2020. április 18., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: TUDJÁK, ezért mondta dr. Müller Cecília hogy nem ajánlott a gyorstesztnek nevezett vacak. Álpozitív, álnegatív... haszontalan.

Egyszerűbb már akkor a tünetek különb

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
TUDJÁK, ezért mondta dr. Müller Cecília hogy nem ajánlott a gyorstesztnek nevezett vacak. Álpozitív, álnegatív... haszontalan.

Egyszerűbb már akkor a tünetek különbségét nézni :nincs ízlelés, náthánál és influenzánál van. Tünetleírásokat összehasonlítva van még pár ilyen.

No pánik még akkor se, a régi koronavírusok közül is van amelyik ideiglenes ízlelésvesztést okoz. Minek hipochonderkedni legelőszöris?

"2. pont: Gyorsteszt (kórokozók elleni antitestet méri). Van. Ez igaz. Érzékenysége? Teljességgel bizonytalan. Nem tudjuk. Sok az álpozitív és álnegatív eredmény. Biztosat nem lehet mondani. Ez valóban olcsóbb. De ha az álnegatívokat elengedjük, akik lehet, még az addigi óvintézkedéseket sem tartják be és szépen fertőzhetnek tovább."

Egy orvos kardjába döntötte a teljes ellenzéket, akik tesztelésekkel pánikoltatnának | Vadhajtások

Hiába pánikoltat Kamu Geri a tömeges teszteltetéssel, egy orvos helyretette. Állandóan a teszteltetés miatt ajvékolnak Kamu Gerikéék, de egy orvos helyretette őket a Facebookon. "Szeretnék tisztázni pár dolgot! Először is nem szokásom kommentelgetni, de a post tartalma finoman fog...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.