FB-RSS feed for Kiss BalázsFB-RSS feed for Kiss Balázs |
És a szállodákat is, a CSAK belföldi turizmus sajnos úgy is gyengébb lenne ha nincs járvány - nem elég a helyek kitöltésére a magyarországi fizetőképes kereslet, melynek része lenne a szabadságként kivehető idő. Szalagok mellől ilyen "rugalmasan" egyoldalúan munkaadóbarát Mt.--vel nehezen szabadulnak el a népek. Azért minimum a helyieket nyáron már le kell engedni a parkba - partra, akárhova. Vagy internetadó II. sztori lesz, melynek során "jelzi a lakosság az elégedetlenségét"... Az is aki költi a pénzét, és az is aki keresi ! Bíró Lajos elmondta, mikor és hogy indulhatnak újra az éttermek Magyarországon A Dining Guide gasztronómiai szaklapnak a lehetséges újraindulásról Bíró Lajos, a Bock Bisztró és több más étterem séfje és tulajdonosa. Bíró - aki a magyar gasztronómia meghatározó személyisége - úgy látja, hogy legkésőbb egy-két hónap múlva újra kell kezdeni az életet, hiszen túl sokáig nem lehet így vinni tovább. Úgy gondolja, hogy ha megkezdődik a fokozatos visszarendeződés, majd új szabályokat kell felállítani, és inkább tartsuk a másfél méteres távolságot az asztalok között; inkább legyen kezdetben kevesebb munkaerő, kisebb a rezsi, és inkább hajtsunk végre átalakításokat a vendéglátóhelyeken, de az életnek újra kell indulnia. Hozzátette, hogy az igazán nagy vízválasztó az indulásnál jön majd el gazdasági értelemben az éttermek életében. Hiszen most rengetegen döntöttek az elbocsátások mellett, sok helyen adnak bérleti díj kedvezményeket, és vannak kisebb-nagyobb könnyítések, de amikor fel kell állni ebből, és újra fizetni mindent, akkor fog eldőlni, hogy kinek van létjogosultsága ebben a szakmában. |
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription. |