2020. január 19., vasárnap

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ahogy a demokratás Bencsik is. NA, ezért kell ide a Mi Hazánk. Mert mi van, ha nincs konkurencia? Fidesz azt mondja, jó lesz ide ezeknek egy kis népieskedés dísznek, közbe

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Hála a kormánynak köszönhető totális integrációnak, a maradék magyar gyerek jó része is kénytelen más településen tanulni. Azt persze a riportban nem reklámozták, hogy ezzel büszkélkednek a gazdáik, mindenért Soros, a szélsőbal és a szélsőjobb a hibás. (Persze a lehetőségre gyöngytyúkként lecsapó, cigányokat bujtogató jogvédőket és hátterüket tekintve nem tévednek.)

Hírdetés


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Fidesz a #hálapénz pártján. Nagyon nem értek egyet, nem fideszes vagyok hanem önmagam, nincs értelme szervilisnek lenni. Csak így előre.VELÜNK akarja a rendszer megfizette

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Lehetőleg már az idén, de legkésőbb 2021-től nagyon komoly béremelést javasol a Magyar Orvosi Kamara, illetve azt, hogy a hálapénz elfogadása büntethető legyen - írta a hvg.hu. A kamara szerint az egészségügy és azon belül az orvosok helyzete béremelés nélkül nem fenntartható.

A MOK szerint a közellátásban dolgozó orvosoknak legalább ekkora bruttót kellene hazavinniük havonta:

  • Rezidens 1 (belépő szint): 687 837 Ft,
  • Rezidens 2 éve: 768 775 Ft,
  • Rezidens 3 éve: 802 944 Ft,
  • Rezidens 4 éve: 838 632 Ft,
  • Rezidens 5 éve: 875 906 Ft,
  • Szakorvos 1 éve: 1 154 920 Ft,
  • Szakorvos 4 éve: 1 287 832 Ft,
  • Szakorvos 7 éve: 1 341 957 Ft,
  • Szakorvos 10 éve: 1 398 358 Ft,
  • Szakorvos 13 éve: 1 457 129 Ft,
  • Szakorvos 16 éve: 1 518 370 Ft,
  • Szakorvos 19 éve: 1 582 184 Ft,
  • Szakorvos 22 éve: 1 648 681 Ft,
  • Szakorvos 25 éve: 1 717 973 Ft,
  • Szakorvos 28 éve: 1 790 177 Ft,
  • Szakorvos 31 éve: 1 865 415 Ft,
  • Szakorvos 34 éve: 1 943 816 Ft,
  • Szakorvos 37 éve: 2 025 512 Ft.

A lap szerint a kamara a kormányzati ígéretnek megfelelően 2020 januárjától a költségvetés mozgásterének erejéig kéri a bértábla megvalósítását. A fennmaradó részt pedig 2021-től egy lépésben, a hálapénz tiltásával egyidőben kérik megvalósítani.

„Az ütemezésben tehát elismerjük a tárgyévi gazdasági – költségvetési korlátokat, ugyanakkor a megállapodás nem halogatható" – írják.

A MOK szerint a hálapénz súlyosan káros jelenség, mivel mérgezi az orvos-beteg bizalmi viszonyt, kiszámíthatatlanná teszi a betegutakat, irreális elvárásokat ébreszt, hátrányosan érinti a szakmai elveket, ellehetetleníti a kormányzati egészségpolitikai szándékok jelentős részét, torzítja az orvosképzést, hátráltatja a tudás átadását. A beteg és az orvos elemi érdeke, hogy a hálapénzt minél hamarabb a kormányzat is korrupciónak tekintse és kriminalizálja azt.

A kamara kéri, a bértábla teljesülésével a hálapénz adását és elfogadását a büntető törvénykönyvben szankcionálja a jogalkotó.

A kamara okfejtése szerint az eddig alkalmazott elhúzódó, csepegtetett béremelés politikai haszna csekély, mert ezen a módon a hálapénz mindig beépül az orvosi keresetbe – írja a MOK.

A kamara szerint jelenleg nincs megfelelő mennyiségű és minőségű humánerőforrás-tartalék. Az orvosok elvándorlása továbbra is jelentős, és a nyugati elszívóhatás is tartósan marad majd, a képzett orvosok száma nem pótolja a nyugdíj/halálozás és a pályaelhagyás/kivándorlás okozta veszteségeket. Szükséges a frissen végzett orvosok belföldön, és a pályán tartása érdekében mind a bérezésen, mind az ellátás, s így a munkaszervezésen is változtatni.

Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Civil hadviselés, civil háború.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Civil hadviselés, civil háború.

Saturday 18 January 2020 09:59 AM UTC+00
Képünk illusztráció
Sok szakember figyelmeztette a kormányt és az illetékeseket már korábban is, hogy olyasmi készül, aminek beláthatatlan következménye lesz. Történetesen, ha a hazai cigányság és a migráció összetalálkozik, az visszafordíthatatlan tragédia.
Mai információnk ezt a félelmet támasztják alá. Ugyanis, egy reggeli telefonbeszélgetés olyasmire hívta fel a figyelmet és olyasmiben kérte segítségünket, ami részben törvénytelen, másrészt beláthatatlan veszélyeket hordoz. A szervezők külföldi és magyar civilszervezetek (feltételezhetően magyar, helyi hivatalos szervek közreműködésével).A helyszín Magyarország, Baranya megye. Az ügy titkos, a kiszivárogtató retteg, de kötelességének érezte közölni, amit tud.
Az újságíró, író ezáltal azt érzi kötelességének, hogy nyilvánosságra hozza, amit az informátor elmondott.  
Egy Duna-menti faluban – amelynek lakossága lassan többségében cigány nemzetiségű –, megjelentek a civil szervezetek, amelyek a nevelőszülői hálózat teljes listájának birtokában keresik fel a nevelőszülőket, és ajánlanak egy hihetetlenül jól fizető lehetőséget: Németországból kellene befogadni viselkedészavaros, 16 év feletti fiatalokat, gyerekenként és havonta 600.000 forintos ellenszolgáltatásért. A fiatalok Magyarországon nem járhatnak iskolába, hanem németországi iskolájuk képzi őket tovább is az interneten keresztül. A szervezés titkos, ezért az informátor rettegve adta szerkesztőségünk tudtára a fentieket.
A hír nyilvános része körülbelül ennyi. A tartalma és a veszélye azonban sokkal nagyobb figyelmet érdemel, tehát tájékoztattuk erről Bayer Zsolt és Jurák Katalin kollégákat, valamint a hivatalos belügyi szerveket és a cigány felzárkóztatással foglalkozó szakembert.
Már korábban is előfordult, hogy a hazai kisebbséggel hozták össze civil szervezetek a migráns fiatalokat, amiből több esetben házasság és családalapítás is volt már, legalizálva a migráns fiatalok magyarországi tartózkodását. Miközben a cigányságot a liberális civilek folyamatosan uszítják a magyarság ellen, a cigány nacionalizmus soha nem látott méreteket ölt, és a magyar-gyűlölet csillapíthatatlan. A legutóbbi gyöngyöspatai esetből pedig, világosan látszik, hogy az igazságszolgáltatás is ennek a drámai folyamatnak a támogatója. Ha a migránsok és a cigányság magyar gyűlölő része a liberális magyarellenes civilszervezetek segítségével "egymásra talál", és mindezt a jog is támogatja, akkor Magyarországon soha nem látott tragédia következhet be, ami nem polgárháborút jelent, hanem folyamatos és végzetes támadást a magyar lakosság ellen! A pénz, a kábítószer-kereskedelem, a fegyver-kereskedelem, a nő-kereskedelem, már ma is olyan mérteket ölt, amelynek megakadályozása csaknem lehetetlen. Ha pedig a liberális, migránspárti civilek, a németországi migráns-fiatalokat titokban és összejátszva egyes településvezetőkkel, a hazai cigány nevelőszülőkre bízzák, az informátor által közölt cca. 600.000 Ft-os havi juttatásért, akkor a fent írt folyamat megállíthatatlan, országos szintű és a magyarokra nézve végzetes lesz.
Várjuk tehát az ügyben oknyomozó és a nyilvánosságot a TV csatornákon is tájékoztatni tudó kollégáink közléseit, valamint a hivatalos szervek intézkedését.
További információkat is gyűjtünk, ugyanis a nap folyamán, érdeklődésünkre más településekről is kaptunk hasonló híreket. 
  
Stoffán György

P.S.: egyik olvasónk hozzászólásban küldött egy hirdetést, amely ugyan mostanra már lejárt, de informátoraink állítását bizonyítja... hiszen csak a hirdetés járt le... a projekt nem! 

https://www.cvonline.hu/neveloszulo/2393704/j.html?job_title=neveloszulo&id=2393704&utm_source=automated&utm_medium=mail&utm_campaign=candidatenewslettersuccess_NV&utm_content=kepzes-oktatas&type=clicked_through_job&st_id&fbclid=IwAR06zhCeXvykmsHoSfqVWG1nQtDsce1zznPclyaeKYf9KmXVm8t6Nw2wtPM


You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

Saturday 18 January 2020 02:53 PM UTC+00

Ajjaj - ezt mondta Schiffer András ügyvéd, volt politikus Huth Gergely és Stefka István felvetésére a Polbeatben, miszerint Fekete-Győr András múlt heti nyilatkozata szerint a választók kiemelték a DK-t és a Momentumot, így a 2020-as választáson már ez a két párt fogja meghatározni az ellenzéket. Vendégünk szerint ugyanis borzasztóan rossz a történelmi áthallás, hiszen 1945 után a magyar kommunista párt is avval házalt, hogy "túl sok a párt". Schiffer András a Polbeatben is megismételte, amit az ATV-ben hétfőn elmondott, miszerint a rendszerváltás utáni legsúlyosabb bírósági botrány, amit Füssy Angéla a PestiSrácok.hu-n föltárt. Az egyelőre nem létező "más" ellenzéki politika egykori meghirdetőjét Orbán Viktor múlt csütörtöki gondolatairól, az európai politika felosztásáról is kérdeztük. 

Visszatérve Fegyőr szavaira: Schiffer András szerint végülis igazat mondott a Momentum elnöke, hiszen az ellenzéki térfélen ma már nem látni elveket.

Ma már mikroszkóppal sem lehet észrevenni hangsúlybeli különbségeket az ellenzéki pártok között, amelyek politikája az O1G-re redukálódott. Ezek után tényleg miért is maradna meg több párt, hiszen a verseny arról szól, ki tud jobban fenyegetőzni és ki tudja hangosabban szidni a miniszterelnököt!? Továbbmegyek: Gyurcsány már évekkel ezelőtt megmondta, hogy egyetlen ellenzéki pártban kell egyesülnie az ellenzéknek. Ebbe az irányba tartunk...

fejtette ki Schiffer András, akinek a kormánypártokról sincs sokkal jobb véleménye. Úgy látja ugyanis, hogy 

Magyarországon a populista jobboldal és a neoliberális jobboldal verseng egymással és mindkettő a globális tőke pártján áll. Ha úgy tetszik, Orbán Viktor Soros Györggyel mozog egy porondon

érvelt a neves ügyvéd, akit a műsorban (tiltakozása ellenére) Tamás Gáspár Miklós 2.0-nak is neveztünk, mire Stefka István közbevágta: a Fidesz-KDNP legfeljebb nemzeti alapon és érdekből globalista, miközben Sorosék marxista alapon azok. Ám ez Schiffert nem hatotta meg, mert szerinte a végeredmény ugyanaz: "Orbán és Soros is a globális szabadkereskedelem kiszélesítésén munkálkodik." Annyiban azonban megengedő volt, hogy miközben szerinte a Fidesz politikája a gazdaság terén globalista, a szuverenizmussal azért ő is egyet tud érteni:

Ha jóindulatúan közelítek ahhoz, amit a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján európai politikai szembenállásáról kifejtett, akkor ki kell jelenteni, hogy az a törésvonal létezik. Hiszen vannak, akik szerint a közösségi identitás és a nemzeti identitás fölösleges, amin túl kell lépni, és vannak a szuverenisták, akik úgy gondolják, hogy a túlélésünket szolgálja, ha a hagyományos közösségek és a abból fakadó identitás megmarad. Én is szuverenista vagyok és valóban ezt mondja Orbán Viktor is. Mégsem tudok ilyen egyszerű választ adni erre a kérdésre, mert nem tudom, hogy Orbán Viktor a jól kimunkált és immár külföldre is exportált szavain túl mit ért valójában liberális- és mit kereszténydemokrácia alatt? A liberális jogállam ugyanis egy maradandó, védendő érték, a sokat idézett kereszténydemokrata Konrad Adenauer kancellár is ezt hirdette, Orbán Viktornak ugyanakkor a liberális jogállammal van vitája. Legalábbis ezt mutatják a bíróságok elleni kirohanásai

véli Schiffer András. Nézze meg a teljes vitát!

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél.) Jöjjön el!

Készítette: László Petra és Susánszky Mátyás Pál/PestiSrácok.hu

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A valójában EGYpárti és fehér Európától idegen idegen érdekű néppárti - ballibzöld tömb nem elvesztette hanem eleve nem is kereste az európai társadalmi osztályokat, nagyj

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Az olasz baloldal egyre jobban fél, mert elveszítette az egykor általa képviselt társadalmi osztályokat Matteo Salvini szerint. A jobboldali koalíciót vezető, ellenzéki Liga párt vezére azt ígérte az észak-olaszországi Maranellóban szombat délután tartott egyik kampányzáró eseményen, hogy kormányváltás jöhet a január 26-i tartományi választások után.

Matteo Salvini minél nagyobb részvételre buzdította Emilia Romagna régió lakosságát az egy hét múlva esedékes választásokon. Emlékeztetett, hogy hetven év óta először a Liga vezette jobbközépnek lehetősége van megszerezni a tartományt az eddig azt vezető baloldaltól.

Tudom, hogy nem szabad a felmérésekről beszélni, de mi vezetünk, és ezt a választást is megnyerjük – hangoztatta Matteo Salvini a maranellói Enzo Ferrari Múzeummal szomszédos téren, ahol több ezren hallgatták szavait.

A jobboldal vezetője hangsúlyozta, a január 26-i választás másnapján elküldi a "felmondólevelet" a Giuseppe Conte, Luigi Di Maio és Nicola Zingaretti hármas vezette kormánynak.  

A mérsékelt olasz jobbközépet jelképező kék színű pulóverben és a Ferrari tűzpiros sapkájában fellépő Salvinit az 1990-es labdarúgó-vb himnusza, valamint a Győzni fogok című ismert Puccini-ária kísérte. A színpadon felszólalt a tartomány élére pályázó jobboldali jelölt, Lucia Borgonzoni is.

Matteo Salvini beszédében kifejtette, hogy a baloldal egyre jobban fél hatalma elvesztésétől, és ezért kirekesztő, támadó, gyűlöletkeltő magatartással reagál. Ma már nem a jobboldal a nép ellensége, mi állunk a nép mellett – mondta Matteo Salvini. A választási kampányát ellenző Hering-mozgalomra utalva hangoztatta, hogy a mai baloldaliak a Bella Ciao egykori partizándalt éneklik, miközben a legdrágább óra van a csuklójukon. Úgy vélte, a mezőgazdaságban, gyárakban dolgozókat régen a baloldal képviselte, "amíg az üzemi tanácsokból át nem ültek a bankok igazgató tanácsaiba".

Hírdetés

Ma a volt olasz kommunista párt egykori főtitkára, Enrico Berlinguer, sőt Don Camillo és Peppone (a Don Camillo és a tiszteletreméltó Peppone című film két főszereplője) is a Ligára szavazna, "mi vagyunk a jövő, a baloldali Demokrata Párt (PD) a múltban maradt" – jelentette ki Matteo Salvini. Megjegyezte, a baloldal egy dolgot tud "jól" csinálni: újabb és újabb adókat bevezetni. Ha ez így folytatódik, még a balkonok árnyékát is megadóztatják – mondta.

Salvini a baloldali értelmiségnek is üzent, hangoztatva, hogy nem az elolvasott könyvek száma számít, hanem az, ki mit olvas: ő a "népek szabadságát" hirdető szerzők olvasását javasolja.

Ami parlamenti mentelmi joga esetleges megvonását illeti, Matteo Salvini kijelentette, állítsák nyugodtan bíróság elé, de "jó nagy bírósági termet szerezzenek, mivel az egész olasz nép velem jön". A felsőház mentelmi bizottságának hétfőn kell döntenie, támogatja-e vagy sem Salvini mentelmi jogának megvonását. Az ügy az olasz parti őrség Gregoretti nevű hajóját érinti: a volt belügyminiszter tavaly nyáron öt napig nem engedélyezte a hajó fedélzetén az olaszországi partokra érkezett migránsok leszállását, és ezért ügyészségi eljárás indult ellene.

A Matteo Salvini és a jobboldal megállítására született Hering-mozgalom vasárnap Bolognában tart demonstrációt. A kampány utolsó felvonása az emiliai Bibbianóban lesz csütörtökön, ahol Matteo Salvini és a Heringek egyszerre lesznek jelen.

A választások előtti utolsó nyilvános felmérések szerint a PD-nek minimális előnye van a jobboldallal szemben.  

Január 26-án a majdnem kétmilliós, déli Calabria tartomány is új elnököt választ. Itt teljes csendben zajlik a kampány, mivel biztosnak tűnik a jobboldali jelölt győzelme. Ezért számít még nagyobb tétnek Emilia Romagna megszerzése.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: AJdadaajdjajdajdajdadjadjaj, dizájnerdrogok uzsorások cigipia, patakokban folyik a pezsgő, és aztán volt-nincs milliós kárpi. :3Nem értelmesebb volna azon a pénzen tanulni

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

A miniszterelnök úr szavai Gyöngyöspata kapcsán megindítóak voltak számomra. Tudom, nekem, mint cigány származású embernek nem volna szabad ezt pozitívan értékelni, hisz bármikor rám küldhetik a híres cigány vezetőink a jogvédőket, Brüsszelt, Soros megfigyelőket, meg az anyjuk kínját is és elkönyveltethetnek rasszistának. Volt már rá példa. Az ügyemben Isten ítélkezett igazságosan, hisz volt, aki már meghalt, volt, aki súlyos beteg lett, volt, akit menesztettek az állásából (hogyan lett egy korrupt rendőrkapitányból szánalmas földönfutó – ez egy másik írás lesz).

Szóval csínján kell bánnom a szavakkal.

Gyöngyöspata. Jó pár év óta ismerjük országosan ezt a települést. Ott mindig történik valami. De soha nem jó dolog. Nem értem mire való ez. Van egy rakás – sajnos hasztalan, társadalom margóján élő – ember, akinek önmagától nem jutna eszébe, hogy sajtó hírekben szerepelgessen. De mindig akad egy agyoniskolázott, önmagát kitanultnak mondó rafinált, sátán fattya cigányember, aki hírnevet, pénzt kaszál a „szerencsétlen, hülye" népén.  Nem nevezek meg senkit, mert akit érdekel a téma, tudja, hogy 20-30 éve ugyan az a korrupt balliberális mocsok banda tartja a kezében a cigány ügyet. Nem vagyunk képesek kinőni sem mi magyarok, sem mi cigányok ezt a bandát. Egyszerűen nem megy. Félünk, vagy éppen nem érdekel.

Megkapják a kártérítést azok a családok, akik életükben nem láttak ennyi pénzt egyben. És mi fog történni? Mi fog történni ott, ahol még a legkisebb is tudja milyen az aktuális dizájner drog, hogy az uzsorás minden napos vendég, ahol a családon belüli erőszak egyszerű napi rutin, ahol egy lányt már 16 évesen kétszer felcsináltak, ahol a tetű házi kedvencnek minősül a téli időszakban, ahol némely házban azt sem tudod seggel vagy háttal menj be. Ahol 11-kor még nem keltek ki az ágyból, ahol egy ezresért azt mondják a hvg-s munkatársnak, amit szeretne. Ahol a cigányok bőrével cigányok kereskednek. Ahol a gyereklány potenciális prostituált jelölt. Ahol a gyerekek nem játszanak, hanem hallgatóznak, és másnap egymással eljátsszák azt, amit hallottak. Ahol egy gyerek simán labdázik egy kutyafejjel, amit fél órával előtte vágott le, miután megkínozta a kutyát.

Mi fog történni a kártérítés után? Fölzárkózik a patai szegregátum?

Nem! Elmondom mi fog történni. Leadják a sápot az „ügyintézőknek", kimegy pár hvg-s munkatárs és rtl-es, csinálnak egy ezresért interjút valamelyik „áldozattal", aki éppen nincs agyon cuccozva és még használható. Lesz egyszer-kétszer dínomdánom, habzsidőzsi és minden megy tovább, ahogy eddig. Az országot megint rasszistának kiáltják ki, élén a miniszterelnökkel és az egész kormánnyal.

Megint kapnak az integrációval foglalkozó kormányzati projektek irányítóhatósági ellenőrzést, kirúgnak egy csomó hasznos embert. A civil szervezetek megint röhögnek rajtunk, projekteseken egy jót és vérszemet kapnak.  És vérszemet kap egyre több cigány vezető és szervezet is. Hopp, ebben a témában még mindig van lóvé. Úgy látszik kimeríthetetlen. 

És mondjuk, nehéz ott nem szegregálni, ahol a lakosság 90%-a cigány, a maradék 10 % elcigányosodott magyar.  Vagy éppen a magyarok kiíratják a gyereküket az iskolából, és két településsel arrébb buszoztatják, vagy hozzák-viszik nap, mint nap. Hát igen! Ez egyre keményebb lesz. A jelenlegi cigány politika, a híres Firosz szerveződés, nem kormány és nem magyarbarát politikát folytat. A fellendülő cigány nacionalizmus egyre erősebb hazánkban, és a környező országokban. Ez tény, és kell(ene) vele foglalkozni!

Az a baj, hogy ezt az írást nem olvassa az a réteg, akivel kellene foglalkozni, aki a szívem csücske. Akik a véreim, és akik a legkiszolgáltatottabbak. Nem tudok hozzájuk menni, velük beszélgetni, nem tudom nekik elmondani, hogy ez a patai ügy mennyire káros nekik, mennyire káros nekem, vagy az ország bármely pontján élő cigányra nézvést. És mennyire káros a magyar lakosságra, azokra, akik annak idején befogadtak minket.  Nem tudom elmondani annak a bírónak – hogy verje meg a Jóisten! – mekkora bajt csinált.  

Lesz a patai cigányoknak egy kis mulatozás, lesz az uzsorásnak nagy autója, lesz a cigány politikai szereplőknek egy kis hírneve és egy utalás valahonnan… Az ország pedig elindult lefelé.

Hány Szlovákiában élő magyar gyerek szenvedett ebben a pillanatban hátrányt a származása miatt? Hány kárpátaljai magyar gyerek ül a fűtetlen iskolában, hány romániai magyar gyereket rúgtak most fejbe a román gyerekek, hány vajdasági magyar gyerek beszél jobban szerbül, mint magyarul, csak hogy ne szenvedjen hátrányt? Nyugaton éppen hány muszlim gyerek kurvázza le a kendő nélküli 12 éves német, francia, belga, holland stb. szőke kislányt. Igen, a nemzetállamok szétrombolása ilyen szinteken kezdődik. Most a patai magyar gyerekek mind rasszisták, mind bújjanak el. Ki lett mondva rájuk az ítélet. Nyelni kell újra vagy már pont megért a cselekvésre az idő?  Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy bár a migrációs nyomás növekszik, vagy épp a rendőrök valaga fázik a határon – van nekünk belső migrációs problémánk, amit csak és kizárólag válogatott emberek, válogatott szervezetek tudnak megoldani és egy séma mentén. Nem állapot hogy a fölzárkózás ügyét ahány intézmény, szervezet van ebben az országban, annyiféleképpen próbálkozik megoldani, és tömegek gazdulnak meg a pályázati pénzeken – de fölzárkózás sehol! És most vulgáris leszek, de próbálkozni a kutyák szoktak. Próbálkoztunk már eleget, kapott már minden csillivilli ember, civil szervezet esélyt, de minden csak egyre rosszabb. A Belügyminisztérium jó lépés, most már csak egy és csak egyetlen egy, szakértők által kidolgozott séma szükséges. Abba elsőként gyorsan írjuk bele, hogy kötelesség is van, nem csak jog.

Amúgy hol vannak a Máltaiak? Mit mondanak erre? Hol vannak a papok, a lelki gondozók, akik kimennek oda és a feszültséget csillapítják? Hol vannak a diagnózisok, meg a gyógyszer? Jaaa? Az nincs…

Kell egy csapat, aki nem ígér, hanem cselekszik.

(szaffi)

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: New items

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A valójában EGYpárti és fehér Európától idegen idegen érdekű néppárti - ballibzöld tömb nem elvesztette hanem eleve nem is kereste az európai társadalmi osztályokat, nagyjából úgy oligarchától lefelé. Nem ússzuk meg a történelmet.

Az olasz baloldal egyre jobban fél, mert elveszítette az egykor általa képviselt társadalmi osztályokat Matteo Salvini szerint. A jobboldali koalíciót vezetÅ', ellenzéki Liga párt vezére azt ígérte az észak-olaszországi Maranellóban szombat délután tartott egyik kampányzáró eseményen, hogy kormányváltás jöhet a január 26-i tartományi választások után.

Matteo Salvini minél nagyobb részvételre buzdította Emilia Romagna régió lakosságát az egy hét múlva esedékes választásokon. Emlékeztetett, hogy hetven év óta elÅ'ször a Liga vezette jobbközépnek lehetÅ'sége van megszerezni a tartományt az eddig azt vezetÅ' baloldaltól.

Tudom, hogy nem szabad a felmérésekrÅ'l beszélni, de mi vezetünk, és ezt a választást is megnyerjük â€" hangoztatta Matteo Salvini a maranellói Enzo Ferrari Múzeummal szomszédos téren, ahol több ezren hallgatták szavait.

A jobboldal vezetÅ'je hangsúlyozta, a január 26-i választás másnapján elküldi a “felmondólevelet” a Giuseppe Conte, Luigi Di Maio és Nicola Zingaretti hármas vezette kormánynak.  

A mérsékelt olasz jobbközépet jelképezÅ' kék színű pulóverben és a Ferrari tűzpiros sapkájában fellépÅ' Salvinit az 1990-es labdarúgó-vb himnusza, valamint a GyÅ'zni fogok című ismert Puccini-ária kísérte. A színpadon felszólalt a tartomány élére pályázó jobboldali jelölt, Lucia Borgonzoni is.

Matteo Salvini beszédében kifejtette, hogy a baloldal egyre jobban fél hatalma elvesztésétÅ'l, és ezért kirekesztÅ', támadó, gyűlöletkeltÅ' magatartással reagál. Ma már nem a jobboldal a nép ellensége, mi állunk a nép mellett â€" mondta Matteo Salvini. A választási kampányát ellenzÅ' Hering-mozgalomra utalva hangoztatta, hogy a mai baloldaliak a Bella Ciao egykori partizándalt éneklik, miközben a legdrágább óra van a csuklójukon. Úgy vélte, a mezÅ'gazdaságban, gyárakban dolgozókat régen a baloldal képviselte, “amíg az üzemi tanácsokból át nem ültek a bankok igazgató tanácsaiba”.

Hírdetés

Ma a volt olasz kommunista párt egykori fÅ'titkára, Enrico Berlinguer, sÅ't Don Camillo és Peppone (a Don Camillo és a tiszteletreméltó Peppone című film két fÅ'szereplÅ'je) is a Ligára szavazna, “mi vagyunk a jövÅ', a baloldali Demokrata Párt (PD) a múltban maradt” â€" jelentette ki Matteo Salvini. Megjegyezte, a baloldal egy dolgot tud “jól” csinálni: újabb és újabb adókat bevezetni. Ha ez így folytatódik, még a balkonok árnyékát is megadóztatják â€" mondta.

Salvini a baloldali értelmiségnek is üzent, hangoztatva, hogy nem az elolvasott könyvek száma számít, hanem az, ki mit olvas: Å' a “népek szabadságát” hirdetÅ' szerzÅ'k olvasását javasolja.

Ami parlamenti mentelmi joga esetleges megvonását illeti, Matteo Salvini kijelentette, állítsák nyugodtan bíróság elé, de “jó nagy bírósági termet szerezzenek, mivel az egész olasz nép velem jön”. A felsÅ'ház mentelmi bizottságának hétfÅ'n kell döntenie, támogatja-e vagy sem Salvini mentelmi jogának megvonását. Az ügy az olasz parti Å'rség Gregoretti nevű hajóját érinti: a volt belügyminiszter tavaly nyáron öt napig nem engedélyezte a hajó fedélzetén az olaszországi partokra érkezett migránsok leszállását, és ezért ügyészségi eljárás indult ellene.

A Matteo Salvini és a jobboldal megállítására született Hering-mozgalom vasárnap Bolognában tart demonstrációt. A kampány utolsó felvonása az emiliai Bibbianóban lesz csütörtökön, ahol Matteo Salvini és a Heringek egyszerre lesznek jelen.

A választások elÅ'tti utolsó nyilvános felmérések szerint a PD-nek minimális elÅ'nye van a jobboldallal szemben.  

Január 26-án a majdnem kétmilliós, déli Calabria tartomány is új elnököt választ. Itt teljes csendben zajlik a kampány, mivel biztosnak tűnik a jobboldali jelölt gyÅ'zelme. Ezért számít még nagyobb tétnek Emilia Romagna megszerzése.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Ahogy a demokratás Bencsik is. NA, ezért kell ide a Mi Hazánk. Mert mi van, ha nincs konkurencia? Fidesz azt mondja, jó lesz ide ezeknek egy kis népieskedés dísznek, közben folyik a liberális világrendetlenség teljes kiszolgálása. Mióta érdemben nincs Jobbik - de már 2014 Å'sz óta ez vehetÅ' észre! Internetadó, 18 késÅ' Å'sszel a rabszolgatörvény, általában a "merész" unortodox vadkapitalista munkavállalóellenes görény intézkedések és kisembereken csattanó sarcok sorozata, melyeket nem tenne lehetÅ'vé egy versenyhelyzet., Ha egy valódi nemzeti érdekű párttal kellene megküzdenie a Fidesznek a hitelességéért. Ha így megy tovább, 2 év múlva visszajönnek a legrosszabb balliberális alakulatok. Majd lehet örülni fideszéknek, ha a Mi Hazánk nem jut be (mert nem csalnak), mint anno mikor patkány pokorni (ripacs) a MIÉP parlamentból való kikerülésén örvendezett 2002-ben. "SzélsÅ'ségezi a hajdani gyöngyöspatai nemzeti radikális fellépést a Fidesz-tévé"

Hála a kormánynak köszönhetÅ' totális integrációnak, a maradék magyar gyerek jó része is kénytelen más településen tanulni. Azt persze a riportban nem reklámozták, hogy ezzel büszkélkednek a gazdáik, mindenért Soros, a szélsÅ'bal és a szélsÅ'jobb a hibás. (Persze a lehetÅ'ségre gyöngytyúkként lecsapó, cigányokat bujtogató jogvédÅ'ket és hátterüket tekintve nem tévednek.)

Hírdetés


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Fidesz a #hálapénz pártján. Nagyon nem értek egyet, nem fideszes vagyok hanem önmagam, nincs értelme szervilisnek lenni. Csak így elÅ're.VELÃœNK akarja a rendszer megfizettetni az orvosokat. Feketén, csóró betegekbÅ'l kizsarolva, ezzel a működésképtelen egészségüggyel vergÅ'dve - amit az elmúlt 10 év csak még rosszabbá tett. Mindig ígérgették, hogy rendbeteszik a kórházak pénzügyeit, de az eü intézményeket meglopó helyi kiskirály nagyfÅ'nökökkel aztán valahogy mégsem mertek szembeszállni. Pedig ODA tűnik el a sok pénz. Nem is a magyar ember gyógyulására. :3Az orvosok közt még külön kaszt az orvosBÁRÃ"K, akik már rég nem a fizetésükbÅ'l élnek, cégeket alapítottak, melyekkel a szürkegazdaságot behozták az egészségügybe. Ők kiváltságaikat féltik, a köz meglopásához való jogukat, és a betegekbÅ'l kizsarolható hálapénzt. Melynek már a neve is hazugság, ez az etikátlan magatartás inkább útonállásnak nevezhetÅ'. Olyan szinten undorító, hogy nincs rá szó. És ezek nem nyomorgó rezidensek, hanem gazdagék : bejáratott zsíros praxisokban viselkednek ilyen undorítóan az orvosbárók - bárónÅ'k. Mintha nem tudná mindenki, hogy az eü rendszerében mely pontokon bevett gyakorlat a !!! kikövetelt hálapénz !!! ami zsarolás, kényszerítés, adócsalás, orvosi eskü megszegése... pl. szülészet - nÅ'gyógyászat jellemzÅ'en ilyen terület, tehát nem lesz ám itt ingyenbuli a meddÅ' pároknak, keményen zsebbe fizetÅ's marad a történet... :3 Aztán meg nyafognak a dokik, hogy nem elég 750 000 netto nekik, még kell mellé a hálapénz IS. Hát a jó ... :( Az ilyenek takarodjanak csak kifelé ebbÅ'l az országból ha valami nem tetszik nekik, nekünk meg Å'k nem tetszenek... Képzelhetjük, mennyire lelkiismeretesek mint orvosok. Ennyire nem lehet orvoshiány. Sok ország van a Földön, orvosokkal akik szívesen dolgoznának Magyarországon. Ha az ukrán szalagmunkásokat be tudta a fidesz hordani, hogy ne kelljen a magyarmelósnak bért emelni, illetve meg tudta hozni a rabszolgatörvényét ... nos, akkor ez is menni fog. AKarat kérdése. Mint ahogy a nincsteleneken akarják JUDEO"kereszténydemokrata" káslerék júliustól behajtani a tébé "tartozást", melyet szerencsétleneknek a nem létezÅ' jövedelmükbÅ'l kellene törleszteniük. Fidesznek a nagypofájú cser ágnesék meg a régi vérkomcsi orvosmaffia "demokratikus orvosszakszervezete" diktál, ami egy az egyben az orvosbáró maffia érdekkijáró hálózata. Állami eszközökkel, állami rendelési idÅ'ben magánrendelÅ'ben privát haszonért fusizni elterjedt dolog, sajnos... Ezt se tette szóvá cserági. Ezek csak a saját piszkos kis üzleteiket védik a többségi társadalommal szemben.Pedig az emberek gyógyuláshoz való joga elvileg az alaptörvényben, a majdnem alkotmányunkban is benne van. Persze ha az a "polgári" értékrend lényege, hogy felsÅ' középosztálytól lefele mi nem vagyunk emberek, akkor elnézést hogy szóltam, irány a néhai mdf pályája, pöffeszkedÅ' pénzes libsi tanácsadók vezetésével bele a semmibe... nem tudják felfogni, mekkora pofonerdÅ'be szaladnak bele ezzel a hálapénz témával is. Mondjuk, nem olyan nagy szám, "hálapénz mindig is volt" (nemigaz), lapozzunk. Oké. Viszont "Egy szög miatt a patkó elveszett.A patkó miatt a ló elveszett.A ló miatt a lovas elveszett.A lovas miatt a csata elveszett.A csata miatt az ország elveszett.Máskor verd be jól a patkószeget!"

LehetÅ'leg már az idén, de legkésÅ'bb 2021-tÅ'l nagyon komoly béremelést javasol a Magyar Orvosi Kamara, illetve azt, hogy a hálapénz elfogadása büntethetÅ' legyen - írta a hvg.hu. A kamara szerint az egészségügy és azon belül az orvosok helyzete béremelés nélkül nem fenntartható.

A MOK szerint a közellátásban dolgozó orvosoknak legalább ekkora bruttót kellene hazavinniük havonta:

  • Rezidens 1 (belépÅ' szint): 687 837 Ft,
  • Rezidens 2 éve: 768 775 Ft,
  • Rezidens 3 éve: 802 944 Ft,
  • Rezidens 4 éve: 838 632 Ft,
  • Rezidens 5 éve: 875 906 Ft,
  • Szakorvos 1 éve: 1 154 920 Ft,
  • Szakorvos 4 éve: 1 287 832 Ft,
  • Szakorvos 7 éve: 1 341 957 Ft,
  • Szakorvos 10 éve: 1 398 358 Ft,
  • Szakorvos 13 éve: 1 457 129 Ft,
  • Szakorvos 16 éve: 1 518 370 Ft,
  • Szakorvos 19 éve: 1 582 184 Ft,
  • Szakorvos 22 éve: 1 648 681 Ft,
  • Szakorvos 25 éve: 1 717 973 Ft,
  • Szakorvos 28 éve: 1 790 177 Ft,
  • Szakorvos 31 éve: 1 865 415 Ft,
  • Szakorvos 34 éve: 1 943 816 Ft,
  • Szakorvos 37 éve: 2 025 512 Ft.

A lap szerint a kamara a kormányzati ígéretnek megfelelÅ'en 2020 januárjától a költségvetés mozgásterének erejéig kéri a bértábla megvalósítását. A fennmaradó részt pedig 2021-tÅ'l egy lépésben, a hálapénz tiltásával egyidÅ'ben kérik megvalósítani.

„Az ütemezésben tehát elismerjük a tárgyévi gazdasági â€" költségvetési korlátokat, ugyanakkor a megállapodás nem halogatható” â€" írják.

A MOK szerint a hálapénz súlyosan káros jelenség, mivel mérgezi az orvos-beteg bizalmi viszonyt, kiszámíthatatlanná teszi a betegutakat, irreális elvárásokat ébreszt, hátrányosan érinti a szakmai elveket, ellehetetleníti a kormányzati egészségpolitikai szándékok jelentÅ's részét, torzítja az orvosképzést, hátráltatja a tudás átadását. A beteg és az orvos elemi érdeke, hogy a hálapénzt minél hamarabb a kormányzat is korrupciónak tekintse és kriminalizálja azt.

A kamara kéri, a bértábla teljesülésével a hálapénz adását és elfogadását a büntetÅ' törvénykönyvben szankcionálja a jogalkotó.

A kamara okfejtése szerint az eddig alkalmazott elhúzódó, csepegtetett béremelés politikai haszna csekély, mert ezen a módon a hálapénz mindig beépül az orvosi keresetbe â€" írja a MOK.

A kamara szerint jelenleg nincs megfelelÅ' mennyiségű és minÅ'ségű humánerÅ'forrás-tartalék. Az orvosok elvándorlása továbbra is jelentÅ's, és a nyugati elszívóhatás is tartósan marad majd, a képzett orvosok száma nem pótolja a nyugdíj/halálozás és a pályaelhagyás/kivándorlás okozta veszteségeket. Szükséges a frissen végzett orvosok belföldön, és a pályán tartása érdekében mind a bérezésen, mind az ellátás, s így a munkaszervezésen is változtatni.

Nyitókép: MTI/Sóki Tamás


Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads

FB-RSS feed for Kiss Balázs: AJdadaajdjajdajdajdadjadjaj, dizájnerdrogok uzsorások cigipia, patakokban folyik a pezsgő, és aztán volt-nincs milliós kárpi. :3

Nem értelmesebb volna azon a pénzen

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
AJdadaajdjajdajdajdadjadjaj, dizájnerdrogok uzsorások cigipia, patakokban folyik a pezsgő, és aztán volt-nincs milliós kárpi. :3

Nem értelmesebb volna azon a pénzen tanulni, valamilyen szakmában kiképződni és abból megélni?

„Mi fölzárkóztatás és mi szegregáció?"- Gyöngyöspata drámája

Mi fog történni a kártérítés után? Fölzárkózik a patai szegregátum? Nem! Elmondom mi fog történni. Leadják a sápot az „ügyintézőknek", kimegy pár hvg-s munkatárs és rtl-es, csinálnak egy ezresért interjút valamelyik „áldozattal", aki éppen nincs agyon cuccozva és m...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Civil hadviselés, civil háború.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Civil hadviselés, civil háború.

by fbrss.com on Saturday 18 January 2020 09:59 AM UTC+00
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ahogy a demokratás Bencsik is. NA, ezért kell ide a Mi Hazánk. Mert mi van, ha nincs konkurencia? Fidesz azt mondja, jó lesz ide ezeknek egy kis népieskedés dísznek, közbe

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Ahogy a demokratás Bencsik is. NA, ezért kell ide a Mi Hazánk. Mert mi van, ha nincs konkurencia? Fidesz azt mondja, jó lesz ide ezeknek egy kis népieskedés dísznek, közben folyik a liberális világrendetlenség teljes kiszolgálása. Mióta érdemben nincs Jobbik - de már 2014 ősz óta ez vehető észre! Internetadó, 18 késő ősszel a rabszolgatörvény, általában a "merész" unortodox vadkapitalista munkavállalóellenes görény intézkedések és kisembereken csattanó sarcok sorozata, melyeket nem tenne lehetővé egy versenyhelyzet.,

Ha egy valódi nemzeti érdekű párttal kellene megküzdenie a Fidesznek a hitelességéért.

Ha így megy tovább, 2 év múlva visszajönnek a legrosszabb balliberális alakulatok. Majd lehet örülni fideszéknek, ha a Mi Hazánk nem jut be (mert nem csalnak), mint anno mikor patkány pokorni (ripacs) a MIÉP parlamentból való kikerülésén örvendezett 2002-ben.

"Szélsőségezi a hajdani gyöngyöspatai nemzeti radikális fellépést a Fidesz-tévé"

Szélsőségezi a hajdani gyöngyöspatai nemzeti radikális fellépést a Fidesz-tévé - Nemzeti.net

Hála a kormánynak köszönhető totális integrációnak, a maradék magyar gyerek jó része is kénytelen más településen tanulni. Azt persze a riportban nem reklámozták, hogy ezzel büszkélkednek a gazdáik, mindenért Soros, a szélsőbal és a szélsőjobb a hibás. (Persze
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Fidesz a #hálapénz pártján. Nagyon nem értek egyet, nem fideszes vagyok hanem önmagam, nincs értelme szervilisnek lenni. Csak így előre.

VELÜNK akarja a rendszer me

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Fidesz a #hálapénz pártján. Nagyon nem értek egyet, nem fideszes vagyok hanem önmagam, nincs értelme szervilisnek lenni. Csak így előre.

VELÜNK akarja a rendszer megfizettetni az orvosokat. Feketén, csóró betegekből kizsarolva, ezzel a működésképtelen egészségüggyel vergődve - amit az elmúlt 10 év csak még rosszabbá tett. Mindig ígérgették, hogy rendbeteszik a kórházak pénzügyeit, de az eü intézményeket meglopó helyi kiskirály nagyfőnökökkel aztán valahogy mégsem mertek szembeszállni. Pedig ODA tűnik el a sok pénz. Nem is a magyar ember gyógyulására. :3

Az orvosok közt még külön kaszt az orvosBÁRÓK, akik már rég nem a fizetésükből élnek, cégeket alapítottak, melyekkel a szürkegazdaságot behozták az egészségügybe. Ők kiváltságaikat féltik, a köz meglopásához való jogukat, és a betegekből kizsarolható hálapénzt. Melynek már a neve is hazugság, ez az etikátlan magatartás inkább útonállásnak nevezhető. Olyan szinten undorító, hogy nincs rá szó. És ezek nem nyomorgó rezidensek, hanem gazdagék : bejáratott zsíros praxisokban viselkednek ilyen undorítóan az orvosbárók - bárónők.

Mintha nem tudná mindenki, hogy az eü rendszerében mely pontokon bevett gyakorlat a !!! kikövetelt hálapénz !!! ami zsarolás, kényszerítés, adócsalás, orvosi eskü megszegése... pl. szülészet - nőgyógyászat jellemzően ilyen terület, tehát nem lesz ám itt ingyenbuli a meddő pároknak, keményen zsebbe fizetős marad a történet... :3

Aztán meg nyafognak a dokik, hogy nem elég 750 000 netto nekik, még kell mellé a hálapénz IS. Hát a jó ... :(

Az ilyenek takarodjanak csak kifelé ebből az országból ha valami nem tetszik nekik, nekünk meg ők nem tetszenek... Képzelhetjük, mennyire lelkiismeretesek mint orvosok. Ennyire nem lehet orvoshiány. Sok ország van a Földön, orvosokkal akik szívesen dolgoznának Magyarországon. Ha az ukrán szalagmunkásokat be tudta a fidesz hordani, hogy ne kelljen a magyarmelósnak bért emelni, illetve meg tudta hozni a rabszolgatörvényét ... nos, akkor ez is menni fog. AKarat kérdése. Mint ahogy a nincsteleneken akarják JUDEO"kereszténydemokrata" káslerék júliustól behajtani a tébé "tartozást", melyet szerencsétleneknek a nem létező jövedelmükből kellene törleszteniük.

Fidesznek a nagypofájú cser ágnesék meg a régi vérkomcsi orvosmaffia "demokratikus orvosszakszervezete" diktál, ami egy az egyben az orvosbáró maffia érdekkijáró hálózata. Állami eszközökkel, állami rendelési időben magánrendelőben privát haszonért fusizni elterjedt dolog, sajnos... Ezt se tette szóvá cserági. Ezek csak a saját piszkos kis üzleteiket védik a többségi társadalommal szemben.

Pedig az emberek gyógyuláshoz való joga elvileg az alaptörvényben, a majdnem alkotmányunkban is benne van.

Persze ha az a "polgári" értékrend lényege, hogy felső középosztálytól lefele mi nem vagyunk emberek, akkor elnézést hogy szóltam, irány a néhai mdf pályája, pöffeszkedő pénzes libsi tanácsadók vezetésével bele a semmibe... nem tudják felfogni, mekkora pofonerdőbe szaladnak bele ezzel a hálapénz témával is.

Mondjuk, nem olyan nagy szám, "hálapénz mindig is volt" (nemigaz), lapozzunk. Oké. Viszont

"Egy szög miatt a patkó elveszett.
A patkó miatt a ló elveszett.
A ló miatt a lovas elveszett.
A lovas miatt a csata elveszett.
A csata miatt az ország elveszett.
Máskor verd be jól a patkószeget!"

MOK: legyen újra büntethető a hálapénz!

Cserébe az érdemi béremelésért, vállalná az orvosi kamara, hogy korrupcióként kezeljék a hálapénz elfogadását.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A valójában EGYpárti és fehér Európától idegen idegen érdekű néppárti - ballibzöld tömb nem elvesztette hanem eleve nem is kereste az európai társadalmi osztályokat, nagyj

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A valójában EGYpárti és fehér Európától idegen idegen érdekű néppárti - ballibzöld tömb nem elvesztette hanem eleve nem is kereste az európai társadalmi osztályokat, nagyjából úgy oligarchától lefelé. Nem ússzuk meg a történelmet.

Salvini: a baloldal elvesztette az egykor általa képviselt társadalmi osztályokat - Nemzeti.net

Az olasz baloldal egyre jobban fél, mert elveszítette az egykor általa képviselt társadalmi osztályokat Matteo Salvini szerint. A jobboldali koalíciót vezető, ellenzéki Liga párt vezére azt ígérte az észak-olaszországi Maranellóban szombat délután tartott egyik
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

by fbrss.com on Saturday 18 January 2020 02:53 PM UTC+00


Valahol amerikában, demokrata párt közeli libsi körökben emelték ki ezt a két hazaáruló rongypártot : a dk/momentumot. Nekik van szánva a kormányváltás utáni hatalom. És azt hiszik, a feneketlen pénzeszsákjukkal olyan kormányt raknak ide, amilyet csak akarnak. Ez ám az arrogancia. Ezért olyan fölényeskedő fegyőr, fletó, dobrev, meg még karizmátlan karigeri is.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: New items

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A valójában EGYpárti és fehér Európától idegen idegen érdekű néppárti - ballibzöld tömb nem elvesztette hanem eleve nem is kereste az európai társadalmi osztályokat, nagyjából úgy oligarchától lefelé. Nem ússzuk meg a történelmet.
A valójában EGYpárti és fehér Európától idegen idegen érdekű néppárti - ballibzöld tömb nem elvesztette hanem eleve nem is kereste az európai társadalmi osztályokat, nagyjából úgy oligarchától lefelé. Nem ússzuk meg a történelmet.

Salvini: a baloldal elvesztette az egykor általa képviselt társadalmi osztályokat - Nemzeti.net

Az olasz baloldal egyre jobban fél, mert elveszítette az egykor általa képviselt társadalmi osztályokat Matteo Salvini szerint. A jobboldali koalíciót vezetÅ', ellenzéki Liga párt vezére azt ígérte az észak-olaszországi Maranellóban szombat délután tartott egyik
Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Ahogy a demokratás Bencsik is. NA, ezért kell ide a Mi Hazánk. Mert mi van, ha nincs konkurencia? Fidesz azt mondja, jó lesz ide ezeknek egy kis népieskedés dísznek, közben folyik a liberális világrendetlenség teljes kiszolgálása. Mióta érdemben nincs Jobbik - de már 2014 Å'sz óta ez vehetÅ' észre! Internetadó, 18 késÅ' Å'sszel a rabszolgatörvény, általában a "merész" unortodox vadkapitalista munkavállalóellenes görény intézkedések és kisembereken csattanó sarcok sorozata, melyeket nem tenne lehetÅ'vé egy versenyhelyzet.,

Ha egy valódi nemzeti érdekű párttal kellene megküzdenie a Fidesznek a hitelességéért.

Ha így megy tovább, 2 év múlva visszajönnek a legrosszabb balliberális alakulatok. Majd lehet örülni fideszéknek, ha a Mi Hazánk nem jut be (mert nem csalnak), mint anno mikor patkány pokorni (ripacs) a MIÉP parlamentból való kikerülésén örvendezett 2002-ben.

"SzélsÅ'ségezi a hajdani gyöngyöspatai nemzeti radikális fellépést a Fidesz-tévé"
Ahogy a demokratás Bencsik is. NA, ezért kell ide a Mi Hazánk. Mert mi van, ha nincs konkurencia? Fidesz azt mondja, jó lesz ide ezeknek egy kis népieskedés dísznek, közben folyik a liberális világrendetlenség teljes kiszolgálása. Mióta érdemben nincs Jobbik - de már 2014 Å'sz óta ez vehetÅ' észre! Internetadó, 18 késÅ' Å'sszel a rabszolgatörvény, általában a "merész" unortodox vadkapitalista munkavállalóellenes görény intézkedések és kisembereken csattanó sarcok sorozata, melyeket nem tenne lehetÅ'vé egy versenyhelyzet.,

Ha egy valódi nemzeti érdekű párttal kellene megküzdenie a Fidesznek a hitelességéért.

Ha így megy tovább, 2 év múlva visszajönnek a legrosszabb balliberális alakulatok. Majd lehet örülni fideszéknek, ha a Mi Hazánk nem jut be (mert nem csalnak), mint anno mikor patkány pokorni (ripacs) a MIÉP parlamentból való kikerülésén örvendezett 2002-ben.

"SzélsÅ'ségezi a hajdani gyöngyöspatai nemzeti radikális fellépést a Fidesz-tévé"

SzélsÅ'ségezi a hajdani gyöngyöspatai nemzeti radikális fellépést a Fidesz-tévé - Nemzeti.net

Hála a kormánynak köszönhetÅ' totális integrációnak, a maradék magyar gyerek jó része is kénytelen más településen tanulni. Azt persze a riportban nem reklámozták, hogy ezzel büszkélkednek a gazdáik, mindenért Soros, a szélsÅ'bal és a szélsÅ'jobb a hibás. (Persze
Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Fidesz a #hálapénz pártján. Nagyon nem értek egyet, nem fideszes vagyok hanem önmagam, nincs értelme szervilisnek lenni. Csak így elÅ're.

VELÃœNK akarja a rendszer megfizettetni az orvosokat. Feketén, csóró betegekbÅ'l kizsarolva, ezzel a működésképtelen egészségüggyel vergÅ'dve - amit az elmúlt 10 év csak még rosszabbá tett. Mindig ígérgették, hogy rendbeteszik a kórházak pénzügyeit, de az eü intézményeket meglopó helyi kiskirály nagyfÅ'nökökkel aztán valahogy mégsem mertek szembeszállni. Pedig ODA tűnik el a sok pénz. Nem is a magyar ember gyógyulására. :3

Az orvosok közt még külön kaszt az orvosBÁRÃ"K, akik már rég nem a fizetésükbÅ'l élnek, cégeket alapítottak, melyekkel a szürkegazdaságot behozták az egészségügybe. Ők kiváltságaikat féltik, a köz meglopásához való jogukat, és a betegekbÅ'l kizsarolható hálapénzt. Melynek már a neve is hazugság, ez az etikátlan magatartás inkább útonállásnak nevezhetÅ'. Olyan szinten undorító, hogy nincs rá szó. És ezek nem nyomorgó rezidensek, hanem gazdagék : bejáratott zsíros praxisokban viselkednek ilyen undorítóan az orvosbárók - bárónÅ'k.

Mintha nem tudná mindenki, hogy az eü rendszerében mely pontokon bevett gyakorlat a !!! kikövetelt hálapénz !!! ami zsarolás, kényszerítés, adócsalás, orvosi eskü megszegése... pl. szülészet - nÅ'gyógyászat jellemzÅ'en ilyen terület, tehát nem lesz ám itt ingyenbuli a meddÅ' pároknak, keményen zsebbe fizetÅ's marad a történet... :3

Aztán meg nyafognak a dokik, hogy nem elég 750 000 netto nekik, még kell mellé a hálapénz IS. Hát a jó ... :(

Az ilyenek takarodjanak csak kifelé ebbÅ'l az országból ha valami nem tetszik nekik, nekünk meg Å'k nem tetszenek... Képzelhetjük, mennyire lelkiismeretesek mint orvosok. Ennyire nem lehet orvoshiány. Sok ország van a Földön, orvosokkal akik szívesen dolgoznának Magyarországon. Ha az ukrán szalagmunkásokat be tudta a fidesz hordani, hogy ne kelljen a magyarmelósnak bért emelni, illetve meg tudta hozni a rabszolgatörvényét ... nos, akkor ez is menni fog. AKarat kérdése. Mint ahogy a nincsteleneken akarják JUDEO"kereszténydemokrata" káslerék júliustól behajtani a tébé "tartozást", melyet szerencsétleneknek a nem létezÅ' jövedelmükbÅ'l kellene törleszteniük.

Fidesznek a nagypofájú cser ágnesék meg a régi vérkomcsi orvosmaffia "demokratikus orvosszakszervezete" diktál, ami egy az egyben az orvosbáró maffia érdekkijáró hálózata. Állami eszközökkel, állami rendelési idÅ'ben magánrendelÅ'ben privát haszonért fusizni elterjedt dolog, sajnos... Ezt se tette szóvá cserági. Ezek csak a saját piszkos kis üzleteiket védik a többségi társadalommal szemben.

Pedig az emberek gyógyuláshoz való joga elvileg az alaptörvényben, a majdnem alkotmányunkban is benne van.

Persze ha az a "polgári" értékrend lényege, hogy felsÅ' középosztálytól lefele mi nem vagyunk emberek, akkor elnézést hogy szóltam, irány a néhai mdf pályája, pöffeszkedÅ' pénzes libsi tanácsadók vezetésével bele a semmibe... nem tudják felfogni, mekkora pofonerdÅ'be szaladnak bele ezzel a hálapénz témával is.

Mondjuk, nem olyan nagy szám, "hálapénz mindig is volt" (nemigaz), lapozzunk. Oké. Viszont

"Egy szög miatt a patkó elveszett.
A patkó miatt a ló elveszett.
A ló miatt a lovas elveszett.
A lovas miatt a csata elveszett.
A csata miatt az ország elveszett.
Máskor verd be jól a patkószeget!"
Fidesz a #hálapénz pártján. Nagyon nem értek egyet, nem fideszes vagyok hanem önmagam, nincs értelme szervilisnek lenni. Csak így elÅ're.

VELÃœNK akarja a rendszer megfizettetni az orvosokat. Feketén, csóró betegekbÅ'l kizsarolva, ezzel a működésképtelen egészségüggyel vergÅ'dve - amit az elmúlt 10 év csak még rosszabbá tett. Mindig ígérgették, hogy rendbeteszik a kórházak pénzügyeit, de az eü intézményeket meglopó helyi kiskirály nagyfÅ'nökökkel aztán valahogy mégsem mertek szembeszállni. Pedig ODA tűnik el a sok pénz. Nem is a magyar ember gyógyulására. :3

Az orvosok közt még külön kaszt az orvosBÁRÃ"K, akik már rég nem a fizetésükbÅ'l élnek, cégeket alapítottak, melyekkel a szürkegazdaságot behozták az egészségügybe. Ők kiváltságaikat féltik, a köz meglopásához való jogukat, és a betegekbÅ'l kizsarolható hálapénzt. Melynek már a neve is hazugság, ez az etikátlan magatartás inkább útonállásnak nevezhetÅ'. Olyan szinten undorító, hogy nincs rá szó. És ezek nem nyomorgó rezidensek, hanem gazdagék : bejáratott zsíros praxisokban viselkednek ilyen undorítóan az orvosbárók - bárónÅ'k.

Mintha nem tudná mindenki, hogy az eü rendszerében mely pontokon bevett gyakorlat a !!! kikövetelt hálapénz !!! ami zsarolás, kényszerítés, adócsalás, orvosi eskü megszegése... pl. szülészet - nÅ'gyógyászat jellemzÅ'en ilyen terület, tehát nem lesz ám itt ingyenbuli a meddÅ' pároknak, keményen zsebbe fizetÅ's marad a történet... :3

Aztán meg nyafognak a dokik, hogy nem elég 750 000 netto nekik, még kell mellé a hálapénz IS. Hát a jó ... :(

Az ilyenek takarodjanak csak kifelé ebbÅ'l az országból ha valami nem tetszik nekik, nekünk meg Å'k nem tetszenek... Képzelhetjük, mennyire lelkiismeretesek mint orvosok. Ennyire nem lehet orvoshiány. Sok ország van a Földön, orvosokkal akik szívesen dolgoznának Magyarországon. Ha az ukrán szalagmunkásokat be tudta a fidesz hordani, hogy ne kelljen a magyarmelósnak bért emelni, illetve meg tudta hozni a rabszolgatörvényét ... nos, akkor ez is menni fog. AKarat kérdése. Mint ahogy a nincsteleneken akarják JUDEO"kereszténydemokrata" káslerék júliustól behajtani a tébé "tartozást", melyet szerencsétleneknek a nem létezÅ' jövedelmükbÅ'l kellene törleszteniük.

Fidesznek a nagypofájú cser ágnesék meg a régi vérkomcsi orvosmaffia "demokratikus orvosszakszervezete" diktál, ami egy az egyben az orvosbáró maffia érdekkijáró hálózata. Állami eszközökkel, állami rendelési idÅ'ben magánrendelÅ'ben privát haszonért fusizni elterjedt dolog, sajnos... Ezt se tette szóvá cserági. Ezek csak a saját piszkos kis üzleteiket védik a többségi társadalommal szemben.

Pedig az emberek gyógyuláshoz való joga elvileg az alaptörvényben, a majdnem alkotmányunkban is benne van.

Persze ha az a "polgári" értékrend lényege, hogy felsÅ' középosztálytól lefele mi nem vagyunk emberek, akkor elnézést hogy szóltam, irány a néhai mdf pályája, pöffeszkedÅ' pénzes libsi tanácsadók vezetésével bele a semmibe... nem tudják felfogni, mekkora pofonerdÅ'be szaladnak bele ezzel a hálapénz témával is.

Mondjuk, nem olyan nagy szám, "hálapénz mindig is volt" (nemigaz), lapozzunk. Oké. Viszont

"Egy szög miatt a patkó elveszett.
A patkó miatt a ló elveszett.
A ló miatt a lovas elveszett.
A lovas miatt a csata elveszett.
A csata miatt az ország elveszett.
Máskor verd be jól a patkószeget!"

MOK: legyen újra büntethetÅ' a hálapénz!

Cserébe az érdemi béremelésért, vállalná az orvosi kamara, hogy korrupcióként kezeljék a hálapénz elfogadását.
Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads