2020. január 3., péntek

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ez túlzás. Mit várunk attól, akinek még a rabbi se szent. :DNem szkeptikus, megrögzött nihilista, ateista.Milliomos lehet, értelmes ember nem.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Karácsonyozzunk Vágó Istvánnal!

Bevallom, ezzel a cikkel kivártam az ünnepek alatt. Előre elhatároztam, hogy csak újévkor teszem közzé, hogy miért, arra csak annyit mondhatok: mentálhigiéné is van a világon.

Ismerősöm hívta fel a figyelmemet, hogy a Facebookon tanulságos vita bontakozott ki Jézusról és a kereszténységről. Nem máshol, mint az istentelen kvízprofesszor, Vágó István oldalán. Nos, a DK mókamestere a jelek szerint nagy ívben tett a hallgatólagos megállapodásra, hogy egymás ünnepein nem szólunk be egymásnak – nagy önfegyelemmel én sem üzengetek a Pride-ra, cserében igazán kussolhatnának ők is karácsonykor. Vágó mindenesetre megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a keresztény világ idén is ünnepel, gondolta, szellent egyet közéletileg. És mikor, ha nem december 26-án? Akkor pukizunk ügyesen, ha jó az időzítés, tudja ezt jól mindenki a DK-ban – a mi Istvánunk ne tudná?

Vágó vitaindítóként feltett két képet egymás mellé, az egyiken Jézus hagyományos, hosszú hajú, szelíd vonású ábrázolása, a másikon egy fekete fürtös, marcona, pufi alak (lásd nyitóképünkön). És akkor Vágó, a tudatos ateista, akinek nincs karácsonya, a fa alatt nem ajándékoz meg senkit, és csak nevet az olyan ósdiságokon, mint hit, remény, szeretet, szóval, Vágó odaröffentette a kérdést, melyet már napok óta fejében forgatott, hogy megmutassa, hogy milyen remek modernista ő, ellentétben a sok tajparaszttal, aki ellágyul karácsonykor. Ezzel a felütéssel indította az izgalmas vitát Vágó István (figyeljék a ravasz és sunyi mondatfűzést):

„Sajnálom, ha valakit sértek ezzel a képpárral. Mentségemre legyen szólva, ezzel a kérdéssel az Origo is foglalkozott már idén márciusban. A jobb oldali kép a BBC oldalán jelent meg, tudományos elemzés eredményeképp. Nem állítja, hogy ez Jézus arca, csak annyit, hogy jellegében inkább ilyen lehetett. Biztos vagyok benne, hogy akik Jézusban a megváltót tisztelik, nem külső jegyei alapján teszik."

Dacára annak, hogy az összehasonlító arcjátékról legalább tíz éve olvastam már angolul, Vágó nagy felfedezése óriási indulatokat szabadított el a liberális Szanhedrinben. A modernizmus villogó szemű főpapjai egymást tiporva, tolongva igyekeztek virtuálisan is jelen lenni a nagy vitában. Idézem egy részletét, mit műveltek vallásügyileg, amíg Magyarország 99.8 százaléka bejglit evett és társasjátékozott. Amennyiben országosan ismert nevekre bukkanunk, nem a véletlen műve: igen, pont az lesz az illető, akire a nyájas olvasó gondol. És figyeljük meg, hogy hozzászólóink egyike-másika valóságos vallástörténész – a kétség legkisebb jele nélkül, az ostobák örökös elszántságával és megingathatatlanságával osztja az észt.

Kertesi Zoltán: „Szerintem nem annyira izgalmas kérdés, hogy hogyan nézett ki. Az sokkal inkább, hogy ki lehetett valójában? Szemfényvesztő, illuzionista, szélhámos (lator), esetleg tényleg maga a megváltó…"

Szabó Zoltán (Igen, pontosan az a Szabó Zoltán… a szerk.) : „A Jézus-sztori magja minden bizonnyal egy valóságos történet… Az alaptörténet aztán földúsult részint más kultúrák legendáiból átvett és a sztoriba beledolgozott elemekkel, részint valóságos, de elmosódott emlékek képletes megfogalmazásával, amint minden mitológiában, részint pedig teljes egészében meseszerű, kitalált elemekkel, amiknek célja az volt, hogy az alanyra a Messiásra vonatkozó régi próféciák minél nagyobb részét sikerüljön ráilleszteni. Ráadásul a történetet leíró irodalmi alkotások fordítása során rengeteg leiterjakab csúszott bele, Mózes szarvaitól kezdve a tű fokán átmenő tevén keresztül József ácsként való föltüntetéséig."

Fodor Tamás: „Viszont járt fodrászhoz!"

Franyó Krisztina: „Anyukája nyírta fazonra…"

Fábri Péter: „Spiró a Fogságban köpcösnek írja le. Teljes fikció, de remek írói fogás, így ugyanis emlékszünk rá, ellentétben a sok egyforma Jézus-ábrázolással, amelyek közül csak egy-két remekmű lóg ki."

Szenes Andrea: „Jézus egy zsidó ember volt eredendően."

Seres László: „Ő tökéletes példája egy jól időzített startup-nak."

(Ekkor érkezik egy normális hozzászólás…)

Hahner Péter: „Mi lenne, ha tiszteletben tartanánk vallásos embertársaink hitét, és nem bosszantanánk őket?"

(De a Szanhedrin résen van…)

Hírdetés

Vágó István: „A conchitás kommentet én sem tartottam helyénvalónak, ezért töröltem."

Szabó Zoltán: „Már miért kéne ennek bosszantania őket? Nem ismerek olyan keresztény tanítást, ami Jézus testi jegyeiről szólna."

Radics Róbert István: „Ha Krisztus meghallja, hogy a képet imádjátok, idegrohamot kap. A bálványimádás bűn!„

(és a gyalázkodás folyik tovább…)

Jimmy von Tucker: „Kommunista volt Jézus, expressis verbis is."

Szabó Dávid: „Ugyan állította magáról, hogy kozmikus tudattal rendelkezik, mégsem sejtett semmit például a baktériumokról, hiszen azt mondta, hogy a mosdatlan kézzel való evés nem fertőzi meg az embert, ezzel jó sok későbbi követőjének haláláért felelve."

Berkó Pál: „Mit mondjak, nem vennék tőle használt autót."

Tasnádi György: „ Ááá! Nem értetek Ti ehhez. Jézus néger volt, és ezt minden dél-amerikai keresztény tudja."

Eddig a nettó istengyalázás.

Mert hogy ez az. Vágó és barátai gúnyt űznek a Föld nevű bolygó legelterjedtebb vallásának isteni személyéből, a kereszténység Megváltójából, lerántva őt a sárba, a piszokba. Oda, ahova kétezer évvel ezelőtt az emberi gonoszság, az akkori Szanhedrin egyszer már lerántotta őt. Akkor is csalónak, szemfényvesztőnek nevezték, akkor is megalázták, kigúnyolták, de az elmúlt kétezer esztendő mégis róla szólt, az övé volt, nem pedig azoké, akik megfeszítették és megfeszítenék ma is.

Először is: milyen érdekes, hogy az istentelen liberálisok állandóan csesztetik a keresztényeket, kényszeresen magyarázzák, hogy miért gáz Jézust követni, hogy miért nincs Isten. Fordítva semmi sem történik: egy keresztény nem írogat a Facebookra karácsonykor, hogy milyen gáz ateistának vagy buddhistának lenni. Vajon miért nem? Hát, azért, mert a keresztény hisz valamiben, Vágóék pedig semmiben, maximum mások hitelveinek tagadásában. Régi történet ez: hit kontra nihilizmus, szerénység kontra pimaszság, tudás kontra tudatlanság.

Másodszor: Vágóék tegyék össze vámszedésben megedzett kezeiket, és rebegjenek hálát, hogy itt nem afféle Charlie Hebdo világ van. Csendben hadd súgjam meg ugyanis, hogy nem minden világvallás hívei elégednek meg azzal, hogy közéleti vitát folytassanak az istengyalázásról.

Egy-egy hevesebb vérű vallástörténész kolléga karabélyt vesz a kezébe, és lemészárolja, aki vallásalapítóját, istenét gyalázza. Azt pedig, hogy Magyarországon még nincs Charlie Hebdo-világ – képzeld, kvízprofesszor–, egy bizonyos Orbán Viktornak köszönhetitek.

Harmadszor egy merőben szakrális természetű megjegyzés: ne féltsük Jézust! És ne féltsük a kereszténységet sem. Nem védekeznünk kell, hanem mélységesen elgondolkodnunk azon, hogy ők, a farizeusok ilyenek, ez az igazi arcuk, és illúziókeltés helyett ideje még szorosabban összezárnunk a mai Szanhedrin ellen.

Kezdésnek 2022-ben visszapofozzuk őket a közéleti pöcegödreikbe. Szerintem az lesz az igazi válasz számukra. Még négy esztendő a „Fidesz-államban"! Aztán még négy, esetleg nyolc. Isten érti a tréfát, és nagy kegyesen megengedi Vágó Istvánnak, hogy egész hátralévő életét a keresztény kurzusban töltse el.

Áll az alku, kvízprofesszor?

Szentesi Zöldi László – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Igen, nem félreértés a cím! Máshol nem húzza az ág is a devizahitel csalás áldozatait. :3Nézzük meg mit csinálnak jól szomszédaink rovat, avagy ne legyünk elvakult pártdro

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Az öt évnél régebbi végrehajtási eljárásokat, melyek során az utóbbi 18 hónap alatt legkevesebb 15 eurót sem sikerült behajtani, leállíthatják. Mindezt a január elsején életbe lépett törvény teszi lehetővé, melynek témáját még Lucia Žitňanská nyitotta meg, majd Gál Gábor igazságügy-miniszter hagyatta jóvá.

Žitňanská eredetileg úgynevezett végrehajtási amnesztiára törekedett, mely nemcsak semmissé tenné az adósságokat, hanem ki is egyenlítené azokat. A Gál-féle változat viszont leállítja a régebbi eljárásokat. A hitelezők továbbra is követelhetik a pénzüket, de ehhez új javaslatot kell benyújtaniuk.

A törvényt kezdettől fogva sok bírálat éri. A végrehajtók például nehezményezték, hogy a törvényjavaslatot annak ellentmondásai kiküszöbölése nélkül terjesztették be, s azt is felvetették, hogy az alkotmányellenes. Problémásnak tartják például a végrehajtóknak járó átalánydíjpótlékok összegét a leállított eljárások után.

Az igazságügyi tárca ugyanis ezt eljárásonként 35 euróban állapította meg, a végrehajtók szerint azonban ez az összeg nagyon kevés, mert a régebbi iratok ügyintézési költségei több száz euróra rúgnak.

Az igazságügyi tárca viszont azzal érvelt, hogy az intézkedéssel azokon az embereken akarnak segíteni, akik nem tudnak kikeveredni az adósságcsapdából. Becslések szerint a régebbi végrehajtások leállításának értéke meghaladja a 40 millió eurót.

Szlovákiában jelenleg több mint 3 millió végrehajtási ügy van folyamatban, Gál intézkedése ezek közel egyharmadát érinti. A minisztérium az 5 évnél régebbi végrehajtási eljárásokat akarja elsőként leállítani, azzal, hogy a hitelezők továbbra is próbálhatnak hozzájutni a pénzükhöz, de ehhez új eljárást kell indítványozniuk, új feltételek szerint. Az összes végrehajtási ügyet a Besztercebányai Járásbíróság intézi.

(Felvidék.ma/Webnoviny.sk)

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Igen, ők mindig ellenünk lesznek, és azért nem mi hanem ők mert ellenünk vannak. Ezért sem érdemes engedményeket tenni nekik, mert akkor már holnap az lesz az új kiindulás

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Schmidt Mária nem érti – elmagyarázom

Persze, azon még jobban csodálkozom (na, tessék, még el sem kezdtem, de látens módon, már én sem értek valamit), hogy ugyanezt a dolgot a kicsit bizonytalankodó műsorvezető sem értette a Bayer Show december 29-ei adásában, pedig ő általában érteni szokta. Talán a vendége iránti tiszteletből? Előre bocsátom, ezen apró fiaskó ellenére, szerintem, az általam mélyen tisztelt és nagyra becsült Schmidt Mária is a dolgok lényegét általában jól megértők nem túl népes csoportjához tartozik, és személyesen túl van már egy Sorsok Háza hercehurcán is.

Persze, azon még jobban csodálkozom (na, tessék, még el sem kezdtem, de látens módon, már én sem értek valamit), hogy ugyanezt a dolgot a kicsit bizonytalankodó műsorvezető sem értette a Bayer Show december 29-ei adásában, pedig ő általában érteni szokta. Talán a vendége iránti tiszteletből? Előre bocsátom, ezen apró fiaskó ellenére, szerintem, az általam mélyen tisztelt és nagyra becsült Schmidt Mária is a dolgok lényegét általában jól megértők nem túl népes csoportjához tartozik, és személyesen túl van már egy Sorsok Háza hercehurcán is.

Röviden arról van szó, hogy a „30 éve szabadon" Emlékbizottsága a rendszerváltás 30. évfordulója alkalmából nyolc elemből álló bélyegsort kívánt megjelentetni. Rajta azok, a már elhunyt személyek szerepelnek, akik a múlt század 70-es éveinek közepétől egészen a rendszerváltásig sokat tettek annak sikeres előkészítéséért, végrehajtásáért. Köztük kapott volna helyet a terv szerint Solt Ottilia szociológus és Rajk László építész, akik megjelentetésére végül is a hozzátartozók, leszármazottak tiltakozása miatt nem kerülhetett sor. Nélkülük lett teljes az elkészített bélyeg kisív és természetesen most meg egyből az lett a baj, hogy ők lemaradtak. Tipikusan a „van sapkája, nincs sapkája" esete, mondta a történész asszony. Bár az homályban maradt, hogy a most tiltakozó személyek ugyanazok voltak, vagy csak ugyanannak a Kultúrának a tagjai?

Az első tiltakozás magyarázata kézenfekvőbb. Rajk László özvegye ellenvetésének terjedelmes indoklása, bár a személyes szempontjaikat tekintve, többségében lehetnek még igazak is, semmiképpen sem relevánsak. Mindezek a 30 évvel ez előtti események utáni vélt vagy valós sérelmek, főleg abból a korból, amelynek befejezetlen, elcsalt, elhazudott, elmekkmesterkedett volta, azok káros következményei, még ma is vészteherként rakódnak mindennapi életünkre. Hogy ki kezdte, ki támadta kívülről, beépített emberei által belülről az MDF-et, „szólt bele" még az elnöksége személyi összetételébe is, arról most ne beszéljünk. Arról sem, hogy ki kényszerítette ki, az aljas eszközökkel véghez vitt zsarolással (persze, volt, aki örült, hogy „zsarolva vagyunk"!) létrehozott SZDSZ-MDF paktumot, majd négy év múlva az MSZP-SZDSZ kormányzást. Így nem csoda, hogy ez a harc, mind a mai napig tart.

Hírdetés

Az igazi okok a mélylélektanban keresendők, nem egyszerű hétköznapi események hatásaiban. Bár, a mélylélektant végül is ezek alakítják. Ők bizonyos személyekkel egyszerűen nem kerül(het)nek egy platformra (pl. kitüntetések visszaadása) csak addig, amíg azok a jól felfogott hatalmi érdekeiket hűen szolgálják. Erre példa, pont az az időszak, amelynek a bélyegsor kíván emléket állítani, vagy most a Jobbik látványos „megtérésének" elfogadása. A sem viselhető el a számukra, hogy a közös megjelenés által azt a látszatot kelthetik, mintha ők valamikor, bármikor is, a velük együtt szereplő személyekkel bármiféle közös, az általuk megtestesített magasztos cél érdekében küzdöttek volna. Csak a regnáló hatalom megsemmisítése, de annak megszerzése, gyakorlása már szöges ellentétek forrása, maga a megtestesült antagonizmus. Végül baj van (lehet) pusztán az arányokkal is, hiszen a 2:6 (esetleg 3:5) azt sugallja, hogy a „mások" az értelmi vezetők. Ez elviselhetetlen, önmagában hierarchiát feltételez a „másik" oldal javára.

De miért nem fogadható el a „mellőzés"sem? Hát, mert részben jogos, tényleg ott voltak. Másrészt nem érték el, hogy akkor senki se legyen rajta, ne jelenjen meg, szembesültek a ténnyel, jól megvannak nélkülük is. Az utókor pedig nem fogja magyarázatul, apró betűs kiegészítésben látni a kisív mellékleteként, hogy kik lettek volna még eredetileg rajta, akik nélkül így az egész fabatkát sem ér. Nem ehhez szoktak! Mi ez a szolgai engedetlenség?!

Hogy mi lett volna az egyetlen, elfogadható megoldás? Az eddigiekből kihámozható, illetve összerakható. Egy olyan sor, amelyben csak nyomokban, 1-2 fővel van képviselve a „másik" oldal, jelezvén, hogy Ti még erre is képtelenek vagytok, ezt is mi csináltuk helyettetek. De a leglényegesebb, a mának szóló üzenete (lenne), ma is rossz irányba mennek a dolgok, ébresztő szamizdatos „forradalmi ifjúság"!

De tényleg, ébresztő magyarok, mert a világmegváltók A-tól ZS-ig, már megint (mint mindig, de most kicsit jobban) a spájzban vannak!

Meggyesi József – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hogy rájöttek, ami mindenkinek feltűnik amint odafigyel : mindig valami negatív dologra kell a "szabadság" a liberális eszmék nevében. És sose építeni."Nem nehéz kitalálni

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Azt olvasom, hogy már ilyen is van. Remek: ilyen progresszív a korunk, így haladunk! Aki nem tudná, ez a childfree (olvasd: csájldfrí) olyan korszerű filozófia, életstílus, fölfogás, aminek végtelen előnyei vannak, aki nem követi, nem is lehet rendes ember, mert konzervatív, azaz legföljebb régi csökevények rabszolgája. De hogy ne kerteljek, azt jelenti ez a childfree, hogy gyerek nélküli élet.

Mármint hogy ez az ideális létforma. Mert akkor lehet töretlenül karriert csinálni, nem zavar ebben a gyerek, nem kell pelenkával bajlódni, nem kell állandóan a gyerekre vigyázni meg gagyogni vele, iskolába vinni, meg ilyeneket tenni, nincs fölösleges kiadás sem, s ennek következtében, ha majd megöregszenek e tudatosan gyermektelenek, nem is lesz, aki ápolja őket – de persze megoldják majd azt is, éljen az eutanázia, alias ön/gyilkosság, hiszen emberhez méltatlan megöregedni és magatehetetlenné válni.

És talán (éljen a haladás!) megtalálják a módját annak is, hogyan lehetne az emberi természetből – természetesen szigorúan tudományos alapon – kiiktatni a létfönntartó és fajfenntartó ösztönt, ó, milyen humánus volna így kinyírni Európát, az öngyilkosság is átminősülne, egyszerűen simán ki lehetne halni. Hát nem szép?

Nem nehéz kitalálni, hogy az ilyen nézetek a neoliberalizmusban gyökereznek, s hogy kizárólag negatív érveken alapszanak. Karrier, hedonizmus, szex, drog itt a lényeg – de persze itt már kizárólag negatív következmények (jogi, erkölcsi stb. elmarasztalás) nélkül.

Ugyanis eszerint a gyerek is negatív következmény, hiszen csak teher, gátolja az önmegvalósítást.

Persze mondhatnánk erre azt is, hogy akinek ilyen a beállítottsága, nem is érdemel gyereket. Pedig a szülői ösztön… Nos igen, ilyen is van. És az abból következő gyönyörűség is van, ami értelmet ad életünknek, amikor azt a pici, védtelen csodát a karjainkban tartjuk…

Ezek a „csájldfrísok" arra hivatkoznak többek között, hogy anyagilag nem vállalhatnak gyereket. Milyen felelősségteljes döntés! Mert hogy nincs pénz nagyobb lakásra, nagyobb autóra, szabadságra a Fülöp-szigeteken, meg hasonlókra. Holott a gyerek nem pénz kérdése. Igaz, arra is szükség van, de nem elsősorban.

A gyerek az örök élet kérdése. A szeretet kérdése. A lét értelmének kérdése. Egy gyerek többet ér, mint bármilyen anyagi előny, új lakás, tévé vagy okostelefon.

Amikor fölvetjük, hogy a mai neoliberális világ úgy hasonlít a néhai kommunista világra, mintha ikertestvére volna, sokan (a neoliberálisok elsősorban) fölháborodnak, micsoda igazságtalanság ez, hogyan lehet ilyet állítani, nyilván nem értjük, hogy ez a mai modern világ egészen más, haladóbb, igazságosabb, demokratikusabb és így tovább blablabla. De az ilyenek vajon miért ünneplik karácsonyt? Csak azért, hogy drágábbnál drágább ajándékokkal halmozzák el környéküket, így demonstrálva, milyen nagyszerűek?

Karácsony nem erről szól. Karácsony a kisded születéséről szól. Átvitt értelemben minden gyermek születéséről, a jövőről, bizalomról, reményről. De ezt csak akkor tudjuk teljes mértékben megérteni, ha saját gyermekünket tartjuk karunkban. Aki ezt képtelen fölfogni, az nem is érti, miben hasonlít ez a mai neoliberalizmus a kommunizmusra.

Ám tessék összehasonlítani, elmondok egy szép régi sztorit a szocializmus építésének oly „sikeres" világából.

Úgy történt, hogy a szakszervezeti gyűlésen azon tanakodtak, mit lehetne tenni, hogy még sikeresebben épüljön a szocializmus a dicső kommunizmus felé vezető úton. Hosszú, meddő tanácskozás után fölállt az egyik elvtárs és azt javasolta, dolgozzanak a szabad szombaton is, akkor túlteljesíthetik a tervet. Remek, hagyták jóvá hatalmas tapssal, dolgozzunk szombaton is és szebb, jobb lesz az életünk. Ezek után fölállt egy másik elvtárs, hogy neki is van javaslata: dolgozzunk vasárnap is, így még jobban tudjuk megközelíteni a fényes jövőt. Még hatalmasabb tapssal, ujjongva hagyták jóvá, milyen gyönyörűség lesz vasárnap is dolgozni, s még szebb, még jobb lesz az életünk. Erre fölállt Móricka, és azt mondta, volna neki is egy javaslata, mégpedig, hogy dolgozzanak éjjel is. Akkor ugyanis nem lesz idő olyan hülyéket csinálni, akik ilyen baromságokat indítványoznak.

Nem is rossz ötlet, ugye?

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Igen, ők mindig ellenünk lesznek, és azért nem mi hanem ők mert ellenünk vannak. Ezért sem érdemes engedményeket tenni nekik, mert akkor már holnap az lesz az új kiindulás

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Igen, ők mindig ellenünk lesznek, és azért nem mi hanem ők mert ellenünk vannak. Ezért sem érdemes engedményeket tenni nekik, mert akkor már holnap az lesz az új kiindulási alap, amit a libsik el akarnak érni.

Röviden és tömören. ,)

Schmidt Mária nem érti – elmagyarázom - Nemzeti.net

Persze, azon még jobban csodálkozom (na, tessék, még el sem kezdtem, de látens módon, már én sem értek valamit), hogy ugyanezt a dolgot a kicsit bizonytalankodó műsorvezető sem értette a Bayer Show december 29-ei adásában, pedig ő általában érteni szokta. Talán
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Igen, nem félreértés a cím! Máshol nem húzza az ág is a devizahitel csalás áldozatait. :3

Nézzük meg mit csinálnak jól szomszédaink rovat, avagy ne legyünk elvakult

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Igen, nem félreértés a cím! Máshol nem húzza az ág is a devizahitel csalás áldozatait. :3

Nézzük meg mit csinálnak jól szomszédaink rovat, avagy ne legyünk elvakult pártdroidok : a fidesz alapvetően a nemzetközi bankok és a nagytőke pártja, és csak dísznek nemzeti.

Leállíthatják az 5 évnél régebbi keletű végrehajtásokat | Felvidék.ma

Az öt évnél régebbi végrehajtási eljárásokat, melyek során az utóbbi 18 hónap alatt legkevesebb 15 eurót sem sikerült behajtani, leállíthatják. Mindezt a január elsején életbe lépett törvény teszi lehetővé, melynek témáját még Lucia Žitňanská nyitotta meg, majd Gál G....
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hogy rájöttek, ami mindenkinek feltűnik amint odafigyel : mindig valami negatív dologra kell a "szabadság" a liberális eszmék nevében. És sose építeni.
"Nem nehéz kital

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Hogy rájöttek, ami mindenkinek feltűnik amint odafigyel : mindig valami negatív dologra kell a "szabadság" a liberális eszmék nevében. És sose építeni.
"Nem nehéz kitalálni, hogy az ilyen nézetek a neoliberalizmusban gyökereznek, s hogy kizárólag negatív érveken alapszanak. Karrier, hedonizmus, szex, drog itt a lényeg – de persze itt már kizárólag negatív következmények (jogi, erkölcsi stb. elmarasztalás) nélkül."

Childfree | Felvidék.ma

Azt olvasom, hogy már ilyen is van. Remek: ilyen progresszív a korunk, így haladunk! Aki nem tudná, ez a childfree (olvasd: csájldfrí) olyan korszerű filozófia, életstílus, fölfogás, aminek végtelen előnyei vannak, aki nem követi, nem is lehet rendes ember, mert konzervatív, azaz leg...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ez túlzás. Mit várunk attól, akinek még a rabbi se szent. :D
Nem szkeptikus, megrögzött nihilista, ateista.
Milliomos lehet, értelmes ember nem.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Ez túlzás. Mit várunk attól, akinek még a rabbi se szent. :D
Nem szkeptikus, megrögzött nihilista, ateista.
Milliomos lehet, értelmes ember nem.

Karácsonyozzunk Vágó Istvánnal! - Nemzeti.net

Bevallom, ezzel a cikkel kivártam az ünnepek alatt. Előre elhatároztam, hogy csak újévkor teszem közzé, hogy miért, arra csak annyit mondhatok: mentálhigiéné is van a világon.Ismerősöm hívta fel a figyelmemet, hogy a Facebookon tanulságos vita bontakozott ki Jézusról
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.