2020. március 27., péntek

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Olyan teszt kéne ami kimutatja, hogyha valaki már egyszer megkapta. NEM lehet kétszer bekapni a vírust. NEM mutálódik annyira mint az influenza. És most legyünk őszinték,

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Olyan teszt kéne ami kimutatja, hogyha valaki már egyszer megkapta. NEM lehet kétszer bekapni a vírust. NEM mutálódik annyira mint az influenza. És most legyünk őszinték, nem oltatjuk magunkat az ellen sem, mégse betegszünk meg vele minden évben. Nem tudnak mindent az orvosok, a fertőzésen való átesés védettséget adhat más hasonló vírusok ellen is..

NO PANIC mert az úgyse használ, a distressz rombolja az immunrendszert.

" 2020. március 26. 11:06 Mikor várható a tetőzés a kutatócsoport szerint?

Gulyás azt mondta a kérdésre válaszul, hogy reméli, a magyar virológusok és matematikusok segítségével meghatározható a vírus tetőpontja, de nagyon sok a bizonytalanság, és rengeteg eltérő becslés van. Ma azt tudjuk mondani, hogy június-júliusra várható a tetőzés, de ez nem számonkérhető - mondta.

A magas halálozási rátára vonatkozó kérdésre azt mondta Gulyás, hogy összehasonlításképp minden szempontból jól állunk."

" 2020. március 26. 10:43 Alapbetegség nélkül senki nem halt meg Magyarországon

Mondta el egy kérdésre Gulyás. Ez a betegség minden rendelkezésre álló statisztika szerint elsősorban az idősekre veszélyes, és ha ők meg tudják tenni, maradjanak otthon. A 65 év alattiak akkor veszélyeztetettek, ha valamilyen alapbetegségük van - ha nincs, akkor nagyjából annyi ember hal bele, mint az influenzába. Olaszországban 80 év fölött van az elhunytak átlagélettora."

"2020. március 26. 10:22 Kevés a súlyos eset

A fertőzöttek 80-90%-a tünetmentes hordozó, és nagyon kevés eset van, ahol a koronavírus az elsődleges halálok, de a legtöbb esetben a mellékbetegség okozza a halálokot."

"2020. március 26. 10:21 Rendelkezésre áll a pénz a védekezésre

Eddig is több mint 100 milliárdot költöttünk egészségügyre, és ez további több 100 milliárddal nőni fog. Ezek a pénzek a költségvetésben rendelkezésre állnak - mondta el. A védekezéshez nem szükséges többletforrás."

"2020. március 26. 10:18 Újabb lélegeztetőgépek érkeznek, és ha megérkeznek, számot adnak róla

A védekezésben eddig meghozott döntéseket is értékelte a kormány, és hogy mire lesz még szükség. A kormány minden olyan intézkedést, amit a környező országok meghoztak, a fertőzésszámokat tekintve lényegesen előbb hozta meg - mondta el Gulyás.

Reméljük, hogy a terjedés lassabb lesz, de az biztos a modellek szerint, hogy a fertőzések száma meg fog ugrani. Az egészségügyi rendszer erre felkészült. Persze vannak olyan eszközök, például a lélegeztetőgép, amit nem rendkívüli helyzetre hoztak meg. Ma 2500 lélegeztetőgép van, de igyekszünk vásárolni újakat - mondta el Gulyás. Az a biztos azonban, ami az ország területére megérkezett, és csak erről fogunk beszámolni. Sok céggel és országgal tárgyalunk - mondta."
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.