2020. február 24., hétfő

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Ez az embertelenség egy olyan mélypontja, ami alá már tényleg nagyon nehéz lejjebb kerülni. Nem való ez az izé polgármesternek.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

2020.02.21.


Emlékszünk még a Ráday utca református kollégium leégésére. Napokig ezzel volt tele a sajtó és amellett, hogy az épületben is hatalmas kár keletkezett, megtudhattuk, hogy egy többgyermekes édesapa is életét vesztette a tűzben.

Az épület felújítása lassan kezdetét veszi, de egy nem várt kiadás megnehezíti a kivitelezők munkáját. Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere kitalálta, hogy a felújítás alatt közterület-használati díjat szedne be nagyjából 100 millió forint értékben.

Az ember azt gondolná, hogy Krisztinát megfertőzte a viccpárti alpolgármestere, de ez a kijelentés még viccnek is erős. Míg magánszemélyek, civil szervezetek és az állam milliókat dobott össze, hogy elkezdődhessen a felújítás, addig Baranyi inkább pénzt szedne be a szerencsétlenül járóktól.

A vicc a tragédiában, hogy ez az összeg  nem is volt betervezve a költségvetésbe, tehát, ha már segíteni nem akar a polgármesterasszony, hogy kerülete egyik épülete visszanyerje régi pompáját, akkor legalább ne akarjon mások tragédiáján nyerészkedni.
Ez az embertelenség egy olyan mélypontja, ami alá már tényleg nagyon nehéz lejjebb kerülni.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.