2018. április 7., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Ki mit NEM akar, az is jelzésértékű. A liberálisok kétharmados Fidesz győzelemtől félnek. Persze nem félnek, csak akkor több lehetőségük marad országot rombolni, k

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs


Ki mit NEM akar, az is jelzésértékű. A liberálisok kétharmados Fidesz győzelemtől félnek. Persze nem félnek, csak akkor több lehetőségük marad országot rombolni, kormányzást akadályozni, magyar népnek betartani.

Ne hagyjuk. Milyen szinten szélsőségesen liberális ergo magyarellenes az a belpesti beltenyészet, akinek már a Fidesz is NÁCI?!

Nemzeti önvédelem ezeknek automatikusan betiltandó szélsőség. Sose akartak a magyar nemzet részei lenni, mindig támadták azt, és csodálkoznak hogy kimondjuk róluk : tényleg nem részei a nemzetnek.

Azért is fogadják el könnyen a soros félék ajánlatait. Ők a vevők, de mit se érnének az országot belső féregként szétrágó ötödik hadoszlopos haza ÁRULÓK nélkül.

De hát ezt ők akarják így.

"Mert mi sokkal jobban gyűlölünk titeket" köztünk élnek, ja : mint az arkhónok. Vagy a Ranagol papok.

"A másik alternatíva meg a Fidesz, akik nyíltan rasszista propagandával akarnak választást nyerni, ki se látszanak Putyin végbeléből, és akiknek van egy listája a kétezer "Soros-bérencről" és ha győznek, elégtételt akarnak venni."

mostmár 2001 :P

Néztem a tumbleren ki mit akar szavazni, tudjuk hogy az libsi hely inkább. Hát az van amire számítottam : a vonalas liberálisok közül sokan a jobbikot ajánlgatják. Meg a dk-t. És az összes többit, attól függően hol mi az esélyes. Még alkalmazást is írtak erre.

SOROS jelöltjei indulnak az egyes körzetekben NEM a pártokéi.

Liberálisok hitelesítik a jobbikot, hogy immár ők is azok. Az eu-val a jelenleginél szorosabb együttműködést terveznek, még kevesebb szuverenitást, még kisebb nemzeti mozgásteret. Hazaáruló álradikális nemzetellenesek.

Vagy várjál, a libsi szabadkőműves jászi oszkárék is radikálisnak hívták magukat. Liberális körökben máig elismert történelmi figura ő is. Ha csak úgy nem. :P
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.