2022. április 14., csütörtök

 - * 1 * -

A nagy semmivel vitatkozik a sok médiaagymosott ballib, nincs semmi okuk a büszkeségre. Mert ez se teljesítmény se érdem, hanem mentális betegség.

"Én igazság szerint nem értem ezt a pride dolgot. (remélem jól ejtem a szót, bár nincs semmi értelme.) Az mondta a tévében egy homokos úr, hogy ők a jogegyenlőségért harcolnak.

Nem értem ezt a jogi egyenlőség mániát. De hát egyenlő, nem? 

A buzi éppúgy felszállhat a buszra, sorban állhat a postán, örökölhet ingatlant, szerezhet jogosítványt, és ha betör valahová, pont annyi évet kap, mint egy normális ember.  

Egyszerűen nem értem mit akarnak..."

- * 2 * -

A nagy semmivel vitatkozik a sok médiaagymosott ballib, nincs semmi okuk a büszkeségre. Mert ez se teljesítmény se érdem, hanem mentális betegség.

"Én igazság szerint nem értem ezt a pride dolgot. (remélem jól ejtem a szót, bár nincs semmi értelme.) Az mondta a tévében egy homokos úr, hogy ők a jogegyenlőségért harcolnak.

Nem értem ezt a jogi egyenlőség mániát. De hát egyenlő, nem? 

A buzi éppúgy felszállhat a buszra, sorban állhat a postán, örökölhet ingatlant, szerezhet jogosítványt, és ha betör valahová, pont annyi évet kap, mint egy normális ember.  

Egyszerűen nem értem mit akarnak..."


Tüntetés a buzi Alföldi legújabb mocska ellen


Elég volt a köcsög gyalázatos munkásságából!


Hazafiak hívnak tüntetésre minden jóérzésű állampolgárt, akinek már a hócipője, de még annak a szekrénye is tele van a buzi Alföldi sorozatos, undorító "műveiből".


Már-már repestünk az örömtől, amikor megtudtuk, hogy a deviáns köcsögöt leváltják végre hosszú ámokfutása után a Nemzeti Színház éléről, hogy nem kell a színpadon egy ideig orgiákat néznünk a színpadon aberrált elméjéből kipattant színházi darabok részeként, erre itt az újabb förmedvény.


Ezúttal az István, a király rockoperát mocskolja be a tökeit férfi fenekeken pattogtató Alföldi, amihez számos hazai "művész", köztük a börtönviselt, drogos Stohl András, és sajnos Varga Miklós is a nevét adja. Az RTL Klub pedig jó liberális csatornához hűen műsorára is tűzi a gyalázatot, hogy az egész országgal megismertessék Alföldi fertőjét.


Hazafiak egy csoportjának azonban elege lett, és tüntetést szerveztek az előadás augusztus 30-i, a Papp László SportArénában megtartandó bemutatójára. Maximálisan egyetértünk a kezdeményezéssel, mutassuk meg ezeknek a férgeknek, hogy van még bennünk becsület, hogy nem ölték még ki belőlünk a feltétlen hazaszeretetet, hogy elegünk van nemzeti értékeink, történelmi nagyjaink bemocskolásából, gúny tárgyává tételéből.


Vesszen a buzi Alföldi és a bandája!


https://web.archive.org/web/20140820105246/http://www.deres.tv/20130809/tuntetes-buzi-alfoldi-legujabb-mocska-ellen


A tüntetés facebookos eseménye: https://www.facebook.com/events/539084376158294/541231295943602/?notif_t=event_mall_reply


Forrás: 

Deres.TV


Kapcsolódó: 

"Alföldi nem ül le bárkivel egy asztalhoz" - Csak a pénz számít Robertának

Alföldi Róbert, mint nemzetiszocialista? :)

https://www.youtube.com/watch?v=BwsytCU48o4

"Alföldi nem ül le bárkivel egy asztalhoz" - Csak a pénz számít Robertának

https://web.archive.org/web/20140814030242/http://deres.tv/20130509/alfoldi-nem-ul-le-barkivel-egy-asztalhoz-csak-penz-szamit-robertanak

Külföldi tartózkodására hivatkozva nem vállalt szerepet a Heti Hetesben a közismert antimagyar buzeráns Alföldi Róbert. Ugyanakkor a szintén ősszel induló X-Faktorra igent mondott – néhány nullával nagyobb összegért - írja a Borsonline.

Amikor egyértelművé vált, hogy a magyargyűlölő Alföldi Róbert nem marad a Nemzeti Színház élén, azonnal lecsapott rá az RTL Klub több műsorkészítő stábja is, hogy nálik folytassa "áldásos" tevékenységét. Az egyik az antimagyarság zászlóvivőja a Heti Hetesé volt, amely nagyon szerette volna Alföldit a kaftános csapatában látni, de a színész-rendező nemet mondott, no persze nem valamiféle eszmei, ideológiai probléma miatt - írja a Borsonline.

A bennfentesek szerint enne egyik oka az volt, hogy Gálvölgyiék új beszélgetőtársai közül nem mindenkit tud elfogadni. "Bár sosem mondta ki, az igazság az, hogy Alföldi nem ül le bárkivel egy asztalhoz. Hozzáteszem, a Heti Hetes „törzsgárdájával”, Bajorral, Gálvölgyivel, Farkasházyval semmi baja, velük ma is jó kapcsolatot ápol" – mondta el a Borsnak neve elhallgatását kérő informátor.

"Elképzelni nem tudom, hogy Robinak bármely vendégünk ellen kifogása lenne, de ha igen, akkor azt megmondaná. Kétségtelen, beszéltem vele, hogy jöjjön a Heti Hetesbe, de szigorúan a jövő évaddal kapcsolatban kerestem meg. Azt mondta, külföldön lesz, ezért nem tartja valószínűnek, hogy részt tudna venni a felvételeken" – mondta a produkció főszerkesztője, Ónodi György.

Alföldi az X-Faktorra igent mondott, holott ugyanúgy ősszel indul, ahogyan a közéleti show, így a külföldi tartózkodás inkább kifogásnak tűnik, mint áthághatatlan akadálynak. A Heti Hetes szereplői – ahogy Hajós András egy korábbi nyilatkozatából tudjuk – bruttó 100 ezer forintot kapnak három órányi beszélgetésért. Az X-Faktornál ennél sokkal magasabb a gázsi, mint kiszivárgott, Alföldi körülbelül tízmillió forintért vállalta a mentori "terheket" - írja a lap. presztízst jelent szerepelni benne.

Alföldi tehát nem csak buzeráns, hanem egy pénzéhes buzeráns is.

Forrás: 

HVG nyomán

Címkék:

Belföld antimagyarok

Alföldi Róbert, mint nemzetiszocialista? :)

https://web.archive.org/web/20140814024725/http://deres.tv/20130701/alfoldi-robert-mint-nemzetiszocialista

Alföldi Róbert úgy tűnik eddig volt képes magában tartani ideológiai hovatartozását. A színházas búcsúbulin fedte fel titkát.

Mint ismeretes, Alföldi Róbert végre valahára távozik a Nemzeti Színház éléről, amelyet több éves munka során sikerült neki a béka segge alá süllyeszteni ocsmány darabjaival. Komoly feladat lesz újra felépíteni a Nemzeti nimbuszát, de most nem is erről van most szó.

Hanem arról, hogy Alföldi Róbert nagyon úgy tűnik, hogy szimpatizál a hitleri Németországgal, a nemzetiszocializmussal. A Nemzeti Színház búcsúestjén készült kép legalábbis erről tanúskodik.

- * 3 * -

Ha a liberósok szerint nincs miért büszkének lennünk a magyarságunkra - vagy más népnek a saját identitására, mert így születtünk és nem a mi érdemünk csak állapot - amúgy még ez sem igaz, az is lehen janicsárlelkű hazaáruló aki nem zsidó pl. mint Fletó...

Akkor mi a fenének rendeznek minden évben a liberális nyugati világban mindenhol Buzi Büszkeség felvonulást? :Đ

- * 4 * -

A Pinterest betiltja a tudományos adatokat "félremagyarázó" tartalmakat, hogy "aláássa a klímatudományba és a szakértőkbe vetett bizalmat".

Új irányelv.

Ha eleged van a cenzúrából, a törlési kultúrából és a polgári szabadságjogok eróziójából, iratkozz fel a Reclaim The Netre.

A Pinterest képmegosztó oldal számos olyan tartalomkategóriát kitiltott a platformjáról, amelyek megkérdőjelezik a hivatalos klímaváltozási narratívát.




Új, messzemenő "éghajlati félretájékoztatási politikája" értelmében a Pinterest betiltotta:

"Az olyan tartalmakat, amelyek tagadják az éghajlatváltozás létezését vagy hatásait, az éghajlatváltozásra gyakorolt emberi befolyást, vagy azt, hogy az éghajlatváltozást tudományos konszenzus támasztja alá".

"Hamis vagy félrevezető tartalmak az éghajlatváltozással kapcsolatos megoldásokról, amelyek ellentmondanak a megalapozott tudományos konszenzusnak".

"Olyan tartalom, amely "félrevezető tudományos adatokat közöl, többek között kihagyással vagy válogatással, az éghajlati tudományba és a szakértőkbe vetett bizalom aláásása érdekében".

"Káros, hamis vagy félrevezető tartalom a közbiztonsági vészhelyzetekkel kapcsolatban, beleértve a természeti katasztrófákat és a szélsőséges időjárási eseményeket"

"Összeesküvés-elméletek" az éghajlatváltozásról

"dezinformációs kampányokból származó" éghajlatváltozással kapcsolatos tartalmak.

A Pinterest két csoporttal is együttműködött (az egyik a de-platformingot támogatja, a másik pedig arra kényszeríti a hirdetőket, hogy vonják ki hirdetéseiket bizonyos tartalomkategóriákból), hogy "a médiaplatformokon látott gyakori félretájékoztatási témák" alapján dolgozza ki irányelveit.

Az első csoport, a Climate Disinformation Coalition társelnöke a Friends of the Earth nemzetközi környezetvédelmi kampányhálózat. Ez a koalíció rendszeresen követeli, hogy a közösségi médiaplatformok cenzúrázzák az általa éghajlati félretájékoztatásnak és dezinformációnak minősített információkat, és támogatását fejezte ki a Big Tech által Donald Trump volt elnök és a QAnon deplatformálásával kapcsolatban.

A második ilyen csoport, a Conscious Advertising Network arra ösztönzi a hirdetőket, hogy vonják ki a hirdetéseiket az olyan tartalmakból, amelyeket "gyűlöletbeszédnek" vagy "félretájékoztatásnak/ dezinformációnak" tart.

Az új cenzúrapolitikáról szóló közleményében a Pinterest megjegyezte, hogy a zöld életmóddal kapcsolatos keresések ugrásszerűen megnőttek a platformján. Az elmúlt évben a "hulladékmentes tippek" keresések száma 6-szorosára, az "újrahasznosított ruhák ötletei" keresések száma 4x-szeresére, az "újrahasznosított lakberendezés" keresések száma 95%-kal, a "hulladékmentes életmód" keresések száma pedig 64%-kal nőtt.

"A kibővített éghajlat-politikai félretájékoztatási irányelv egy újabb lépés a Pinterestnek a félretájékoztatás elleni küzdelem és a biztonságos online tér megteremtése felé vezető útján" - mondta Sarah Bromma, a Pinterest politikai vezetője.

Ez az új éghajlati félretájékoztatási irányelv a legújabb a Pinterest 2017 óta bevezetett számos félretájékoztatási irányelv közül. Ezekkel a szabályzatokkal számos tartalomkategóriát cenzúráztak, köztük az "oltásellenes tartalmakat" és a "választásokkal kapcsolatos félretájékoztatást".

Míg a Pinterest az első nagy közösségi médiaplatform, amely kifejezetten tiltja az általa klímaváltozással kapcsolatos félretájékoztatásnak tekintett tartalmakat, más Big Tech platformok is elrettentik és elnyomják az éghajlatváltozással kapcsolatos szkeptikusok véleményét. A Facebook "tényellenőrzi" az éghajlatváltozás-szkeptikusok véleményét, a YouTube pedig démonizálja az éghajlatváltozás-szkeptikusokat. 

A Facebook és a Twitter is az éghajlatváltozással kapcsolatos, úgynevezett "hiteles" információk felé tereli a felhasználókat azáltal, hogy növeli azok láthatóságát a platformjaikon.