2020. május 27., szerda

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Vádolom és több millió magyar vádolja velem együtt a magyarságot elpusztítani igyekvő, a politikai és szellemi életet uraló kozmopolita klikket, a liberális értelmiségiek

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Amikor a halál diadalt ül a születés felett

Az ember általában különleges státuszban tartja számon születésnapját, minden évben, mikor eljön annak a napnak a reggelje, eszébe jut, újabb egy esztendőt élt meg a földi világban, talán még számot is vet az elmúlt időszakkal. Bár nagy összejöveteleket nem tartok általában, de azért családi és szűkebb baráti körben meg szoktunk emlékezni, és nincs ez másként 2020. május 23-án sem, ugyanis ma ünneplem 35. születésnapomat. Ráadásul két nagyobb gyermekem névnapja is ezekre a napokra esik, így még fontosabb számomra.

Pozitív érzésekkel keltem fel tehát a mai napon is. Azonban hangulatomat a délelőtti órákban, a híreket böngészve beárnyékolta valami. Valami, ami megmagyarázhatatlan. Valami, ami értelmetlen. Valami, ami vérlázító. A tegnapi napon néhány jó magyar fiatal is úgy gondolta, életük hajnalán járó srácok, hogy megünneplik egyikük e jeles napját. És történetesen úgy alakult, néhány bestiális vadállat miatt ez lett életük utolsó napja. Ha van dühítő igazságtalanság, az értelmetlen halál az.

Cigánybűnözők ontották ki két magyar fiatal vérét, egyikük 16, másikuk 21 éves volt. Őszintén szólva az ember csak keresi a szavakat. „De sújtott a karó, 16 évet élt" – jön emlékezetembe az Egészséges Fejbőr, Emlékezz c. dala, melynek szövegét Domokos Endre János szerezte, és azt énekelték meg, mikor 1993. augusztus 23-án szintén egy 16 éves magyar fiú lett áldozata kecskeméti cigánybűnözőknek, egy karóval verték agyon. Kései utódaik pedig amolyan cigányos módon, gyáván egy késsel vetettek véget életüknek.

Az elmúlt 27 évben tengernyi magyar vér, akár mint a tenger, áradt ki, a síron nőtt virágok, azóta is vádlón néznek az égre. A sötét fellegek egyre csak gyülekeztek hazánk egén, kegyetlenebbnél kegyetlenebb gyilkosságok, nevetséges, felháborító bírósági ítéletek, milliós kártérítések, gyilkos mentegetések, a magyarság fejére állandó jelleggel visszahulló rasszista vádak, címszavakban ezek kísérték Magyarországi legújabb kori történetét.

Hírdetés

Vádolom és több millió magyar vádolja velem együtt a magyarságot elpusztítani igyekvő, a politikai és szellemi életet uraló kozmopolita klikket, a liberális értelmiségiek és „jogászok" egész hadát, kik minden igyekezetükkel azon voltak és vannak, hogy a bűnöst kiáltsák ki ártatlannak és az áldozatot bűnösnek. Míg ők tudatunkat akarják megerőszakolni, biológiai hadtestük, a cigányság beilleszkedni képtelen rétege pedig nyílt mészárlást folytat a csonka ország megmaradt magyarsága ellen. Bizonyos régióban, úgy, mint Borsodban és Hevesben, pedig fizikailag szorítják ki az őshonos magyarságot, egyre kevésbé emlékeztet már Magyarországra országunk azon szeglete.

Persze, Magyarország szívében, fővárosunk központjában, a Deák téren is villan és szúr a gyilkos penge. És arat a halál, egyre csak arat. De nem lehet ez a csúfos vég, ezt nem hagyhatjuk, gyermekeimre nézek, a magyar jövőre gondolok, milliók keze szorul ökölbe szerte a Kárpát-medencében, és érzi mindenki, el kell jönnie az igazság pillanatának. Ugye, el fog jönni? Tegyünk érte, csak rajtunk áll.

Lantos János – Kuruc.info

A Herceg és a Jámborok – ezek a jó arcú sportos legények gyilkolásztak a Deák téren

Megöltek két embert a budapesti Deák téren egy verekedésben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Nem elég hogy lelkes spicli volt a nemzetellenes oldalon, még élvezte is ha másnak kárt okozhatott. Ilyenekkel és ezek kölykeivel vannak tele a liberális - zöld - balolda

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Molnár Gál Péter (mostantól MGP) visszaemlékezését olvasom. A valaha nagy hatalmú színikritikusét, akinek befolyása nem szédítően eredeti ítéleteiből, hanem abból a tényből fakadt, hogy az állampárt lapjánál, a Népszabadságnál dolgozott. Luciferi lényéről közmegegyezés alakult ki kortársai körében: egy-egy jelzővel, mondattal, jellemzéssel pályákat, emberi életeket tett tönkre. Ismeretes példa erre Latinovits Zoltán, akinek az öngyilkosságában a családi, baráti visszaemlékezések szerint döntő szerepet játszott MGP bántó kritikája, amellyel A kutya, akit Bozzi úrnak hívtak című darabba visszatérő művész önérzetét zilálta szét.

A most megjelent memoár (Coming out) szaftosnak ígérkezett, hiszen a homoszexualitása miatt 1963-ban beszervezett MGP akkor kezdte írni, amikor a közvélemény tudomást szerzett ügynöki múltjáról. Aztán 2011-ben meghalt, a kéziratot pedig csak most adták ki. Egy-egy gyomorforgatóan undorító, beteg részlettől, valamint a spiclik munkájának bemutatásától eltekintve a posztumusz életrajz nagy titkokról nem lebbenti fel a fátylat. Minket nem is ezek érdekeltek, hanem arra figyeltünk fel, hogy MGP a megbánás legcsekélyebb jeleit sem mutatja, azt a látszatot kelti, mintha a besúgás afféle szellemi kaland volna. Igazi szörnyeteg tárul fel a könyvből, önmagába szerelmes, nárcisztikus értelmiségi, akinek nincs felelősségérzete, és – ezt Tábori Nóra mondja róla – a homoszexuális emberekre jellemző módon érzelmi végletek, az imádat és a gyűlölet között csapong.

Évekkel ezelőtt kiadták MGP ügynöki jelentéseit, ha valaki hozzáfér, ezt is érdemes elolvasni. Hogy ezek a jelentések ártottak, egy percig sem kétséges, bár cirádás stílusban, nyelvi bravúrokkal íródtak, ugyanúgy tönkretettek másokat, mintha a sarki házmester mondta volna tollba őket. Hogy MGP értett a szavak faragásához, munkaköri kötelesség és nem érdem. Ennek ellenére a jelentéseiben felbukkanó figurák, szituációk, viszonyok kibeszélése jócskán meghaladta a diszkréciót, és teljesen egyértelműen eligazította állambiztonsági gazdáit a színházak kesze-kusza emberi és szakmai útvesztőiben.

Szóval, szerintünk MGP aljas spicli volt, aki talán pénzért, előrehaladásért, talán másért örömmel vállalkozott a besúgásra. Ő ugyan azt állítja a mostani memoárban, hogy nem fogadott el ellenszolgáltatást, de nemcsak nekünk, önmagának is sűrűn hazudik, szóval, nem hihetünk neki. Sem ebben, sem másban. Nem hihetjük el beszervezése módját, körülményeit, nem hihetünk a tetszetős sztoriknak sem. Legfeljebb azt hihetjük el neki, hogy a híres párizsi varietérendező fülébe mocskos szavakat suttogott, hogy a hármas szex közben minél nagyobbat élvezhessen, miközben kamionsofőr ismerőse furulyázik rajta.

Ha azonban az ember a megfelelő helyre, a belvárosi melegakolba születik, mindig akad elég indok a felmentésére. MGP nem tehetett olyan rosszat, hogy a balliberális hálózat ne mentegesse életében, halálában. S hogy mi az a fő motívum, amivel ügynöki múltját mentegették csókosai? A tehetsége.

„Iskolát teremtő különleges stílusa, roppant eredeti írásművészete, kegyetlen humora sem fedte, feledtette el azt, amit ellenségei sem vontak kétségbe: hallatlan tudású, nyugodtan mondhatjuk, tudós ember volt. (Bächer Iván)

„Aki veszi magának a fáradságot, és beleolvas ügynöki jelentéseibe, láthatja, hogy megjelenhető színikritikákkal, színházjobbító kisesszékkel nevelte a tartótisztjét. Igen, mindenkinek jobb lett volna, ha nem így történik, de az élő szerkesztőségből, a papírról néhány online-ra száműzni, majd negyven évvel az események után megjelenési bojkottal sújtani nagyobb bűn volt, mint amit évtizedeken át hurcolt. Azoknak a bűne, akik elfelejtették észrevenni, hogy a valaha volt legfelkészültebb, leghitelesebb, legmegbízhatóbb és legtehetségesebb színházi írónk kezéből rúgják ki a klaviatúrát. Az igazság, a feddhetetlenség, a tiszta erkölcs és a becsület nevében. Ne legyenek rá büszkék.„ (Sándor Erzsi)

„Emdzsípíről a háta mögött három dolgot mondtak. Édes ember. Gonosz ember. Tehetséges ember. Ami az utóbbit illeti: engem a tehetség mindig levesz a lábamról, kételyeimet, fenntartásaimat szanaszét kergeti. Közeli hozzátartozóim szerint mások tehetsége annyira elvakít, hogy gyanútlanságomat a naivitásig fokozza, jóhiszeműségemet pedig a hülyeségig." (Mester Ákos)

„Meggyőződésem, hogy nem ártott senkinek. Nem akarom őt mentegetni, azt megmondtam neki is, hogy nem igazán szép dolog ügynöknek lenni.„ (Vörös T. Károly)

Amikor megjelent az MGP felfedett besúgásait tartalmazó kötet, Spiró György egészen odáig merészkedett, hogy barátja, a spicli egyszerűen csak átverte a rendszert:

„Hihetetlen naivitás lengi be ezt a könyvet, a magánéletében cinikusnak és fölényesnek mutatkozó, szikrázó szellemű örök kamasz őszinte cserkészlelkesedése, aki nagy önfegyelemmel még a poénkodástól is visszafogta magát. Ugyanakkor élvezettel veri át a tartótisztjeit, minden lehetséges, felkínált csapdát elkerülve és kijátszva. Nem ártani személy szerint senkinek, de használni a magyar színháznak, a háttérből szürke eminenciásként fonogatni a szálakat, a valódi tehetségeket támogatni, reményteljes kezdeményezéseket dicsérni, és csak az olyanokról jelenteni negatívumot, akik pozíciójuknál, beágyazottságuknál fogva amúgy is érinthetetlenek…"

Ennél nagyobb szeretettel, megértéssel ebben az országban még nem írtak Geréb Dezsőről. Spiró teóriája annyira nevetséges, hogy még a sorait közlő MGP is elhatárolódik tőle a mostani memoárban, és bevallja, hogy semmiféle átverési szándéka nem volt.

Tanulságok?

Talán csak annyi, hogy odaát nem lehet akkora bűnt elkövetni, hogy a falkatársak ne nyaldossák körül ezerszer is az illetőt.

Tanulság továbbá, hogy mi teljesen másképp vagyunk kalibrálva, a keresztény erkölcs, a szégyenérzet és az elemi jóérzés a szükséges konzekvenciák levonására késztet minket. Mi tehát képtelenek vagyunk a megtévedt bűnös elvtelen mentegetésére. Hiszünk abban, hogy a bűnt bűnhődésnek kell követnie. Egyidejűleg képtelenek vagyunk persze arra is, hogy a közülünk való nagyságokat kaseroljuk, dédelgessük, támogassuk – nem, nálunk ez nem létezik. Ezért is vagyunk örökké hátrányban, ezért nem tudjuk megszervezni a sajtónkat, az irodalmunkat, a szellemi életünket. Nem panasz ez, mert legalább nem kell aljadék ügynököket mentegetni, hazudni teljesen nyilvánvalóan önmagunkról és másokról, de tagadhatatlan, hogy jobban össze kellene tartanunk.

Náluk viszont mindig akad mentség. Mert MGP „tehetséges" volt, bármi is tett. Ez önmagában felmentő körülmény abban a közegben. Egyszersmind pontos jelzése annak, hogy Lucifer tehetséges ugyan, de tehetsége a sötétségé.

Hát, ha erre büszkének kell lennie, akkor legyetek azok, ördögfattyak.

Szentesi Zöldi László - ]]> www.888.hu ]]>

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Máshol 30 meg 15 éves vallásháborúkat toltak, itt meg már akkor ökumené volt

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Nemzeti értékké nyilvánították a vallásszabadság törvényét

Forrás: unitarius.org

A Hungarikum Bizottság 2020. május 21-én, a 25. jubileumi ülésén hozott döntésével felvette a Magyar Értéktárba a vallásszabadság törvényét, beemelve azt a kiemelkedő nemzeti értékek sorába.

A vallásszabadság törvénye hungarikummá nyilvánításának folyamatát egyházunk kezdeményezte 2017-ben. Első lépésként az Erdélyi Magyar Értéktár Bizottság 2017. november 20-i ülésén erdélyi magyar értékké nyilvánította a törvényt. Ezt követően a Magyar Unitárius Egyház és az Erdélyi Magyar Értéktár Bizottság közösen terjesztette fel a dokumentációt a Hungarikum Bizottságnak.

Az Erdélyi Országgyűlés által 1568-ban elfogadott vallásszabadság törvénye Erdély és a magyarság egyik legfontosabb szellemi kincse, amely a világon először mondta ki a gyülekezetek szabad, lelkiismeret és hit szerinti lelkészválasztás jogát, ami elejét vette az Európa-szerte zajló vallásháborúknak. E törvény kihirdetésétől számolja a Magyar Unitárius Egyház intézményi létrejöttét.

A bizottság csütörtöki döntésével megnyílt a lehetőség a vallásszabadság törvénye Hungarikummá nyilvánításához. (közlemény)

1 Megjegyzés

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Május 28. csütörtök 18 óraTörvényeket szigorítani, a különféle liberális "érzékenyítéseket, azaz a hatóságok és az igazságszolgáltatás idegenek általi aljas befolyásolását

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Tégy a magyargyűlölet ellen! A Deák térre vonulnak a cigánybűnözés ellen

A péntek hajnali kettős gyilkosság áldozatai emlékére gyűlnek össze csütörtök délután a Mi Hazánk szervezésében. A gyertyagyújtással egybekötött cigánybűnözés elleni demonstráción a szurkolói csoportok is beszédeket mondanak.

A péntek hajnali kettős gyilkosság áldozatai emlékére gyűlnek össze csütörtök délután a Mi Hazánk szervezésében. A gyertyagyújtással egybekötött cigánybűnözés elleni demonstráción a szurkolói csoportok is beszédeket mondanak.

A lincselő hordák már Budapesten is garázdálkodhatnak, pedig sokszor letelt már az a bizonyos "két hét", nem tettek rendet, ideje hát például visszaállítani a csendőrséget – hívja fel a figyelmet a Mi Hazánk. A párt legutóbb március 1-jén Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján vonult fel, most hasonló nemzeti összefogást hirdetnek, és várnak mindenkit a csütörtöki szolidaritási megmozdulásra, melynek végén a szurkolói csoportok vezetői is beszédeket mondanak.

Elég volt a cigánybűnözésből, szibériai bérrabtartást is követelünk! – közölte a megemlékezéses demonstráció kapcsán Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

Hírdetés

A tüntetők május 28-án, csütörtök délután 18 órától gyülekeznek az Országos Roma Önkormányzat épülete előtt.

Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.