2019. október 12., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Akinek Győr a legfontosabb, az annak megfelelően szavaz. Ezt a Borkait le fogja váltani a pártja, ha ők nyernek, ha nem. Csak azért nem rögtön, mert ennyivel a választások

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Fodor Roland

ELJÖTT A VÁRT PILLANAT!

KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL! 

A mai napon mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt. Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!

Joggal merül fel a kérdés: miért csatlakoztunk az elején ehhez a vállalhatatlan és elvtelen összellenzéki bohózathoz? Azért, mert tervünk szerint így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben. Ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemennünk - minden jóérzésű polgár döbbenetére - ebbe a proletár rémálomba. Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan. Úgy gondoljuk, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén. Csöbörből vödörbe esnénk. Ezért arra kérjük korábbi és jelenlegi szavazóinkat, hogy szavazzanak lelkiismeretük szerint civil és független jelöltekre, akik nem részesei ennek a pártpolitikai őrületnek, akiknek valóban Győr a legfontosabb. Mi is így fogunk tenni.

Vagyunk, akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk.

Szebb jövőt!

Jobbik Győri Alapszervezete

U.I.: Mindazoktól elnézést kérünk, akik az elmúlt pár hónapban csalódottan azt hihették, hogy képesek lennénk egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni, aki még a -ba,-be és a -ban,-ben határozó ragokat sem tudja helyesen használni.

A Jobbik Győri Alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt. A többiek pedig nyugodtan lépjenek át a DK-ba, ott majd naphosszat lehet csókolgatni Vadai Ágnest, vagy lerészegedni a szemkilövető Gyurcsány Ferenccel.

Kiegészítés az együgyűeknek: Sem baloldaliak nem vagyunk, sem fideszesek. Sokaknak nehéz ezt felfogni, de rossz hírem van számukra. Aki csak ellentétpárokban tud gondolkodni, annak nem való a demokrácia.

Nos, e helyről is üzenjük: helyes döntést hoztatok. És külön kedveljük az általatok megalkotta fogalmat: „moslékszövetség", „moslékkoalíció".

Magunk is így gondoljuk, csak nem tudtuk ennyire frappánsan megfogalmazni. Köszönjük! 

U.i.: A Fidesz pedig nem korrupt. Vagy ha igen, semmivel sem korruptabb, mint a ti pártotok, a Jobbik, vagy az összes többi. Ez a „korrupt Fidesz", „korrupt kormány" csak egy politikai találmány, amelyből immáron kilenc éve politikai hasznot remél húzni az ellenzék. Az eredmény látható. Próbálkozzatok valami mással.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Azok után, hogy a tatai ellenzéket volt módom közelről megnézni, többek közt a "tatán láttam, hallottam, dühöngtem" kifejező nevű fb csoportban, egyértelmű mire megy ki a

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A képen Deák Dániel, a XXI. század vezető elemzője. Fotó: hirado.hu
Az ellenzéket továbbra sem érdeklik a vidéki emberek: polgármester-jelöltek helyett hídfőállásokat akarnak kiépíteni a kormány ellen
Lassan a kampány finisénél járunk: érdemes megnézni, hogy a kormánypártok és az ellenzék milyen arányban indított jelölteket országszerte. A Fidesz által indított és támogatott polgármester-jelöltek száma 1136, míg az ellenzék ezzel szemben mindössze 286 polgármester-jelöltet tud felmutatni. Deák Dánielt, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjét kérdeztük az arányok hátteréről, hogy vajon miért alakulhatott ez így, és az ellenzék milyen okokból nem foglalkozik a vidékkel, valamint arra is kíváncsiak voltunk, hogy a hídfőállások megszerzése az adott városok fejlődésére milyen hatással lehet.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője rámutatott, hogy 2010-re az MSZP jórészt elvesztette vidéki bázisát; szinte megszűntek létezni olyan térségekben, ahol korábban meghatározó erő voltak. Jelenleg már csak nagyon kevés helyen tartják a pozíciójukat, és az utóbbi években még jobban erodálódott a népszerűségük vidéken. Deák elmondta, hogy 2010-2014 között a szocialisták helyét a Jobbik vette át, akik az MSZP-s bástyákat és szavazóik nagy százalékát is átcsábították magukhoz. Ez azonban pünkösdi királyságnak bizonyult az elemző szerint, hiszen a Jobbik pálfordulása oda vezetett, hogy ők is meggyengültek vidéken, a masszív bázisuk ugyancsak szétmorzsolódott. Ma már elmondható, hogy nemcsak Budapesten, hanem vidéken is tartósan 10 százalék alá kerültek.

A tendenciák alapján a falvak, községek és kisebb városok nagy hányadában várható akár 60 százalék feletti fideszes siker, hiszen az összellenzék jelentősen visszaszorult a kisebb településeken és nem is koncentrálnak rájuk. Ezt bizonyítja az is, hogy rendkívül kevés saját jelöltjük van: a közel 1200 kormánypárti polgármester-jelölttel szemben még 300 indulójuk sincsen. Deák hozzátette, hogy nyilvánvalóan látszik, hogy az ellenzék minimális energiát fektetett a vidéki települések megnyerésére, hiszen minden erejüket Budapestre és több nagyobb városra koncentrálják.

A polgármester-jelöltek száma a kormánypártok és az ellenzék oldalán

Deák Dániel felhívta a figyelmet arra is, hogy a Budapesten, illetve a nagyobb városokban elért ellenzéki győzelem hídfőállások kiépítését szolgálná, hogy minél több helyről támadhassák az Orbán-kormányt. Ezen kívül a vezető elemző azt is megjegyezte, hogy ezeknek az ellenzéki jelölteknek az elsődleges célja nem az, hogy a városokat fejlesszék és nyugalmukat biztosítsák, hanem hogy országos szintű politikai botrányokat kavarjanak. Annak is nagy az esélye, hogy Karácsony Gergely már 2022-re tekint előre, hogy ismét miniszterelnök-jelöltként mérethesse meg magát Orbán Viktor ellen.

Deák szerint az ellenzék vidéki hídfőállásainak megszerzése azért is fontos, hogy a kispesti szocialista modellt lemásolhassák és vidéken is alkalmazhassák. Ismert, hogy a kispesti szocialista Lackner Csaba azzal kérkedett, hogy aki nem tud több, mint 100 millió forintot ellopni az önkormányzat büdzséjéből egy év alatt, az tulajdonképpen hülye. Ezért ezek a bástyák a kormány elleni harcot és a saját anyagi jólétük megalapozását, a pénzügyi javak felhalmozását is szolgálná az ellenzéki jelöltek számára.

Fotó: hirado.hu

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ezek hirdetések, még akkor is jönnek ha sose lájkoltam be semmi ballib vackot. És ami a legnyilvánvalóbb : ballibzöld koalícióhoz köthető ellenzéki gyalázkodást innen soha

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Soros György magyarországi divíziója már jóval a választási kampány előtt aktivizálta magát, és pénzt, energiát, nem kímélve mindent megtesznek a nemzeti konzervatív jelöltek lejáratása érdekében.

A Tűzfalcsoport a választások előtt nem sokkal megvizsgálta, hogy az ismert sorosista szervezetek, személyek, lapok mennyit költöttek az elmúlt időszakban a baloldali-liberális jelöltek népszerűsítésére, illetve a fideszes politikusok hiteltelenítésére. A szám megdöbbentő. Ha összefüggéseiben nézzük a történeteket, akkor megállapíthatjuk, hogy a választások előtt működébe lépett egy olyan, külföldről pénzelt gőzhenger, amely több millió forintot fordított arra, hogy városvezetőket, családapákat, megbecsült politikusokat lejárasson, megbélyegezzen és hogy hiteltelenítsen.

Soros egyik legismertebb katonája, Gulyás Márton. Ő működtet a kommunista fegyveres szabadcsapatokról elnevezett Partizán névre hallgató videómegosztó és Facebook-oldalakat.

Egyértelműen megállapítható, hogy igazán nagy aktivitás mindig választások közeledtével érzékelhető a felületeken. Az oldala társadalmi kérdésekről, választásokról vagy politikáról szóló hirdetések tömkelegét tette közzé. Gulyás Mártonék legfőbb célja Tarlós megbuktatása, és a baloldali liberális jelöltek propagálása. Nem riad vissza a karraktergyilkosságoktól sem, amelyektől minden jóérzésű ember felháborodik.

A regnáló főpolgármesterről egy több részes „dokumentumfilmet" is forgattak, amelyet epizódonként megközelítőleg 50 ezer forinttért hirdettek a közösségi médiában, de az egész Partizán eddig hivatalosan 2 300 000 forintot költött el fizetett hirdetésekre. Azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a valós költés sokkal nagyobb lehet, annál, mint amit a Facebook feltűntet. A Gulyásék által politikai propagandára fordított összeg akár a duplája, vagy a triplája is lehet a nyilvános adatnak. Mindezt egy olyan személy költötte el, akinek  Krétakör Alapítványát korábban alaposan kitömte Soros György. Mivel a 2019-es beszámolójuk nem elérhető, ezért csupán a korábbi évire tudunk támaszkodni, abból pedig az derül ki, hogy tavaly is kaptak támogatást Sorostól.

Érdekes, hogy a magánszemélyek adó 1% felajánlásból 2018-ban csak 75 000 forint folyt be a Krétakörhöz, jól mutatva, hogy mekkora a valós társadalmi támogatottsága Sorosék bábszínházának.

A másik szervezet, amely aktivizálta magát, az aHang. Ők is Gulyás Mártonhoz köthetőek, a baloldali előválasztás leszervezéséért voltak a felelősek.  Alapvetően baloldali témákat hirdetnek, de tőlük sem áll távol egy kis jobboldali karraktergyilkosság. Létük eleme Tarlós István hiteltelenítése, és a baloldali jelöltek népszerűsítése.

Politikai propagandára eddig megközelítőleg 700 ezer forintot költöttek el.

Összességében megállapítható, hogy a mainsteam baloldali-liberális médiumok mellett, alternatív oldalak, szervezetek is beavatkoznak a budapesti választásokba Karácsonyék oldalán. Ezen beavatkozókban az a közös, hogy nem tudni, pontosan, milyen felhatalmazás alapján avatkoznak be a magyar önkormányzati választásba.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Azok után, hogy a tatai ellenzéket volt módom közelről megnézni, többek közt a "tatán láttam, hallottam, dühöngtem" kifejező nevű fb csoportban, egyértelmű mire megy ki a

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Azok után, hogy a tatai ellenzéket volt módom közelről megnézni, többek közt a "tatán láttam, hallottam, dühöngtem" kifejező nevű fb csoportban, egyértelmű mire megy ki a játék, különféle (a választás illúzióját megadó, de ugyanolyan, ugyanonnan irányított) bal-lib.zöld pártok ide vagy oda, egymást régről ismerő érdektársaság ezek, és soha nem a helyi érdekeket képviselik. Még a fővárosban se, pláne az általuk gyűlölt vidéken. Ahol ugye, a magyarok élnek... :P

Az ellenzéket továbbra sem érdeklik a vidéki emberek: Polgármesterjelöltek helyett hídfőállásokat akarnak kiépíteni a kormány ellen

Lassan a kampány finisénél járunk, érdemes megnézni, hogy a kormánypártok és az ellenzék milyen arányban indított jelölteket országszerte. A Fides
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Akinek Győr a legfontosabb, az annak megfelelően szavaz. Ezt a Borkait le fogja váltani a pártja, ha ők nyernek, ha nem. Csak azért nem rögtön, mert ennyivel a választások

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Akinek Győr a legfontosabb, az annak megfelelően szavaz. Ezt a Borkait le fogja váltani a pártja, ha ők nyernek, ha nem. Csak azért nem rögtön, mert ennyivel a választások előtt már nem lehetséges jelöltet cserélni.

„MOSLÉKSZÖVETSÉG"

A győri jobbikosok az alábbi közleményt jelentették meg ma reggel.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ezek hirdetések, még akkor is jönnek ha sose lájkoltam be semmi ballib vackot. És ami a legnyilvánvalóbb : ballibzöld koalícióhoz köthető ellenzéki gyalázkodást innen soha

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Ezek hirdetések, még akkor is jönnek ha sose lájkoltam be semmi ballib vackot. És ami a legnyilvánvalóbb : ballibzöld koalícióhoz köthető ellenzéki gyalázkodást innen soha se cenzúráznak ki. A kolozsvári szalonna féléket se. :3

Soros emberei több millió forintot költenek el Tarlós lejáratására

Soros György magyarországi divíziója már jóval a választási kampány előtt aktivizálta magát, és pénzt, energiát, nem kímélve mindent megtesznek a nemzeti konzervatív jelöltek lejáratása érdekében.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.