2020. május 6., szerda

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Video

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Video

Tuesday 05 May 2020 02:02 PM UTC+00

Az emberi létezésben az egyik legfontosabb igénye az embereknek az igazságosság alapjaira épített élet lenne, amire minden ember igényt tartana. Azonban egy velejéig gonosz, aljas, az emberi életet sok esetben semmibe sem vevő olyan világban élünk, ahol az igazság csupán egy vágyálom. Igazság helyett van etnikai bűnözés, ahol az áldozatok többségét gyilkosaik szó szerint kivégzik. Legyen az áldozat akár idős, akár fiatal. Emberek nagy többségében szólal meg az igazságérzetük, hogy mi mindenre képesek ezek az emberi mivoltukból kivetkőzött, embernek, de még állatnak sem nevezhető szörnyetegek aljasságban, erkölcstelenségben, tisztességtelenségben.
Az igazságszolgáltatás intézményében igazságszolgáltatás helyett van jogrendszer és a jognak köszönhetően ezek a gyilkos szörnyetegek visszakerülnek a társadalomba. A globalista, liberális gondolkodás szerint ez így rendjén van. Sátáni alapokon nyugvó, bűnpártoló, bűnöző védő, a tisztességgel dolgozó és adót fizető embereken élősködő magatartásuk mérhetetlen károkat okoznak a Magyar társadalomban.

Vendég Dr. Gaudi Nagy Tamás, ügyvéd. Téma: etnikai bűnözés.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.