2020. január 18., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: #dobrevklára elvetetné az uniós visszatérítéseket, melyeket ugye uniós "támogatásnak" neveznek holott be is fizetünk rendesen, továbbá pl beleszólnak gazdaság és pénzügyek

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
#dobrevklára elvetetné az uniós visszatérítéseket, melyeket ugye uniós "támogatásnak" neveznek holott be is fizetünk rendesen, továbbá pl beleszólnak gazdaság és pénzügyekbe, nem engedik a helyi ipar támogatását, főleg nem állami cégekét, ezért nincs már Malév sem... nem jó az unió, de dobrevék és fletóék szerint még így is túl jó a magyaroknak!

https://nemzeti.net/skizofrenia-avagy-a-baloldal-100-napja-a-fovarosban-15263734.html

"Tehát Brüsszelben azért dolgozik a baloldal, hogy elzárja Magyarország elől a pénzcsapot, itthon pedig követelik a kormánytól az uniós pénzeket.

Nos, ez vagy betegség, vagy beteges rosszindulat."

Skizofrénia, avagy a baloldal 100 napja a Fővárosban - Nemzeti.net

Lassan letelik a bűvös 100 nap azóta, hogy Karácsony Gergely és társai átvették a főváros vezetését. Skizofrénia: olyan kóros mentális állapot, amelyet a mentális folyamatok összeomlása, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása,
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.