2020. január 27., hétfő

FB-RSS feed for Kiss Balázs: 2017 tavasza, azon belül is a ceu melletti jobbikos kiállás, ahol már nagyon elvált a valóság és a jobbikos propaganda közti különbségek görbéje.

Önvédelemhez való

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
2017 tavasza, azon belül is a ceu melletti jobbikos kiállás, ahol már nagyon elvált a valóság és a jobbikos propaganda közti különbségek görbéje.

Önvédelemhez való jog liberálisok által tőlünk való elvitatása = el akarnak törölni minket a föld színéről

"Az erőszak alkalmazását, úgy gondolom csak egyetlen szituáció legitimálhatja, az pedig maga az önvédelem alkalmazása."
"– Lássunk tisztán, egy magát jobboldalinak való ember, semmilyen formában nem vállal közösséget olyan politikai formációkkal, akik tagadják az alapvető, emberhez méltó, és követendő értékeket és szemben állnak a normalitás gondolatával. A jobboldaliság ismérve pontosan az, hogy elkötelezett és kompromisszum mentes küzdelmet folytat ezekkel a sátáni erőkkel szemben. Maga a jobboldali lét folyamatos küzdelem, egyfajta lovagi út, mely az emberi nemesedés eszméjét szolgálja. A Jobbik és Kálló Gergely ezzel a politikai szerepvállalásával megtagadott minden közösséget magával a jobboldalisággal, és ezzel az elvtelenség és a jellemtelenség útjára lépett."

Betyársereg vezetője: 2022 a globalizáció és az identitástudat összecsapása lesz(Nagyinterjú) | Vadhajtások

A 2022-es választás vagy/vagy választás lesz Magyarország életében, nagyinterjú készült a Betyársereg vezetőjével, amit teljes egészében, változtatások nélkül közlünk. "A Betyársereg egyértelmű álláspontot képvisel nemzeti ügyekben" – mondta Tyirityán Zsolt   A Pa...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.