2020. november 15., vasárnap

Német ügyvéd: a kovidkamu emberiség ellen elkövetett bűncselekmény (magyar felirattal)


  1. "Nem akarok olyan benyomást tenni, mintha értenék a virológiához, de nagy pechemre még nem vagyok demens, és ezért sajnálatosan emlékszem az utóbbi fél év nagy érveire.
    Nézzük a mostanit!
    El kell érni, hogy 60-70 % védett legyen, vagy oltással, vagy azzal, hogy átesett a fertőzésen, betegségen. Azaz el kell érni a nyájimmunitást, hogy feloldhassa Merkel a korlátozásokat. Ezt mondja. Ne is mondja nekem senki, hogy nem ezt mondja!
    .

    Szóval mindezek szerint elérhető a nyájimmunitás, persze mivel a vírus nem méltóztatik olyan hevesen terjedni, mint ahogyan a híre (lásd bezzegszlovákia, vagy akár mi is, mert a számaink minden más tekintetben meg nagyon hasonlóak – kivétel a halálozási mutatók, mivel ők nem írják be a motorbalesetes pozitívakat, és a haldokló kilencveneseket sem, és a végstádiumú betegeket sem, és az infarktusban meghaltakat sem), némi oltási segítséggel az átesettek plusz beoltottak rövidesen elérhetik a nyájimmunitást (amikor a járvány már képtelen terjedni).
    Ennek a csodálatos ünnepnapnak az eljövetelét egyetlen tényező veszélyezteti, ezt is immunológusoktól olvastam a sajtóban, csak nem felejtettem el, szóval hogy esetleg ez azért nem következik be, mert mondjuk a vírus ukmukfukk egyszer csak kifingik magától. Most már ezt nehezen hagyja a vérsajtó, hiszen túl sok tét van az asztalon ehhez, hogy csak úgy lemondhassunk a fertőzés lehetőségéről.
    .
    Így aztán összeraktam, hogy mit kéne csinálni, mint a jó tanuló, aki az első latinóra után már konjugálna 😀
    Lehet, hogy az úgynevezett veszélyeztetett korosztályt el kéne szigetelni, és a többi ember meg dobja el a maszkot, és járjon diszkóba, meccsre, tüntetni (csak békésen!!), csókolózzanak a szinglik (lesza.rom az ivararányt), álljunk sorba az üzletekben tömötten, menjünk mozikba, hadd legyen meg gyorsan az a rohadt nyájimmunitás! Persze ne terheljük a köhögésünkkel az egészségügyet, mert el fog múlni! Az idősekre vigyázzunk, még jobb, ha vigyáznak magukra, a krónikus betegeket kortól függetlenül ne engedjük bele ebbe a nyájmenetbe, és húzzunk bele, mint egy rendes influenza-járványnál! Dolgozzunk fertőzötten!
    .
    Közben eszembe jutott, hogy ezt csinálták a svédek. És túl vannak az egészen. Ha eddig még nem ismertem volna a módszert, az idén megtanultam volna, hogy indirekt módon nyerjek ki bizonyítékokat a vérsajtóból. Ha már nem írnak svéd terjedésről, halálról, akkor nincs svéd terjedés, és halál sincs. Ahogy kínai sincs. (Mondjuk ott nemcsak a második hullám maradt el…)
    És egy járulékos haszon is összejöhetne: elvégeznék a szükséges egyéb beavatkozásokat a kórházak, és talán akár ezreket is meg lehetne menteni attól, ami így vár rájuk.
    Hátránya: a gyógyszergyárak elmehetnek a p🙂 echemre még nem vagyok demens, és ezért sajnálatosan emlékszem az utóbbi fél év nagy érveire.


  • Nézzük a mostanit!
    El kell érni, hogy 60-70 % védett legyen, vagy oltással, vagy azzal, hogy átesett a fertőzésen, betegségen. Azaz el kell érni a nyájimmunitást, hogy feloldhassa Merkel a korlátozásokat. Ezt mondja. Ne is mondja nekem senki, hogy nem ezt mondja!
    .
    Mit mondtak tavasszal, nyáron? Sőt ősszel is, legfeljebb ritkán? Hogy nincs nyájimmunitás, mert hogy csak nagyon rövid időre fertőz a vírus, utána újra, meg újra jön, hogy újra, meg újra megöljön téged. Na jó, a végét kicsit karikíroztam, de ugyebár ez a vonal le van fújva, a halálkufár zsindex például nulla, azaz nulla egész nulla hírt közöl újbólfertőződött és pláne másodszorra már meghalt emberekről. Mert nincsenek. Pontosítok! Hongkongból volt egy ilyen hír, és Las Vegasból, hogy egy másodszorra fertőződött egyén másodszorra súlyosabb állapotba került (nem haltak meg!), mint elsőre. Egyből lehozta még a halálkufár média is a hír kapcsán, hogy az orvosok egybehangzóan állítják, hogy ezek rendkívül ritka kivételek. Azaz a másodszorra fertőződés ha esetleg lehetséges is, szinte lehetetlen, hogy veszélyes legyen. A minap brit tudósok például arra jutottak (ami ezt indokolhatja), hogy ha nem is antitesttel, de “valahogyan” a szervezet reagál, ellenáll, és védetté is válhat. Majd megtalálják, hogy hogyan, de az adatok nekik adnak igazat."