2018. április 21., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Ahonnét fizetik őket, onnan függetlenek a sorosokért tüntető civilek.

http://bircahang.org/soros-zsoldosai/

Nem pártfüggetlenek ezek, ugyanúgy ugyan

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Ahonnét fizetik őket, onnan függetlenek a sorosokért tüntető civilek.

http://bircahang.org/soros-zsoldosai/

Nem pártfüggetlenek ezek, ugyanúgy ugyanazt a liberalizmust képviselik amiért azok az antimagyar "ellenzéki" pártok egyáltalán léteznek. Pártot fenntartani, szervezkedni, utazgatni az mind pénzbe kerül, azokat valakik valahonnan finanszírozzák.

Nyilván érdek nélkül, mi? Hogy ezek a libsik tényleg ennyire hülyének nézik a jónépet?

+ amúgy is a ballibzöld pártok körül legyeskedő különféle tanácsadók, médiások és álcivilek, valahonnét fizetett aktivisták.

Akik a közéletben egyszerre mozdulnak, egymás médiáit ihasználják, és ugyanazok a céljaik, azoknak egy a gazdájuk is.

Bayer Zsolt a tüntetésekről – Ugyanaz a kép

Kering egy fotópár a neten

2018.04.21, 08:52

Kering egy fotópár a neten: az egyiken a 2006-os zavargások, a könnygázban úszó város, erőszak és brutalitás, a másikon a mostani választás utáni tüntetés, béke, nyugalom, csend, madárcsicsergés, magasba emelt, világító telefonok („aki éhezik, emelje magasba az okostelefonját!"). Értsd: akkor az erőszakos szörnyetegek lángba borították a várost, bezzeg most, a báránykák… A valóság azonban az, hogy ugyanazt a képet nézzük.

Emlékezzünk csak!

2006-ban elhangzik Gyurcsány őszödi beszéde, és spontán tiltakozás kezdődik a Parlament előtt. Aztán jön Toroczkai László és a tévé székháza elé viszi a tömeg egy részét, majd az a tömeg megtámadja a székházat, a székházat védő rendőröket, majd fel is gyújtják a parkoló autókat, s végül betörnek az épületbe.

A székház bejáratát fegyvertelen, védőfelszerelés nélküli rendőrök „védik", az ő életük egész idő alatt veszélyben van, többen súlyos sérüléseket szenvednek, amikor a tömeg flaszter- és betondarabokkal kezdi dobálni őket.

Ott voltam, soha nem fogom elfelejteni: eközben a székház háta mögött, a Nádor és Zoltán utca sarkán talpig beöltözött rebiszesek ácsorogtak, és a parancsnokuk valakinek ezt üvöltötte a telefonba: „Nem érdekel, mi a parancs, én most odamegyek, és kimentem az embereket!" Mint tudjuk, Gyurcsány személyesen osztogatta utasításait a rendőri vezetőknek azon az éjszakán, és a rebiszesek végül nem mentették ki az életveszélyben lévő rendőröket a székház bejáratától.

Kinek volt az érdeke ez az egész? Gyurcsánynak, aki arra várt, hogy meghaljon egy rendőr, hiszen attól kezdve nem az ő beszédéről lett volna szó, hanem a rendőrgyilkos csőcselékről. Miképpen a tévé felgyújtása és feldúlása is neki jött kapóra. S mindezt kinek köszönhette? Toroczkainak. S mi lett a vége?

Az, hogy később az azonosító szám nélküli, állattá vált rendőrök a Fidesz nagygyűléséről békésen hazafelé tartó tömeget verték félholtra, kisgyerekes anyukákat, fiatal apukákat, nagypapákat és nagymamákat, olimpiai bajnokot és jezsuita szerzetest, nekik törték kezüket-lábukat, lőtték ki a szemüket, kardlapozták őket lovasroham keretében, és őket ítélték el futószalagon bírói talárba öltözött gazemberek.

Őket, nem Toroczkaiékat. Toroczkaiék viszont nagy genezist építettek a történtekre, mondván, igazából ők ott születtek meg, a gyurcsányi erőszak könnygázfelhőjében – amely erőszak és könnygázfelhő nem lehetett volna, ha előzőleg Toroczkaiék nem borítják lángba a tévé székházát, és nem támadják meg a Gyurcsány által direkt fegyvertelenül hagyott rendőröket.

Ez látható az első fényképen, persze ha valaki lát, nem csak néz.

S mi is látható a második képen? Hát az, ahogy Gyurcsány, Vona és Toroczkai együtt tüntet a választás után hat nappal a kormány és a Fidesz ellen.

Akik állítólag a gyurcsányi erőszak füstjében és lángjában születtek és kovácsolódtak össze igazi közösséggé, „radikális magyarokká", azok most Gyurcsánnyal összefogva hisztériáznak és beszélnek összevissza minden hülyeséget és hazugságot, pusztán azért, mert 1,8 millióval kevesebb ember szavazott rájuk, mint a Fideszre és Orbánra.

Láttunk már ilyet is. A rendszerváltás hajnalán egy SZDSZ nevű formáció, amikor az emberek nem őket szavazták be a hatalomba az első szabad választáson, úgy döntött, hogy elárulva mindent és mindenkit, kiereszti a politikai karanténból a kommunista utódpártot, és a Charta mozgalom keretében egyszer csak együtt tüntetett az első szabadon választott kormány ellen az SZDSZ teljes vezérkara – Berecz Jánossal!

Mert éppen „barna eső" esett… Most pedig a „barna eső" tüntet Gyurcsánnyal, és megint a polgári közép ellen. Hiszen nincs új a nap alatt. Ez van a második képen. A szereplők is ugyanazok. Hiszen teljesen mindegy, hogy aktuálisan melyiknek mi a neve.

Tudjuk, még a nevük se az, amit az őseiktől kaptak.

(Bayer Zsolt, magyaridok.hu

http://mindenszo.hu/bayer-zsolt-a-tuntetesekrol-ugyanaz-a-kep/

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz

2018.04.20, 21:41

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz. A szoci szervezőapparátus által lebonyolított és a Soros-hálózat által finanszírozott tüntikézés sztárja az a függetlennek hazudott Márki-Zay Péter lesz, aki valójában sok minden, csak nem független. Úgy látszik, már Sorosnak is elege van a magyar balliberális ellenzéki pártokból.

Tisztán látszik már, hogy a bukott ellenzéki pártok politikai alkalmatlanságát kihasználva Soros György magyarországi hálózata a politikai hatalom megszerzése érdekében most éppen egy álcivil ellenzéki tüntetéssorozat megszervezésébe kezdett bele. Úgy, ahogy van, az egész értelmetlen – de ez szemmel láthatóan egyáltalán nem gond azoknak, akiket csak a zavarkeltés érdekel.

Miért tüntikéznek akkor mégis a nagyrészt vezetők nélkül maradt balliberális kisebbség legharcosabb tagjai? Hát azért, mert kudarcot vallott a teljes ellenzékre ráerőltetett választási összefogás, együtt és külön is becsődöltek a ballib ellenzéki pártok, lyukra futott a Jobbik baloldalra való átfordítása. Bekövetkezett a teljes összeomlás az ellenzéki pártoknál. Mivel pedig Soros Györgynek továbbra is az útjában áll Magyarország a migrációt elutasító álláspontja miatt, ezért a globális léptékben is tevékenykedő amerikai milliárdos a jövőben is mindent megtesz azért, hogy megbuktassa a választással hatalomra került magyar kormányt.

A 2018-as választáson nemcsak a ballib ellenzéki pártok szerepeltek le Soros előtt, hanem még az általa fizetett álcivilek is. Gulyás Márton csak egy néhány fős hajléktalanokból álló kommandót tudott akcióztatni a nevetségessé vált "polgári engedetlenségi" performanszaihoz. Ráadásul még a momentumos gyerekek is – önkéntes aktivisták híján – nagyrészt béraktivistákkal csinálták végig a választási kampányt.

Nincs tehát olyan aktivista- és tömegbázis Magyarországon, amely Soros tényleges és lényegi céljaiért hajlandó lenne utcára vonulni vagy bármilyen érdemleges politikai aktivitást folytatni.

Az ellenzék árván maradt hívei viszont kapóra jönnek Sorosnak a céljai megvalósítása érdekében. Őket tervezi a tüntetéseken keresztül becsatornázni saját maga alá az amerikai milliárdos. De úgy, hogy a szerepvállalása a tüntetésekkel összefüggésben mindvégig titok maradjon.

Nem volt és nincs könnyű dolga a világszerte színes forradalmakat kirobbantó, és azokat aztán kormánydöntésekig elvivő Soros-hálózatnak Magyarországon. A hálózat irányítóinak nem maradt más választása, mint folytatni a feszültségkeltést, a békétlenség szítását, hátha végül mégis kialakulhat még belőle valami haszon Soros számára. De az új kormánydöntő forgatókönyvekhez szemlátomást a háttérből még új szereplőket keresnek. Egy ilyet pedig már találtak is.

Ő Márki-Zay Péter, aki ennek megfelelően beszédet mond majd a szombat estére meghirdetett legújabb ellenzékváltó tüntetésen. Ő az új Karácsony Gergely meg Gulyás Márton egy személyben. Sorosék abban bíznak, hogy a függetlennek hazudott Márki-Zay országos politikai szintre való felépítésével létrehozhatják az egységes ellenzéket.

Pedig ez lehetetlen, hiszen ez nem egyszerűen a pártok vezetőinek vagy a pártoknak a leváltását, lecserélését jelentené, hanem gyakorlatilag az összesnek a megszüntetését is. Ez pedig lehetetlen, mert értelmetlen. Pártok nélkül nem lehet egy plurális demokráciát működtetni.

Márki-Zay Péterről pedig nincs élő ember Magyarországon, aki azt gondolná, hogy független jelölt. Hiszen az állítólagos független jobboldaliról kiderült, hogy a megválasztása másnapján már Botka Lászlóhoz rohant a szegedi MSZP-irodába, utána nem sokkal pedig kinevezte a saját kabinetfőnökének Horn Gyula hajdani kabinetvezetőjét.

A nagy ellenzékváltó tüntetés civil jellege pedig a születése pillanatától kezdve arra a hazugságra épül, miszerint – az MSZP-s Gulyás Balázs főszervező állítása alapján – a tüntetés szervezésének többmilliós költségeit magánszemélyek adományai fedezik (állítólag). Ez legalább annyira reális, mint az, hogy a Momentumba a választási vereség után naponta 1000 ember jelentkezett új tagnak.

Mi várható akkor ezek alapján a második nagy ellenzéki (ellenzékváltó) tüntetéstől? Nagyjából semmi, illetve legfőképpen az, hogy az április 21-ei, és minden utána következő újabb "nagy ellenzéki" tüntetésen is egyre kevesebben lesznek majd a demonstrálók.

Miért ellenzékváltó tüntetés a szombati demonstráció? Azért, mert az ellenzéki pártok vezetői nélkül megtartott kormányváltó tüntetést nem lehet másként értékelni, mint egy olyan demonstrációt, ami valójában az ellenzéki pártok és vezetőik ellen szerveztek meg.

Vincze Viktor Attila, 888.hu

http://mindenszo.hu/szombaton-ujabb-ellenzekvalto-tuntetes-lesz/
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Feltétlen eu párti rosszabbik párt visszahívná Brüsszelből, pedig minket képvisel !!!!
A nemzeti érdekeinket. Ja, a libsik szerint nemzet nincs. Sőt, ők sincsenek.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Feltétlen eu párti rosszabbik párt visszahívná Brüsszelből, pedig minket képvisel !!!!
A nemzeti érdekeinket. Ja, a libsik szerint nemzet nincs. Sőt, ők sincsenek.



Ne hagyjuk destabilizálni Magyarországot az EU és Sorosék által - Nálunk nem csinálhatnak Majdan teret, Ukrajnát! - Morvai felhívása (Videóval)

Morvai Krisztina - Az Európai Parlament független képviselője
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék már.

Az index44424 stb meg nem független, hanem ők is az ellenség ellenzék részei.

Korábban a jobbik nekik így szélsőséges volt, meg úgy be kell tiltani.

A meglévő néppártot Fidesz-KDNP-nek hívják. Azt továbbra is nácifasisztázzák ezek a szennyoldali média felületek.

A jobbikot immár NEM.

Tehát a jobbik igazából sokkal liberálisabb, mind a Fidesz.

Ami az érdekük, azt cselekszik A többi mind félrevezetés, az is hogy KÜLÖN léteznek egyáltalán a múlt szom,bati összefosásban résztvevő sorosellenzéki pártok. Hiszen látni őket együtt mozdulni.

Ennyi ma az ellenzék. Nincs út visszafelé innét már, se álzöld kulturálmarxistáknak, se ballibzöldnek, se a kilóra megvett jobbiknak.

Az összellenzéki összeborulásban sok sok ellentmondás mind a teljes hiteltelenséget, szavahighetetlenséget mutatja

ÉS azt, hogy ezeknek a bérenc férgeknek ugyanazok a nemzetközi megbízóik.

Azért mozdul egyszerre a ballibik és a szarabbik.

https://magyaridok.hu/velemeny/egyutt-a-liberalis-es-a-turultetkos-3005257/

2018. április 19. csütörtök 09:20

Együtt a liberális és a turultetkós

Az ellenzék borzalmas lelkiállapotáról mindent elmond, hogy szerintük ők a többség

Apáti Bence

A Fidesz–KDNP-re több mint 2,8 millió ember szavazott. Többen, mint az összes ellenzéki pártra együttvéve. A választópolgárok több mint a fele a kormánypártokat támogatta a szavazatával. A rendszerváltás óta nem fordult elő ilyen, hogy a kormányzópártra ilyen bődületesen sokan szavaztak volna.

Ehhez képest múlt szombat késő délután megindultak a tüntetők az operaház elől, és azt skandálták, hogy „mi vagyunk a többség". Egyébként az egész tüntetés címe is ez volt. „Mi vagyunk a többség!" Az ellenzékről mindent elmond, hogy egy hazugságot tűztek a zászlójukra.

Ugyanis nem ők a többség.

Ők a kisebbség. Nagyon sokfelől meg lehetne közelíteni, miért nem igaz az az állításuk, hogy ők lennének a többség, de elég csak a választás végső eredményét jelző számokra nézni. A dühös és felhergelt tömegben menetelő emberek viszont dacosan, a valósággal a legkevésbé sem törődve, ökölbe szorult kézzel skandálták, hogy ők a többség, és hogy szerintük diktatúra van, valamint azt is hozzátették, hogy demokráciát akarnak, de akadtak olyan megfejtések is, hogy azért nyert a Fidesz, mert az emberek félnek.

Ennek némileg ellentmond az, hogy mind a tüntetők, mind a szónokok számos alkalommal elmondták, ők bizony nem félnek, ahogy azt is, hogy ebben a „diktatúrában" nyugodtan lehet a miniszterelnök agyonlövésével és a fideszesek felakasztásával fenyegetőzni.

Pedig a demokrácia bizony így működik. Az emberek elmennek szavazni, és amelyik párt a legtöbb szavazatot kapja, az nyeri a választást, majd alakíthat kormányt.

A demokrácia ünneplése történt április 8-án. Hatalmas részvétel mellett zajlott a 2018-as választás. És az emberek a kormánypártot akarták. Harmadszorra is. A lehető legdemokratikusan módon megválasztott Fidesz–KDNP-t. Ez persze tudjuk, hogy nem szokott tetszeni a ballibeknek.

Ilyen esetekben a baloldali, liberális szavazók mindig mérgesek lesznek és felháborodottan konstatálják, hogy Magyarország sorsába olyan emberek is beleszólhatnak, akik nem a nagykörút vonzáskörzetében élnek. Szerintük a körúton túl élők mind buták, agymosottak és teljesen abszurd dolognak tartják, hogy ezeknek az embereknek is éppúgy egy szavazatuk van, mint nekik.

Ilyenkor a ballibek nekiállnak vidékizni és a romkocsmák félhomályában arról pusmogni, hogy az egy lehetetlen állapot, hogy olyan emberek is szavazhassanak, akik a 444.hu-n és az Indexen kívül mást is olvasnak.

Titkos Facebook-csoportokban lamentálnak arról, hogy egy vidéki ember ne dönthessen az ő sorsukról, majd kiposztolják a Facebookra, hogy ők nem akarnak olyan országban élni, ahol egy vidéki paraszt döntheti el, ki fogja az országot irányítani újabb négy évig. A demokrácia első és legfontosabb szabálya nem tetszik nekik.

Az, hogy mindenki szavazata ugyanannyit ér. A leggusztustalanabb SZDSZ-es elitista időket idézve háborog a belpesti liberális értelmiség, hogy az agyatlan és agymosott fideszesek a Fideszre szavazva a jelenlegi kormányt tartották hatalmon. Majd ugyanezek a demokrácia szabályai ellen agitálók kimennek tüntetni, és azt óbégatják, hogy „demokráciát!". Hogy nem sül le a bőr a képükről. Teljesen nyíltan és egyértelműen hitet tesznek egy demokráciaellenes ideológia mellett, amelyben szerintük vannak olyan emberek, akiknek igazából nem szabadna szavazati jogot adni, hisz amilyen buta, vidéki suttyók, nem átallanak az Index és a HVG mellett esetleg Origót és Magyar Időket olvasni, majd a Fideszre szavazni.

Ezek az emberek követelnek demokráciát. Ezek az emberek, akik pár éve még náci zászlónak titulálták az árpádsávos lobogót, de most együtt vonultak a bomberdzsekis árpádsávos/turulos felvarrós, bakancsos jobbikosokkal. Mert ugye az ördöggel is össze kell fogni, mormolják dacosan maguk elé. A nácikkal is össze kell fogni. Az persze nem zavarja a zavartan magában mormogó hibbant libsit, hogy Churchill Sztálinnal fogott össze a nácik ellen.

Mert az oktatás-egészségügy, biztatja ilyenkor magát a libsi. Meg a Semjén vadászik. Meg elég volt a gyűlöletből. Mondja öklét rázva, habzó szájjal, gyűlölettől elvakult arccal. És persze ezeket már régen fel kellett volna akasztani, teszi hozzá gyorsan. Meg azokat is, akik rájuk szavaztak.

A gyűlöletpropaganda ellen menetel, de előtte a Facebookon megosztja, hogy ezek mind lógni fognak, és milyen előremutató is az a történet, ami arról szól, miként ölték és majd ették meg egy alkalommal a holland miniszterelnököt. Szerinte választási csalással lett kétharmados győzelme a Fidesznek, de az egy csöppet sem zavarja, hogy az őt kérdező indexes/444-es liberális tengely már napokkal ezelőtt megírta, hogy nem csalással nyert a Fidesz. Gesztikulálva ismételgeti, hogy biztosan csaltak, miközben pont elhaladnak a tömegben mellette azok ellenzéki pártvezérek, akik elismerték a választási vereséget, és azt is, hogy nem volt csalás.

A libsit ez nem érdekli. Szerinte nyomorog az ország, majd előveszi a 200 ezer forintos okostelefonját, és azzal világítva tiltakozik a nyomor ellen. Hernádi Juditnak és Gálvölgyi Jánosnak ujjong az árpádsávos zászló alatt vonuló kopasz, miközben a Heti Hetesben nem volt olyan rész, amiben ne rettegett volna a művésznő és a művész úr az árpádsávos lobogó alatt menetelő bakancsos nácik miatt. És most egymást ünneplik. A rettegők és a csattogó bakancsosok.

Mer' a Zorbán. Meg mert „ezek" szétlopták az országot. Meg tönkretették az oktatás-egészségügyet. Az nem zavarja, hogy a gazdaság szárnyal, hogy sorra újítják fel a kórházakat, hogy minden területen nőttek a bérek, és hogy fejlődik az ország. Persze, hogy nem, mert a turultetkós esténként bekapcsolja Kálmán Olgát, akiről brit tudósok már több alkalommal bebizonyították, hogy még nem volt olyan beszélgetése, amiben ne mondta volna ki legalább ötször: oktatás-egészségügy.

Annak a Kálmán Olgának hisz, akinek minden náciveszélytől rettegő nyílt levélben bérelt helye volt. Hernádi Judit és Gálvölgyi János mellett. Ez nem zavarja most se Olgát, se a turultetkóst. Az sem, hogy akiknek most ujjong, és akiknek hisz, azok aláírásokat gyűjtöttek a XII. kerületi turulszobor ellen is.

Az ellen, amit magára varratott. Mert most mindent félre kell tenni, mer a zorbán. Össze kell fogni, mert ezek szétlopták az országot. Olvasta az Alfahíren. A Jobbik hivatalos lapjában. Amit a Jobbik több száz millióval támogat, és aminek a főszerkesztője Magvasi Adrián Jobbik-párttag, és aki itt a XIII. kerületben indult el majd bukott hatalmasat a Jobbik színeiben.

Független sajtót követelve prostisrácoskodik, majd azzal érvel, amit az Alfahír nevű Jobbik-propagandában olvasott. Együtt mentel a libsi azzal a nagydarab Jobbik-pólóssal, aki először a sorfalban álló rendőrt kurvázza le, majd a helyére állított férfi kollégáját kancigányozza. Egy szava sincs a libsinek, pedig nap mint nap posztol a Facebookon a patriarchális, a nőket elnyomó és tárgyiasító macsó kultúra ellen, majd arról is, hogy a rasszizmus és a gyűlölet rossz.

De most néma csendben nézi, ahogy a jobbikos kurvázik és cigányozik. Mer' a zorbán. Meg az oktatás-egészségügy. Megy a tömegben a libsi, és arról beszélget a turultetkóssal, hogy a csúnya Fidesz dehumanizál, majd a Kossuth térre érvén eksztázisban csápol a varangykirályról éneklő rasztafárinak.

Vonul az árpádsávos zászló alatt a jobbikos, és annak tapsol, hogy a kivetítőn beszélő művész a migráció mellett érvel. Tapsol a rovásírásos annak is, hogy nem a Himnusszal, nem a Szózattal, hanem az Európai Unió himnuszával, az Örömódával zárják a szervezők a tüntit.

Rendőrállamról, félelemről és diktatúráról beszélget az árpádsávos lobogó árnyékában vonuló libsi, de azt elfelejti, hogy a rendőrök most nem viselnek símaszkot, viszont van rajtuk azonosítójel, és ellentétben 2006-tal, nem vernek répára minden hatalom ellen demonstrálót, hanem birkatürelemmel, derűsen mosolyogva vigyázzák a rendet.

Vonul a libsi és fogadkozik, hogy jövő héten is ki fog menni tüntetni a demokráciáért, de 2006-ban még nyűgösen és kioktatóan posztolta, hogy a Fidesz az utcára viszi a politikát, és hogy húgyszag van a Kossuth téren.

Fel volt háborodva a buta libsi, hogy árpádsávos zászlók alatt tüntettek 2006-ban a Kossuth terén. Szerinte az árpádsávos zászló náci jelkép. Akkor még azt mondta, hogy ez alatt a zászló alatt vitték el a zsidókat a nácik, és, hogy akik ilyen lobogókat visznek magukkal, azokat mindenhonnan ki kell rekeszteni. Hiszen nácik. És most menetel a libsi az árpádsávos, turultetkóssal. Demokráciát követel, de nem akarja, hogy a vidék is szavazhasson.

Ez ma az ellenzék.

A szerző táncművész, publicista
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék már.

Az index44424 stb meg nem független, hanem ők is az ellenség ellenzék részei.

Korábban a jobbik nekik így szélsőséges volt, meg úgy be kell tiltani.

A meglévő néppártot Fidesz-KDNP-nek hívják. Azt továbbra is nácifasisztázzák ezek a szennyoldali média felületek.

A jobbikot immár NEM.

Tehát a jobbik igazából sokkal liberálisabb, mind a Fidesz.

Ami az érdekük, azt cselekszik A többi mind félrevezetés, az is hogy KÜLÖN léteznek egyáltalán a múlt szom,bati összefosásban résztvevő sorosellenzéki pártok. Hiszen látni őket együtt mozdulni.

Ennyi ma az ellenzék. Nincs út visszafelé innét már, se álzöld kulturálmarxistáknak, se ballibzöldnek, se a kilóra megvett jobbiknak.

Az összellenzéki összeborulásban sok sok ellentmondás mind a teljes hiteltelenséget, szavahighetetlenséget mutatja

ÉS azt, hogy ezeknek a bérenc férgeknek ugyanazok a nemzetközi megbízóik.

Azért mozdul egyszerre a ballibik és a szarabbik.

https://magyaridok.hu/velemeny/egyutt-a-liberalis-es-a-turultetkos-3005257/

2018. április 19. csütörtök 09:20

Együtt a liberális és a turultetkós

Az ellenzék borzalmas lelkiállapotáról mindent elmond, hogy szerintük ők a többség

Apáti Bence

A Fidesz–KDNP-re több mint 2,8 millió ember szavazott. Többen, mint az összes ellenzéki pártra együttvéve. A választópolgárok több mint a fele a kormánypártokat támogatta a szavazatával. A rendszerváltás óta nem fordult elő ilyen, hogy a kormányzópártra ilyen bődületesen sokan szavaztak volna.

Ehhez képest múlt szombat késő délután megindultak a tüntetők az operaház elől, és azt skandálták, hogy „mi vagyunk a többség". Egyébként az egész tüntetés címe is ez volt. „Mi vagyunk a többség!" Az ellenzékről mindent elmond, hogy egy hazugságot tűztek a zászlójukra.

Ugyanis nem ők a többség.

Ők a kisebbség. Nagyon sokfelől meg lehetne közelíteni, miért nem igaz az az állításuk, hogy ők lennének a többség, de elég csak a választás végső eredményét jelző számokra nézni. A dühös és felhergelt tömegben menetelő emberek viszont dacosan, a valósággal a legkevésbé sem törődve, ökölbe szorult kézzel skandálták, hogy ők a többség, és hogy szerintük diktatúra van, valamint azt is hozzátették, hogy demokráciát akarnak, de akadtak olyan megfejtések is, hogy azért nyert a Fidesz, mert az emberek félnek.

Ennek némileg ellentmond az, hogy mind a tüntetők, mind a szónokok számos alkalommal elmondták, ők bizony nem félnek, ahogy azt is, hogy ebben a „diktatúrában" nyugodtan lehet a miniszterelnök agyonlövésével és a fideszesek felakasztásával fenyegetőzni.

Pedig a demokrácia bizony így működik. Az emberek elmennek szavazni, és amelyik párt a legtöbb szavazatot kapja, az nyeri a választást, majd alakíthat kormányt.

A demokrácia ünneplése történt április 8-án. Hatalmas részvétel mellett zajlott a 2018-as választás. És az emberek a kormánypártot akarták. Harmadszorra is. A lehető legdemokratikusan módon megválasztott Fidesz–KDNP-t. Ez persze tudjuk, hogy nem szokott tetszeni a ballibeknek.

Ilyen esetekben a baloldali, liberális szavazók mindig mérgesek lesznek és felháborodottan konstatálják, hogy Magyarország sorsába olyan emberek is beleszólhatnak, akik nem a nagykörút vonzáskörzetében élnek. Szerintük a körúton túl élők mind buták, agymosottak és teljesen abszurd dolognak tartják, hogy ezeknek az embereknek is éppúgy egy szavazatuk van, mint nekik.

Ilyenkor a ballibek nekiállnak vidékizni és a romkocsmák félhomályában arról pusmogni, hogy az egy lehetetlen állapot, hogy olyan emberek is szavazhassanak, akik a 444.hu-n és az Indexen kívül mást is olvasnak.

Titkos Facebook-csoportokban lamentálnak arról, hogy egy vidéki ember ne dönthessen az ő sorsukról, majd kiposztolják a Facebookra, hogy ők nem akarnak olyan országban élni, ahol egy vidéki paraszt döntheti el, ki fogja az országot irányítani újabb négy évig. A demokrácia első és legfontosabb szabálya nem tetszik nekik.

Az, hogy mindenki szavazata ugyanannyit ér. A leggusztustalanabb SZDSZ-es elitista időket idézve háborog a belpesti liberális értelmiség, hogy az agyatlan és agymosott fideszesek a Fideszre szavazva a jelenlegi kormányt tartották hatalmon. Majd ugyanezek a demokrácia szabályai ellen agitálók kimennek tüntetni, és azt óbégatják, hogy „demokráciát!". Hogy nem sül le a bőr a képükről. Teljesen nyíltan és egyértelműen hitet tesznek egy demokráciaellenes ideológia mellett, amelyben szerintük vannak olyan emberek, akiknek igazából nem szabadna szavazati jogot adni, hisz amilyen buta, vidéki suttyók, nem átallanak az Index és a HVG mellett esetleg Origót és Magyar Időket olvasni, majd a Fideszre szavazni.

Ezek az emberek követelnek demokráciát. Ezek az emberek, akik pár éve még náci zászlónak titulálták az árpádsávos lobogót, de most együtt vonultak a bomberdzsekis árpádsávos/turulos felvarrós, bakancsos jobbikosokkal. Mert ugye az ördöggel is össze kell fogni, mormolják dacosan maguk elé. A nácikkal is össze kell fogni. Az persze nem zavarja a zavartan magában mormogó hibbant libsit, hogy Churchill Sztálinnal fogott össze a nácik ellen.

Mert az oktatás-egészségügy, biztatja ilyenkor magát a libsi. Meg a Semjén vadászik. Meg elég volt a gyűlöletből. Mondja öklét rázva, habzó szájjal, gyűlölettől elvakult arccal. És persze ezeket már régen fel kellett volna akasztani, teszi hozzá gyorsan. Meg azokat is, akik rájuk szavaztak.

A gyűlöletpropaganda ellen menetel, de előtte a Facebookon megosztja, hogy ezek mind lógni fognak, és milyen előremutató is az a történet, ami arról szól, miként ölték és majd ették meg egy alkalommal a holland miniszterelnököt. Szerinte választási csalással lett kétharmados győzelme a Fidesznek, de az egy csöppet sem zavarja, hogy az őt kérdező indexes/444-es liberális tengely már napokkal ezelőtt megírta, hogy nem csalással nyert a Fidesz. Gesztikulálva ismételgeti, hogy biztosan csaltak, miközben pont elhaladnak a tömegben mellette azok ellenzéki pártvezérek, akik elismerték a választási vereséget, és azt is, hogy nem volt csalás.

A libsit ez nem érdekli. Szerinte nyomorog az ország, majd előveszi a 200 ezer forintos okostelefonját, és azzal világítva tiltakozik a nyomor ellen. Hernádi Juditnak és Gálvölgyi Jánosnak ujjong az árpádsávos zászló alatt vonuló kopasz, miközben a Heti Hetesben nem volt olyan rész, amiben ne rettegett volna a művésznő és a művész úr az árpádsávos lobogó alatt menetelő bakancsos nácik miatt. És most egymást ünneplik. A rettegők és a csattogó bakancsosok.

Mer' a Zorbán. Meg mert „ezek" szétlopták az országot. Meg tönkretették az oktatás-egészségügyet. Az nem zavarja, hogy a gazdaság szárnyal, hogy sorra újítják fel a kórházakat, hogy minden területen nőttek a bérek, és hogy fejlődik az ország. Persze, hogy nem, mert a turultetkós esténként bekapcsolja Kálmán Olgát, akiről brit tudósok már több alkalommal bebizonyították, hogy még nem volt olyan beszélgetése, amiben ne mondta volna ki legalább ötször: oktatás-egészségügy.

Annak a Kálmán Olgának hisz, akinek minden náciveszélytől rettegő nyílt levélben bérelt helye volt. Hernádi Judit és Gálvölgyi János mellett. Ez nem zavarja most se Olgát, se a turultetkóst. Az sem, hogy akiknek most ujjong, és akiknek hisz, azok aláírásokat gyűjtöttek a XII. kerületi turulszobor ellen is.

Az ellen, amit magára varratott. Mert most mindent félre kell tenni, mer a zorbán. Össze kell fogni, mert ezek szétlopták az országot. Olvasta az Alfahíren. A Jobbik hivatalos lapjában. Amit a Jobbik több száz millióval támogat, és aminek a főszerkesztője Magvasi Adrián Jobbik-párttag, és aki itt a XIII. kerületben indult el majd bukott hatalmasat a Jobbik színeiben.

Független sajtót követelve prostisrácoskodik, majd azzal érvel, amit az Alfahír nevű Jobbik-propagandában olvasott. Együtt mentel a libsi azzal a nagydarab Jobbik-pólóssal, aki először a sorfalban álló rendőrt kurvázza le, majd a helyére állított férfi kollégáját kancigányozza. Egy szava sincs a libsinek, pedig nap mint nap posztol a Facebookon a patriarchális, a nőket elnyomó és tárgyiasító macsó kultúra ellen, majd arról is, hogy a rasszizmus és a gyűlölet rossz.

De most néma csendben nézi, ahogy a jobbikos kurvázik és cigányozik. Mer' a zorbán. Meg az oktatás-egészségügy. Megy a tömegben a libsi, és arról beszélget a turultetkóssal, hogy a csúnya Fidesz dehumanizál, majd a Kossuth térre érvén eksztázisban csápol a varangykirályról éneklő rasztafárinak.

Vonul az árpádsávos zászló alatt a jobbikos, és annak tapsol, hogy a kivetítőn beszélő művész a migráció mellett érvel. Tapsol a rovásírásos annak is, hogy nem a Himnusszal, nem a Szózattal, hanem az Európai Unió himnuszával, az Örömódával zárják a szervezők a tüntit.

Rendőrállamról, félelemről és diktatúráról beszélget az árpádsávos lobogó árnyékában vonuló libsi, de azt elfelejti, hogy a rendőrök most nem viselnek símaszkot, viszont van rajtuk azonosítójel, és ellentétben 2006-tal, nem vernek répára minden hatalom ellen demonstrálót, hanem birkatürelemmel, derűsen mosolyogva vigyázzák a rendet.

Vonul a libsi és fogadkozik, hogy jövő héten is ki fog menni tüntetni a demokráciáért, de 2006-ban még nyűgösen és kioktatóan posztolta, hogy a Fidesz az utcára viszi a politikát, és hogy húgyszag van a Kossuth téren.

Fel volt háborodva a buta libsi, hogy árpádsávos zászlók alatt tüntettek 2006-ban a Kossuth terén. Szerinte az árpádsávos zászló náci jelkép. Akkor még azt mondta, hogy ez alatt a zászló alatt vitték el a zsidókat a nácik, és, hogy akik ilyen lobogókat visznek magukkal, azokat mindenhonnan ki kell rekeszteni. Hiszen nácik. És most menetel a libsi az árpádsávos, turultetkóssal. Demokráciát követel, de nem akarja, hogy a vidék is szavazhasson.

Ez ma az ellenzék.

A szerző táncművész, publicista
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A "hagyományos" bűnözők lassan mehetnek nyugdíjba, itt a vahabita iszlám terrorizmus. Szaúdi és amerikai pénzen, meg még ki tudja honnan etetve.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A "hagyományos" bűnözők lassan mehetnek nyugdíjba, itt a vahabita iszlám terrorizmus. Szaúdi és amerikai pénzen, meg még ki tudja honnan etetve.

A terroristák egyre könnyebben jutnak fegyverhez Európában

Fegyverkezési verseny tört ki az európai szervezett bűnözői csoportok közt, ami nagy mértékben megkönnyítheti a potenciális terroristák fegyverhez jutását – írja a Guardian brit napilap.…
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Ahonnét fizetik őket, onnan függetlenek a sorosokért tüntető civilek.

http://bircahang.org/soros-zsoldosai/

Nem pártfüggetlenek ezek, ugyanúgy ugyan

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Ahonnét fizetik őket, onnan függetlenek a sorosokért tüntető civilek.

http://bircahang.org/soros-zsoldosai/

Nem pártfüggetlenek ezek, ugyanúgy ugyanazt a liberalizmust képviselik amiért azok az antimagyar "ellenzéki" pártok egyáltalán léteznek. Pártot fenntartani, szervezkedni, utazgatni az mind pénzbe kerül, azokat valakik valahonnan finanszírozzák.

Nyilván érdek nélkül, mi? Hogy ezek a libsik tényleg ennyire hülyének nézik a jónépet?

+ amúgy is a ballibzöld pártok körül legyeskedő különféle tanácsadók, médiások és álcivilek, valahonnét fizetett aktivisták.

Akik a közéletben egyszerre mozdulnak, egymás médiáit ihasználják, és ugyanazok a céljaik, azoknak egy a gazdájuk is.

Bayer Zsolt a tüntetésekről – Ugyanaz a kép

Kering egy fotópár a neten

2018.04.21, 08:52

Kering egy fotópár a neten: az egyiken a 2006-os zavargások, a könnygázban úszó város, erőszak és brutalitás, a másikon a mostani választás utáni tüntetés, béke, nyugalom, csend, madárcsicsergés, magasba emelt, világító telefonok („aki éhezik, emelje magasba az okostelefonját!"). Értsd: akkor az erőszakos szörnyetegek lángba borították a várost, bezzeg most, a báránykák… A valóság azonban az, hogy ugyanazt a képet nézzük.

Emlékezzünk csak!

2006-ban elhangzik Gyurcsány őszödi beszéde, és spontán tiltakozás kezdődik a Parlament előtt. Aztán jön Toroczkai László és a tévé székháza elé viszi a tömeg egy részét, majd az a tömeg megtámadja a székházat, a székházat védő rendőröket, majd fel is gyújtják a parkoló autókat, s végül betörnek az épületbe.

A székház bejáratát fegyvertelen, védőfelszerelés nélküli rendőrök „védik", az ő életük egész idő alatt veszélyben van, többen súlyos sérüléseket szenvednek, amikor a tömeg flaszter- és betondarabokkal kezdi dobálni őket.

Ott voltam, soha nem fogom elfelejteni: eközben a székház háta mögött, a Nádor és Zoltán utca sarkán talpig beöltözött rebiszesek ácsorogtak, és a parancsnokuk valakinek ezt üvöltötte a telefonba: „Nem érdekel, mi a parancs, én most odamegyek, és kimentem az embereket!" Mint tudjuk, Gyurcsány személyesen osztogatta utasításait a rendőri vezetőknek azon az éjszakán, és a rebiszesek végül nem mentették ki az életveszélyben lévő rendőröket a székház bejáratától.

Kinek volt az érdeke ez az egész? Gyurcsánynak, aki arra várt, hogy meghaljon egy rendőr, hiszen attól kezdve nem az ő beszédéről lett volna szó, hanem a rendőrgyilkos csőcselékről. Miképpen a tévé felgyújtása és feldúlása is neki jött kapóra. S mindezt kinek köszönhette? Toroczkainak. S mi lett a vége?

Az, hogy később az azonosító szám nélküli, állattá vált rendőrök a Fidesz nagygyűléséről békésen hazafelé tartó tömeget verték félholtra, kisgyerekes anyukákat, fiatal apukákat, nagypapákat és nagymamákat, olimpiai bajnokot és jezsuita szerzetest, nekik törték kezüket-lábukat, lőtték ki a szemüket, kardlapozták őket lovasroham keretében, és őket ítélték el futószalagon bírói talárba öltözött gazemberek.

Őket, nem Toroczkaiékat. Toroczkaiék viszont nagy genezist építettek a történtekre, mondván, igazából ők ott születtek meg, a gyurcsányi erőszak könnygázfelhőjében – amely erőszak és könnygázfelhő nem lehetett volna, ha előzőleg Toroczkaiék nem borítják lángba a tévé székházát, és nem támadják meg a Gyurcsány által direkt fegyvertelenül hagyott rendőröket.

Ez látható az első fényképen, persze ha valaki lát, nem csak néz.

S mi is látható a második képen? Hát az, ahogy Gyurcsány, Vona és Toroczkai együtt tüntet a választás után hat nappal a kormány és a Fidesz ellen.

Akik állítólag a gyurcsányi erőszak füstjében és lángjában születtek és kovácsolódtak össze igazi közösséggé, „radikális magyarokká", azok most Gyurcsánnyal összefogva hisztériáznak és beszélnek összevissza minden hülyeséget és hazugságot, pusztán azért, mert 1,8 millióval kevesebb ember szavazott rájuk, mint a Fideszre és Orbánra.

Láttunk már ilyet is. A rendszerváltás hajnalán egy SZDSZ nevű formáció, amikor az emberek nem őket szavazták be a hatalomba az első szabad választáson, úgy döntött, hogy elárulva mindent és mindenkit, kiereszti a politikai karanténból a kommunista utódpártot, és a Charta mozgalom keretében egyszer csak együtt tüntetett az első szabadon választott kormány ellen az SZDSZ teljes vezérkara – Berecz Jánossal!

Mert éppen „barna eső" esett… Most pedig a „barna eső" tüntet Gyurcsánnyal, és megint a polgári közép ellen. Hiszen nincs új a nap alatt. Ez van a második képen. A szereplők is ugyanazok. Hiszen teljesen mindegy, hogy aktuálisan melyiknek mi a neve.

Tudjuk, még a nevük se az, amit az őseiktől kaptak.

(Bayer Zsolt, magyaridok.hu

http://mindenszo.hu/bayer-zsolt-a-tuntetesekrol-ugyanaz-a-kep/

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz

2018.04.20, 21:41

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz. A szoci szervezőapparátus által lebonyolított és a Soros-hálózat által finanszírozott tüntikézés sztárja az a függetlennek hazudott Márki-Zay Péter lesz, aki valójában sok minden, csak nem független. Úgy látszik, már Sorosnak is elege van a magyar balliberális ellenzéki pártokból.

Tisztán látszik már, hogy a bukott ellenzéki pártok politikai alkalmatlanságát kihasználva Soros György magyarországi hálózata a politikai hatalom megszerzése érdekében most éppen egy álcivil ellenzéki tüntetéssorozat megszervezésébe kezdett bele. Úgy, ahogy van, az egész értelmetlen – de ez szemmel láthatóan egyáltalán nem gond azoknak, akiket csak a zavarkeltés érdekel.

Miért tüntikéznek akkor mégis a nagyrészt vezetők nélkül maradt balliberális kisebbség legharcosabb tagjai? Hát azért, mert kudarcot vallott a teljes ellenzékre ráerőltetett választási összefogás, együtt és külön is becsődöltek a ballib ellenzéki pártok, lyukra futott a Jobbik baloldalra való átfordítása. Bekövetkezett a teljes összeomlás az ellenzéki pártoknál. Mivel pedig Soros Györgynek továbbra is az útjában áll Magyarország a migrációt elutasító álláspontja miatt, ezért a globális léptékben is tevékenykedő amerikai milliárdos a jövőben is mindent megtesz azért, hogy megbuktassa a választással hatalomra került magyar kormányt.

A 2018-as választáson nemcsak a ballib ellenzéki pártok szerepeltek le Soros előtt, hanem még az általa fizetett álcivilek is. Gulyás Márton csak egy néhány fős hajléktalanokból álló kommandót tudott akcióztatni a nevetségessé vált "polgári engedetlenségi" performanszaihoz. Ráadásul még a momentumos gyerekek is – önkéntes aktivisták híján – nagyrészt béraktivistákkal csinálták végig a választási kampányt.

Nincs tehát olyan aktivista- és tömegbázis Magyarországon, amely Soros tényleges és lényegi céljaiért hajlandó lenne utcára vonulni vagy bármilyen érdemleges politikai aktivitást folytatni.

Az ellenzék árván maradt hívei viszont kapóra jönnek Sorosnak a céljai megvalósítása érdekében. Őket tervezi a tüntetéseken keresztül becsatornázni saját maga alá az amerikai milliárdos. De úgy, hogy a szerepvállalása a tüntetésekkel összefüggésben mindvégig titok maradjon.

Nem volt és nincs könnyű dolga a világszerte színes forradalmakat kirobbantó, és azokat aztán kormánydöntésekig elvivő Soros-hálózatnak Magyarországon. A hálózat irányítóinak nem maradt más választása, mint folytatni a feszültségkeltést, a békétlenség szítását, hátha végül mégis kialakulhat még belőle valami haszon Soros számára. De az új kormánydöntő forgatókönyvekhez szemlátomást a háttérből még új szereplőket keresnek. Egy ilyet pedig már találtak is.

Ő Márki-Zay Péter, aki ennek megfelelően beszédet mond majd a szombat estére meghirdetett legújabb ellenzékváltó tüntetésen. Ő az új Karácsony Gergely meg Gulyás Márton egy személyben. Sorosék abban bíznak, hogy a függetlennek hazudott Márki-Zay országos politikai szintre való felépítésével létrehozhatják az egységes ellenzéket.

Pedig ez lehetetlen, hiszen ez nem egyszerűen a pártok vezetőinek vagy a pártoknak a leváltását, lecserélését jelentené, hanem gyakorlatilag az összesnek a megszüntetését is. Ez pedig lehetetlen, mert értelmetlen. Pártok nélkül nem lehet egy plurális demokráciát működtetni.

Márki-Zay Péterről pedig nincs élő ember Magyarországon, aki azt gondolná, hogy független jelölt. Hiszen az állítólagos független jobboldaliról kiderült, hogy a megválasztása másnapján már Botka Lászlóhoz rohant a szegedi MSZP-irodába, utána nem sokkal pedig kinevezte a saját kabinetfőnökének Horn Gyula hajdani kabinetvezetőjét.

A nagy ellenzékváltó tüntetés civil jellege pedig a születése pillanatától kezdve arra a hazugságra épül, miszerint – az MSZP-s Gulyás Balázs főszervező állítása alapján – a tüntetés szervezésének többmilliós költségeit magánszemélyek adományai fedezik (állítólag). Ez legalább annyira reális, mint az, hogy a Momentumba a választási vereség után naponta 1000 ember jelentkezett új tagnak.

Mi várható akkor ezek alapján a második nagy ellenzéki (ellenzékváltó) tüntetéstől? Nagyjából semmi, illetve legfőképpen az, hogy az április 21-ei, és minden utána következő újabb "nagy ellenzéki" tüntetésen is egyre kevesebben lesznek majd a demonstrálók.

Miért ellenzékváltó tüntetés a szombati demonstráció? Azért, mert az ellenzéki pártok vezetői nélkül megtartott kormányváltó tüntetést nem lehet másként értékelni, mint egy olyan demonstrációt, ami valójában az ellenzéki pártok és vezetőik ellen szerveztek meg.

Vincze Viktor Attila, 888.hu

http://mindenszo.hu/szombaton-ujabb-ellenzekvalto-tuntetes-lesz/
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Feltétlen eu párti rosszabbik párt visszahívná Brüsszelből, pedig minket képvisel !!!!
A nemzeti érdekeinket. Ja, a libsik szerint nemzet nincs. Sőt, ők sincsenek.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Feltétlen eu párti rosszabbik párt visszahívná Brüsszelből, pedig minket képvisel !!!!
A nemzeti érdekeinket. Ja, a libsik szerint nemzet nincs. Sőt, ők sincsenek.



Ne hagyjuk destabilizálni Magyarországot az EU és Sorosék által - Nálunk nem csinálhatnak Majdan teret, Ukrajnát! - Morvai felhívása (Videóval)

Morvai Krisztina - Az Európai Parlament független képviselője
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - "Soros - furcsa identitású,sokunk szerint undorító beállítottságú -undormányfia a nemzetállamok bukását kívánja....Soros György fia beengedné Európába a migránsoka

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


"Soros - furcsa identitású,sokunk szerint undorító beállítottságú -undormányfia a nemzetállamok bukását kívánja....Soros György fia beengedné Európába a migránsokat, és eltörölné a nemzetállamokat.

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol kétmillió forintba kerül egy éjszaka.

Az ellenzék csúfos bukása után csatasorba állította a fiát, Alexet is, akit Budapestre küldött. A pénzügyi spekuláns ugyanis képtelen belenyugodni a választási vereségbe.Soros György nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyar­országot. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal is a fia, Alex – írja a Ripost. Alex Soros, ha tehetné, eltörölné a nemzetállamokat, amin egy korábban a közösségi oldalára feltöltött posztban is élcelődik. Alex Soros az Instagramon posztolt egy fotót, amelyen a nemzetek bukásán viccelődött.Egy olyan képet töltött fel ugyanis, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák és egy európai uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik nemzet zászlaja fog először lehullani?

Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de a Ripost információi szerint most ismét személyesen érkezik Budapestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette élet és harcostársa, Maxwell Osborne, MaxiBubus is,aki már nagypofával bele is szólt a magyar politikába.

Lexibaba és barátja, Maxibubus szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak a szocialista Gurmai Zita fiában, Gulyás Balázsban is, aki a szombati budapesti ellenzéki tüntetés főszervezője volt.

A Ripost információi szerint Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet- és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok. A melegek körében közkedvelt divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan."

Riposton van több kép is.

https://ripost.hu/cikk-soros-ismet-pestre-kuldte-a-fiat-alex-hozza-a-legjobb-baratjat-is-szilveszteri-coming-out
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - "Soros - furcsa identitású,sokunk szerint undorító beállítottságú -undormányfia a nemzetállamok bukását kívánja....Soros György fia beengedné Európába a migránsoka

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


"Soros - furcsa identitású,sokunk szerint undorító beállítottságú -undormányfia a nemzetállamok bukását kívánja....Soros György fia beengedné Európába a migránsokat, és eltörölné a nemzetállamokat.

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol kétmillió forintba kerül egy éjszaka.

Az ellenzék csúfos bukása után csatasorba állította a fiát, Alexet is, akit Budapestre küldött. A pénzügyi spekuláns ugyanis képtelen belenyugodni a választási vereségbe.Soros György nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyar­országot. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal is a fia, Alex – írja a Ripost. Alex Soros, ha tehetné, eltörölné a nemzetállamokat, amin egy korábban a közösségi oldalára feltöltött posztban is élcelődik. Alex Soros az Instagramon posztolt egy fotót, amelyen a nemzetek bukásán viccelődött.Egy olyan képet töltött fel ugyanis, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák és egy európai uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik nemzet zászlaja fog először lehullani?

Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de a Ripost információi szerint most ismét személyesen érkezik Budapestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette élet és harcostársa, Maxwell Osborne, MaxiBubus is,aki már nagypofával bele is szólt a magyar politikába.

Lexibaba és barátja, Maxibubus szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak a szocialista Gurmai Zita fiában, Gulyás Balázsban is, aki a szombati budapesti ellenzéki tüntetés főszervezője volt.

A Ripost információi szerint Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet- és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok. A melegek körében közkedvelt divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan."

Riposton van több kép is.

https://ripost.hu/cikk-soros-ismet-pestre-kuldte-a-fiat-alex-hozza-a-legjobb-baratjat-is-szilveszteri-coming-out
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video - Mindez a mi adóinkból, ezért dolgozunk hogy szétverjék a társadalmaink alapegységeit a rohadék liibsik.

makron szerint nem jó ha nem liberális valaki mert a

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Mindez a mi adóinkból, ezért dolgozunk hogy szétverjék a társadalmaink alapegységeit a rohadék liibsik.

makron szerint nem jó ha nem liberális valaki mert akkor az tekintélyelvű

DE akkor azok az eurokomcsi ballibbant barmok ott a tanácsokban, bizottságokban (echte szoci elnevezések ezek is)

Ugyan mire fel tartják bármiben is kompetensnek magukat?! Ha sosincs tekintély, akkor nekik se.

Nincs is mit tisztelni rajtuk. Megvették őket kilóra, soros úgy jár az eu nem valódi vezetőihez, mint egy GAZDA.

Ha valahol virágzik a korrupció, akkor ebben a nemzetek feje felett szervezett uniós hatalmi struktúrában igen.

ÉS a jobbik újabban ezt a bolsevik eu-t tartja "megoldásnak" minden bajunkra.

"Most már tudjuk, miről beszélget zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel. Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása. Az indítvány címe:

„A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze". Az európai uniós bikfanyelven ez azt jelenti: a Magyarország és Lengyelország jelenlegi kormányait támadó civilek illetve a tömeges migráció segítői kapnák ezeket a pénzeket. Felszólalásomban fejeztem ki felháborodottságomat, és kérdeztem rá az indítvány jövője szempontjából leglényegesebbre: a Fideszt is magában foglaló Európai Néppárt támogatja-e ezt a kezdeményezést. Úgy gondolom, hogy ezzel nekünk, magyaroknak is előmozdító szerepet kell vállalnunk. Ezért arra kérek mindenkit, párthovatartozásra tekintet nélkül, aki meg akarja akadályozni Magyarország destabilizálását és a tömeges migráció jelenségét, hogy haladéktalanul írjon a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőinek"

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A jobbik egy korrupt párt. Megromlott, volt az a pénz. Piszkos kezűek már.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A jobbik egy korrupt párt. Megromlott, volt az a pénz. Piszkos kezűek már.



A politikusok rokonaival is gyakran szerződtek | Magyar Idők

A választások után ismét előtérbe került az a 660 millió forintos tartozás, amit az Állami Számvevőszék állapított meg tiltott pártfinanszírozás miatt a Jobbik tavaly tavaszi, Simicska Lajos cégeivel kötött plakátszerződései kapcsán. Ismert, a párt még tavaly decemberben l...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Eközben Brüsszelben a mi adóinkból összeadva finanszíroznák a normalitás ádáz ellenségeit. És nem csak a különféle álcivileket.

Szovjet ez az unió.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Eközben Brüsszelben a mi adóinkból összeadva finanszíroznák a normalitás ádáz ellenségeit. És nem csak a különféle álcivileket.

Szovjet ez az unió.



Morvai Krisztina megkongatta a vészharangot: uniós pénzeket kaphatnak a Soros-szervezetek

Morvai Krisztina közleményben jelezte, hogy az Európai Parlament (EP) elé került egy javaslat, amely komoly uniós forrásokat biztosítana Soros...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A "hagyományos" bűnözők lassan mehetnek nyugdíjba, itt a vahabita iszlám terrorizmus. Szaúdi és amerikai pénzen, meg még ki tudja honnan etetve.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A "hagyományos" bűnözők lassan mehetnek nyugdíjba, itt a vahabita iszlám terrorizmus. Szaúdi és amerikai pénzen, meg még ki tudja honnan etetve.

A terroristák egyre könnyebben jutnak fegyverhez Európában

Fegyverkezési verseny tört ki az európai szervezett bűnözői csoportok közt, ami nagy mértékben megkönnyítheti a potenciális terroristák fegyverhez jutását – írja a Guardian brit napilap.…
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Akinek van az a pénz, amiért nemhogy a hazáját de egész Európa bármiféle értelmes és élhető jövőjét elárulja, az egy utolsó rongyember és kész.

Soros zsoldosok léte

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Akinek van az a pénz, amiért nemhogy a hazáját de egész Európa bármiféle értelmes és élhető jövőjét elárulja, az egy utolsó rongyember és kész.

Soros zsoldosok léteznek, igen. NEM civilek.



Soros György fia Budapestre jön, hogy az ellenzéknek segíthessen

Soros György nem képes elfogadni azt, ahogy a magyar emberek döntöttek az áprilisi választáson. Ezért a hét elején Brüsszelbe utazott, és ...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék már.

Az index44424 stb meg nem független, hanem ők is az ellenség ellenzék részei.

Korábban a jobbik nekik így szélsőséges volt, meg úgy be kell tiltani.

A meglévő néppártot Fidesz-KDNP-nek hívják. Azt továbbra is nácifasisztázzák ezek a szennyoldali média felületek.

A jobbikot immár NEM.

Tehát a jobbik igazából sokkal liberálisabb, mind a Fidesz.

Ami az érdekük, azt cselekszik A többi mind félrevezetés, az is hogy KÜLÖN léteznek egyáltalán a múlt szom,bati összefosásban résztvevő sorosellenzéki pártok. Hiszen látni őket együtt mozdulni.

Ennyi ma az ellenzék. Nincs út visszafelé innét már, se álzöld kulturálmarxistáknak, se ballibzöldnek, se a kilóra megvett jobbiknak.

Az összellenzéki összeborulásban sok sok ellentmondás mind a teljes hiteltelenséget, szavahighetetlenséget mutatja

ÉS azt, hogy ezeknek a bérenc férgeknek ugyanazok a nemzetközi megbízóik.

Azért mozdul egyszerre a ballibik és a szarabbik.

https://magyaridok.hu/velemeny/egyutt-a-liberalis-es-a-turultetkos-3005257/

2018. április 19. csütörtök 09:20

Együtt a liberális és a turultetkós

Az ellenzék borzalmas lelkiállapotáról mindent elmond, hogy szerintük ők a többség

Apáti Bence

A Fidesz–KDNP-re több mint 2,8 millió ember szavazott. Többen, mint az összes ellenzéki pártra együttvéve. A választópolgárok több mint a fele a kormánypártokat támogatta a szavazatával. A rendszerváltás óta nem fordult elő ilyen, hogy a kormányzópártra ilyen bődületesen sokan szavaztak volna.

Ehhez képest múlt szombat késő délután megindultak a tüntetők az operaház elől, és azt skandálták, hogy „mi vagyunk a többség". Egyébként az egész tüntetés címe is ez volt. „Mi vagyunk a többség!" Az ellenzékről mindent elmond, hogy egy hazugságot tűztek a zászlójukra.

Ugyanis nem ők a többség.

Ők a kisebbség. Nagyon sokfelől meg lehetne közelíteni, miért nem igaz az az állításuk, hogy ők lennének a többség, de elég csak a választás végső eredményét jelző számokra nézni. A dühös és felhergelt tömegben menetelő emberek viszont dacosan, a valósággal a legkevésbé sem törődve, ökölbe szorult kézzel skandálták, hogy ők a többség, és hogy szerintük diktatúra van, valamint azt is hozzátették, hogy demokráciát akarnak, de akadtak olyan megfejtések is, hogy azért nyert a Fidesz, mert az emberek félnek.

Ennek némileg ellentmond az, hogy mind a tüntetők, mind a szónokok számos alkalommal elmondták, ők bizony nem félnek, ahogy azt is, hogy ebben a „diktatúrában" nyugodtan lehet a miniszterelnök agyonlövésével és a fideszesek felakasztásával fenyegetőzni.

Pedig a demokrácia bizony így működik. Az emberek elmennek szavazni, és amelyik párt a legtöbb szavazatot kapja, az nyeri a választást, majd alakíthat kormányt.

A demokrácia ünneplése történt április 8-án. Hatalmas részvétel mellett zajlott a 2018-as választás. És az emberek a kormánypártot akarták. Harmadszorra is. A lehető legdemokratikusan módon megválasztott Fidesz–KDNP-t. Ez persze tudjuk, hogy nem szokott tetszeni a ballibeknek.

Ilyen esetekben a baloldali, liberális szavazók mindig mérgesek lesznek és felháborodottan konstatálják, hogy Magyarország sorsába olyan emberek is beleszólhatnak, akik nem a nagykörút vonzáskörzetében élnek. Szerintük a körúton túl élők mind buták, agymosottak és teljesen abszurd dolognak tartják, hogy ezeknek az embereknek is éppúgy egy szavazatuk van, mint nekik.

Ilyenkor a ballibek nekiállnak vidékizni és a romkocsmák félhomályában arról pusmogni, hogy az egy lehetetlen állapot, hogy olyan emberek is szavazhassanak, akik a 444.hu-n és az Indexen kívül mást is olvasnak.

Titkos Facebook-csoportokban lamentálnak arról, hogy egy vidéki ember ne dönthessen az ő sorsukról, majd kiposztolják a Facebookra, hogy ők nem akarnak olyan országban élni, ahol egy vidéki paraszt döntheti el, ki fogja az országot irányítani újabb négy évig. A demokrácia első és legfontosabb szabálya nem tetszik nekik.

Az, hogy mindenki szavazata ugyanannyit ér. A leggusztustalanabb SZDSZ-es elitista időket idézve háborog a belpesti liberális értelmiség, hogy az agyatlan és agymosott fideszesek a Fideszre szavazva a jelenlegi kormányt tartották hatalmon. Majd ugyanezek a demokrácia szabályai ellen agitálók kimennek tüntetni, és azt óbégatják, hogy „demokráciát!". Hogy nem sül le a bőr a képükről. Teljesen nyíltan és egyértelműen hitet tesznek egy demokráciaellenes ideológia mellett, amelyben szerintük vannak olyan emberek, akiknek igazából nem szabadna szavazati jogot adni, hisz amilyen buta, vidéki suttyók, nem átallanak az Index és a HVG mellett esetleg Origót és Magyar Időket olvasni, majd a Fideszre szavazni.

Ezek az emberek követelnek demokráciát. Ezek az emberek, akik pár éve még náci zászlónak titulálták az árpádsávos lobogót, de most együtt vonultak a bomberdzsekis árpádsávos/turulos felvarrós, bakancsos jobbikosokkal. Mert ugye az ördöggel is össze kell fogni, mormolják dacosan maguk elé. A nácikkal is össze kell fogni. Az persze nem zavarja a zavartan magában mormogó hibbant libsit, hogy Churchill Sztálinnal fogott össze a nácik ellen.

Mert az oktatás-egészségügy, biztatja ilyenkor magát a libsi. Meg a Semjén vadászik. Meg elég volt a gyűlöletből. Mondja öklét rázva, habzó szájjal, gyűlölettől elvakult arccal. És persze ezeket már régen fel kellett volna akasztani, teszi hozzá gyorsan. Meg azokat is, akik rájuk szavaztak.

A gyűlöletpropaganda ellen menetel, de előtte a Facebookon megosztja, hogy ezek mind lógni fognak, és milyen előremutató is az a történet, ami arról szól, miként ölték és majd ették meg egy alkalommal a holland miniszterelnököt. Szerinte választási csalással lett kétharmados győzelme a Fidesznek, de az egy csöppet sem zavarja, hogy az őt kérdező indexes/444-es liberális tengely már napokkal ezelőtt megírta, hogy nem csalással nyert a Fidesz. Gesztikulálva ismételgeti, hogy biztosan csaltak, miközben pont elhaladnak a tömegben mellette azok ellenzéki pártvezérek, akik elismerték a választási vereséget, és azt is, hogy nem volt csalás.

A libsit ez nem érdekli. Szerinte nyomorog az ország, majd előveszi a 200 ezer forintos okostelefonját, és azzal világítva tiltakozik a nyomor ellen. Hernádi Juditnak és Gálvölgyi Jánosnak ujjong az árpádsávos zászló alatt vonuló kopasz, miközben a Heti Hetesben nem volt olyan rész, amiben ne rettegett volna a művésznő és a művész úr az árpádsávos lobogó alatt menetelő bakancsos nácik miatt. És most egymást ünneplik. A rettegők és a csattogó bakancsosok.

Mer' a Zorbán. Meg mert „ezek" szétlopták az országot. Meg tönkretették az oktatás-egészségügyet. Az nem zavarja, hogy a gazdaság szárnyal, hogy sorra újítják fel a kórházakat, hogy minden területen nőttek a bérek, és hogy fejlődik az ország. Persze, hogy nem, mert a turultetkós esténként bekapcsolja Kálmán Olgát, akiről brit tudósok már több alkalommal bebizonyították, hogy még nem volt olyan beszélgetése, amiben ne mondta volna ki legalább ötször: oktatás-egészségügy.

Annak a Kálmán Olgának hisz, akinek minden náciveszélytől rettegő nyílt levélben bérelt helye volt. Hernádi Judit és Gálvölgyi János mellett. Ez nem zavarja most se Olgát, se a turultetkóst. Az sem, hogy akiknek most ujjong, és akiknek hisz, azok aláírásokat gyűjtöttek a XII. kerületi turulszobor ellen is.

Az ellen, amit magára varratott. Mert most mindent félre kell tenni, mer a zorbán. Össze kell fogni, mert ezek szétlopták az országot. Olvasta az Alfahíren. A Jobbik hivatalos lapjában. Amit a Jobbik több száz millióval támogat, és aminek a főszerkesztője Magvasi Adrián Jobbik-párttag, és aki itt a XIII. kerületben indult el majd bukott hatalmasat a Jobbik színeiben.

Független sajtót követelve prostisrácoskodik, majd azzal érvel, amit az Alfahír nevű Jobbik-propagandában olvasott. Együtt mentel a libsi azzal a nagydarab Jobbik-pólóssal, aki először a sorfalban álló rendőrt kurvázza le, majd a helyére állított férfi kollégáját kancigányozza. Egy szava sincs a libsinek, pedig nap mint nap posztol a Facebookon a patriarchális, a nőket elnyomó és tárgyiasító macsó kultúra ellen, majd arról is, hogy a rasszizmus és a gyűlölet rossz.

De most néma csendben nézi, ahogy a jobbikos kurvázik és cigányozik. Mer' a zorbán. Meg az oktatás-egészségügy. Megy a tömegben a libsi, és arról beszélget a turultetkóssal, hogy a csúnya Fidesz dehumanizál, majd a Kossuth térre érvén eksztázisban csápol a varangykirályról éneklő rasztafárinak.

Vonul az árpádsávos zászló alatt a jobbikos, és annak tapsol, hogy a kivetítőn beszélő művész a migráció mellett érvel. Tapsol a rovásírásos annak is, hogy nem a Himnusszal, nem a Szózattal, hanem az Európai Unió himnuszával, az Örömódával zárják a szervezők a tüntit.

Rendőrállamról, félelemről és diktatúráról beszélget az árpádsávos lobogó árnyékában vonuló libsi, de azt elfelejti, hogy a rendőrök most nem viselnek símaszkot, viszont van rajtuk azonosítójel, és ellentétben 2006-tal, nem vernek répára minden hatalom ellen demonstrálót, hanem birkatürelemmel, derűsen mosolyogva vigyázzák a rendet.

Vonul a libsi és fogadkozik, hogy jövő héten is ki fog menni tüntetni a demokráciáért, de 2006-ban még nyűgösen és kioktatóan posztolta, hogy a Fidesz az utcára viszi a politikát, és hogy húgyszag van a Kossuth téren.

Fel volt háborodva a buta libsi, hogy árpádsávos zászlók alatt tüntettek 2006-ban a Kossuth terén. Szerinte az árpádsávos zászló náci jelkép. Akkor még azt mondta, hogy ez alatt a zászló alatt vitték el a zsidókat a nácik, és, hogy akik ilyen lobogókat visznek magukkal, azokat mindenhonnan ki kell rekeszteni. Hiszen nácik. És most menetel a libsi az árpádsávos, turultetkóssal. Demokráciát követel, de nem akarja, hogy a vidék is szavazhasson.

Ez ma az ellenzék.

A szerző táncművész, publicista
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.