2020. május 24., vasárnap

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A társadalom immunválasza : SOHA TÖBBÉ NE MERJE SENKI BLOKKOLNI A GAZDASÁGOT A NAGY SEMMI MIATT!

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Nem, nem szúrták meg a karunkat, csak a gondolkodásunkat immunizálták a rettegés ellen. Természetesen, mint minden oltás, csak részleges védelmet ad ez is, és nem véd a rettegés minden variánsa ellen és nem is véd meg mindenkit.

Továbbra is lesznek, akik élvezni fogják, ha retteghetnek, mert imádják a szerepüket játszani ebben a vírushiszti színjátékban.

A C19 a szezonális influenza hagyományos színpadán lépett fel, csak a díszlet és a nézőközönség aktív részvétele a színjátékban változott meg. Sokaknak felnyitotta a szemét az, ahogy túltolták a rettegést a politikusok és az őket tüzelő fehérköpenyesek.

A társadalom immunválasza : SOHA TÖBBÉ NE MERJE SENKI BLOKKOLNI A GAZDASÁGOT A NAGY SEMMI MIATT!

Eszetekbe ne merjen jutni, hogy egy második nem létező járványhullám vélt veszélye miatt újra megállítjátok a gazdaságot, mert ezt már nem fogja megenni a társadalom normális ésszel gondolkodó része.

Lehet a kormányt is megvezették, sőt szinte biztos, mert a félelem ott volt a szemükben.

Szerencsére voltak józan gondolkodású orvosok is, akik próbálták csillapítani a társadalomra ráöntött félelmet és rettegést. Egyre többen ismerték fel, hogy a gyógyszeripari cégek csak a profitot hajszolják és szinte egyáltalán nem érdekli őket a a beteg gyógyulása, csak a kezelése.

Amikor teljesen nyilvánvaló lett mindenki számára, hogy ez Magyarországon nem lesz klasszikus értelemben járvány, hiszen az 1 millió főre eső 20.000 megbetegedést még csak a teljes lakosságra nézve sem közelítette meg az igazoltan fertőzöttek száma, akkor is tolták a "mindenkinek kötelező rettegni" propagandát.

Félelmetes az a jövőkép, hogy egy hamis statisztikai adatokra épített járvány ürügyén bármikor blokkolni lehet a világot. Ezt ők komolyan is gondolják és világvallást kreáltak a vírushisztiből.

Bárki lehet a C19 áldozata, ha a szervezetében megtalálható volt a vírus, amikor meghalt, akkor is a vírus áldozata, ha elütötte egy autó.

Vélelmezhető, hogy a BCG oltás és a kanyaró elleni védőoltás mellékhatásának köszönhetjük, hogy hazánkat igen kis mértékben érintette  ez a járvány, bár izraeli tudósok igencsak igyekeznek ezt cáfolni, ellenben semmilyen más magyarázatot nem tudnak adni a volt keleti blokk és a nyugati oldal eltérő fertőzöttségében megmutatkozó különbségre.

Lehet Trumpot szidni, de ő az egyetlen, aki a WHO-val szembe mer szállni.

A liberális média hülyének próbálja beállítani, mert megelőzési céllal, maláriaellenes gyógyszert szed. Próbálják ennek a gyógyszernek a mellékhatásait súlyosnak feltüntetni, csak elfelejtik elmondani, hogy ezek csak beteg embernél és bizonyos más gyógyszerekkel kölcsönhatásban jelentkeznek.

Elég megnézni a WHO vezetőinek a fejét és ugyanazokat az ellenszenves, aljas tekinteteket fogjuk felfedezni, mint amelyekkel az EU-politikusok közt találkozunk.

A jelenlegi ismereteink alapján egyértelműen megállapíthatjuk, hogy minden ilyen szervezet a normális emberek elnyomását szolgálja és az az érdeke, hogy buta, ostoba, alulképzett sáskahadakat szabadítson rá a nemzetállamokra, lerombolva annak teljes immunrendszerét és elpusztítva a hagyományos társadalmi berendezkedést.

Ez a világot szinte egy időben elérő gazdasági befagyasztás egy főpróbája lehet egy olyan támadásnak, amely kizárólag internacionalista érdekeket fog szolgálni. Új világrend kialakítása zajlik, mely már fölé nőtt a nemzetközi nagyvállalatoknak és a nemzetállamok kormányainak. Ügynökeik, zsoldosaik mindenhová beférkőztek.

Tudom, elcsépelten hangzik, de a S.György nevű vén gazember igen sokat ártott hazánknak. Olyan szervezeteket pénzel, amelyek nyíltan minden normális magyar ember ellenségei. Olyan gazdasági műveletek mögött áll, mely miatt a Forint rettenetesen meggyengült. Nevetséges, hogy tőzsdei manipulációkkal 370 Ft-ig sikerült az Eurót feltornászni.

S. György hazánk és nemzetünk esküdt ellensége. Aki ezt nem hiszi el, azt arra kérem, menjen el Gyöngyöspatára és kérdezze meg azokat a diákokat, tanárokat, szülőket, akiket a védett faj purdéi és szüleik zaklattak, megvertek, fenyegettek, leköptek, mert hiszen szegények annyira tanulni vágytak és ezt csak így tudták kiharcolni maguknak.

Az elmúlt hónapok eseményei egyértelművé tették, hogy olyan eseményekre kell felkészülnünk, amelyeket nem tudunk sem kontrollálni, sem előre jelezni, hiszen sosem gondoltuk volna, hogy egy kb. 500 halálos áldozattal járó járványveszély miatt az egész országot be fogják fagyasztani.

Ez a józanul, ép elmével gondolkodók számára most is felfoghatatlan és hihetetlen.

Tudjuk, az intézkedések jelentős részben nem a járvány megelőzését, vagy csillapítását szolgálták, hanem csak a propagandát, hogy az ellenzék ne vádolhassa a kormányt hanyagsággal, de elfogadhatatlan, hogy a balliberális söpredéktől való félelem miatt blokkolják az életet Magyarországon.

Amennyiben bárkinek kétségei lettek volna a Facebooknak nevezett véleményrendőrség valós beállítódása felől, az most már kristálytisztán láthatja, hogy törölnek mindenkit, aki a kommunista-liberális-baloldali söpredék ellen mer szót emelni.

A 2022-es választásokat a Fidesz el fogja veszíteni, ha nem képes életre hívni egy olyan magyar közösségi hálót, mint amilyen az IWIW volt, ahol szabadon ki lehet fejteni a politikai nézeteinket, ahol kritizálni lehet a felháborító bírói döntéseket, ahol nevén lehet nevezni hazánk ellenségeit.

A Facebook eddig csak azt büntette, ha a szart szarnak neveztük, de most már azért is letilt és töröl, ha állati végterméknek nevezed. Eddig csak a buzi és a köcsög szavak használatát büntették, de ma már azokat is üldözik, akik népművészeti csepedénynek nevezik őket.

A média pedig mosolyogva a pofánkba tolja a nagy hírt : L. Márk, ismert stylist nem tartja elképzelhetetlennek, hogy akár egy nővel is le tudna feküdni. Nekik ez volt a napokban a vezető hír. A másik  mindent felülíró hír, hogy a parlament, nagyon helyesen, megszavazta, hogy aki fiúnak született, az is marad, aki lánynak, az is az marad a hivatalos irataiban.

Nem engedélyezik a nemátlakító műtéteket, pedig a degeneráltak még azt is elvárják tőlünk, hogy mi finanszírozzuk a nyomorultságukat. Nyílt háború folyik minden normális és ép elmével gondolkodni képes ember ellen. Valami igen nagy disznóság van készülőben, nem, nem Magyarországon, hanem a világban.

A rettegést gerjesztők az oltóanyag kötelezővé tételét akarják előkészíteni. Miért érdekük, erre csak összeesküvés-elméletekkel lehetne válaszolni, de az igazságot keresse mindenki maga, az csak úgy lesz a jó.

Egyre több orvos lép a nyilvánosság elé és szállnak szembe a megvesztegetett kollégáikkal.

Érdemes megtekinteni ezt a honlapot annak, aki beszél németül : https://www.ärzte-für-aufklärung.de

Változik a világ, mert totális kontrollt akarnak bevezetni.

Nem, nem a magyar kormány, nem, nem a magyar kormány épít diktatúrát, hanem a liberális-internacionalista tőkések építenek egy, a teljes világra kiterjedő totális diktatúrát, melyben nekünk, magyaroknak nem osztanak lapot, sőt, minket a Föld színéről is el akarnak tüntetni.

Nincs veszélyesebb vírus ezen a Földön, mint a liberális-kommunista-szocialista-baloldali-internacionalista eszmerendszer, melyet igen lelkes neo-kuncécik, szamuelytibikék, garbaisanyikák, landlerjenőkék terjesztenek.

Minden erőnkkel harcolnunk kell, hogy a magyar megmaradjon, hogy Magyarországot felszabadítsuk a gyarmati sorból.

Molotov Attila – Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Senki sem tud mindent, főleg az összefüggések felismerése hiányzik, hiszen nem egy fejben van a tudás, kevés ahhoz maga az ember már. Azon túl, egyes "megszakértők" kilóra

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Avagy amikor az elefántot megtámadta egy kisegér, ezért leugrott a szakadékba.

A liberális és közösségi média két iszonyú káros dolgot sulykolt. Ha szerinted nem a totális bezárkózás volt a koronavírus ellen az egyetlen megoldás, akkor gyilkos voltál. Ha találkozni szerettél volna a rokonaiddal, barátaiddal, akkor gyilkos voltál. Ha készpénzzel szerettél volna fizetni, akkor gyilkos voltál. Sőt, ha ki akartál menni az utcára vagy a kertedbe, akkor gyilkos voltál. Vitának helye nem volt, ezeket a dogmákat nem lehetett megkérdőjelezni. És a jobboldal nagy része is átvette ezeket a véleményeket.

Szerintem sokkal több halálos áldozata lesz (van?) az intézkedéseknek, mint a vírusnak. Ez az írás nem elsősorban Magyarországról szól, hanem úgy általában a kormányokról. Nálunk szerencsére az átlagnál kevésbé gurult el a kormány gyógyszere. Viszont amit a polgármesterek egy része művel(t), az kriminális.

Vajon mennyi a tényleges halálozási arány? Nem mindegy, hogy a lakosság nagy részét tesztelik vagy szinte csak a kórházba kerülők kerülnek bele a statisztikába. Vannak helyek – pl. Olaszországban – ahol minden halottat, akinek halálakor a szervezetében volt a koronavírus, az összesített statisztikák szerint a vírus áldozatának tekintik. Kis túlzással, ha koronavírusos vagy és elüt a villamos, akkor a vírus áldozata vagy. Nem túlzás, sok helyen tényleg szinte mindenki koronavírusban hal meg hivatalosan. Olaszországban a halotti bizonyítványok mindössze 12 százalékán szerepel a koronavírus mint a halálok, miközben a nyilvánosságban "a kórházakban bekövetkező és koronavírussal összefüggő összes halálesetet a koronavírus okozta halálozásként veszik számba".

További érdekességek Olaszországról:

  • Lombardiában a legszennyezetteb levegő Európában (mint Vuhan Kínában), ezenkívül nagy a népsűrűség, nagyon sok az öreg + rengetegen dohányoznak.
  • 99%-nak volt más, súlyos betegsége (rák, szívbetegség, cukorbetegség, stb…)
  • 2017-2018-ban a sima influenzától összeomlottak a kórházak, alapból 90% körüli telítettség van az intenzív osztályon.
  • Évente 120.000 olasz hal meg tüdőgyulladásban.
  • Olaszországban előszeretettel alkalmaznak túlzottan agresszív terápiákat (szteroidok, antibiotikumok).
  • Ha minden valószínűleg fertőzöttet beleszámolunk, akkor 0,01-0,06%-os halálozás jön ki. A normál influenzánál ez 0,1%.

Felmerülhet a 38 éves "egészséges" olasz futó esete. Az álloképességi sportolók immunrendszere köztudottan nagyon gyenge, minden fertőzésre fogékonyabbak. Hogy ez a rengeteg edzéstől vagy inkább a szénhidrátok mértéktelen zabálása miatt van, az kérdéses. A Tour de France-os biciklisek a lift-gombok megnyomásától is rettegnek a fertőzések miatt. Az amatőr maratonfutók gyakran náthásak, influenzásak lesznek egy-egy maraton után. De egyébként is egy viszonylag egészséges ember is könnyen le tudja nullázni átmenetileg az immunrendszerét. Pl. egy hónap túlóra minimális alvással, sok stresszel, majd egy-két nap piálás. (Adhatunk hozzá még egy hülye főnököt, veszekedéseket a családban, túlzott edzéseket, egészségtelenebb zabálásokat, stb.)

Egy-egy ország vagy város statisztikája részben a hamisítás mértékén múlik, részben azon, hány öregek otthonába, elfekvőbe jut be a vírus.

De hát a szakemberek szerint ez nagyon veszélyes! Szerintem meg a szakemberek veszélyesek úgy általában. Géczy Gábor előadásait ajánlom a szakember-fetisisztáknak:

Egy 100%-ban emberek által kitalált dologban (pl. programozás, jog, mérnöki tudományok egy része, stb.) lehet adni a szakemberek véleményére. Ahol azonban nem mi találtuk ki a szabályokat, ott ugyanolyan ordas babonaságokat tanulunk, mint a középkorban. Ugye mindenki tudja, hogy pl. egy történész, régész diplomához miket nem szabad leírni? Nagyjából semmit az igazságról. Miért lenne ez másként az orvosokkal, mit tanulnak? Néhány évük rámegy az anatómiára, nem fölösleges, de hány orvos tudja elmondani, hogy valami hogyan működik? Fel tud sorolni 1000 képletet az adott dologról, de fogalma sincs az egészről. Nem látják a fától az erdőt, sőt, még csak nem is feltételezik, hogy talán van valami összefüggés a levél és a gyökér között. Tulajdonképpen ezt sulykolják az orvosoknak és a népnek: Az emberi szervezet életképtelen, csak mindenféle vegyszerekkel lehet életben tartani.

Egy saját példa: Most már szinte pontosan tudom, hogy melyik sérülésem mitől volt, hogyan lehetett volna megelőzni és hogyan kell gyógyítani. Szinte soha, egyetlen orvos még a leghalványabban sem kapargatta az igazságot. Csak a legtriviálisabbakat tudják diagnosztizálni: pl. eltörött a kezem. Gyógytornászok és szimpla edzők sokkal többször eltalálták a problémát, de egyik sem a hivatalos tananyagban tanultak alapján. Mindig saját magukat képezték. A tananyag jó esetben is 2-3 évtizeddel le van maradva a valóságtól, ha nem totális baromságok, hazugságok alkotják.

Itt van pl. a koleszterin-teória története.

A 60-as években Amerikában kezdtek kétségbeesni: már minden 20. ember szív- és érrendszeri betegségben halt meg (50 évvel előtte mondjuk minden 200.). Erre jött Ancel Keys, a Harvard táplálkozástudományi tanszékének vezetője. Nyulakat etetett zsírral, amitől azok betegek lettek. (Kutyákkal pl. nem tudta reprodukálni a dolgot.) Bárki leírhat ilyen hülyeségeket, csak hát ő nagyon ambiciózus volt, így pár év alatt bekerült abba a szervezetbe, ami az USA-ban a hivatalos táplálkozási ajánlást elkészítette (az élelmiszeripari lobbi segítségével).  Megfogalmazták az ajánlásukat: minden állati zsír, koleszterin rossz, helyette zabáljunk szénhidrátokat, növényi olajokat, cukrot (szalonnás tojás helyett gabonapehely, vaj helyett margarin, stb.). Ezeket véletlenül a multik nagyon olcsón nagy tömegben elő tudják állítani. Az eredmény: ma már minden 2. nyugati ember szív- és érrendszeri betegségben hal meg. Pedig az utóbbi 20 évben átlagosan többet mozgunk, kevesebbet dohányzunk, kicsit kevesebbet iszunk, és sokkal többen esznek úgy, ami a hivatalos ajánlás szerint egészséges. De az utóbbi 20 évben még meredekebben növekszik a krónikus betegségek aránya.

És azóta annak a nyulas kísérletnek az eredménye tudományos dogma: ha valaki megcáfolja, az búcsút mondhat a karrierjének. De egyébként sem kap ilyen kutatásra támogatást. Azóta is egy csomó kutatásban, ha valami növeli a koleszterinszintet, az rossz és punktum. Pedig a korai halálozás legjobb előrejelzője az alacsony koleszterinszint (igen, az LDL is!). Aki megér 90-100 évet, annak mindig magas a koleszterin-szintje. Szóval, ez az elhivatott szakember a táplálkozási piramisával már legalább 100.000.000 embert megölt. Ja, és az emberek többsége az utolsó 20-30 évét állandóan az orvosokhoz járva tölti, de közben óriási profitot termel a gyógyszereivel és műtéteivel.

Most már elég régóta van internet: aki az orvosnak hisz a józan esze helyett, az magára vessen. Igen, az internet tele van hülyeségekkel. De aki nem alkalmazkodik ehhez, és nem tudja kiszűrni az értelmes információt, az bizony hamarabb ki fog halni. Az orvosok köztudottan 10-20 évvel korábban halnak, és többnyire nem néznek ki túl egészségesen. Ki menne el egy gyenge és kövér személyi edzőhöz? Ki bízna meg egy építészt, aki egy omladozó putriban lakik? Ki menne el egy 'hogyan legyél gazdag' tanfolyamra olyan emberhez, aki egy 20 éves Suzukival jár? Az orvos-fetisizmusról majd egy másik cikkben bővebben írok.

A bezárkózás hatásai

  • Legyengült immunrendszer a kevesebb mozgás, levegőzés, napozás miatt.
  • Maszkban és kesztyűben még attól a kevés D-vitamin nagy részétől is elzárjuk magunkat, amit egy-egy tavaszi séta során összeszednénk.
  • A maszkban autóvezetés már balesetet is okozott: egy hülye sofőr elájult a kevesebb a oxigén miatt és árokba hajtott.
  • Pici lakásba bezárt nagy családok: több családon belüli erőszak, veszekedés, idegösszeroppanás. Nagyon könnyű egy-egy celeb-patkánynak a #maradjotthon-t nyomni a több száz négyzetméteres, kertes házukból.
  • Az egyedül lakásban kuksolók közül hányan lettek, lesznek öngyilkosok?
  • Rengeteg öregnél az élet egyetlen értelme az maradt, hogy rendszeresen találkozik az unokákkal, a családdal. Akinek nincs miért élnie, annak nagyon hamar legyengül a szervezete.
  • Ha előre bejelentenék, hogy 1 hónapig, 2 hónapig, 3 hónapig tartanak a korlátozások, sokkal elviselhetőbb lenne. Egy kiszámítható rossz sokkal jobb, mint a teljes bizonytalanság.
  • A fertőtlenítő szerek mértéktelen használata tönkreteszi az immunrendszert.
  • A fentiek többsége növeli a koronavírus-halálozás kockázatát is.
  • Az új fertőzöttek többsége a házi karanténból kerül kórházba.
  • Az anyagi tönkremenetel egészségromboló, öngyilkosságnövelő hatását azt hiszem, nem kell ecsetelnem.
  • Egész szakmák lehetetlenedtek, tűnnek el. Az anyagiakon túl sok ember hivatása, így egész élete lesz értelmetlen.
  • A kórházból hazazavartak közül hányan haltak meg? (Személyes véleményem szerint akár jól is járhatnak, a nyugati világban a kórházi kezelés az elsőszámú halálozási ok.)
  • Elmaradt kezelések, például baleseteknél. Többen lesznek örökre nyomorékok.
  • Egy kevéssé nyilvánvaló példa: születési komplikációnál sokszor a babagyógytornán (pl. Dévény-módszer) múlik, hogy a gyermek normális ember lesz-e vagy "zöldség" egész életében.
  • A gyerekek nem találkozhatnak a barátaikkal.
  • Az örökmozgó gyerekeknek nem tesz jót, ha hónapokig alig mozognak. Véleményem szerint ez lehet talán a legsúlyosabb következmény!
  • Társadalmi szakadék a Rettegők és Gyilkosok között. Ez egyre inkább átfedést mutat a szélsőbal-szélsőjobbal.
  • És még sok-sok más hatás…

Sokkal több halálos áldozata lesz (van) a bezárkózásnak, mint a vírusnak lenne. És itt életerős gyerekekről, fiatalokról is szó van. Rengeteg orvost, újságírót és politikust lehetne elítélni pánikkeltésért és gyilkosságért…

Ki csinálta ezt a pánik-hisztit?

Cukorhegyi elvtárs akár egyedül is képes lett volna erre. De 2-3 ember találkozója elég ehhez, pl. Zuckerberg találkozik a New York Times (N=J) és az AP hírügynökség vezetőjével. Jé, nem ilyesmiről szól általában a Bilderberg-találkozó?

Ezek után a liberális sajtó felsőbb utasítás nélkül, önműködően gerjeszti a pánikot. Már régóta próbálkoznak: ott voltak a sertés-, madár- és egyéb influenzák, aztán a klímahiszti, most végre bejött. Nálunk pl. az index.hu egyedül megcsinálta a pánikot, persze a Facebook és a Google (YouTube) segítségével.

Szóval a balliberális sajtó rettegését átvette a társadalom, aztán a társadalom rettegését átvették a kormányok, érdekes módon az egyetlen kivétel a legeslegszélsőbaloldalibb közép-skandisztáni kormány.

Mi lehet a cél?

Már ismerjük őket, mindig több cél van, akármelyik jön be, jól járnak. Itt van néhány lehetséges cél:

  • A tözsdéken ilyenkor hatalmasat szakítanak a bennfentesek. Lásd London, 1815 június 19 (Waterloo után 1 nappal). Azóta van Anglia (és a világ) a Rothschildok kezében.
  • Kisvállalkozók milliói mennek tönkre, a piac és a vagyon a multikhoz és a bankokhoz vándorol. De ezek az anyagi dolgok jelentéktelenek azoknak, akik már 1913 óta birtokolják a pénz-teremtés monopóliumát.
  • Kötelező oltás mikrochippel. Bill Gates nyíltan hangoztatja, hogy csak annak szabadna kimennie az utcára, aki be van oltva és csipelve.
    https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/
  • Készpénz megszüntetése. Ahol ezt sikeresen végrehajtják, ott egy pillanat alatt Észak-Koreában találhatják magukat az emberek. Egy jövőbeli SMS a banktól: "Ön Like-olt a Facebook-on egy LMBTQIXYZs közösséget sértő bejegyzést. A számlájáról levontunk 200.000 Ft pénzbüntetést. Új egyenlege: -58.358 Ft. Felhívjuk a figyelmét, hogy mielőbb rendezze tartozását, ellenkező esetben a szerződés szerinti kamatot felszámítjuk minden hónap végén. Megkérjük, hogy üljön nyugodtan gépjárművében, amíg az elviszi Önt a lakhelye szerinti illetékes büntetés-végrehajtási intézethez, ahol haladéktalanul megkezdheti a 30 napos közmunkát. A munkáltatóját értesítettük. Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy orvosi ellátásra nem jogosult, amíg el nem végzi az 'Komplex LMBT Érzékenyítő Tanfolyam'-ot. (A tanfolyam díja 150.000 Ft.)"
  • Családok további szétverése. Ha meglátogatod a szüleidet, azzal potenciálisan megölöd őket. Ügyes…
  • Trump megbuktatása. Hiába őrjöngenek 3 és fél éve a kommunisták (Demokrata Párt, a sajtó és a az "értelmiség" 99%-a), nagyon úgy tűnt, hogy Trumpot újraválasztják. Itt az új joker: Ha nem elég szigorúak a korlátozások: Trump gyilkos. Ha túl szigorúak: Trump tönkretette a gazdaságot, és bizony pont a választói mennek tönkre leginkább anyagilag. Egyébként szerintem ez nem fog bejönni, lásd alább.
  • A középosztály szétverése.
  • Suttyomban olyan törvényeket hozhatnak / szerződéseket köthetnek a kormányok, ami normál esetben nehéz lenne. Pl. 5G.
  • Totális kontroll. Az emberek őrjöngve követelik a még alaposabb megfigyelésüket.
  • Vészhelyzetben mindig minden kormány népszerűsége az egekbe szökik. Ki ne lovagolná meg ezt? Bármi is lesz ennek a hisztijárványnak a kimenetele, a kormányok azt fogják hangoztatni, hogy az intézkedések nélkül még rosszabb lett volna. Ötven éve ebből él a gyógyszeripar: igaz, hogy beteg lettél a gyógyszerünktől, de enélkül még betegebb lennél!
  • A kisebb-nagyobb vezetői pozícióban levők eljátszhatják az Államférfit, a Vezetőt. Pedig demokráciában igazi vezetők nem kerülhetnek a hatalom közelébe. Na jó, volt egy kivétel, de elég nagy büntit kaptunk érte…
  • A média-monopólium visszaszerzése. Az emberek túlnyomó többsége jelenleg a híradó-Facebook-Youtube hármasból jut hírekhez. Mindhárom alaposan cenzúrázza a valóságot. Mivel nem nagyon van emberi kontaktus, más információ (például a valóság) nem is juthat el hozzájuk.

Itt van néhány megoldási javaslat (többnyire nem én találtam ki ezeket). Külön-külön is lenne értelmük, de többet is lehetne használni:

  • Mindenki szedjen D-vitamint illetve sétáljon, sportoljon, levegőzzön a napon!
    Na, ez soha nem fog elhangzani, mivel sok ezer milliárd dollárt buknának a gyógyszercégek, biztosítók és a hasonló keselyű-szervezetek. Ha esetleg mégsem hatásos a koronavírus ellen, akkor "mellékhatásként" töredékére csökkentené a rákos megbetegedések számát (igen, a melanomát is!), és egy csomó más betegség ellen is segítene. Ja, és mellesleg mondjuk megfelezné az egészségügyi kiadásokat, miközben jelentősen javítana a várható élettartamon. Plusz az emberek elkezdenének utánanézni a vitaminok tényleges hatásának.
  • Néhány hír valószínűvé teszi a D-vitamin teóriát, például: a vírus rasszistának látszik. Mérsékelt éghajlaton a négerek sokkal veszélyeztetettebbek. A sötétebb bőr kevesebb D-vitamint termel.
  • A vírus még antiszemita is: a fanatikus zsidó szekták tagjai is veszélyeztetettebbek. Az ő bőrüket gyakorlatilag soha nem éri a nap.

Még az alacsony D-vitamin szint is óriási védelmet jelent a nagyon alacsonyhoz képest. A súlyos állapotú betegek 100%-ának volt D-vitaminhiánya. Magas D-vitamin szintnél a súlyos lefolyás esélye kb. 0%.

Itt megjegyezném, hogy a D-vitamin hasznosulásához más mikrotápanyagok is kellenek, például a magnézium és a K2-vitamin. Tehát Lombardiában életeket menthettek volna meg azzal, ha a magára hagyott betegeket egyszerűen kitolják a napra!

Oltás? A legnagyobb hülyeség. Az ilyen nátha/ influenza típusú, gyorsan mutálódó vírusok ellen semmi értelme. A szezonális influenza oltás hatékonysága kb. 1%. Ennél sokkal nagyobb a mellékhatások kockázata, illetve az oltások rombolják az immunrendszert. Másrészt ez a vírus már több százszor mutálódott és fog is, így nem lehet hatásos vakcinát készíteni. Harmadrészt felröppentek a hírek, hogy többször is meg lehet fertőződni. Ha ez igaz, akkor szintén nincs vakcina.

Csak a legveszélyeztettebbek maradnak otthon 1 hónapra, önkéntesen. A többieken meg menjen át minél hamarabb a fertőzés. Így nem lesz, aki átadja a veszélyeztetetteknek a vírust.

Az áldozatok 99%-a haldokló, súlyos beteg ember. Egy-két hónapjuk, esetleg évük volt hátra. Őket eddig hivatalosan az alap-betegségük áldozatának számították. Pl. az AIDS-esek többnyire egy elvileg ártalmatlan náthában halnak meg. De általában is a krónikus betegek végül sokszor egy sima fertőzésben halnak meg. A nátha egyébként halálos betegség szokott lenni egy öregek otthonában.

Ezentúl bújjunk el minden náthától, kisebb fertőzéstől?

Az EU-ban havonta átlagosan meghal:
~ 150.000 ember szív- és érrendszeri betegségben
~ 100.000 ember rákban
~ 35.000 ember tüdő-problémában (Egy erősebb influenzajárvány idején télen ennek a sokszorosa.)
~ 35.000 ember idegrendszeri betegségben (demencia, Alzheimer)
~ 20.000 ember bélrendszeri betegségben (A fentieket nagyrészt vehetjük egy kategóriába, mint a metabolikus szindróma különböző megnyilvánulásai.)
~ 20.000 ember balesetben

MINDEN HÓNAPBAN, ÉVEK ÓTA!

2020 áprilisában körülbelül 100.000 ember halt meg az EU-ban (+Egyesült Királyság) hivatalosan koronavírusban. Ez a szám májusban kisebb lesz.

Kíváncsi lennék a szív- és érrendszeri illetve a rák-halálozási statisztikákra a következő hónapokban. Gyanítom, hogy az összhalálozás kb. ugyanannyi lesz. Egy-egy erősebb influenza járványban csak Magyarországon egy hónapban akár 5 ezren is meghalnak. Az ~ 500.000.000 lakosú EU-ban ez bizony több százezer halottat jelenthet. (Nem találtam statisztikát.)

Szóval, ez a járvány épp, hogy csak vetekszik egy-egy erősebb influenzajárvánnyal. De ha figyelembe vesszük a halálozási statisztikák hamisítását, akkor csak egy nyavalyás NÁTHÁról van szó. Ezek az emberek nagyrészt rákban, szívbetegségben, cukorbetegségben, stb. haltak meg.

Kőkúti L. György
Arlington, Virginia

Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Naná hogy tipikus eset ez is. Gyilkos csőcselék, létedben gyűlölnek és akár meg is ölnek amiért nem vagy c1gány, a vérükben van... Választani kell, vagy ők vagy mi. Nem ér

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Megrendítő kettős gyilkosság ébresztette péntek hajnalban a karantén alól éppen ébredező Budapestet és az egész országot. Lemészároltak két fiatalembert. Május 28-án, 19 órától emlékeznek meg a budapesti Deák téren a nagykorúságát éppen betöltő cigánybűnöző pénteki áldozatairól. Gergőt és Lacit gyászolja a szurkolótársadalom is. A brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 21 éves Gergő Újpest-, míg 16 éves barátja, Laci REAC-szurkoló volt.

A rendőrség közlése szerint hozzájuk május 22-én 3 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, az V. kerületi Deák téren több ember összeverekedett, és késelés történt. A rendőrök három percen belül a helyszínre értek, ahonnan már több verekedő elfutott. A helyszínen két úttesten fekvő embert találtak, egy 16 éves és egy 21 éves fiatal férfit, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A nyomozók rövid időn belül azonosították gyilkosság gyanúsítottját, a 18 éves Cs. Krisztiánt a Nyugati téren fogtak el. A nyomozók a bűncselekmény helyszínétől 300 méterre egy autó alá dobva megtalálták a bűncselekmény elkövetésének eszközét, egy kést.

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói a 18 éves budapesti Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A szurkolók Laci 16. születésnapját ünnepelték éppen, a cigány gyilkos a 18-at. A két társaság az utcán futott össze, majd egy rövid vita után gyilkos előkapta bicskáját, amivel össze-vissza kaszabolta áldozatait. Társai közben brutális kegyetlenséggel ütötték-verték a földön fekvő fiúkat, fejbe és hasba rugdosták őket, három lány próbálta leállítani a támadókat, de hiába. A meggyilkolt fiatalok egymást védték, egyikük testvére látta a bátyja haláltusáját – írja az Elemi.hu.

A rendőrök a verekedéssel összefüggésben összesen 9 embert állítottak elő, közülük két 19 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 19 éves budapesti J. Dánielt és J. Marcellt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – közölte a rendőrség.  

Hinni akarok benne, hogy a hazai szurkolói szubkultúra most összeáll. Csak legalább annyira, mint amikor kutyákat ment és pizzát visz a kórházakba. Ez nem lesz olyan szimpatikus a sajtóban, de a csoportok nem is azért jöttek létre, hogy népszerűek legyenek. Hanem, hogy akik összetartoznak, kiálljanak egymásért. Mint a Pál utcai fiúkban.

– fogalmazott Sziva Balázs, a Romer frontembere.

A két fiatal szurkoló közül Gergő a zenekar koncertjeinek lelkes látogatója volt. Innen Balázs személyes ismeretsége is a fiatal áldozattal.

"A 15 éves Schönauer Petit 1992-ben leszúrta egy nigériai a Kökin. Akkoriban nem volt internet és senki nem szervezett meg semmit… De három hónap se telt el és a spicli Göncz Árpád elcsukló hangon kérlelte a tévében a skinheadek anyukáit, hogy hassanak a fiaikra, hogy legyen vége az utcai visszavágóknak, mert hát mindenkinek van édesanyja, családja…" – emlékezett vissza Sziva Balázs.

Hozzátette: a másik tegnapi áldozatnak, Gergőnek is volt. Hamarosan egy kisfiú keresztapja lett volna. A leendő keresztfia néhány órával azután jött a világra, hogy őt megölték.

Fülöp Erik, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Facebook-oldalán adott hangot felháborodásának:

A 18 éves, intézetben felnövő büszke cigány nyilvános Facebook-profilját elkezdték felfedezni a felháborodott felhasználók.

Az áldozatok emlékére csütörtök este 19 órától gyűlnek össze mécsesekkel ismerős és ismeretlen gyászolók a Deák téren. Egyes információk szerint a cigányok is készülődnek.

A Mi Hazánk Ifjai halálbüntetés visszaállításának gyakorlatba ültetésével sújtaná a Deák téri kettős gyilkost.

neva – Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: „A gazdi füttyent és a véreb máris ugrik, hogy megadja a kegyelemdöfést. Aztán szövetséget köt a DK-val, a többiek pedig mehetnek Vona után a szemétdombra. Jákobnak megéri

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Megsárgult kis plakátra leltem régi kacatjaim között. A Jobbik egyik – éppen tizenöt esztendeje 2005-ben nyomtatott -, kettős keresztes, huszonkét pontos szórólapjára, melynek első vállalása így szól: „A mi hazánk keresztény állam", míg a másik: „A mi hazánkban létezik nemzeti összefogás."

Nézem az új, alig néhány napja korszerűsített plakátjukat: a kettős kereszt megcsonkítva, akár egy hídépítő, vagy csatornázó cég logója lenne – mellette pedig a labancokhoz átállt (Buga) Jakab Péter feszít közönséges bőrdzsekiben. A bocskainak, meg a kettős keresztnek annyi? Már nem hívó kellékek, eljárt felettük az idő, nem illenek a modern, a 21. századi Jobbik (Ballik) kelléktárába.

Pedig az igazi Jobbikot háborút megjárt, és az ötvenes éveket szerencsésen túlélt MIÉP-es nagypapák és unokáik alapították, azok akik imádságos, nemzetszerető emberek voltak és, akik hazafias hevülettel énekelték a Hunyadi páncélost, minden ütközet előtt. Akik vágták az oroszt, mert vágyták a nagy hazát. Akik egyként gyűlölték a szovjetet és Apró magyar helytartóit.

A MIÉP rejtélyes körülmények között 2002-ben kiesett a Parlamentből, és a gondolataival, meglátásaival máig ható magyar író-politikus, a bocskais Csurka körül fogyni kezdett a tábor, a levegő. Elsősorban a csalódott öregek és néhány fiatal nemzeti vénájú értelmiségi (Kovács Dávid, Nagy Ervin, Novák Előd stb.) közös türelmetlenséggel vették ki a vén zászlótartó kezéből a nemzeti trikolórt, és az igaztalanul antiszemitának, irredentának, fasisztának bélyegzett Csurka István nyomdokaiba léptek.

Többnyire névtelenül, de melléjük álltak gazdagabb vállalkozók, hazafias zenészek, művészek és adományaikból fenyőfából készült kettős kereszteket hordtak szét Budapesten, és az egész országban, mint IV. Béla a tatárjárás idején. Szívós munkával, önzetlen és elszánt pártolókkal, mindvégig fiatalos lendülettel álltak oda minden mellé, ami a keresztény nemzetet – legalábbis szerintük szolgálta -, és fordultak mindazzal szembe, ami gyengíteni igyekezett. (A 2002-es, aztán a 2006-os választási eredmények elleni tiltakozás, uniós csatlakozás, cigánybűnözés, globalizáció, Nyugat-őrület, melegmozgalmak stb.) Hasonlóan a kisebb pártokhoz viszonyítva aránylag gyorsan be is kerültek a Parlamentbe.

Akit érdekel a politika és figyelemmel kíséri, az tudja, hogy azóta mi történt: egyre ritkultak a keresztállítások, az őszinte performanszok, a nyilvános vonulások, illetve tiltakozások, a kereszténység és a nemzet iránti parlamenti kiállások, és velük együtt ritkultak, ritkulnak a párt sorai. Elsőként a csalódott alapítók az 56-os nagypapák, néhány képviselő és a párt elit távozott, különösen, amikor Vonát a Fidesszel szemben Simicska jégre vitte, és most a maradék azért int búcsút, mert Jakab Pétert meg Gyurcsány tette ki a napra. Találóan írta az egyik megyei alelnökük: „Az országos tisztújítás óta kizárólag békétlenséget, leszámolásokat, a baloldalnak való megfelelési kényszert tapasztalok. Ráadásul diktatúrát idéző besúgóhálózat működik és kontraszelektív kiválasztás."

Sokak után – Novák, Hegedűsné, Dúró, Volner stb. – most Schneider következik, felkészül Varga-Damm, aztán Z. Kárpát, Szilágyi és így tovább, szépen sorban, miközben Vona után Jakab is áruló. És tényleg az! Egy, csak egy utolsó mohikán van még talpon, a Csurka-istállóban abrakolt Balczó Zoltán, akinek nem tudni mit mondana, ha élne még a Nagyfőnök, és mit mond a valóban rendíthetetlenül nemzeti, keresztény testvérbátyja, András. „Van az a pénz", amiért képes valaki a bocskait vatelinos pufajkára cserélni. A dicső erdélyi zsinóros posztóját szekrénybe rejteni és naftalinba áztatni, mert a 21. századi Ballik már nem erről szól.

Hanem arról szól, hogy Gyurcsány utasítására Jakab büszkén rugdosson ki mindenkit, aki fintorogni merészel pálfordulásán, a maradék pedig falja fel egymást. Már a saját szavazóik írják: „A gazdi füttyent és a véreb máris ugrik, hogy megadja a kegyelemdöfést. Aztán szövetséget köt a DK-val, a többiek pedig mehetnek Vona után a szemétdombra. Jákobnak megéri a beígért Júdáspénz, hogy végleg tönkre tegyen egy pártot. Üssétek egymást árulók!"

Nézem az új, a korszerű plakátot: se trikolór, se kereszt, se bocskai. Helyette zöld sávos, vagy acélszürke háttér, hídépítő logó, meg bőrdzseki. Ennyit a tizenöt esztendeje nyomtatott szórólap tartalmáról: „A mi hazánk Magyarország. A mi hazánkban létezik nemzeti összefogás." Makó Jeruzsálemtől.

A minap a Szabadság téri Születés temploma előtt sétálgatva, az egykor híres Pannon rádió ablakaival szemben, kopott és megdőlt kettős keresztre lettem figyelmes. Közelebb érve forgácslapból készült talapzata már berogyott, a szélvihar ellen belerakott homokzsákokon üres sörös kupakokat, meg pálinkás üvegeket kerülgetve egerek hancúroztak. De a színehagyott fenyő corpus „estében" is hűségesen tartja a reá szögezett táblácskát: „Állította a Jobbik V. kerületi szervezete."

Franka Tibor, Magyar Nemzet

Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A társadalom immunválasza : SOHA TÖBBÉ NE MERJE SENKI BLOKKOLNI A GAZDASÁGOT A NAGY SEMMI MIATT!

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Nem, nem szúrták meg a karunkat, csak a gondolkodásunkat immunizálták a rettegés ellen. Természetesen, mint minden oltás, csak részleges védelmet ad ez is, és nem véd a rettegés minden variánsa ellen és nem is véd meg mindenkit.

Továbbra is lesznek, akik élvezni fogják, ha retteghetnek, mert imádják a szerepüket játszani ebben a vírushiszti színjátékban.

A C19 a szezonális influenza hagyományos színpadán lépett fel, csak a díszlet és a nézőközönség aktív részvétele a színjátékban változott meg. Sokaknak felnyitotta a szemét az, ahogy túltolták a rettegést a politikusok és az őket tüzelő fehérköpenyesek.

A társadalom immunválasza : SOHA TÖBBÉ NE MERJE SENKI BLOKKOLNI A GAZDASÁGOT A NAGY SEMMI MIATT!

Eszetekbe ne merjen jutni, hogy egy második nem létező járványhullám vélt veszélye miatt újra megállítjátok a gazdaságot, mert ezt már nem fogja megenni a társadalom normális ésszel gondolkodó része.

Lehet a kormányt is megvezették, sőt szinte biztos, mert a félelem ott volt a szemükben.

Szerencsére voltak józan gondolkodású orvosok is, akik próbálták csillapítani a társadalomra ráöntött félelmet és rettegést. Egyre többen ismerték fel, hogy a gyógyszeripari cégek csak a profitot hajszolják és szinte egyáltalán nem érdekli őket a a beteg gyógyulása, csak a kezelése.

Amikor teljesen nyilvánvaló lett mindenki számára, hogy ez Magyarországon nem lesz klasszikus értelemben járvány, hiszen az 1 millió főre eső 20.000 megbetegedést még csak a teljes lakosságra nézve sem közelítette meg az igazoltan fertőzöttek száma, akkor is tolták a "mindenkinek kötelező rettegni" propagandát.

Félelmetes az a jövőkép, hogy egy hamis statisztikai adatokra épített járvány ürügyén bármikor blokkolni lehet a világot. Ezt ők komolyan is gondolják és világvallást kreáltak a vírushisztiből.

Bárki lehet a C19 áldozata, ha a szervezetében megtalálható volt a vírus, amikor meghalt, akkor is a vírus áldozata, ha elütötte egy autó.

Vélelmezhető, hogy a BCG oltás és a kanyaró elleni védőoltás mellékhatásának köszönhetjük, hogy hazánkat igen kis mértékben érintette  ez a járvány, bár izraeli tudósok igencsak igyekeznek ezt cáfolni, ellenben semmilyen más magyarázatot nem tudnak adni a volt keleti blokk és a nyugati oldal eltérő fertőzöttségében megmutatkozó különbségre.

Lehet Trumpot szidni, de ő az egyetlen, aki a WHO-val szembe mer szállni.

A liberális média hülyének próbálja beállítani, mert megelőzési céllal, maláriaellenes gyógyszert szed. Próbálják ennek a gyógyszernek a mellékhatásait súlyosnak feltüntetni, csak elfelejtik elmondani, hogy ezek csak beteg embernél és bizonyos más gyógyszerekkel kölcsönhatásban jelentkeznek.

Elég megnézni a WHO vezetőinek a fejét és ugyanazokat az ellenszenves, aljas tekinteteket fogjuk felfedezni, mint amelyekkel az EU-politikusok közt találkozunk.

A jelenlegi ismereteink alapján egyértelműen megállapíthatjuk, hogy minden ilyen szervezet a normális emberek elnyomását szolgálja és az az érdeke, hogy buta, ostoba, alulképzett sáskahadakat szabadítson rá a nemzetállamokra, lerombolva annak teljes immunrendszerét és elpusztítva a hagyományos társadalmi berendezkedést.

Ez a világot szinte egy időben elérő gazdasági befagyasztás egy főpróbája lehet egy olyan támadásnak, amely kizárólag internacionalista érdekeket fog szolgálni. Új világrend kialakítása zajlik, mely már fölé nőtt a nemzetközi nagyvállalatoknak és a nemzetállamok kormányainak. Ügynökeik, zsoldosaik mindenhová beférkőztek.

Tudom, elcsépelten hangzik, de a S.György nevű vén gazember igen sokat ártott hazánknak. Olyan szervezeteket pénzel, amelyek nyíltan minden normális magyar ember ellenségei. Olyan gazdasági műveletek mögött áll, mely miatt a Forint rettenetesen meggyengült. Nevetséges, hogy tőzsdei manipulációkkal 370 Ft-ig sikerült az Eurót feltornászni.

S. György hazánk és nemzetünk esküdt ellensége. Aki ezt nem hiszi el, azt arra kérem, menjen el Gyöngyöspatára és kérdezze meg azokat a diákokat, tanárokat, szülőket, akiket a védett faj purdéi és szüleik zaklattak, megvertek, fenyegettek, leköptek, mert hiszen szegények annyira tanulni vágytak és ezt csak így tudták kiharcolni maguknak.

Az elmúlt hónapok eseményei egyértelművé tették, hogy olyan eseményekre kell felkészülnünk, amelyeket nem tudunk sem kontrollálni, sem előre jelezni, hiszen sosem gondoltuk volna, hogy egy kb. 500 halálos áldozattal járó járványveszély miatt az egész országot be fogják fagyasztani.

Ez a józanul, ép elmével gondolkodók számára most is felfoghatatlan és hihetetlen.

Tudjuk, az intézkedések jelentős részben nem a járvány megelőzését, vagy csillapítását szolgálták, hanem csak a propagandát, hogy az ellenzék ne vádolhassa a kormányt hanyagsággal, de elfogadhatatlan, hogy a balliberális söpredéktől való félelem miatt blokkolják az életet Magyarországon.

Amennyiben bárkinek kétségei lettek volna a Facebooknak nevezett véleményrendőrség valós beállítódása felől, az most már kristálytisztán láthatja, hogy törölnek mindenkit, aki a kommunista-liberális-baloldali söpredék ellen mer szót emelni.

A 2022-es választásokat a Fidesz el fogja veszíteni, ha nem képes életre hívni egy olyan magyar közösségi hálót, mint amilyen az IWIW volt, ahol szabadon ki lehet fejteni a politikai nézeteinket, ahol kritizálni lehet a felháborító bírói döntéseket, ahol nevén lehet nevezni hazánk ellenségeit.

A Facebook eddig csak azt büntette, ha a szart szarnak neveztük, de most már azért is letilt és töröl, ha állati végterméknek nevezed. Eddig csak a buzi és a köcsög szavak használatát büntették, de ma már azokat is üldözik, akik népművészeti csepedénynek nevezik őket.

A média pedig mosolyogva a pofánkba tolja a nagy hírt : L. Márk, ismert stylist nem tartja elképzelhetetlennek, hogy akár egy nővel is le tudna feküdni. Nekik ez volt a napokban a vezető hír. A másik  mindent felülíró hír, hogy a parlament, nagyon helyesen, megszavazta, hogy aki fiúnak született, az is marad, aki lánynak, az is az marad a hivatalos irataiban.

Nem engedélyezik a nemátlakító műtéteket, pedig a degeneráltak még azt is elvárják tőlünk, hogy mi finanszírozzuk a nyomorultságukat. Nyílt háború folyik minden normális és ép elmével gondolkodni képes ember ellen. Valami igen nagy disznóság van készülőben, nem, nem Magyarországon, hanem a világban.

A rettegést gerjesztők az oltóanyag kötelezővé tételét akarják előkészíteni. Miért érdekük, erre csak összeesküvés-elméletekkel lehetne válaszolni, de az igazságot keresse mindenki maga, az csak úgy lesz a jó.

Egyre több orvos lép a nyilvánosság elé és szállnak szembe a megvesztegetett kollégáikkal.

Érdemes megtekinteni ezt a honlapot annak, aki beszél németül : https://www.ärzte-für-aufklärung.de

Változik a világ, mert totális kontrollt akarnak bevezetni.

Nem, nem a magyar kormány, nem, nem a magyar kormány épít diktatúrát, hanem a liberális-internacionalista tőkések építenek egy, a teljes világra kiterjedő totális diktatúrát, melyben nekünk, magyaroknak nem osztanak lapot, sőt, minket a Föld színéről is el akarnak tüntetni.

Nincs veszélyesebb vírus ezen a Földön, mint a liberális-kommunista-szocialista-baloldali-internacionalista eszmerendszer, melyet igen lelkes neo-kuncécik, szamuelytibikék, garbaisanyikák, landlerjenőkék terjesztenek.

Minden erőnkkel harcolnunk kell, hogy a magyar megmaradjon, hogy Magyarországot felszabadítsuk a gyarmati sorból.

Molotov Attila – Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Naná hogy tipikus eset ez is. Gyilkos csőcselék, létedben gyűlölnek és akár meg is ölnek amiért nem vagy c1gány, a vérükben van... Választani kell, vagy ők vagy mi. Nem ér

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Megrendítő kettős gyilkosság ébresztette péntek hajnalban a karantén alól éppen ébredező Budapestet és az egész országot. Lemészároltak két fiatalembert. Május 28-án, 19 órától emlékeznek meg a budapesti Deák téren a nagykorúságát éppen betöltő cigánybűnöző pénteki áldozatairól. Gergőt és Lacit gyászolja a szurkolótársadalom is. A brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 21 éves Gergő Újpest-, míg 16 éves barátja, Laci REAC-szurkoló volt.

A rendőrség közlése szerint hozzájuk május 22-én 3 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, az V. kerületi Deák téren több ember összeverekedett, és késelés történt. A rendőrök három percen belül a helyszínre értek, ahonnan már több verekedő elfutott. A helyszínen két úttesten fekvő embert találtak, egy 16 éves és egy 21 éves fiatal férfit, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A nyomozók rövid időn belül azonosították gyilkosság gyanúsítottját, a 18 éves Cs. Krisztiánt a Nyugati téren fogtak el. A nyomozók a bűncselekmény helyszínétől 300 méterre egy autó alá dobva megtalálták a bűncselekmény elkövetésének eszközét, egy kést.

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói a 18 éves budapesti Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A szurkolók Laci 16. születésnapját ünnepelték éppen, a cigány gyilkos a 18-at. A két társaság az utcán futott össze, majd egy rövid vita után gyilkos előkapta bicskáját, amivel össze-vissza kaszabolta áldozatait. Társai közben brutális kegyetlenséggel ütötték-verték a földön fekvő fiúkat, fejbe és hasba rugdosták őket, három lány próbálta leállítani a támadókat, de hiába. A meggyilkolt fiatalok egymást védték, egyikük testvére látta a bátyja haláltusáját – írja az Elemi.hu.

A rendőrök a verekedéssel összefüggésben összesen 9 embert állítottak elő, közülük két 19 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 19 éves budapesti J. Dánielt és J. Marcellt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – közölte a rendőrség.  

Hinni akarok benne, hogy a hazai szurkolói szubkultúra most összeáll. Csak legalább annyira, mint amikor kutyákat ment és pizzát visz a kórházakba. Ez nem lesz olyan szimpatikus a sajtóban, de a csoportok nem is azért jöttek létre, hogy népszerűek legyenek. Hanem, hogy akik összetartoznak, kiálljanak egymásért. Mint a Pál utcai fiúkban.

– fogalmazott Sziva Balázs, a Romer frontembere.

A két fiatal szurkoló közül Gergő a zenekar koncertjeinek lelkes látogatója volt. Innen Balázs személyes ismeretsége is a fiatal áldozattal.

"A 15 éves Schönauer Petit 1992-ben leszúrta egy nigériai a Kökin. Akkoriban nem volt internet és senki nem szervezett meg semmit… De három hónap se telt el és a spicli Göncz Árpád elcsukló hangon kérlelte a tévében a skinheadek anyukáit, hogy hassanak a fiaikra, hogy legyen vége az utcai visszavágóknak, mert hát mindenkinek van édesanyja, családja…" – emlékezett vissza Sziva Balázs.

Hozzátette: a másik tegnapi áldozatnak, Gergőnek is volt. Hamarosan egy kisfiú keresztapja lett volna. A leendő keresztfia néhány órával azután jött a világra, hogy őt megölték.

Fülöp Erik, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Facebook-oldalán adott hangot felháborodásának:

A 18 éves, intézetben felnövő büszke cigány nyilvános Facebook-profilját elkezdték felfedezni a felháborodott felhasználók.

Az áldozatok emlékére csütörtök este 19 órától gyűlnek össze mécsesekkel ismerős és ismeretlen gyászolók a Deák téren. Egyes információk szerint a cigányok is készülődnek.

A Mi Hazánk Ifjai halálbüntetés visszaállításának gyakorlatba ültetésével sújtaná a Deák téri kettős gyilkost.

neva – Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Senki sem tud mindent, főleg az összefüggések felismerése hiányzik, hiszen nem egy fejben van a tudás, kevés ahhoz maga az ember már. Azon túl, egyes "megszakértők" kilóra

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Avagy amikor az elefántot megtámadta egy kisegér, ezért leugrott a szakadékba.

A liberális és közösségi média két iszonyú káros dolgot sulykolt. Ha szerinted nem a totális bezárkózás volt a koronavírus ellen az egyetlen megoldás, akkor gyilkos voltál. Ha találkozni szerettél volna a rokonaiddal, barátaiddal, akkor gyilkos voltál. Ha készpénzzel szerettél volna fizetni, akkor gyilkos voltál. Sőt, ha ki akartál menni az utcára vagy a kertedbe, akkor gyilkos voltál. Vitának helye nem volt, ezeket a dogmákat nem lehetett megkérdőjelezni. És a jobboldal nagy része is átvette ezeket a véleményeket.

Szerintem sokkal több halálos áldozata lesz (van?) az intézkedéseknek, mint a vírusnak. Ez az írás nem elsősorban Magyarországról szól, hanem úgy általában a kormányokról. Nálunk szerencsére az átlagnál kevésbé gurult el a kormány gyógyszere. Viszont amit a polgármesterek egy része művel(t), az kriminális.

Vajon mennyi a tényleges halálozási arány? Nem mindegy, hogy a lakosság nagy részét tesztelik vagy szinte csak a kórházba kerülők kerülnek bele a statisztikába. Vannak helyek – pl. Olaszországban – ahol minden halottat, akinek halálakor a szervezetében volt a koronavírus, az összesített statisztikák szerint a vírus áldozatának tekintik. Kis túlzással, ha koronavírusos vagy és elüt a villamos, akkor a vírus áldozata vagy. Nem túlzás, sok helyen tényleg szinte mindenki koronavírusban hal meg hivatalosan. Olaszországban a halotti bizonyítványok mindössze 12 százalékán szerepel a koronavírus mint a halálok, miközben a nyilvánosságban "a kórházakban bekövetkező és koronavírussal összefüggő összes halálesetet a koronavírus okozta halálozásként veszik számba".

További érdekességek Olaszországról:

  • Lombardiában a legszennyezetteb levegő Európában (mint Vuhan Kínában), ezenkívül nagy a népsűrűség, nagyon sok az öreg + rengetegen dohányoznak.
  • 99%-nak volt más, súlyos betegsége (rák, szívbetegség, cukorbetegség, stb…)
  • 2017-2018-ban a sima influenzától összeomlottak a kórházak, alapból 90% körüli telítettség van az intenzív osztályon.
  • Évente 120.000 olasz hal meg tüdőgyulladásban.
  • Olaszországban előszeretettel alkalmaznak túlzottan agresszív terápiákat (szteroidok, antibiotikumok).
  • Ha minden valószínűleg fertőzöttet beleszámolunk, akkor 0,01-0,06%-os halálozás jön ki. A normál influenzánál ez 0,1%.

Felmerülhet a 38 éves "egészséges" olasz futó esete. Az álloképességi sportolók immunrendszere köztudottan nagyon gyenge, minden fertőzésre fogékonyabbak. Hogy ez a rengeteg edzéstől vagy inkább a szénhidrátok mértéktelen zabálása miatt van, az kérdéses. A Tour de France-os biciklisek a lift-gombok megnyomásától is rettegnek a fertőzések miatt. Az amatőr maratonfutók gyakran náthásak, influenzásak lesznek egy-egy maraton után. De egyébként is egy viszonylag egészséges ember is könnyen le tudja nullázni átmenetileg az immunrendszerét. Pl. egy hónap túlóra minimális alvással, sok stresszel, majd egy-két nap piálás. (Adhatunk hozzá még egy hülye főnököt, veszekedéseket a családban, túlzott edzéseket, egészségtelenebb zabálásokat, stb.)

Egy-egy ország vagy város statisztikája részben a hamisítás mértékén múlik, részben azon, hány öregek otthonába, elfekvőbe jut be a vírus.

De hát a szakemberek szerint ez nagyon veszélyes! Szerintem meg a szakemberek veszélyesek úgy általában. Géczy Gábor előadásait ajánlom a szakember-fetisisztáknak:

Egy 100%-ban emberek által kitalált dologban (pl. programozás, jog, mérnöki tudományok egy része, stb.) lehet adni a szakemberek véleményére. Ahol azonban nem mi találtuk ki a szabályokat, ott ugyanolyan ordas babonaságokat tanulunk, mint a középkorban. Ugye mindenki tudja, hogy pl. egy történész, régész diplomához miket nem szabad leírni? Nagyjából semmit az igazságról. Miért lenne ez másként az orvosokkal, mit tanulnak? Néhány évük rámegy az anatómiára, nem fölösleges, de hány orvos tudja elmondani, hogy valami hogyan működik? Fel tud sorolni 1000 képletet az adott dologról, de fogalma sincs az egészről. Nem látják a fától az erdőt, sőt, még csak nem is feltételezik, hogy talán van valami összefüggés a levél és a gyökér között. Tulajdonképpen ezt sulykolják az orvosoknak és a népnek: Az emberi szervezet életképtelen, csak mindenféle vegyszerekkel lehet életben tartani.

Egy saját példa: Most már szinte pontosan tudom, hogy melyik sérülésem mitől volt, hogyan lehetett volna megelőzni és hogyan kell gyógyítani. Szinte soha, egyetlen orvos még a leghalványabban sem kapargatta az igazságot. Csak a legtriviálisabbakat tudják diagnosztizálni: pl. eltörött a kezem. Gyógytornászok és szimpla edzők sokkal többször eltalálták a problémát, de egyik sem a hivatalos tananyagban tanultak alapján. Mindig saját magukat képezték. A tananyag jó esetben is 2-3 évtizeddel le van maradva a valóságtól, ha nem totális baromságok, hazugságok alkotják.

Itt van pl. a koleszterin-teória története.

A 60-as években Amerikában kezdtek kétségbeesni: már minden 20. ember szív- és érrendszeri betegségben halt meg (50 évvel előtte mondjuk minden 200.). Erre jött Ancel Keys, a Harvard táplálkozástudományi tanszékének vezetője. Nyulakat etetett zsírral, amitől azok betegek lettek. (Kutyákkal pl. nem tudta reprodukálni a dolgot.) Bárki leírhat ilyen hülyeségeket, csak hát ő nagyon ambiciózus volt, így pár év alatt bekerült abba a szervezetbe, ami az USA-ban a hivatalos táplálkozási ajánlást elkészítette (az élelmiszeripari lobbi segítségével).  Megfogalmazták az ajánlásukat: minden állati zsír, koleszterin rossz, helyette zabáljunk szénhidrátokat, növényi olajokat, cukrot (szalonnás tojás helyett gabonapehely, vaj helyett margarin, stb.). Ezeket véletlenül a multik nagyon olcsón nagy tömegben elő tudják állítani. Az eredmény: ma már minden 2. nyugati ember szív- és érrendszeri betegségben hal meg. Pedig az utóbbi 20 évben átlagosan többet mozgunk, kevesebbet dohányzunk, kicsit kevesebbet iszunk, és sokkal többen esznek úgy, ami a hivatalos ajánlás szerint egészséges. De az utóbbi 20 évben még meredekebben növekszik a krónikus betegségek aránya.

És azóta annak a nyulas kísérletnek az eredménye tudományos dogma: ha valaki megcáfolja, az búcsút mondhat a karrierjének. De egyébként sem kap ilyen kutatásra támogatást. Azóta is egy csomó kutatásban, ha valami növeli a koleszterinszintet, az rossz és punktum. Pedig a korai halálozás legjobb előrejelzője az alacsony koleszterinszint (igen, az LDL is!). Aki megér 90-100 évet, annak mindig magas a koleszterin-szintje. Szóval, ez az elhivatott szakember a táplálkozási piramisával már legalább 100.000.000 embert megölt. Ja, és az emberek többsége az utolsó 20-30 évét állandóan az orvosokhoz járva tölti, de közben óriási profitot termel a gyógyszereivel és műtéteivel.

Most már elég régóta van internet: aki az orvosnak hisz a józan esze helyett, az magára vessen. Igen, az internet tele van hülyeségekkel. De aki nem alkalmazkodik ehhez, és nem tudja kiszűrni az értelmes információt, az bizony hamarabb ki fog halni. Az orvosok köztudottan 10-20 évvel korábban halnak, és többnyire nem néznek ki túl egészségesen. Ki menne el egy gyenge és kövér személyi edzőhöz? Ki bízna meg egy építészt, aki egy omladozó putriban lakik? Ki menne el egy 'hogyan legyél gazdag' tanfolyamra olyan emberhez, aki egy 20 éves Suzukival jár? Az orvos-fetisizmusról majd egy másik cikkben bővebben írok.

A bezárkózás hatásai

  • Legyengült immunrendszer a kevesebb mozgás, levegőzés, napozás miatt.
  • Maszkban és kesztyűben még attól a kevés D-vitamin nagy részétől is elzárjuk magunkat, amit egy-egy tavaszi séta során összeszednénk.
  • A maszkban autóvezetés már balesetet is okozott: egy hülye sofőr elájult a kevesebb a oxigén miatt és árokba hajtott.
  • Pici lakásba bezárt nagy családok: több családon belüli erőszak, veszekedés, idegösszeroppanás. Nagyon könnyű egy-egy celeb-patkánynak a #maradjotthon-t nyomni a több száz négyzetméteres, kertes házukból.
  • Az egyedül lakásban kuksolók közül hányan lettek, lesznek öngyilkosok?
  • Rengeteg öregnél az élet egyetlen értelme az maradt, hogy rendszeresen találkozik az unokákkal, a családdal. Akinek nincs miért élnie, annak nagyon hamar legyengül a szervezete.
  • Ha előre bejelentenék, hogy 1 hónapig, 2 hónapig, 3 hónapig tartanak a korlátozások, sokkal elviselhetőbb lenne. Egy kiszámítható rossz sokkal jobb, mint a teljes bizonytalanság.
  • A fertőtlenítő szerek mértéktelen használata tönkreteszi az immunrendszert.
  • A fentiek többsége növeli a koronavírus-halálozás kockázatát is.
  • Az új fertőzöttek többsége a házi karanténból kerül kórházba.
  • Az anyagi tönkremenetel egészségromboló, öngyilkosságnövelő hatását azt hiszem, nem kell ecsetelnem.
  • Egész szakmák lehetetlenedtek, tűnnek el. Az anyagiakon túl sok ember hivatása, így egész élete lesz értelmetlen.
  • A kórházból hazazavartak közül hányan haltak meg? (Személyes véleményem szerint akár jól is járhatnak, a nyugati világban a kórházi kezelés az elsőszámú halálozási ok.)
  • Elmaradt kezelések, például baleseteknél. Többen lesznek örökre nyomorékok.
  • Egy kevéssé nyilvánvaló példa: születési komplikációnál sokszor a babagyógytornán (pl. Dévény-módszer) múlik, hogy a gyermek normális ember lesz-e vagy "zöldség" egész életében.
  • A gyerekek nem találkozhatnak a barátaikkal.
  • Az örökmozgó gyerekeknek nem tesz jót, ha hónapokig alig mozognak. Véleményem szerint ez lehet talán a legsúlyosabb következmény!
  • Társadalmi szakadék a Rettegők és Gyilkosok között. Ez egyre inkább átfedést mutat a szélsőbal-szélsőjobbal.
  • És még sok-sok más hatás…

Sokkal több halálos áldozata lesz (van) a bezárkózásnak, mint a vírusnak lenne. És itt életerős gyerekekről, fiatalokról is szó van. Rengeteg orvost, újságírót és politikust lehetne elítélni pánikkeltésért és gyilkosságért…

Ki csinálta ezt a pánik-hisztit?

Cukorhegyi elvtárs akár egyedül is képes lett volna erre. De 2-3 ember találkozója elég ehhez, pl. Zuckerberg találkozik a New York Times (N=J) és az AP hírügynökség vezetőjével. Jé, nem ilyesmiről szól általában a Bilderberg-találkozó?

Ezek után a liberális sajtó felsőbb utasítás nélkül, önműködően gerjeszti a pánikot. Már régóta próbálkoznak: ott voltak a sertés-, madár- és egyéb influenzák, aztán a klímahiszti, most végre bejött. Nálunk pl. az index.hu egyedül megcsinálta a pánikot, persze a Facebook és a Google (YouTube) segítségével.

Szóval a balliberális sajtó rettegését átvette a társadalom, aztán a társadalom rettegését átvették a kormányok, érdekes módon az egyetlen kivétel a legeslegszélsőbaloldalibb közép-skandisztáni kormány.

Mi lehet a cél?

Már ismerjük őket, mindig több cél van, akármelyik jön be, jól járnak. Itt van néhány lehetséges cél:

  • A tözsdéken ilyenkor hatalmasat szakítanak a bennfentesek. Lásd London, 1815 június 19 (Waterloo után 1 nappal). Azóta van Anglia (és a világ) a Rothschildok kezében.
  • Kisvállalkozók milliói mennek tönkre, a piac és a vagyon a multikhoz és a bankokhoz vándorol. De ezek az anyagi dolgok jelentéktelenek azoknak, akik már 1913 óta birtokolják a pénz-teremtés monopóliumát.
  • Kötelező oltás mikrochippel. Bill Gates nyíltan hangoztatja, hogy csak annak szabadna kimennie az utcára, aki be van oltva és csipelve.
    https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/
  • Készpénz megszüntetése. Ahol ezt sikeresen végrehajtják, ott egy pillanat alatt Észak-Koreában találhatják magukat az emberek. Egy jövőbeli SMS a banktól: "Ön Like-olt a Facebook-on egy LMBTQIXYZs közösséget sértő bejegyzést. A számlájáról levontunk 200.000 Ft pénzbüntetést. Új egyenlege: -58.358 Ft. Felhívjuk a figyelmét, hogy mielőbb rendezze tartozását, ellenkező esetben a szerződés szerinti kamatot felszámítjuk minden hónap végén. Megkérjük, hogy üljön nyugodtan gépjárművében, amíg az elviszi Önt a lakhelye szerinti illetékes büntetés-végrehajtási intézethez, ahol haladéktalanul megkezdheti a 30 napos közmunkát. A munkáltatóját értesítettük. Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy orvosi ellátásra nem jogosult, amíg el nem végzi az 'Komplex LMBT Érzékenyítő Tanfolyam'-ot. (A tanfolyam díja 150.000 Ft.)"
  • Családok további szétverése. Ha meglátogatod a szüleidet, azzal potenciálisan megölöd őket. Ügyes…
  • Trump megbuktatása. Hiába őrjöngenek 3 és fél éve a kommunisták (Demokrata Párt, a sajtó és a az "értelmiség" 99%-a), nagyon úgy tűnt, hogy Trumpot újraválasztják. Itt az új joker: Ha nem elég szigorúak a korlátozások: Trump gyilkos. Ha túl szigorúak: Trump tönkretette a gazdaságot, és bizony pont a választói mennek tönkre leginkább anyagilag. Egyébként szerintem ez nem fog bejönni, lásd alább.
  • A középosztály szétverése.
  • Suttyomban olyan törvényeket hozhatnak / szerződéseket köthetnek a kormányok, ami normál esetben nehéz lenne. Pl. 5G.
  • Totális kontroll. Az emberek őrjöngve követelik a még alaposabb megfigyelésüket.
  • Vészhelyzetben mindig minden kormány népszerűsége az egekbe szökik. Ki ne lovagolná meg ezt? Bármi is lesz ennek a hisztijárványnak a kimenetele, a kormányok azt fogják hangoztatni, hogy az intézkedések nélkül még rosszabb lett volna. Ötven éve ebből él a gyógyszeripar: igaz, hogy beteg lettél a gyógyszerünktől, de enélkül még betegebb lennél!
  • A kisebb-nagyobb vezetői pozícióban levők eljátszhatják az Államférfit, a Vezetőt. Pedig demokráciában igazi vezetők nem kerülhetnek a hatalom közelébe. Na jó, volt egy kivétel, de elég nagy büntit kaptunk érte…
  • A média-monopólium visszaszerzése. Az emberek túlnyomó többsége jelenleg a híradó-Facebook-Youtube hármasból jut hírekhez. Mindhárom alaposan cenzúrázza a valóságot. Mivel nem nagyon van emberi kontaktus, más információ (például a valóság) nem is juthat el hozzájuk.

Itt van néhány megoldási javaslat (többnyire nem én találtam ki ezeket). Külön-külön is lenne értelmük, de többet is lehetne használni:

  • Mindenki szedjen D-vitamint illetve sétáljon, sportoljon, levegőzzön a napon!
    Na, ez soha nem fog elhangzani, mivel sok ezer milliárd dollárt buknának a gyógyszercégek, biztosítók és a hasonló keselyű-szervezetek. Ha esetleg mégsem hatásos a koronavírus ellen, akkor "mellékhatásként" töredékére csökkentené a rákos megbetegedések számát (igen, a melanomát is!), és egy csomó más betegség ellen is segítene. Ja, és mellesleg mondjuk megfelezné az egészségügyi kiadásokat, miközben jelentősen javítana a várható élettartamon. Plusz az emberek elkezdenének utánanézni a vitaminok tényleges hatásának.
  • Néhány hír valószínűvé teszi a D-vitamin teóriát, például: a vírus rasszistának látszik. Mérsékelt éghajlaton a négerek sokkal veszélyeztetettebbek. A sötétebb bőr kevesebb D-vitamint termel.
  • A vírus még antiszemita is: a fanatikus zsidó szekták tagjai is veszélyeztetettebbek. Az ő bőrüket gyakorlatilag soha nem éri a nap.

Még az alacsony D-vitamin szint is óriási védelmet jelent a nagyon alacsonyhoz képest. A súlyos állapotú betegek 100%-ának volt D-vitaminhiánya. Magas D-vitamin szintnél a súlyos lefolyás esélye kb. 0%.

Itt megjegyezném, hogy a D-vitamin hasznosulásához más mikrotápanyagok is kellenek, például a magnézium és a K2-vitamin. Tehát Lombardiában életeket menthettek volna meg azzal, ha a magára hagyott betegeket egyszerűen kitolják a napra!

Oltás? A legnagyobb hülyeség. Az ilyen nátha/ influenza típusú, gyorsan mutálódó vírusok ellen semmi értelme. A szezonális influenza oltás hatékonysága kb. 1%. Ennél sokkal nagyobb a mellékhatások kockázata, illetve az oltások rombolják az immunrendszert. Másrészt ez a vírus már több százszor mutálódott és fog is, így nem lehet hatásos vakcinát készíteni. Harmadrészt felröppentek a hírek, hogy többször is meg lehet fertőződni. Ha ez igaz, akkor szintén nincs vakcina.

Csak a legveszélyeztettebbek maradnak otthon 1 hónapra, önkéntesen. A többieken meg menjen át minél hamarabb a fertőzés. Így nem lesz, aki átadja a veszélyeztetetteknek a vírust.

Az áldozatok 99%-a haldokló, súlyos beteg ember. Egy-két hónapjuk, esetleg évük volt hátra. Őket eddig hivatalosan az alap-betegségük áldozatának számították. Pl. az AIDS-esek többnyire egy elvileg ártalmatlan náthában halnak meg. De általában is a krónikus betegek végül sokszor egy sima fertőzésben halnak meg. A nátha egyébként halálos betegség szokott lenni egy öregek otthonában.

Ezentúl bújjunk el minden náthától, kisebb fertőzéstől?

Az EU-ban havonta átlagosan meghal:
~ 150.000 ember szív- és érrendszeri betegségben
~ 100.000 ember rákban
~ 35.000 ember tüdő-problémában (Egy erősebb influenzajárvány idején télen ennek a sokszorosa.)
~ 35.000 ember idegrendszeri betegségben (demencia, Alzheimer)
~ 20.000 ember bélrendszeri betegségben (A fentieket nagyrészt vehetjük egy kategóriába, mint a metabolikus szindróma különböző megnyilvánulásai.)
~ 20.000 ember balesetben

MINDEN HÓNAPBAN, ÉVEK ÓTA!

2020 áprilisában körülbelül 100.000 ember halt meg az EU-ban (+Egyesült Királyság) hivatalosan koronavírusban. Ez a szám májusban kisebb lesz.

Kíváncsi lennék a szív- és érrendszeri illetve a rák-halálozási statisztikákra a következő hónapokban. Gyanítom, hogy az összhalálozás kb. ugyanannyi lesz. Egy-egy erősebb influenza járványban csak Magyarországon egy hónapban akár 5 ezren is meghalnak. Az ~ 500.000.000 lakosú EU-ban ez bizony több százezer halottat jelenthet. (Nem találtam statisztikát.)

Szóval, ez a járvány épp, hogy csak vetekszik egy-egy erősebb influenzajárvánnyal. De ha figyelembe vesszük a halálozási statisztikák hamisítását, akkor csak egy nyavalyás NÁTHÁról van szó. Ezek az emberek nagyrészt rákban, szívbetegségben, cukorbetegségben, stb. haltak meg.

Kőkúti L. György
Arlington, Virginia

Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: „A gazdi füttyent és a véreb máris ugrik, hogy megadja a kegyelemdöfést. Aztán szövetséget köt a DK-val, a többiek pedig mehetnek Vona után a szemétdombra. Jákobnak megéri

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Megsárgult kis plakátra leltem régi kacatjaim között. A Jobbik egyik – éppen tizenöt esztendeje 2005-ben nyomtatott -, kettős keresztes, huszonkét pontos szórólapjára, melynek első vállalása így szól: „A mi hazánk keresztény állam", míg a másik: „A mi hazánkban létezik nemzeti összefogás."

Nézem az új, alig néhány napja korszerűsített plakátjukat: a kettős kereszt megcsonkítva, akár egy hídépítő, vagy csatornázó cég logója lenne – mellette pedig a labancokhoz átállt (Buga) Jakab Péter feszít közönséges bőrdzsekiben. A bocskainak, meg a kettős keresztnek annyi? Már nem hívó kellékek, eljárt felettük az idő, nem illenek a modern, a 21. századi Jobbik (Ballik) kelléktárába.

Pedig az igazi Jobbikot háborút megjárt, és az ötvenes éveket szerencsésen túlélt MIÉP-es nagypapák és unokáik alapították, azok akik imádságos, nemzetszerető emberek voltak és, akik hazafias hevülettel énekelték a Hunyadi páncélost, minden ütközet előtt. Akik vágták az oroszt, mert vágyták a nagy hazát. Akik egyként gyűlölték a szovjetet és Apró magyar helytartóit.

A MIÉP rejtélyes körülmények között 2002-ben kiesett a Parlamentből, és a gondolataival, meglátásaival máig ható magyar író-politikus, a bocskais Csurka körül fogyni kezdett a tábor, a levegő. Elsősorban a csalódott öregek és néhány fiatal nemzeti vénájú értelmiségi (Kovács Dávid, Nagy Ervin, Novák Előd stb.) közös türelmetlenséggel vették ki a vén zászlótartó kezéből a nemzeti trikolórt, és az igaztalanul antiszemitának, irredentának, fasisztának bélyegzett Csurka István nyomdokaiba léptek.

Többnyire névtelenül, de melléjük álltak gazdagabb vállalkozók, hazafias zenészek, művészek és adományaikból fenyőfából készült kettős kereszteket hordtak szét Budapesten, és az egész országban, mint IV. Béla a tatárjárás idején. Szívós munkával, önzetlen és elszánt pártolókkal, mindvégig fiatalos lendülettel álltak oda minden mellé, ami a keresztény nemzetet – legalábbis szerintük szolgálta -, és fordultak mindazzal szembe, ami gyengíteni igyekezett. (A 2002-es, aztán a 2006-os választási eredmények elleni tiltakozás, uniós csatlakozás, cigánybűnözés, globalizáció, Nyugat-őrület, melegmozgalmak stb.) Hasonlóan a kisebb pártokhoz viszonyítva aránylag gyorsan be is kerültek a Parlamentbe.

Akit érdekel a politika és figyelemmel kíséri, az tudja, hogy azóta mi történt: egyre ritkultak a keresztállítások, az őszinte performanszok, a nyilvános vonulások, illetve tiltakozások, a kereszténység és a nemzet iránti parlamenti kiállások, és velük együtt ritkultak, ritkulnak a párt sorai. Elsőként a csalódott alapítók az 56-os nagypapák, néhány képviselő és a párt elit távozott, különösen, amikor Vonát a Fidesszel szemben Simicska jégre vitte, és most a maradék azért int búcsút, mert Jakab Pétert meg Gyurcsány tette ki a napra. Találóan írta az egyik megyei alelnökük: „Az országos tisztújítás óta kizárólag békétlenséget, leszámolásokat, a baloldalnak való megfelelési kényszert tapasztalok. Ráadásul diktatúrát idéző besúgóhálózat működik és kontraszelektív kiválasztás."

Sokak után – Novák, Hegedűsné, Dúró, Volner stb. – most Schneider következik, felkészül Varga-Damm, aztán Z. Kárpát, Szilágyi és így tovább, szépen sorban, miközben Vona után Jakab is áruló. És tényleg az! Egy, csak egy utolsó mohikán van még talpon, a Csurka-istállóban abrakolt Balczó Zoltán, akinek nem tudni mit mondana, ha élne még a Nagyfőnök, és mit mond a valóban rendíthetetlenül nemzeti, keresztény testvérbátyja, András. „Van az a pénz", amiért képes valaki a bocskait vatelinos pufajkára cserélni. A dicső erdélyi zsinóros posztóját szekrénybe rejteni és naftalinba áztatni, mert a 21. századi Ballik már nem erről szól.

Hanem arról szól, hogy Gyurcsány utasítására Jakab büszkén rugdosson ki mindenkit, aki fintorogni merészel pálfordulásán, a maradék pedig falja fel egymást. Már a saját szavazóik írják: „A gazdi füttyent és a véreb máris ugrik, hogy megadja a kegyelemdöfést. Aztán szövetséget köt a DK-val, a többiek pedig mehetnek Vona után a szemétdombra. Jákobnak megéri a beígért Júdáspénz, hogy végleg tönkre tegyen egy pártot. Üssétek egymást árulók!"

Nézem az új, a korszerű plakátot: se trikolór, se kereszt, se bocskai. Helyette zöld sávos, vagy acélszürke háttér, hídépítő logó, meg bőrdzseki. Ennyit a tizenöt esztendeje nyomtatott szórólap tartalmáról: „A mi hazánk Magyarország. A mi hazánkban létezik nemzeti összefogás." Makó Jeruzsálemtől.

A minap a Szabadság téri Születés temploma előtt sétálgatva, az egykor híres Pannon rádió ablakaival szemben, kopott és megdőlt kettős keresztre lettem figyelmes. Közelebb érve forgácslapból készült talapzata már berogyott, a szélvihar ellen belerakott homokzsákokon üres sörös kupakokat, meg pálinkás üvegeket kerülgetve egerek hancúroztak. De a színehagyott fenyő corpus „estében" is hűségesen tartja a reá szögezett táblácskát: „Állította a Jobbik V. kerületi szervezete."

Franka Tibor, Magyar Nemzet

Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: „A gazdi füttyent és a véreb máris ugrik, hogy megadja a kegyelemdöfést. Aztán szövetséget köt a DK-val, a többiek pedig mehetnek Vona után a szemétdombra. Jákobnak megéri

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Megsárgult kis plakátra leltem régi kacatjaim között. A Jobbik egyik – éppen tizenöt esztendeje 2005-ben nyomtatott -, kettős keresztes, huszonkét pontos szórólapjára, melynek első vállalása így szól: „A mi hazánk keresztény állam", míg a másik: „A mi hazánkban létezik nemzeti összefogás."

Nézem az új, alig néhány napja korszerűsített plakátjukat: a kettős kereszt megcsonkítva, akár egy hídépítő, vagy csatornázó cég logója lenne – mellette pedig a labancokhoz átállt (Buga) Jakab Péter feszít közönséges bőrdzsekiben. A bocskainak, meg a kettős keresztnek annyi? Már nem hívó kellékek, eljárt felettük az idő, nem illenek a modern, a 21. századi Jobbik (Ballik) kelléktárába.

Pedig az igazi Jobbikot háborút megjárt, és az ötvenes éveket szerencsésen túlélt MIÉP-es nagypapák és unokáik alapították, azok akik imádságos, nemzetszerető emberek voltak és, akik hazafias hevülettel énekelték a Hunyadi páncélost, minden ütközet előtt. Akik vágták az oroszt, mert vágyták a nagy hazát. Akik egyként gyűlölték a szovjetet és Apró magyar helytartóit.

A MIÉP rejtélyes körülmények között 2002-ben kiesett a Parlamentből, és a gondolataival, meglátásaival máig ható magyar író-politikus, a bocskais Csurka körül fogyni kezdett a tábor, a levegő. Elsősorban a csalódott öregek és néhány fiatal nemzeti vénájú értelmiségi (Kovács Dávid, Nagy Ervin, Novák Előd stb.) közös türelmetlenséggel vették ki a vén zászlótartó kezéből a nemzeti trikolórt, és az igaztalanul antiszemitának, irredentának, fasisztának bélyegzett Csurka István nyomdokaiba léptek.

Többnyire névtelenül, de melléjük álltak gazdagabb vállalkozók, hazafias zenészek, művészek és adományaikból fenyőfából készült kettős kereszteket hordtak szét Budapesten, és az egész országban, mint IV. Béla a tatárjárás idején. Szívós munkával, önzetlen és elszánt pártolókkal, mindvégig fiatalos lendülettel álltak oda minden mellé, ami a keresztény nemzetet – legalábbis szerintük szolgálta -, és fordultak mindazzal szembe, ami gyengíteni igyekezett. (A 2002-es, aztán a 2006-os választási eredmények elleni tiltakozás, uniós csatlakozás, cigánybűnözés, globalizáció, Nyugat-őrület, melegmozgalmak stb.) Hasonlóan a kisebb pártokhoz viszonyítva aránylag gyorsan be is kerültek a Parlamentbe.

Akit érdekel a politika és figyelemmel kíséri, az tudja, hogy azóta mi történt: egyre ritkultak a keresztállítások, az őszinte performanszok, a nyilvános vonulások, illetve tiltakozások, a kereszténység és a nemzet iránti parlamenti kiállások, és velük együtt ritkultak, ritkulnak a párt sorai. Elsőként a csalódott alapítók az 56-os nagypapák, néhány képviselő és a párt elit távozott, különösen, amikor Vonát a Fidesszel szemben Simicska jégre vitte, és most a maradék azért int búcsút, mert Jakab Pétert meg Gyurcsány tette ki a napra. Találóan írta az egyik megyei alelnökük: „Az országos tisztújítás óta kizárólag békétlenséget, leszámolásokat, a baloldalnak való megfelelési kényszert tapasztalok. Ráadásul diktatúrát idéző besúgóhálózat működik és kontraszelektív kiválasztás."

Sokak után – Novák, Hegedűsné, Dúró, Volner stb. – most Schneider következik, felkészül Varga-Damm, aztán Z. Kárpát, Szilágyi és így tovább, szépen sorban, miközben Vona után Jakab is áruló. És tényleg az! Egy, csak egy utolsó mohikán van még talpon, a Csurka-istállóban abrakolt Balczó Zoltán, akinek nem tudni mit mondana, ha élne még a Nagyfőnök, és mit mond a valóban rendíthetetlenül nemzeti, keresztény testvérbátyja, András. „Van az a pénz", amiért képes valaki a bocskait vatelinos pufajkára cserélni. A dicső erdélyi zsinóros posztóját szekrénybe rejteni és naftalinba áztatni, mert a 21. századi Ballik már nem erről szól.

Hanem arról szól, hogy Gyurcsány utasítására Jakab büszkén rugdosson ki mindenkit, aki fintorogni merészel pálfordulásán, a maradék pedig falja fel egymást. Már a saját szavazóik írják: „A gazdi füttyent és a véreb máris ugrik, hogy megadja a kegyelemdöfést. Aztán szövetséget köt a DK-val, a többiek pedig mehetnek Vona után a szemétdombra. Jákobnak megéri a beígért Júdáspénz, hogy végleg tönkre tegyen egy pártot. Üssétek egymást árulók!"

Nézem az új, a korszerű plakátot: se trikolór, se kereszt, se bocskai. Helyette zöld sávos, vagy acélszürke háttér, hídépítő logó, meg bőrdzseki. Ennyit a tizenöt esztendeje nyomtatott szórólap tartalmáról: „A mi hazánk Magyarország. A mi hazánkban létezik nemzeti összefogás." Makó Jeruzsálemtől.

A minap a Szabadság téri Születés temploma előtt sétálgatva, az egykor híres Pannon rádió ablakaival szemben, kopott és megdőlt kettős keresztre lettem figyelmes. Közelebb érve forgácslapból készült talapzata már berogyott, a szélvihar ellen belerakott homokzsákokon üres sörös kupakokat, meg pálinkás üvegeket kerülgetve egerek hancúroztak. De a színehagyott fenyő corpus „estében" is hűségesen tartja a reá szögezett táblácskát: „Állította a Jobbik V. kerületi szervezete."

Franka Tibor, Magyar Nemzet

Hunhír.info

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.