2019. december 16., hétfő

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Probléma, reakció, megoldás, komcsi libsi kulturális marxista módszer.A cikk íróját nem szerette érte az érintett társaság. :)Történészként túl sok összefüggést lát és ért

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Az orrunknál fogva vezetnek bennünket a klímamozgalom mögött álló erők.

Jobb, ha időben felébredünk, és felismerjük, miről is van szó valójában.

Greta Thunberg két aktivistatársával együtt egy kiáltványt tett közzé a Project Syndicate nevű portálon, mely egész véletlenül Soros György tulajdonában van, s ebben kifejti, hogy nem a klímaváltozást kell megállítani (!), hanem a rendszert kell lerombolni, amely létrehozza a klímaválságot. Szerinte az emberi jogok, az igazság és a politikai akarat válsága ez. Így fejezi be: „Ezt a válságot az elnyomók gyarmatosító, rasszista és patriarchális rendszerei teremtették és táplálják. Le kell bontanunk mindent!"

Ezek a mondatok mindent elárulnak.

Ismerjük fel: a klímavédelem és klímahisztéria nem más, mint a globális pénzügyi és politikai elit legújabb, agresszív eszköze a jelenlegi, még nemzetállamokra épülő rendszer lebontására és a világkormányzás létrehozására.

Jobb, ha ezt tisztán látjuk, mielőtt beszippantana minket is a klímaőrület.

Greta Thunberg nem más, mint ennek az álságos globalista klímamozgalomnak a bábja, akit előretolnak, menedzselnek, sztárolnak, sőt szinte már vallásos, szakrális súlyt adnak a személyiségének. A klímamozgalom olyan idoljává teszik, akinek a szavai már-már a csalhatatlanság szintjén jelennek meg.

Nem véletlen, hogy már a Nobel-díjra is jelölték, amit most még nem kapott meg, de alternatív Nobel-díjat már adtak neki.

A klímamozgalom „pápájává" akarják avatni, méghozzá nagyon tudatos célokkal.

Ugyanis ha Greta Thunberg ebből a szakrális pozícióból szólal meg a következő időszakban, akkor őrá majd úgy hallgatnak a világ kozmopolita Y és Z generációi New Yorktól Budapestig, mintha valóban megfellebbezhetetlen igazságokat mondana ki, feladatokat és célokat fogalmazna meg a világ, a kormányok és az emberiség számára.

Ismerjük el, Rotschildék, Goldsmithék, Sorosék stb. – vagyis a globális elit – jól felépített terve ez.

Egyben mondjuk ki: ennél gonoszabb, hidegfejűbb és kegyetlenebb terv kevés volt eddig (bár volt természetesen).

Mondom ezt azért, mert több milliárdnyi embert akarnak a klímavédelem álságos címszava alatt félrevezetni és életük megváltoztatására kényszeríteni. Félre akarnak vezetni bennünket azért, hogy a klímavédelem és „klímavészhelyzet" ürügyén felépítsék a szép, új világot, amelyet ők kormányoznak és egyben ők is ellenőriznek (ahol megszűnik a demokrácia).

S mondom azért, mert céljaik érdekében hidegfejűen és kegyetlenül felhasználnak egy 17 éves kislányt, eltorzítva és tönkretéve az életét. De mit számít nekik ez, mit számított Szamuely Tibornak, Lukács Györgynek, Sztálinnak egy ember élete, ha a végcél lebegett a szemük előtt? Ahol esztergálnak, ott hullik a forgács.

A módszer tehát, amit Sorosék és a globális elit követ, a következő: először elhitetik velünk, hogy a világ leghumánusabb célját, a globális felmelegedés megállítását tűzik ki célul, ennek érdekében mozgalmat indítanak, aminek élére állítanak egy dacos-harcias kislányt, aki megalakítja a Fridays for Future világmozgalmat. Ez mindenkinek tetszik, szépek és nemesek a célok, mindenki boldog, mindenki sír és mindenki lelkesedik.

S amikor ez megvan, akkor egy adott pillanatban a világmozgalom szakrálisvallási vezetőjével hirtelen kimondatják-leíratják, hogy a klímavédelem persze fontos, de a legfontosabb mégiscsak a jelenlegi, keresztény értékekre, nemzeti öntudatra és hagyományokra épülő euroatlanti világ – „rendszer" – leépítése. Most már ezt a célt kell követnie mindenkinek szerte e széles világon.

Irány innentől a világkormányzás, s utána már a globális felmelegedést megszüntetni „bagatell" feladat lesz.

Ez tehát a hegeli „ész csele"? Hisztérikus klímavédelem, aminek a vége mégis nem más, mint a globális hatalomátvétel?

Ügyes.

Csak egyetlen apró hibát követettek el a világ urai: nem a Project Syndicate-ben kellett volna megjelentetni Greta Thunberg „enciklikáját". Mert így nagyon kilóg annak a bizonyos lónak a lába – és felfeslik az „ész csele".

Ez már megint kapitális hiba volt, Gyuri bá'!

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "viszont a „Károlyi Mihályné” Cseh Katalin, ez az időt átívelő történelmi frigy nem jutott volna eszembe, ha a Momentum EP-képviselője nem arról ábrándozna Face­book-bejeg

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Bizonyára szokatlan személynevet használni epitheton ornansként, viszont a „Károlyi Mihályné" Cseh Katalin, ez az időt átívelő történelmi frigy nem jutott volna eszembe, ha a Momentum EP-képviselője nem arról ábrándozna Face­book-bejegyzésében, hogy behívja Magyarországra a NATO-csapatokat. Ha az olvasók közül bárki arra fogadott: az indoklás az, hogy mert diktatúra van, továbbá nincs sajtószabadság és így tovább, akkor jó lóra tett.

Cseh Katalin az Európai Parlament amerikai delegációs csoportjának tagjaként ugyanis hárompontos javaslatcsomagot visz tarsolyában az Egyesült Államokba, ahol a kongresszus előtt kifejtheti, hogy „a NATO szerveinek élénk figyelemmel kell kísérniük azon tagországokat, amelyek autoriter országokkal működnek együtt, és megfelelő lépéseket kell tenniük velük szemben", valamint „az orosz dezinformáció elleni küzdelem fontos eleme a médiaszabadság erősítése, amit például a Szabad Európa Rádió újraindítása és a független magyar média támogatása szolgálhat" és – most következik minden internacionalista vágyálma – „az EU mellett a NATO-nak is szerepet kell vállalnia a jogállamiság normáinak kikényszerítésében – akár a NATO-országokon belül is". A képviselő nyilván a szívügyeiről is beszél majd, így a civil szervezetek vagy éppen a nyílt társadalom nemzetpusztító boszorkánykonyhájaként működő CEU „ellehetetlenítését" is szóba hozza.

Világos, egyenes beszéd. Haza helyett nemzetköziség a magasban. Néha azt hiszem, hogy a Momentum Mozgalom pártemlékévvé nyilvánította 1918-1919-et, a magyar összeomlás 100. évfordulója alkalmából pedig megismétlik szellemi és politikai ősatyáik, a polgári radikálisok, Károlyiék és Jásziék önsorsrontó baklövéseit. A budapesti olimpiát már elszabotálták, bizonyára azért, mert a millenniumi nemzedék világfájdalmából nem lett olimpiai sportág, pedig abban minden bizonnyal győztek volna.

De fordítsuk komolyra a szót! Magyarország a NATO tagja. A szervezet a tagországok szabadságát és biztonságát őrzi. Eleve furcsa gondolat, hogy az egyik szövetséges állam a másik szövetséges államot valamire kényszeríti. Cseh Katalin szavait úgy is értelmezhetjük, hogy azokkal Magyarország szabadsága, szuverenitása és szabadon választott kormánya ellen provokál, sőt bujtogat. Mindezen persze nem kell meglepődni, hisz nem először csinálják. Erre a vörös gróf prágai afférja a legjobb példa.

A XX. század legnagyobb balfékje, Károlyi Mihály 1920-1921-ben Prágában élt. Abban a Csehszlovákiában, amely pár évvel azelőtt megszállta, elfoglalta Felső-Magyarországot és leigázta az ott élő magyarokat. Kinek haza, kinek máshová húz a szíve. Ám Károlyi Mihály nem ült ölbe tett kézzel. Ha valaki azt hiszi, hogy magyar revíziós törekvéseken törte a fejét, téved. Károlyi a volt miniszterével, Jászi Oszkárral karöltve lényegében arra akarta rávenni Edvard Benešt, a trianoni utódállam külügyminiszterét, hogy Csehszlovákia hadserege vonuljon be Magyarországra és döntse meg Horthy Miklós kormányzó uralmát.

Károlyi tehát – ne feledjük: volt magyar miniszterelnökként – egy idegen államban a saját hazája ellen lobbizott, ami bizonyára kimeríti a hazaárulás fogalmát. Cseh Katalin Magyarországon megválasztott EP-képviselőként, finomabban fogalmazva ugyan, de lényegében ugyanezt az ötletet veti fel egy másik állam kongresszusa előtt. És azt, hogy mik a jogállamiság normái, amiket ki kell kényszeríteni, nyilván ők döntik el, hisz a liberálisok általában a saját normáikra és elképzeléseikre nyitottak.

A Momentum ehhez hasonló hazafiatlan megnyilvánulásai gyomorfogatók és vészjóslók is. „Amelyik nép elfelejti történelmét, arra ítéltetik, hogy újraélje azt" – a tételmondatot untig ismerjük, untig idézzük. Attól még nem lesz kevésbé igaz. Ám jóhiszeműen azt gondolhatjuk, hogy most nem a nép, amely politikai szempontból olykor feledékeny – lásd a gyurcsányszelfizés perverz divatját – felejtette el a történelmét, hanem a Momentum politikai élcsapata. Pedig valószínű, hogy nem erről van szó.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a vasárnapi romániai elnökválasztás első fordulója után ugyanis azt nyilatkozta: nem bánta meg azt, hogy egy román liberális jelöltet támogatott a magyar párt jelöltje helyett. Tehát nagyon jól tudják, hogy milyen politikát csinálnak. Ők a hazájuk és nemzetük ellen irányuló politizálásban érdekeltek, érdemes lenne kideríteni, hogy kinek a megbízásából.

Károlyiék 1918 novemberében Belgrádban (Nándorfehérvárott) Louis Franchet d'Espèrey francia tábornokkal, a balkáni antanthaderők parancsnokával találkoztak, ahol kifejtették, hogy ők semlegesek, nem akarnak harcolni, és akárcsak a derék franciák, demokratikus alapokon állnak. A tábornok szánalommal vegyes megvetéssel méregette a hazájuk érdekeit sutba vágó magyar politikusokat. Kozma Miklós író, politikus, az MTI egykori elnöke Az összeomlás 1918-1919-ben című emlékirataiban így írt erről: „Károlyi Mihály és társai pedig Belgrádban nem Magyarországot és a magyarságot, hanem a nemzetköziséget, hitványságot, megalázkodást és butaságot képviselték."

Akárcsak mai utódaik, a Momentum percemberei.

(Pataki Tamás, magyarnemzet.hu), http://mindenszo.hu/

NIF

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Tehát ha a Fidesz viselkedését a ballib határozza meg, az emberek elkezdenek kételkedni benne. Ez hiba. Nem az ártatlanságát kell bizonyítania annak akit megvádoltak, hane

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Ha szóba állnék egy bolsevikkal, akkor azt mondanám neki, hogy átlátok rajtatok… De nem állok szóba bolsival. Mint ahogyan nem állok szóba más, magyarellenes, magyar gyilkos, hazaáruló és egyéb egyedekkel sem. Mert nagypapám és apám így tanítottak. Az a bizonyos szint, ami fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. Azonban íróemberként luxus lenne, ha nem vetném papírra véleményemet, gondolataimat akkor, amikor annak szükségét érzem. Most pedig érzem!

Teszik ezt körmönfontan úgy, hogy primitív hazugságáradatot öntenek a társadalom nyakába, amelytől a keresztény magyar ember dermedten áll, a plebsz pedig kimegy tüntetni és élvezi, hogy gyűlölködhet.

Mik a módszerek? Most éppen minden aljasságot bevetnek. A szexuális zaklatás jól bevált pusztító receptjét alkalmazzák, és olyan erkölcsi kérdésekkel próbálják torpedózni a társadalmat, amely mellett bőven elbújhatna akár még Savonarola is. Hiszen ma a balos-libsi azt játssza, hogy ő a legerkölcsösebb, legmagyarabb és legkeresztényibb, és ezt el is hiszi magáról. Az a csapat hangoskodik, amely az 1917-es korai LMBTQ-s, erkölcstelen és aljas, gyilkos rendszer kései utóda, és amelynek semmilyen erkölcsi tartása nem volt mióta a világ-világ. Ugyanis nekik nem mindegy, hogy ki az, aki szexuális bűncselekményt követ el. Ha Pettinghoff polgármestert elégíti ki egy vénülő matróna, akkor azzal semmi baj nincs, hiszen SZDSZ-es, tehát saját alom. Ha Borkai bulizik két vagy több nővel, az már súlyos és megbocsájthatatlan bűn. (Persze, ha férfiakkal tette volna….?) Ha Gothár igyekszik felfedezni valakit "némileg", nos, az nem baj, de annál nagyobb felháborodást kelt, ha ezt a tettet a jobboldal kissé komolyabban véve megemlíti. Ám, ez csupán egy lépcsőfoka a már sorozatossá vált bolsi tisztogatásnak. Hiszen Gothárt nem hagyja magára a saját csapata, s már a kultúrát féltve kezd hisztizni maga a főpolgármester is a Katona előtt, és a forgatókönyv szerint ki is jelenti, hogy Dörnert nem nevezi ki, ha lejár az Újszínház igazgatójának mandátuma. Zavarosnak tűnik az egész, de nem az. Hiszen benne van a bolsevikok és más ószövetségi gondolkodású egyedek évezredes aljassága, körmönfont embertelensége…

És elindul a lavina az Újszínház ellen is. Vettek a bolsik egy egykori ügyelőt, aki megrágalmaz egy színházi alkalmazottat, s ez a söpredék azonnal Dörner fejét követeli. Volt már efféle szomorú eset, amikor az Operaház igazgatóját akarták megbuktatni. Igaz, őt nem kívülről a bolsik, hanem sajnos belülről a nemzetiek, akik október 13-a után egy régebbi cikket elővéve már Orbán Viktor nyakára akartak kötelet kötni… Szóval, ma Dörner György a célpont, mert Dörner Györgynek nem dirigálhat az Aczél György féle lobbi, s a magyar kultúra van jelen abban a színházban, amelyet ő igazgat… és ez nagy bűn, egy vörös rongyokba bugyolált fővárosban.

Szóval: a botmixeres, LMBTQ-s, pride-párti banda ma erkölcs-csősszé avanzsált, miközben lopnak, esztelenül szórják más pénzét, amiből előbb vagy utóbb kifogynak, mint ezt Margaret Thatcher megjegyezte. És ez az erkölcsös söpredék embereket tesz tönkre, és mindenkit gyűlöl – beleértve a magyarokat is – aki a Fidesszel egyetért, vagy nem hord bolsevik-kisnyilas-liberális kitűzőt… olyan O1G-et…

De mit teszünk mi itt e kis hazában? Mi, nemzetiek? Az ég egy adta világon semmit. Megírjuk vastagon a véleményünket a facebookon, egymásnak panaszkodunk, vagy jót röhögünk a beszélgetős műsorokat nézve. És nem állunk föl a karosszékekből, a gép mellől és nem megyünk el a főpolgármesteri hivatalhoz, mert már attól is vonalkódos lesz a gatyánk, ha Karácsony beleüvölt a Madách tér csendjébe.És miért lehet tüntetniük és aggódniuk folyamatosan? Mert rend sincs az országban. Nincsenek magyar törvények, mert felülírja őket az Uniós jogszabály, nem lehet vízágyút alkalmazni, mert a hetes cikkely lavinája amúgy is felénk gördül… de az sincsen, aki a metróból lopott 167 milliárdos csalást felderítse, és végre kimondja, hogy akkor ki volt a főpolgármester, ki írta alá a szerződéseket, tehát ki a felelős az ügyben. És az is szabadon grasszál az országban, aki 2006-ban lövetett és lovasrohamot rendelt el a nép ellen… Egyszóval, úgy ahogy vagyunk, olyanok vagyunk, mint akik kívülről nézik, hogy egy nemzet miként veszti el az önbecsülését, a hazáját és mindenét, amit ezer év örökségeként valóban meg kellene védeni. Az embernek olykor az az érzése, mintha itthon is, a mieink is, ugyanabból a kottából játszanának, mint a Nyugat ország-, és nemzetvesztői.  

Tudjuk, hogy nem! Ám az antalli örökség, miszerint leállunk a demokráciára hivatkozva a részeges proli házmesterrel Mozatról beszélgetni, noha ez lehetetlen, immár harminc éve fertőz és rombolja a választópolgárok bizalmát és önbizalmát. Mert vezetőink nem értik és nem élik meg a néplélek, a sokat szenvedett és túlélni akaró néplélek rezgéseit, igényét és félelmeit.  Mert, ha a néplélek azt tapasztalja, hogy „vigyázat, úgy néz ki, hogy elárultak", akkor megpróbál úgy túlélni, hogy átáll… mentve a családját, a gyermekeit, önmagát. És ezt látjuk ma a libsi-bolsi tüntetések növekvő létszámában. Közben úgy teszünk, mintha minden rendben volna. Pedig nincs rendben semmi. Október 13-a óta a néplélek másképpen reagál mindenre. És nem úgy, ahogyan kellene! Mert ha úgy reagál, akkor ő kerül bajba, hiszen demokrácia és jogállamiság van. Ám, az sincs. Káosz van, sötétség van, kételyek vannak.

Pedig ma már minden nemzeti politikusnak hangosan kellene ordítoznia, és mint Kapisztrán tette, össze kéne gyűjteni a hadakat. Csakhogy sem a nemzeti média, sem a kormány-kommunikáció, a bársonyszék szemet takaró magassága és a vele járó tiszteletdíj mértéke nem engedi megtapasztalni a néplélek furcsa és öngyilkos rezdüléseit.  Pedig innen még volna visszaút… hiszen ez még csak a 24. óra. Szeretném hallani végre, hogy a kormány és a CÖF, a Békemenet és jobboldali tüntetők kiállnak a rágalmazott Dörner György mellett, és nem engedik egy ócska és mélyen primitív söpredéknek, hogy a kultúra utolsó magyar bástyája is ledőljön! Ha már egy évtizede nem tettünk semmit a magyar kultúra megmaradásáért, csak finanszíroztuk a mai tiltakozókat, hazaárulókat az NKA-n és más csatornákon keresztül.

Ha rossz helyről indulsz, a célt sem éred el… – mondták a régiek. Ám, ma még lehetne irányt változtatni. Első lépésként látogassuk meg a Városházát, második lépésben menjünk el tisztelegni Dörner György színháza elé, kifejezve, hogy amennyiben tovább kötekedik a főpolgármester, mi mindenütt ott leszünk.

Mert nekünk nincs más vesztenivalónk, mint az, amit épp elvenni, megalázni, kiszolgáltatni akar a csürhe: A Hazánk és a Nemzetünk!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "Nem bunkóság, hanem nagyon is kézenfekvő, ha arra célzunk: ez nem művészet, hanem alibi. És ürügy a százmilliókhoz való létezésetekre, Bélám. Hogy közöttetek is akad tehe

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Szentesi Zöldi László zseniális üzenetet küldött Pintér Bélának

Most, amikor a kormány olyaténképpen fojtja meg a honi színházakat, hogy a nekik „járó" (Istenem, már ez is, hogy nekik bármi „jár"…) százmilliókról szorosabb állami felügyelettel óhajtanak dönteni, amely eljárás egyrészt persze, eurokonform, mert más európai országokban sem ritka, hogy a miniszternek vétójoga van kulturális finanszírozási ügyekben, ha már ő a miniszter, ugye, másrészt pedig egyébként kit érdekel, hogy mi van máshol, ha így átláthatóbb és igazságosabb a rendszer, akkor miért is ne lehetne változtatni olykor ezt-azt, szóval most, hogy valaki megfojt valakit, ideje van a szólásnak.

Legalábbis így gondolják a rendezői balon üldögélő gyakorlott petíciózók, akiket a szokásos csordaszellem újabb sikoltozásra ragadtatott. Utcára tódultak a mi balos művészeink, és azt kiáltozzák, hogy a politika megfojtja őket, és milyen rohadt az a kormány, amelyik eltartja, fizeti őket. Meg azt is mondják, hogy ő és a mi pénzünkből folyik a dáridó, ami első hallásra igaz, de mégsem úgy van. Hiszen ha így nézzük, a világon minden a mi pénzünkből épül, és a népképviseleti rendszer logikája szerint négyévente választunk, így a kormányra és a parlamentre bízzuk az elosztás módját. Vagyis, ha a saját pénzedet keresed, először is tartsd tiszteletben a választás végeredményét, azután ordítozz az utcán, hogy rosszul osztották el az adóbevételeket (már ha adózol egyáltalán).

Az utcára tóduló művészemberek markáns álláspontját az itthon világhírű Pintér Béla rendező fejezte ki a legjobban, amikor kedvesen emlékeztetett arra, hogy a fideszesek beszartak, és azt is világgá kiáltotta, hogy a jó színház kritikus és ellenzéki, amelyik meg nem, az kurva unalmas és hazug. Idézet Bélától bezárva, ezúton is köszönjük nyelvművelő igyekezetét, nyilván ezért olyan a színháza, amilyen.

Hát, kedves Pintér Béla, először is illene visszavenni a nagy arcból, és némileg visszarévedni a valóságba, mert amit kiabálni tetszett, cseppet sem igaz. A jó színház ugyanis nem ellenzéki vagy kormánypárti, hanem esztétikai, művészeti értékén ilyen vagy olyan.

Ha nektek a jó színház ellenzéki és lázító, akkor fogalmatok sincs a művészet mibenlétéről. Azt hiszitek, hogy muszáj forradalmat támasztani állandóan, és nem veszitek észre, hogy milyen kopottak és öregesek vagytok. Mert a forradalmi-formabontó színházat Pirandello, Brecht és a többiek, a különféle izmusok lelkes hívei nem mostanában támasztották, hanem úgy röpke száz esztendeje. Mára vége a forradalmatoknak, hiszen mindent ledöntöttetek. Ti, színházi forradalmárok, akiknek a hagyományos (és nem a kormánypárti!) kulturális szcéna kurva unalmas, és azt hiszitek magatokról, hogy még kurva érdekesek vagytok, lassan ideje nyugdíjba mennetek.

Hiszen mi is volna a nagy újdonságotok? Klisékből építkeztek, több évtizede elcsépelt közhelyekkel operáltok. Mi is volna a botrány, Bátor Béla? Hogy gestapósnak öltözött figurák rontanak a színpadra a Shakespeare-darabban? Lejárt lemez, már harminc éve is ósdi színházi eljárás volt az utalgatásos előadás, csak akkor még teljes volt a kultúrterror, senki nem merte megmondani, hogy – idézlek újfent – kurva unalmasak vagytok. Vagy az lett volna újdonság, amikor Sz. Gy. színművész a Katonában lógó farokkal monologizált a nézőknek, és az előadás úgy kezdődött, hogy a színészek a nézők közé szivárogtak és belebámultak az arcukba? Európa látott ilyet két emberöltővel ezelőtt, és már akkor is csak egyszer volt érdekes. Vagy talán azért kéne csodálni titeket, hogy klasszikus darabokat megmásítva üzengettek a kormánynak, az eredeti karakterekből Orbánt, Semjént, Kósa Lajost gyúrtok, és felnyerítenek a nézőitek, akik pontosan ezért a kéjért, a politikai utalásokért vesznek jegyet az előadásaitokra? Pedig sekély e kéj, pontosan olyan olcsó, mint mindenetek.

Nem bunkóság, hanem nagyon is kézenfekvő, ha arra célzunk: ez nem művészet, hanem alibi. És ürügy a százmilliókhoz való létezésetekre, Bélám. Hogy közöttetek is akad tehetség, nem vitás, vannak jobb és rosszabb darabok, de hogy egy átlagos budapesti estén a kőszínházakban és a földalatti világotokban úgy tucatnyi darabban politizáltok nyíltan, és mindig csakis a magyar jobboldal kárára – nos, ez egyrészt leleplezi elfogultságaitokat, másrészt pedig fényesen bizonyítja, hogy nemhogy diktatúra nem tombol, de sajnálatos módon olyan nagy a türelem irántatok, hogy még mindig államilag dotálják blöffölő, ósdi, elavult színházaitokat.

Hírdetés

Halkan, szinte félve kérdem: nem kéne az utcáról inkább visszamennetek a színházba? Nem kellene megpróbálni, csak egy picit, hogy szórakoztassátok az embereket? Hogy értelmes időtöltést, gondolatokat és ne paneleket adjatok nekik? Ja, hogy ez nehéz, ugye? Tudod, Béla, én láttam színpadon Őze Lajost. És hallottam Ruttkai Évát sanzont énekelni. Valamint Sinkovits Imrére is emlékszem a deszkákról. Ahogyan az Arany-balladákat szavaló Mensáros Lászlóra is. És hogy nehogy elfogultsággal vádolj a te kormánypárti-ellenzéki világodban: bizony, Darvas Iván, Kállai Ferenc, Garas Dezső is ott van az emlékeimben. Marton László, Szinetár Miklós, mások is, sorolhatnám estig.

És mivel ott vannak, azt mondom: ők valakik voltak. Művészek, mesterei a mesterségüknek, művelt, intelligens emberek. Ti pedig senkik vagytok. Illetve pusztán forradalmárok, akik a kanóc meggyújtásán kívül semmihez nem értenek. Kulturális rohamosztagosok, belvárosi fiúcskák, egyenesen az akolmelegből.

És nem hagytok nyomot, még egy ásónyit sem, Bélám. Te sem fogsz nyomot hagyni. Amit létrehoztatok, bravúroskodáson, magamutogatáson, nem pedig értékeken nyugszik. Nem az öröklétnek, hanem önmagatoknak üzentek. Így is végzi majd az életművetek: kuka.

Kármentésként inkább azzal kéne foglalkoznotok, hogy miért a káoszt, a durvaságot, a sötétséget népszerűsítitek? Hogy a szépet miért váltjátok fel a rúttal ? Hogy miért vetítitek ki magánnyomorúságotokat a teljes kulturális életre? Hogy miért hiszitek, hogy csak ti vagytok, amikor mindaz, amit műveltek, már régen nincs?

És tudod, Pintér Béla, nem egy kollégádat, Balázs Pétert kéne cseszegetned egy tüntetésen, hanem behúzni a fületeket-farkatokat, hogy akad még kormány, amely a faszságaitokra pénzt áldoz.

Vegyük úgy, hogy ez utóbbit nem is én mondtam. Csak tudod, próbáltam egy kicsit avantgárd lenni, hogy megértsd.

Szentesi Zöldi László – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Biztos teljesen független – az, hiszen a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP támogatta és éveken át és a Klubrádióban dolgozott – Pikó „Hírolvasó” András. :P :D„hiszen van megb

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Bayer Zsolt: A független

Pikó p.mester ügyesen homorítva kinyalta a saját se..ét. Itt az idő, hogy hozzá kezdjen a miénknek is.

Megjelent az új Józsefváros újság, benne: Pikó, Pikó és Pikó

Mintegy két hónapos kimaradás után jelent meg az első Józsefváros újság, amely Pikó András ígérte szerint "objektív, nem az önkormányzatot egekbe emelő, politikailag kiegyensúlyozott, az ellenzéknek is helyet biztosító lap lesz majd". Nos, úgy tűnik, ezt nem igazán sikerült betartania – írja a ferencjozsef.blog.hu.

Háromoldalas interjú jelent meg a józsefvárosi újságban Pikó Andrással, akinek a neve a lapban tizenkilencszer szerepel, míg maga a polgármester nyolc fotón pózol.

Emlékezetes: a teljesen független – az, hiszen a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP támogatta és éveken át és a Klubrádióban dolgozott – Pikó „Hírolvasó" András és csapata kampányában többek közt ígéretet tett arra is, hogy rendet tesz a helyi médiában: „valódi közszolgálati újsággá" alakítja a lapot, és abban „minden politikai erő súlyának megfelelően" kap teret – írja a ferencjozsef.blog.hu, amely azt is kiemeli, hogy Pikó András korábban azt nyilatkozta, hogy polgármesterként az lesz az egyik első dolga, hogy bemegy a szerkesztőségbe, és rendet tesz.

Hírdetés

Ez olyan „jól" sikerült neki, hogy Pikó András neve a 20 oldalas újságban 19-szer – azaz tizenckilencszer – szerepel, és összesen 8 fényképet vághat ki az újságból és ragaszthat otthona szobáinak falára a lelkes Pikó-rajongó.

A lap első 7 oldala foglalkozik közélettel, ebből a 2–3. oldal az önkoris győzelemnek állít emléket (aki kivágná: itt van a karigeris-pikóbandis bringatolós közös fotó), van egy jó kis beszámoló ígéretekkel, illetve szinte 3 teljes oldalt vesz el a polgármester úrral készített interjú… 3 szép nagy fotóval – írja a blogger, aki szerint az is jó kérdés, hogy vajon az elmúlt 2 hónapban – jó, az „átmenet", átadás-átvétel lassúsága miatt legyen 1 hónap – miért nem jelent meg az újság?

Úgy fogalmaz: „hiszen van megbízott főszerkesztő (egyenesen a 168 Öra éléről, az objektivitást pedig segíti Gyurcsány Ferenc volt sajtótitkára is), és van újságíró kolléga is. De vannak külsős szerzők is, ahogyan a most megjelent újságból látszik. Ott vannak a számítógépek, a tördelési lehetőség, a nyomda, a terjesztés… Minden adott…"

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hvg-s nem haver : vannak szélsőségesek, de azok nem cserkészek. Hanem a ballibzöld moslék koalícióra szavaznak, ti irományaitokon uszulnak, és oda fórumoznak naponta ocsmá

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Nem egyedülálló dolog, hogy a bolsevikok (ez esetben a HVG) keresztény nemzeti szervezeteket, az egyházat vagy éppen, mint most, a Cserkészetet igyekeznek támadni. Igaz, hogy a Cserkészet sajnos állami és egyházi támogatás híján épp csak, hogy létezik, de ez a kis, keresztény szellemiségű szervezet is csípi a bolsevikok és liberális hazudozók szemét.

Ismeretes az a történelmi tény, hogy a HVG szellemi elődeinek hathatós tevékenysége okán rothad a magyar társadalom, az egészségügy, a papság utánpótlása és minden, amihez Rosenfeld Matyi bátyánk hírhedt politikai elitje a demokratikus Magyarországon volt szíves hozzápiszkálni.

Hiszen a kórházakból kizavart irgalmasrendiek, a betegápoló nővérek ma is hiányoznak. Ők ugyanis nem fizetés ellenében, olykor tüntetve végezték munkájukat, hanem Isten kegyelméből, és Istent szolgálva. Hasonlóképpen az egyházi iskolák bezárása is máig ható, hiszen a tanárképzés, a kulturált magyar ifjúság nevelése, az erkölcsi normák iránti elkötelezettség, az Isten és a haza iránti kötelességtudat ezekben az tanintézetekben, mint a pedagógia alapja volt jelen. Ez szűnt meg az egyházi iskolák bezárásával… 70 éve… és lám, ma kést szúrnak a tanárba a demokrácia szellemében…

És sorolhatnám a mai Magyarország ezernyi sebét Trianontól napjainkig, amelyeket szintén a kommunista és liberális eszme ütött a nemzet testén. Ám, nem fecsérelem az időt, hiszen mindenki tudja, hogy Hitler vagy Sztálin, Kádár vagy Gyurcsány egyazon vörös csecsen nevelkedett és akkor boldog, ha a magyar nemzetnek a legparányibb részét is valami módon sértegetheti, ha a magyar nemzetnek árthat.

Ilyen piszlicsáré és proli támadás volt a HVG-ben az a böffenet, amelyben a cserkészeket ostorozzák és próbálják ráütni e szervezetre a rasszizmus bélyegét. Nos, a HVG nem arról ír, ami valós és a cserkészettel is összefügg. Vannak történeteim… Példának okáért Jancsó Nicu, a félromán magyar cserkész története Kolozsvárról… A liberálisoknak és az ószövetségi gondolkodású polgártársaknak nagy kedvence, Kolozsvárott a nyilasoknak akart bizonyítani, mind magyarságból, mind nyilas-hűségből. Ezért egy cserkészgyűlésen a zsidó származású cserkészeket kiállította a csapat elé, letépte róluk a cserkészjelvényt, és megtaposta a cserkésznyakkendőjüket… Majd haláláig hű talpnyalója lett a mai HVG-s szellemiségű libsi-bolsi hatalomnak. Nos, erről nem ír a HVG, mert kicsit kellemetlen, hogy Jancsó Nicu rasszista és antiszemita volt. Igaz, Magyarországra menekülve az ottani felelősségre vonás elől, hű kommunista lett, ünnepelt rendező, aki még Horthy Miklós kormányzó újratemetése ellen a Vérmezőn is tiltakozott… (Lehet azért, mert Szálasit szerette volna újratemetni? Ki tudhatja ma már?) Pedig Horthy mentette a zsidóságot, és még a kártya-partik hevében sem sértette meg Weiß Manfrédot, aki rendszeresen járt fel a Várba kártyázni a kormányzóval… Maximum annyi volt Horthy részéről egy-egy vicces megjegyzés, ha Weiß zsinórban nyerésre állt, hogy: – „Vigyázz, mert államosítom a gyáradat"… –, amit nagy hahotázás követett. És ne is beszéljünk Koszorús Ferencről, aki a Kormányzó Úr parancsát teljesítette, amikor páncélosaival megmentette a budapesti zsidóságot a deportálástól. De, hagyjuk is. Hiszen, a cserkészekről akartam írni.

Arról sem ír a HVG – honnan is tudnák –, hogy a legnyilasabb nyilas időkben édesanyám, a Cserkészlány Szövetség Bakáts téri irodájában égette a zsidó cserkészlányok kartonjait, hogy azok ne kerülhessenek a nyilasok kezére. Majd éjjelente Krigsz-au Ervin kérésére keresztleveleket gépelt a városmajori plébános irodájában. De, arról is írhatna ez a szennyedék lap, hogy a cserkészfiúk a munkaszolgálatos táborokba életük kockáztatásával vitték a tiszta fehérneműt, az ételt… ám, ezt sem sorolom tovább. Minek? Hiszen ők maguk is tudják, hogy hazudoznak, hogy csupán a lejáratás, a gáncsoskodás és a proli aljasság bűzlik szerkesztőségük falaiból. Mindent tudnak, és az ellenkezőjét írják. Kinek? Ki tudja. A társadalom alja ugyanis, akik az ő szintjükön vannak, nem olvasnak, gyűlölik a cigányt, a zsidót és az egyházakat, de gyűlölik a magyarságukat is. És Gyurcsányra, Fegyőrre, és azokra szavaznak, akik nagyobbat tudnak hazudni. Mert összenő, ami összetartozik.

Én sem azért írok erről az aljas vádaskodásról, amely a cserkészeket a Cserkészetet érintette és támadta meg, mert reklámot akarnék csinálni ennek a sártengernek. Inkább azért, hogy ami ilyenkor eszembe jut, az közzé tétessék. Jancsó Nicuról, aki az ő almukat szolgálta, s azokról a cserkészekről, akik Istent szolgálták és az embert mentették… és mentenék ma is, még a HVG-s üldözötteket is. Mert az Krisztus parancsa…

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: 2010 előtti színház "ellenzéki" ??? A libsivilág által futtatott és kitartott, maximum féltehetségű beltenyésztett színészek gyűlöletklubja az akkori ellenzéket ekézte. Az

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

„A kultúra nemzeti alap"– ez volt a hétfői tüntetés egyetlen és legfontosabb jelmondata, és ezt az elmés egysorost szavalta a Madách téren összegyűlt, javarészt a főváros színházaiból verbuválódott, színészekből álló csoport.

Az egybegyűlteket bajosan tudnám tömegnek nevezni, tekintettel az Örkény Színház előtt szerényen megbújó keskeny tér méreteire és adottságaira. Persze lehet ötvenezres tömeget hazudni, voltak is ez irányú próbálkozások a független-objektív sajtóban, csak nem érdemes.

A tüntetőknek csillogott a szemük a harci láztól, arcuk pedig csak úgy lángolt a dühtől, úgy buzgott fel bennük a haragtól fűtött tettvágy. Színművészeink azért voltak ilyen nagyon feldúlva, mert úgy értesültek, hogy a csúnya, gonosz, populista politika (értsd: Fidesz) bele kíván szólni abba, hogy kik lehetnek a jövőben a színházak igazgatói. Amúgy nem akar. (Persze igény lenne rá.) Meg sok más badarságról is, például hogy megszűnik a Nemzeti Kulturális Alap.

De muszáj neki. Ugyanis úgy általában a politika igen gyakran kénytelen úgymond beleszólni a színházak vezetőinek kiválasztásába, aminek az a roppant prózai oka, hogy Magyarországon nincs magánmecenatúra, csak állami.

Ami praktikusan azt jelenti, hogy szinte minden színháznak az állam, illetve a főváros a fenntartója. Illetve léteznek csak állami fenntartású színházak, úgynevezett állami intézmények, ilyen az Operettszínház, az Operaház és a Nemzeti Színház, de sokkal gyakoribb az a konstrukció, amikor a főváros a fenntartó, ám a központi költségvetés is súlyos százmilliókkal járul hozzá az adott teátrum működési költségeihez, azaz vegyes fenntartásúak.

Ilyen az Örkény, a Katona, a Radnóti vagy a Víg. Mely színházak vezetőit eddig, miután meghallgatta a szakmai bizottságok ajánlását, a fideszes támogatással megválasztott Tarlós István nevezte ki. (Az állami fenntartásúakét pedig az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője.) Még úgy is, hogy mindenki, még az előző főpolgármester is tudta, hogy az intézményekben bemutatott színdarabok finoman szólva sem szimpatizálnak a kormánnyal. És most tényleg nagyon finoman fogalmaztunk.

Aktuál- és identitáspolitizálás zajlott, zajlik ezekben a színházakban. Ami nem csoda, hiszen a hétfői tüntetésen mind a felszólalók, mind a tömegben lévő tüntetők kinyilvánították, hogy liberálisnak, ellenzékinek vallják magukat, és ilyen liberális, ellenzéki színházat akarnak csinálni a továbbiakban is, mely tevékenységükbe nem tűrnek beleszólást, azonban pár száz milliót viszont – mi az hogy, nagyon is! – el tudnának még viselni, hiszen a diktatúrának kutya kötelessége eltartani őket, a kormány ellen harcoló rettenthetetlen és semmitől sem félő forradalmárokat.

Ami tényleg igazán érdekes felvetés. Egyrészt azért, mert ha én történetesen úgy gondolnám, hogy az országomat egy elnyomó, a nép pénzén élősködő és sanyargató hatalmi elit, a Fidesz irányítja, akkor valószínűleg nem a diktatúra százmillióból szeretném megdönteni a rezsimet.

Persze én sosem voltam liberális, így nem is érthetem a liberális logikát. Komoly tétben mernék fogadásokat kötni arra is, hogy még soha, egyetlen igazi forradalmár sem állt neki habzó szájjal követelőzni, mondjuk Fidel Castrónak vagy Kim Dzsongunnak emigyen: „Drága jó elnök úr, illetve kedves vezető, legyen már olyan jószívű, ajándékozzon meg pár millió pesóval vagy vonnal, ellenkező esetben forráshiányra hivatkozva kénytelen leszek felfüggeszteni azt a tevékenységemet, amely az ön megbuktatását célozza meg.

Kérem, értse meg, egész országunk érdeke, hogy mielőbb eltakarodjon a hatalomból, ami forradalom nélkül kivitelezhetetlen, márpedig a forradalom, mint azt ön is bizonyára tudja, roppant drága műfaj, úgyhogy meg kell értenie, szükségünk van forrásokra. És mivel országunk buta, maradi, mucsai lakossága pedig nem hajlandó elegendő pénzt áldozni szent forradalmunkra, önre hárul a megtisztelő és nemes feladat, hogy pénzelje az ország felszabadításának és az ön felakasztásának költségeit."

Szóval azért ez nem így szokott menni. Diktatúrától pénzt kuncsorogni a diktatúra megdöntésére: ez valami liberális hungarikum. Ahogyan az is, hogy egy színház, amely elsőként dolgozta ki a saját belső szabályzatát a sze­xuális zaklatások kezelésére, elsőként haknizta körbe a baráti sajtót azzal kapcsolatban, hogy hurrá, nekik már van chartájuk, aközben majdnem egy éven keresztül eltitkolta az intézmény falain belül történt súlyos esetet.

Az esetet pedig olyan ügyesen hallgatta el a Katona és Máté Gábor, hogy lényegében a mai napig nem tudjuk biztosan, pontosan mit is csinált Gothár Péter a meg nem nevezett színésznővel. Illetve a sajtóban megjelent egyik írás miatt annyit mégis tudhatunk, hogy Go­thár hátulról megölelte, lefogta az áldozatát, majd benyúlt a bugyijába. Ami azért tényleg elég súlyos dolognak tűnik, és ha valóban ez és így történt, akkor bizony nem túlzás kijelenteni, hogy Máté Gábor egy bűncselekményt próbált eltussolni.

Ezért volt legalábbis furcsa hallani a nők ellen elkövetett erőszakos esetekre máskor oly érzékenyen reagáló felszólalók felháborodását, hogy egy fideszes politikus zaklatószínháznak nevezte a Katonát. Pedig nem olyan bonyolult dolog ez. Ha a színházunkban nem történik szexuális zaklatás és/vagy hatalommal való visszaélés, és a színházunk igazgatója nem próbálja meg tizenegy hosszú hónapon keresztül elhallgatni a színházunkban történt szexuális zaklatást, akkor szinte biztosan el tudjuk kerülni az olyan kellemetlen helyzeteket, hogy a színházunkat holmi politikusok zaklatószínháznak nevezzék.

De arra is hallhattunk magyarázatot, hogy miért lesz végül minden színdarab ellenzéki hangvételű. Művészeink állítása szerint a kultúrának, a színházcsinálásnak, hasonlatosan a humorhoz és az újságíráshoz, ellenzékinek kell lennie. Valószínűleg egy tisztességes, intelligens és tájékozott ember is csak és kizárólag ellenzéki lehet. No meg liberális.

Amivel azért van egy egészen aprócska bibi. Mégpedig az, hogy bennünk még élénken él, milyen színházat csináltak ugyanezek a hölgyek és urak, amikor Gyurcsány Ferenc rohamrendőrsége símaszkok mögé bújva szemeket lőtt ki és végtagokat tört el. Amikor válogatás nélkül kardlapozták, viperával verték véresre az Astoriánál és a környékbeli utcákban a békés embereket és gyanútlan járókelőket. Amikor szétlopták az országot, amikor nokiásdobozokban hordták ki az állami vállalatoktól a közpénzt. Amikor az MSZP–SZDSZ-koalíció kormányozta az országot, akkor valamiért sohasem sikerült ellenzéki színházat csinálni. Sas József és a Heti hetes sem az őszödi beszéden, a parlamentet kordonnal körbezáró Gyurcsányon, hanem Orbánon gúnyolódott, de a Népszava, a Népszabadság meg a Nap-kelte is csak addig volt ellenzéki, ameddig a Fidesz kormányzott.

Amikor Máté Gáborék barátai vezették az országot, akkor eszükbe sem jutott a kormányt kritizálni és „örök ellenzéki" színházról hazudozni, hanem szünet nélkül az Árpád-sávos zászlóktól, a radikális jobboldallal összekacsintó Fidesztől, a gárdistáktól, a homofób, cigány- és zsidógyűlölő magyaroktól, az ajtón dörömbölő barna veszélytől rettegtek. És hálásak voltak a balliberális kormánynak, amely üldözi ezeket a szélsőségeket és súlyos százmilliókkal támogatja az identitáspolitikai háborújukat.

Mára nagyot fordult a liberális színházi világ. Ma egy olyan ellenzéki összefogás hívei, amelyben helyet kapott a Duna-parti cipőkbe köpködő, horogkereszttel üzenő Kulcsár Gergely és az Adolf Hitlert idéző Budai Lóránt, de a miniszterelnököt cigányozó balosokkal sincs már gondjuk. És persze az is egy óriási hazugság, hogy a kultúra alapvetően liberális. Nem, kedves liberálnáci kolléga!

Nincs olyan szabály, hogy egy színdarab csak liberális lehet, hogy csak akkor képviselhet értéket, ha a melegházasság bevezetése, a transzneműek elfogadása vagy a menekültek befogadása mellett érvel. Ezek nem egyetemes értékek, amelyeket mindenkinek kötelessége tiszteletben tartania, amely célok megvalósításáért mindenkinek muszáj lenne aktuál­politikai utalásokkal teletűzdelt művekkel harcolni. Nem lesz pusztán attól valami rosszabb alkotás, ha a produktumban olyan üzenet van elbújtatva, mint hogy hazánk védelme és családunk biztonsága fontosabb, mint a sokszínű, ám a terrortámadások és tömeges nemi erőszakok által sújtott Nyugat-Európa utolérése.

És attól sem rosszabb egy színdarab, ha létrehozói és előadói nem a szivárvány, hanem a hagyományos család mellett érvelnek. De legalább kiderült, mit élhet át, mekkora munkahelyi diszkriminációnak lehet kitéve az a művész, aki nem liberális, hanem konzervatív értékrendet vall.

S bezzeg az sem zavarja a liberális rendezőket, hogy Karácsony Gergely, azaz a politika beleszól a kultúrába, és kirekeszti onnan Dörner Györgyöt vagy Bán Teo­dórát. Utóbbiak nem liberálisok, így hát még csak embernek sem számítanak.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: 2010 előtti színház "ellenzéki" ??? A libsivilág által futtatott és kitartott, maximum féltehetségű beltenyésztett színészek gyűlöletklubja az akkori ellenzéket ekézte. Az

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
2010 előtti színház "ellenzéki" ??? A libsivilág által futtatott és kitartott, maximum féltehetségű beltenyésztett színészek gyűlöletklubja az akkori ellenzéket ekézte. Azóta meg a kormányt támadják, de már 2010 óta, egy, "az nem lehet, hogy" nevű kampánnyal, nyílt utcai ÉS színházi politizálással azonnal támadtak. Kicsit fárasztó lehetett a közönségüknek is, elvégre nem politikai mosóporreklámot nézni érkeztek a színházba.

Nagyot fordult a színházi világ | Magyar Nemzet

„A kultúra nemzeti alap"– ez volt a hétfői tüntetés egyetlen és legfontosabb jelmondata, és ezt az elmés egysorost szavalta a Madách téren összegyűlt, javarészt a főváros színházaiból verbuválódott, színészekből álló csoport. Az egybegyűlteket bajosan tudnám tömegne...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hvg-s nem haver : vannak szélsőségesek, de azok nem cserkészek.
Hanem a ballibzöld moslék koalícióra szavaznak, ti irományaitokon uszulnak, és oda fórumoznak naponta o

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Hvg-s nem haver : vannak szélsőségesek, de azok nem cserkészek.
Hanem a ballibzöld moslék koalícióra szavaznak, ti irományaitokon uszulnak, és oda fórumoznak naponta ocsmányságokat a cikkeitek alá.
Magyarországon a magyarellenességet csak lehet szélsőségesnek számítani, nem? :3

Stoffán György: Bolsevik (HVG-s) kirohanás a cserkészek ellen

Nem egyedülálló dolog, hogy a bolsevikok (ez esetben a HVG) keresztény nemzeti szervezeteket, az egyházat vagy éppen, mint most, a Cserkészetet igyekeznek támadni. Igaz, hogy a Cserkészet sajnos ál…
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "viszont a „Károlyi Mihályné” Cseh Katalin, ez az időt átívelő történelmi frigy nem jutott volna eszembe, ha a Momentum EP-képviselője nem arról ábrándozna Face­book-bejeg

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
"viszont a „Károlyi Mihályné" Cseh Katalin, ez az időt átívelő történelmi frigy nem jutott volna eszembe, ha a Momentum EP-képviselője nem arról ábrándozna Face­book-bejegyzésében, hogy behívja Magyarországra a NATO-csapatokat. Ha az olvasók közül bárki arra fogadott: az indoklás az, hogy mert diktatúra van, továbbá nincs sajtószabadság és így tovább, akkor jó lóra tett."

#momentum #momentummozgalom

„Károlyi Mihályné" Cseh Katalin – Világos, egyenes beszéd

Bizonyára szokatlan személynevet használni epitheton ornansként, viszont a „Károlyi Mihályné" Cseh Katalin, ez az időt átívelő történelmi frigy nem jutott volna eszembe, ha a Momentum EP-képviselőj…
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Tehát ha a Fidesz viselkedését a ballib határozza meg, az emberek elkezdenek kételkedni benne. Ez hiba.
Nem az ártatlanságát kell bizonyítania annak akit megvádoltak,

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Tehát ha a Fidesz viselkedését a ballib határozza meg, az emberek elkezdenek kételkedni benne. Ez hiba.
Nem az ártatlanságát kell bizonyítania annak akit megvádoltak, hanem a bűnösségét annak aki megvádolja. Nem véletlen vádlott, és nem elkövető vagy bűnöző az ő fogalmuk neve.

Dörner György és az Újszínház bolsevik zaklatása

Ha szóba állnék egy bolsevikkal, akkor azt mondanám neki, hogy átlátok rajtatok… De nem állok szóba bolsival. Mint ahogyan nem állok szóba más, magyarellenes, magyar gyilkos, hazaáruló és egyéb egy…
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Probléma, reakció, megoldás, komcsi libsi kulturális marxista módszer.

A cikk íróját nem szerette érte az érintett társaság. :)

Történészként túl sok összefü

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Probléma, reakció, megoldás, komcsi libsi kulturális marxista módszer.

A cikk íróját nem szerette érte az érintett társaság. :)

Történészként túl sok összefüggést lát és ért meg, tehát antiszemita mert kimondja az igazat.

Greta Thunberg elárulta magát: a klímavédelem humbug | Magyar Nemzet

Az orrunknál fogva vezetnek bennünket a klímamozgalom mögött álló erők. Jobb, ha időben felébredünk, és felismerjük, miről is van szó valójában. Greta Thunberg két aktivistatársával együtt egy kiáltványt tett közzé a Project Syndicate nevű portálon, mely egész véletlenü...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Biztos teljesen független – az, hiszen a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP támogatta és éveken át és a Klubrádióban dolgozott – Pikó „Hírolvasó” András. :P :D

„hiszen

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Biztos teljesen független – az, hiszen a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP támogatta és éveken át és a Klubrádióban dolgozott – Pikó „Hírolvasó" András. :P :D

„hiszen van megbízott főszerkesztő (egyenesen a 168 Öra éléről, az objektivitást pedig segíti Gyurcsány Ferenc volt sajtótitkára is), és van újságíró kolléga is. De vannak külsős szerzők is, ahogyan a most megjelent újságból látszik. Ott vannak a számítógépek, a tördelési lehetőség, a nyomda, a terjesztés… Minden adott…"

Bayer Zsolt: A független - Nemzeti.net

Pikó p.mester ügyesen homorítva kinyalta a saját se..ét. Itt az idő, hogy hozzá kezdjen a miénknek is.Megjelent az új Józsefváros újság, benne: Pikó, Pikó és PikóMintegy két hónapos kimaradás után jelent meg az első Józsefváros újság, amely Pikó András
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: "Nem bunkóság, hanem nagyon is kézenfekvő, ha arra célzunk: ez nem művészet, hanem alibi. És ürügy a százmilliókhoz való létezésetekre, Bélám. Hogy közöttetek is akad tehe

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
"Nem bunkóság, hanem nagyon is kézenfekvő, ha arra célzunk: ez nem művészet, hanem alibi. És ürügy a százmilliókhoz való létezésetekre, Bélám. Hogy közöttetek is akad tehetség, nem vitás, vannak jobb és rosszabb darabok, de hogy egy átlagos budapesti estén a kőszínházakban és a földalatti világotokban úgy tucatnyi darabban politizáltok nyíltan, és mindig csakis a magyar jobboldal kárára – nos, ez egyrészt leleplezi elfogultságaitokat, másrészt pedig fényesen bizonyítja, hogy nemhogy diktatúra nem tombol, de sajnálatos módon olyan nagy a türelem irántatok, hogy még mindig államilag dotálják blöffölő, ósdi, elavult színházaitokat."

Szentesi Zöldi László zseniális üzenetet küldött Pintér Bélának - Nemzeti.net

Most, amikor a kormány olyaténképpen fojtja meg a honi színházakat, hogy a nekik „járó" (Istenem, már ez is, hogy nekik bármi „jár"…) százmilliókról szorosabb állami felügyelettel óhajtanak dönteni, amely eljárás egyrészt persze, eurokonform, mert más
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.