2020. január 20., hétfő

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Európai Egyesült Államok megvalósítása? Homogenizált népesség nem feltétlen kellene hozzá. Országonként népességarányosan 50-100% mértékű ránkvándoroltatással, polgárhábor

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Európai Egyesült Államok megvalósítása? Homogenizált népesség nem feltétlen kellene hozzá. Országonként népességarányosan 50-100% mértékű ránkvándoroltatással, polgárháború közeli bűnözési hullámban és anarchiában a rendcsinálásért talán elfogadnák az emberek ezt az árat.

Problémát csinálnak, arra mi bizonyos reakciót mutatunk, amit ők előre kiszámítanak, és olyan megoldást kínálnak amit kezdettől fogva meg akartak valósítani.

Lehetetlen megvalósítani az Európai Egyesült Államok vízióját

Az európai parlamenti választás kampányában az Európai Egyesült Államokban látta a jövőt a baloldal egy része. Fricz Tamás politológus azonban úgy gondolja ez lehetetlen, tekintettel arra, hogy az Egyesült Államok történelme teljesen eltér az úgynevezett öreg kontinensétől.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.