2020. január 10., péntek

FB-RSS feed for Kiss Balázs: AMikor rájössz, személyesen is kiket választanak tartalomgyárosoknak ezekre a helyekre ... elvárás, hogy gyűlöljék a nemzeti, konzervatív oldalt. ÉS bármilyen hazugságot m

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Telefonon kellett volna regisztrálni

– mondták kollégáinknak, amikor be szerettek volna menni arra a Kormányinfóra, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök évi egyetlen alkalommal válaszol minden valódi újságírói kérdésre. A havi kitekintésben legtöbb látogatót elérő újságot, a 24.hu-t meg sem hívták az eseményre, így értelemszerűen a telefonos elvárásukról sem értesülhettünk. A múlt évi protokoll szerint küldtünk regisztrációs levelet, amelyre nem érkezett válasz, ellenben a helyszínen megjelenő újságírót és fotóst regisztráció hiányában nem engedték be, kezdett hatalmas sikításba a 24.hu nevezetű álhírportál.

Ezúton gratulálunk a kormánynak, pontosan így kell cselekedni. Ők a mi ellenségeink, hazugságokkal etetik a magyarokat, hangulatot és gyűlöletet keltenek magyar és magyar között.

Ezek után jó lenne ha az internetről is lekapcsolnák őket! Mert ez háború!Végre

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.