2020. február 8., szombat

Natkányok lázadása és nonat - Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb virtuális ellenállását hirdette meg a PDSZ (Pedagógusok Demokratikus szövetsége), mely lázba hozta az országot. Vegyes nyelvű (angol és magyar) mondatot mutató NAT-ellenes fényképek sokaságát szeretnének közösségi oldalukon látni, így mutatva meg elégedetlenségüket a szakmai életüket befolyásoló döntés ellen. Hol van a magyar nyelv iránti alázat? Érdekes módon nem az őket érő elharapódzó erőszak ellen tiltakoznak, vagy az erkölcsi, anyagi megbecsülésükért állnak ki, hanem bizonyos emberek művei tananyagba való beemelése, kivétele váltotta ki nemtetszésüket. Mi állhat e mögött, talán a kényelmesség? Az újtól való félelem, nehogy a nebuló többet tudjon Wass Albertől és műveiről, mint a tananyagot oktató? Miben volt más a korábbi alaptanterv?

Nonat azaz NATkánylázadás https://kuruc.info/r/20/208075/

Előszó:

„Felnőttünk odahaza egy civilizált társadalmi rend keretein belül, melynek megvoltak ugyan a maga bűnei (mint minden társadalmi rendnek, amit az ember évezredek során kiagyalt), azonban adott lábunk alá egy szilárd padozatot, melyen kétlábú emberhez méltóan, egyenes derékkal állni tudunk. Ez a padozat a törvény, az erkölcs, a jog és a magántulajdon deszkáiból tevődött össze, nyugati minta szerint, sok-sok nemzedékkel születésünk előtt. Reá születtünk, s úgy nőttünk fel rajta, mint aki odahaza van."

Wass Albert gondolata ez, akit többek között az ideológiailag kevésbé képzett pedagógusok hol nácinak, hol fasisztának, esetleg hungaristának tartanak. Istennek hála, annyira mélyre nem süllyedtek, hogy kommunistának neveznék. Mi lenne, ha tiltakozás helyett – félretéve politikai meggyőződésüket, korlátok és előítéletek nélkül gondolkozva- megismernék az általuk nem kedvelt író életútját, írásainak szellemiségét? Talán megszabadulnának az ördögtől…

Jelenleg a szomszédos országok összetartásban, nemzeti összefogásban előttünk járnak, és pártállástól függetlenül ott rúgnak a magyarságba, ahol tudnak. A XX. századot elvesztettük ellenük, de a XXI. századot megnyerhetjük, amennyiben kellő lelki erő áll rendelkezésünkre, ehhez nyújthat segítséget a megújult NAT, mely előírja eddig nem tanított írók bemutatását.

Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb virtuális ellenállását hirdette meg a PDSZ (Pedagógusok Demokratikus szövetsége), mely lázba hozta az országot. Vegyes nyelvű (angol és magyar) mondatot mutató NAT-ellenes fényképek sokaságát szeretnének közösségi oldalukon látni, így mutatva meg elégedetlenségüket a szakmai életüket befolyásoló döntés ellen. Hol van a magyar nyelv iránti alázat? Érdekes módon nem az őket érő elharapódzó erőszak ellen tiltakoznak, vagy az erkölcsi, anyagi megbecsülésükért állnak ki, hanem bizonyos emberek művei tananyagba való beemelése, kivétele váltotta ki nemtetszésüket. Mi állhat e mögött, talán a kényelmesség? Az újtól való félelem, nehogy a nebuló többet tudjon Wass Albertől és műveiről, mint a tananyagot oktató? Miben volt más a korábbi alaptanterv?

Lehetnénk cinikusak, mint Kóka János - akit a „szabadság és a szolidaritás pártja" (SZDSZ) delegált miniszternek -, aki a liberalizmus szégyenére ekképpen vélekedett: "nem kérdezzük meg a békákat, amikor lecsapoljuk a mocsarat". Legyinthetnénk rá, hiszen közvetlenül nem érint bennünket, ez a pedagógusok, illetve a törvényt kidolgozó, jóváhagyó szakemberek dolga. Mégsem mehetünk el szó nélkül e figyelemfelkeltő akció mellett, mert itt többről van szó, azaz egy magyar írót fasisztáznak, náciznak, hungaristáznak le visszaélve a szólás- és véleményszabadság jogával. Azt az írót, akinek művei által betekintést nyerhettünk az erdélyi, amerikai hétköznapokba. Az fáj(hat) nekik, hogy nem az ő szellemi világukat mutatja meg, hanem a magyar emberek számára ad lelki útravalót, hogyan legyenek ismét büszkék magyarságukra, hogyan találják meg az Istenhez vezető utat.

Mielőtt jobban belemerülnék gondolatmenetem kifejtésébe, köszönettel tartozunk a tiltakozáshullám elindításáért. Annyit hallottuk, olvastuk, hogy Orbán Viktor diktatúrát épít, az ország egy rezsimben szenved, hogy aki nem nyitott szemmel jár, talán el is hitte a nyilvánvaló hazugságot. Lehetne-e egy diktatúrában következmények nélkül a törvényesen megválasztott kormány ellen tüntetni? Választ mindannyian tudjuk, elképzelhetetlen. Senkire nem hozott a TEK csengőfrászt, közösségi oldaluk továbbra is elérhető (ellentétben sok hazafiéval - a szerk.), szóval nagy szívességet tettek hazánk nemzetközi, kedvező megítélésnek.

Persze nem szakadt volna le az ég, ha a kormány a pedagógusok érdekképviseletét, munkaadóját bevonva hozta volna meg döntését. Ugyanakkor meg kell teremteni az egészséges nemzettudatú állampolgárok oktatásának lehetőségét, ehhez elengedhetetlen olyan magyar írók, költők műveit bemutatni, tanítani, melyből a fejlődő lélek a mondanivalót megismerve, erkölcsileg megerősödve vág a mindennapi küzdelmek leküzdéséhez. Láthatjuk, láthattuk, mekkora gondot okoz(hat) a nemzeti oktatás hiánya. Gondolok a szárnyaszegett Sólyom magyar-szlovák határról visszafordulására, vagy a Medgyessy-Nastase-találkozóra, ahol Erdély, Bánság és Kelet-Magyarország egy részének (Részek) törvénytelen elszakítását a magyar miniszterelnök pezsgővel ünnepelte. Ki tudja azt elképzelni, hogy Bukarestben akármelyik román miniszterelnök – akik úgy váltják egymást, mint más ember az alsónadrágját - a második bécsi döntés tiszteletére állófogadást rendez?

Szóvá teszik egyesek, hogy sem Kertész, sem Esterházy még szóba sem kerül a tantervben. Olvassunk tőlük:

„Az európai kultúra terméke vagyok, egy dekadens, ha akarja, egy gyökértelen. Ne minősítsen engem magyarnak", illetve „Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!"

Kártékony hatásukat a magyar ifjúságra már nem tudják többé kifejteni, hiszen alulról szagolják az ibolyát. Könyveiket, írásaikat nem kell máglyára vetni, tanuljon belőle a jövő nemzedéke, hogyan lehetett a jogukkal ily aljasan visszaélni. Taníthatják őket bármely országban, de Magyarországon nincs helye magyargyalázó emberek műveinek, mert a nemzeti identitás megőrzése, ápolása mindannyiunk feladata. Aki a magyarság ellen vét, tudását Magyarország gyengítésére használja fel, ne panaszkodjon, ha indexre kerül. Aki Wass Albertet negatív színben tünteti fel, az a román politika malmára hajtja a vizet, leegyszerűsítve ezt hazaárulásnak nevezhetjük. Döntse el mindenki, akar-e ennek az országnak jó állampolgára lenni, vagy sem. Ha igen, akkor cselekedjen ennek megfelelően és ne hozzon szégyent Magyarországra!

Gerd Wiesler (A szerző olvasónk)

Kapcsolódó: Élesedő frontvonalak

Élesedő frontvonalak https://kuruc.info/r/7/208023/

Még csak február van, de hevesen dúlnak a harcok mind az emlékezetpolitika, mind pedig az oktatás és kultúra háza táján. A frontvonalak, akárcsak egy szó szerinti háború esetén, jól kivehetőek, a magyar nemzet ellenségei pedig egyre inkább láthatóvá válnak, ahogy egyre mélyebben ásunk lefelé a pöcegödörben. Úgy látszik, ők is egyre nagyobb előszeretettel másznak ki lövészárkaikból, de természetesen nem azért, amiért azt a naiv Vona Gábor szerette volna. A Jobbikkal ellentétben nem kiherélték magukat és betemették árkaikat, hanem épp ellenkezőleg: mélyítették, kiszélesítették és újakat hoztak létre, ahonnan kedvezőbben lehet tüzelni a másik félre. De aki egy állásról tüzet nyit, az egyszersmind fel is fedi magát, hogy ott rejtőzik. Mi pedig szeretjük azt, ha az ellenség látható.

Éppen ezért különösebb problémát én nem láttam Niedermüller állásfoglalásában. Mindenki azt adja, ami a lényege. Legalább őszinte volt. Az persze más kérdés, hogy én ellentétes oldalon harcolok, de a „coming outja" legalább azt tükrözte, amilyen valójában a DK. Nem maszatolt, nem kért bocsánatot vagy kezdett magyarázkodásba csak azért, mert „kiakadtak" miatta vagy tüntetnek ellene vagy hogy nehogy szavazatokat veszítsen (jusson eszünkbe, mit művelt Pokorni inverzben). Magyarul a valódi jobboldalnak is legalább ennyire agresszíven kellene kommunikálnia az ideológiáját, és nem „a keresztény ember természetesen demokrata" kijelentésekkel bombázni, vagy gyerekes „nem akarunk rasszista polgármestert" táblákkal rohangálni. Persze a maga módján a DK is álszent, hiszen ha én mondanék hasonlókat egy-egy ideológiára, vagy ne adj' Isten bármilyen csoportra, akkor ők ajvékolnának a leghangosabban. Pedig ha az „egyiket" lehet, akkor lehessen a „másikat" is.

A NAT esetében – hacsak egy pillanatra is – de láthatóvá vált, kik is mérgezik „tanítás" címszóval az ifjú magyar lelkeket. Természetesen saját vidéki kollégáik rendszeres, cigányok által való terrorizálása https://kuruc.info/r/2/207995/ nem jelent problémát.

Elég volt csak egy egészen kicsit megzavarni az állóvizet (nekem még bőven lett volna javaslatom, hogy Wass és Herczeg mellé kiket lehetne oktatni) és máris egy emberként hördültek fel a kettős mércét alkalmazó liberális oktatók. https://kuruc.info/r/2/207940/

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének és a Magyartanárok Egyesületének (hogy miért szükséges egy oktatással foglalkozó szakszervezet nevébe beletuszkolni a „demokratikus" jelzőt, az egy rejtélyes, de nagyon is beszédes dolog) tanárnak nevezett egyénei rögtön neki is estek a gaz „náciknak", és közölték, hogy „nem tanítanak fasiszta írót". Mondjuk, nem hinném, hogy egy fasiszta író ezektől az emberektől szeretne bármit is tanulni, de mindegy… Félretéve a viccet, sokat elmond erről a szakszervezetről, hogy mi az, ami eléri a liberális kis ingerküszöbüket. Erre az ember tényleg csak a gusztustalan jelzőt használhatja és innen is részvétem minden olyan fiatalnak, akiket efféle balliberális véleményterroristák oktatnak bármilyen tantárgyra is.

A Történelemtanárok Egylete (TTE) https://kuruc.info/r/2/142767 nem lehet ismeretlen fogalom régebbi olvasóink számára. A szélsőliberális tömörülés valahogy mindig csak akkor kerül elő – az előző szervezetekhez hasonlóan – ha jó alkalom nyílik a magyarság, a magyar kultúra mocskolására. Ezúttal azzal van problémájuk, hogy a törökök ellen harcoló magyar katonákat automatikusan hősöknek kell emlegetni, „megfosztva attól a szabadságtól a diákot, hogy ő maga jusson el egy megfelelő következtetésre". Amúgy gondoltátok volna? A TTE „elnök ura", Miklósi László tagja volt az „első hivatalos Izraelbe utazó pedagógus küldöttségnek", illetőleg 1997-ben elvégzett egy 120 órás holokauszttal foglalkozó továbbképzést is. 1995 és 1998 között tagja volt a Soros Alapítvány Társadalomismeret szakkuratóriumának, s láss csodát, tagja még a Holokauszt-emléknap Bizottságnak (2000 óta), valamint a Holokauszt Közalapítvány oktatási tanácsadó testületének 2006 óta. Ezen kívül még egy sor, az oktatás és kultúra szempontjából befolyásos szervezetben, pozícióban tevékenykedik, dacára a „fasiszta Orbán-kormány uralmának".

A magam részéről üdvözlöm, hogy az alsó közepes módon tehetségtelen Imre Kertész végre kikerült a NAT-ból, valamint azt is, hogy Wass Albert-, Nyírő Gyula József- https://kuruc.info/r/6/207979/ és Herczeg Ferenc-műveket is forgatni fognak a diákok. Reméljük, hogy innen egyenes út vezet oda, hogy megismerkedjenek Wass Patkányok honfoglalása című művével. Tanulságos és aktuális olvasmány, az író legjobb műve. A magam részéről még egy Dövényi Nagy Lajost szívesen látnék a repertoárban, de ne legyünk telhetetlenek, ez is hatalmas előrelépés!

Végül pedig egy üzenet Miklósi László tanár úrnak! Ha jól olvasom, az életrajzából kiderül, hogy Ön igen jártas a holokauszt témakörében. Nem tartaná jó ötletnek a tanár úr, hogy eltöröljük végre a „holokauszt tagadását büntető törvényt", hogy meghagyjuk mindenkinek a „szabadságot" a róla való véleménnyel kapcsolatban? A magyar vitézekkel kapcsolatos logika alapján ez esetben nem áldozatként lennének beállítva az érintettek, hanem „meghagynánk mindenkinek a lehetőséget, hogy szabad akaratából jusson el egy megfelelő következtetésre". Őszintén remélem, hogy ahogyan a magyar vitézekkel kapcsolatban, itt is támogatandónak tartja az ötletet!

pár komment e cikkek alól :

"Az Anti "Magyar történelemtanárok egyesületének és a szintén magyarellenes "Magyar irodalomtanárok egyesületének" összes oszlopos tagja ballibZSIDÓ, mily meglepő. xD
Már minden érték számukra, ami ellenségünk, ami árt nekünk.
De ja. Nem is kell hogy ilyenek tanítsanak, egyáltalán bármit. Úgyis érdemes lesz újranyitni néhány bányát..."

"A libsi sajtó őket szokta idézni, és úgy szokott fogalmazni, hogy "a magyartanárok" meg "a történelemtanárok" szerint így meg úgy, mintha ők lennének a 2500 magyartanár több mint 50%-a. Kisajátítanak mindent."

"Igazából, amikor egy se ázsiai se európai eredetű kultúraromboló honképtelen sehonnai bitang faj beszél európai értékekről, demokráciáról és toleranciáról, amikor ők talmudjuk szerint nem tekintenek embernek senkit saját törzsükön kívül. Csak mint nemzetközi bűnszövetkezet képesek létezni, ezt tanulták és tökéletesítették a történelem során.

Amikor mégse jött be a megélhetési hatalomszerzés, csalás - szervezés, mint a cári Oroszországban, akkor nyomorogtak, mert a maguk erejéből és tehetségéből valósan annyira voltak képesek. Mítosz a zsidó tehetség, csak gátlástalanok. Nemhogy nem veszik mások érdekeit figyelembe, még tudatosan ártani akarnak mindenkinek aki nem ők, hogy annyival is előnyben legyenek - ilyen beteg, kártékony, rosszindulatú társaság voltak mindig is."

"Gyűlölnek ezek mindent és mindenkit a mi európai - ázsiai fehér civliizációnkban.
Ártanak is nekünk, ahol tudnak.
De olyan módszeresen és tervszerűen, ahogy azt mi el se tudjuk képzelni.
A közösségellenesség foka a kártétel mértékén mérendő, szélsőség az ami közösségellenes, tehát a legszélsőségesebbek éppen maguk a zsidók."

"Hungarian deep state - ezekre a körökre mondta többek között Raffay úr is, hogy talán ha egy konzervatív ember lenne köztük legalább mutatótba. Ilyenkor lehet megérteni, hogy mennyire nem volt rendszerváltás, csak módszerváltás. Minden ilyen ötletelő, ilyen-olyan háttérbefolyásoló, "tanácsadó" mocskos gittegylet fajzsidókkal van teletömve. Ezeket már régen mind fel kellett volna számolni. Új testületeket kelett volna létrehozni, ezeket meg egyszerűen ignorálni és megvonni mindenféle támogatást, mert igen szépen fejik az államkasszát. Aztán ha majd odébbállnak, amikor éppen készülnek éhendögleni. Ők is előszeretettel alkalmaztak ennél sokkal aljadékabb módszereket a mocskos kommunizmusukban, ami ezek szerint még mindig nem ért véget. Csak ezt az egészet 30 éve kellett volna meglépni."

"Tarnopolból indultak el.."

"Kiragadva valamit:
"Persze a maga módján a DK is álszent.."
---
Nem csak a maga módján, hanem relatív értékskálán is.
Sőt : dölyjfös, pökhendi, hazug. Mint általában a politika.
Szinte minden térben és időben.
Az a baj, a nagyon nagy baj, hogy még a saját választóikat is vágóhídi, tejelő marháknak nézik, holott pont az ellenkezője lenne az ildomos...
Sajnálom, de megint előjött az a fránya igazságérzetem.
Rohadjanak meg mind, de főleg azok, akik nem engedik már 30 éve (sem) kibontakozni az igazi nemzeti oldalt, hanem helyette gáncsolják, megpuccsolják és felhasználják moszados háttér segedelmével.
Nem éltem még akkor, de Szálasit, Gömböst és talán Horthyt is visszasírom..."

"A patkányt ki kell hozni a fényre -
A patkánnyal nem szabad megpróbálni megütközni a csatornában, mert ott ő van előnyben meg kell próbálni kihozni a fényre!
Fél tőle! Visszahúzódik! "
jelentette ki Ángyán József még május 22-én Gödöllőn (2012)."

"Igen. Ezért gylölet annak nevezni őket, aminek nap mint nap bebizonyítják milyenségüket."

"Amikor kommunista pribékek műveit kellett tanulnunk a kommunista iskolák rabhallgatójaként, akkor hol voltak ezek? Éppen a Sztálin-összes kiadásán bábáskodtak??"

"Végülis Niedermüller csak annyit mondott, hogy nem szereti a gójokat."

"Egy magyar is csak annyit mondott, hogy nem szereti a zsidókat, azonnal letartóztatták és elhurcolták a sünök.
Nímandmüllert miért nem tartóztatták le ?"

"Az a legrejtélyesebb a libsi/zsidó logikában, hogy rájuk nézve vagy visszafelé kölcsönösség elvén hasonlóan viszonozni nekik, na az már nem működik. Önvédelem velük szemben számukra automatikusan nácidolog."

"Ez a degenerált fiatalokat tanít! Török-magyar viszonylatban "értéksemlegesen", hogy tudjon a diák szabadon választan! Kíváncsi lennék, hogy német-zsidó viszonylatban, hogyan tanít?! Szabadon választhat a diák, a mindennapos, egyoldalú holopropaganda után?
A magyar fiatalok nemzeti elkötelezettsége, a családhoz, hazához, nagyon zavarja!"

"Az utolsó bekezdésben leírtakat százszázalékban támogatom!
Azt is megkérdezném ettől a MIklósitól, hogy ha már nem lehet a magyar vitézeket automatikusan hősöknek nevezni szerinte, akkor mit szólna ahhoz ha mondjuk Szíria, Jordánia és Egyiptom egy ideális világban megtámadná shitrühellt (utóbbi kettő soha nem fogja a való világban mert durván le vannak kenyerezve a vezetői) és az ottani zsidók szolidan ellenállnak ennek az inváziónak, nos akkor ezeket a zsidókat lehet nevezni automatikusan hősöknek? Elvileg a hazájukat védik nemzetközi szempontból nem? Ez volt anno a török elleni honvédő háborúk esetén is, tehát ha a mai zsidók hősök lennének Mikósi szemében automatikusan ha az arabok megtámadják akkor engedtessék meg az is, hogy a magyar vitézeinket is annak tartsuk a török elleni honvédő háborúk kapcsán"

'Ezeknek, csak az felelni meg, ha a holokauszton kívül semmi mást nem tanítanának!'

"Ha kifogynak a témábol akkor azt újra megrendezik majd????????"

Ha már szóba került az ördög: Miklósi László, a Történelemtanárok Egyletének elnöke a NAT-ellenes hadjárat egyik vezéralakja - lásd bővebben a kapcsolódóban (grafika olvasónktól)

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Embercsempészet, maffia üzlet, az iszlám állam terrorszervezet egyik bevételi forrása.A bűnözők a gyerekeket tolják maguk előtt, és ezt közvetíti a média, magyarellenes ha

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

2020. február 7. 21:19

Médiaeseménynek szánt politikai nyomásgyakorlásnak lehettünk szemtanúi - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a csütörtöki szerb migránsmenetről az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

A bűnözők a gyerekeket tolják maguk előtt, és ezt közvetíti a média, magyarellenes hangulatot keltve Európában - Kép: balkaninsight.com

Bakondi György elmondta, a történteket egy két-három hónapja elkezdődött folyamat előzte meg, az addigi stabil balkáni útvonal megváltozása. Emellett nagyságrendi változás is történt, csak idén több mint 4300 migránst fogtak el a magyar határokon - tette hozzá.
   
Nagyjából két héttel ezelőtt észlelték, hogy a közösségi médiában - jellemzően zárt csoportokban - arab származású migránsok között olyan hamis információk terjedtek, hogy ha gyerekkel érkeznek, beengedik őket a határon. Hamis videókat is közzétettek - közölte.
   
A főtanácsadó kérdésre válaszolva azt mondta, a szervezők között van olyan is, akit névről ismernek, például az európai liberális csoportok, Soros György civil szervezeteinek képviselőit.
   
A migránsmenet időzítéséről Bakondi György megjegyezte: az Európai Unióban küszöbön áll számos olyan eljárás - legyen szó költségvetésről, vagy a 7-es cikk szerinti eljárásról -, ahol fontos lenne egyes liberális csoportoknak Magyarországot rossz színben feltüntetni.
   
A főtanácsadó kiemelte: megfelelő rendőri erő van a térségben, akiknek a munkáját a katonák is támogatják.
 

MTI

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Alaptörvény idézetek - A méltó emléktúrát akadályozók az Alaptörvény Nemzeti Hitvallásában foglalt alábbi rendelkezésekkel mennek szembe:“Büszkék vagyunk az országunk megm

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

75 éve, 1945. február 11-én este 8 körül törtek ki a bolsevik támadók ellen védekező, Budai Várba szorult magyar és német csapatok. Február 12-én reggelre nagyjából 16 ezer katona jutott ki a város környéki hegyekbe. A Vörös Hadsereg kegyetlen embervadászatot rendezett soraikban.

A közel 40 ezer harcosból kevesebb mint ezer jutott ki végül élve az ostromgyűrűből, a többiek hősi halált haltak vagy fogságba estek, ami a közeli halál esélyével volt egyenlő.

De nem adták fel, ahogy mi sem fogjuk feladni a honvédő küzdelmet a bolsevik módszerekkel hazánkat és a keresztény Európát egyre agresszívabban és gátlástalanabbul támadó neomarxista-liberális, patriofób erőkkel szemben !

Megkerülhetetlen, hogy ezek a hősök végre helyükre kerüljenek a magyar történelmi emlékezetben és méltóképpen emlékezzen rájuk az ország, amelyért életüket adták!

Ennek jegyében zajlik idén is a Kitörés Emléktúra, amelynek résztvevői a Budai Várból indulnak a 60 km hosszú útra (https://kitorestura.hu/utvonal/).

A közös hagyományőrző túrán való részvétel nem esik a gyülekezési törvény hatálya alá, mivel a törvény 2. § (1) bekezdése csak a közügyben való véleménynyilvánítás céljából zajló nyilvános gyűléseket tekinti a hatálya alá tartozónak, ez pedig a jelek szerint nem ilyen.

A méltó emléktúrát akadályozók az Alaptörvény Nemzeti Hitvallásában foglalt alábbi rendelkezésekkel mennek szembe:

"Büszkék vagyunk az országunk megmaradásáért, szabadságáért és függetlenségéért küzdő őseinkre."

"Büszkék vagyunk arra, hogy népünk évszázadokon át harcokban védte Európát, s tehetségével, szorgalmával gyarapította közös értékeit."

Hírdetés

"Tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait és a Szent Koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét."

"Valljuk, hogy a történeti alkotmányunkban gyökerező önazonosságunk védelmezése az állam alapvető kötelessége."

"Nem ismerjük el történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését."

Cseh Tamás – Széna tér – Kitörés című dalával tisztelgek előttük.

Örök dicsőség fényeskedjék nekik!

https://www.youtube.com/watch…

Ajánlom megtekintésre a 75. évvel ezelőtti hősi küzdelem történetét hitelesen bemutató ezen dokumentumfilmet:


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Szervezett magánhatalom egyeduralma = ellenőrizhetetlen,felelősségre vonhatatlan nemzetközi oligarchák diktatúrájaEz a #diktatúraveszély, nem pedig a jobbratolódás. "Egyet

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Egyetlen állam sem tűrheti, hogy más államok, spekulánsok, vagy gazdasági érdekcsoportok civil álarc mögé bújva, demokratikus felhatalmazás nélkül alakítsák át kényük-kedvük szerint a társadalmat.

2020. február 7. 21:05

A Századvég friss kutatása szerint a magyarok többsége (61%) betiltaná a külföldről pénzelt, politizáló "civil" szervezeteket.

Igazuk van!

Egyetlen állam sem tűrheti, hogy más államok, spekulánsok, vagy gazdasági érdekcsoportok civil álarc mögé bújva, demokratikus felhatalmazás nélkül alakítsák át kényük-kedvük szerint a társadalmat.

A demokrácia az egymással versengő alternatívák közötti szabad választás lehetősége. Ezeket az értékeket és érdekeket elegyítő alternatívákat jellemzően politikai pártok jelenítik meg, amelyek programjukkal kiállnak a választók elé, annak megvalósításához kérik támogatásukat. Egy demokratikus rendszerben a kormány szabad választásokon leváltható.

Honnan ismerjük meg a külföldről támogatott, politizáló "civileket"? Ők ki akarnak bújni a verseny alól, az óvodai "Nem ér a nevem, káposzta a fejem!" alapján magukat a politikai pártok fölé helyezik. Programjuk, vagy idegen szóval "agendájuk" persze nekik is van, ám ők nem állnak elő a farbával. Miközben leválthatatlannak mímelik magukat, az alamuszi utat választják.

Külföldről pénzelik őket.

A gyermekmondóka szerint: Az egyik (naná, hogy Soros) kitalálja. A másik (pl. a CEU-n, vagy a legújabb globális CEU-n) tanszéket alapít. A harmadik (pl. a politizáló "civil" szervezet) előbbiek alapján ajánlásokat fogalmaz meg. Negyedikként (pl. a Soros által támogatott) a jelöltek és politikusok megválasztásuk esetén az "ajánlásokat" (mint például Hillary amerikai külügyminiszterként a "civilek" támogatását) a hivatalos politika szintjére emelik. És végül az ötödik icipici (talán egy másik "civil" szervezet) pedig "szakértőkkel" megméri, hogy az egyes országok mennyire felelnek meg az "ajánlásoknak". Így zárul a kör.

Amikor ez a képlet nem működik, jönnek az előzetesen már kellően érzékenyített bírák, akik Strasbourgban, Luxemburgban, vagy, sajnos, számos magyar bíróságon ítéleteikkel egyengetik a világmegváltók "ajánlásainak" útját.

Így érthető meg a gyöngyöspatai eset is, ahol egy — "egészen véletlenül" — Soros György által is támogatott "civil" szervezet perelte be az iskolafenntartókat, mert árcédulát akartak ragasztani az ajánlásuk általuk szegregáltnak tartott iskolára. Ezt az árcédulát a bíróság 100 milliósra taksálta, így a precedens alapján a "civilek" minden, általuk szegregáltnak tartott iskola fenntartója ellen hasonló pert indíthatnának. Ez egy durva beavatkozás az állami oktatási rendszerbe, amiről nem a szavazók döntöttek a választáson, hanem önjelölt "szakértők" és világmegváltók.

A társadalom ilyen fondorlatos átalakítása nem csak nálunk figyelhető meg. A politizáló "civil" szervezetek között a legaktívabbak nemzetközi hálózatok hazai fiókjai, melyek globális értékeket akarnak megvalósítani. Eközben kőkeményen politizálnak, mint pl. a kötelező betelepítési kvóta elleni 2016-os népszavazásnál, ahol "ajánlásukkal" akarva-akaratlanul a bevándorláspárti álláspontot támogatták.

A magyar kormány már megtette az első jogi lépéseket a külföldről pénzelt, kőkeményen politizáló (bevándorláspárti) szervezetek ellen. A valóban sikeres és demokratikus fellépés azonban e szervezetek varázstalanítása és leleplezése.

Mindig el kell mondanunk, hogy ezek a szervezetek külföldről és nem a magyar emberektől kapnak pénzt.

Folyton emlékeztetni kell arra, hogy a magyar érdek helyett globális agendákat követnek.

Akármit is mondanak, a demokratikus megmérettetés helyett a verseny fölé helyezik magukat és a trükközést választják.

Gyöngyöspata és a börtönbiznisz sokadszorra leplezte le őket.

Egy sértett igazságérzetű ország mondja: ebből elég volt!

Kiszelly Zoltán politológus

mozgasterblog.hu

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ellenben az embercsempészeket NGO-k pénzén segítő, illegális határátlépésekben segédkező, önszorgalomból is etnomazochista öngyűlölő fehérekkel, akik közt meg több a fiata

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Fotó: MTI/Molnár Edvárd
Ezúttal is egyedülálló, fiatal, férfi migránsok ostromolták a déli határt
Médiaeseménynek szánt politikai nyomásgyakorlásnak lehettünk szemtanúi, amelyet az EU-ban esedékes eljárásokra időzítettek – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a csütörtöki szerb migránsmenetről az M1-en péntek este. A szerb hatóságok péntekre virradóra mintegy 750 migránst vittek el a határról, akiknek döntő többsége egyedülálló, fiatal férfi.

Bakondi György elmondása szerint a történteket két-három hónapja elkezdődött folyamat előzte meg, az addigi stabil balkáni útvonal megváltozása.

Nagyjából két héttel ezelőtt észlelték, hogy a közösségi médiában – jellemzően zárt csoportokban – arab származású migránsok között olyan hamis információk és hamis videók terjedtek, hogy ha gyerekkel érkeznek, beengedik őket a határon. Emellett nagyságrendi változás is történt, csak idén több, mint 4300 migránst fogtak el a magyar határokon

– tette hozzá. A főtanácsadó kiemelte: megfelelő rendőri erő van a térségben, akiknek a munkáját a katonák is támogatják. A főtanácsadó kérdésre válaszolva azt mondta: a szervezők között van olyan is, akit névről ismernek, például az európai liberális csoportok, Soros György civil szervezeteinek képviselőit. A migránsmenet időzítését Bakondi György kapcsolatba hozta az Európai Unióban küszöbön álló eljárásokkal – legyen szó a költségvetésről, vagy a 7-es cikk szerinti eljárásról –, ahol fontos lenne egyes liberális csoportoknak Magyarországot rossz színben feltüntetni.

Nagy többségük egyedülálló, fiatal férfi

Eközben szerbiai források szerint összesen körülbelül 750 migránst vittek el a kelebiai határról péntekre virradóra. Az M1 helyszíni tudósítója elmondta: negyed háromig tíz busz ment el a kelebiai határátkelőtől. Hét buszban csak egyedülálló, fiatal férfiak voltak, őket a szerb–macedón határ közvetlen közelébe, Preševóba vitték. Az utolsó ott maradt migránsokat reggel öt óra körül két csuklósbusszal vitték el, őket is Dél-Szerbiába. A kisgyermekes családokat a szabadkai befogadóállomáson helyezték el.

Kiderült, hogy a határon összegyűlt migránsok alig tíz százaléka volt eddig befogadóállomáson, többségük folyamatosan a térségben tartózkodott. A befogadóhelyeken nagyjából hatezren vannak, a teljes létszámukat hétezerre becsülik, és folyamatosan érkezik az utánpótlás dél felől, sőt, Bosznia-Hercegovinából is sokan visszatértek Szerbiába, hogy Magyarország felé induljanak. Az M1 úgy tudja, vannak, akik belátták a csütörtöki akció értelmetlenségét, de vannak olyanok is, akik néhány nap múlva újra akarnak próbálkozni, akár demonstrációt tartani. Egyes szervezetek megvezetik a migránsokat azzal, hogy meg fogják nyitni a magyar határt; csütörtökön is megjelentek olyanok, akik takarókat osztottak nekik, hogy tartsanak ki.

Forrás: MTI

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Munkásőrség?! A polgárháború hiányzik ezeknek? Kommunista hogy mer bárkit is lefasisztázni, lenácizni? Amúgy konkrétan a döglöttkutya párt aktivistái, tehát párthoz kötődn

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Megakadályozza a Mi Hazánk a munkásőrség visszatérését – azt ígérik, "meglátogatják" őket

A Mi Hazánk Mozgalom megdöbbenéssel értesült a kommunista diktatúra szellemi örökségét ápoló civil szervezet, a Munkásőr Társaság megalakulásáról, írja közleményében Toroczkai László, a nemzeti párt elnöke, figyelmeztetve arra, hogy a magyar emberek egyszer már véleményt mondtak a munkásőrségről a négyigenes népszavazás alkalmával, amikor több mint négymillióan szavaztak arra, hogy azonnal szűnjön meg a diktatúrát kiszolgáló szervezet.

A Mi Hazánk a hatóságok azonnali hathatós fellépését, az újjáalakult munkásőrség feloszlatását és betiltását követeli, hiszen – mint a pártelnök fogalmaz – "nem azért takarítottuk el a vörös hordát 1990-ben, majd 2010-ben újra, hogy harminc évvel a rendszerváltás után engedjük feltámasztani a kommunista diktatúra egyik jelképét".

Hírdetés

Kíváncsiak vagyunk rá, hogy a magyar bíróság ugyanígy bejegyezne-e egy Védőosztag (SS) nevű civil szervezetet is? – teszi fel a sajnos csak költői kérdést Toroczkai László.

A Mi Hazánk Mozgalom minden eszközzel (nem csak jogival) azon lesz, hogy megakadályozza a munkásőrség szervezetének és szellemének visszatérését, ezért már most bejelentjük, hogy a márciusra tervezett úgynevezett "Munkásőr egységgyűlésüket" meglátogatjuk – figyelmeztet közleményében a pártelnök.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Zártkörű politikai rendezvénynek is hirdethették volna akár ezt a szoclibek, így is csak az eleve elvtársiak mentek oda.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

2020.02.07. 19:30

Egy Facebook-oldal kiszámolta, hogy a tanárok 0,2 százaléka tiltakozik az új NAT ellen.

A függetlenobjektív médiában az elmúlt napokban rengeteget cikkeztek arról, hogy hatalmas, tömeges a tiltakozás az új NAT ellen a tanárok körében. A számok mögé nézve viszont az látszik, hogy

közel sem hatalmas, de annál hangosabb ez a tiltakozás.

A Számok – a baloldali álhírek ellenszere Facebook-oldal megkereste a nevezett és eddig ismert tiltakozó szervezeteket, és utánajárt, hogy hány tanárról van szó.

Összesen 304 baloldali tanárt szedtek össze, ami a Magyarországon jelenleg dolgozó tanárok számának 0,2 százaléka.

Ha feltételezzük, hogy a tanárok 1-2 százaléka szimpatizál ezekkel a szervezetekkel, akkor is marginálisan kevés tanárról van szó. A függetlenobjektív média őket állítja be úgy, mint a szakma, mint a többség.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem törnek át. Hasbarás liberálisokkal szemben nincs a tárgyalásnak értelme. Mindig csak mi engedjünk, ők sohasem, az az elvük.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

MH
2020. február 7. péntek. 18:31
Frissítve: 2020. február 7. 18:32

A Balkánon feltorlódott több mint 100 000 nemzetközi migráns megfelelő utánpótlást biztosít hasonló akciók jövőbeli szervezéséhez, amelyben bizonyos – egyelőre nem ismert – csoportok meglehetősen aktívnak mutatkoznak. A korábbi amerikai és európai példákhoz hasonlóan a déli határon történtek is komoly szervezettségre utalnak. A mostani kezdeményezés egyértelműen egy Magyarországgal szembeni nyomásgyakorlási kísérletként értelmezhető, amely a nemzetközi közvélemény szimpátiájának elnyerésére irányult. Bár a szerb hatóságok sikeresen akadályozták meg az események eszkalációját, a jövőben is minden adott ahhoz, hogy hasonló képsorok játszódjanak le a déli határon - írják lapunknak is eljuttatott közleményükben.

Előzmények

2020. február 6-án helyszíni beszámolók szerint 4-500 (közel-keleti és észak-afrikai) migráns gyűlt össze a magyar-szerb határ szerbiai oldalán (Kelebiánál), hogy átjussanak Magyarországra, és onnan folytassák útjukat Nyugat-Európa felé. A mostani események nem előzmény nélküliek: 2019-től érdemben nőtt az ún. kelet-mediterrán (TörökországGörögország) migrációs útvonalon érkezők száma. Miközben a Földközi-tenger medencéjében összességében már csak annyian léptek illegálisan az EU területére, mint 2013-ban, a Frontex adatai szerint Görögországot 82 000 ember érte el, ami 46%-os éves alapú növekedésnek felel meg. A stabil utánpótlásának köszönhetően a Balkánon összességében 100 000 feletti létszámban torlódhattak fel úgy, hogy csak a főbb görög-szigeteken 41 000 személy tartózkodik jelenleg. Az elmúlt években az érkezők már elsősorban nem Szerbián keresztül igyekeztek belépni az Unió területére, hanem Bosznia-Hercegovinából kívántak átjutni Horvátországba. Mindeközben azonban Szerbián is állandósult egy közepes intenzitású migrációs nyomás: az országba belépők egy jelentős része Bosznia irányába indult, de több ezren voltak azok is, akik nem mondtak le a magyarországi bejutásról. A balkáni élénkülés érezhető volt a hazánkba történő illegális belépési kísérletek számának meredek emelkedésében is (különösen 2019 utolsó heteiben).

Mi az a „migránskaraván"?

A kifejezést az Amerikai Egyesült Államokat célzó, csoportos, szervezett illegális migrációs mozgás leírására használták az elmúlt években. A jellemzően Guatemalából, Hondurasból, El Salvadorból útnak indulók karavánjai az eddigi tapasztalatok alapján Mexikó területén akár tízezer fősre is duzzadhatnak. A legutóbbi ilyen akció keretében január 31-én 8 000 ember kelt útra Hondurasból az USA felé. A mexikói hatóságok – amerikai nyomásgyakorlásra – igyekeznek hatékonyabban védeni határaikat, így többször került már sor a karavánok feloszlatására könnygázzal.

Hasonló kezdeményezésekről számolt be tavalyi gyorselemzésében a Migrációkutató Intézet is. 2019 márciusában egy törökországi és egy görögországi szervezés keretében toborozták a Nyugat-Európába vágyó személyeket a Facebookon. A szervezők erőfeszítései ellenére – és a görögországi hatóságok fellépésének köszönhetően – végül mindössze alig ezren gyűltek össze az észak-macedón-görög határ közelében, amiben szerepet játszhatott a szervezők által előidézett egyfajta „információs káosz" is. A migránskaravánok előnye a résztvevők számára, hogy a csoportos bevándorlás – az egyéni utazással összevetve – nagyobb biztonságot ígér az embercsempészekkel és egyéb szervezett bűnözői csoportokkal szemben. A karavánok fontos jellemzője az eddigi tapasztalatok alapján, hogy különböző közösségimédia-felületeken és telefonos üzenetküldő alkalmazások segítségével szervezik őket. Miközben ez rendkívül hatékonynak bizonyulhat nagyobb tömegek mozgatására is, egyúttal kiváló terepet jelent a dezinformációk terjesztésére is (ld. a fenti görög példát, ahol a határok megnyitásával hitegették a csatlakozókat). A szervezettség másik kézzelfogható jele, hogy a karavánokat rendszerint külön orvosi csapat, tolmácsok és egyéb kisegítő személyek kísérik.

Kik szervezik?

A migrációs szakirodalom is foglalkozik az illegális migrációt segítő ún. közvetítők szerepével. Egy olasz szociológus a közvetítők különböző kategóriáit különböztette meg, amelyek között megtaláljuk például az egyszerű hivatali ügyintézőket, az illegális bevándorlókat foglalkoztató munkaadókat, vagy éppen a bevándoroltatást meggyőződésük és egyéb érdekek alapján segítő nem kormányzati szervezeteket (NGO), és természetesen magukat az embercsempészeket is.Az úgynevezett karavánok tekintetében a szervezők kilétéről tudjuk a legkevesebbet. Miközben például Amerikában Trump elnök és más republikánus politikusok korábban baloldali szervezeteket vádoltak meg a karavánok szervezésével, ezt eddig nem sikerült bizonyítani.

Egy korábbi közép-amerikai karaván szervezésénél a külső befolyás lehetősége is felmerült, amikor egy ismert hondurasi közéleti személyiség hamis Facebook-profilját használva népszerűsítették a karavánt, éppen az amerikai időközi választások elé időzítve azt. A tavalyi görögországi és törökországi kezdeményezések mögött konkrét (ál?)nevet és (ál?)szervezetet is találtunk az e célra létrehozott oldalakon. Ugyanakkor fontos rögzíteni, hogy a közösségimédia-felületek és az egyéb kommunikációs csatornák kellő anonimitást és rejtettséget nyújthatnak, így a szélesebb nyilvánosság vélhetően nem kap teljes képet a szervezői háttérről (legfeljebb az illetékes hatóságok).

A mostani eset

A 2020. február 6-i események több fontos tanulsággal szolgáltak. Azon túl, hogy a Balkánon tartózkodó több mint 100 000 ember bőséges utánpótlást jelent nagyobb tömegek megjelenéséhez is (ld. „kínálati oldal"), a látottak alapján egyértelműen egy jól szervezett akcióról van szó. Teljesen életszerűtlen, hogy 500 ember egyidejűleg, bármilyen koordináció nélkül, spontán módon elindul a határ felé. Az eddig rendelkezésre álló információk alapján a mostani kezdeményezés is a közösségi médiában szerveződött. A magas szintű szervezettségre utal a nők és a gyermekek célzott felhasználása és első sorokba történő elrendezése is, amivel az – egyelőre nem ismert – szervezők sikeresen ki tudták hangsúlyozni a kialakult helyzet (egyébként létező) humanitárius aspektusát (a biztonsági vonatkozásokat természetesen teljesen figyelmen kívül hagyva). A magyar közmédia helyszíni beszámolóin jól látszódott az is, hogy vélhetően előre kijelölt személyek tárgyaltak a magyar határőrökkel a kerítés mellett. A külső szervezőerők meglétére utal a szerb védelmi miniszter nyilatkozata is, aki szerint a határhoz érkezett embereket manipulálták, és a megnyíló határzár ígéretével hitegették őket (állítása szerint különböző NGO-k).

A mostani akciót nem lehet másképp értelmezni, mint egy Magyarországgal szembeni nyomásgyakorlási kísérletet, amelyben a cél a nemzetközi közvélemény szimpátiájának elnyerése volt. A kezdeményezés a szerb hatóságok beavatkozásának köszönhetően eredménytelenül zárult, de az illegális migrációval szembeni küzdelem a fentiek tükrében a jövőben is kiemelt fontosságú marad - írja az Intézet közleménye.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Most még igen békések legyünk, de nemcsak szerintem ez az ország nem ússza meg békésen a valódi rendszerváltást. A "más" oldal ránk fog támadni, ha máshogy nem jut teljes

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Február 8-án ismét felsorakozunk, és szinte az egész világgal dacolva, de tisztelgünk hős elődeink előtt!

(Légió Hungária)

Minden résztvevőt megkérünk, hogy a HIVATKOZÁSRA kattintva olvassátok el a rendezvény szabályzatát, melyet a helyszínen maradéktalanul tartsatok be.

A megemlékezésre 14:00-kor veszi kezdetét a beléptetés a Városmajorban. Az ellentüntetések miatt csak két ponton nyílik lehetőség a csatlakozásra. A Széll Kálmán tér felől érkezőket arra kérjük, hogy a Csaba utca és az Ignotus utca kereszteződésénél közelítsék meg a helyszínt, a Déli Pályaudvar felől érkezők pedig a Csaba utca, Maros utca kereszteződésénél tudnak csatlakozni.

Baloldali ellentüntetők több irányból is ellendemonstrációkat jelentettek be megemlékezésünk közvetlen közelében. Eseményünk méltóságteljes megtartásának érdekében mindenkit arra kérünk, hogy ne szolgáltasson a sajtónak méltatlan jeleneteket. Az a világnézeti szakadék, ami az antifasiszták, és köztünk húzódik vitával nem rendezhető, az üvöltözést, köpködést és hasonló szintalatti viselkedést pedig hagyjuk meg nekik. Lehet, hogy van aki elégedettséget érez, ha felvilágosíthatja őket, de sajnos ezek a jelenetek alkalmasak rá, hogy negatív színben tüntessék fel a megemlékezést a sajtóban.

Rendezvényünk úgy fog véget érni, hogy akik részt kívánnak venni a Kitörés Emlék- és Teljesítménytúrán, azok átérhetnek a rajthoz. Sok sikert és kitartást kívánunk nektek!

Az esti koncertekre a "Kék Yukban" (1032, Fényes Adolf utca 28.) fog sor kerülni, 19:30-as kapunyitással.

Dicsőség a Hősöknek!

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: NGO-k fizetett aktivistái, migránssimogatói nélkül Szerbiáig se jutott volna el a menet. 'Vannak olyan szervezetek, amelyek ezeket az embereket "megvezetik" azzal, hogy me

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

2020. február 7. 20:42

Szerbia források szerint összesen körülbelül 750 migránst vittek el a kelebiai határról péntekre virradóra - ismertette az M1 aktuális csatorna helyszínen tartózkodó tudósítója a péntek esti Híradóban.

Elmondta: negyed háromig tíz busz ment el a kelebiai határátkelőtől. A kisgyermekes családokat a szabadkai befogadóállomásra vitték. Hét buszban csak egyedülálló, fiatal férfiak voltak, őket Dél-Szerbiába, Presevóba vitték. Az utolsó ott maradt migránsokat reggel öt óra körül két csuklósbusszal vitték el, őket is Dél-Szerbiába.
   
A tudósító kitért arra is: kiderült, nagyjából tíz százalékuk volt eddig befogadóállomáson, többségük folyamatosan a térségben tartózkodott. A befogadóhelyeken nagyjából hatezren vannak, a teljes létszámukat hétezerre becsülik, és folyamatosan érkezik az utánpótlás dél felől - mondta. Sokan Bosznia-Hercegovinából is visszatértek Szerbiába, hogy Magyarország felé induljanak - tette hozzá a tudósító.
   
Az M1 úgy tudja, hogy a csütörtöki akció megosztotta a benne résztvevőket: vannak, akik belátták, hogy így nem érnek el semmit, de vannak olyanok is, akik néhány nap múlva újra akarnak próbálkozni, akár demonstrációt tartani. Vannak olyan szervezetek, amelyek ezeket az embereket "megvezetik" azzal, hogy meg fogják nyitni a magyar határt - mondta. Hozzátette: csütörtökön is megjelentek olyanok, akik takarókat osztottak a migránsoknak, hogy tartsanak ki.
   
A migránsmenet csütörtök délután indult el Magyarország déli határára, abban a reményben, hogy megnyitják előttük a határt.

MTI

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ezeket integrálják a libsik, de csak és kizárólag maguk közé.Börtönbe valók ők is, mint felbujtók.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
"Tudom, hol laksz, kutya, én foglak kivégezni!" – volt kitől tanulnia a sólyi gyerekgyilkos cigánynak

Rendőrautóval vitték el egy hajmáskéri házból "F. F." édesapját február 7-én, pénteken, mert megfenyegette azt a családot, amelynek nyolcéves kislányát a vád szerint a fia, F. F. (azaz Farkas Ferenc, mert mi köpünk a gyerekgyilkosok jogaira – a szerk.) megölte Sólyon 2018. májusában. Az ügyben egy napja született nem jogerős ítélet, ahol a gyilkoscigány 15 évet kapott.

– Halálosan megfenyegette a fiamat Farkas Ferenc édesapja, erről ügyvédem tanácsára bejelentést teszek a rendőrségen, közölte Horváth Győző, a 2018-ban, nyolcévesen megölt sólyi kislány édesapja február 7-én, délelőtt a veszprémi rendőrség épülete előtt.

Győzőtől a Veol megtudta, a cigány azt is mondta a fiának, hogy megvárja az iskolánál, és azzal fenyegette meg, hogy nyakon szúrja egy injekciós tűvel, kivégzi, és figyeli, merre jár. A férfi Győző édesanyját is megfenyegette, akinek azt mondta, hogy rágyújtja a házat.

Győző a fenyegetésektől nagyon megijedt, és szólt az iskolában a pedagógusoknak, hogy fokozottan figyeljenek a fiára. – Egy tragédia elég volt a családban, a lányom halálát nem tudtam megelőzni, legalább a fiamét tudjam, fogalmazott zaklatottan, tele félelemmel Horváth Győző. A feljelentés után néhány órával Hajmáskéren a megyei lap azt látta, hogy több rendőr ment be egy házba, ahonnan néhány perccel később kihozták Farkas Ferenc édesapját. (Neve is van, Farkas Milán, csak a beszari lap ennyire vigyáz a személyiségi jogaira – a szerk.) Rendőrautóba ültették, és elhajtottak vele.

Hírdetés

A történtekről megkérdezték a rendőrséget, ahol közölték, eljárás folyik a Veszprémi Rendőrkapitányságon (VRK) zaklatás vétség gyanúja miatt. Az ügyben egy személyt február 7-én előállítottak a rendőrök a VRK-ra. A nyomozás érdekeire való tekintettel további információt nem adott a rendőrség.

Farkas Ferenc, aki tette elkövetésekor 16 éves volt, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, 14. évét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolta a főügyészség. A gyilkoscigány és védője a február 6-i ítélet ellen fellebbezett, ezért az nem jogerős, a végső döntést a Győri Ítélőtáblán hozzák meg.

Ez a cigánygyerek ölte meg brutálisan a nyolcéves sólyi kislányt – beismerő vallomást tett

Meggyilkolva, meztelenre vetkőztetve találtak rá egy 8 éves sólyi kislányra – egy 16 éves cigánygyerek az elkövető


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem törnek át. Hasbarás liberálisokkal szemben nincs a tárgyalásnak értelme. Mindig csak mi engedjünk, ők sohasem, az az elvük.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Nem törnek át. Hasbarás liberálisokkal szemben nincs a tárgyalásnak értelme. Mindig csak mi engedjünk, ők sohasem, az az elvük.

„A magyar határra érkezett migránskaraván nyomásgyakorlási kísérlet Magyarországgal szemben"

Migrációkutató Intézet: A Balkánon feltorlódott több mint 100 ezer migráns megfelelő utánpótlást biztosít hasonló akciók jövőbeli szervezéséhez
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Munkásőrség?! A polgárháború hiányzik ezeknek? Kommunista hogy mer bárkit is lefasisztázni, lenácizni? Amúgy konkrétan a döglöttkutya párt aktivistái, tehát párthoz kötődn

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Munkásőrség?! A polgárháború hiányzik ezeknek? Kommunista hogy mer bárkit is lefasisztázni, lenácizni? Amúgy konkrétan a döglöttkutya párt aktivistái, tehát párthoz kötődnek.

Még sokkal következetesebben kell fellépni velük szemben, mint azok tették akkor. ^_^

"A Mi Hazánk a hatóságok azonnali hathatós fellépését, az újjáalakult munkásőrség feloszlatását és betiltását követeli, hiszen – mint a pártelnök fogalmaz – "nem azért takarítottuk el a vörös hordát 1990-ben, majd 2010-ben újra, hogy harminc évvel a rendszerváltás után engedjük feltámasztani a kommunista diktatúra egyik jelképét".

Kíváncsiak vagyunk rá, hogy a magyar bíróság ugyanígy bejegyezne-e egy Védőosztag (SS) nevű civil szervezetet is? – teszi fel a sajnos csak költői kérdést Toroczkai László.

A Mi Hazánk Mozgalom minden eszközzel (nem csak jogival) azon lesz, hogy megakadályozza a munkásőrség szervezetének és szellemének visszatérését, ezért már most bejelentjük, hogy a márciusra tervezett úgynevezett "Munkásőr egységgyűlésüket" meglátogatjuk – figyelmeztet közleményében a pártelnök."

Megakadályozza a Mi Hazánk a munkásőrség visszatérését - azt ígérik, "meglátogatják" őket - Nemzeti.net

A Mi Hazánk Mozgalom megdöbbenéssel értesült a kommunista diktatúra szellemi örökségét ápoló civil szervezet, a Munkásőr Társaság megalakulásáról, írja közleményében Toroczkai László, a nemzeti párt elnöke, figyelmeztetve arra, hogy a magyar emberek egyszer
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Zártkörű politikai rendezvénynek is hirdethették volna akár ezt a szoclibek, így is csak az eleve elvtársiak mentek oda.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Zártkörű politikai rendezvénynek is hirdethették volna akár ezt a szoclibek, így is csak az eleve elvtársiak mentek oda.

Ennyire tömeges a tiltakozás a NAT ellen

Egy Facebook-oldal kiszámolta, hogy a tanárok 0,2 százaléka tiltakozik az új NAT ellen.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Szervezett magánhatalom egyeduralma = ellenőrizhetetlen,felelősségre vonhatatlan nemzetközi oligarchák diktatúrája

Ez a #diktatúraveszély, nem pedig a jobbratolódás

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Szervezett magánhatalom egyeduralma = ellenőrizhetetlen,felelősségre vonhatatlan nemzetközi oligarchák diktatúrája

Ez a #diktatúraveszély, nem pedig a jobbratolódás.

"Egyetlen állam sem tűrheti, hogy más államok, spekulánsok, vagy gazdasági érdekcsoportok civil álarc mögé bújva, demokratikus felhatalmazás nélkül alakítsák át kényük-kedvük szerint a társadalmat."

Elég volt a külföldről pénzelt

Egyetlen állam sem tűrheti, hogy más államok, spekulánsok, vagy gazdasági érdekcsoportok civil álarc mögé bújva, demokratikus felhatalmazás nélkül alakítsák át kényük-kedvük szerint a társadalmat.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Most még igen békések legyünk, de nemcsak szerintem ez az ország nem ússza meg békésen a valódi rendszerváltást. A "más" oldal ránk fog támadni, ha máshogy nem jut teljes

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Most még igen békések legyünk, de nemcsak szerintem ez az ország nem ússza meg békésen a valódi rendszerváltást. A "más" oldal ránk fog támadni, ha máshogy nem jut teljes hatalomra.

"Baloldali ellentüntetők több irányból is ellendemonstrációkat jelentettek be megemlékezésünk közvetlen közelében. Eseményünk méltóságteljes megtartásának érdekében mindenkit arra kérünk, hogy ne szolgáltasson a sajtónak méltatlan jeleneteket. Az a világnézeti szakadék, ami az antifasiszták, és köztünk húzódik vitával nem rendezhető, az üvöltözést, köpködést és hasonló szintalatti viselkedést pedig hagyjuk meg nekik. Lehet, hogy van aki elégedettséget érez, ha felvilágosíthatja őket, de sajnos ezek a jelenetek alkalmasak rá, hogy negatív színben tüntessék fel a megemlékezést a sajtóban."

Végleges információk a Becsület Napjáról

Február 8-án ismét felsorakozunk, és szinte az egész világgal dacolva, de tisztelgünk hős elődeink előtt!
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.