2020. január 31., péntek

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Különbségek vannak. A tatabányai Mésztelepre még be lehet merni menni bátraknak, de vannak szó szerint életveszélyes helyek már. :(

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Az eset pontosan bizonyítja, hogy Magyarországon no-go zónák jöttek létre az elmúlt harminc évben, hiszen nemcsak a balliberális kormányok, hanem a Fidesz is szőnyeg alá söpörte a problémát.

– folytatta.

A képviselő szerint ki kell mondani, hogy északkelet- és délnyugat-Magyarországon komplett települések estek áldozatául ezeknek a folyamatoknak. Ezeken a településeken a magyar állam és a törvényes rend, a jogkövető magatartás szinte megszűnt, a közfeladatot ellátó személyek állandó félelemben végzik munkájukat. "A Mi Hazánk Mozgalom minden törvényes eszközzel azon fog dolgozni, hogy megvédje a becsületes, építő embereket és településeiket" mondta.

Pakusza szerint Csenyéte csak egy a sok hasonló helyzetben lévő település közül, ezért fontos lenne végre komolyan venni a problémát.

"Fel kell ismerni, hogy a törvényeket mindenkivel be kell tartatni. Ha ez nem történik meg, északkelet-Magyarország egy évtizeden belül élhetetlenné válik"

– mondta.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.