2020. január 11., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

by fbrss.com on Friday 10 January 2020 08:48 PM UTC+00


"Senkivel nem fogunk össze, mi újak és függetlenek vagyunk" - ezt hazudták momentumék a nolimpia kampány előtt, közben, és után egy darabig. Persze akkor csak valószínűsíteni lehetett, hogy kamu a szövegük és nincs valódi függetlenségük. Pl. Haris Éva féle támogatók, "öreg szocik" már megjelentek akkor.

Független párt nincs, liberális médiában helyt kaptak, az se volt ingyen - nyilván ők is ugyanazt képviselik. Egy olyan országban, ahol a ballib ellenzéki média pártok helyett is működik, annak a médiának a támogatása és helyeslése érdekegyezést jelent.

Érdekszövetségek nemzetközi hálózatát, ami nem összeesküvés és nem elmélet.

"Fekete-Győr András és az akkor még egyesületként működő Momentum 2017-ben dobott követ a magyar politikai élet állóvízébe a budapesti olimpia elleni aláírásgyűjtő akciójukkal. A Hír TV Informátor című műsora ma annak járt utána, hogy egyesületből miként vált rövid időn belül párttá, és milyen esélyekkel mehet neki a 2022-es országgyűlési választásoknak a Momentum Mozgalom."
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.