2020. február 11., kedd

FB-RSS feed for Kiss Balázs: New items

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Photo - Gyurcsány évértékelÅ'je

Egyértelműsitette Gyurcsány, amit eddig is sejtettünk, az ellenzék mögött Ő áll, Ő irányít mindent!
Jöttek a szokásos ferditések, hazugságok amit a hallgatóság tapsal jutalmazott.
Gyurcsány kormányzása idején tönkre tette az országot. Saját magának, a haveri körnek kiárusította az állami vagyont, eközben pedig a rendÅ'rökkel verette a lakosságot!
Sokan akkor adósodtak el, hatalmas munkanélküliséget csinált, és megduplázta a rezsi költségeket! Borzalmas volt, akkor az élet!
Gyurcsány a keresztény! Probálja mosdatni Niedermüllert. Nekik ez jól megy, semmi felelÅ'sség vállalás, már Gréczy is mártír, áldozat.
Azt is felvállalja, hogy 2006-os események kutyafüle volt, ahoz képest, mint ami akkor jön, ha hatalmat kapnának!
Eközben szövetségese börtönt vizionálnak minden fideszesnek, tehát még a szimpatizánsoknak is. Tipikus kommunista módszer!
Jól ismerjük milyen az, ha ezek hatalmat kapnak. Csak sajnos sok fiatal még ezt nem tudja, ezért nekik el kell mondanunk, hogy ki is az a Gyurcsány Ferenc!
Kari Geri beszerette volna fenyíteni a Hír tv-t, hogy az Antifás rip...ortjukért amíg nem kérnek bocsánatot, addig sem Ő, sem az alpolgármesterei nem nyilatkoznak a csatornának. Nos kedves Geri, az antifák egy rasszista szélsÅ'séges erÅ'szak szervezet. Akiket Te védelmezel. Az meg, hogy nem nyilatkozol, az nem baj, így is túl sok figyelmet kapsz. Maximum annyi veszteség ér minket nézÅ'ket, hogy kevesebb vicces riport lesz.. Ne aggódj a Hír tv-ben senki nem szaladt világgá a hír hallatán. 😂 See More
Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Valódi emberi jogi érdekérvényesítés vs internacionalista nihilista libsi felforgatás.
Különbség!

A Nemzeti JogvédÅ' Szolgálat "Patrióta jogvédelem vs. liberális jogvédelem" c. konferenciájának felvételét három részben közöljük, ez az elsÅ' rész. A konferencia 2019.11.09-én került megrendezésre.


Read More →
FB-RSS feed for Kiss Balázs
Fletó játssza a dráma királynÅ't, de letagadja hogy oligarcha, rejtegeti vagyonát. Cég és gyár tulajként munkaadó is amúgy, és természetesen NEM fizet európai uniós minimálbért! Ennyit érnek a vadkapitalista "baloldal" ígéretei.

Hiába a magyarázkodás, még mindig nem stimmelnek a számok Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatával kapcsolatban. Úgy tűnik, a DK elnökének válasza nem állja meg a helyét, több száz milliónak, mondhatni, lába kelt.

Ahogyan azt a Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeibÅ'l. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot. Ehhez képest mára vagyonnyilatkozata alapján, a hiteleket leszámítva, alig több, mint 800 millió forintja van, értékpapírban vagy ingatlanhoz köthetÅ'en, vagyis hiányzik valamivel több, mint 1,1 milliárd forint. ErrÅ'l a tényrÅ'l írt múlt héten a Világgazdaság.

Gyurcsány FerencFotó: Polyák Attila - Origo

Gyurcsány Ferenc pártja sajtóosztályán keresztül reagált a cikkben megjelentekre. Hivatalos magyarázata szerint az úgymond eltapsolt összeg a következÅ'k szerint oszlik meg:

  • 300 millió osztalékfizetéshez kötÅ'dÅ' adó
  • A felesége vagyonnyilatkozatában van 200 millió
  • SzemlÅ'hegyi ház átépítése 100 millió
  • Kötcsei birtokon új ház 100 millió
  • Gyerekek taníttatására 70 millió
  • Nehéz helyzetű családok, civil szervezetek támogatása, a Demokratikus Koalíciónak adott támogatás 70 millió
  • Gyerekeknek lakásvásárlás és felújítás 80 millió

A leírt számokkal azonban több probléma is akad. Ha összeadjuk a számokat, akkor az összeg 920 millió forintot tesz ki, ami akárhogy is számoljuk, nem 1,1 milliárd forint. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy a 920 millió forintba Gyurcsány Ferenc a 300 millió osztalékfizetéshez kötÅ'dÅ' adót is beleszámolta, amit maga az Altus fizetett ki, akkor minimum félmilliárd forint hiányzik továbbra is.

Természetesen arra sincs válasz, hogy vajon hova tűnhetett ez a több száz millió forint. 


Read More →
This notification was sent to partizaninfo@gmail.com by Feed2Mail.

Unsubscribe |  Manage subscriptions |  Remove ads