2019. október 26., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A kul��klistázás, B listázás, meg előtte a vörö...

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A kuláklistázás, B listázás, meg elÅ'tte a vörösterror "burzsuj látogatási sorrendje" ugyanaz, mint ez. Nyugaton már régóta ez megy, de itt is próbbálkoznak a patkány házmesterkedéssel, mószerolással... Baloldal, liberálisok, zöldek = terroristák (terreur, a szó a a jakobinus terrorra utal, az esze veszett forradalmároktól való rettegés)"a krém pedig az oktatásban, a médiában, a politikában teszi tönkre szakmailag és emberileg azt aki ellent mer mondani a szektás hülyeségeiknek. Egy normális ember, ha valaki más bebizonyítja hogy tévedett, akkor elismeri a hibáját és újragondolja az álláspontját, nem kezd el azért gürcölni hogy az illetÅ't kirúgják az állásából"

...mert erÅ'szakkal hallgattatják el azokat akik lerántják a leplet a hazudozásukról. A mezei klímafaszok az interneten osztják az észt, a középbarmok mások életét próbálják megkeseríteni (aztán Å'k sírnak hogy a gonosz áldozatok ellenállnak), a krém pedig az oktatásban, a médiában, a politikában teszi tönkre szakmailag és emberileg azt aki ellent mer mondani a szektás hülyeségeiknek. Egy normális ember, ha valaki más bebizonyítja hogy tévedett, akkor elismeri a hibáját és újragondolja az álláspontját, nem kezd el azért gürcölni hogy az illetÅ't kirúgják az állásából. Ilyen elmeháborodott, aljas férgekkel jó érzésű ember nem áll egy táborba még akkor sem, ha a klímával kapcsolatban összességében igazuk lenne, de ráadásul még az sincs.


Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Igen, eleinte a nomentumos újszadeszes unokák azt hazudták, ők soha sem fognak összefogni a 2010 előtti pártokkal - ők ezt a szót használták. Továbbá hogy ők nem liberális

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Ismert mondás, hogy a történelmet a győztesek írják. Nos, úgy látszik, hogy 1956-ra ez valahogy kevéssé igaz, mert rendszerint a vesztesek próbálkoznak meg vele. Az SZDSZ-től kezdve az MSZMP-n majd jogutódján át mára eljutottunk odáig, hogy az SZDSZ szellemi feltámadása, a Momentum Mozgalom is kísérletezik a dologgal.

A próbálkozás azért is volt nagyon kínos, mert a személyeskedés, „nagyapák és unokákozás" vádját is kockáztatva, az egész egyfajta nyílt helyreigazítást szül Donáth Anna Júlia számára.

Kedves Anna!

Itt valami szörnyű félreértés lesz. Most vagy önt próbálják hülyére venni azok, akik önnek ezt a sok mindent elbeszélték, vagy ön próbál hülyére venni bennünket.

Már a múltkor is döbbenten néztem a mindenkinél függetlenebb 24.hu szívbemarkoló termelési jelentését a szabadsághős Donáth családról, akik egyfajta modern Jean d'Arc-ként fittyet se hánytak az őket mindenkor fenyegető hatalomra, és bátran vetették magukat máglyára, szabadságukért feláldozva minden evilági javaikat, sőt puszta létezésüket.

A szomorú valóság azonban az, hogy még az egyébként egyáltalán nem makulátlan múltú Nagy Imrével szemben is felmerült ez-az a kommunista múltját illetően. Természetesen ezek jogos kritikák és észrevételek, hiszen még az '56-os tevékenysége sem volt hibáktól mentes. Azt azonban ezek fényében se nagyon lehet vitatni, hogy élete utolsó másfél éve alapján megérdemli, hogy pozitívan emlékezzen rá a nemzet.

Bár az ön nagyapjáról is elmondhatnánk ezt…

Mert hát 1945 után nagyjából ugyanazon bűnök elkövetésében volt érintett, mint későbbi vádlottársa, Nagy Imre. MKP KV, Földbirtokrendező Tanács, politikai államtitkárság a Földművelésügynél… Mondjuk, hogy életének erre az időszakára valószínűleg már önök se büszkék nyilvánosan, csak az Apró-villa zugaiban pacsiznak össze ezeken a tulajdo… ööö, bocsánat, azokkal, akik most laknak benne.

Aztán jött az a pillanat, amely annyi szerencsétlen kommunistára lesújtott akkoriban. A hálátlan Párt – amelynek díjaznia kellett volna az ilyen hű szolgáit – lecsapott, és 15 évre ítélte a kedves nagypapát. Ebből három és felet le is húzott, amit lehet kevésnek nevezni, de valószínűleg Rákosi börtöneiben elég soknak tűnhetett akkoriban. Két nagy szerencséje lehetett. Az egyik, hogy a Generalisszimusz, aki a Haladó Emberiség Vezére volt, szerencsére nem volt örökéletű. A másik, hogy perében volt Kádár János, Kállai Gyula és Haraszti Sándor is, ennek a hármasnak pedig jó eséllyel komoly jelentősége lehetett a későbbiekben. 

Szabadulása után az ön kedves nagypapája a Párt úgynevezett reformszárnyához tartozott, ami azt jelentette, hogy kevesebb sikerrel birkózott a nagy számban megmaradt, de az aktuális helyzet és Moszkva újszerű elvárásai miatt lapító, keményvonalas sztálinistákkal. A forradalom kitörésére ez a szárny azonnal pozícióba is került, de a forradalom politikai támogatását kezdetben nem, később meg rosszul csinálta. Egyetlen érdemük, hogy a pártértekezleten ellenezték a tömegbelövetést, ami önmagában természetesen helyes cselekedet, de azért valahol mégse csodálunk valakit azért, hogy nem akar ártatlan embereket lemészárolni. 

Aztán ennek a reformszárnyak az élelmesebb tagjai – az ön nagyapjának egykori vádlottársai, akik feltételezhetően megkapták a megfelelő háttérinformációkat a várható következményekről – szépen lassan kezdtek átszivárogni a másik oldalra. Ez praktikusan azt jelentette, hogy némelyik fizikailag is elment a hazánkat fegyveresen megszálló nagyhatalom politikai vezetése elé, és mögéjük beállva aktívan támogatta a forradalom fegyveres leverését. Ezt nyugodtan nevezhetjük a forradalom elárulásának és szembeköpésének. Az ön kedves nagypapája ebben se vett részt, hanem Nagy Imrével és körével a forradalom mögé álltak, vagy inkább sodródtak, ami önmagában szintén elismerésre méltó lehet, de azért szintén ne ünnepeljünk hősként valakit, amiért nem lett árulóvá.

Másfél év romániai internálás után aztán ismét lecsapott a Párt ökle, ezúttal pedig az ön kedves nagypapája talán komolyan aggódhatott is, hogy másodrendű vádlottként Nagy Imre mögött talán nem ússza meg 15 évvel. Ez annak fényében, hogy később a harmad, és az ötödrendű vádlottat is Nagy Imre mellé akasztották, Losonczy Gézát pedig – akit ön is egy lapon emleget Nagy Imrével és a nagyapjával – furcsa körülmények közt eltették láb alól a börtönben, jogos félelemnek tűnhetett. 

Ehhez képest elég érdekes, hogy megúszta 12 évvel, de az még furcsább, hogy a Párt még meg se fordította Nagy Imrét a kartonpapírban, de az ön nagyapja máris szabad. Érdekes módon Kádár, Kállai és Haraszti, a három egykori vádlottárs meg már mind befolyásos pártvezető. Csak nem ők intézték így? 1960 áprilisában nem sokan kaptak egyéni kegyelmet. Akik általánosat kaptak 1963-ban, azok se kényelmes „tudományos munkatársi" állásokba huppantak vissza a kemény börtönévekből, hanem mehettek szenet lapátolni meg zöldséget pakolni értelmiségiskedés helyett. Wittner Mária néni például – akit az ön nagyapjával ellentétben – csak a csoda folytán nem végeztek ki, 1970-ben szabadult. Akkor, amikor az ön kedves nagyapja egész családjával együtt már 10 éve élvezte a békés jólétet Kádár János rendszerének jóvoltából. 

„Igen, kiengedtek bennünket, de nem amnesztiával. Nem lehetett 1970-ben '56-osoknak amnesztiát adni, mert mindenki úgy tudta, '56-osok már nincsenek benn. 1969 őszén megjelent egy Kádár-interjú, amit egy amerikai újságíró készített. Az volt az egyik kérdése, hogy vannak-e még Magyarországon politikai foglyok. Kádár azt hazudta, hogy nincsenek, mert '63-ban mindenkit kiengedtek. Akik még bent vannak, azok azóta kerültek vissza. Élő cáfolatként, bizonyítékként ott voltunk mi hárman"

Csak, hogy világos legyen, ezzel a beteges hazudozóval pacsiztak össze 1960-ban, és lettek komoly anyagi juttatásokért cserébe boldogan a háztáji szalonellenzéke. Akik hétközben keményen dolgoztak az általa uralt állam intézményeiben a nagy állami léért, hétvégén meg összejártak szamizdatozgatni kerti sütögetés mellett.

Wittner Mária meg 1970-ben választhatott, hogy varrónőnek, vagy varrónőnek kíván menni…

Ha így gyorsan utánaszámolok 1956-tól, akkor az ön kedves nagyapja eltöltött másfél évet Snagovban, ami ugyan internálás volt, de vadállati nélkülözést aligha jelentett. Lehúzott épphogy két évet Kádár börtöneiben, majd egyéni kegyelemmel visszatérhetett a Kádár-rendszer elitjét jelentő nyugalmas állásokba, egész családjával együtt. Most akkor a család egyéb tagjait ne feszegessük, de úgy tudom, elég jövedelmező helyekre írtak, meg elsőre felvették őket a felsőoktatásba, ami sajnos elég sok '56-os családjáról nem volt elmondható.

Bárhogy is számolom, az ön nagypapája 30-ból 26 évet töltött a hősöket meggyilkoló, börtönbe vető, majd őket a társadalom perifériáján épphogy megtűrő kommunista diktátor kegyeltjeként. És akkor elég nagyvonalú voltam, hogy a család ezután következő nyílt MSZP-s éveit most bele se vettem.

Inkább az a kérdés motoszkál még bennem, hogy október 23-án vajon miért ilyen harsányak a volt kommunisták leszármazottai és haszonélvezői? Mi miért nem akarjuk soha megmondani május elsején a Ligetben, hogy milyen az igazi kommunista? 

Csak nem olyasmi ez is, mint amikor a németek aggódnak a fasizmus térnyerése miatt?

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A kuláklistázás, B listázás, meg előtte a vörösterror "burzsuj látogatási sorrendje" ugyanaz, mint ez. Nyugaton már régóta ez megy, de itt is próbbálkoznak a patkány házm

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

...mert erőszakkal hallgattatják el azokat akik lerántják a leplet a hazudozásukról. A mezei klímafaszok az interneten osztják az észt, a középbarmok mások életét próbálják megkeseríteni (aztán ők sírnak hogy a gonosz áldozatok ellenállnak), a krém pedig az oktatásban, a médiában, a politikában teszi tönkre szakmailag és emberileg azt aki ellent mer mondani a szektás hülyeségeiknek. Egy normális ember, ha valaki más bebizonyítja hogy tévedett, akkor elismeri a hibáját és újragondolja az álláspontját, nem kezd el azért gürcölni hogy az illetőt kirúgják az állásából. Ilyen elmeháborodott, aljas férgekkel jó érzésű ember nem áll egy táborba még akkor sem, ha a klímával kapcsolatban összességében igazuk lenne, de ráadásul még az sincs.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Saját fb oldalán egy kép melyen táblát tart "gyűlöletmentes világban szeretnék élni" farizeuskodik karafiáth, a liberális #propagandista. Ahhoz pedig az kell, hogy a gyűlö

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Variáció Karafiáth Orsolya mérsékelt tehetségű művészkishölgy és elkötelezett propagandista Karácsony Gergőt féltő soraira, ami a Karácsony Gergőért rajongó 24.hu című függetlenobjektív kampánykiadvány pixelein jelent meg.

Pedig Garrisont nem ezért választottuk meg végre, mi, a belpesti éttermiség színe-világa. Arra van szegény, hogy végre úgy érezzük, a kilenc éve pusztába kiáltott kétségbeesett szavaink, a sok orbángecizés végre termékeny talajra hullt. Most el ne kezdjünk rajta mindenféle hülyeséget, például számonkérni rajta a teljesíthetetlen ígéreteit, hazugságait, árulásait meg elkúrásait, mert én örökké azt a kegyelmi pillanatot akarom érezni, amit 13-án este éreztem, hogy én meg a belpesti túlokos sleppem kibaszott végre 0rbán Viktorral. 

Az most nem lehet, hogy ez ne így legyen. Ne így legyen, jó?!!

Nem akarok mögé mindenféle Gyurcsányt meg lopós szocit. Ezek úgy hirtelen tűnjenek el végre, mert zavarják az én kis nemes vágyaimat a valóságukkal. Jobbik? Hát az aztán ott sem volt sohasem. Nincs is már ilyen párt, vagy ha igen, akkor megváltoztak. El ne kezdjétek keresgélni, hogy miket írtam róluk korábban, meg ugye én nem voltam abban a kampányvideóban ellenük? Úgy emlékszem, hívott a Bródy, vagy talán a Havas, de nemet mondtam neki, ami addig nem volt jellemző rám. 

Komoly gyermekek is emberré válnak, és élvezik a varázsütést. Örökké a vidám, mosolygós Karigerit akarom élvezni. Ezt az édes kölyköt, aki olyan kedvesen kér tőlem még egy gombócnyi fagyira egy kis forrást, hogy nem tudok ellenállni neki.

Elég volt a nagy és erős férfiakból!

Szóval nem díjazom, hogy most kinyúl a sok erős kéz, és elveszi, ami neki jár. Fiatal éveimben mindig azok csináltak meg engem is, és még élveztem is, de most már elég ebből! Hirtelen működjön máshogy a világ, mert elmúltam már negyven, és elég volt a Samantha Jones-kodásból, szeretnék inkább pótmama lenni.

Sokan gyerekfigurát keresnek. Nekem karigerikre van most szükségem, és az nem ér, hogy most a nagyobb és erősebb gyerekek becsicskítják őket a politikai játszótéren. Leszarom, hogy ez a természet rendje! Gyűlölöm a természetet meg a rendet is, értsétek már meg, ti nyomorék fasiszták! A macskámat is vegánná neveltem, leszarva ennek halálos következményeit.

Egy a lényeg, hogy ÉN jóeNbernek érezhessem magam, semmi más nem számít!

Na, de inkább nyugodjunk meg, higgadjunk le! Csigavér! A gyűlöletpolitikát a fideSS korbácsolta fel, úgyhogy mi ne legyünk ilyenek! Éljünk szépen békében, és fogjuk meg a másik ember kezét, amennyiben az nem mocskos fideszes! Higgyünk a szépben, jóban, és frissítsük fel őszi ruhatárunkat Herczegtől, akitől ez a sok bölcsesség származik. Engem is teljesen megnyugatott, relaxált. Átjár most az alfa-csí, térjünk is vissza az eredeti témához!

Eleve nem korrekt, hogy most és rögtön számonkérnek rajta mindent, aminek a megvalósulását erre a hétre ígérte.

Hagyjunk neki időt, mert minden szar, gyáva, jellemtelen embernek erre van szüksége, ha nem tudja vagy akarja megcsinálni azt, amit vállalt. Tudjuk, hogy a köcsög Fidesz se egy nap alatt épült fel, és a lebontásához rengeteg időre lesz szükségünk, amit csak velük szemben nem engedünk meg, mert mintha az ő kormányra kerülésük idején sose lett volna ez fontos érvünk, és mindent akartunk magunknak meg persze a legelesettebb legszegényeknek azonnal! 

Jaj, de kurvára gyűlölöm én a fideSSt, mondtam ma már? Annyira, de annyira gyűlölöm őket!!444!!! Még a páholyomban vagy az irodalmi körömben se ismerek olyat, aki annyira gyűlöli, mint én. Gyűlölöm, hogy ott csupa erős férfi van, ezért akaszkodtam ennyire Garrisonra. Hacsak 0rbánra gondolok, máris lüktetni kezd mindenem. Vagy a Németh Szilárdra! De most jól megszívták végre, mert Budapest megint a miénk! Az se túl nagy ár ezért, ha kicsit rosszabb lesz benne minden, hiszen én legszívesebben Dugovics Tituszként rántanám le őket magammal a vár fokáról, hogy zuhanás közben még kiszívjam a nyakukat meg átkaroljanak azzal a hatalmas, erős karjukkal!! <3 Ó, de megint nagyon elkalandoztam…

Szóval, a lényeg az, hogy most kicsikét jobb emberek lettünk ezáltal.

A Fideszt megbuktatni egy kicsikét morális cselekedet. Most lényegében olyan, mintha szén-dioxidot vontunk volna ki a légkörből, műanyagpalackot halásztunk volna az óceánból, eloltottuk (sic) volna az Amazonast, megalapítottuk volna az önálló Kurdisztánt Törökország kárára, vagy létezésre bírtuk volna a katalán népet! Olyan jól érzem most magam, végre büszke lehetek a teljesítményemre a külföldi liberális barátaim előtt is, akik szintén mint Garrisonra nyomták. 

Ezért becsüljük meg őt nagyon, és csodálkozzunk majd álnaivan, amikor a mi kis új Medgyessynket ugyanúgy elássák a mögötte álló erők, mint a régit. Akkor rikácsoljunk majd nagyon, hogy mi nem erre az MSZP-Jobbik-SZDSZ-DK-ra szavaztunk, és át lettünk verve!  

Aztán legközelebb mégis szavazzunk ugyanúgy, mert ugyan elásták Karácsony Gergőt és elkúrtak mindent, amit nem tudtak ellopni, de legalább nem a fideSS!

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Igen, eleinte a nomentumos újszadeszes unokák azt hazudták, ők soha sem fognak összefogni a 2010 előtti pártokkal - ők ezt a szót használták. Továbbá hogy ők nem liberális

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Igen, eleinte a nomentumos újszadeszes unokák azt hazudták, ők soha sem fognak összefogni a 2010 előtti pártokkal - ők ezt a szót használták. Továbbá hogy ők nem liberálisok hanem jobboldaliak. :P

De aztán mégis, mert nagypapa rájuk szólt, miben van a nagy biznisz. Ezeknek történelmileg a hazaárulásban.

ÉN és a nagyapám!

Ismert mondás, hogy a történelmet a győztesek írják. Nos, úgy látszik, hogy 1956-ra ez valahogy kevéssé igaz, mert rendszerint a vesztesek próbálkoznak meg vele. Az SZDSZ-től kezdve az MSZMP-n majd jogutódján át mára eljutottunk odáig, hogy az SZDSZ szellemi feltámadása, a Moment...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Saját fb oldalán egy kép melyen táblát tart "gyűlöletmentes világban szeretnék élni" farizeuskodik karafiáth, a liberális #propagandista.

Ahhoz pedig az kell, hogy

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Saját fb oldalán egy kép melyen táblát tart "gyűlöletmentes világban szeretnék élni" farizeuskodik karafiáth, a liberális #propagandista.

Ahhoz pedig az kell, hogy a gyűlöletesek eltűnjenek legalább a közéletből, szervilis ballib házibohóc áltehetség, médiába tudálékos ostoba módjára okoskodni betolt qrafiáth orr sika. Nincs akció, nincs reakció rá válaszul, ennyi.

Közben el lehet gondolkodni, miért akar a háttérhatalom tudatosan egyedülállóvá és szakképzett férfigyűlölővé nevelni európai fehér nőket, akik így lassan becsavarodnak : kiváló vevők a különféle liberális mémekre, mint most épp a klímahiszti és a vegánizmus. Az orbánozás is "menőség", de aki a divat alapján szavaz az semmi egyéb mint egy gyerek, annak is felelőtlen, logikátlan, következetlen. :3

Inkább vacak mint kiváló a többi ballib "művész" is, vagy legalábis akadt volna a helyére 10 tehetségesebb jobboldali, viszont a libsik körbedicsérik egymást és körbeérvényesülnek. A jobboldal nem tart így össze!

Még egyszer, és utoljára: HAGYJÁTOK BÉKÉN GARRISONT!!444!!!

Variáció Karafiáth Orsolya mérsékelt tehetségű művészkishölgy és elkötelezett propagandista Karácsony Gergőt féltő soraira, ami a Karácsony Gergőért rajongó 24.hu című függetlenobjektív kampánykiadvány pixelein jelent meg. Pedig Garrisont nem ezért választottuk meg végre...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A kuláklistázás, B listázás, meg előtte a vörösterror "burzsuj látogatási sorrendje" ugyanaz, mint ez. Nyugaton már régóta ez megy, de itt is próbbálkoznak a patkány házm

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A kuláklistázás, B listázás, meg előtte a vörösterror "burzsuj látogatási sorrendje" ugyanaz, mint ez. Nyugaton már régóta ez megy, de itt is próbbálkoznak a patkány házmesterkedéssel, mószerolással...

Baloldal, liberálisok, zöldek = terroristák (terreur, a szó a a jakobinus terrorra utal, az esze veszett forradalmároktól való rettegés)

"a krém pedig az oktatásban, a médiában, a politikában teszi tönkre szakmailag és emberileg azt aki ellent mer mondani a szektás hülyeségeiknek. Egy normális ember, ha valaki más bebizonyítja hogy tévedett, akkor elismeri a hibáját és újragondolja az álláspontját, nem kezd el azért gürcölni hogy az illetőt kirúgják az állásából"

Na ezért rohadjanak meg a klímahívők

...mert erőszakkal hallgattatják el azokat akik lerántják a leplet a hazudozásukról. A mezei klímafaszok az interneten osztják az észt, a középbarmok mások életét próbálják megkeseríteni (aztán ők sírnak hogy a gonosz áldozatok ellenállnak), a krém pedig az oktatásban, a mé...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A kul��klistázás, B listázás, meg előtte a vörö...

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A kuláklistázás, B listázás, meg elÅ'tte a vörösterror "burzsuj látogatási sorrendje" ugyanaz, mint ez. Nyugaton már régóta ez megy, de itt is próbbálkoznak a patkány házmesterkedéssel, mószerolással... Baloldal, liberálisok, zöldek = terroristák (terreur, a szó a a jakobinus terrorra utal, az esze veszett forradalmároktól való rettegés)"a krém pedig az oktatásban, a médiában, a politikában teszi tönkre szakmailag és emberileg azt aki ellent mer mondani a szektás hülyeségeiknek. Egy normális ember, ha valaki más bebizonyítja hogy tévedett, akkor elismeri a hibáját és újragondolja az álláspontját, nem kezd el azért gürcölni hogy az illetÅ't kirúgják az állásából"

...mert erÅ'szakkal hallgattatják el azokat akik lerántják a leplet a hazudozásukról. A mezei klímafaszok az interneten osztják az észt, a középbarmok mások életét próbálják megkeseríteni (aztán Å'k sírnak hogy a gonosz áldozatok ellenállnak), a krém pedig az oktatásban, a médiában, a politikában teszi tönkre szakmailag és emberileg azt aki ellent mer mondani a szektás hülyeségeiknek. Egy normális ember, ha valaki más bebizonyítja hogy tévedett, akkor elismeri a hibáját és újragondolja az álláspontját, nem kezd el azért gürcölni hogy az illetÅ't kirúgják az állásából. Ilyen elmeháborodott, aljas férgekkel jó érzésű ember nem áll egy táborba még akkor sem, ha a klímával kapcsolatban összességében igazuk lenne, de ráadásul még az sincs.

Let's block ads! (Why?)


Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads

hancu, a full retard "Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; “iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?” Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz."

"Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?" Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz."

Ez az indexen is csak olyat tud produkálni, mint ha ballib zugblogokban trollkodna épp. Amúgy pedig valamikor újságíró volt különféle "informatikai" lapokban, de most már csak 12 1 tucat liberális troll.

http://www.hidfo.ru/2016/11/meg-nincs-vege-lebuktak-a-rasszista-liberalisok/

Még nincs vége: lebuktak a rasszista liberálisok

Közel sincs még vége az amerikai elnökválasztás körüli botrányoknak. A Clinton vereségén siránkozó liberálisok megnyilvánulásaiból tömény rasszizmus árad; szerintük iskolázatlan, tapló fehér férfiak szavazták meg Donald Trumpot. Nem tudni, hogy ők milyen embercsoporthoz sorolják magukat, de a fehér embert láthatóan lenézik, és érezhető távolságtartással beszélnek róla.

Az Amerikai Népszava szerint :

"képzetlen fehér szavazók, iskolázatlan tömegek megszavaztak egy hozzájuk hasonló, smirgli embert".

Az Index szerint "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot". A George Soros által pénzelt, drogos újságírók által működtetett 444.hu szintén az "iskolázatlan, fehér szavazókat" okolja Trump győzelméért.

A 444 hu egy az elnökválasztás előtti írása Trump esélyeit latolgatta, és arra a következtetésre jutott, hogy a demokrata elnökjelölt főként az "iskolázatlan, fehér szavazókat" szólította meg.

Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?" Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz.

Az Amerikai Népszava hasábjain pedig egy "Szélsőségesek kezében a világ" című "publicisztika" jelent meg, amiben a szerző tömény gyűlöletét, elitista beképzeltségét és a fehér emberrel szemben érzett tömény undorát önti szavakba. Erre sem érdemes több szót és időt pazarolni; akit érdekel a szerző embergyűlölete, a képre kattintva elolvashatja az egész irományt.

Nem tudni, hogy a fent idézett írások elkövetői milyen embercsoporthoz sorolják magukat, de a fehér embert láthatóan lenézik, és érezhető távolságtartással beszélnek róla. A választók mindenesetre érzékelik és díjazzák ezt az embergyűlöletet; ez egyre inkább látható a pártok támogatottságával kapcsolatos közvélemény-kutatásokban.