2020. június 6., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - ‼️ Beindultak a magyar liberálisok - az anarchisták Magyarországon is polgárháborús állapotokat akarnak látni. Nálunk is kezdődik: Black Lives Matter tüntetést sze

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

‼️ Beindultak a magyar liberálisok - az anarchisták Magyarországon is polgárháborús állapotokat akarnak látni.

Nálunk is kezdődik: Black Lives Matter tüntetést szerveznek Budapesten.

Mint ismert, Amerikában mar napok óra elszabadult a pokol George Floyd halála után, aki egy rendőri intézkedés közben vesztette életét.

Azóta az Antifa és az afroamerikaiak elkezdtek gyújtogatni, fosztogatni és ártatlan fehér civileket terrorizálni.

A balliberálisok próbálják áthozni a kontinensünkre is, ezidáig Londonban és Berlinben voltak nagyobb megmozdulások. Illetve sportolók és sportklubok próbálták reklámozni.

Most vasárnapra azonban Budapestre is akarnak szervezni egy Black Lives Matter (fehér ellenes mozgalom) elnevezésű demonstrációt.

Érdemes megnézni az esemény szervezőit. A Facebook profilok mind hamisak, még a kilétüket sem merik vállalni.

Semmi közünk ehhez az egészhez, itt nem szabad megengedni, hogy az anarchisták gyűlöletet szítsanak hazánkban!

Magyarország Kormánya: Sok millió magyar ember nyugalmának érdekében kérjük: TILTSÁK BE EZT A RENDEZVÉNYT!

Miért nincs ilyen hiszti, amikor (sajnos elég gyakran) egy fehér bőrű amerikai állampolgár esik az ottani rendőri túlkapások áldozatául? Miért nem háborodnak fel ugyanezek az emberek?

A mi meglátásunk az, hogy az egész messze nem a szerencsétlen áldozatról szól, hanem a közelgő amerikai elnökválasztásról, az ottani liberálisok (a Demokrata Párt) ilyen módszerekkel is próbálja gyengíteni az elnök hatalmát.
Ezt a hullámot akarják meglovagolni egyesek Magyarországon is, de nagyon reméljük a rendőrség és a kormány most a sarkukra állnak, és nem engedik a rendbontást.

Itt van az esemény. érdemes megnézni, kik állnak mögötte.
Írjátok meg nekik kommentben, hogy ti mit gondoltok erről, és a adjátok tovább ezt az üzenetet, hogy minél több ember lássa, hogy a baloldal semmitől és senkitől nem retten meg - 2022-ig MINDEN ESZKÖZT be fognak vetni annak érdekében, hogy megszerezzék a hatalmat. Ukrajna kiváló példája annak, hogy mire is képesek a hatalomért. Ukrajna elveszítette a szuverenitását, a területeinek jelentős részét, a lakosságában 25%-át és 14.000 ember halt meg a 2013-2014-es erőszakos, fegyveres hatalomátvétel miatt.

https://www.facebook.com/events/272897473906403/ - ezt törölték (vagy elrejtették)
Itt az új link! https://www.facebook.com/groups/282532486222097/
És még egy, már az amerikai nagykövetségre is mennek eligazításra. https://www.facebook.com/events/256603165547182/
Forrás: https://www.vadhajtasok.hu/…/nalunk-is-kezdodik-black-live…/

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.