2020. január 31., péntek

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Világnézetileg és politikailag semleges iskola? Politika jelentése polisz ügyei = közügyek. Nem jelent egyet azzal, hogy melyik pártra KELL szavazni. ;)

Oktatási s

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Világnézetileg és politikailag semleges iskola? Politika jelentése polisz ügyei = közügyek. Nem jelent egyet azzal, hogy melyik pártra KELL szavazni. ;)

Oktatási semlegesség sose létezett teljes egészében, 1990-2004 félig meddig, de azóta az oktatásba (nemcsak a felsőbe) egyre inkább benyomuló liberális ál civilek, a különféle "érzékenyítési" kampányok, meg a ballib által tüntetésekre hurcolt diákok korában nem politikai érdekmentes már semmiképpen.

"Szerinte „egy stratégia mentén történnek az események. Az ehhez hasonló esetek sorra fordulnak elő mostanában. Az Index egyik állítása, amely Miron Zuckerman tudományos szociológiai felmérése szerint állítja, hogy a vallásosok IQ-ja alacsonyabb, mint az ateistáké. A HVG januári, szintén kutatásokra hivatkozó állítása, amely szerint az egyházak veszélyt jelentenek az országra, vagy éppen ugyancsak a hetedik kerületi polgármester által megosztott tábla, „Vigyázat, katolikus iskola!" mondattal. Ezek tények."

Nem a szabad világnézet jogáért hitellenesek ezek, hiszen különféleképpen vélekedő hívő emberek egy kalap alá vannak sorolva. Ellenségnek vannak megjelölve akik nem ateista libsik. Annak kötelező lenni, a liberálisok azt a mértéket akarják adni vagy szabni, népszabóság. :3

Materialisták szerint lélek nincs, liberálisok szerint a társadalom megtartó szerkezetét dekonstruálni KELL. Ezért egalizmus a neve, legyen minden mindegy, hogy a nagy nihilizmusban egyedül maradjanak az emberek.

Persze a liberálisok népátnevelő érdekhálózatának nem mindegy, ők következetesen ragaszkodnak ahhoz az eszmerendszerhez ami hatalmat ad nekik. A semmivel szemben áll a valami, hát ne mi legyünk a semmi.

Nyílt levél René van Hell úrnak, Hollandia budapesti nagykövetének |

Excellenciás uram! Tegnap reggel, egy átvirrasztott, nehéz éjszaka után arra az elhatározásra jutottam, hogy delegációt alakítok, s néhány barátommal Hollandiá
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.