folytathatnak.

Viszonosság elve : libsit ütni szabad :P illetve ha usa-izraelben ez a törvény akkor itt is lehet. A ceu által kifogásolt jogi szabályozás amúgy a cseh mintára készült. Nemcsak filmeket tudnak csinálni meg Skodát, de védekezni is a globálliberális polip ellen. Európaibbak sokkalta, mint a liberalizmusba fulladt "NYUGAT".

Se a ceu, se az álcivilek nem akarják a törvényeket betartani, működésükről a közérdekű adataikat nyilvánossá tenni. Még munkatárs listájuk se teljes, a tasz segít nekik jogi kiskapukat lelni.

Soros és más hasonló nemzetközi liberális zsoldban állnak, és világossá válna ha kötelezve lennének az adatközlésre - például a külföldi pénzelésük tételes elszámolására!

Jobbik leszerepelt. Soros + simicska bérencek, ceu pártján és az álcivilek átláthatóságát lehetővé tevő törvény ellen!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_13dtTI0kMA&list=TLGGTF2fu1DXe2wxNDA0MjAxNw

Amik nemzetellenes tevékenységet folytató pártok vagy mozgalmak, azok nem ellenZékiek hanem ellenSégeink. Hiába mondják magukat zöldnek, jobbiknak, momentumnak, párbeszédnek, együttnek, szocialistának, vagy pláne CIVILNEK - soros féle megbízásból kormányt buktatni akaró neoliberálisok ezek mind.

Eddigi összefüggőek :

1

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/14/anarchistak-es-szocialistak-zoldek-es-a-jobbik-allnak-ki-az-usa-es-az-europai-egyesult-allamok-tervet-megvalositani-akaro-eu-epp-aktualis-parancsai-melett-demokraciat-kovetelnek-de-a-liberalizmust/

2

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/13/a-washingtoni-feher-hazba-se-lehet-csak-ugy-berontani-baloldali-liberalis-jelszavakat-skandalni-rongalni-es-jogosulatlanul-erkelyen-at-irodakba-bemaszni-2018-ban-nem-lesz-kormanyvaltas-hat-a-nyilt/

3

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/13/al-civil-szervezetek-arrol-van-szo-hogy-a-nepnek-joga-van-tudni-hogy-az-ngo-kat-ki-finanszirozza-az-ho-gy-van-nehany-ember-akiknek-ez-esetleg-kellemetlen-es-nem-tetszik-az-az-o-problemajuk-i/

4

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/a-libsik-kezdemenyeznek-a-jobbik-csatlakozik-es-vedi-meg-a-ceu-t-a-ballibbel-egyutt-itt-nem-orban-a-font-os-s-meg-csak-nem-is-a-fidesz-a-kepletben-hanem-budapest-magyarorszag-es-a-karpat-medenc/

5

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/neppartosodas-szdsz-esedes-a-jobbik-frakcio-minden-tagja-alairja-a-felsooktatasi-torvennyel-kapcs-olatos-alkotmanybirosagi-beadvanyt-a-jobbiknak-gazdai-vannak-nem-csak-simicska-de-soros-is-de/

6

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/a-soros-egyetem-a-kotelezo-kvotak-es-a-bevandorlas-partjan-a-ceu-kozpolitikai-iskolaja-egyedulal-lo-mert-egyesiti-a-nyilt-tarsadalom-alapitvany-halozatanak-gyakorlati-tapasztalatait-a-kozpol/

7

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/zombipart-jobbik-a-szocionistakkal-egyutt-szavazta-meg-a-soros-egyetem-ceu-elleni-torveny-alkotmanybiros-agi-vizsgalatat-libsik-azert-olyan-nagyon-batrak-mert-tenyleg-soros-es-mas-nyugati-liberal/

8

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/11/az-ugynevezett-fekete-blokk-akiknek-semmi-kozuk-a-tuntetes-celjaihoz-vagy-a-koveteshez-ok-csupan-a-balhe-es-a-rendbontas-miatt-vannak-kint-anarchista-csoportok-fekete-ruhaban-eltakart-arcc/

9

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/11/alairtad-janos-egni-fog-a-varos-fenyegetoztek-libaborozteto-rigmusukkal-a-spontan-tuntetok-hetfo-este-miutan-ader-janos-koztarsasagi-elnok-alairta-a-lex-ceu-kent-ismertte-valt-f/

10

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/11/ellensegi-balliberalis-partok-biraltak-ader-janost-miutan-az-allamfo-hetfon-elrendelte-a-felsookt-atasi-torveny-modositasanak-kihirdeteset-ala-lett-irva-szepen-a-lex-ceu-libsik-ha-nem-tetszik-el-l-2/

11

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/10/a-police-hu-kozlemenye-szerint-a-tuntetes-hivatalos-befejezese-utan-a-demonstralok-femtargyakkal-mua-nyag-palackokkal-uvegekkel-dobaltak-meg-az-orszaggyules-epuletet-vedo-rendoroket-atrocitas-erte/

12

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/10/vasarnapi-ceu-parti-tuntetes-jobbos-ujsagirokra-es-tevesekre-tamadtak-rendorok-elleni-eroszak-cselekmenyek-tortentek-balliberalis-rendetlenkedes-bizonyitja-soros-embereinek-nincs-helye-a-hatalo/

13

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/09/a-ceu-ugyeben-tartott-tuntetest-ovezo-altalanos-megvetesrol-tanuskodik-a-liberalis-sajto-facebook-b-ejegyzesei-alatt-lathato-kommentaradat-tekintelyes-hanyada-mikozben-az-index-hu-ujsagiroit-nem-fogl/

14

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/09/a-ceu-es-vele-egyutt-a-liberalis-politikai-kasztjuk-elojogaiert-tuntetnek-akik-mindig-is-szoktak-a-korma-ny-ellen-jar-par-ballib-helyrol-hirlevel-nekem-ide-oda-volt-mozgositas-rendesen-azert-latni/

15

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/az-europai-parlament-altal-szerdan-elfogadott-jelentes-visszater-az-europai-baloldal-elmult-evekben-foly-tatott-bevandorlast-osztonzo-politikajahoz-az-elkepeszto-kijelenteseket-csusztatasokat-tarta/

16

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/sokat-megosztott-szennyblog-a-kettos-merce-a-kettos-merce-szerzoje-a-nepszabadsag-korabbi-munkata-rsa-attila-kalman-zsidohipszter-sjw-a-nepszabadsag-ami-mellett-a-jobbik-kiallt/

17

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/palyazatot-irt-ki-soros-alapitvanya-a-kormanyzati-gyakorlat-megvaltoztatasara-igy-penzelik-a-felfo-rgato-civileket-aki-nyiltan-egy-torvenyesen-megvalasztott-kormany-megdontesere-biztat-azt/

18

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/az-usa-a-terroristakat-tamogatja-sziriaban-es-sajnos-tovabbra-is-a-cionliberalisokat-tamogatja-szerte-a-vilagon-az-usa-nem-azonos-egy-szem-elnokevel-akinek-korlatozott-hatalma-van-csupan-es-zsido/

19

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/nem-csak-en-vettem-eszre-reklamadoval-azaz-a-nagytoke-adozasaval-kapcsolatban-is-simicska-es-az-rtl-klub-es-simicska-partjan-a-jobbik-azonban-ugy-tunik-a-kuruc-info-nem-hagy-alabb-a-kritikav/

20

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/piedesztalra-emelte-az-idegen-betolakodokat-az-ep-az-osszes-magyarorszagi-hazaarulo-megszavazta-paksi-b-ovitest-ellenzo-migrans-betelepites-parti-lmp-ezt-is-megszavazta-a-ballibbel-egyutt-nem-le/

21

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/ceus-tuntetes-amin-meg-a-feri-is-ott-volt-meg-fodor-gabika-az-egesz-mszp-az-lmp-is-egyutt-pm-momentu-m-kikkel-nem-kerulhetunk-egy-platformra-nemzetikent-soha-ismerem-a-kuruc-viccposztjat-arr/

22

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/06/nehany-eve-meg-nagyon-mas-volt-a-jobbik-allaspontja-eladtak-a-part-lelket-az-ordognek-ki-a-fenere-lehet-akkor-szavazni-a-kisebbik-rosszra-ami-bizony-megis-csak-a-fidesz-mert-a-ballib-elviszi-meg/

23

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/05/most-mar-az-a-kiszamithatatlan-hogy-mi-fog-tortenni-a-valasztasokig-meg-ha-a-toroczkaiek-fele-valoba-n-nemzeti-vonal-lesz-nyeregben-mert-nemzeti-erdekert-cselekvo-politikus-a-fideszben/




Lendvai Ildikó is ott volt a felsőoktatási törvény elleni tiltakozáson, amelyen nyilatkozott is egyet...

Apr 14, 9:29PM

Lendvai Ildikó is ott volt a felsőoktatási törvény elleni tiltakozáson, amelyen nyilatkozott is egyet, s ebben a rövid monológban a következőket mondta:

"Igen, látom az ellenzéki pártok – ők Soros oldalán vannak természetesen. Én a Magyar Szocialista Pártból vagyok."

Anarchisták és szocialisták, zöldek és a jobbik állnak ki az usa és az európai egyesült államok tervet megvalósítani akaró eu épp aktuális parancsai melett, demokráciát követelnek, de a liberalizmust ránk erőltető globálmilliárdosok érdekében tevékenykednek és még az anyagi, szervezési, médiabeli támogatásuk is a háttérhatalomtól van... vagy inkább előtérhatalom így már ez. Igen, legyen átlátható, melyik civil álcivil. Miért ne lenne joga a magyaroknak azt tudni?! A közérdekű adatigénylés amúgyis ősi ballib szokás, úgy 2010 óta. :)

Egy nemzetek feletti szuperimperalizmusért! Nemzet nem - birodalom igen, ez volt a zsidók lojalitástörténelme az idők során.

Anarchista liberális csürhe, Terror Háza megdobálás

http://videa.hu/videok/24.hu/hirek-politika/megdobtak-a-terror-hazat-haza-tuntetes-mwX9IOM5mgdnBMEr

Ávós nagypapa szerepel a kiállításon és az fáj, szadesz árva féreggyerekek?!

Mindenki automatikusan maximálisan ellenséggé van nyilvánítva aki jobboldali, akár csak vélhetően is. Míg ők a nemzeti oldal érvrendszeréből SEMMIT sem fogadnak el. És akkor mi egyezkedjünk ezekkel, mi? Lehet aztán hogy így kell, és hülyék vagyunk ha azt hisszük a "baloldali" vadkapitalista liberálisokkal lehet valaha is szót érteni.

A mesebeli hol volt hol nem volt, hogy hova nem mennek a libernyák szarok garázdaságokat elkövetni : holokausztmúzeum, zsinagóga, zsidó kultúrház, balliberális pártirodák, és más liberálisoknak szent helyek.

A teljes ballib blokk el-nem-fogadása a helyes irányelv, ez logikus viszonossági alapon és akkor is ha csak az eredmény érdekel. Nem nekik kell megfelelnie se a kormánynak se a többieknek. Tisztességes ember úgyse neoliberális, a többihez meg így érdemes hozzáállni : "no making friends, no human contact" ez volt kiadva hajdan a partraszálló katonáknak, hát a liberális "zöld, baloldali, szocialista, jobbikos, momentumos" ellenségzék már sikeresen dehumanizálta saját magát a brüsszeli - strasbourgi hazaárulkodó feljelentgetéssel és az utóbbi hét eseményeihez hasonló erőszakos megmozdulásokkal.. https://www.youtube.com/watch?v=7ek8zhxhwFY ez a videó nem politikás, vagy mégis? :3

Holnap ezek a marha ballib anarchisták úgyis dobolni fognak az utcán meg a téren. Napidíjért tüntetőkkel, jobboldalt rendpártiság és hazaszeretet miatt gyűlölő lumpen elemekkel.

Csak az erőt tisztelik, tudják hogy van mögöttük komoly pénz, és a liberalizmus nemzetközi beágyazódottsága, szervezettsége. Nekik ez a "hazájuk".

A többség a kormánnyal ért egyet a felsőoktatási vitában. A többség nem őrjöng és hajigál rendőröket a budapesti éjszakában. A liberálbolsevik élcsapat agresszív nyomulása természetes védekezési reakciót vált ki.

Mi az, amit a magát népnek nevező balliberális anarchista ifjúság követel?

2017. április 13. 18:56

...Mert elhiszem, hogy ami itt van, az nem demokrácia. De nekem a ti demokráciátok sem demokrácia. Mert amit ti demokráciának hívtok, az maga az anarchia. És sorossal sorban állva, vagy nélküle, régóta tudjuk: a zavarosban jó halászni. Hát ez az a demokráciának hívott szörnyszülött, amire ti vágytok, amiért napok óta az utcán vagytok. A zavaros, amiben csodásan eltobzódtok...

Én már nem tudom, mi a demokrácia. Mi az, amit most a nép, vagy a magát népnek nevező balliberális, megkockáztatom, anarchista ifjúság követel. Mert ugyan egykoron tanultam az iskolában az athéni demokráciáról, de nekem azt is megtanították, hogy a sok-sok városállam közül abban az egyben, aprócskában volt csak valamiféle demokrácia, és érdeklődés hiányában az is gyorsan megbukott. Szóval akkor mi is a demokrácia? És mit akartok ti, rendbontó, anarchiára vágyó pesti és import ifjak?
Mert ha az a demokrácia, hogy büntetlenül lehet letaposni a mások kétkezi munkájával ültetett tulipánokat, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha a demokrácia az, hogy bárki simán és büntetlenül és következmények nélkül gyalázhatja és megütheti azt az újságírót, aki neki nem tetszőt ír, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy mindenki náci, fasiszta, rasszista, antiszemita, és még ki tudja, micsoda, ha nem fogadja el a balliberális, szélső liberális elveket, az ezeket vallók véleményét és akaratát, sőt, netán ezt ki is mondja, nyilvánítja, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy sörgőzös, betépett ifjak büntetlenül és rendőri kísérettel tombolhatnak az utcákon éjjel, megzavarva a dolgozó emberek álmát, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy csak az az érték, amit ők képviselnek, amit ők akarnak, és minden egyéb szemétre való, akkor én nem kérem a demokráciát.

moncsi
Ha az a demokrácia, hogy idegen ajkú, idegen állampolgárságú emberek akarnak dirigálni tüntetés okán és köntösében, hogy ők akarják erővel és erőszakkal megmondani, mi a jó vagy rossz a magyaroknak, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy zavarjunk el mindenkit, aki nekünk nem tetszik, de legfőképpen is a kurmány-kormányt, de helyette legyen anarchia, mert nincs alternatíva, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy francia földön kurd és afgán bevándorlók a francia rendőrökre támadnak, és ez nagyon klassz, elfogadható, emiatt pedig hazánkba importálandó, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy a politika trónjára vágyakozó ifjak lefikázzák a vidék munkás, dolgos lakosságát, lekurvázzák a nekik nem tetsző nőket, és legeciznek felnőtt, apjuk, és nagyapjuk korabeli embereket, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy félinformációkra építve, a lényeget mindig okosan elhallgatva, fizetetten és milliós színpaddal, hangosítással balhéznak a városban, és egy oktatási kérdés köntösébe burkolva rendeznek kormányellenes heppeninget, mert fosnak kimondani, hogy ez, kérem, egy kormányellenes buli, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy Táncsicsnak vizionálnak egy jogerős ítélettel próbára bocsátott, újabb szabálysértést elkövető, magát politikai erőnek vélő ifjú bajkeverőt, és ezért újra elfoglalják az utcát, és megzavarják a forgalmat, a rendet és a békés emberek életét, dulakodnak a rendőrökkel,közben nagyokat röhögve a bulin, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy "magyar rendőr velünk van", már amikor akarunk valamit, és rendőrért vernyákolunk, ha véletlenül nekünk jön egy nekünk nem tetsző arra kószáló, különben meg „köcsög sün, geci Pintér kutya", ám azért büntetlenül lehet lökni, rúgni és harapni a hivatalos közeget, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy a bajkeverés, a szoborgyalázás, a rendőr leöntése, fű letaposása, szemetelés, károkozás, más nyugalmának megzavarása a jó és elfogadható, az a menő és az übertrendi, akkor én nem kérem a demokráciát.
Ha az a demokrácia, hogy szakemberek által is nemzetbiztonsági kockázatnak minősített migránsokat akarnak a hazánkba telepíteni, hogy nemzetbiztonsági kockázatnak minősített „civil szervezetekért" tüntetnek átgázolva a városon és az emberek többségén, akkor én nem kérem a demokráciát.
Mert elhiszem, hogy ami itt van, az nem demokrácia. De nekem a ti demokráciátok sem demokrácia. Mert amit ti demokráciának hívtok, az maga az anarchia. És sorossal sorban állva, vagy nélküle, régóta tudjuk: a zavarosban jó halászni. Hát ez az a demokráciának hívott szörnyszülött, amire ti vágytok, amiért napok óta az utcán vagytok. A zavaros, amiben csodásan eltobzódtok

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103370

Miből lett elege a CEU- ról „dezertáltnak"?

2017. április 14. 07:55

A Közép-európai Egyetemen szigorú ideológiai kereteken belül zajlik az oktatás, a diákoknak pedig Soros György ideológiájára is fel kellett volna esküdniük, ha a másként gondolkodók nem tiltakoznak elég hangosan. Egy volt hallgató nyilvánosságra hozta, mi a gond CEU-n zajló „világszínvonalú oktatással".

A Magyar Hírlapnak nyilatkozott a CEU-botrány kapcsán az egyetem egy volt politikatudomány szakos hallgatója, aki maga is elismerte, hogy az intézmény ideológiai oktatást folytat, és bevallottan a Soros-féle „nyílt társadalom" ideológiáját vakon követő hívőket akar kiképezni, még ha világszínvonalon is teszi ezt. Mint kiderült, a Soros-egyetem könyvtára is ideológiai alapon szelektált, a hallgatók nem férhetnek hozzá a balliberális ideológia semmilyen alternatívájához.

„Nagyszámú külföldi hallgatótársammal együtt kétségkívül színvonalas oktatásban részesültünk. De a színvonalas oktatás meglehetősen ideológiavezérelt volt. Amint az egész egyetemi hangulat. A nyitottságára oly büszke egyetem könyvtárában a magyar napilapok közül kizárólag azok voltak hozzáférhetők, amelyek az akkori szocialista–szabad demokrata kormányt támogatták. Az angolszász sajtótermékek közül is csak a baloldali-liberális világnézetet képviselőkhöz lehetett hozzájutni."

A beszámolóból kiderül, hogy a hallgatók kiképzése nem csak hogy ideológiai alapon zajlott, de az oktatók javaslatára az egyetem azt is ki akarta kényszeríteni, hogy a végzős hallgatók esküt tegyenek erre az ideológiára.

„A diplomaosztó ünnepségen pedig esküt kellett volna tennünk a nyílt társadalomra. Ettől csak azután állt el az egyetem, miután néhányan közöltük, hogy nemhogy esküt nem fogunk tenni, de ha ilyen lesz, akkor tüntetőleg ülve fogunk maradni." – mondta.

A volt egyetemi hallgató F. Zoltán nagyon lényegretörően összefoglalta, amiért ma a magyar társadalom többsége abban is támogatná a kormányt, ha egyszerűen bezáratná a Soros-egyetemet és sóval behintené a helyét:

„Elegünk van a genderelméletből és annak a gyakorlatba való átültetési kísérleteiből. Elegünk van a klasszikus női és férfi szerepek eltörlésére irányuló törekvésekből. Elegünk van a női egyenjogúság leple alatt agresszíven nyomuló feminizmusból. Elegünk van az abortusz propagálásából. Elegünk van a homoszexuálisokból és abból, hogy azt próbálják a fejünkbe verni – és még inkább a gyerekeink fejébe –, hogy a homoszexualitás normális, sőt: támogatandó. Elegünk van abból, hogy a gyerekeiket a legdurvábban szegregáló elitiskolákba járató belvárosi értelmiségiek oktatnak ki bennünket társadalmi integrációból és magyar–cigány együttélésből. Elegünk van a folyamatosan felszínen tartott holokauszt témából. És elegünk van abból, hogy mindezt európai értékként akarják eladni nekünk."

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103380

Nálunk már „fehértulipános forradalomnak nevezik" - ÍME A HÁTTÉR...

2017. április 13. 06:00

„Narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett a CEU ürügyén Magyar Bálint, aki szerint Magyarország egy posztkommunista autokratikus rezsim." – írja a Magyar Idők konzervatív napilap. A lap beszámolójában az áll, hogy a liberális politikus hibrid háborús forgatókönyvvel akarná elmozdítani a kormányt, hogy így egy alig 1-2 százezer választó által támogatott politikai gárda jusson hatalomra. "Nem véletlen, hogy ezekben a posztkommunista autokráciákban, ahol ilyen rendszerek kialakulnak, narancsos forradalmakkal szoktak ebből kimászni" – mondta. A volt SZDSZ-es vezető által hivatkozott „színes forradalom" beindulására már a nagyobb liberális sajtóorgánumok is tettek utalást. A 24.hu tegnap „fehértulipános forradalomnak" nevezte a Budapesten zajló, külföldről finanszírozott civil szervezetek és átláthatatlan hátterű Facebook-csoportok által szervezett tömegdemonstrációkat.

A korábbi színes forradalmak során is gyakran alkalmaztak ehhez hasonló megnevezést; Grúziában „rózsás forradalomnak" nevezték a kormány erőszakos megdöntését 2003 novemberében. 2005-ben Kirgizisztánban egy hasonló műveletet „tulipános forradalomnak" neveztek. Szintén 2005-ben Libanonban „cédrus forradalom" zajlott, a 2010-es tunéziai felforgatást pedig „jázmin forradalomnak" nevezték. 2011-ben az Egyiptomban zajló „arab tavaszt" a nyugati sajtóorgánumok „lótusz forradalomnak" nevezték, a Kínában zajló 2011-es megmozdulásokat pedig újra „jázmin forradalomnak".

A "fehértulipános forradalom" elnevezés nem véletlen, mert amikor egy ilyen specifikus név megjelenik a nyugatbarát sajtóban, az egyértelmű jelzést jelent arra vonatkozóan, hogy a hibrid háború első fázisa beindult, és megkezdődött egy újabb „színes forradalom" kísérlet.

Andrej Koribko orosz geopolitikai szakértő magyarul is elérhető könyvében olvasható részletesen, hogyan indítják be a külföldi titkosszolgálatok az ilyen „civil" tüntetési hullámokat; Koribko részletesen kifejti, hogyan intézik ezeknek a szervezeteknek az anyagi támogatását, hogyan zajlik a Facebook-csoportok és civil szervezetek belső magjának kiképzése.

Koribko „Hibrid Háborúk: a rezsimváltás indirekt adaptív megközelítése" című könyvéből kiderül, hogy a „színes forradalom" az USA hibrid háborús stratégiájának első felvonását jelenti. Ez az első fázis még főként politikai nyomásgyakorlást jelent, aminek célja, hogy a kormány megadja magát a külföldi nyomásgyakorlásnak. Amennyiben a kormány határozott ellenállást mutat a színes forradalommal és külföldi nyomásgyakorlással szemben, külföldi titkosszolgálatok által beszervezett belföldi extrémista csoportok – szélsőbaloldali vagy szélsőjobboldali szervezetek, radikális környezetvédők, stb. – bevonásával kezdődik meg az úgynevezett nemkonvencionális hadviselés, melynek részeként a behódolni nem hajlandó kormányt erőszakos úton távolítják el.

A színes forradalom során olyan politikusokat juttatnak hatalomra, akiket korábban a nemzetközi érdekközösség erre a célra kiképzett. Ilyen képzési tevékenység pl. a Soros-féle CEU keretén belül is zajlik, a magyar kormány ellenállása így nem csak Magyarországot védelmezi a színes forradalmakkal szemben, hanem számos más országot is megvédene a hibrid háborús fenyegetéstől, amennyiben a külföldi ügynökök képzését sikerülne ellehetetleníteni, és visszaterelni egy normális egyetemi munka keretei közé. Főként ezzel magyarázható az amerikai külügy éles ellenállása is: a színes forradalom amerikai privilégium, és nem akarják megengedni, hogy egy kelet-európai ország kormánya akadályt állítson pl. közép-ázsiai kormányok megdöntése elé.

hunhír.info - hidfo.ru

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103345

Stoffán György: Hetvenezer terrorista - azaz, a történelem ismétlődik

2017. április 13. 13:09

...A világ is forr, mert az amerikai milliárdos tervei szerint a kétpólusú világból, világkormány vezetésével, egypólusút igyekszik milliók halála és kiirtása révén megalkotni. (Az a milliárdos, aki életüket vesztett hitsorsosait rabolta ki már tinédzserként.) Ennek a világméretű sátáni átszervezésnek a lépéseit éltük és eljük meg 1989-től napjainkig...

Nem hallgatunk az évszázados jó tanácsokra. Ha egy-egy bölcsességet idézünk, sokan legyintenek, mert letűnt idők, letűnt korok megállapításait ki veszi ma már komolyan. Pedig kéne… Minthogy az is szükségeltetnék, miszerint el kellene gondolkodnunk azon – és annak konzekvenciáin –, hogy kik és mikor vezették félre, tévútra az amúgy sem őszinte és tiszta rendszerváltást, amely voltaképpen nem volt más, mint a hatalom átalakítása… és nem váltása – Bush és Gorbacsov máltai megállapodása szerint.

Azonban ez a rendváltoztatás még adott némi reményt arra, hogy egy morálisan megújult, a nemzeti értékeket és érdekeket, hagyományokat és tapasztalatokat tisztelő és azok szerint újraépíthető országgá váljunk. Nem ez történt. Ugyanis a mai tüntetők szellemi elődei ebben a reményekkel teli időszakban megkezdték azt a rombolást, amelynek eredményét napjainkban tapasztaljuk. Hiszen egy hosszú, csaknem harminc éves, előre megtervezett folyamatról van szó. A világ urai már 1989. előtt tudták milyen lépésekben akarják megváltoztatni és saját torz képükre alakítani Európát. Ez az átalakítás nem egyszerű, hiszen százmilliókat kellett „agymosni", a jólét és a szabadosság aljas és hamis ígéretével, s el kellett törölni azt a szellemi erőt, amelyet a kereszténység adott Európának, s amely által Európa erős és önmagát megvédeni képes földrésszé vált a Római Birodalom bukása és a népvándorlás befejezése után. Szent Benedek kolostorai voltak ennek az Európának a talpkövei, és fundamentuma. Ezt az alapot zúzta porrá napjainkra liberalizmus, s ez a megsemmisítő hadjárat kezdődött el, hatalmas energiákat befektetve a kommunista országok bekebelezésével 1989-ben.

Az egyház lerombolása a II. Vatikáni Zsinat ajánlásaival és Isten-liberalizáló tanaival indult, majd e tanok egekig dicsérése teljesen megváltoztatta az Egyház belső struktúráját, a papnevelést, a liturgiát, az Isten iránti feltételen alázatot, és a hódolat, mint szó is kikopott az egyházi szótárból. Mára e zsinat szomorú következménye, hogy liturgia csupán egy megemlékezéssé degradálódott, az egyházi zene felhígult, s ma már egyes papok azt hirdetik, hogy voltaképpen az Eucharisztia is csak egy kellék, egy mese. A hagyomány-hű katolikusság – hála Istennek – Európa szerte egyre erősödik, szemben a hivatalos, liberalizált egyházzal, amely a megsemmisülés útján van, minden suta és álpróbálkozás ellenére, hiszen a zsinati „eredmények" ostoba és ártó, méltatása, a hívek – e kérdést tekintve – teljes félrevezetésével máig folyik.

Ehhez nagyban hozzájárult VI. Pál pápa külügyminisztere, Casaroli érsek, aki KGB kém, és pedofil volt, aki a kommunista rendszerekkel kiegyezésre jutva igyekezett a nemzeti egyházakat lehetetlen helyzetbe hozni. Politikai irányultsága mindenben ellenkezője volt a XII. Pius-i kompromisszumot nem ismerő és a kommunista hatalmat el nem ismerő vatikáni politikával. Mindszentyt utolsó éveiben ez a politika megfosztotta az esztergomi érseki széktől, azzal a világgá kürtölt vatikáni hazugsággal, hogy a prímás maga mondott le. Ezt az érsek pontokba szedett és szintén a nemzetközi sajtónak átadott dokumentummal volt kénytelen cáfolni. Apró és jelentéktelennek tűnő intézkedések követték a magyar egyház 20. századi szomorú történetét. A papnövendékek kirúgása azon okból, hogy nem mentek el a békegyűlésekre, a korábban kommunista börtönt-járt idős papok állás nélkül hagyása, a legősibb, Szent István által alapított és Szent László által Váradra helyezett egyházmegye trianoni határok mentén való kettéosztása, az abortusszal kapcsolatos hallgatás, csak a jéghegy csúcsa volt az egyházrombolás terén. A zsinat és a Casaroli-féle Ostpolitik végül a mai csaknem visszafordíthatatlan helyzetbe taszította a magyarországi katolicizmust.

De térjünk vissza e kitérő után a politikához.

A hatalom átalakításának idején tapasztalt eufória láttán a liberális erők intenzív támadást intéztek, akárcsak napjainkban, a keresztény erkölcsök mentén újjáalakuló és tévesen magát szabadnak érző magyar emberek ellen. Feltették ugyanis a mindent felforgató körmönfont kérdést: Ki a magyar? Valamint megkezdték az antiszemita vád hangoztatását minden olyan kezdeményezés és ötlet ellen, amely a nemzet érdekét és megmaradását segítette volna elő. Antall kormányának bizonyítási kényszere minden nemzeti elgondolást sutba dobott, és a liberális erők a Mazsihisz támogatását élvezve derékba törték a tiszta szellemű, senki kárára, de az ország előrehaladását erősítő változtatásokat, amelyeket csak a rendszerváltás utáni második és harmadik Orbán-kormány erőfeszítései által válhatnak valóra, nem kis erőfeszítés árán, hiszen a liberálisok és a hazaárulók nem szűnnek meg a nemzet ellen acsarkodni. Mindez annak az erőtlen és idegen gazdasági érdekeket, idegen követeléseket teljesítő politikának tudható, amely az Antall- és Boross kormányok árulása által valósult meg.

A rablókapitalizmus, a visszaválasztott kommunista-liberális kormányok alatt a társadalmat szegénységbe döntötte, a mindennapi megélhetés reménye szertefoszlott, az egészségügyet szétverték, de helyette megoldást csak később, a már említett Orbán-kormányok tudtak biztosítani, ám nem lehet varázsütésre helyreállítani a kommunista diktatúra, majd a néhány liberálbolsevik kormány rombolását, ahogy nem tudjuk visszatenni a kasszába azt a 167 milliárdot sem, amit a Demszky-vezette főváros és a BKV vezetősége tüntetett el a 4-es metró építésekor.

Ma, amíg Bécsben migráns, tizenéves suhancok terrorizálják(!) a bécsi tömegközlekedési járművek utasait, Svédországot a pogány megszállók tartják a kezükben, Németországban már sportolókat akarnak felrobbantani és nők ezreit erőszakolják, Franciaországot a francia állami vezetők dobják a pogány betolakodók martalékául, addig Magyarország egyelőre biztonságban van, de az 1919-es proletárok utódai immár miniszterelnök-gyilkolásról, forradalomról, akasztásról ordítoznak, s diktatúrát kiabálnak, mert egy amerikai milliárdos ezért fizeti őket.

A világ is forr, mert az amerikai milliárdos tervei szerint a kétpólusú világból, világkormány vezetésével, egypólusút igyekszik milliók halála és kiirtása révén megalkotni. (Az a milliárdos, aki életüket vesztett hitsorsosait rabolta ki már tinédzserként.) Ennek a világméretű sátáni átszervezésnek a lépéseit éltük és eljük meg 1989-től napjainkig. Volt ebben az időszakban minden: zsidózás, keresztényezés, kommunistázás és fasisztázás egyaránt. Ma pedig háború készül, mert a szlogenek ideje lejárt, s ma már világos, hogy annak a hatalomnak – amely egyszer a zsidókat, másszor a keresztényeket irtatja marionettfiguraként mozgatott fizetett áruló európai politikusaival –, elfogyott a türelme, s ma egyszerre mindent akar.

Népeket uszít népek ellen, s földrészek lakosságát deportálja látszólag önkéntes utazókként Európába, de gyilkosokat is hoz, akik megfélemlítik az európai társadalmakat. Magyarországon forradalmat akar, és elárasztani hazánkat a terror és az erőszak pogányaival. S mindehhez van a három és félmillió Fideszre szavazó magyarral szemben hetvenezer áruló…

A végső játszma azonban még hátra van, mind a világpolitikát, mind a magyar belpolitikát tekintve. A liberálbolsevik hazudozás, az összeesküvés és az árulás épp úgy megsemmisül, mint minden, ami a természet és az Isten ellen irányul. Nem lesz áldozatok nélkül, de 1917. után száz kerek esztendővel, végre elindult a megtisztulás, a színvallás. Már világosan látjuk ki az ellenség és ki az áruló. Hadakoznak még, háborúznak a normális világ ellen, de nem nyernek.

Hiszen a tiszai ciánszennyezéskor is azt mondták, évtizedek kellenek, amíg újra lehet halászni… amíg magához tér a természet. Ám a természet nem emberi fejjel gondolkodott… ahogy az erkölcs és az erkölcsi értékek sem. Mert a rossz, a jó hiánya, de a hiánypótlás automatikus és a jó megvédi, újraépíti önmagát. Ma csak az önvédelem és az újraépítés módját nem ismerjük. Igazságában azonban hiszünk, mert abban hinnünk kötelező… Ha az egyiptomi keresztények nem menekülnek ide annyi ellenük intézett támadás és gyilkosság után, mert hisznek, úgy nekünk is hinnünk kell, mi több nekünk tudnunk kell Szent István utolsó szavait, amelyeket oly sokszor leírtam már: – „A magyar nép az én népem, és az én népem nem vész el a történelem viharaiban"… de ehhez mi is kellünk... hittel, alázattal, hűséggel, kitartással és kellő türelemmel.

Stoffán György

http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=103353
http://stoffangyorgy.blogspot.hu/2017/04/hetvenezer-terrorista-azaz-tortenelem.html

Soros György és birodalma 1. rész

Mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség – a rendszer része

Bayer Zsolt

Mindjárt az elején szögezzük le a legfontosabbat: mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség, (ál)intellektuális maszturbáció, nem, szó sincs erről. Mindez nagyon is tudatos, végiggondolt, jól felépített rendszer része. És végső soron éppen erről a rendszerről kell majd szót ejtenünk. Fogjunk is hozzá!

A Spíler.blog.hu összeszedett tíz szakdolgozatcímet, melyek a CEU-n készültek a 2015/16-os tanévben. Lássuk hát, milyen témákban is merültek el a derék hallgatók „Magyarország legjobb egyetemén", mibe fektettek energiát, pénzt, időt, hogy elkészítsék diplomamunkájukat, amellyel hozzátesznek valamit a tudományhoz és meglökik kissé az emberiség el-elakadó szekerét. Itt van mindjárt ez: „Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queerelmélet találkozási pontjainál". Aha. Tudom, többen felkapják a fejüket, hogy mi az a queer.

Ennek megválaszolásához forduljunk a legilletékesebbekhez, a „gendertudományok" képviselőihez, akik szerint az embernek 52-féle (!) nemi identitása van. Ők így határozzák meg a queert: „Queer – hagyományosan a homoszexuálisokra használt fogalom; »más«. Újabban gyűjtőfogalomként használják az LGBTQPIA-szivárvány tagjaira: azok, akik a kétváltozós genderen, heteroszexualitáson és a monogámián kívül határozzák meg magukat." Itt külön szeretném felhívni a figyelmet az LGBTQPIA betűsorra, hiszen többünk már az LMBTQ-t sem tudta megjegyezni, s lám, ahogy fejlődik a gender „tudománya", úgy hízik a betűsor is, a határ a csillagos ég, meg az ábécé végessége.

Mindenesetre itt van tehát egy szakdolgozat, amelyről a blog a következőket összegzi: „A queerelmélet a gendertanulmányok része, és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queerelmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze." Van tehát pillanat, amely összesűrűsödik, s amelyben még Lukács György is ártatlan áldozatnak tűnik. S nyilván önök is megkönnyebbült sóhajjal dőlnek hátra, apu kever egy fröccsöt, hogy „Anya! Végre össze van vetve a kétváltozós genderen kívüliek tana Lukács György tanaival!" – és tényleg…

De nézzük tovább! Második szakdolgozatunk címe: „Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről". Hm? Szigorodik a buli, mi? Különösen, ha belekukkantunk a „dolgozat" összefoglalójába: „A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének." „Kell ez nagyon, igen nagyon, napkeleten, napnyugaton", tényleg, bár én látok egy hiátust, ugyanis a hörcsögökkel szerelmeskedők narratíváit még senki nem dolgozta fel, no sebaj, majd a kedves szerző nekilát, amikor megírja a nagydoktoriját.

De merüljünk még mélyebbre a tudományokban! „A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze" – ez következő dolgozatunk címe. Összefoglalója így szól: „Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben." Legyintenek? Ne tegyék! A blaszfémia beemelése a „tudományba" korántsem véletlen, de erről majd később. Most nézzük a további műveket!

„Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában" – büszkélkedik a következő szakmunka. Hogy nem is nagyon értik? Pedig egyszerű, az összefoglalóban meg is magyarázzák, íme: „Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül." Így már kezd derengeni? Hagyományos nemi szerepek egyenlő nacionalizmus; női test tipizálása egyenlő nacionalizmus. Innen már csak egy lábjegyzetre vagyunk attól, hogy aki a hagyományos nemi szerepek foglya, az antiszemita is – hát nem világos?

És akkor Macedóniából ugorjunk át Lengyelországba: „Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között". Hát persze, nincs ebben semmi meglepő. Lengyelország is rosszul választott, úgyhogy megér egy CEU-s szakdolgozatot annak megvitatása, hogy „a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól". Hát azért, mert a lengyelek – csakúgy mint mi, magyarok – imádnak „gyűlöletbeszélni".

És akkor következzék az egyik kedvencem: „Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon". Na ugye! Itt állunk ezeregyszáz éves nemzetként, és mindeddig fogalmunk sem volt az izlandi feminista férfiak tapasztalatairól. Hiánypótló mű született! De az igazi hiánypótlás még csak most jön, magyarok!

„A queerelmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat" – szól a cím, és az ember szinte beleborzong, összerándul, mint az osztriga, ha citromot csöppentenek rá, hát tényleg, vajon hogyan is egyezteti össze magát egy „kétváltozós genderen, heteroszexualitáson és a monogámián kívüli" muszlim a Koránnal? Kínzó kérdések ezek, hiába…

És akkor következzék a java! „Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok". Itt mindjárt olvassuk el az összefoglalót: „A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt, mert bűnbaknak kiáltották ki őket."

Tehát az embercsempészek nem lelketlen, aljas bűnözők, hanem bűnbakok! Ez a CEU-n ma szakdolgozat! De akkor kik az aljas és lelketlen bűnözők? A következő két szakdolgozat erre is választ ad, hiszen immár hazatérünk Magyarországra: „Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül", ez a következő cím, és a szakdolgozatból kiderül, hogy „a kirekesztő magyar bevándorláspolitika és a kormány által kialakított ellenségkép hogyan befolyásolta a magyarok identitását". Ugye, most már kezd derengeni?

S íme, az utolsó: „Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon". Istenem! Végre egy dolgozat a magyar antiszemitizmusról! Ha van téma, amiről szinte soha semmit nem hallottunk, hát ez az. Nagyon itt volt az ideje, hogy valaki elkezdje feldolgozni! S hol máshol kezdődhetett volna el ez a munka, mint „Magyarország legjobb egyetemén"?

Ismétlem: a kedves olvasó most azt gondolja, hogy ez pusztán a felesleges, öncélú, végtelenül nagyképű liberális okoskodás csimborasszója, esszenciája.

Pedig nem az. Ez a rendszer maga.

(Folytatjuk)

Címkék: #ceu #gyűlöletbeszéd-törvények #identitás #korán #LMBTQ #migráció #Soros-birodalom #szakdolgozat

http://magyaridok.hu/velemeny/soros-gyorgy-es-birodalma-1-resz-1557898/

Soros György és birodalma 2. rész

Bayer Zsolt

A tegnapi részben megismertük tíz szakdolgozat témáját, amelyek a CEU-n készültek a 2015/16-os tanévben. És azt állítottuk, hogy bár elsőre ezek a „dolgozatok" a pöffeszkedő, felesleges, magamutogató, (ál)intellektuális liberális szellemi maszturbáció mintapéldányai, de sokkal nagyobb a baj, ezek ugyanis a rendszer lényeges építőelemei.

De mi a rendszer? Kíséreljük meg ennek összefoglalását!

Induljunk ki abból, hogy a liberális gondolkodás mára kétdimenzióssá vált. E két dimenzió: az én és a szabadság. A kétdimenziós liberális gondolkodás azt feltételezi, hogy a szabadság valami olyan elvont abszolútum, amelyet soha nem érhetünk el a maga teljességében, de az egyénnek, az Énnek az az egyetlen feladata, életcélja, hogy megkísérelje elérni vagy legalább megközelíteni ezt az abszolút és feltétlen szabadságot.

A – jobb híján nevezzük így – konzervatív gondolkodás többdimenziós. Ugyanis az Én és a szabadság abszolútuma helyett elidegeníthetetlen része a Mi és a hierarchikus függőségek elfogadása.

A konzervatív gondolkodás nem képes elfogadni az Én primátusát, ugyanis ebben a világképben az Ént minden körülmények között és magától értetődő természetességgel korlátozza a Mi, s a Mi két legfontosabb megnyilvánulása: a család és a nemzet. E két korlátozó tényezőn kívül pedig ott van még a hierarchia szintúgy magától értetődő és természetesnek tekintett elfogadása. Egy konzervatív ember számára nyilvánvaló, hogy egész életünket hierarchikus függések rendszerében éljük le.

Egy konzervatív ember számára természetes, hogy a gyermek hierarchikus függő viszonyban van szüleivel, tanáraival, s a természet rendjéből következő alá- és fölérendelt viszonyok semmiben sem korlátozzák a szeretetet, az odafigyelést, a törődést, továbbá nem megkérdőjelezhető az sem, hogy például igenis beletartozik az iskola feladatai közé a gyerek nevelése.

Egy konzervatív számára nyilvánvaló, hogy minden közösségben van vezető, akit a többiek szabad akaratukból követnek, mert bíznak benne.

A konzervatív gondolkodás természetesen elfogadja, hogy a születésénél fogva és a törvény előtt minden ember egyenlő, de soha nem fogadja el, hogy a takarító egyenlő lenne a főorvossal, a fiatalkorú bűnöző pedig az orvostanhallgatóval.

Itt is természetesek a hierarchikus függőségi viszonyok. Egy hívő számára pedig magától értetődő, hogy egész élete hierarchikus függőségben telik, hiszen alárendeltje Urának s Teremtőjének, aki viszont feltétel nélkül szereti őt.

A kétdimenziós liberális világképben az Én ugyanilyen természetességgel tagad meg minden hierarchiát, alá- és fölérendeltséget, függést – egészen pontosan egyetlen függést ismernek el: függést a szabadság fokától, mértékétől s a küzdelemtől, amely az abszolút szabadság eléréséért folyik szakadatlanul.

E kétdimenziós liberális világkép a dolgok logikájából következően bontja le a családi függőségeket, a nemzethez tartozás függőségét és persze az Istentől való függést. „Haljon meg a haza értem!" – kiáltott fel James Joyce, és talán nem is gondolta, hogy a legújabb kori liberalizmus egyik alapvetését fogalmazza meg éppen.

E kétdimenziós világképből pedig szintúgy logikusan következik, hogy ha már lebontottuk a családtól, a hazától, a nemzettől, az Istentől való függésünket, akkor keresnünk kell valami új lebontanivalót, hiszen ha nincs több függés, akkor eltűnik a szabadság abszolútumának dogmája. Ezért fordul korunk liberalizmusa a természeti determináltságok lebontásához. Nem számít többé a természet, a biológiai determináltság – hát nehogy már a biológia határozza meg, hogy én (ÉN!) mi is vagyok valójában!

Így jutunk el oda, hogy teljesen mindegy, minek születünk. Kisfiúnak születtél? Kislánynak születtél? Ugyan már! Ez csupán „társadalmi konvenció", elmaradottság, bigottság, régimódi nemi szerep! Egy modern liberális egészen egyszerűen nem lehet a természet, a biológia rabja, nem korlátozhatja kiteljesedését, szabadságát holmi születés, genitália, evolúció. Ki ezekkel a kacatokkal a szemétdombra, jöjjön az új ember, ki nem rabja többé saját testének!

Néhány évvel ezelőtt még vihogva meséltük ezt a viccet: Az eszdéeszes tologatja a csecsemőjét a babakocsiban a parkban, és odalép hozzá egy idős néni.

– Jaj de gyönyörű baba! Kisfiú vagy kislány? – Mit tudom én! Majd ha felnő, eldönti…

Vihogtunk a viccen, de nem hittük, hogy alig néhány év elteltével ez maga lesz a „tudomány".

S ugyanígy vihogtunk a Monty Python halhatatlan jelenetén a Bryan életéből, amikor négy férfi üldögél, beszélget, s egyikük zokogásban tör ki, hogy gyereket akar szülni. A többiek értetlenkednek kicsit, hogy hát ő férfi, nincsen méhe, nem szülhet gyereket, de végül abban maradnak, hogy bár nem szülhet, de joga van hozzá, hogy szüljön, úgyhogy harcolni fognak ezért a jogáért. Vihogtunk, és azt gondoltuk, ez a legfeketébb, legőrültebb abszurd.

S lám, eltelt harminc év, és a brit orvosi kamara körlevélben tiltja meg tagjainak, 150 ezer brit orvosnak, hogy a kórházakban kismamának, terhes nőnek, ne adj' isten áldott állapotban lévő nőnek nevezze az ellátásra jelentkező nőket, nehogy megsértsék azokat a férfiakat, akik éppen most döntötték el, hogy gyereket fognak szülni. Ez pedig már nem a Bryan élete, nem a Monty Python.

Hanem a világunk. És még mindig nem ez a legpusztítóbb ebben az elmebajban.

(Folytatjuk)

(P.S.: Munkám során felhasználtam a Jonathan Haidt The Righteous Mind – Why Good People are divided by Politics and Religion című művében olvasható gondolatokat.)

Címkék: #ceugondolkodás #JamesJoyce #JonathanHaidt #konzervatív #liberalizmus Monty Python #soros #SZDSZ

http://magyaridok.hu/velemeny/soros-gyorgy-es-birodalma-2-resz-1558435/

Soros és birodalma (befejező rész)
Bayer Zsolt
A végső cél a nemzet, a nemzetállamok lebontása, az Európai Egyesült Államok létrehozása.

A mai kétdimenziós, liberális világképből logikusan következik a családi, nemzeti és vallási kötöttségek lebontása, továbbá a biológiai, természeti determináltságok „meghaladása". Ennek folyománya a „gendertudomány", amely azt hivatott megmagyarázni és a tudomány rangjára emelni, miért nem számít semmit sem, hogy minek is születik az ember, fiúnak vagy lánynak. Ennek az elmebajnak a megnyilvánulási formái rémesek, hátborzongatóak, leginkább azonban egyszerűen groteszkek és nevetségesek. Nem veszélytelenek, de korántsem a legveszélyesebbek.

A legnagyobb veszély máshol keresendő!

A végső cél a nemzet, a nemzetállamok lebontása, az Európai Egyesült Államok létrehozása. Ez a célja az európai baloldalnak, az európai liberálisoknak és nem utolsósorban Sorosnak és az általa működtetett hálózatnak. Nézzük az ideológián túli okokat!

Az európai liberálisok és baloldaliak (lényegében már nincs közöttük különbség!) meg vannak győződve arról, hogy a kínzó európai munkaerőhiányon – amely a brexittel még rosszabb lesz! – kizárólag a bevándorlással (bevándoroltatással) lehet segíteni. Az ő fejükben fel sem merülhet semmiféle „családpolitika", gyermekvállalásra ösztönzés, az abortusz megkérdőjelezése pedig maga a halálos bűn a szemükben, ugyanis ezek mind-mind szembemennek az Én és az abszolút szabadság meghatározta, kétdimenziós világképükkel. Marad tehát a bevándorlás, a migráció.

Az európai baloldal és a liberálisok szerint Európa minden nehézség nélkül képes befogadni és integrálni 40-50 millió (!) migránst. (Még azt is képtelenek felfogni, hogy éppen most, a szemünk láttára fordul ellenünk az a második-harmadik generációs, iszlám hátterű fiatalság, amelyik pedig itt született, európai iskolákban tanult, velünk szocializálódott, és most ránk robbantja házainkat, kávézóinkat, koncerttermeinket…)

Tehát 40-50 millió migráns befogadásáról delirálnak, nem kis részben azért is, mert számításuk szerint ez a tömeg az ő szavazóbázisuk lesz, amint megkapta az állampolgárságot és a szavazati jogot. Ebből pedig az következik, hogy pél­dául keresztény alapon szerveződő politikai erők soha többé nem nyerhetnek választást. A CDU nevében szereplő és a kereszténységre utaló C pedig majd átalakul Centrállá. Igaz: első lépésben a bevándorlók tömegei valóban baloldali és/vagy liberális pártokra szavaznak. De második lépésben megalakítják a maguk vallási – vagyis iszlám – alapon szerveződő pártjait, lásd Hollandia!

Ez tehát a mesterterv: lebontani a nemzetállamokat, ehhez felhasználni a migrációt, amely az európai civilizációval nem kompatibilis, nem összeegyeztethető, idegen és ellenséges tömeg ránk szabadítását jelenti egyben, amely tömeg az európai baloldal és liberálisok szerint az ő szavazóbázisukat fogja gyarapítani, egyszersmind megoldja a munkaerőhiányt, ami amúgy éppen a kétdimenziós, csupán az Énre és az abszolút szabadságra koncentráló liberális világkép, a családtalanság, gyermektelenség következménye. E világkép következménye, hogy az európai őslakos fehér rassz mára elveszítette két alapösztönét, azt a két alapösztönt, amelyek nélkül a föld egyetlen élőlénye sem képes életben maradni: az önfenntartás és a fajfenntartás ösztönét.

Ez a mesterterv, és ezt támogatja Soros és a teljes birodalma.

Tavaly Soros Brüsszelben kifejtette téziseit: Európának be kell engednie minden migránst. Ha nincs elég pénze erre, akkor vegye el ezt a pénzt a kohéziós alapokból, ha az sem elég, akkor vegyen fel hitelt, és azt is fordítsa a migránsokra. Ez Soros célja és álma. És ezt szolgálja a birodalma. A birodalom fontos része a CEU. A CEU – amely nem azonos a Közép-európai Egyetemmel, viszont éppen ezzel a kettősséggel játszik ügyesen! – mind ez idáig előjogokat élvezett Magyarországon. Többek között azt, hogy egyszerre két diplomát – amerikait és magyart – adhatott ki diákjainak, amely tény jogtalan versenyelőnyt jelentett számára.

Amúgy a 28 magyarországi külföldi fenntartású felsőoktatási intézményből 27 szabálytalanul működött, tehát nem a CEU, hanem gyakorlatilag az összes miatt kellett módosítani a felsőoktatási törvényt, és azért most, mert most jár(t) le az ötéves ciklus, amelynek végén a kormányzatnak kötelező megvizsgálni az egyetemek működését. Szeretném felhívni a figyelmet arra a nem elhanyagolható tényre, hogy az érintett többi 27 intézmény nem hisztériázik, kizárólag a CEU kavar botrányt, kihasználva azt, hogy súlyánál és jelentőségénél lényegesen nagyobb érdekérvényesítő képességgel bír. Soros tehát most a semmivel sem indokolható előjogaiért harcol – és azért, hogy birodalma sértetlen maradjon. Az a birodalom, amely most teljes erejével a nemzetállamok lebontásán és a migránsok korlátlan betelepítésén dolgozik, és egyre kevésbé válogat eszközeiben.

Ha innen vizsgáljuk meg a CEU-n tavaly megszületett szakdolgozatok témáit, akkor mindjárt felsejlik az értelem az értelmetlenség és feleslegesség álarca mögül. A nemi identitások ad abszurdumig vitt tézisei, a queer és a marxizmus összekapcsolása, a szado-mazo beemelése a tudományosságba, a „nem heteroszexuális" londoni muszlimok identitása és az izlandi feminista férfiak tapasztalatainak vizsgálata bornírt marhaságnak tűnik, és azért tűnik annak, mert bornírt marhaság.

De egy magasabb cél szolgálata felől nézve mégis van haszna: elhiteti a fiatal generációkkal, hogy ezek az amúgy teljesen felesleges, marginális marhaságok igenis életünk legfontosabb, legégetőbb kérdései, így segítenek lebontani a kötődést családhoz, a hagyományos nemi szerepekhez, tovább rombolni a társadalmi szöveteket.

A migránsokat segítő embercsempészek felmentése és bűnbakká maszkírozásuk, továbbá a hagyományos társadalmi felfogások, a nacionalizmus, a hagyományos nemi szerepek összekapcsolása az egészséges önvédelmi reflexek lebontását célozzák és a társadalmak érzékenyítését segítik; érzékenyítést azért, hogy az európai társadalmak lelkileg is készen álljanak mindenki befogadására, és az ellenállók bűnösnek, embertelennek, megvetendőnek, aljasnak és kirekesztőnek, egyszersmind kirekesztendőnek érezzék magukat. Ez a cél. Továbbá a káosz előidézése és fenntartása a stratégiai helyeken.

Soros birodalmának része a CEU, amely ellátja az előző részben tárgyalt feladatokat, valamint állandó utánpótlást nyújt a birodalom másik részének, a Soros által fenntartott és finanszírozott NGO-nak, vagyis az oly sokat emlegetett „civil" szervezeteknek. Ezek puszta léte és működése felveti a demokrácia alapkérdéseit. Ezek az NGO-k, civil szervezetek semmiféle demokratikus legitimitással nem bírnak. Választásokon nem indulnak, nem méretik meg magukat, értelemszerűen soha senki nem szavazott rájuk. A másik oldalon pedig ott állnak a nemzeti kormányok. Ezek demokratikus legitimitással bírnak. Választásokon mérették meg magukat, a szavazópolgárok szabad és demokratikus választáson adták le rájuk (illetve a mögöttük álló pártokra) voksaikat, és a képviseleti demokrácia normáinak megfelelően rájuk bízták a közügye(i)k intézését.

Velük szemben határozzák meg önmagukat ezek az NGO-k, mondván, ők a választópolgárok felhatalmazása alapján tevékenykednek a választópolgárok érdekében és a választott kormányokkal szemben. Tehát politikát csinálnak demokratikus felhatalmazás nélkül a demokratikusan megválasztott és politikai cselekvéssel felhatalmazott kormányok ellen. Teszik mindezt azon ideológia jegyében, amely szerint a nemzetállami lét eleve túlhaladott, a nemzetállamokat meg kell szüntetni, ebből következően (nemzeti) kormányokra sincs szükség, a nemzetek feletti, teljes globalizációban majd egy globális világkormány eligazgatja a dolgokat.

Nos, ismétlem, ez felveti a demokrácia alapkérdéseit! És a távoli cél, a világkormány és a nemzetállam megszüntetése eléréséig ezek az NGO-k, „civil" szervezetek a lehető leghétköznapibb politikát csinálják, éspedig megbízóik, finanszírozóik elvárásai szerint, szintúgy politikai céljai elérése érdekében.

Nézzük, a mostani helyzetben melyek a legközvetlenebb politikai céljai a Soros finanszírozta szervezeteknek, vagyis tehát magának Sorosnak. A mostani legközvetlenebb cél a migránsok Európába telepítése és a határok lebontása, a határellenőrzések megszüntetése. Hogyan lehet elérni ezt a célt? Már Hunyadi rájött annak idején, hogy az Oszmán Birodalom csak úgy állítható meg, ha a Magyar Királyság és az Oszmán Birodalom között van egy erős, védhető pufferzóna a Balkánon.

Igyekezett is megtenni mindent ezért, és igyekezett a határainktól minél messzebb megvívni a csatákat a törökkel. De már Rigómező előrevetítette annak árnyát, hogy ez a küzdelem nem lesz sikeres. A helyzet ebben a tekintetben nem sokat változott.

A migránsözön feltartóztatásához ma is szükség van (lenne) egy erős Balkánra. Ehhez képest Macedónia lassan teljes anarchiába zuhan. Itt nem részletezendő okok miatt nem lehet kormányt alakítani, állandósultak a tüntetések, egymást verik az emberek az utcákon, az albán kisebbség nem hajlandó engedményekre, káosz, anarchia, lassan felszámolódó állam. És a háttérben ott van mindezek mögött a Soros fenntartotta „civil" szervezetek hálózata, amely szervezi, élteti ezt a káoszt. És Macedónia határát ma a V4-ek erői védik!

De lássuk, mi is történik legújabban Szerbiában! Két hete sincs még, hogy egy legitim, demokratikus választáson a szerb nép nagy többséggel bizalmat szavazott és elnökévé választotta Vucicot. Vucicot, aki alatt eddig is rend volt az országban, és aki rendkívül jó viszonyt ápol a magyar miniszterelnökkel, Orbán Viktorral. De láss csodát: a választások másnapjától a szerb egyetemi ifjúság utcára vonul tüntetni az éppen demokratikusan megválasztott szerb elnök ellen. De milyen alapon? Miért? Hát nem nonszensz ez? De igen, az. Viszont a szerb sajtó megírja, hogy az utcára vonuló ifjúságot Soros NGO-i tüzelik, szervezik, ők állnak a „kirobbant elégedetlenség" hátterében!

S hogy miért? Mert káosz kell Szerbiában is. Ha rend van, ha együttműködés van Orbánnal, ha létezik a határvédelem, akkor veszélyben a nagy cél, a migránsok korlátlan betelepítése. Hát ezért. És talán senki sem lepődik már meg, ha Vucicot, aki a magyar sajtóban maga volt az európai államférfi, szemben Orbánnal, 2015-ben, amikor kitört a balhé a magyar határon, most ugyanez a sajtó hirtelen elkezdi Vucicot Seselj táskahordozójának becézgetni.

A sajtónak az a része, amelyiket Soros fizeti…

És ne legyünk tévedésben: ugyanez a szándék Magyarországon is. Káoszt csinálni, felfordulást, megingatni a rendet, hiszen Magyarországon ráadásul minden más európai országban elképzelhetetlen erősségű felhatalmazással bíró kormányzat van hatalmon, amely dupla kerítést húzott a határra, és nem hajlandó átengedni azon senkit sem. Soros és birodalma számára ez nem elfogadható. Ezért zajlik most a háború. Ennek része a CEU-hisztéria is és minden más is. Az NGO-k körüli botrány, egyebek.

Mi pedig tudatosítsuk magunkban, hogy ez háború. Egyetlen pillanatig se gondoljuk azt, hogy nekünk lábhoz kell tennünk a fegyvert, hogy a mi harcunk nem legitim. Éppen fordítva van: csak a kormány harca legitim, mert a kormány bír demokratikus felhatalmazással. És a demokratikus felhatalmazás többek között a határok megvédésére és a migránsok távoltartására szól. Aki ezzel szemben csinál politikát, demokratikus felhatalmazás nélkül, az nem cselekszik legitim módon és szembemegy a többség akaratával.

Akkor pedig vállalja is annak következményeit!

Címkék: #ceu #EurópaiEgyesültÁllamok #genderideológia #globalizációmesterterv #migránsok #nemzetállamok #SorosGyörgy

http://magyaridok.hu/velemeny/soros-es-birodalma-befejezo-resz-1558477/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Végére meg, akik nem kötődnek a jobbikhoz :

Jobboldali nyilatkozat a CEU-ügy kapcsán

"Gyalázatos és szégyenletes jelenség az, hogy az elmúlt napokban Magyarországon a nemzeti társadalom normáit felforgatni akaró szervezetek, pártok és egyének igyekeznek megrendíteni a köznyugalmat pusztán azért, hogy deviáns baloldali lázítással kiálljanak egy olyan áltudományos és kártékony intézmény mellett, amely közismerten nemzet-, normalitás- és hagyományellenes értelmiség kinevelésén dolgozik, több mint 20 éve Magyarországon.

Elítéljük a liberális normafelforgató tevékenység mind színfalak mögötti (pl. CEU), mind nyilvános módját (pl. elmúlt napok anarchizmusa Budapest utcáin), ezért állást foglalunk a CEU-ügy kapcsán: világosan látjuk, hogy a Közép-európai Egyetem áltudományos működésével nemzet- normalitás- és hagyományellenes tevékenységet folytat a valódi jobboldali értékrend felszámolásának érdekében, éppen úgy, miként a társadalom más szegmenseiben a Soros Györgyhöz köthető álcivil szervezetek.

Ezek miatt nem lehet más álláspontunk, mint hogy maximálisan támogatunk minden törekvést és törvényt, amely az említett intézmény káros fajsúlyának csökkentését szolgálja, sőt, felháborítónak tartjuk, hogy mindeddig is kifejthette ezen nemzetellenes tevékenységét!"

Az igazi jobboldali értékrend védelmében a fenti nyilatkozattal egyetért:

Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere
Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője
László Balázs, az Identitesz elnöke

Magyarország, 2017. április 14.



A tegnapi csőcselék liberál szélsőbalos tüntetők véleménynyilvánításainak lényege : bárkivel összefognának...

Apr 13, 11:21PM

A tegnapi csőcselék liberál szélsőbalos tüntetők véleménynyilvánításainak lényege : bárkivel összefognának, jöhet aferi is akár, csak "orbán takarodj" meg válogatott káromkodások. Amit nekik lehet velünk szemben, azt mind - mind nekünk is lehet velük szemben. Amilyen az adjon Isten... olyan balliberális simicska és soros prostituált politikai kurvapárttá vált a jobbik, szebb lesz a jövő nélkülük.

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/13/a-washingtoni-feher-hazba-se-lehet-csak-ugy-berontani-baloldali-liberalis-jelszavakat-skandalni-rongalni-es-jogosulatlanul-erkelyen-at-irodakba-bemaszni-2018-ban-nem-lesz-kormanyvaltas-hat-a-nyilt/

ugyanez itt is : besokall a technika itt G+on a sok szövegtől
Mindenféle szarokat szerveznek már a balosok, urbán gergely (nem ez a neve úgyse, de szadeszos blogger volt egy "urbangeri") azaz "városi gerilla" akciókat amivel azt hiszik kitolhatnak a "rezsimmel". Táblák és molinók gerilla kitevése ide-oda, falfirkák de még villamost is összekentek, utcai rongálások, személyek elleni támadások.

Egyértelmű ki mellé kell állnunk nekünk nemsoros nemliberálisoknak, aki nem akarja a neoliberális nemzetközi ! zsidó ! igen létezik ilyen összefüggés rendszer, a neveket látom, közszereplők és mások, de és ezek bizony tényleg azok ! A vadkapitalizmust patkányforradalommal erőltetnének ránk újra az usából és tán brüsszelből is.

Erőből és geopolitikai kényszerből, zsarolási pozícióból van még az usa hivatalosan baráti ország státuszban megtartva

Brüsszel már üzent. Ránk akarják szabadítani a muszlim Európagyűlölő migránsokat, rezsit emelni az égbe, meg kiprivatizálni mindent. És a szocionistákat vissza juttatni hatalomra, kormányra.

Szabadságszerető magyar embereknek így aztán nem tetszhet a liberális kormánybuktatási kísérlet. Nincsen Orbánozásnak helye, történelmi példák sora hozza, hogy ha egy országot megtámadtak külső erők, akkor annak népe kiállt még valódi diktátorok mellett is. Orbán Viktor pedig még csak nem is diktátor!!!!!!

KELL az az előzetes nyomozati jogkör a nemzetállamnak, hogy az idegen parancsra hazánkat felforgató liberális ganék még azelőtt le legyenek kapcsolva hogy kárt tudnának okozni.

Baloldali liberalizmus = terrorizmus, mindig is használták ezeket az eszközöket - például máig példaképük ságvári spitzer endre ezeknek a büfészakos korcs romkocsma férgeknek. A szociban meg volt BM, nemcsak figyeltek és figyeltettek embvereket de bűncselekményeket szerveztek a komcsi rezsim által nemkívánatosnak ítélt személyek ellen. Terror háza és a nemzeti levéltár, nem mindent sikerült eltüntetni akkor, amikor az szdsz kezelhette ezeket az archívumokat...

Amit akkor elkövettek a magyar nép ellen, azt most is simán megteszik. Nem kevésbé megátalkodottak a családilag "ezek ugyanazok", Amúgy bródy jános is szégyellheti, hogy a libsik utcai rendetlenkedéseire kijár haknizni. Na, ő például tényleg "ugyanaz".

Nincs elhatárolódás liberáliséknál a saját szélsőségeiktől ám, sőt az együtt párt esetében a pártelnök maga van jelen szervezőként a rendbontásokon, magyar nemzeti ünnepeink füttyel és kiabálással megzavarásán. CSAK ÁRTANI AKARNAK, és mivel úgy látják 2018-ban nem lesz kormányváltás hát a nyílt utcai garázdasághoz, erőszak egyéb formáihoz fordulnak. Egy netes oldal feltörése is erőszak. Az utca összefestékezése is az. Újságírók és tévések megverése, megdobálása dettó. A rendőröknek is nekimentek. Dobálták a Sándor palotát, barbárok.

Trump is szarjon sünt ha ő akar "magyartavasz"-t kirobbantani itt. Clintonné az akart idén tavaszra egy kijevi Majdan tér típusú erőszakos hatalom - megdöntést. Ha ugyanezt amit a saul alinsky útmutatása alapján vandálkodó liberális aktivisták elkövetnek, pl. középületek elleni támadások, na szóval ha a budapesti amerikai nagykövetségre támadnának, és épp tegyük fel nem volna ott a magyar rendőrség a székház védelmében, hát lenne taserezés még tán éleslőszer is.

A washingtoni Fehér Házba se lehet csak úgy berontani, még baloldali liberális jelszavakat skandálni, nemhogy még rongálni és jogosulatlanul erkélyen át irodákba bemászni. Le is lőnék a jenkik az ilyen anarchistákat a gecibe ott helyben, vagy ha nem akkor irány "Guantanamo" ahol majd lehet énekelniük a guantanamérát, itt meg azt hogy Pest mellett van Tarnaméra XD

Be van ismerve "baloldalon", gyurcsánytól botkáig ÉS a jobbikig mindenki összefogását követelik komoly hangok a balliberális oldalon. Nem holmi gagyi libbant zugblogokon, vagy szintén liberális napiOrbánozó wc papír fórumokon járva láttam...

"Összefogni? Kivel, ki ellen? A Jobbik elveszni látszik, Vona veri szét személyesen! A zsidók által támogatott drogosokkal a büdös életben nem tudnék azonosulni semmilyen ügyben! A magyar embernek nincs oka most lázadni a kormány ellen, akiknek meg van, azok vagy agymentesek, vagy megkapják ezért a pénzüket, esetleg más javakat!"

E történtek után megalapozott a vélelem, hogy az együttől kezdve a momentumig körbe konzultált vona gábor, mint legyen - hogy legyen a jövő évi választásokon történő balliberális ÉS jobbikos technikai koalíciós választási összefogás. Bár nemcsak technikai. Az értéktelenség választásuk is közös : liberalizmus és soros.

"Ez a biboldó banda Majdan-téri mészárlást akar kiprovokálni Budapesten."

"Miért is kellene az utcára menni egész pontosan? Hogy jó nagy felfordulás legyen? Hogy okot adjunk egy "Majdan-téri" beavatkozásra? Pont most, mikor ezt várja ez a szoros-szaros csürhe? Rosszabbul biztos nem élünk, de így vagy úgy ez nem egészen Orbánékon múlik! Nem hiszem, hogy ezt nem lehet látni."

Olvasói levél a Gyurcsány-Bajnai rezsim egyik politikai meghurcoltjától: A CEU melletti tüntetések margójára

A 2006 és 2010 közötti összes kormányellenes tüntetésen részt vettem.

A mostani híradásokat elnézve, azoknak, akik ma „ÁVH"-t, diktatúrát, jogellenességet kiáltanak, fogalmuk nincs arról, hogy az akkori tüntetések során miken mentek keresztül az emberek, miközben a most utcára vonulgató liberális csürhe tagjai jókat nevetgéltek (ha éppen nem gyerekek voltak még sokan közülük akkoriban), amikor valakit bántalmaztak és/vagy bevittek a Gyorskocsiba, a Szalai vagy éppen az Aradi utcába.

Bár - őszintén szólva - nem sajnálnám őket, de mégsem kívánom nekik, hogy őket is ítéljék el futószalagon, vagy elszenvedjék a rendőrök „túlkapásait", mert amit akkor igazságtalannak tartottam, most is annak tartom. (Egyébként a rendőröket se tudom sajnálni, mert ezek ugyanazok, csak „kispajtás" sapkában, nem droidruhában vannak.) Viszont azt elfelejtik a mostani utcára vonulók, hogy óriási a különbség, mert a rendőrök nem kapnak politikai felsőbb utasítást, hogy kiket vigyenek be név szerint, és hogy verjék szét a tüntetőket.

2009-ben már 3 éve nyeltük a könnygázt, tűrtük az állandó vegzálást (igazoltatások, falhoz csapkodások, oszlatások stb.), számtalanszor végignéztük, ahogy egy-egy barátunkat elhurcolták mindenféle különösebb ok nélkül. Nekem 3 évig sikerült úgymond „megúsznom", hogy bevigyenek, pedig addigra már nem sok olyan ember vett részt a tüntetéseken, akik ellen ne lett volna folyamatban valamilyen büntetőeljárás különösebb ok nélkül. Aztán 2009. március 15-én, amikor az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. térről brutális módon elhurcolták Budaházy Györgyöt, csak megkérdeztem, miért viszik el őt, amire egy Szekeres Tibor nevű droidruhába öltözött rendőr alezredes hátralökött, pedig hozzá sem értem, majd engem is hasonlóan brutálisan elhurcoltak.

http://www.youtube.com/watch?v=d9uC4R2Su6Q

A hatóságokat nem érdekelte, hogy tonfával fejbe vágtak, miközben behúztak a sorfal mögé (pedig tanúm is volt rá, és a halántékomnál is látszott rendesen a nyoma), aztán alaposan megtapostak, a tarkómon térdeltek, miközben a kezeimet hátrabilincselték, mégis megszüntették a rendőrök ellen indult eljárást, és én lettem „hivatalos személy elleni erőszak" címén 50 nap közmunkára elítélve 2010 novemberében.

http://www.budahazy.org/2017/03/budahazy-gyorgyot-8-ev-utan-felmentettek.html

Azóta jogerősen is kimondták, hogy Budaházyt minden ok nélkül, törvénysértően hurcolták el akkor provokatív módon a rendőrök és érthető volt a reakciója, hogy ellenállt! Ebből logikusan annak kellene következnie, hogy az ellene irányuló intézkedést látó szimpatizánsok reakciója is érthető volt. Vagyis az aznap, ebből az okból született ítéleteket semmissé kellene tenni!

De nem a saját ügyem az érdekes, mert sokan nagyobb büntetéseket kaptak hasonló dolgokért. Vannak, akik ellen a mai napig folyik a büntetőeljárás, vannak, akik letöltendő börtönbüntetést kaptak, vannak, akik felfüggesztett börtönbüntetést, és vannak, akiknek nemrég összesen 125 év fegyházat osztott ki a bíróság, mert a Gyurcsány-kormány kreált egy „terrorpert" a politikai ellenállókkal szemben.

https://kuruc.info/r/2/171598/

Most pedig ez a liberális csürhe vinnyog, amiért beviszik 1-2 aktivistájukat, mert a rendőröket dobálják. De ez még nem is lenne gond, mert mindenkinek joga van a nemtetszését kifejezni, de 2006-ot is rossz színben tüntetik fel, hogy a saját irhájukat mentsék! A mai napig az az egy érvük van, hogy a „balhét" kerestük. Ha a „balhét" kerestük volna, szerintetek most nem lennénk ott, ostobák? Teljesen más volt tartalmilag és minőségileg is az a korszak, az akkor nem egy Soros-fiókák általi CEU elleni tüntetéssorozat volt. Nem bántam meg semmit, nem is fogok, megtörni nem tudtak, nem is fognak soha! De akkor is felháborító az, hogy ami akkor bűn volt, most nem az.

A Fidesznek is ideje lenne már elgondolkodni azon, hogy nem csak az volt az áldozat a Gyurcsány, Bajnai-ellenes tüntetések résztvevői közül, aki nem csinált semmit (mégis elítélték), mert nem azoknak köszönhetik a mostani 2/3-ot, hanem azoknak, akiket nem sikerült megfélemlíteni 2006. október 23-án, és utána is kimentek az utcára. Van, akiket semmivel sem lehetett eltántorítani a kitűzött céltól, se vízágyúkkal, se gumilövedékkel, se azonosítószám nélküli rohamrendőrökkel, se lovasrohamokkal, se veréssel, se kardlapozással, hogy csak az ellenünk indított nagyobb támadássorozatokat vegyem alapul az akkori rendőri vezetők és a kormány részéről. És mégsem jut eszébe a Fidesznek, hogy a régi ügyeket is semmissé tegye, illetve amnesztiát adjon azoknak, akik tágabb értelemben véve értük is tüntettek, hogy a Gyurcsány-Bajnai rezsim eltakarodjon végre.

Ha összefogunk, együtt talán sikerülni fog, hogy a magyarok igazságérzetének helyreállítása érdekében amnesztia szülessen a 2006 és 2010 közötti időszak politikai ellenállóinak ügyeiben!

http://www.citizengo.org/hu/45179-szulessen-kozkegyelmi-torveny-2006-2010-kozotti-idoszak-politikai-ellenalloi-erdekeben

Szabadságot a hazafiaknak!

Lencsi

(a Gyurcsány-Bajnai rezsim volt politikai meghurcoltja)

https://kuruc.info/r/20/171633/

Megvolt a liberális kultúr megnyilvánulás. Akkor a viszonosság elve alapján ezeknek se tisztesség se emberi méltóság nem jár. Egy - két lépéssel közelebb a ballib végső elszigetelődése felé, megint.

"Orbán geci, Áder nyeli" - Tegnap sem maradt el a rendőrlökdösés a XXI. századi européer demokraták részéről

És láthatóan nagyon élvezték. Hát persze: könnygáz és szemkilövés nincs, ehelyett van buli, étel és - főleg - ital, uncle Soros pedig bármeddig el tudja látni őket ezzel.

http://www.youtube.com/watch?v=_egbA3hRXok

Frissítés: egy igazi XXI. századi européer demokrata látható az alábbi videón - pocsék a minőség, de megéri megnézni. (Nem, nem Olgára gondoltunk.)

http://www.youtube.com/watch?v=ohE_Ve3TOfo

"Most hogy diktatúra van, most nem bántják a tüntetőket. Bezzeg mikor liberális demokrácia volt és szabadon kifejthette mindenki a véleményét, hány szemet kilőttek, hány embert elítéltek semmiért, hány embert agyonvertek."

"Nem értem miért gondolják hogy a demokrácia szó azt jelenti hogy a degenerált kisebbségeknek előjogok járnak."

"Művelt, intelligens "értelmiség", ezt termeli ki a felforgatóképző CEU, ahová a Lauder Javne a belépő."

"Ízekre szedte a Jobbikot a párt egykori kedvenc honlapjának, a Kuruc.infónak a törzsközönsége, miután Vona Gáborék szerdán bejelentették, ők is aláírják a balliberális pártok alkotmánybírósági beadványát a George Soros-féle CEU megmentéséért. Bár az egykori radikális párt próbálta azzal mentegetni a Soros melletti kiállást, hogy a „lex CEU" analógiájára ellehetetlenülhet például az erdélyi Sapientia egyetem, a Jobbikból teljesen kiábrándult egykori híveik átlátnak ezen és a többi álságos hivatkozáson, és hazaárulásnak tartják, amit a Jobbik művel. Van, aki „meglátogatná" a párt Villányi úti székházát, más Vona Gábor vadhajtáskénti „lenyesését" javasolja. Közben Borbély Zsolt Attilánál, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének volt vezetőjénél is végleg betelt a pohár: „nettó nemzetárulásnak" nevezte, amit a Jobbik a Soros-egyetem ügyében művelt.

„Sorosék pártjára állt", „Elment a maradék esze", „Áruló" – így alázták porig Vonáékat volt híveik (Frissítve)

http://pestisracok.hu/sorosek-partjara-allt-elment-maradek-esze-arulo-igy-alaztak-porig-vonaekat-volt-hiveik/

A Jobbik elnökségének döntését Szávay István, a párt országgyűlési képviselője jelentette be szerdán, ám sokatmondó, hogy azt nem árulta el, az elnökség mely tagjai szavaztak ellene, illetve mellette. Ez nyilván nem véletlen. Toroczkai László, a Jobbik alelnöke ugyanis néhány napja egy Facebook-bejegyzésében azt írta: a CEU-val „nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni". (Toroczkai teljes bejegyzését a cikk végén olvashatják el.) Toroczkaihoz hasonlóan látja George Soros kártékony ténykedését a Kuruc.info törzsközönsége is; a hozzászólók többsége tegnap elkeseredetten írt arról, milyen iszonyatos mélységekbe süllyedt egykori pártjuk, a Jobbik azzal, hogy a balliberális pártokkal –immár nem először – összefogva elárulta a nemzeti érdeket, és kiállt Soros mellett. Az alábbiakban néhány keményebb, de még szalonképes hozzászólás következik a sok közül, amelyek jól szemléltetik, milyen indulatokat váltott ki a radikális szférákban a párt pálfordulása:

A Jobbik házi honlapján, az Alfahír.hu-n is érkezett néhány elégedetlen komment a Szávay-féle bejelentésre volt jobbikosoktól, ám őket a párt „öklei" gyorsan „lefideszbérenceztek". Ez a honlap a Jobbiknak hazai pálya, így itt komolyabb vita nem is alakult ki.

Ám miközben régi támogatói elfordulnak a Jobbiktól, jönnek újak. Többek között olyan neves személyiségek beszéltek a balliberális pártok és a Jobbik összefogásának szükségességéről az elmúlt hónapokban, mint Heller Ágnes, Kőszeg Ferenc, Haraszti Miklós, vagy éppen maga Gyurcsány Ferenc. Hiába, ha egy pártnak ilyen új szimpatizánsai akadnak, a régiek maguktól is elszivárognak…

Borbély Zsolt Attila: Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat.

Úgy tűnik, a Jobbik korábbi nemzetpolitikai kabinetjének vezetőjénél is végleg betelt a pohár. Facebook-bejegyzésében, amelyet a 888.hu szúrt ki, nemzetárulónak nevezte Vonáékat. Azt írta:

Hitelesnek éreztem a pártot, az elnökét, a tagságot. Ha voltak is kisebb-nagyobb hibák (a választás előtti regisztráció elutasítása, az Alaptörvény elutasítása, a vasárnapi boltzár ügyében megtett fordulat) a párt irányvonala vállalható volt 2016 őszéig. A népszavazási kampánybeli de facto demobilizálás (az a légből kapott propaganda-szöveg, hogy Orbánnak le kell mondani, ha nem lesz érvényes a voksolás otthonmaradásra buzdította azokat, akik a miniszterelnökben látták a fő ellenséget), a népszavazás utáni gyászos Vona-szereplés, amikor Gyurcsányhoz hasonlóan Vona is lemondásra szólította fel Orbánt, s végül a migránsügyi alkotmánymódosítás meg nem szavazása komoly fejtörést okozhattak azoknak, akik hozzám hasonlóan halálosan komolyan vették azt a jelszót, hogy „csak a Nemzet".

Borbély Zsolt Attila azt írta, azóta is volt néhány intő jel, de úgy vélte, az akár egy-egy botlás, tévedés, csoportpszichózis-eredménye is lehetett. Az viszont, hogy egy olyan politikai csatában, mely lényegében Orbán–Soros presztízsharcra hántható vissza, „egy olyan csatában, melyben a CEU nevű liberális agymosoda jövője a tét, Soros mellé állni: elfogadhatatlan, vállalhatatlan. Ez nettó nemzetárulás. Gyalázat". A volt jobbikos tisztségviselő úgy fogalmazott:

Nem megszavazni a CEU előjogait megnyirbáló törvényt, majd odaállni Gyurcsányék mellé jogállamiságról papolva? Mindez világosan jelzi, hogy ez a párt teljesen kifordult önmagából. Írhatnám, hogy szégyellem magam azért, hogy közöm volt hozzájuk, hogy a kezdet kezdetén évekig vezettem a nemzetpolitikai kabinetet társadalmi munkában, hogy elvállaltam egy be nem futó helyet a 2009-es Európai Parlamenti listájukon, hogy a párt létrejötte óta minden esetben rájuk adta a voksomat. Írhatnám, de nem írom, mert ez érzelem-diktált, hibás mondat lenne. Mindezt jó szívvel, belső indíttatásból, hittel tettem. Szégyelljék magukat azok, akik pénzért vagy számításból, elárulták a nemzeti ügyet, akik egy gyékényen árulnak a globális háttérhatalom helyi erőivel, akik méltatlanokká váltak arra, hogy tovább vigyék a Pongrátz Gergelytől kapott zászlót, akik elvették Jobbik lelkét, akiknek semmi más nem maradt a horizontjukon, mint a hatalom megszerzésének hiú ábrándja. Ezekre bízni az ország és a nemzet jövőjét? Soha!

Ezt írta néhány napja Toroczkai a CEU-ról

„Soros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni. A CEU (Közép-európai Egyetem) az elsikkasztott rendszerváltozás óta külföldről mozgatva, de Budapestről mérgezi a levegőt, támadja a nemzet és a társadalom alapjait. Nem csupán elsőként indította el például a régiónkban az elmebeteg, romboló, szélsőliberális gender-elméletet, de fészke és keltetője lett azoknak a politikusoknak, akik tönkretették a hazánkat. Olyan kártékony figurák oktatnak és oktattak a Soros-egyetemen, mint például Kis János, az SZDSZ alapítója, Bokros Lajos, a Horn-kormány népnyúzó pénzügyminisztere vagy Balázs Péter, a Bajnai-kormány Bilderberg-féle külügyminisztere. Rendszerváltozás csak úgy lehet, ha Soros minden csápját levágjuk, a méregkeverő egyetemét és agymosó médiumait éppúgy, mint a törvénytelen és erőszakos migrációt segítő szerv.""

Anonymous = SOROS, george

Milyen ideológia mellett állnak ki, ezzel szemben mit támadnak, világos az értéktelenség - választásuk. Sorost sejtik a mozgalom mögött.

De az százas, hogy az anonimusz franchise magyar leányvállalata full balliberális.

Ezek is csak rombolni tudnak, és liberális "mainstream" propaganda panelekkel dolgoznak. Oroszozás, Putyinozás, a jobboldal lediktatúrázása, és ennyi.

2013 nyara óta a balliberális oldalon gyűlölni kell az origót, mert Mészáros Lőrinc meg Habony Árpád. Igen. Ezeknek ok se kell, elég 1-2 fideszes nevet bedobni máris hörögnek.

Sorosista indíttatásból hekkelte meg az AnonymousHUN az Origót

"Nem tágítunk innen, amíg az origo ki nem vonszolja magát a kormánypártok végbeléből, és az egész putyinista propagandaoldal be nem zárja kapuit" – ezzel a szöveggel kezdődik a kormánypárti hírportál összes cikke alatt ugyanaz a több tucat, helyeként több száz hozzászólás.

Az AnonymousHUN néven, a hozzászólások számából és intenzitásából adódóan minden bizonnyal automatikusan, botokkal írt hozzászólások – vélhetően több ezer komment – szerda éjszaka jelentek meg a portál cikkei alatt, de még csütörtökön kora hajnalban is sorra élesedtek.

Az AnonymousHUN hekkerei az kifogásolják, hogy a portál érdemben nem számolt be a szerdai esti, a civiltörvény módosítása és a CEU-törvény miatt rendezett fővárosi demonstrációról. Pontosabban, ahogyan az elmúlt napokban, ezúttal is "csak" az MTI tudósítását közölték.

A több ezer hozzászólást az AnonymousHUN vélhetően csak úgy tudta közzétenni, hogy bejutott az Origó szerkesztőségi rendszerébe is. A szövegekben nemcsak arról írnak, hogy nem tágítanak, míg az Origó nem változtat a mostani gyakorlatán, hanem arról is: „ne feledjétek, együtt nagyon erősek vagyunk! Még találkozunk!".

Az Origó annak a New Wave Media Kft.nek a tulajdonában van, amely a Vs.hu-t üzemeltetőjeként akkor került be a hírekbe, amikor kiderült, hogy jelentős "közpénzjellegét el nem vesztett közpénzzel" tömték ki Matolcsy MNB-s alapítványai. Akkor a Vs-től távozott számos újságíró, majd később az Origótól is (voltak, akiket kirúgtak, mások önként álltak fel). Egyikük, a sportrovat egy korábbi munkatársa márciusban nyílt levélben búcsúzott, amiben arról írt: hitvány hazugsággyárat csináltak a lapból, amely elvesztette hitelességét és karakterét, a mindezért felelős lapvezetőket a magyar újságírás pufajkásainak nevezte.

A lengyelek megmutatják, mi a betyár becsület

2017. április 12. 17:31 http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=103337

Lengyelország elutasítja az Európai Bizottság (EB) mindenfajta zsarolását, a testület messzemenően túllép hatáskörén - jelentette ki az MTI-nek nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter szerdán Varsóban annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke a nap folyamán Brüsszelben lépéseket helyezett kilátásba az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében.

"Lengyelország sokszor hangsúlyozta, hogy nem egyezik bele az ilyen típusú zsarolásokba az EB részéről" – mondta el Waszczykowski. Úgy fogalmazott: az EB-nek őrködnie kellene az alapszerződésekben rögzített négy uniós szabadságelv felett, "de nem kellene olyan széles hatáskörrel rendelkeznie, mely révén a tagállamok minden történését felügyeli". Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek "szánalmas vádaskodásnak" minősítette Timmermans fellépését.

Az EB alelnöke – mint a miniszter fogalmazott - "az elmúlt két évben azért támadta Magyarországot, mert a bizottság és az ő személyes álláspontja ellenére is képesek voltunk eredményes választ adni az illegális bevándorlásra".

Munkáspártnak se tetszenek a libsik :

A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán

Megjelent: 2017. április 13. csütörtök, 09:36

Mintegy száz civil szervezet demonstrált a fővárosi Hősök terén a Civilizáció Facebook-csoport által szervezett rendezvényen szerda este. A békés demonstráció után a kemény mag a Fidesz-székháznál lökdösődött a rendőrökkel, később a vonuló tömeg elfoglalta az Oktogont, majd leállította a forgalmat a körúton. (http://mfor.hu)

A liberális erők provokálják a kormányt. A liberálisok vért akarnak látni a pesti utcán. Egyre erőszakosabb fellépésükkel ki akarják provokálni, hogy a rendőrség a rend fenntartása érdekében erőszakot alkalmazzon. A tüntetéseket valakik jelentős pénzzel támogatják. Sok ezres tüntetéseket nem lehet spontán szervezni, csak jelentős anyagi ráfordításokkal. A tüntetéseken nagyon sok a külföldi is. A magyar társadalom ügyeit a magyar embereknek választáson kell eldönteni. Elítéljük a liberálisok külföld által támogatott akcióit.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1652-a-liberalisok-vert-akarnak-latni-a-pesti-utcan.html

CEU-tüntetés: a tehetős úri gyerekek akarnak hatalmat

Megjelent: 2017. április 10. hétfő, 09:53

A felsőoktatási törvény módosításának visszavonását követelték a Közép-Európai Egyetem (CEU) "ellehetetlenítése" elleni, Parlament előtt tartott tüntetésen résztvevők. A demonstrálók arra hívták fel Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a jogszabályt. A szervezők este 7 óra után bejelentették, hogy vége a tüntetésnek, és kérték, hogy mindenki békésen menjen haza. Sokan a Parlament lépcsője előtti területen maradtak. A lépcsősor előtt állók és a rendőrök között többször lökdösődés alakult ki. A tömeg egy része este nyolc óra körül farkasszemet nézett a Parlament bejáratát őrző, egyre nagyobb számban megjelenő rendőrökkel. A résztvevők kitartóan, hangosan fütyültek, tiltakoztak. A tüntetők egy része agresszíven viselkedett, üvegekkel dobálták a rendőröket, akik azonban nem intézkedtek, békésen viselkedtek. (http://www.mti.hu)

A Közép-Európai Egyetem (CEU) nem a dolgozó emberek gyerekeinek egyeteme, hanem a tehetőseké. A tüntetők nem azért mentek az utcára, hogy a szegényeknek jobb életük legyen, hanem azért, hogy az ő életük még jobb legyen. A demokrácia számukra nem azt jelenti, hogy a dolgozó nép dönthet a sorsáról, hanem azt, hogy ők, a liberális értelmiség uralja az országot. Nem a társadalom valóságos gondjaira keresnek megoldást, hanem saját maguknak akarják a gesztenyét kikaparni. A tüntetés nem más, mint a tőkésosztály szocliberális részének kísérlete arra, hogy gyarapítsa táborát a választások előtt.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1644-ceu-tuntetes-a-tehetos-uri-gyerekek-akarnak-hatalmat.html

A kurucon már alig maradt jobbikért kiálló kommenter : így helyes, nem is érdemlik meg

"Amikor felismerhető az ellenség arcvonala, a jó hadvezérek kitalálhatják az összecsapás előtt a stratégiát. Tudjuk, hogy a kommunista és SZDSZ-es utódpártok ripacskodása maga a zsidó métely, tehát ha pofánkba vágják a kesztyűt, harcolhatunk a hadijog örök érvényű szabályai szerint . De mi van akkor, ha egy párt nemzeti álcahálóba öltözik, barátnak és szövetségesnek hazudja magát, aztán a csata forgatagában hátulról átvágja az inainkat?"

Jobbikról van itt szó. És igen ez már nyílt árulás.

"Az ellenséget lehetett tisztelni, az árulóknak mindenütt megvetés járt."

"A vona gábor nevű erkölcsi hulla minden nap egyre töményebbet turházik a nemzeti érzelmű emberek képébe. Remélem, a választáson olyan ellencsapást fog elszenvedni ez a féreg, ami a politikai pályája végét jelenti."

"EZ A NAGY KIVÜLÁLLÓ SEMLEGESSÉG... .ITT MÁR NINCS MIT MONDANI!"

"Így van; olyan nincs, hogy küzdünk a szexuális elmebetegségek meg a migránsáradat ellen, aztán meg kiállunk egy olyan intézmény mellett, ami azokat tanítja, ill. szórólapozik a tüntetésein, hogy menjenek az emberek a határra is tüntetni a határzár megnyitásáért..."

"Ez a jobbik mar ballik! ballib!!! nem csak Simlicska hanem a cionisták is elfoglalták a pártot..."

"Nyugodt lehetsz, hogy EZT SEM fogja bebukni. Az egész ún. ellenzék fogja bebukni, de piszkosul. Az emberek többsége nem a dumának hisz, hanem a szemének: a szemével meg látja a bérkartont/folyószámlát meg az árakat, meg mindazt, ami huszonévnyi tökölés után a szeme láttára ÉPÜL B+, miközben a FizeSS tényleg lop, mint a gép! A fősodratú PC-lügenpresse kezd populáris irányba fordulni, mivel jönnek a VÁLASZTÁSOK, a populista nacionalista lustapista trappista pártok meg úgy jönnek föl, mint Dél-Alföldön a talajvíz...

Egyébként meg pántlikás páros lópikula minden orbánfikázó fülébe! HADBAN ÁLLUNK, ugyanis, aszimmetrikus, hibrid háborúban. Ilyenkor fel kell sorakozni a Vezér mögé - nem pedig minden létező és kreált kérdésben keresztbe feküdni, pláne nem sorskérdések esetében. Az meg hogy is lenne elvárható, hogy a sorskérdéseket DK/Jobbik módon oldja meg? "egyeztessen!" Aha. JA. 2/3-a van, mégis kivel meg minek egyeztessen? Kapott egy megbízást, ha nem teljesíti, majd leszavazzuk. HA Kádárnak 10 millió fasisztával nehezére esett szocializmust építeni, akkor mi hogy építsünk szociális, NEMZETI piacgazdaságot 2 millió zsidóval-cigánnyal, miközben "csak" 2,2-3,3 milliónyian támogatják a "nép-párti" kormány politikáját?"

https://kuruc.info/r/2/171653/

"Ócska rágalom az egész. Egy, értsd: EGY megrongált Jobbik plakátot sem láttam, ellenben a kormány legtöbb Brüsszel ellenes plakátját megrongálták. Mindig olyannal sajnáltatják magukat, amit ők maguk követnek el. De mit is várunk attól a Rabbiktól, ami úgy hazudik mint a vízfolyás, aminek képviselője (Mirkóczki) agyrémnek nevezte tegnap az álcivilek elleni törvényt?"

Beleértve a kunbélás rosszabbik jobbikot. "Magyarországnak kampec, ha engedjük, hogy a Kohn Béláék örökösei bármiféle hatalomhoz jussanak megint."

"NINCS ALTERNATÍVA NINCS ELLENZÉK CSAK ELLENSÉGEINK VANNAK, A FIDESZRE KELL SZAVAZNI!"

"Én jövőre legalább a választáson mindenképp biztosítom a magam részéről, hogy ne így legyen."

"inkább száz Orbán-diktatúra, mint a zsidó liberalizmus!"

"Felénk telefújtak mindent ilyen mocskos feliratokkal. Mégegy ok, hogy ne itt akarjak gyereket nevelni... Engem is idegesít, hogy ezek miatt a liberális agyhalottak miatt mire beérek dolgozni, kb. 10 trágár szöveget kell látnom (beleértve azt is, hogy utálom a rendetlenséget meg igénytelenséget, amibe pl. a buszmegállók üvegének telefirkálása is bele tartozik...), de ha még lenne egy olvasni tudó gyerekem is, most komolyan menjen úgy iskolába, hogy út közben megtanulja a "geci", "mocskos", "kúrva" (igen, így volt írva:D) stb. szavakat? :/ Dolgozni nem szeretnek (nyilván nem is szorulnak rá Soros bácsi meg a haverjai miatt), csak Tourette-szindrómáskodni meg rongálni."

A sorosok, és a velük szövetséges simcsicska álnemzeti jobbikosok hol dolgoznak és mit lopnak, vagy netán magán a lopáson dolgoznak? Igen kéne nekik a hatalom ehhez.

"Aki a "CEU mellett" demonstrál, az pedig amellett demonstrál, hogy balliberális kormányt akar, ez tiszta sor."

Rabbik, abból is a szarabbik, ballibsik. "Micsoda egy takonygerincű csürhe! Eddig nem is gondoltam volna, hogy ennyi fostalicska van Magyarországon."

"Fujdogál a maidanista előszél, alakul a vihar, bár ne legyen igazam."

"És ezeket tanítjuk az egyetemeken ! Közpénzen persze ! Hogy,később minket pusztítsanak. Remélem nem sikerül nekik ! Ukrajna szintjét akarják, anarchiát !"

"Tegnap este kb fél orát néztem a FB-n HírTV közvetítést a parlamentöl. Hát azt hittem behalok
0 perc
- Menjünk a palotához
1 perc
- orbán takarodj
2 perc
- Ruszkik haza
3 perc
- Üljünk le, Üljünk le.

3 perc alatt eljutották onnan hogy a palotához mennek az Üljünk le és várjunk-ig. Aztán ahogy ma olvasom a híreket vége egy fasza Rave parti lett az Oktogonon. :)"

A hírtévé előbb lett áruló, hát most követte a jobbik is ezt az utat. Ha ugyan tévé ez a hazugsággyár, mert a gazdája veszélyes emberként közismert. És nem világos, hogyan kell azt érteni?! Maffia? :3 Vonalasabb ballib mára az álhírtévé, mint az ATV vagy az rtl klub!!!

"Annak idején kunbéla és bandája is teljesen veszélytelen csürhének látszott, amíg fegyverekhez nem jutottak..."

"a Maidanon ott voltak az..." izrüheli és CIA irányítók..." "Hidd el, itt is itt vannak."

"Abból a szempontból ez jó, hogy előmásznak és beazonosíthatóvá válnak a nemzetellenes csoportok, paraziták. Nem kell majd keresni őket, ha lehetőség lesz a befogásukra."

"Az usa most nem tervez drón csapást? Ja nem.. persze hisze ez már maga a democsokrácia:))) Itt diktatúra van? Egy valódi diktatúrában ezeket minimum szarrá vernék"

"Komolyabb balhéhoz ezek puhány kis pöcsök, a nagy része teljesen fogalmatlan, "bulikáznak" csak. Persze ott van sok felforgató elem is elvegyülve, de nem lesz ebből semmi komoly.

Maidanhoz egyrészt nagyon komoly több százezres tömeg kell, amely nem homogén, ahol megjelenik a társadalom minden csoportja. Nos, belátható, hogy a CEU-ért meg a szarosgyuri álcivil szervezeteiért nem fognak mindenféle tömegek utcára menni, csak a szokásos max. 50 ezer belpesti magyargyűlölő. De már most látszik, hogy tüntiről tüntire gyakorlatilag feleződik a tömeg.

Ez semmirekellő, kígyóvállú, szerencsétlen csürhe. Kétség kívül nagyon irritálóak, de teljesen veszélytelenek, persze azért szemmel kell őket tartani."

+1, mint mondtam, ballib tumblik és blogok. Egymásnak is hazudhatnak persze, és téves infók alapján is vélekedhetnek, azért isteníteni nem kel a libsiket, nem tévedhetetlenek. xD Inkább akkor már ajánlom magam XD a http://magyaridok.hu -t meg a http://Blogstar.hu -t, ha már a blogok maguk a téma e blogon. ;)

"A Jobbik a nemzeti radikális szavazatokat a magyar érdekek érvényesítése ellen használja fel! Ugyanúgy, mint az SZDSZ tette anno! Tehát magyarok lehet takarítani!"

"aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete."

"A Jobbik feladata a nemzeti radikálisok szavazatának megszerzése volt, majd annak felhasználása a magyar érdekek ellen ! Ugyanúgy, ahogyan ezt anno az hangosan és radikálisan antikommunista SZDSZ tette ! Ez az árulási politika, egy aljas magyarellenesség !!!"




Más szerint sem nemzeti vagy jobboldali párt többé a Jobbik. A kuruc is kritizálja mondjuk van is miért...

Apr 12, 7:05PM

Más szerint sem nemzeti vagy jobboldali párt többé a Jobbik. A kuruc is kritizálja mondjuk van is miért, erre ok akad bőven, napról napra egyre több - mocskos hazaárulók.

"A Jobbik védi meg a CEU-t, akkor végérvényesen ki lehet jelenteni : már nem nemzeti radikálisok."

Se nem nemzetiek egyáltalán, de még amúgy mérsékelt néppártosan se.

"A libsik kezdeményeznek, a Jobbik csatlakozik. Mindegy mi az, ma már a Jobbik is hozzájuk tartozik. Hebegős nagyon rossz politikát folytat.
A CEU-t nem a Fidesz engedte be, hanem azok, akikhez most csatlakozik a Gáborka is.
Fontos ügyeket elcseszni? Nem tudom ki hátráltatta a népszavazást is migric ügyben. Kik voltak azok, akik nem szavazták meg az alkotmánymódosítást?! Megvették Vonát. Ennyi. Hiába írsz itt bármit is. Ezek tények. nem kell ehhez egyetem, hogy az ember lássa mi folyik. 2018-ban nagy bukta lesz, de ezt ő is tudja. Ezért még előtte inkább a ballibekkel meg akarják puccsolni a legitim kormányt!"

"Törvénytelenül működött a ceu. Most rendbe lett téve. Kész. Arról nem is beszélve, hogy a kártékony baloldali liberálisok keltetője a hely ami senkinek sem jó."

"Meg kell állítanunk ennek az elmebeteg Vonának az ámokfutását. Minden utolsó cselekedete után azt gondoltam, ennél aljasabb már nem lehet, de tévedtem. Nézzétek meg kikkel állt össze. Csak megkell nézni ezeken a "tüntetéseken" azt az agymosott barom libsi hordát. Ezek a CEU végtermékei. Tényleg ezt képzeli el Vona Magyarország jövőjének? Olyan "demokráciát" akar ahol ilyen fazonok, ilyen elvekkel uralnák az országot? Aki ezek után a Jobbikra szavaz nagyobb hazaáruló mint az összes rohadt zsidóbérenc baloldal együtt."

"Ha 2014-ben valaki azt állítja, hogy a Jobbik 2017-ben a CEU mellett foglal állást, tuti mentőt hívtam volna hozzá :) Hát, változnak az idők, ez van."

"A Vona nevű erkölcsi hulla minden nap egyre töményebbet turházik a nemzeti érzelmű emberek képébe. Remélem, a választáson olyan ellencsapást fog elszenvedni ez a féreg, ami a politikai pályája végét jelenti."

"Amikor néhány éve leszeletelték a gárdát, a birkák bevették, hogy ez kell a választási győzelemhez, amikor kitették novákot, a birkák bevették, hogy ez kell a választási győzelemhez, amikor most a ceu mellé álltka, a birkák még mindig beveszik, hogy majd győzelem és utána visszaalakul a párt azzá a nemzeti erővé, akinek eredetileg megálmodtuk. Birkák ébresztő, ez a jobbik már nem az a jobbik."

"Kicsit kezd romános lenni a jobbik. Csak nem a szövetségeseket, a választókat árulja el."

A Jobbik az igazságkereső kamaszból felnőtt, azaz megélhetési politikusbűnöző lett!

A Jobbik így képviseli azokat, akik a parlamentbe juttatták:

"Mióta a néppártosodást egyértelművé tettem, folyamatosan magyarázom, mi a Jobbik, és mi nem. Aki megérti, annak örülök. Aki meg akarja érteni, annak segítek. Aki meg nem akarja megérteni, attól… hát attól meg elköszönök." Vona,

Mit jelent a néppártosodás?

Állítólag elutasítják Sorosék balliberális politikáját, ami azt jelenti, viszont ez alatt azt értik, hogy korlátlanul eltűrik, sőt, segítik.

Soros György már nem valódi probléma..
.
-A felforgató Sorosszervezetekkel sincsen akkora problémájuk, hogy azt gondolnák, hogy fel kellene ellenük lépni.

-Már az RTL-hez se akarnak hozzányúlni, miközben korábban a helyét is felszórták volna sóval.

-Az EU-ból már nem akarnak kilépni, csak át akarják alakítani azt, amit mellékesen nem lehet jó célokra használni, hiszen a Kalergi tervre lett kitalálva, megtervezve, és felépítve. Egy géppisztolyt se tudsz lélegeztetőgéppé átalakítani.

"Kamaszkori tévedés volt, belátom (kilépni az Unióból), de a kritikánk nagy része akkor is igaz volt, és most is az." Vona

"A meghatározó folyamatokkal, például az európai integrációval szembeszállni ostobaság." Vona

-Simicskát már nem számoltatná el, már nincs vele semmi gond "ma nem Simicska Lajos Magyarország legnagyobb problémája":

-Nem akarnak változtatni a világon!

"Fontos tapasztalásom, hogy a világot nem kell megváltani, sőt igazából megváltoztatni is alig lehet. Pláne nem Magyarországról." Vona

A multikat már nem kritizálják, már velük kapcsolatban is nagy a csend. A "magyar" vállalkozóbűnözőkkel, a munkavállalói jogokkal régebben sem foglalkoztak.

Most már egyedül a fizetéseket akarják növelni, kérdés, mikor mondják ki ebben a kérdésben is, hogy a világot nem lehet megváltani:

-Az USA-val, és Izraellel sem akarnak konfrontálódni, hiszen.

idézet: "Szóval csak legyünk jóban az elefántokkal, és tartsunk tőlük egy-egy lépés távolságot."

-A Jobbiknak baloldali tanácsadóik, és programíróik vannak! Azért ez is jelent valamit, és nem is keveset! Akkor vajon mitől jobboldali? Ballibb név találóbb rájuk!

-A hazai zsidósággal sem akarnak konfrontálódni Soros György nem valódi probléma, így már vele se foglalkoznak. dni, sőt, zsidókkal az országot megosztanák, és közös hazává tennék a zsidókkal Magyarországot!

"Nem akarunk konfliktust a zsidó közösséggel"

"Amikor egy képviselőtársam valami antiszemita dolgot írt... leküldtem, hogy vigyen virágot a folyóparti emlékműhöz."

A zsidó Vona a zsidó rabbinak: "Ugyanazt az egy Istent imádjuk. Ön is, én is."

-A közös hazát akarnak építeni a zsidókkal a , a zsidó olimpiával kapcsolatban pedig nincs semmi ellenérzés:

-Konstruktív ellenzékből, miszerint mindent megszavazunk ami a magyarság ügyét előreviszi, destruktív ellenzék lett, miszerint mindent gányolunk, amit a kormány előterjeszt, akkor is, ha avval a magyarság ügyét sértjük. Pl. a kvótanépszavazás, CEU, felforgató civil szervezetek.

-És még egy-kettő... Radikális pártként ellenzékből is tökéletesen lehet befolyásolni a közéletet, és elérni a kívánt célokat, ugyanis bármilyen témát a közbeszéd részévé lehet tenni, és evvel ki lehet kényszeríteni a megoldását. A Jobbiknak már a kezdetektől csak néhány kérdést vitt be a közbeszédbe. Mára azonban nincs olyan tabu téma, amelyet feszeget! A cigánybűnözés is, már betiltott fogalom a Jobbikban. Valószínűleg az elcigányosodást, és a cigányságbűnözést is álproblémának tartják baloldali tanácsadóik, és programíróik, és bizonyosan ezért nem foglalkoznak már vele! Jobbik szerint a magyarság kihalása sem valódi probléma, így már evvel sem foglalkoznak. Tökéletesen polkorrektek, és balliberálisok lettek!"

"Egy olyan spekuláns, aki feljogosítva érzi magát, hogy demokratikusan megválasztott kormányokat megbuktasson, valutákat bedöntsön, polgárháborút szítson, és az anyagi, kapcsolati tőkéje is megvan ehhez. Az ellene való nyílt szervezkedés viszont elég kockázatos."

"A Jobbiknak nem most kellene beállnia Soros és a CEU védelmezőinek a táborába. Mert azért azt látni kell, hogy Soros György magánalapítványain keresztül központi figurája volt annak a folyamatnak, melynek során Magyarország szocialista berendezkedésű államból egy erősen globalista és liberális berendezkedésű állammá vált. Ezen folyamat "eredményének" a mindenáron való fenntartásában pedig a CEU központi szerepet játszott évtizedeken keresztül. Oroszországhoz és Csehországhoz hasonlóan most hazánkban is lehetőség lenne kizsuppolni innen ezt a kártékony vonulatot, vagy legalábbis erősen meg lehetne szorongatni a töküket. Azonban, ha Soros marad, akkor fennáll a lehetősége annak, hogy az a civil és CEU-s hálózatán keresztül globalista hatalomátvételt fog abszolválni, pont olyan demokratikus úton, ahogy lezajlott az arab tavasz és a kijevi Majdanon zajló események. Ebben az esetben a Jobbikot a Soros libsik "bedarálják". Nem véletlenül szállt rá a kormányzat a CEU-ra és Sorosra Putyin Oroszországa után hazánkban is. Az üggyel kapcsolatban a prevenció fogalmát érdemes tanulmányozni. Meg kell végre érteni, hogy jelenleg zajlik egy geopolitikai háború az atlantista (globalista) hatalmi berendezkedésű hálózatok és az eurázsista (kontinentális) szerveződések között, melynek tétje hatalmas. Itt nem Orbán a fontos, s még csak nem is a Fidesz a képletben, hanem Budapest, Magyarország és a Kárpát medence birtoklása (ebben a sorrendben). Soros György a 20. és 21. századi magyar sorstragédia egyik legkártékonyabb figurája. Jobb lenne nekünk nélküle. Sok múlik a most helyzetben lévő, parlamenti politikai döntéshozókon. Vajon túl tudnak e lépni a pillanatnyi pártpolitikai érdekeken és megpróbálnak e globális léptékben gondolkodni? Ki tudja?"

"Választások : 2018. Nincs itt már annyi idő. Elég csak megnézni a globális politika alakulását (Szíria, Ukrajna, Eurábia). A glóbusz egy puskaporos hordón üldögél. Az atlantistáknak Magyarország kell. Mindenáron! Vonatkoztass el Orbántól. Ne mindent orbán szemüvegen keresztül szemlélj, mert ezek az események nem Orbánról szólnak.

Na jó. Segítek elvonatkoztatni. Kadhafi ezredes félig zsidó félig berber katonatisztként teljhatalmú államfője volt Líbiának. Ugye ez megvan. Megdöntése előtti években engedelmes kiszolgálója volt az EU nyugati tagállamainak, s azok vakoló hálózatainak. Együtt üzletelt a nyugati multikkal, s ha kedve tartotta volna éppenséggel alijázhatott volna Izraelbe is akár. Azonban az Usa politikacsinálóinak az érdekei, nomeg a Soroshoz hasonló pénzdinasztiák urainak és az Eurábia terv létrehozóinak a szemében a személye és az általa vezetett erős Líbia az útjában állt. El is takarították az emberbaráti Soros által finanszírozott arab tavasz folyamán.

Elmondom, hogy az Orbán vezette Magyarország is az útjában áll Eurábia tervének. Orbán kormánya fontos, de nem központi kérdése ennek a játszmának, ahol a Jobbik kormányra kerülés híján csak marginális tényező."

"Nos Líbia és Irak estében pusztán a pénz volt az indok. Biztos hallott már mindenki az olaj-dollár szimbiózusról. Az olajért az exportőr országok mindenütt dollárt kérnek és ez teszi világvalutává azt. Ha ez nem lenne, akkor összedőlne a dodó. Ezt tudja a fed is éppen ezért volt Irak és Líbia. Mindkettő bűne az volt hogy az volt a tervük, hogy euro-t kérnek az olajért. Sőt Kadhaffi odáig ment, hogy létre akart hozni egy közös afrikai konvertibilis valutát a dollár helyett. Ez volt a valós oka! Anno Berlusconi térden állva könyörgött az usának hogy ne támadják meg Líbiát, mert az olajimportja 70%-át onnan kapja. Irak estében még más tényezők is voltak, de azt most hosszú lenne itt taglalni.

Az viszont jó felvetés, hogy befenyítenek egy eu-s kizárással és majd csinálnak itt egy majdant, vagy hasonlót. Lehet jobb csírájában elfojtani az ilyesmit. No meg nem tudhatjuk mi folyik még ott, lehet a titkosszolgálatok révén tud olyasmit is a kormány, amit nyíltan nem mondhat ki, de meg kell lépniük! Ezt is vegyük számításba!"

Orbán pártcsaládja követelte: vizsgálatot indít az Európai Bizottság a "lex CEU" miatt

Vizsgálatot indít az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény előző heti módosításával kapcsolatban, amely sokak szerint bezárással fenyegeti a budapesti Közép-európai Egyetemet (CEU) – jelentette be szerdán Frans Timmermans, a brüsszeli testület első alelnöke.

Timmermans közlése szerint a szervezet azt fogja vizsgálni, hogy a törvénymódosítás összhangban áll-e az Európai Unió alapértékeivel. Mint mondta, a lépés érinthet uniós jogot, meg kell vizsgálni például, hogy a törvény sérti-e a szolgáltatásnyújtás és a letelepedés szabadságát. Hozzátette, az objektív, tényeken alapuló vizsgálatot a lehető leghamarabb le akarják zárni.

Az alelnök emellett arról is beszélt, hogy az Európai Bizottság saját válasszal fog előállni a magyar kormány Állítsuk meg Brüsszelt! nevű kampányára.

Timmermans azt is elmondta, hogy az Európai Bizottság minden lehetséges eszközzel fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében, még áprilisban döntés várható a következő lépésekről, de a testület szerint az unió alapértékei továbbra sincsenek veszélyben Magyarországon.

Közölte: az Európai Bizottság szerint aggodalomra ad okot a magyarországi helyzet, értékelni kell, hogy a magyar hatóságok közelmúltbeli lépései összhangban vannak-e az uniós joggal. Mint mondta, a bizottság igyekszik reagálni a Magyarországgal kapcsolatban felmerült jogi aggályokra április végéig, és ezt követően meg kell vizsgálni, milyen eszközök vannak az uniós értékek betartatásához. Timmermans aláhúzta: időszerű, hogy a bizottság politikai párbeszédet kezdjen a magyar kormánnyal. Többször is hangsúlyozta a holland politikus, hogy a magyar kormány eddig mindig nyitott volt a párbeszédre és az együttműködésre.

Timmermans a sajtótájékoztatón kitért arra is: Orbán Viktor miniszterelnök várhatóan részt fog venni az Európai Parlament április végi plenáris ülésén Brüsszelben, hogy elmondja az álláspontját a Magyarországgal kapcsolatban megfogalmazott aggodalmakról.

Mint mondta, a tapasztalat azt mutatja, hogy a magyar hatóságok a nézetkülönbségek ellenére is mindig készek a párbeszédre, és ebben a tekintetben más a helyzet, mint Lengyelország esetében, amely elutasítja a dialógust a jogállamisági kérdésekben. A bizottság egy átfogó vizsgálattal képet szeretne kapni arról, hogy Orbán Viktor milyen irányba kormányozza Magyarországot. Hozzátette, véleménye szerint ez mindenki számára hasznos lenne – emelte ki.

Timmermans kiemelte, úgy gondolja, hogy megoldást tudnak majd találni a vitás kérdésekre, ha nem, akkor pedig az Európai Unió Bírósága fog dönteni az egyes ügyekben.

Frissítés: a lengyelek kiállnak mellettünk, Szijjártó szánalmas vádaskodásnak minősítette Timmermans fellépését

Lengyelország elutasítja az Európai Bizottság (EB) mindenfajta zsarolását, a testület messzemenően túllép hatáskörén - jelentette ki az MTI-nek nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter szerdán Varsóban annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke a nap folyamán Brüsszelben lépéseket helyezett kilátásba az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében.

"Lengyelország sokszor hangsúlyozta, hogy nem egyezik bele az ilyen típusú zsarolásokba az EB részéről" – mondta el Waszczykowski. Úgy fogalmazott: az EB-nek őrködnie kellene az alapszerződésekben rögzített négy uniós szabadságelv felett, "de nem kellene olyan széles hatáskörrel rendelkeznie, mely révén a tagállamok minden történését felügyeli".

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek "szánalmas vádaskodásnak" minősítette Timmermans fellépését. Az EB alelnöke – mint a miniszter fogalmazott - "az elmúlt két évben azért támadta Magyarországot, mert a bizottság és az ő személyes álláspontja ellenére is képesek voltunk eredményes választ adni az illegális bevándorlásra".

https://kuruc.info/r/2/171619/

Az Európai Néppárt a "szövetséges" Orbán helyett Soros mellé állt - EB-vizsgálatot követelnek

https://kuruc.info/r/2/171376/

Megszavazták a "lex CEU"-t - a jobbikosok és a jelen sem lévő gyurcsányisták nem nyomtak gombot

https://kuruc.info/r/2/171318/

Ugyanaz a gazdi : soros, és emiatt!!!!!

Vona7: Toroczkai László teljesen egyedül maradt az elnökségben és a frakcióban a CEU-ról írt véleményével

https://kuruc.info/r/34/171375/

Egyetlen egy embert akár meg lehet zsarolni, félemlíteni, vásárolni, vagy bármilyen módon rávenni az együttműködlésre. Színházz az egész. Azért marad ott hogy "nemzetiként" hitelesítse a sorospárti liberális jobbikot!? Kevés ahhoz egyedül.

"Ezek az eu komisszárok azt képzelik, hogy a tagsággal gúsbakötött láb és kéz, valamint szájkosár jár. Be kell állni a sorba! Alapértéknek hazudják a maguk libsi világképét."

Juncker és hűséges szolgája, Frans Timmermans a képen

"Fényképhez: Mivel timmermansnak seggig érő homloka van, némi fan-szőrzettel a tarkóján, juncker tulajdonképp a seggét csókolgatja. Jó étvágyat !"



De miért kell e vadliberális ceu ügynökképző a jobbiknak ÉS a balliberálisoknak?!?! Megbízóik ezt adták...

Apr 12, 4:22PM

De miért kell e vadliberális ceu ügynökképző a jobbiknak ÉS a balliberálisoknak?!?! Megbízóik ezt adták nekik parancsba, azért, Tekintélyelvű és hierarchikus a liberális oldal is, mert a parttalanul liberális demokrácia mint rendszer működésképtelen...

A jobbiknak gazdái vannak, nem csak simicska de soros is. Néppártosodás = szdsz-esedés.

Pedig megtettétek, szávay! Sorosra ment a jobbikos voks. A liberálissá vált párt meg 5% alá fog benézni, a bányász béka feneke alája. Ez már nem holmi ésszerű nemzeti érdekűen néppártosan mérsékeltté válás, hanem pál azaz inkább saul fordulás!!! Fordított damaszkuszi út.

"A Jobbik-frakció minden tagja aláírja a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos alkotmánybírósági beadványt - közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus azzal indokolta a Jobbik országos elnökségének döntését, hogy a jogállamiság pártján állnak, és azt szeretnék, hogy az Alkotmánybíróságnak legyen lehetősége állást foglalni a kérdésben. Szávay István értékelése szerint Magyarországon diktatúra épül, ennek egy állomása, hogy a Fidesz egy nap alatt megpróbál ellehetetleníteni egy felsőoktatási intézményt. Kiemelte azt is, hogy a Jobbik nem akar választani Orbán Viktor és Soros György között, elutasítja "azt a szélsőliberális szemléletet", amelyet Soros György és a hozzá köthető intézmények képviselnek, és elutasítja a Fidesz hatalmi arroganciáját is."

Akikkel a jobbik akár összefogna választásokon is együttműködve, mondták idén már, a belpesti "hipszter" olimpiaölő "momo" momemtum mozgalom.

Ja igen, úgy humanista a momentum párt, mint egy mai tipikus, liberális de eszmeileg kommunista gyökér. Nem emberséges meg tisztességes, hanem CSAK humanista, ami a legnagyobb gazemberséget jelenti. Nyegle libernyák cinikus pökhendiek. Mert azt hiszik, a nemzetközi libsi hatalmi hálózat és érdekkör pénzével + támogatásával ezt is megtehetik. Ilyen "demokrata" a liberális, mikor hatalmat érez. Ávós nagyapa szelleme befigyel, miközben mszp-s és szdsz-es szülő momentumos párt - karriert egyenget kádert gyerekének.

http://magyaridok.hu/cimke/momentum/

Lehet informálódni, például...

http://magyaridok.hu/belfold/ujabb-sulyos-momentumos-titokrol-lebbent-fel-fatyol-1535998/

"Tóth Csaba, volt SZDSZ-es tanácsadó a Republikon Intézet egyik alapítója és stratégiai igazgatója"

http://magyaridok.hu/paca/soproni-bemutatkozas-1483102/
http://magyaridok.hu/belfold/feltorolte-padlot-momentumossal-musorvezeto-1479313/

Soproni beégett az Echóban is már, ez egy igazi tahó. Szerinte amit a vidékiekről mondott a 2010-es évekig szdsz-es, aztán mostmár mszp-s mécs imre momentumos fia, az mind nem komoly, hanem csak "irónia, paródia, morbid, groteszk, abszurd, bizarr, hangulati elem", mert "Örkény országában" meg "Karinthy Frigyes költészete".

Én meg tudom, lásd fórumok és blogok na meg a libsi közbeszéd, hogy de igen, a baloldali liberálisok tényleg ezt gondolják a vidékiekről, mert mi itt nem őrájuk szavazunk. (és ha blogolunk akkor is ilyet, mint például ez itt)

Fővárosi jobboldaliakat szintén utálják a libsik, nyilvánvaló.

Na meg amiért nem fontos nekik a vidék, az hogy demográfiailag sem igen van jelen a vidéken a nemzetközi diaszpórát alkotó nemzetidegen népcsoport. Nem az írekre gondolok. xD

Vérükben van a tiszteletlenség, és igen az alig leplezett megvetés sőt gyűlölet a saját liberális törzsükön kívüliekkel szemben.

Mélyen Humanista Momentum

2017. április 10. 22:13

Bár a magyar olimpiai álom „meggyilkolása" sem volt éppen jótékony cselekedet a Momentum Mozgalom elnökétől, arra legalább lehetett azt mondani, hogy nem egyedül követte el. Amit viszont a Hír TV stúdiójában művelt vasárnap este Fekete-Győr András, azt nem foghatja másokra – olvasható a PestiSrácok.hu-n.

Hozzáteszik: ennél aljasabb megnyilvánulást eddig talán még nem hallhattunk tőle, igaz, még csak pár hónapja tapodja lába a hazai közéletet. A Hír Televízió Newsroom című műsorában Bodacz Balázs műsorvezető azt kérdezte tőle, mi a véleménye arról, hogy a Parlamentnél a CEU mellett tüntetők megtámadták az M1 stábját, mikrofonjukat elvették, majd a rohamrendőrök közé dobták.

Erre Fekete-Győrből a következő szavak estek ki: Most mondanám, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Lehet, hogy ez már túllőtt talán a célon, de azért a propaganda-televízió munkatársait érhetik ilyen atrocitások egy ilyen tüntetésen, főleg ami a kormány ellen szól, illetve a hatalom ellen szól, úgyhogy én ezen annyira nem lepődöm meg.

Ezután a műsorvezető együttérzését fejezte ki megtámadott kollégái iránt, mire Fekete-Győr vállat vonva, gúnyos mosollyal csak annyit mondott: Igen, hát előfordulnak ilyenek.

https://gondola.hu/cikkek/105081-Melyen_Humanista_Momentum.html

Anarchista liberális bűnözők, bizony. Polkorrekt momentum párt mellettük kiáll. Meg a jobbik is. Aminek ezek után még a neve is hazugság.

"Azt nem értem, hogy a rendőrség miért nem kezd itt is gumibotozni és könnygázt használni, mint németben, franciában, olaszban, spanyolban szokás. Minek ennek a csőcseléknek szemét bandának kisasszonyoskodni, mert nekünk nem szabad csak ezeknek a jól fejlett országoknak. Úgy látszik, Magyarország egy másik alsó kategoriában van. Szemét kétkulacsos EU. Komolyan már érik a kilépés, és utána kapják be. Megélünk most már a saját lábunkon."

Őrizetbe vették Gulyás Mártont – Anarchista társai a Gyorskocsi utcában nekirontottak a rendőröknek

2017-04-11

Gulyás Márton anarchista aktivistát csoportosan elkövetett garázdaság miatt hétfő éjszaka őrizetbe vette a rendőrség a Sándor-palotánál, miután társaival össze akarta festékezni az épületet. Társai az interneten hirdettek tüntetést, hogy a kiengedését követelják. Megszületett tehát az anarchoballib oldal Budaházy Györgye, mostantól készülhetnek a Szabadságot Gulyásnak! pólók… A délutáni-esti tüntetésen végül pár százan gyűltek össze az ügyészség Belgrád rakparti épületénél, ahonnan átvonultak a Gyorskocsi utcába, ahol Gulyást fogva tartják. Itt megint elkezdték lökdösni, tuszakolni a rendőröket, akik ezúttal is óriási türelemmel reagáltak, nem kezdték el föloszlatni a Gulyás-fanokat, pedig a Gyurcsány-Gergényi-érában ennek a töredékéért is kapták volna a paprikasprayt…
20:10: Elkezdett hazaszállingózni a Gulyás Fan Club, de néhányan még lökdösődnek. Előzőleg Misetics Bálint szólt az emberekhez megafonon.
19:55: A körülbelül kétszáz tüntető a Gyorskocsi utca fogda épülete előtt azt skandálja, „Orbánt be, Marcit ki!", „Demokráciát!" Közben időnként nekifeszülnek a rendőröknek. Néhány agresszív tüntető hergeli a társait, hogy nyomják erősebben az épület bejáratát védő rendőrsorfalat.
18:30: a pár száz tüntető átért a Gyorskocsi utcai fogdához, ahol elkezdték a rendőröket nyomni, szuszakolni.
17:30: elkezdődött a tüntetés a Budapesti Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületénél. Mivel Gulyást nem itt tartják fogva, ezért a tüntetők átvonultak a Gyorskocsi utcába. (Bár azt, hogy Gulyás nem itt van, előzőleg is lehetett tudni.)

A garázdasággal gyanúsított Gulyás Márton egyelőre a Gyorskocsi utcában várja "sorsa jobbra fordulását"

Ez történt hétfőn

Hétfőn este azután kezdtek tüntetni néhány tucatnyian a Sándor-palotánál, hogy Áder János köztársasági elnök aláírta a felsőoktatási törvény módosítását. Egy grúz aktivista, bizonyos Maria Koosh, aki részt vett a „spontán" tüntetésen, a 444.hu-nak így elevenítette föl a történteket: a tömegben valaki elővett néhány narancssárga festékkel megtöltött kis műanyag palackot. Pár tüntetőnek az volt a terve, hogy megdobják velük a palotát, de nem sikerült eldobniuk az épületig, így csak a kövezetet, illetve néhány, éppen feléjük futó rendőrt sikerült lefröcskölniük. A rendőrök az akció közben elkapták és előállították a nő Marci nevű magyar ismerősét (Gulyás Mártont), Koosh barátját pedig, aki szintén eldobott egy festékes palackot, a tüntetés után, a nő lakásáról vitték el.

A Facebookon kedd délután fél hatra tüntetést hirdettek a Budapesti Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületéhez, tiltakozásul Gulyás 72 órás őrizetbe vétele ellen. A csoport falán azt írták: Gulyás „csupán" narancssárgára akarta festeni a Sándor-palotát, hogy így tiltakozzon a „CEU működését ellehetetlenítő törvény" aláírása ellen. A szervezők így buzdították a Gulyás mellett kiálló tüntetőket:

mutassuk meg, hogy politikai vélemény nyilvánításért még Orbán Viktor Magyarországán sem tartóztathatnak le senkit. Ne hagyjuk, hogy Áder után az ügyészség is Orbán bábjává váljon!

Hogy egy épület megrongálása, rendőrök festékes patronokkal való megtámadása mitől férne bele a vélemény-nyilvánítás szabadságába, teljes rejtély…

Gulyás Mártont elvezetik a Sándor-palota elől hétfő éjszaka; Fotó: Index/Huszti István
Egy balhés anarchista

Gulyás Mártonnak nem ez volt az első gerillaakciója. A Fővárosi Törvényszék idén januárban garázdaság miatt ítélte el őt, amiért tavaly leszerelte a Nemzeti Választási Bizottság épületéről a névtáblát. Gulyást közveszélyes garázdának minősítette a bíróság. Mint a PestiSrácok.hu megírta, 2015-ben ugyancsak ő szervezte a Velencei Biennálé magyar pavilonjának blokádját. Gulyásék a magyar kormány kerítésépítése és a migránsokkal kapcsolatos kampánya ellen tiltakoztak, NATO-szögesdróttal és a Fidesz-kormány plakátjaival vették körbe és zárták el az épületet, de az olasz rendőrség végül leszedette és elkobozta a szögesdrótot. Gulyás Márton korábban a Lázár János elleni tüntetések vezéralakja is volt, de a PestiSrácok.hu azt is kiderítette, hogy a Gulyás Márton-féle ellenzéki kör az internetadó elleni tüntetés szervezői között is feltűnt. Február végén egy internetes bejegyzésével kavart vihart, amelyből kiderül: ha rajta múlna, munkatáborba küldené a „NER-bűnözőket".

(képünkön a Gyorskocsi utcai csata egyik jelenete)

http://pestisracok.hu/orizetbe-vettek-gulyas-martont-anarchista-tarsai-kiszabadulasaert-tuntetnek-az-ugyeszseg-elott/
http://pestisracok.hu/az-ex-kretakoros-gulyas-marton-szervezte-a-velencei-gerillaakciot-minden-migranst-befogadnanak/
http://pestisracok.hu/norveg-penzbol-demonstralo-uj-ellenzekiek-feltuntek-netado-elleni-tuntetes-szervezoi-kozott-videoval/
http://pestisracok.hu/munkataborba-zarna-neki-nem-tetszoket-duhongo-gulyas-marton/
http://pestisracok.hu/alairta-ader-janos-felsooktatasi-torveny-modositasat/

Nyitott társadalom, avagy az önvédelem feladása

A nyitott társadalmat tehát a hit, a világnézet, az életfelfogás és kultúra nem fogja egyetlen közösségbe.

2017. április 10. 23:53

Nézem a stockholmi tragédia biztonsági kamerával rögzített képét, a jeges félelmet, és a száguldó teherautót, ami után kő kövön nem marad. Az életösztön sprinterré teszi a komótos sétálókat.

Tegnapelőtt Szentpétervár, tegnap Stockholm, ma Oslo. Előtte London, Párizs, Nizza és Moszkva. Nem, ez nem a klasszikussá vált hajlakk-reklám, hanem a mindennapjaink részévé váló rettenet. Nézem a stockholmi tragédia biztonsági kamerával rögzített képét, a jeges félelmet, és a száguldó teherautót, ami után kő kövön nem marad. Az életösztön sprinterré teszi a komótos sétálókat. Ott és akkor. De mi lesz holnap? Meddig adunk felmentést a józan ész gyakorlásából az öreg kontinensen?

Rátévedtem a szabadságharcát vívó CEU honlapjára, majd a szellemi műhely vezéreszméje, a nyitott társadalom nyomába szegődtem. Mit is értünk ez alatt a kifejezés alatt, melyet a mai európai szellemi, politikai és gazdasági elit anyatejként szívott magába, és amelynek sérelme esetén hadba száll Amerikától Németországig mindenki? Teszik ezt, miközben egy agresszív vallásirányzat nevében mindenre elszánt terroristák indítanak egészen más játékszabályok szerint hódító háborút Európa ellen – eredményesen. Mintha ez kevésbé verné ki a biztosítékot. De vajon miért?

Kis János a Soros Alapítvány 20 éves évfordulóján, 2004-ben beszélt a nyitott társadalomról, amelynek legfontosabb jellemzője, hogy „egyetlen vallás, egyetlen világnézet, életfelfogás, egyetlen kultúra sem törekedhet kizárólagosságra". (Kivéve talán a nyitott társadalom modelljét, amelyet a lehetséges társadalmi formációk legtökéletesebbjeként definiál, önmagával is ellentétbe keveredve – „Semmilyen más társadalom nem tud nagyobb jólétet és biztonságot nyújtani tagjainak.")

A nyitott társadalmat tehát „a hit, a világnézet, az életfelfogás és kultúra nem fogja egyetlen közösségbe", Kis János szerint azonban ez nem probléma, mert „a közös alkotmányhoz való lojalitás elegendő közösségteremtő erő". Ezen a ponton bicsaklik meg a szépnek tetsző társadalmi idea. Mert az ember szív és ész egyszerre, kibontakozni is csak ezek egyensúlyában tud igazán, társadalmi szinten pedig nem létezhet közösség prioritást élvező hit és kultúra nélkül. Ennek mesterséges kigyomlálása pedig nem erős, hanem éppen hogy sérülékeny társadalmat eredményez. Nézzünk szét magunk körül! London keresztény templomaiból mecsetek lesznek, a legnépszerűbb fiúnév ma már a Mohamed, a belvárosban sétálni pedig nem életbiztosítás. A nyitott társadalom csődje.

Kis János (szdsz) még a 2001. szeptember 11-i amerikai merényletek kapcsán beszél a terrorizmus elleni védekezés áráról, leszögezve, hogy „nem kellene minden árat megfizetni", ugyanis „az alapvető jogok csorbítása jogcsorbítás marad akkor is, ha a szükség kényszerít rá."Ez a logika érvényesül azóta is Európa-szerte – láthatjuk a következményeit.A nyitott társadalom körömszakadtáig való védelme, az ebből táplált finnyásság minden jogkorlátozás fölött, azonban mit sem jelent azoknak, akik hozzátartozóikat veszítették el e társadalmi idea önpusztító szabályrendszerének következtében. A hit, a világnézet, az életfelfogás, a kultúra pedig igenis a társadalom immunitásának legfontosabb alkotóelemei. Ha a nyitott társadalom eszméjével mint egy ok nélkül alkalmazott antibiotikummal elsorvasztjuk ezeket, az áldozatok és veszteségek száma exponenciálisan fog növekedni.

Aki túléli, azért éli túl, mert a száguldó teherautó, a kultúránk elleni nyílt attak a komótos sétálókban is aktiválja a sprintereket, felébreszti az életösztönt. Kis János pedig ott állhat a CEU ablakában, és vakarhatja a szakállát…

https://gondola.hu/cikkek/105082-Nyitott_tarsadalom__avagy_az_onvedelem_feladasa.html

A civilizációt az SZDSZ kezdte tönkretenni

Újabban a migránsokat vádolják azzal, hogy tönkreteszik a nyugati civilizációt. Lépcsőházi gondolat.

2017. március 16. 18:35

A nyugati – és egyáltalán bármiféle – civilizációt az SZDSZ nevű politikai szörnyeteg kezdte tönkretenni már 1989-től.

„Tele van korrupciós ügyekkel."

Ezt a bátor bejelentést Medgyessy Péter miniszterelnök tette 2004 augusztusában. Meg is semmisült politikailag pár napon belül. Az SZDSZ többek között mérhetetlen korrupciójával is rombolta a civilizációt: annak erkölcsi alapjait.

Medgyessyt is meglakoltatta bátorságáért.

Az akkori SZDSZ-vezetőségnek esze ágában sem volt kivizsgálni, mire célzott a miniszterelnök – ahogyan ezt egy civilizált párt tette volna. Ehelyett barbár módon lekaszabolta a bejelentőt, és egy erkölcsi szörnyszülöttet ültetett a helyére.

Húsz évig rombolta a civilizációt az SZDSZ.

A magyar történelem egyik mélypontja, hogy ez a civilizációellenes, bőszülten barbár párt 12 évig kormánykoalíció tagjaként rombolhatott. Kiheverhetetlen, gyógyíthatatlan mindaz, amit ez az erkölcsi, politikai rém művelt a magyar társadalommal.

Bevezették a liberális inkvizíciót.

Szélsőséges nyomásgyakorló csoportjaik a liberális cenzúra erőltetésével lehetetlenné tették a társadalom elemi önvédelmét. Így lendítették előre az erkölcsi züllést, így intézményesíthették a korrupciót, a populista hazudozást.

Verbális lincselésnek vetették alá az igazmondókat.

Budapestet egyfajta átnevelő tábornak tekintették, elindították a maoista kulturális forradalmat, megpróbálták kialakítani azt a proletár réteget – csőcseléket -, amely választói bázist jelenthetett nekik; ez jelentős részben sikerült.

Közpénzből vakolták körbe a liberális fundamentalizmust.

Szerették volna lezárni a történelmet, természetesen csak a magyart. Úgy táplálkoztak az általuk szított konfliktusokból, ahogyan a sakál a tetemekből. Irtóztak a társadalmi békétől, kiképezték a forradalmasító osztályt, fortyogtatták a permanens forradalmat.

„Szociálfasiszták" – ezt a szót állítólag Sztálin alkotta.

A XX. század legnagyobb tömeggyilkosa sok mindenben szellemi vezérük volt. Fegyelmük a kommunista egységfrontot idézte, testhezálló volt nekik a baloldali blokk. Megszállta őket köztársasági elnökük vallásos imádata.

Önkényuralmi államot hoztak létre.

Ellenfeleiket ellenségnek tekintették, és rájuk küldték a jogszolgáltatást. Még odatelefonálni sem kellett, sorra születtek a javukat szolgáló határozatok. Mindenki meglakolt, aki nem követte híven a liberális ortodoxiát: még lelkesedni is kellett.

Politbürójuk kényszerzubbony-politikát húzott az országra.

A vidéket egyes körzetekben állati barbárságba süllyesztették, törvényesíteni próbálták a szodómiát, újságírók helyett médiaproletárokkal vette körbe magát a csalhatatlan vezér, hivatásos forradalmárok szolgáltak nekik, politikai kivégzőosztagokat állítottak fel.

2006. október 23-án véressé vált a forradalmi erőszak.

Ez utóbbiért egy (volt?) maoista kitüntette azokat az osztagparancsnokokat, akiket később bíróság ítélt el gaztetteik miatt. Liberális őskövületeik tettestársak lettek a kiárusító privatizációban. A politikai salakot tekintették forradalmi elitnek.

Az SZDSZ egyfajta „iszlám állam" volt az államban.

https://gondola.hu/cikkek/104698-A_civilizaciot_az_SZDSZ_kezdte_tonkretenni.html

Jobbik a legrosszabbik

Gyűlölet és politika

A kis párt elnöke utóbb bebújt egy pénzember hóna alá, olyan milliárdos hajlatába, amely figura korábban a nagy párt elnökének bizalmasa, diáktársa volt.

2017. április 6. 15:34

Szembeötlő, hogy egy uniós tagállamban az egyik kis ellenzéki párt elnöke nagyon nem szereti, sőt valósággal gyűlöli a nagy kormánypárt elnökét. Valamilyen oka bizonyosan van erre, ezt találgathatjuk, végül is a politikában nem követelmény a személyes szimpátia.

Itt azonban a gyűlölet politikai stratégiává emelkedett.

Ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a kis párt nem szavazta meg azt az alkotmánymódosítást, amely a társadalmat megvédte volna a terrormigránsok tömegétől. Ez a fordulat mindenkit meglepett, az indulatosabbak hazaárulást emlegettek.

Valóban történelmi bűn volt.

A kis párt elnökének infantilizmusa akkor vált egyértelművé, amikor a blőd szavazás indokait feltárta. Eszerint ő megleckéztetni akarta azt a kormányfőt, aki bizonyos kérdésekben nem úgy cselekedett, ahogyan a kis párt vezetője elvárta.

„Leszokott a demokráciáról" – ez is elhangzott.

Sajnos napvilágra derült, hogy alkalmatlan emberek ülnek az adott tagállam törvényhozásában. Nem tudnak különbséget tenni személyes indulatok és elemi nemzeti érdekek között. Pitiáner bosszúvágyukat úgy elégítik ki, hogy ártanak az egész társadalomnak.

Jóvátehetetlen kárt zúdítanak a családokra.

A butaságot lehet fokozni, az emberi dőreség – mint mondják – határtalan. A kis párt elnöke utóbb bebújt egy pénzember hóna alá, olyan milliárdos hajlatába, amely figura korábban a nagy párt elnökének bizalmasa, diáktársa volt.

Az innen csent pletykákból politikai kartácstüzet kreáltak.

Még egyfajta fenyegetés is füstölni kezdett: kampányt építenek az egykori diákcsínyek fundamentumára, egyre és egyre több régi pajkosságot hoznak nyilvánosságra, ezzel szennyezik majd a közéletet a voksolás közeledtével.

Mintha a kis párt elnöke bűntelen lenne.

Gyenge pont: róla már kiderítettek vállalhatatlan sorsrészleteket. Olyanokat, amelyek nem voltak harmóniában a párt által büszkén képviselt értékrenddel. Mi több: annak homlokegyenest ellentmondtak. El is ismerte a pártelnök a súlyos diszharmóniát.

Most mégis fölállna arra az erkölcsi alapzatra, amely roskatag.

De a ki tudja, kik által – és milyen mögöttes célból – feltüzelt pártelnököt, és immár pártját nem lehet megállítani. A propaganda nehéztüzérségével ágyúzzák a miniszterelnököt, egyes jogértelmezések már egyenesen a becsületsértésen túli jogi fogalmat is emlegetnek.

Pedig az egy jogállamban rizikós.

Az ámokfutásban begőzölt elme nem veszi észre, hogy bőszült vágtatása egyértelműen a szélsőbaloldalnak kedvez. Nem véletlen, hogy sokan feltételezik: a szélsőbaloldal forgatókönyvét hajtja végre az önmagát a túlsó oldalinak beállító párt.

A hazugságrém is elégedetten dörzsöli tenyerét.

Ők, akik végighazudtak másfél-két évet, tudták, hogy amit mondanak az nem igaz, ők képtelenek voltak fogást találni az irányító kurzuson. Ám váratlanul egy általuk szélsőségesnek címkézett csoport most megteszi nekik a szívességet: gyűlöletkampányt indít…

Pedig a gyűlölködésbe már belebukott egy párt.

Igaz, 20 év kellett hozzá, hogy a társadalomellenes, államromboló szélsőség a féktelen korrupcióba belebukjon, és kitakarodjon a törvényhozásból, elfoglalja helyét a történelem szagló szemétdombján, s onnan kukorékoljon, még a térfigyelő kameráknak is hangoskodva.

A begőzölés újabb jóvátehetetlen hiba.

Gondoljunk csak bele: De Gaulle vagy Churchill összetévesztette-e a személyes indulatot az ország, a haza, a nemzeti közösség érdekeivel. Ezek a politikusok, akik egyértelműen voltak európaiak és nemzetiek egyszerre, ne tudtak volna felülemelkedni sértéseken.

Ha a hazájuk érdekeit kellett védeni, képviselni.

A nagy minták nem hatnak a kicsiny kevélykedőkre. Belelovalják magukat a bosszúba – vélhetően piti előzményeket megtorolni próbáló haragvásba -, és tüzelnek feszt, lövik a kartácsot, bárkit is talál.

Van-e józan elme a holdudvarban, amely fényt gyújt, világosságot lobbant?

https://gondola.hu/cikkek/105014-Gyulolet_es_politika.html




If at any time you'd like to stop receiving these messages, just send an email to gplusrss_com_rss_feed_dcddfd7fddaf903850656dc794270c4354b62441cd025+unsubscribe-partizaninfo=gmail.com@mail.feed2email.net.
To stop all future emails from feed2email.net you can reply to this email with STOP in the subject line. Thanks