2020. február 4., kedd

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Mitől független? Érdekhálózattól, nemzetközi zs pénzhatalomtól egészen biztosan NEM.Nyitva áll és állt előtte a CEU vörösdiplomás káderképző agymosoda, a Helsinki soros lo

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Több mint félmilliárd forinttal részesedett a bűnözőknek ítélt kártérítési pénzekből Fahidi Gergely ügyvéd. Fahidi Gergely saját Facebook-oldalának tanúsága szerint Soros egyetemén, a CEU-n végzett, dolgozott a Soros-szervezet Helsinki Bizottságnak, és írt a Soroshoz szintén köthető balliberális hvg-nek. Egy olvasó hívta fel az Origo figyelmét arra, hogy miután a kormány megálljt parancsolt a börtönbiznisznek, Fahidi a Facebookon támadt a kormányra.

2020. február 3. 12:09

Börtönbüntetésre ítélt bűnözőknek megítélt kártérítések címén több mint félmilliárd forintot keresett, és ezzel a börtönbiznisz nyerteseinek rangsorában a negyedik helyet szerezte meg Fahidi Gergely. Önéletrajza alapján Soros György budapesti egyetemén, a CEU-n folytatott posztgraduális tanulmányokat, régebben pedig együttműködött az amerikai milliárdos egyik legismertebb hazai szervezetével, a Magyar Helsinki Bizottsággal.

Még 2018-ban írt egy véleménycikket a balliberális hvg-nek, amiben „ellustult fotel-forradalmárként„ jellemezte saját magát. Irományában az ellenzéki képviselők MTVA-s botrányát, és az azt követő rendőri intézkedést érintette: a hatóságok beavatkozását az 1944-ben történt zsidóüldözésekhez, illetve a megszálló nácik ténykedéséhez hasonlította. "A magyar rendőrség ugyanúgy nem védte az erőszaknak kitett képviselőket 2018-ban, ahogyan 1944-ben„ – közölte. Ezt nyugodtan nevezhetjük a náci bűnök relativizálásának is.

Elmondása szerint annyira felkavarták a történtek, hogy saját maga telefonált be „a 112-re, jelezve, hogy országgyűlési képviselőkkel szemben erőszakot alkalmaznak". A jogállamhoz és az ártatlanok meghurcolásához fűződő viszonyáról sokat elmond, hogy 2010-ben a hvg-ben írt cikkében az ellen tiltakozott, hogy az Orbán-kormány egy semmisségi törvénnyel eltörölte azoknak a büntetéseit, akiket a 2006-os gyurcsányista rendőrterror után csak az ügyben nem elfogulatlan rendőrök tanúvallomásai alapján ítéltek el – írja az Origo.

A közösségi oldala alapján Fahidi Gergely most amiatt háborog, mert a kormány megszüntette a számára rendkívül jövedelmező börtönbizniszt.

Origo

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - "Bizonyára vannak olyan olvasók, akik angol nyelvű honlapokon már találkoztak ezzel a félszóval: „Burgers?” (Hamburgereket?).Ez a félszó az alábbi karikatúra csatt

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

Monday 03 February 2020 09:45 AM UTC+00

Illegális határátlépés Röszkénél, Fideszes győzelem Győrben, tisztújítás a Jobbiknál, és dagadó botrány a Térey-ösztöndíj kapcsán. Többek között ezekről a témákról beszélgetett Szabó Anett vendégeivel Simon János politológussal, Trombitás Kristóf publicistával, Szakács Árpád újságíróval és Hidvégi Áron jogász-közgazdásszal a Hír TV Civil kör című műsorában.

Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/
► a honlapunkon: https://hirtv.hu/

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "Elfogadhatatlan a Becsület napi megemlékezések világnézeti-politikai alapon történt betiltása, ezért a rendőrfőkapitány leváltását követeli a belügyminisztertől a Mi Hazá

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A Becsület napi megemlékezéseket betiltó rendőrfőkapitány leváltását követeli a Mi Hazánk

Elfogadhatatlan a Becsület napi megemlékezések világnézeti-politikai alapon történt betiltása, ezért a rendőrfőkapitány leváltását követeli a belügyminisztertől a Mi Hazánk Mozgalom. Alább folytatódik a közleményük.

Jogszerűtlenek és szakmaiatlanok Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitánynak azok a tiltó határozatai, melyeket azzal indokolt: „Az évek óta megtartott Becsület napi rendezvényekkel kapcsolatban megállapítható, hogy a megemlékezések szélsőséges nézeteket valló csoportokhoz kötődnek." A rendőrség nem politizálhatna, de ez nyílt és ráadásul elfogult értelmezése egy politikai vetületű eseménynek, melyet a hatóság kizárólag a Zsidó Közösségi Fórum Szövetség magazinján keresztül hivatkozott balliberális Ungváry Krisztián történész egyoldalú álláspontjával próbál alátámasztani (itt olvasható a határozat – a szerk.), holott az általa kritizált M5-műsorszámban megszólalt történészek is vele ellentétes állásponton vannak, a rendőrségi határozat rájuk azonban már nem hivatkozik, álláspontjukat nem mutatja be.

Hírdetés

Ungváry és a BRFK álláspontjával szemben a Honvédség szerint is hazájukat védő hősként kell tekinteni a kitörésben részt vett magyar honvédekre, dr. Kovács Vilmos ezredes a Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokaként is így nyilatkozott.

Évről évre több ezer honfitársunk vesz részt az amúgy több évtizedes túraszervezői múlttal rendelkező sportszervezetek által megrendezett kitörés teljesítménytúrákon. Ezeken számos honvéd is megjelenik civilben, pl. a tartalékos szolgálatom hivatásos parancsnoka is teljesítette tavaly. A Mi Hazánk Mozgalom buzdítja is szimpatizánsait a kitorestura.hu oldalon meghirdetett túrákon való részvételre, mely embert próbáló kihívás és egy egyéni áldozathozatalt megkövetelő, méltó megemlékezés az 1945-ös budai kitörésről. Normális esetben az EU is meg kéne emlékezzen arról a magyar-német áldozathozatalról, melynek köszönhetően a szovjetek nem tudták egész Európát megszállni. Mártír hőseink becsületből, hűségből, kitartásból, önfeláldozásból és hazaszeretetből való példamutatásának elismeréséül február 11-ét a Becsület napjává kell nyilvánítsa az Országgyűlés előbb-utóbb, még ha erre irányuló javaslatomat 2013-ban le is szavazta a fideszes többség, ahogy egy történelmi filmmel is adós még a kormányzat – a pozsonyi csata és a Rongyos Gárda mellett – ebben a témában is.

Novák Előd,
a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a Honvédelmi Kabinet elnöke


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: https://nemzeti.net/pinteri-hizelges-a-zsido-reneszanszhoz-becsulet-napja-megemlekezeseket-tiltott-be-a-rendorseg-budapesten-15338359.html

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Pintéri hízelgés a zsidó reneszánszhoz: Becsület Napja-megemlékezéseket tiltott be a rendőrség Budapesten

Egy hét múlva, február 8-án, szombaton tartják Budapesten az európai nácik (a nemzetben gondolkodó fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők egyezményes elnevezése a zsidó újságírásban – a szerk.) egyik legfontosabb nemzetközi találkozóját, a Becsület Napját, melyen a kontinens valamennyi szegletéből ideérkező szélsőjobboldali társaságok emlékeznek meg a budapesti kitörésről – írja serény bőröndpakolás közben a Mérce nevű gettómédium.

Idén a pintéri rendőrség a rendezvényt betiltotta, ráadásul kétszer is, ami előrevetíti, hogy Budapest közigazgatási határain belül sehol sem fogják engedélyezni hasonló rendezvény megtartását.

Egyik alkalommal december 13-án próbáltak bejelenteni a Clark Ádám tér-Kapisztrán tér útvonalra egy vonulást a megemlékezés alkalmából, a második próbálkozásképp pedig Papp Tibor Károly a Kapisztrán térre, mindkettőt jövő szombatra.

Az éles eszű rendőrség mindkét esetben megállapította, hogy a rendezvényen a második világháborús kitörésről szándékoznak megemlékezni a résztvevők, és hogy ennek apropóján "számítani lehet szélsőséges nézeteket valló csoportok részvételére, és a beszédek, zenék, meg általánosságban a rendezvény alkalmas másokban félelemkeltésre, riadalom okozására".

Pappék már tavaly sem tarthattak közterületi megemlékezést, így akkor a Zsófia főhercegné nevű rendezvényhajón voltak kénytelenek összegyűlni a több európai nemzetből kikerülő megemlékezők.

Az eseményt a rendőrség határozata is említi, közölve Papp hajón elmondott beszédét, melyben a német és magyar nép testvériségéről és Budapest-erőd hős védőiről beszél, és nem hagyja ki a lehetőséget a fehér faj és a fehér Európa éltetésére – fogja fejét az ezen halmazokon bizony kívül eső Mérce.

Hírdetés

A hatóságot ezek fényében nem hatotta meg – fogalmaz a zsidó lap -, hogy Papp szerint voltaképpen a halottak előtt kívánják leróni tiszteletüket, a hősökre és az elesettekre kívánnak emlékezni.

Külön érdekesség, hogy a tiltó határozatban a rendőrség a zsidó Kibic Magazin szemléjén keresztül hivatkozik Ungváry Krisztián 24.hu-n megjelent írására, melyben a többnyire holokausztozó történész kifejti, hogy a Várban rekedt német katonákat és magyar társaikat nehéz lenne Európát védő hősként látni, tekintve, hogy akkor legfeljebb a náci birodalom maradványait védték.

"A szintén a kitörésre emlékező Kitörés Túrát azonban továbbra sem tiltották be a hatóságok, sőt a teljesítménytúra-szövetség elismeri hivatalos túraként, holott a résztvevők ruházatából, az útvonalból és az időpontból egyértelműen kiderül, hogy a náci szimpatizánsok programsorozatához tartozik" – fordul a következő célpontja felé az ószövetségi lap.

Ahogy általában, idén is lesz antifasiszta tiltakozás – közli még a lényeget a Mérce.

Budapest ostroma stratégiai jelentőségű történelmi esemény volt, hiszen amennyiben a Vörös Hadsereg elfoglalja, úgy nyitva áll előtte az út Bécs, illetve a Reich fővárosa, Berlin irányába. Egy maroknyi hős magyar és német katona pedig 53 napon keresztül tartóztatta fel a szovjetet.

1945. február 11-én, amikor a helyzet már tarthatatlan volt, és kifogytak minden tartalékból, a Várban rekedt körülbelül 44 ezer harcképes magyar és német katona megkísérelte a kitörést. A hősies vállalkozásban csaknem valamennyien odavesztek, mindössze néhány százan jutottak el a Pilisben húzódó német-magyar vonalakig.

Erre a hősi eposzra emlékezn(é)ek évente a Budapestre látogató hazafiak, ha a 10 éve regnáló "nemzeti kormány" hagyná.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Amikor egyszer csak megemlítették, hogy talán az alsó harmadban fokozottan emelni kéne a nyugdíjakat, akkor az jött hogy "merazORbán elveszi a nyugdíjat"De így se jó, nyug

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A napokban kézbesítették az év eleji nyugdíjemelésről szóló leveleket. Két nyugdíjas értesítőjét hasonlította össze a 24.hu, mindketten az átlagnyugdíjnál kevesebbet kapnak. Mint látszik, egyikük havi

Hírdetés

Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "A megbánás szikrája sem látszik rajta."

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

"A megbánás szikrája sem látszik rajta."

Monday 03 February 2020 02:26 PM UTC+00

A szomszéd azt mesélte, az asszony az utóbbi időben többször arra panaszkodott, hogy valakik feszegették az ajtaját. A riportban fiatalembernek nevezett cigánybűnöző lehúzta az ujjairól a három aranygyűrűjét, azokkal oldott kereket. Többször volt már büntetve az erőforrás, jelenleg is folyik eljárás ellene vagyon elleni bűncselekmény miatt.

A megbánás szikrája sem látszik rajta.

Hírdetés

https://embed.rtl.hu/embed/1494144


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - #momentum

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Photo - #momentum

Monday 03 February 2020 01:52 PM UTC+00
[unable to retrieve full-text content]

#momentum
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Az eleve nem lehet a nép barátja, akinek útban vannak az öntudatos, önazonosságukra büszke emberek, azaz maga a nemzet. Dehogy törődnek ezek szociális kérdésekkel, már mos

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A globális háttérhatalom látható intézményein keresztül, amibe beletartozik a fősodratú média, egy sor multinacionális vállalat s a politikum jelentős része (külön kiemelést érdemel az Egyesült Államokban működő Demokrata Párt valamint az Európai Unió intézményeinek nagy része) szabályos háborút vív a fehér keresztény heteroszexuális embertípus ellen. „Óvódás-érzékenyítés" a szexuális devianciákra, legalizált gyermekrablás a másként gondolkodókkal szemben, a fekete, „meleg" stb. büszkeség kultiválása és minden eszközzel való népszerűsítése, a fehér büszkeség rasszizmusként való megbélyegzése, gigantikus fehérellenes, másságpárti propaganda-nyomás, s ami nekünk, európaiaknak legjobban fáj: kontinensünk szervezett népességcseréje.A „pusztító világerőnek" megvannak a magyarországi segédcsapatai is, a Mi Hazánk mozgalmat és a Munkáspártot leszámítva a teljes ellenzék, beleértve az Orbán-gyűlölet és hatalomvágy által motivált Jakab Pétert frissen elnökké választó Jobbikot is. A kommunista korszak megannyi kártétel mellett annyi pozitív következménnyel járt, hogy térségünkben egyik oldalról az őshonos fehér, keresztény populáció van többségben, másik oldalról az emberek zöme megmaradt a józan paraszti ész talaján. (Bár az ifjúság globalista átprogramozása már javában zajlik, amit érezni lehet a világhálón, a választásokon és a formális sajtóban egyaránt.)Ennek köszönhető az, hogy amikor valaki megpróbál egy olyan szlogent, egy olyan propaganda-patront elsütni, ami az Egyesült Államokban már jó ideje napirenden van, a magyar társadalom azzal válaszol, hogy ezrek vonulnak az utcára. Niedermüller Péter a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció politikusa, a VII. kerület polgármestere „rémisztő képződményeknek" nevezte a fehér keresztény heteroszexuális férfiakat és nőket. Igen, így. Meg lehet hallgatni a felvétel bárhányszor – jómagam féltucatszor meghallgattam – magyarázhat Horn Gábor vagy Gyurcsány Ferenc bármit, a polgármester ezt mondta.Vélhetően egyszerre akarta tesztelni a magyar választóközönség tűrőképességét és tematizálni a közéletet.Bízzunk benne, hogy elszámította magát, s hazánkban egyelőre mi „rémisztő", fehér, heteroszexuális, keresztény, öntudatos, önazonosságukra büszke emberek vagyunk többségben.  S reméljük, hogy ez még évszázadokig így marad. A Niedermüller Péter-féle megélhetési hazaárulók
(Niedermüller EP-képviselőként számtalanszor lépett fel a magyar érdekek ellenében az elmúlt fél évtizedben) pedig remélhetőleg oda kerülnek, ahova anyapártjuk, az SZDSZ került 2010-ben: a politikai szemétdombra.

Borbély Zsolt Attila

Hírdetés

A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

Monday 03 February 2020 11:53 AM UTC+00
[unable to retrieve full-text content]

A magyar gyerekek diszkriminációja, tanulásuk és normális életvitelük ellehetetlenítése. Erőszak, terror, megfélemlítés a magyar iskolákban, nemcsak Gyöngyöspatán.Tanítsák - neveljék ezeket a nemzetlebontás bizniszében érdekelt libsik!!! #ötödikhadoszlop
Kimondták. Háborút folytatnak a magyarság ellen. Ez NEM ellenzék.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: New items

FB-RSS feed for Kiss Balázs
"Elfogadhatatlan a Becsület napi megemlékezések világnézeti-politikai alapon történt betiltása, ezért a rendÅ'rfÅ'kapitány leváltását követeli a belügyminisztertÅ'l a Mi Hazánk Mozgalom. Alább folytatódik a közleményük."
A Becsület napi megemlékezéseket betiltó rendÅ'rfÅ'kapitány leváltását követeli a Mi Hazánk

Elfogadhatatlan a Becsület napi megemlékezések világnézeti-politikai alapon történt betiltása, ezért a rendÅ'rfÅ'kapitány leváltását követeli a belügyminisztertÅ'l a Mi Hazánk Mozgalom. Alább folytatódik a közleményük.

Jogszerűtlenek és szakmaiatlanok Terdik Tamás budapesti rendÅ'rfÅ'kapitánynak azok a tiltó határozatai, melyeket azzal indokolt: „Az évek óta megtartott Becsület napi rendezvényekkel kapcsolatban megállapítható, hogy a megemlékezések szélsÅ'séges nézeteket valló csoportokhoz kötÅ'dnek.” A rendÅ'rség nem politizálhatna, de ez nyílt és ráadásul elfogult értelmezése egy politikai vetületű eseménynek, melyet a hatóság kizárólag a Zsidó Közösségi Fórum Szövetség magazinján keresztül hivatkozott balliberális Ungváry Krisztián történész egyoldalú álláspontjával próbál alátámasztani (itt olvasható a határozat â€" a szerk.), holott az általa kritizált M5-műsorszámban megszólalt történészek is vele ellentétes állásponton vannak, a rendÅ'rségi határozat rájuk azonban már nem hivatkozik, álláspontjukat nem mutatja be.

Hírdetés

Ungváry és a BRFK álláspontjával szemben a Honvédség szerint is hazájukat védÅ' hÅ'sként kell tekinteni a kitörésben részt vett magyar honvédekre, dr. Kovács Vilmos ezredes a Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokaként is így nyilatkozott.

ÉvrÅ'l évre több ezer honfitársunk vesz részt az amúgy több évtizedes túraszervezÅ'i múlttal rendelkezÅ' sportszervezetek által megrendezett kitörés teljesítménytúrákon. Ezeken számos honvéd is megjelenik civilben, pl. a tartalékos szolgálatom hivatásos parancsnoka is teljesítette tavaly. A Mi Hazánk Mozgalom buzdítja is szimpatizánsait a kitorestura.hu oldalon meghirdetett túrákon való részvételre, mely embert próbáló kihívás és egy egyéni áldozathozatalt megkövetelÅ', méltó megemlékezés az 1945-ös budai kitörésrÅ'l. Normális esetben az EU is meg kéne emlékezzen arról a magyar-német áldozathozatalról, melynek köszönhetÅ'en a szovjetek nem tudták egész Európát megszállni. Mártír hÅ'seink becsületbÅ'l, hűségbÅ'l, kitartásból, önfeláldozásból és hazaszeretetbÅ'l való példamutatásának elismeréséül február 11-ét a Becsület napjává kell nyilvánítsa az Országgyűlés elÅ'bb-utóbb, még ha erre irányuló javaslatomat 2013-ban le is szavazta a fideszes többség, ahogy egy történelmi filmmel is adós még a kormányzat â€" a pozsonyi csata és a Rongyos Gárda mellett â€" ebben a témában is.

Novák ElÅ'd,
a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a Honvédelmi Kabinet elnöke


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
https://nemzeti.net/pinteri-hizelges-a-zsido-reneszanszhoz-becsulet-napja-megemlekezeseket-tiltott-be-a-rendorseg-budapesten-15338359.html
Pintéri hízelgés a zsidó reneszánszhoz: Becsület Napja-megemlékezéseket tiltott be a rendÅ'rség Budapesten

Egy hét múlva, február 8-án, szombaton tartják Budapesten az európai nácik (a nemzetben gondolkodó fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nÅ'k egyezményes elnevezése a zsidó újságírásban â€" a szerk.) egyik legfontosabb nemzetközi találkozóját, a Becsület Napját, melyen a kontinens valamennyi szegletébÅ'l ideérkezÅ' szélsÅ'jobboldali társaságok emlékeznek meg a budapesti kitörésrÅ'l â€" írja serény bÅ'röndpakolás közben a Mérce nevű gettómédium.

Idén a pintéri rendÅ'rség a rendezvényt betiltotta, ráadásul kétszer is, ami elÅ'revetíti, hogy Budapest közigazgatási határain belül sehol sem fogják engedélyezni hasonló rendezvény megtartását.

Egyik alkalommal december 13-án próbáltak bejelenteni a Clark Ádám tér-Kapisztrán tér útvonalra egy vonulást a megemlékezés alkalmából, a második próbálkozásképp pedig Papp Tibor Károly a Kapisztrán térre, mindkettÅ't jövÅ' szombatra.

Az éles eszű rendÅ'rség mindkét esetben megállapította, hogy a rendezvényen a második világháborús kitörésrÅ'l szándékoznak megemlékezni a résztvevÅ'k, és hogy ennek apropóján "számítani lehet szélsÅ'séges nézeteket valló csoportok részvételére, és a beszédek, zenék, meg általánosságban a rendezvény alkalmas másokban félelemkeltésre, riadalom okozására".

Pappék már tavaly sem tarthattak közterületi megemlékezést, így akkor a Zsófia fÅ'hercegné nevű rendezvényhajón voltak kénytelenek összegyűlni a több európai nemzetbÅ'l kikerülÅ' megemlékezÅ'k.

Az eseményt a rendÅ'rség határozata is említi, közölve Papp hajón elmondott beszédét, melyben a német és magyar nép testvériségérÅ'l és Budapest-erÅ'd hÅ's védÅ'irÅ'l beszél, és nem hagyja ki a lehetÅ'séget a fehér faj és a fehér Európa éltetésére â€" fogja fejét az ezen halmazokon bizony kívül esÅ' Mérce.

Hírdetés

A hatóságot ezek fényében nem hatotta meg â€" fogalmaz a zsidó lap -, hogy Papp szerint voltaképpen a halottak elÅ'tt kívánják leróni tiszteletüket, a hÅ'sökre és az elesettekre kívánnak emlékezni.

Külön érdekesség, hogy a tiltó határozatban a rendÅ'rség a zsidó Kibic Magazin szemléjén keresztül hivatkozik Ungváry Krisztián 24.hu-n megjelent írására, melyben a többnyire holokausztozó történész kifejti, hogy a Várban rekedt német katonákat és magyar társaikat nehéz lenne Európát védÅ' hÅ'sként látni, tekintve, hogy akkor legfeljebb a náci birodalom maradványait védték.

"A szintén a kitörésre emlékezÅ' Kitörés Túrát azonban továbbra sem tiltották be a hatóságok, sÅ't a teljesítménytúra-szövetség elismeri hivatalos túraként, holott a résztvevÅ'k ruházatából, az útvonalból és az idÅ'pontból egyértelműen kiderül, hogy a náci szimpatizánsok programsorozatához tartozik" â€" fordul a következÅ' célpontja felé az ószövetségi lap.

Ahogy általában, idén is lesz antifasiszta tiltakozás â€" közli még a lényeget a Mérce.

Budapest ostroma stratégiai jelentÅ'ségű történelmi esemény volt, hiszen amennyiben a Vörös Hadsereg elfoglalja, úgy nyitva áll elÅ'tte az út Bécs, illetve a Reich fÅ'városa, Berlin irányába. Egy maroknyi hÅ's magyar és német katona pedig 53 napon keresztül tartóztatta fel a szovjetet.

1945. február 11-én, amikor a helyzet már tarthatatlan volt, és kifogytak minden tartalékból, a Várban rekedt körülbelül 44 ezer harcképes magyar és német katona megkísérelte a kitörést. A hÅ'sies vállalkozásban csaknem valamennyien odavesztek, mindössze néhány százan jutottak el a Pilisben húzódó német-magyar vonalakig.

Erre a hÅ'si eposzra emlékezn(é)ek évente a Budapestre látogató hazafiak, ha a 10 éve regnáló "nemzeti kormány" hagyná.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
"A megbánás szikrája sem látszik rajta."

A szomszéd azt mesélte, az asszony az utóbbi idÅ'ben többször arra panaszkodott, hogy valakik feszegették az ajtaját. A riportban fiatalembernek nevezett cigánybűnözÅ' lehúzta az ujjairól a három aranygyűrűjét, azokkal oldott kereket. Többször volt már büntetve az erÅ'forrás, jelenleg is folyik eljárás ellene vagyon elleni bűncselekmény miatt.

A megbánás szikrája sem látszik rajta.

Hírdetés

https://embed.rtl.hu/embed/1494144


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Amikor egyszer csak megemlítették, hogy talán az alsó harmadban fokozottan emelni kéne a nyugdíjakat, akkor az jött hogy "merazORbán elveszi a nyugdíjat"De így se jó, nyugdíjas fogyasztói kosár szerint a hivatalos rátánál több az infláció. Erre való volt a svájci indexálás, amit a 2011-es fideszes megszorításcsomag eltörölt.

A napokban kézbesítették az év eleji nyugdíjemelésrÅ'l szóló leveleket. Két nyugdíjas értesítÅ'jét hasonlította össze a 24.hu, mindketten az átlagnyugdíjnál kevesebbet kapnak. Mint látszik, egyikük havi

Hírdetés

Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Az eleve nem lehet a nép barátja, akinek útban vannak az öntudatos, önazonosságukra büszke emberek, azaz maga a nemzet. Dehogy törÅ'dnek ezek szociális kérdésekkel, már most se teljesítik ígéreteiket azok a különféle összellenzéki közöslistás egy központból vezérelt álfüggetlenek, akik Å'sszel önkormányzati választásokon nyertek

A globális háttérhatalom látható intézményein keresztül, amibe beletartozik a fÅ'sodratú média, egy sor multinacionális vállalat s a politikum jelentÅ's része (külön kiemelést érdemel az Egyesült Államokban működÅ' Demokrata Párt valamint az Európai Unió intézményeinek nagy része) szabályos háborút vív a fehér keresztény heteroszexuális embertípus ellen. „Ã"vódás-érzékenyítés” a szexuális devianciákra, legalizált gyermekrablás a másként gondolkodókkal szemben, a fekete, „meleg” stb. büszkeség kultiválása és minden eszközzel való népszerűsítése, a fehér büszkeség rasszizmusként való megbélyegzése, gigantikus fehérellenes, másságpárti propaganda-nyomás, s ami nekünk, európaiaknak legjobban fáj: kontinensünk szervezett népességcseréje.A „pusztító világerÅ'nek” megvannak a magyarországi segédcsapatai is, a Mi Hazánk mozgalmat és a Munkáspártot leszámítva a teljes ellenzék, beleértve az Orbán-gyűlölet és hatalomvágy által motivált Jakab Pétert frissen elnökké választó Jobbikot is. A kommunista korszak megannyi kártétel mellett annyi pozitív következménnyel járt, hogy térségünkben egyik oldalról az Å'shonos fehér, keresztény populáció van többségben, másik oldalról az emberek zöme megmaradt a józan paraszti ész talaján. (Bár az ifjúság globalista átprogramozása már javában zajlik, amit érezni lehet a világhálón, a választásokon és a formális sajtóban egyaránt.)Ennek köszönhetÅ' az, hogy amikor valaki megpróbál egy olyan szlogent, egy olyan propaganda-patront elsütni, ami az Egyesült Államokban már jó ideje napirenden van, a magyar társadalom azzal válaszol, hogy ezrek vonulnak az utcára. Niedermüller Péter a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció politikusa, a VII. kerület polgármestere „rémisztÅ' képzÅ'dményeknek” nevezte a fehér keresztény heteroszexuális férfiakat és nÅ'ket. Igen, így. Meg lehet hallgatni a felvétel bárhányszor â€" jómagam féltucatszor meghallgattam â€" magyarázhat Horn Gábor vagy Gyurcsány Ferenc bármit, a polgármester ezt mondta.VélhetÅ'en egyszerre akarta tesztelni a magyar választóközönség tűrÅ'képességét és tematizálni a közéletet.Bízzunk benne, hogy elszámította magát, s hazánkban egyelÅ're mi „rémisztÅ'”, fehér, heteroszexuális, keresztény, öntudatos, önazonosságukra büszke emberek vagyunk többségben.  S reméljük, hogy ez még évszázadokig így marad. A Niedermüller Péter-féle megélhetési hazaárulók
(Niedermüller EP-képviselÅ'ként számtalanszor lépett fel a magyar érdekek ellenében az elmúlt fél évtizedben) pedig remélhetÅ'leg oda kerülnek, ahova anyapártjuk, az SZDSZ került 2010-ben: a politikai szemétdombra.

Borbély Zsolt Attila

Hírdetés

A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Photo - "Bizonyára vannak olyan olvasók, akik angol nyelvű honlapokon már találkoztak ezzel a félszóval: „Burgers?” (Hamburgereket?).Ez a félszó az alábbi karikatúra csattanójából ered" https://nemzeti.net/kfc-propaganda-sarmos-neger-ferfi-ot-valaszto-feher-no-hoppon-maradt-pipogya-feher-ferfi-15339540.html

"Bizonyára vannak olyan olvasók, akik angol nyelvű honlapokon már találkoztak ezzel a félszóval: „Burgers?” (Hamburgereket?).Ez a félszó az alábbi karikatúra csattanójából ered"

https://nemzeti.net/kfc-propaganda-sarmos-neger-ferfi-ot-va…


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Photo - #momentum
[unable to retrieve full-text content]

#momentum
Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
MitÅ'l független? Érdekhálózattól, nemzetközi zs pénzhatalomtól egészen biztosan NEM.Nyitva áll és állt elÅ'tte a CEU vörösdiplomás káderképzÅ' agymosoda, a Helsinki soros lobbi, és a Hvg ballibpropagandista média. "Börtönbüntetésre ítélt bűnözÅ'knek megítélt kártérítések címén több mint félmilliárd forintot keresett, és ezzel a börtönbiznisz nyerteseinek rangsorában a negyedik helyet szerezte meg Fahidi Gergely. Önéletrajza alapján Soros György budapesti egyetemén, a CEU-n folytatott posztgraduális tanulmányokat, régebben pedig együttműködött az amerikai milliárdos egyik legismertebb hazai szervezetével, a Magyar Helsinki Bizottsággal."

Több mint félmilliárd forinttal részesedett a bűnözÅ'knek ítélt kártérítési pénzekbÅ'l Fahidi Gergely ügyvéd. Fahidi Gergely saját Facebook-oldalának tanúsága szerint Soros egyetemén, a CEU-n végzett, dolgozott a Soros-szervezet Helsinki Bizottságnak, és írt a Soroshoz szintén köthetÅ' balliberális hvg-nek. Egy olvasó hívta fel az Origo figyelmét arra, hogy miután a kormány megálljt parancsolt a börtönbiznisznek, Fahidi a Facebookon támadt a kormányra.

2020. február 3. 12:09

Börtönbüntetésre ítélt bűnözÅ'knek megítélt kártérítések címén több mint félmilliárd forintot keresett, és ezzel a börtönbiznisz nyerteseinek rangsorában a negyedik helyet szerezte meg Fahidi Gergely. Önéletrajza alapján Soros György budapesti egyetemén, a CEU-n folytatott posztgraduális tanulmányokat, régebben pedig együttműködött az amerikai milliárdos egyik legismertebb hazai szervezetével, a Magyar Helsinki Bizottsággal.

Még 2018-ban írt egy véleménycikket a balliberális hvg-nek, amiben „ellustult fotel-forradalmárként„ jellemezte saját magát. Irományában az ellenzéki képviselÅ'k MTVA-s botrányát, és az azt követÅ' rendÅ'ri intézkedést érintette: a hatóságok beavatkozását az 1944-ben történt zsidóüldözésekhez, illetve a megszálló nácik ténykedéséhez hasonlította. ”A magyar rendÅ'rség ugyanúgy nem védte az erÅ'szaknak kitett képviselÅ'ket 2018-ban, ahogyan 1944-ben„ â€" közölte. Ezt nyugodtan nevezhetjük a náci bűnök relativizálásának is.

Elmondása szerint annyira felkavarták a történtek, hogy saját maga telefonált be „a 112-re, jelezve, hogy országgyűlési képviselÅ'kkel szemben erÅ'szakot alkalmaznak”. A jogállamhoz és az ártatlanok meghurcolásához fűzÅ'dÅ' viszonyáról sokat elmond, hogy 2010-ben a hvg-ben írt cikkében az ellen tiltakozott, hogy az Orbán-kormány egy semmisségi törvénnyel eltörölte azoknak a büntetéseit, akiket a 2006-os gyurcsányista rendÅ'rterror után csak az ügyben nem elfogulatlan rendÅ'rök tanúvallomásai alapján ítéltek el â€" írja az Origo.

A közösségi oldala alapján Fahidi Gergely most amiatt háborog, mert a kormány megszüntette a számára rendkívül jövedelmezÅ' börtönbizniszt.

Origo


Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads