2019. december 24., kedd

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Kép : "Van persze olyan helyzet is, amikor egy bíró nem hagy a nyomásnak, nem elég érzékeny vagy éppen nem akar az „önkéntesekkel „hatékonyan kooperálni. Nos ilyen

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Kép : "Van persze olyan helyzet is, amikor egy bíró nem hagy a nyomásnak, nem elég érzékeny vagy éppen nem akar az „önkéntesekkel „hatékonyan kooperálni. Nos ilyenkor következik a retorzió, a nyílt megszégyenítés a Patent egyesület Facebook-oldalának tanúsága szerint."

Ismét az igazságszolgáltatást vették célba a Soros-szervezetek?

Nőjogi szervezetek szerint az állam felelős a borzalmas gyerekgyilkosságokért - ezzel a címmel ment nagyot kedden a 444.hu nevű Soros-blog. A drámai hangvételű beszámolóban megjelölt "civilek" arról számolnak be, hogy az egész országot felkavaró borzalmas győri gyerekgyilkossággal kapcsolatban a bíróságok és az igazságügyi pszichológus "szakértő" úgy vélték, a férfi már ártalmatlan: pszichés állapotát rendben találták, és az akkori, adott helyzetre fogták, hogy megpróbálta megölni a gyerekei anyját - a nőnek ugyanis viszonya volt.

Valóban felháborító és megdöbbentő a napokban történt kettős gyermekgyilkosság, végtelenül szomorú és felfoghatatlan, hogy egy apa képes megölni a gyermekeit. A férfi korai szabadulásáért felelősöket meg kell találni és számon kell kérni, de egy valami biztos: nem lehet még ezt is a magyar állam „nyakába varrni". Mégis megteszik a gyomorforgató sorosista fiókszervezetek, akiknek semmi sem szent: két ártatlan gyermek halálából akarnak politikai tőkét kovácsolni.

Ki kell jelenteni, hogy a szóban forgó „civil" szervezetek a PATENT Egyesület (Patriarchátust Ellenzők Társasága) és a NANE (Nők A Nőkért Egyesület), a közleményben úgy kérik számon a szörnyű gyilkosságokért a magyar állami intézményrendszert, hogy egy valójában hamis logikai lóugrással az esetleges szakértői és bírói tévedést az állammal azonosítják, idézzük: „a szakértők és az ügyben döntéseket hozó intézmények és fenntartójuk, a magyar állam, komoly mulasztásukkal felelősek ezekért a gyilkosságokért".

Azt tudjuk, hogy a hazai Soros-szervezetek mindent megtesznek azért hogy a jelenlegi politikai kurzust bíráljak, jelen esetben azonban nem csupán erről lehet szó. Vagy az a helyzet hogy nem elég bátrak ahhoz hogy ebben az ügyben a bíróságokat nyíltan nyomás alá helyezzék, vagy pedig a hatalmi ágak és demokratikus intézmények kapcsán rendelkeznek súlyos ismeretbeli hiányosságokkal.

Ami első verziót illeti, nem ez lenne az első eset, hogy az igazságszolgáltatás környéken sündörög az említett két szervezet. Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Igazságügyi (leánykori nevén: Bírói) Akadémia szervezésében megvalósuló érzékenyítő kurzusok résztvevői voltak, amelyek célja az volt információink szerint, hogy a magyar bírák újfajta érzékenysége és elkötelezettsége alakuljon ki bizonyos ítélkezési kérdések vonatkozásban.

A Patent jogvédő egyesület (amely a Patriarchátust Ellenzők Társaságából kapta becses nevét) bíróságfigyelő programot indított útnak 2013-ban a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásából. Aki nem ismerné az egyesületet, annak tudnia kell, hogy egyik fő profiljuk képzések tartása szexuális és reprodukciós jogok és egészség témájában, beleértve az LMBTQ fiatalokat.

A bíróságfigyelő projekt lényege, hogy az amerikai „court watch" mozgalom mintájára laikus állampolgárok megfigyelik, mi zajlik a bíróságok egyébként nyilvános tárgyalásain. Némi utánajárás után „hivatalos amerikai" court watch mozgalmat nem találtunk, ugyanakkor a Nyílt Társadalom Alapítvány működtet egy rendszerében hasonló "Case Watch" megnevezésű programot, amelyben például az Emberi Jogok Európai Bíróságának migránsügyekben tapasztalható „vegyes" ítélkezési gyakorlatát ostorozzák.

A programba Patenték – minő meglepetés – elsősorban fiatal joghallgatókat vettek fel, akik számára ingyenes agymosást képzést biztosítottak. Az egyesületet egyébként repítette a lendület (és a norvég civil pénzek), 2015 és 2016 tavasza között immár 14 hónapon át járták önkéntesek a magyarországi bíróságokat olyan ügyeket keresve, amelyekben családon belüli erőszakról van szó. Arra voltak kíváncsiak, hogyan kezelik ezt a témát a bírák.

A program befejezését konferenciával ünnepelték a NANE egyesület társszervezésében. (A NANE támogatói sorában első helyen a Nyílt Társadalom Intézetet találjuk) Az előadók között ott volt Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, és Arild Moberg Sande képviseletvezető-helyettes, a Norvég Királyi Nagykövetségről. De a szónokok között találjuk főérzékenyítő Dr. Kiss Valériát, ELTE Állam- és Jogtudományi Kar képviseletében.

Az már nyílván csak véletlen, hogy a bíróságfigyelő program összefoglalást az érzékenyítő tréningeken szintén résztvevő Stummer Vera, a Patent munkatársa mutatta be a nyilvánosság számára.

Van persze olyan helyzet is, amikor egy bíró nem hagy a nyomásnak, nem elég érzékeny vagy éppen nem akar az „önkéntesekkel „hatékonyan kooperálni. Nos ilyenkor következik a retorzió, a nyílt megszégyenítés a Patent egyesület Facebook-oldalának tanúsága szerint.

Magyarországon a bíróságok függetlenül működnek, és noha az állam része a bírósági rendszer, az ítéleteket és egyéb döntéseket nem az állam hozza, hanem a bírók, akiket megillet a bírói függetlenség, nem utasíthatók. A Soros-szervezetek által sem.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/…/ismet-az-igazsa…/87598/…

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Momentumos kerületi polgármesterek már nem ennyire toleránsak.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Philadelphia nem hazudtolja meg nevét, a „testvéri szeretet" városában a helyi zsidóság tagjai rendszeresen átvállalják keresztény társaik műszakját, hogy azok a családjukkal tölthessék a karácsonyt.

Rowland Rosenfeld már teljesen magáévá tette a karácsonyi mosogatás katekizmusát. Reggel kilenc órára ismerős látvánnyal szembesül: a reggeli maradékaival megrakott barna tálcák végeláthatatlan kupacával, melyeknek ebédidőre már makulátlanul kell ragyogniuk.

A gőzasztalok és tűzhelyek között a kórház konyhájának séfje, Moses "Ham" Mack elégedett mosollyal kíséri a mosogatóhabosítás nagy öregjét, amint mechanikus hatékonysággal végzi feladatát. Mack szerint az ilyen segítség rendkívül megkönnyíti az ember életét.

"Általában reggel fél hétkor találkozom vele, aztán elő sem kerül este fél hétig. Megmutatom nekik, mit hogyan kell, dolgukra bocsátom őket, aztán mehetek is ünnepelni."

A 71 éves, nyugdíjas Rosenfeld számára nincs jobb kihívás annál, mint karácsony napján koszos tányérokat tisztogatni. Ő és hűséges önkénteseinek légiója már 20 éve végeznek konyhai kisegítő munkát ezen a napon a Holy Redeemer kórház étkezdéjében.

Hogy miért? Erre pontosan 613 okuk van.

A Tóra, vagyis Mózes öt könyvének parancsolatai késztetik Rosenfeldet és még vagy 30 embert, akiket Elkins parki zsinagógájában, a Keneseth Israel-ből meggyőzött erről, hogy ilyen módon is megéljék zsidó hitüket. Számos más zsinagóga és zsidó közösség is szokott szerepet vállalni hasonló kezdeményezésekben kórházakban és egyéb helyeken kisegítve, hogy az általában karácsonyi műszakot vivő keresztény dolgozók hazatérhessenek ünnepelni.

A Holy Redeemer kórház dolgozói számára ez óriási ajándék. Más munkahelyekhez hasonlóan az ünnep során foghíjas a műszak, és minden plusz segítség sokat jelent számukra. Sok önkéntes kifejezetten ragaszkodik hozzá, hogy a munka javát ő elvégezhesse.

Az önkéntes program 1967 óta óriási siker.

Ez volt az az év ugyanis, amikor Rosenfeld micva-lehetőségek, azaz jócselekedet projektjeket kezdett keresgélni, és ezeket Maxwell Friednél, lakáskomplexuma gondnokánál meg is találta. Fried, aki a vendéglátóiparban is dolgozott, elmondta Rosenfeldnek, hogy karácsonykor mindig az Abington Memorial kórház konyháján önkénteskedik.

"Úgy gondoltam, ez nagyszerű ötlet!"

— nyilatkozta Rosenfeld a kezdetekkel kapcsolatban.

A következő évben fel is vetette az ötletet akkor zsinagógája a Temple Judea kiléjében, akiket meggyőzött a Holy Redeemer kórház támogatásáról.

Az ötlet ragadós lett, Frieddel való beszélgetése után Rosenfeld felvázolta a koncepciót a Delaware Federation of Reformed Temple Brotherhoods, majd a National Federation of Reformed Temple Brotherhoods szervezeteknek is.

Röpke 5 éven belül nem csak a helyi kórházak kaptak megkereséseket reform zsinagógáktól, hanem országos szinten is elterjedt a jótékonysági program.

Az önkéntesek elmondása szerint munkájuk kölcsönös haszonnal jár.

Hunhír.info – Neokohn

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Azért ez is igaz, ilyenek miatt lehet egyáltalán különbséget tenni a 2 tömb közt. De akkor is hiányzik harmadiknak egy erős, megmaradáspárti nemzeti erő! :3"A The

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Azért ez is igaz, ilyenek miatt lehet egyáltalán különbséget tenni a 2 tömb közt. De akkor is hiányzik harmadiknak egy erős, megmaradáspárti nemzeti erő!

"A The Spectator tekintélyes brit konzervatív hetilap amerikai kiadása decemberben cikket közölt Magyarország nem fél keresztényüldözésnek nevezni azt, ami az – Megközelítése példátlanul alázatos címmel. Az írás azzal indít: Donald Trump elnökké választását követően remény volt arra, hogy az Egyesült Államok segítséget nyújt a tengerentúli keresztény közösségeknek, különösen Irakban, ahol a keresztény népesség több mint 80%-kal csökkent az amerikai invázió óta. Az Obama-adminisztráció kevésbé volt hajlandó az üldözött keresztényekre összpontosítani, inkább csak az eufemisztikus kifejezéseket használt kommunikációja során. A keresztényüldözés így a nyilvánosságban inkább csak egymással nem összefüggő, szórványos események sorozataként, nem pedig általános jelenségként válhatott ismertté.

A lap szerint: az USA jelentős erőfeszítéseket tett Irak újjáépítésének segítésében, de a cikk szerint Amerika segélyezési hatékonysága korlátozott, és számosan a helyi iraki népességből azt állították, hogy soha nem látták a segély teljes egészét. A Hungary Helps program azonban jelentős sikert ért el, ami részben a magyar program közvetlen szemléletmódú megközelítésének is tulajdonítható. Magyarország segítette például Tell-Aszkuf, a Moszul nagyvárostól északra fekvő iraki város rekonstrukcióját – egy olyan városét, amely a világ egyik legrégebbi keresztény közösségével rendelkezik. A magyar támogatás 950 sérült ház felújítását tette lehetővé, amellyel biztosították ezer család visszatérését – öt iskola és óvoda mellett. A magyar kormány más projekteket is indított Erbílben, Alkosban és Karagosban, nem is beszélve a Közel-Keleten kívüli humanitárius projektjeikről, például Srí Lankán – taglalja a pozitív példákat a brit konzervatív hetilap.

Az Agenzia Nova olasz hírügynökség beszámolójában az áll, hogy Magyarország és a hozzá hasonló álláspontot képviselő országok – köztük Lengyelország – azt szeretnék elérni, hogy az ENSZ migrációs globális paktuma ne váljon referenciaponttá a nemzetközi jogban. Erről beszélt Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter a globális szervezet Közgyűlésének emberi jogokról tartott ülésén. „Bebizonyosodott, amit tavaly mondtunk, azok után, hogy Magyarország, az Egyesült Államok, Lengyelország, Csehország, Izrael és Brazília elutasította a globális migrációs csomag elfogadását az ENSZ-ben" – idézi Szijjartó szavait a hírügynökség beszámolója a magyar MTI alapján. A külügyér hozzátette: már akkor világos volt, hogy ami nem ment egyszerre és egészében, arra részenként tesz kísérletet az ENSZ, az Európai Unió támogatásával.

A Voce Controcorrente keresztény szellemiségű olasz hírújság portálján olvasható cikk szerint a magyar kormánypártok fő erejét adó Fidesz majdnem tízéves hegemón uralma a termékenységi ráta fokozatos emelkedéséhez vezetett, amely bár még a „pótlási küszöb" alatt van, 2018-ra átlagban számolva már 1,49 gyermeket tett ki egy nőre vetítve, szemben a nyolc évvel korábbi 1,25-tel. A házasságok száma 1990 óta soha nem volt nagyobb; csak a szeptembert nézve, 29%-kal nőtt az előző esztendő azonos hónapjához képest. A 2015-ben elindított hasonló programmal modellezett csomag célja, hogy segítse a párokat az otthonvásárlásban azáltal, hogy támogatott kamatozású hiteleket kapnak, amelyek viszont eloszlanak a saját meglévő, illetve érkező gyermekek száma alapján."

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/…/spectator-magyar…/87914/

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Bírói, rendőri stb. "érzékenyítés" = igazságszolgáltatás vagy más hatóságok ilegális, antidemokratikus, zsaroló - kényszerítő jellegű befolyásolási kísérlete, lobbizás oly

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Az elmúlt időszakban több, a magyar bíróságok által hozott botrányos ítélet rázta meg a hazai közvéleményt, ugyanis a bíróságok érthetetlen okoknál fogva engedélyezték, hogy feltételesen szabadlábra kerüljenek olyan közveszélyes bűnözők, aki később visszaesőkké váltak. A bírói gyakorlat kapcsán felmerült annak a gyanúja, hogy külföldről finanszírozott, a magyar igazságszolgáltatás szereplőinek érzékenyítő képzéseket tartó szervezetek jelentős szerepet játszottak a botrányos ítéletekben. A külföldről finanszírozott NGO-k közül kiemelkedik a Soros György finanszírozta Magyar Helsinki Bizottság. Az Origo a téma kapcsán megkereste ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt, aki elmondta: örvendetes, hogy az OBH előző elnöke, Handó Tünde a bíróságok tekintetében megszüntette ezeket a képzéseket. Ugyanakkor az ügyvédeknek a Helsinki Bizottság még mindig tart ilyen jellegű, érzékenyítő tréningeket.
Ahogy arról az Origo már több alkalommal is beszámolt, a Magyar Helsinki Bizottság a hazai igazságszolgáltatás szereplőinek tartott érzékenyítő jellegű képzéseket, amelyeken két fő szempontot tartottak szem előtt, egyrészt a bűnözők védelmét helyezték az áldozatok érdekei elé, másrészt a migránsokat próbálták meg pozitív színben feltüntetni. 
A Helsinki Bizottság logójaForrás: FacebookA Soros György által is pénzelt Helsinki Bizottság több száz bírónak, ügyvédnek és ügyésznek tartott érzékenyítő tréningeket, abból a célból, hogy a bűnözők jogait minél inkább kihangsúlyozzák, miközben az áldozatok védelmével nem sokat törődtek. Ennek az lett az eredménye, hogy a hazai bíróságok számos bűnözőt helyeztek feltételesen szabadlábra, akik így a büntetésüknek csak a töredékét kellett letöltsék. 

Számos esetben ezek a kiengedett bűnözők visszaesőkké váltak, jó példa erre a győri családirtó, aki a büntetése felét sem kellett letöltse, ráadásul annak ellenére engedték ki, hogy a büntetés-végrehajtás ezzel nem értett egyet, nem mellesleg a börtönben is volt fegyelmi ügye és új pszichológiai szakvélemény sem készült róla.

Megjegyzendő, hogy a későbbi családirtót az a Szombathelyi Törvényszék helyezte feltételesen szabadlábra, amely engedélyezte Marian Cozma kézilabdázó egyik gyilkosának, Sztojka Ivánnak a szabadulását is, 4 és fél évvel azelőtt, hogy letelt volna a 13 éves büntetése.
Sztojka Iván a Cozma-per tárgyalásán. Igen, ő is jó magaviselet miatt szabadult korábbanSztojka Iván is visszaesővé vált, ugyanis novemberben újra letartóztatták őt egy nő prostitúcióra kényszerítése miatt.

Egy másik nagyon fontos ügy, amiben a Helsinki Bizottság érzékenyítette a magyar igazságszolgáltatás alkalmazottait, a migráció volt. 
Ráadásul arra is volt példa, hogy a Helsinki Bizottság jogászai – főképp migránsok ügyében – bírósági képviseletet is elláttak, azaz előfordulhat, hogy az érzékenyítő kiképző szembekerül az érzékenyített bíróval a tárgyalóteremben.
Ennek részben az vetett véget, amikor  2019 májusában az Országos Bírói Hivatal egyértelművé tette, hogy nem támogatja a bírák részvételét a Helsinki érzékenyítő képzésein. 
A magyar büntetés-végrehajtási szervezet, az Országos Rendőr-főkapitányság és az akkori Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal még 2017 októberében felbontotta megállapodását a Helsinki Bizottsággal.

Hírdetés

Ugyanakkor az érzékenyített bírók akár továbbra is használhatják a Helsinkitől kapott irányelveket,
a magyar ügyvédeknek a sorosista szervezet pedig még gond nélkül rendezhet képzéseknek álcázott érzékenyítőket, továbbá folyamatosan toboroz migránsokat védő ügyvédeket. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Helsinki Bizottság nemcsak a hazai porondon, hanem a nemzetközi színtéren is elszenvedett egy nagyon súlyos vereséget.
2019 novemberében ugyanis a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága a magyar államnak adott igazat a menedékkérő migránsok tranzitzónában tartásával kapcsolatban, és kimondta, hogy a röszkei tranzitzónában való tartózkodás nem számított jogellenes fogva tartásnak.
Ifj. Lomnici Zoltán szerint is problémás a Helsinki Bizottság gyakorlataIfj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az Origo megkeresésére általánosságban véve elmondta, hogy a baloldali és liberális büntetőpolitika megengedőbb, mint a konzervatív, amely az eltérő ideológiai felfogásra vezethető vissza.
Ifj. Lomnici ZoltánFotó: Polyak Attila – OrigoArra is utalt, hogy a hazai jogvédőnek álcázott szervezetek rendre előbbit kérik számon az aktuális kormányzatokon. Kétségtelen tény ugyanakkor, hogy a jobboldali kurzusok rendpártisága növelheti érdemben a polgárok biztonságérzetét.

Az alkotmányjogász szerint sokak számára megütközést keltő volt, hogy a külföldről finanszírozott szervezetek, mint például a Magyar Helsinki Bizottság érzékenyítő tréningeket tartottak magyar bírák számára, hiszen rendkívül fontos, hogy a bíróságok intaktsága a független működés szempontjából megkérdőjelezhetetlen legyen, ezért is üdvözlendő, hogy  az Országos Bírósági Hivatal (OBH) előző elnöke, Handó Tünde megszüntette ezeket a képzéseket – fűzte hozzá Lomnici.
Az alkotmányjogász megjegyezte, hogy abban az esetben, ha olyan civil szervezetek, mint például a Helsinki Bizottság ügyében dönt egy olyan bírói tanács, amelynek tagját korábban az adott szervezet érzékenyítési képzésben részesítette, akkor összeférhetetlenségi aggályok merülhetnek fel az adott eljárás tekintetében.

Azt pedig határozottan vissza kell utasítani, hogy a külföldről finanszírozott civilek és a velük kötelében mozgó sajtóorgánumok úgy befolyásolják az ítélkezési gyakorlatot, hogy a számukra nem tetsző, általuk enyhének, vagy épp ellenkezőleg, túl szigorúnak ítélt döntés bíráját kipellengérezve nyomás alá helyezzék az igazságszolgáltatást – hangsúlyozta Lomnici.
Az alkotmányjogász kiemelte, hogy az ügyvédekre is nyomást gyakoroltak korábban egyes balliberális médiumok, a HVG például egy ügyvédlistát tett közzé olyan ügyvédekről, akiket kormányközelinek minősítettek,  ez az akció azonban megfelelő és arányos következmények nélkül maradt.

Vissza kell szorítani tehát azt a jelenlegi ellenzéki gyakorlatot, hogy jogvédői vagy újságírói köntösbe öltöztetik az igazságszolgáltatás – számukra nem megfelelően működő – szereplőinek megbélyegzését.
Lomnici Zoltán szerint a fentiek alapján konklúzióként kijelenthető, hogy bár a magyar igazságszolgáltatást a rendszerváltásig részben külső kontroll alatt tartották, kiemelten fontos, hogy ez a sérelmes gyakorlat soha ne térhessen vissza hazánkba.  Ezért is nemzetbiztonsági kérdés a külföldről pénzelt NGO-k munkájának folyamatos figyelemmel kísérése.

Origo.hu


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "Amikor másokat kellett bemártani, kamu ügyvéd történetén keresztül, akkor valahogy, valamilyen oknál fogva nem háborgott ennyire az igazságságérzete. Most pedig amikor a

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Gréczy, te vén kujon

Hírolvasó emberként mit is gondoljunk, amikor az igazság morzsákat keresgélünk Gréczy Zsolt szaftos képeivel kapcsolatban?

Az egyik első emlékem erről a szerencsétlenről az, amikor a Gyurcsány kormány kommunikációs főtanácsadója lett, majd akkor került az online térben rivalda fénybe, amikor elkezdett azon siránkozni hogy az ő nagybecsű írását kimerte cenzúrázni a stop.hu, vagyis mit cenzúrázni a teljes Dumánál című blogját törölték. Ugyanezen a napon pedig a Népszava online kiadása merte levenni a bejegyzését.

Már akkor is, egy saját sebeit nyalogató senkiházi volt, aki képtelen volt ok-okozati összefüggéseket látni, vagy csak szeret nyilvánosan szenvedni és sajnáltatni magát.

Most is ez történik, tudjuk, hogy a Borkais lejárató kampány a DK boszorkánykonyhájából érkezett, és szerzett is nekik számtalan helyet az önkormányzati választáson.

Amikor másokat kellett bemártani, kamu ügyvéd történetén keresztül, akkor valahogy, valamilyen oknál fogva nem háborgott ennyire az igazságságérzete. Most pedig amikor a fagyi visszanyalt, és a pikánsnak nem, csak gusztustalannak nevezhető képei felkerültek az internetre, akkor éppen arról szónokol, hogy őt nem lehet megfélemlíteni, és nem lesz kevésbé sem "az Orbán-rezsim" ellenfele.

Hírdetés

Zsolti, te szerencsétlen. Ennek az egésznek semmi köze a ti hatalmas demokratikus ellenállásotokhoz, ahhoz van köze, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Meglepő, mi? Talán, nem kellett volna ilyen mélyre süllyedni az önkormányzati gyalázkodásban. Közben pedig álszent módon játsszátok a fejeteket, mintha semmi közötök nem lenne a Borkai balhé kirobbantásához, és meglepne titeket, hogy itt tart a politika. Igen, itt tart, mert ti azzá tettétek.

De, amúgy normális vagy? Azt próbálod behazudni a fél országnak, hogy a gusztustalan farokmutogatós képeidet a barátnődnek küldözgetted? Hány éves vagy? 15? Ilyet már az ecsethajú kisfiúk sem csinálnak. A te korodban pedig kimondottan ciki. Nézz már magadba, ez szerinted tényleg normális? Így vagy te politikus, meg szóvivő, meg nagy Orbán-rezsim elleni harcos?

Ha már, egy ilyen kivénhedt kujon vagy, akkor vállald fel és ne hazudj össze hetet-havat. Tudod, ahogy a demokraták, akik állítólag nem félnek.

De, te rettegsz, vonyítasz a sarokban, mint a kutya akinek ráléptek a farkára.

De, legalább lemondattak.


Forrás:nemzeti.net

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem újult meg itt semmi se, minden összefolyó moslékellenzéki párt mögött ugyanaz a gazdasági maffiaérdekhálózat áll."Ők szeretik magukat köztársaságpártinak és demokratán

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Bencsik András: Ész és szív

„Felállt a köztársaságpárti erő, ami leválthatja a Fideszt", közli a Népszava Karácsony Gergelyre hivatkozva a szenzációt. Ne akadjunk fönn azon, hogy mitől köztársaságpárti az egyesült ellenzék moslékkoalíciója, és mitől nem az a kormányoldal, amelyet demokratikus választáson tart hatalomban lassan tíz éve a magyar köztársaság bölcs népének többsége.

Ők szeretik magukat köztársaságpártinak és demokratának nevezni, bár csak a zsákmányra és a pénzre éhesek, mi pedig egész egyszerűen kezdettől fogva azok vagyunk. Ennyi a különbség.

A Magyar Szocialista Párt választmányi ülésén, amiről a Népszava tudósít, Kunhalmi Ágnes, az MSZP országos választmányának elnöke bejelentette, pártja sikeresnek tartja az elmúlt időszakot, mert „kiderült, hogy kibillenthető a fideszes centrális erőtér, a köztársaságpárti szavazók pedig felismerték erejüket, és elmentek szavazni". Kunhalmi hangsúlyozta, hogy csak egy az egy elleni felállásban, közös miniszterelnök-jelölttel lehet leváltani a Fideszt. Aki már két listáról, két jelöltről beszél, az szerinte a győzelem esélyét csökkenti.

Kiderült az is, hogy az MSZP már az országgyűlési választásokra készül. 2020 számukra a felkészülés éve lesz, 2021 pedig az előválasztásoké és a csatáé. És ekkor jött a legfontosabb bejelentés: az ellenzéki ellenállás terepe ezentúl nem a parlament, hanem az utca lesz, ugyanis itt lehet hatékonyan fellépni a kétharmad nyomásával szemben. Ha földereng valakinek az anarchista Saul Alinsky munkássága, az nem a véletlen műve. A moslékkoalíció az „arab tavasz" akciósorozat hazai bevezetésére készül. Az előjelek szerint jön a „magyar tavasz" – botrányokkal, uszításokkal, cirkuszokkal, vérrel… Igen, vérrel, mert az a leghatásosabb tömegbefolyásoló eszköz.

Sajátos a válasz az ellenzék parlamenti disznólkodásának szankcionálására: ha nem lehet a parlamentben disznólkodni, akkor mennek az utcára, mert ők olyan hatalmas demokraták és köztársaságpártiak, hogy nekik mindenképpen disznólkodniuk kell.

És talán idekívánkozik még egy idézet, hogy úgy mondjuk, a „köztársaságpárti erő" sajátos szóhasználatának érzékeltetésére: „a rabszolgatörvény elfogadása miatt érzett harag kovácsolta össze tavaly decemberben a pulpitusfoglaló ellenzéket, és ez teremtett érzelmi közösséget a pártok és szavazók között." Ezt Karácsony Gergely mondta a gyűlésen. Nem az az érdekes, hogy mit mond, hanem az, ahogy mondja: a „pulpitusfoglaló ellenzék", valamint „rabszolgatörvény elfogadása miatt érzett harag" tökéletes példái az újbolsevik agressziót elleplező demagógiának.

Hírdetés

Az új évezred első évtizedét lezáró és gyönyörű számszimmetriát tartalmazó 2020-as év a nemzeti centrum számára óriási kihívást, hatalmas próbatételt jelent, mivel a lenini neobolsevizmus számtalan alakban éledt újjá az egész liberális világban. Nekünk tehát föl kell készülnünk arra, hogy megvédelmezzük azokat a csodálatos eredményeket, amelyeket 2010 óta Magyarország, igen, a magyar köztársaság elért.

A nemzeti öntudat elleni újbolsevik hadműveletet a magyarság képes lesz visszaverni, ha az árulókat – mint már annyiszor a történelemben – nem támogatják majd idegen csapatok. Ma jobbak a nemzet kilátásai, mert több a barátunk, mint az ellenségünk, és ha továbbra is tudunk hinni a szeretet és összefogás erejében, akkor ezer ördög meg még egy Kunhalmi Ágnes sem vesz rajtunk erőt.

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!

Bencsik András – www.demokrata.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Bírói, rendőri stb. "érzékenyítés" = igazságszolgáltatás vagy más hatóságok ilegális, antidemokratikus, zsaroló - kényszerítő jellegű befolyásolási kísérlete, lobbizás oly

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Bírói, rendőri stb. "érzékenyítés" = igazságszolgáltatás vagy más hatóságok ilegális, antidemokratikus, zsaroló - kényszerítő jellegű befolyásolási kísérlete, lobbizás olyan szinten ami már nagyon könnyen korrupcióhoz vezet.

Soros álciviljei miatt kerülhetnek szabadlábra veszélyes bűnözök - Nemzeti.net

Az elmúlt időszakban több, a magyar bíróságok által hozott botrányos ítélet rázta meg a hazai közvéleményt, ugyanis a bíróságok érthetetlen okoknál fogva engedélyezték, hogy feltételesen szabadlábra kerüljenek olyan közveszélyes bűnözők, aki később
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Momentumos kerületi polgármesterek már nem ennyire toleránsak.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Momentumos kerületi polgármesterek már nem ennyire toleránsak.

by fbrss.com on Monday 23 December 2019 08:10 PM UTC+00
Momentumos kerületi polgármesterek már nem ennyire toleránsak.

Így is lehet: zsidók mosogatnak a keresztények helyett, hogy megélhessék karácsonyt

Philadelphia nem hazudtolja meg nevét, a „testvéri szeretet" városában a helyi zsidóság tagjai rendszeresen átvállalják keresztény társaik műszakját, hogy azok a családjukkal tölthessék a karácsonyt.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Azért ez is igaz, ilyenek miatt lehet egyáltalán különbséget tenni a 2 tömb közt. De akkor is hiányzik harmadiknak egy erős, megmaradáspárti nemzeti erő! :3<br><br

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Azért ez is igaz, ilyenek miatt lehet egyáltalán különbséget tenni a 2 tömb közt. De akkor is hiányzik harmadiknak egy erős, megmaradáspárti nemzeti erő! :3

"A The Spectator tekintélyes brit konzervatív hetilap amerikai kiadása decemberben cikket közölt Magyarország nem fél keresztényüldözésnek nevezni azt, ami az – Megközelítése példátlanul alázatos címmel. Az írás azzal indít: Donald Trump elnökké választását követően remény volt arra, hogy az Egyesült Államok segítséget nyújt a tengerentúli keresztény közösségeknek, különösen Irakban, ahol a keresztény népesség több mint 80%-kal csökkent az amerikai invázió óta. Az Obama-adminisztráció kevésbé volt hajlandó az üldözött keresztényekre összpontosítani, inkább csak az eufemisztikus kifejezéseket használt kommunikációja során. A keresztényüldözés így a nyilvánosságban inkább csak egymással nem összefüggő, szórványos események sorozataként, nem pedig általános jelenségként válhatott ismertté.

A lap szerint: az USA jelentős erőfeszítéseket tett Irak újjáépítésének segítésében, de a cikk szerint Amerika segélyezési hatékonysága korlátozott, és számosan a helyi iraki népességből azt állították, hogy soha nem látták a segély teljes egészét. A Hungary Helps program azonban jelentős sikert ért el, ami részben a magyar program közvetlen szemléletmódú megközelítésének is tulajdonítható. Magyarország segítette például Tell-Aszkuf, a Moszul nagyvárostól északra fekvő iraki város rekonstrukcióját – egy olyan városét, amely a világ egyik legrégebbi keresztény közösségével rendelkezik. A magyar támogatás 950 sérült ház felújítását tette lehetővé, amellyel biztosították ezer család visszatérését – öt iskola és óvoda mellett. A magyar kormány más projekteket is indított Erbílben, Alkosban és Karagosban, nem is beszélve a Közel-Keleten kívüli humanitárius projektjeikről, például Srí Lankán – taglalja a pozitív példákat a brit konzervatív hetilap.

Az Agenzia Nova olasz hírügynökség beszámolójában az áll, hogy Magyarország és a hozzá hasonló álláspontot képviselő országok – köztük Lengyelország – azt szeretnék elérni, hogy az ENSZ migrációs globális paktuma ne váljon referenciaponttá a nemzetközi jogban. Erről beszélt Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter a globális szervezet Közgyűlésének emberi jogokról tartott ülésén. „Bebizonyosodott, amit tavaly mondtunk, azok után, hogy Magyarország, az Egyesült Államok, Lengyelország, Csehország, Izrael és Brazília elutasította a globális migrációs csomag elfogadását az ENSZ-ben" – idézi Szijjartó szavait a hírügynökség beszámolója a magyar MTI alapján. A külügyér hozzátette: már akkor világos volt, hogy ami nem ment egyszerre és egészében, arra részenként tesz kísérletet az ENSZ, az Európai Unió támogatásával.

A Voce Controcorrente keresztény szellemiségű olasz hírújság portálján olvasható cikk szerint a magyar kormánypártok fő erejét adó Fidesz majdnem tízéves hegemón uralma a termékenységi ráta fokozatos emelkedéséhez vezetett, amely bár még a „pótlási küszöb" alatt van, 2018-ra átlagban számolva már 1,49 gyermeket tett ki egy nőre vetítve, szemben a nyolc évvel korábbi 1,25-tel. A házasságok száma 1990 óta soha nem volt nagyobb; csak a szeptembert nézve, 29%-kal nőtt az előző esztendő azonos hónapjához képest. A 2015-ben elindított hasonló programmal modellezett csomag célja, hogy segítse a párokat az otthonvásárlásban azáltal, hogy támogatott kamatozású hiteleket kapnak, amelyek viszont eloszlanak a saját meglévő, illetve érkező gyermekek száma alapján."

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/2019/12/23/spectator-magyarorszag-nem-fel-keresztenyuldozesnek-nevezni-azt-ami-az-nemzetkozi-sajtoszemle-/87914/
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "Amikor másokat kellett bemártani, kamu ügyvéd történetén keresztül, akkor valahogy, valamilyen oknál fogva nem háborgott ennyire az igazságságérzete. Most pedig amikor a

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
"Amikor másokat kellett bemártani, kamu ügyvéd történetén keresztül, akkor valahogy, valamilyen oknál fogva nem háborgott ennyire az igazságságérzete. Most pedig amikor a fagyi visszanyalt, és a pikánsnak nem, csak gusztustalannak nevezhető képei felkerültek az internetre, akkor éppen arról szónokol, hogy őt nem lehet megfélemlíteni, és nem lesz kevésbé sem "az Orbán-rezsim" ellenfele."

Gréczy, te vén kujon - Nemzeti.net

Hírolvasó emberként mit is gondoljunk, amikor az igazság morzsákat keresgélünk Gréczy Zsolt szaftos képeivel kapcsolatban?Az egyik első emlékem erről a szerencsétlenről az, amikor a Gyurcsány kormány kommunikációs főtanácsadója lett, majd akkor került az online
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Kép : "Van persze olyan helyzet is, amikor egy bíró nem hagy a nyomásnak, nem elég érzékeny vagy éppen nem akar az „önkéntesekkel „hatékonyan kooperálni. Nos ilyen

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Kép : "Van persze olyan helyzet is, amikor egy bíró nem hagy a nyomásnak, nem elég érzékeny vagy éppen nem akar az „önkéntesekkel „hatékonyan kooperálni. Nos ilyenkor következik a retorzió, a nyílt megszégyenítés a Patent egyesület Facebook-oldalának tanúsága szerint."

Ismét az igazságszolgáltatást vették célba a Soros-szervezetek?

Nőjogi szervezetek szerint az állam felelős a borzalmas gyerekgyilkosságokért - ezzel a címmel ment nagyot kedden a 444.hu nevű Soros-blog. A drámai hangvételű beszámolóban megjelölt "civilek" arról számolnak be, hogy az egész országot felkavaró borzalmas győri gyerekgyilkossággal kapcsolatban a bíróságok és az igazságügyi pszichológus "szakértő" úgy vélték, a férfi már ártalmatlan: pszichés állapotát rendben találták, és az akkori, adott helyzetre fogták, hogy megpróbálta megölni a gyerekei anyját - a nőnek ugyanis viszonya volt.

Valóban felháborító és megdöbbentő a napokban történt kettős gyermekgyilkosság, végtelenül szomorú és felfoghatatlan, hogy egy apa képes megölni a gyermekeit. A férfi korai szabadulásáért felelősöket meg kell találni és számon kell kérni, de egy valami biztos: nem lehet még ezt is a magyar állam „nyakába varrni". Mégis megteszik a gyomorforgató sorosista fiókszervezetek, akiknek semmi sem szent: két ártatlan gyermek halálából akarnak politikai tőkét kovácsolni.

Ki kell jelenteni, hogy a szóban forgó „civil" szervezetek a PATENT Egyesület (Patriarchátust Ellenzők Társasága) és a NANE (Nők A Nőkért Egyesület), a közleményben úgy kérik számon a szörnyű gyilkosságokért a magyar állami intézményrendszert, hogy egy valójában hamis logikai lóugrással az esetleges szakértői és bírói tévedést az állammal azonosítják, idézzük: „a szakértők és az ügyben döntéseket hozó intézmények és fenntartójuk, a magyar állam, komoly mulasztásukkal felelősek ezekért a gyilkosságokért".

Azt tudjuk, hogy a hazai Soros-szervezetek mindent megtesznek azért hogy a jelenlegi politikai kurzust bíráljak, jelen esetben azonban nem csupán erről lehet szó. Vagy az a helyzet hogy nem elég bátrak ahhoz hogy ebben az ügyben a bíróságokat nyíltan nyomás alá helyezzék, vagy pedig a hatalmi ágak és demokratikus intézmények kapcsán rendelkeznek súlyos ismeretbeli hiányosságokkal.

Ami első verziót illeti, nem ez lenne az első eset, hogy az igazságszolgáltatás környéken sündörög az említett két szervezet. Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Igazságügyi (leánykori nevén: Bírói) Akadémia szervezésében megvalósuló érzékenyítő kurzusok résztvevői voltak, amelyek célja az volt információink szerint, hogy a magyar bírák újfajta érzékenysége és elkötelezettsége alakuljon ki bizonyos ítélkezési kérdések vonatkozásban.

A Patent jogvédő egyesület (amely a Patriarchátust Ellenzők Társaságából kapta becses nevét) bíróságfigyelő programot indított útnak 2013-ban a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásából. Aki nem ismerné az egyesületet, annak tudnia kell, hogy egyik fő profiljuk képzések tartása szexuális és reprodukciós jogok és egészség témájában, beleértve az LMBTQ fiatalokat.

A bíróságfigyelő projekt lényege, hogy az amerikai „court watch" mozgalom mintájára laikus állampolgárok megfigyelik, mi zajlik a bíróságok egyébként nyilvános tárgyalásain. Némi utánajárás után „hivatalos amerikai" court watch mozgalmat nem találtunk, ugyanakkor a Nyílt Társadalom Alapítvány működtet egy rendszerében hasonló "Case Watch" megnevezésű programot, amelyben például az Emberi Jogok Európai Bíróságának migránsügyekben tapasztalható „vegyes" ítélkezési gyakorlatát ostorozzák.

A programba Patenték – minő meglepetés – elsősorban fiatal joghallgatókat vettek fel, akik számára ingyenes agymosást képzést biztosítottak. Az egyesületet egyébként repítette a lendület (és a norvég civil pénzek), 2015 és 2016 tavasza között immár 14 hónapon át járták önkéntesek a magyarországi bíróságokat olyan ügyeket keresve, amelyekben családon belüli erőszakról van szó. Arra voltak kíváncsiak, hogyan kezelik ezt a témát a bírák.

A program befejezését konferenciával ünnepelték a NANE egyesület társszervezésében. (A NANE támogatói sorában első helyen a Nyílt Társadalom Intézetet találjuk) Az előadók között ott volt Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, és Arild Moberg Sande képviseletvezető-helyettes, a Norvég Királyi Nagykövetségről. De a szónokok között találjuk főérzékenyítő Dr. Kiss Valériát, ELTE Állam- és Jogtudományi Kar képviseletében.

Az már nyílván csak véletlen, hogy a bíróságfigyelő program összefoglalást az érzékenyítő tréningeken szintén résztvevő Stummer Vera, a Patent munkatársa mutatta be a nyilvánosság számára.

Van persze olyan helyzet is, amikor egy bíró nem hagy a nyomásnak, nem elég érzékeny vagy éppen nem akar az „önkéntesekkel „hatékonyan kooperálni. Nos ilyenkor következik a retorzió, a nyílt megszégyenítés a Patent egyesület Facebook-oldalának tanúsága szerint.

Magyarországon a bíróságok függetlenül működnek, és noha az állam része a bírósági rendszer, az ítéleteket és egyéb döntéseket nem az állam hozza, hanem a bírók, akiket megillet a bírói függetlenség, nem utasíthatók. A Soros-szervezetek által sem.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/2019/12/17/ismet-az-igazsagszolgaltatast-vettek-celba-a-soros-szervezetek-/87598/#comments
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem újult meg itt semmi se, minden összefolyó moslékellenzéki párt mögött ugyanaz a gazdasági maffiaérdekhálózat áll.
"Ők szeretik magukat köztársaságpártinak és demokr

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Nem újult meg itt semmi se, minden összefolyó moslékellenzéki párt mögött ugyanaz a gazdasági maffiaérdekhálózat áll.
"Ők szeretik magukat köztársaságpártinak és demokratának nevezni, bár csak a zsákmányra és a pénzre éhesek, mi pedig egész egyszerűen kezdettől fogva azok vagyunk. Ennyi a különbség."

Bencsik András: Ész és szív - Nemzeti.net

„Felállt a köztársaságpárti erő, ami leválthatja a Fideszt", közli a Népszava Karácsony Gergelyre hivatkozva a szenzációt. Ne akadjunk fönn azon, hogy mitől köztársaságpárti az egyesült ellenzék moslékkoalíciója, és mitől nem az a kormányoldal, amelyet
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.