2018. április 22., vasárnap

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Aki azt hiszi lázadhat, pedig csak mások terve szerint lázong, saját érdekeinek szempontjából teljesen kártékonyan és értelmetlenül. Lelkesen szajkózza a ballib ba

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Aki azt hiszi lázadhat, pedig csak mások terve szerint lázong, saját érdekeinek szempontjából teljesen kártékonyan és értelmetlenül. Lelkesen szajkózza a ballib baromságokat és MELLÉ még amit a jobbiktól kap a szájába. ;)

A maradék, aki csak gyúlölködni tud, azok meg a vödör alja. Nem dicsőség közéjük tartozni! Hazátlan, felfogástalan internacionalista senkiházi vörös csőcselék.

Nem értem, még ha gyökértelen is valaki, de mégiscsak itt él : Budapest nem a levegőben lóg, Magyarország területén egy város. HA az országnak lesz rossz, akkor nekik is. Miért kell ott ennyi embernek így megbolondulni?

Anarchiát akarnak tán, hát olyan esetben a pokol szabadult el eddig minden nagyvárosban.

Mert nem ők akarnak bármit is elérni, ki van a cél már helyettük találva valahol Amerikában, az egyik soros irodában.

http://stoffangyorgy.blogspot.hu/2018/04/ti-vagytok-tobbseg-na-ne.html

Ti vagytok a többség? … Na, ne!

Szegények.... és büszkék... magukra...

Ki nem érti, és mit nem ért?… Tehát, volt egy választás, amelynek során nem volt semmiféle csalás. Ezt csak a félkegyelmű gyűlölködő, az alkoholista pápai bicikli tolvaj fia találta ki. A választáson a Fidesz győzött. Az a Fidesz, amelynek ti – szerencsétlen nehéz felfogású ifjú magyar testvéreim – azt köszönhetitek, hogy a fejetek a helyén van, hogy beülhettek egy kerthelyiségbe kávézni a barátnőtökkel, és nem rohan rátok egy teherautó, s amikor hazafelé mentek, akkor sem erőszakolja meg senki a hölgyet és téged nem fejez le. … Ti táblákon hirdetitek a saját ostobaságotokat, s a mikrofonba valami hülye üvöltözi, hogy új választást akartok… Mire föl? Hiszen a választás megvolt, az erővonalak ismertek, tehát négy év múlva lehet újra próbálkozni.

Ez ugyanis nem kívánságműsor és nem vidámpark, ahol addig dobálhatod a rongylabdát, amíg meg nem kapod a nyalókádat… Ez választás volt! A ti nyelvhasználatotokkal is demokratikus. Bár én utálom ezt a mindent megmérgező és mindenre fátylat borító kifejezést.
Mert Ti, a tüntetők is demokráciát emlegettek, a saját, felforgató és beteges, a magatok számára is megfogalmazhatatlan elégedetlenkedéseteket indokolva… meg a kormány is demokráciát emleget, de a Szíriát hazug indokokkal bombázó és százezreket meggyilkoló amerikai elnök is demokráciáról beszél, s volt már nekünk ebből a féléből szocialista demokráciánk is, a proletárdiktatúra keretében, ami enyhén szólva is beteges. Tehát a demokrácia szó maga is hazugság! A Kossuth téren is vagy háromféle demokráciafelfogás volt, ami önmagában is jellemzi ezt az 1800-as évek végén Genfben kitalált és ártó szellemiséget, amely a pártosodás mérgével vegyítve tökéletes elegyet alkot a béke, a biztonság és a magyar kereszténység, a magyar nemzet megmaradása ellen.

A Jobbik demokráciafelfogása a kötél, az akasztás, a cigányok és a zsidók likvidálása, valamint egy rendben lezajlott választás elleni aljas lázítás, és a haza elleni kémkedés védelme. A DK demokráciafelfogása a csalás, sikkasztás és a szemrebbenés nélküli hazudozás – ami persze az ellenzéknél általános jellemző. A liberálisok demokráciája modern fasizmus, amely a hitleri fasizmust megszégyenítő aljasságokra képes. Demokráciáról többé ne szónokoljon sem kormánypárti, sem ellenzéki politikus. Mert demokrácia nincs, nem létezik. Alaptörvényünk van, amely alkalmas a társadalmi rend fenntartására, a béke és a biztonság megteremtésére.

Kérdésemre, amelyet több ifjú tüntetőnek feltettem, senki nem tudott kimerítő választ adni, de még megközelítőleg sem voltak képesek elmagyarázni, hogy miért vannak kint a tüntetésen, és mit szeretnének elérni.

Vannak viszont veszélyei is ennek a tervezett demonstráció sorozatnak, hiszen nem hazai elképzelés, nem hazai érdek mentén jött létre az ördögi hazudozással szervezett tüntetés. Hiszen választási csalás nem volt...
Félve gondolok arra, hogy az utcára hülyített fiatalok, akik tapasztalat híján azt hiszik – mint minden lázadó ifjú –, hogy a világon ők legokosabbak, egy várható liberális terrortámadás után, áldozatként fognak a pesti utca kövén feküdni holtan… és haláluk, mint minden a politikáért történt haláleset, teljesen értelmetlen lesz. Ennek ellenére bármikor bekövetkezhet egy aljas merénylet csak azért, hogy a világsajtóban el lehessen hazudni, hogy lám, mit tett a fasiszta magyar kormány. Ugyanis a nemzetközi liberális szervezőknek semmit nem jelent az emberi élet, kivált, ha magyar. Az igazmondást hírből sem ismerik, erkölcsi normáik pedig nincsenek. A primitív, a még tanulatlan, a felszínes műveltségű, az iskoláskorú, a narkós, az alkoholista, a proli rétegre remekül hatnak, s használják is ezeket saját világhatalmi, politikai érdekükben, mit sem törődve az életveszéllyel. Ismerjük a provokátorokat és ismerjük a lélektelen, ördögi mentalitást, amely nem ismer határt és akadályt, ha céljairól van szó. Mindenen és mindenkin keresztülgázol, így képes akár lőni is a liberálisok által az utcára kihazudott tömegre. Ezt is ismerjük 1956-ból és 2006-ból.

Tervük, programjuk nincs, a tények tudomásul vételéről hallani sem akarnak. Liberálisok...

Ti, a sokféle, erkölcsöt, történelmet és törvényt nem ismerő, gyilkosok és áldozatok leszármazottai, jobban teszitek, ha elgondolkodtok azon, érdemes, e magatokat veszélybe sodorni hazugságokért, idegen érdekekért, a betelepítés mindent, így titeket is, és a jövőtöket is elsöprő céljáért, amikor egy békét és biztonságot garantáló kormány működik még négy esztendeig Magyarországon, ha tetszik nektek, ha nem? Mert ez a törvény! Érdemes-e a biztonságot, a határvédelmet, a fejlődő gazdaságot veszélyeztetni, néhány ócska senkiházi pénzéhségének a szolgálatában? Érdemes e meghalni egy terrortámadás következtében? Mert ami történik veletek, aminek részesei vagytok, az egy terrortámadás Magyarország, a magyar törvényesség és a békét akaró, a választásokon többségét bizonyító társadalom ellen, de magatok ellen is, mert nem tudhatjátok, mikor áldoz fel benneteket az a söpredékhatalom, amely a kezdetektől a sátánt szolgálja. Mert csalódást kell, hogy okozzam nektek: Nem ti vagytok a többség! Ti, csupán összesség vagytok. A társadalom aljának összessége… 150.000 ember, aki néhány pártból és kellő, önmaga által sem értett gyűlöletből verődött össze a pesti utcán, miközben a vidék most éppen szánt és vet… hogy Ti tudjatok ingyen tanulni, hogy biztonságban élhessetek és még ennivalótok is legyen…

Kisebbség vagytok - hála Istennek -, s talán végre felismeritek saját ostobaságotokat, amellyel gyermekeitek és az ország biztonságát teszitek kockára, de amely cselekedetetekre nem lesztek büszkék úgy húsz év múlva, amikor végre benő a fejetek lágya…csak addig ne legyen késő...

Stoffán György

+1 : elnézve a soros majális különféle vágóképeit épp most, itt a helye az Orwelles idézetnek is - e cikkben említik :

http://www.ferfihang.hu/2017/10/21/gender-gulag-gondolatbun/

Bár nem polkorrekt idézet, de kit érdekel :D aki nem ilyen arra nyilván nem vonatkozik, de papp "répa" kingára pl. igen. :P

Néhány sorosbarma polgártárs pl. gulyás marci marci létére szintén ide tartozik.

A felsőoktatás szinte egésze, és pár liberális kézen levő középfokú is akad, főleg Budapesten de Szegeden s écsett is. Jé, épp ez a két vörös bástya. De nem az ideológikus iskoláik miatt. Okozat is okozza az okot, és viszont. :)

Marxizmus - leninizmus, tudományos szocializmus "diploma" is volt régen, most is megvan a liberális megfelelőjük ezeknek.

Ezért kár nemcsak a ceu-t de a többi sok - sok túltelített létszámú mindenféle büfészakot működtetni, kár az egyénnek mert kulturális marxista ideológiai idomítást kap csak, amúgy hasznavehető tudás helyett, és kár nekünk mert utána kiengedik... az életbe, ahol leginkább a globalo liberál Hálózatban kaphat kápómunkát.

Annál gyávább és konformistább nincs, mint liberális megélhetési akárminek lennni. :3
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem szükséges a parlamenti ballib ellenzék fizikai jelenléte, elég az UTALÁS.

"Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénze

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Nem szükséges a parlamenti ballib ellenzék fizikai jelenléte, elég az UTALÁS.

"Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénzeli a hétvégi tüntetéseket. Ő fizeti a színpadot, a technikát, a rendezők költségeit."



Soros utasítására Gyurcsány pénzelheti a tüntetőket | Magyar Idők

Bizonyíték erre több Facebook-bejegyzés, még Gyurcsány szóvivője, Gréczy Zsolt is beismerte a látszólag pártsemleges rendezvény pénzelését. A Ripost vette észre. De min veszekednek máris a tüntetőkkel? – olvasható az Origo írásában. Az az első perctől köztudomású, hogy...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem szükséges a parlamenti ballib ellenzék fizikai jelenléte, elég az UTALÁS.

"Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénze

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Nem szükséges a parlamenti ballib ellenzék fizikai jelenléte, elég az UTALÁS.

"Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénzeli a hétvégi tüntetéseket. Ő fizeti a színpadot, a technikát, a rendezők költségeit."



Soros utasítására Gyurcsány pénzelheti a tüntetőket | Magyar Idők

Bizonyíték erre több Facebook-bejegyzés, még Gyurcsány szóvivője, Gréczy Zsolt is beismerte a látszólag pártsemleges rendezvény pénzelését. A Ripost vette észre. De min veszekednek máris a tüntetőkkel? – olvasható az Origo írásában. Az az első perctől köztudomású, hogy...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Aki azt hiszi lázadhat, pedig csak mások terve szerint lázong, saját érdekeinek szempontjából teljesen kártékonyan és értelmetlenül. Lelkesen szajkózza a ballib ba

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Aki azt hiszi lázadhat, pedig csak mások terve szerint lázong, saját érdekeinek szempontjából teljesen kártékonyan és értelmetlenül. Lelkesen szajkózza a ballib baromságokat és MELLÉ még amit a jobbiktól kap a szájába. ;)

A maradék, aki csak gyúlölködni tud, azok meg a vödör alja. Nem dicsőség közéjük tartozni! Hazátlan, felfogástalan internacionalista senkiházi vörös csőcselék.

Nem értem, még ha gyökértelen is valaki, de mégiscsak itt él : Budapest nem a levegőben lóg, Magyarország területén egy város. HA az országnak lesz rossz, akkor nekik is. Miért kell ott ennyi embernek így megbolondulni?

Anarchiát akarnak tán, hát olyan esetben a pokol szabadult el eddig minden nagyvárosban.

Mert nem ők akarnak bármit is elérni, ki van a cél már helyettük találva valahol Amerikában, az egyik soros irodában.

http://stoffangyorgy.blogspot.hu/2018/04/ti-vagytok-tobbseg-na-ne.html

Ti vagytok a többség? … Na, ne!

Szegények.... és büszkék... magukra...

Ki nem érti, és mit nem ért?… Tehát, volt egy választás, amelynek során nem volt semmiféle csalás. Ezt csak a félkegyelmű gyűlölködő, az alkoholista pápai bicikli tolvaj fia találta ki. A választáson a Fidesz győzött. Az a Fidesz, amelynek ti – szerencsétlen nehéz felfogású ifjú magyar testvéreim – azt köszönhetitek, hogy a fejetek a helyén van, hogy beülhettek egy kerthelyiségbe kávézni a barátnőtökkel, és nem rohan rátok egy teherautó, s amikor hazafelé mentek, akkor sem erőszakolja meg senki a hölgyet és téged nem fejez le. … Ti táblákon hirdetitek a saját ostobaságotokat, s a mikrofonba valami hülye üvöltözi, hogy új választást akartok… Mire föl? Hiszen a választás megvolt, az erővonalak ismertek, tehát négy év múlva lehet újra próbálkozni.

Ez ugyanis nem kívánságműsor és nem vidámpark, ahol addig dobálhatod a rongylabdát, amíg meg nem kapod a nyalókádat… Ez választás volt! A ti nyelvhasználatotokkal is demokratikus. Bár én utálom ezt a mindent megmérgező és mindenre fátylat borító kifejezést.
Mert Ti, a tüntetők is demokráciát emlegettek, a saját, felforgató és beteges, a magatok számára is megfogalmazhatatlan elégedetlenkedéseteket indokolva… meg a kormány is demokráciát emleget, de a Szíriát hazug indokokkal bombázó és százezreket meggyilkoló amerikai elnök is demokráciáról beszél, s volt már nekünk ebből a féléből szocialista demokráciánk is, a proletárdiktatúra keretében, ami enyhén szólva is beteges. Tehát a demokrácia szó maga is hazugság! A Kossuth téren is vagy háromféle demokráciafelfogás volt, ami önmagában is jellemzi ezt az 1800-as évek végén Genfben kitalált és ártó szellemiséget, amely a pártosodás mérgével vegyítve tökéletes elegyet alkot a béke, a biztonság és a magyar kereszténység, a magyar nemzet megmaradása ellen.

A Jobbik demokráciafelfogása a kötél, az akasztás, a cigányok és a zsidók likvidálása, valamint egy rendben lezajlott választás elleni aljas lázítás, és a haza elleni kémkedés védelme. A DK demokráciafelfogása a csalás, sikkasztás és a szemrebbenés nélküli hazudozás – ami persze az ellenzéknél általános jellemző. A liberálisok demokráciája modern fasizmus, amely a hitleri fasizmust megszégyenítő aljasságokra képes. Demokráciáról többé ne szónokoljon sem kormánypárti, sem ellenzéki politikus. Mert demokrácia nincs, nem létezik. Alaptörvényünk van, amely alkalmas a társadalmi rend fenntartására, a béke és a biztonság megteremtésére.

Kérdésemre, amelyet több ifjú tüntetőnek feltettem, senki nem tudott kimerítő választ adni, de még megközelítőleg sem voltak képesek elmagyarázni, hogy miért vannak kint a tüntetésen, és mit szeretnének elérni.

Vannak viszont veszélyei is ennek a tervezett demonstráció sorozatnak, hiszen nem hazai elképzelés, nem hazai érdek mentén jött létre az ördögi hazudozással szervezett tüntetés. Hiszen választási csalás nem volt...
Félve gondolok arra, hogy az utcára hülyített fiatalok, akik tapasztalat híján azt hiszik – mint minden lázadó ifjú –, hogy a világon ők legokosabbak, egy várható liberális terrortámadás után, áldozatként fognak a pesti utca kövén feküdni holtan… és haláluk, mint minden a politikáért történt haláleset, teljesen értelmetlen lesz. Ennek ellenére bármikor bekövetkezhet egy aljas merénylet csak azért, hogy a világsajtóban el lehessen hazudni, hogy lám, mit tett a fasiszta magyar kormány. Ugyanis a nemzetközi liberális szervezőknek semmit nem jelent az emberi élet, kivált, ha magyar. Az igazmondást hírből sem ismerik, erkölcsi normáik pedig nincsenek. A primitív, a még tanulatlan, a felszínes műveltségű, az iskoláskorú, a narkós, az alkoholista, a proli rétegre remekül hatnak, s használják is ezeket saját világhatalmi, politikai érdekükben, mit sem törődve az életveszéllyel. Ismerjük a provokátorokat és ismerjük a lélektelen, ördögi mentalitást, amely nem ismer határt és akadályt, ha céljairól van szó. Mindenen és mindenkin keresztülgázol, így képes akár lőni is a liberálisok által az utcára kihazudott tömegre. Ezt is ismerjük 1956-ból és 2006-ból.

Tervük, programjuk nincs, a tények tudomásul vételéről hallani sem akarnak. Liberálisok...

Ti, a sokféle, erkölcsöt, történelmet és törvényt nem ismerő, gyilkosok és áldozatok leszármazottai, jobban teszitek, ha elgondolkodtok azon, érdemes, e magatokat veszélybe sodorni hazugságokért, idegen érdekekért, a betelepítés mindent, így titeket is, és a jövőtöket is elsöprő céljáért, amikor egy békét és biztonságot garantáló kormány működik még négy esztendeig Magyarországon, ha tetszik nektek, ha nem? Mert ez a törvény! Érdemes-e a biztonságot, a határvédelmet, a fejlődő gazdaságot veszélyeztetni, néhány ócska senkiházi pénzéhségének a szolgálatában? Érdemes e meghalni egy terrortámadás következtében? Mert ami történik veletek, aminek részesei vagytok, az egy terrortámadás Magyarország, a magyar törvényesség és a békét akaró, a választásokon többségét bizonyító társadalom ellen, de magatok ellen is, mert nem tudhatjátok, mikor áldoz fel benneteket az a söpredékhatalom, amely a kezdetektől a sátánt szolgálja. Mert csalódást kell, hogy okozzam nektek: Nem ti vagytok a többség! Ti, csupán összesség vagytok. A társadalom aljának összessége… 150.000 ember, aki néhány pártból és kellő, önmaga által sem értett gyűlöletből verődött össze a pesti utcán, miközben a vidék most éppen szánt és vet… hogy Ti tudjatok ingyen tanulni, hogy biztonságban élhessetek és még ennivalótok is legyen…

Kisebbség vagytok - hála Istennek -, s talán végre felismeritek saját ostobaságotokat, amellyel gyermekeitek és az ország biztonságát teszitek kockára, de amely cselekedetetekre nem lesztek büszkék úgy húsz év múlva, amikor végre benő a fejetek lágya…csak addig ne legyen késő...

Stoffán György

+1 : elnézve a soros majális különféle vágóképeit épp most, itt a helye az Orwelles idézetnek is - e cikkben említik :

http://www.ferfihang.hu/2017/10/21/gender-gulag-gondolatbun/

Bár nem polkorrekt idézet, de kit érdekel :D aki nem ilyen arra nyilván nem vonatkozik, de papp "répa" kingára pl. igen. :P

Néhány sorosbarma polgártárs pl. gulyás marci marci létére szintén ide tartozik.

A felsőoktatás szinte egésze, és pár liberális kézen levő középfokú is akad, főleg Budapesten de Szegeden s écsett is. Jé, épp ez a két vörös bástya. De nem az ideológikus iskoláik miatt. Okozat is okozza az okot, és viszont. :)

Marxizmus - leninizmus, tudományos szocializmus "diploma" is volt régen, most is megvan a liberális megfelelőjük ezeknek.

Ezért kár nemcsak a ceu-t de a többi sok - sok túltelített létszámú mindenféle büfészakot működtetni, kár az egyénnek mert kulturális marxista ideológiai idomítást kap csak, amúgy hasznavehető tudás helyett, és kár nekünk mert utána kiengedik... az életbe, ahol leginkább a globalo liberál Hálózatban kaphat kápómunkát.

Annál gyávább és konformistább nincs, mint liberális megélhetési akárminek lennni. :3
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Digest for April 22, 2018

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

You are receiving a digest because your subscriptions have exceeded your account's daily email quota. Your quota has automatically reset itself.

Table of Contents

Május 8-ára hívja össze az Országgyűlés alakuló ülését Áder János köztársasági elnök, aki Orbán Viktort, a Fidesz–KDNP pártszövetség listavezetőjét kérte fel a kormányalakítási tárgyalások megkezdésére – olvasható a Köztársasági Elnöki Hivatal oldalán megjelent közleményben.

Az alaptörvény szerint a köztársasági elnök az Országgyűlés alakuló ülését az országgyűlési képviselők választását követő harminc napon belüli időpontra hívja össze. Az új Országgyűlés május 8-án, 10 órakor kezdi meg munkáját – olvasható az államfő kommünikéjében. 

Áder János ezzel egy időben az Országgyűlésbe bejutott, országos listáról mandátumot szerző pártok és pártszövetségek listavezetőit levélben kérte fel, hogy kezdjék meg az Országgyűlés alakuló ülésével kapcsolatos egyeztető tárgyalásokat.

Mi történik az alakuló ülésen?

A parlament megbízatása az alakuló üléssel kezdődik, és a következő Országgyűlés megalakulásáig tart. 

  • A köztársasági elnök az alakuló ülésen tesz javaslatot a miniszterelnök személyére, akinek megválasztásához a képviselők több mint felének a szavazata szükséges. 
  • Szintén az alakuló ülésen választják meg – az országgyűlési törvény szerint a frakcióvezetők indítványára, a korelnök javaslata alapján – titkos szavazással a házelnököt, valamint nyílt szavazással az alelnököket és a jegyzőket.
  • Közös indítvány híján a legnagyobb létszámú képviselőcsoport vezetője jogosult a házelnök személyére indítványt tenni. Ez esetben az alelnököket és a jegyzőket már az ő javaslatára választják meg, a frakcióvélemények meghallgatása után. A háznagyot a házelnök javaslatára választják meg. 
  • A megválasztott képviselők megbízólevelüket az Országgyűlés alakuló ülését megelőzően a köztársasági elnöknek nyújtják be. 
  • Az alakuló ülést az államfő nyitja meg, majd tájékoztatást ad a megbízólevelek átvételéről. 
  • A korelnök és a korjegyzők hivatalba lépése után a Nemzeti Választási Bizottság elnöke és a Nemzeti Választási Iroda elnöke számol be a választásról az Országgyűlésnek. 
  • A képviselők a mandátumvizsgálat eredményéről szóló határozat elfogadása után esküt tesznek, majd vita nélkül határoznak a választással kapcsolatos beszámolók elfogadásáról. 
  • Szintén az alakuló ülésen, a választási beszámolók elfogadása után jelentik be a frakciók megalakulását. 

Az április 8-i parlamenti választáson a Fidesz–KDNP 133 országgyűlési mandátumot szerzett, a Jobbik 26, az MSZP–Párbeszéd 20, a Demokratikus Koalíció 9, a Lehet Más a Politika 8 parlamenti helyet kap. Egyéni választókerületből szerzett mandátumot az Együtt egy jelöltje, továbbá egy független képviselőjelölt, és kedvezményes mandátumhoz jutott a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata.

Borítókép: Áder János és Orbán Viktor a Parlamentben 2017. május 8-án. Fotó: Kovács Tamás / MTI.

Merthogy ez egy drog. Ez az egész para, ami körülvesz. A légkör. Állandóan. Mindig. Minden. Szar.

Például, mondjuk a kommunista pártlap, a Népszava most azzal riogat, megnégyszereződött a külföldre menni szándékozó fiatalok száma. Egy ember legalábbis ezt mondta a vörös propagandistának, tehát biztos úgy van. Ugyanakkor persze melyik fiatal ne menekülne el egy olyan otthonból, ahol apu meg anyu állandóan vitatkoznak. Országos viszonylatban éppen most jelentették be, hogy mostantól négy évig folyamatosan balhé lesz.

Tovább fortyog ez a cinikus szoci genny, ami a rendszerváltás óta kavarog a mélyben. Illetve olyan eposzi magasságokból ömlik, ahonnan az Index szokta leokádni műveltségnek álcázott dekadens magyar-, világ-, és öngyűlöletét.

Magyarországon. Minden. Szar. Mert. Ti. Magyarok. Szarok. Vagytok. Toccs-toccs-toccs.

Amikor a libsi intelligencia van hatalmon, akkor is szarok vagytok, csak egy kicsit kevésbé. Fiatalok, meneküljetek! És én is ezt mondom, meneküljetek ettől a gyomoridegtől, ettől a hisztériától, amit a túlmozgásos öngyűlölő libernyák újságírók generálnak.

Szociörökség a nemzetgyűlölet, ügyesen viszik tovább a Kádár seggéből kirángatott stafétabotot. És sosem fogják abbahagyni a hisztit, és négy évig még annyi nyugtot sem fognak ennek az országnak hagyni, amennyit eddig, minden hétvégétek el lesz baszva valami szar tüntetéssel, és szépen kiadagolnak minden munkás hétköznapotokra is egy jó félliter epét.

Tényleg, menjetek el!

Sosem fogják elismerni, hogy öntudatlanul is a kivénhedt Nyugat szekerét tolják, hogy itt megutáljatok élni, és ezért oda menjetek dolgozni. Ez tudatos munka amúgy, legalábbis a külföld részéről, ezért adják a dohányt a libernyák firkászoknak meg az állítólagos civileknek. Csinálnak egy kis létbizonytalanságot, médián, vagy gazdaságon keresztül, és sutty, már özönlik is a sok kelet-európai fiatal Londonba utcát söpörni, meg mosogatni.

Szóval menjetek ti is!

Tényleg lehetetlen ebben a fullasztó pánikködben boldogulni. Külföldön legalább nem köpnek le, hogy magyar vagy, csak itthon.

  • Ugye milyen jó lenne látni valami jövőt, hogy megélje letelepedni, gyereket vállalni?
  • Ugye milyen jó lenne pár jó hír, hogy ez, meg az felépült, meg ez, meg az fel fog, meg majd erre az évre ennyivel csökken az adó, és ennyivel nő a bér.
  • Ugye milyen jó lenne, egy olyan országban élni, aminek nem csak keserű múltja és hisztérikus jelene van?

Hanem mondjuk konkrét, kiszámítható és tervezett jövője. Amiben neadjisten egyet lehet érteni, amiben lehet reménykedni. Amiért érdemes élni. Megmaradni. Fennmaradni. Itt.

Le kell állni a szerről. Mert ez a parázás magyar droggá vált. Mindenki szívja.

[unable to retrieve full-text content]

Drábik János bevadulása! Megrenditő igaz szavak, tények. Erre mindig emlékezni kell!

Untitled

Friday 20 April 2018 02:00 PM UTC+00
[unable to retrieve full-text content]Soros György beismerte a vereséget, a háborúnak azonban még nincs vége

Kivonul Magyarországról Soros György civil szervezete, a Nyílt Társadalom Alapítvány, amely a székhelyét Budapestről Berlinbe teszi át. Az ellenzéki oldalon a kivonulás mögött valószínűleg Orbán Viktort sejtik, aki szerintük diktátori ambícióinak okán elhatározta, hogy elleh...

Bizonyos szintig működött a taktikai szavazás, de nyilvánvaló, hogy az ellenzékiek nagyobb része nem akart átszavazni nem szimpatikus pártokra. A politika nem matematika, az összes nem kormánypárti szavazatot nem lehet csak úgy összeadni, de úgy tűnik, a magukat többségnek tekintő tüntetők és az ellenzék nagyobb része ezt máig nem értette meg - mondta a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorában Huth Gergellyel és Szarvas Szilveszterrel beszélgetve Hegedűs "Hege" Zoltán, az Utolsó Figyelmeztetés (UFI), azaz a polgári underground legendás egykori lapjának alapítója, ma a Figyelő állandó szerzője. Szilvay Gergely, a Mandiner.hu főmunkatársa azt tette hozzá: amit a választási eredménnyel elégedetlenkedők követelnek, nem más, mint az őskáosz rendszere. Hasonlót láthatunk Szlovákiában, ahol prolongált a kormányválság.

Szarvas Szilveszter emlékeztetett rá, hogy a tüntetők annak ellenére beszélnek csalásról, hogy maguk az ellenzéki pártok is elismerik: nem történt szervezett csalás. Az is szóba került, hogy milyen elvek alapján kerülhetett Fekete-Győr András a legfontosabb európai politikusok listájára, amire Huth Gergely kijelentette: ezt a kulisszatitkot nem tudja, de ha lehetne otthon terráriumban Fekete-Győr András tartani, ő kíváncsiságból mindenképpen tartana.

Polbeat minden kedden este hét órakor élőben közvetítve a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (A Margit híd budai hídfőjénél, II. kerület, Bem rakpart 53.)

Készítette: László Petra és Susánszky Mátyás Pál/PestiSrácok.hu

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Digest for April 22, 2018

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

You are receiving a digest because your subscriptions have exceeded your account's daily email quota. Your quota has automatically reset itself.

Table of Contents

Video -

by FBRSS.com on Monday 16 April 2018 08:18 PM UTC+00






Köszönjük Krisztina!

Amit az Eu és a "hatalom" tesz az a diktatúra "magas iskolája"
ÁDER JÁNOS FELKÉRTE ORBÁN VIKTORT A KORMÁNYALAKÍTÁSRA

Május 8-ára hívja össze az Országgyűlés alakuló ülését Áder János köztársasági elnök, aki Orbán Viktort, a Fidesz–KDNP pártszövetség listavezetőjét kérte fel a kormányalakítási tárgyalások megkezdésére – olvasható a Köztársasági Elnöki Hivatal oldalán megjelent közleményben.

Az alaptörvény szerint a köztársasági elnök az Országgyűlés alakuló ülését az országgyűlési képviselők választását követő harminc napon belüli időpontra hívja össze. Az új Országgyűlés május 8-án, 10 órakor kezdi meg munkáját – olvasható az államfő kommünikéjében.

Áder János ezzel egy időben az Országgyűlésbe bejutott, országos listáról mandátumot szerző pártok és pártszövetségek listavezetőit levélben kérte fel, hogy kezdjék meg az Országgyűlés alakuló ülésével kapcsolatos egyeztető tárgyalásokat.

MI TÖRTÉNIK AZ ALAKULÓ ÜLÉSEN?

A parlament megbízatása az alakuló üléssel kezdődik, és a következő Országgyűlés megalakulásáig tart.

A köztársasági elnök az alakuló ülésen tesz javaslatot a miniszterelnök személyére, akinek megválasztásához a képviselők több mint felének a szavazata szükséges.

Szintén az alakuló ülésen választják meg – az országgyűlési törvény szerint a frakcióvezetők indítványára, a korelnök javaslata alapján – titkos szavazással a házelnököt, valamint nyílt szavazással az alelnököket és a jegyzőket.

Közös indítvány híján a legnagyobb létszámú képviselőcsoport vezetője jogosult a házelnök személyére indítványt tenni. Ez esetben az alelnököket és a jegyzőket már az ő javaslatára választják meg, a frakcióvélemények meghallgatása után. A háznagyot a házelnök javaslatára választják meg.

A megválasztott képviselők megbízólevelüket az Országgyűlés alakuló ülését megelőzően a köztársasági elnöknek nyújtják be.
Az alakuló ülést az államfő nyitja meg, majd tájékoztatást ad a megbízólevelek átvételéről.

A korelnök és a korjegyzők hivatalba lépése után a Nemzeti Választási Bizottság elnöke és a Nemzeti Választási Iroda elnöke számol be a választásról az Országgyűlésnek.
A képviselők a mandátumvizsgálat eredményéről szóló határozat elfogadása után esküt tesznek, majd vita nélkül határoznak a választással kapcsolatos beszámolók elfogadásáról.

Szintén az alakuló ülésen, a választási beszámolók elfogadása után jelentik be a frakciók megalakulását.

Az április 8-i parlamenti választáson a Fidesz–KDNP 133 országgyűlési mandátumot szerzett, a Jobbik 26, az MSZP–Párbeszéd 20, a Demokratikus Koalíció 9, a Lehet Más a Politika 8 parlamenti helyet kap. Egyéni választókerületből szerzett mandátumot az Együtt egy jelöltje, továbbá egy független képviselőjelölt, és kedvezményes mandátumhoz jutott a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata.

INDEX.hu - Dull Szabolcs - 2018.04.17.

Áder János felkérte Orbán Viktort a kormányalakításra

Az államfő azt is eldöntötte, mikor alakul az új parlament.
TALÁN LE KÉNE ÁLLNI A SZERRŐL

"Merthogy ez egy drog. Ez az egész para, ami körülvesz. A légkör. Állandóan. Mindig. Minden. Szar."

Talán le kellene állni a szerről

Merthogy ez egy drog. Ez az egész para, ami körülvesz. A légkör. Állandóan. Mindig. Minden. Szar. Például, mondjuk a kommunista pártlap, a Népszava most azzal riogat, megnégyszereződött a külföldre menni szándékozó fiatalok száma. Egy ember legalábbis ezt mondta a vörös propag...


Drábik János bevadulása! Megrenditő igaz szavak, tények. Erre mindig emlékezni kell!

Untitled

by FBRSS.com on Friday 20 April 2018 02:00 PM UTC+00
Soros György beismerte a vereséget, a háborúnak azonban még nincs vége

Kivonul Magyarországról Soros György civil szervezete, a Nyílt Társadalom Alapítvány, amely a székhelyét Budapestről Berlinbe teszi át. Az ellenzéki oldalon a kivonulás mögött valószínűleg Orbán Viktort sejtik, aki szerintük diktátori ambícióinak okán elhatározta, hogy elleh...


️"A többség arra mondott nemet, ami szombatonként Budapesten zajlik" (Polbeat-videó!)

Bizonyos szintig működött a taktikai szavazás, de nyilvánvaló, hogy az ellenzékiek nagyobb része nem akart átszavazni nem szimpatikus pártokra. A politika nem matematika, az összes nem kormánypárti szavazatot nem lehet csak úgy összeadni, de úgy tűnik, a magukat többségnek tekintő tüntetők és az ellenzék nagyobb része ezt máig nem értette meg – mondta a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorában Huth Gergellyel és Szarvas Szilveszterrel beszélgetve Hegedűs "Hege" Zoltán, az Utolsó Figyelmeztetés (UFI), azaz a polgári underground legendás egykori lapjának alapítója, ma a Figyelő állandó szerzője. Szilvay Gergely, a Mandiner.hu főmunkatársa azt tette hozzá: az az érvelés, amit a választási eredménnyel elégedetlenkedők hajtogatnak, a valóságban egyet jelentene az őskáosszal. Hasonlót láthatunk Szlovákiában, ahol a törpepártok folyamatosan megbuktatják a kormányt.

Szarvas Szilveszter emlékeztetett rá, hogy a tüntetők annak ellenére beszélnek csalásról, hogy a választási bizottság előtt maguk az ellenzéki pártok is elismerik: nem történt szervezett csalás. A múlt keddi Polbeatben az is szóba került, hogy milyen elvek alapján kerülhetett Fekete-Győr András a legfontosabb európai politikusok listájára, amire Huth Gergely kijelentette: ezt a kulisszatitkot nem tudja, de ha lehetne otthon terráriumban Fekete-Győr András tartani, ő kíváncsiságból mindenképpen tartana.

Polbeat minden kedden este hét órakor élőben közvetítve a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (A Margit híd budai hídfőjénél, II. kerület, Bem rakpart 53.)
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.