2020. április 20., hétfő

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Hasonló gondolatokra jut mindenki. Aki gondolkodik.
Ész nélküli korlátozások és lezárások = a hatalom fél a néptől, valójában egy súlyos gazdasági válságot leplez a méd

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Érdekes hellyé változik a nyugati világ: a muzulmánokra nem vonatkozik semmiféle karantén vagy kijárási tilalom, olyannyira, hogy ha valaki muszlim csoportosulásról értesíti a rendőrséget akkor őt viszik el. Ugyanakkor miután a keresztényeknek még azt is szigorúan megtiltották hogy autóban maradva gyülekezzenek misére, a google elkezdte az online miséket cenzúrázni, mert azok nem feleltek meg a kényes libsi ízlésének.

Persze nem csak a keresztényeket cenzúrázzák, a sajtó mindent megpróbál megfojtani ami nem passzol a mainstream (=pánikkeltő) narratívához, Brazília elnökétől kezdve James O'Keefe-en át mindenféle celebekig és orvosokig mindenkinek betapasztják a száját. De csak amíg a körmükre nem ég a dolog - ha nyilvánosságra kerül, hogy amazoknak volt igaza, akkor a média hirtelen úgy tesz mintha ők mindigis azt mondták volna, amit előző nap még kigúnyoltak vagy töröltek.

Eközben szinte minden nyugati ország bűnözőket enged ki a börtöneiből a koronára hivatkozva, ami azért vicces, mert

1. elvileg a börtönökben lenne a legegyszerűbb megakadályozni a fertőzés bejutását ill. terjedését;

2. ha a fertőzés valahogy mégis bejutott akkor a kiengedett bűnözők lehetnek fertőzöttek, és azt terjeszthetik a lakosság körében;

3. a kiengedett rabokat sok helyen "visszavárják", ami azt fogja eredményezni hogy sokan megpróbálnak felszívódni, vagyis nem tudnak legális életmódba kezdeni, kvázi bűnözésre lesznek kényszerülve;

4. a rohamosan növekvő munkanélküliség miatt még a véglegesen kiengedett raboknak sincs esélye munkát találni, semmi konstruktívat vagy produktívat nem tudnak csinálni, még az a legjobb eset ha csak élősködnek a rokonokon vagy az államon;

5. sokan garantáltan bűnözni fognak (erre már példák is vannak), ami frankón tovább rontja a közhangulatot és megágyazhat a leendő boltkifosztásoknak ill. zavargásoknak. Ha véletlenül nem jutnánk el odáig, hogy széleskörű pánik és erőszak kezdődjön, a kiengedett bűnözők majd segítenek ebben.

A rendőrség eközben nem a kiengedett, majd rögvest visszaeső bűnözők után koslat, hanem tüntetéseket oszlat. Miért tüntetnek az emberek? Néhány megalomán libsi vezető a koronát arra használja fel, hogy a saját hatalmát fitogtatva bődületes hülyeségeket erőltessen az emberekre; ott van például Michigan kormányzója, Gretchen Whitmer, aki az alábbi intézkedéseket hozta: az állam lakói nem látogathatják a rokonaikat és nem közlekedhetnek még a saját ingatlanjaik között sem (bár más államok lakói nyugodtan látogathatják a saját ingatlanjaikat Michiganben), a boltokban tilos lakásfelszerelést ill. kertészkedéshez vagy házi javításokhoz szükséges eszközöket és anyagokat (pl. vetőmagot) árusítani, tilos amerikai zászlót vásárolni, tilos koronásoknak hidroxi-klorokint felírni. Emellett minden munkahelyet bezáratott ami nem közvetlenül a korona elleni harcot szolgálja. Ugyanakkor lottózni viszont szabad, az ugyanis állami biznisz. És ha valaki azt mondaná, hogy tüntetést oszlatni csúnya dolog, a rendőrség válasza gyors és precíz: tüntetni nem életbevágó, karantén idején szó nélkül kell tűrnöd minden otromba hülyeséget, alkotmány- vagy törvénysértést, emberi jogok semmibe vételét, ésatöbbi.

A németeknél valószínűleg nincs tüntetés, ott ugyanis gyökerében elfojtják az ilyesmit - aki tüntetésre buzdít azt sitty-sutty letartóztatják és diliházba vetik, ahol némi gyengéd erőszakkal próbálják megértetni vele, jobb ha tartja a pofáját.

(Persze Orbántól kell félni, a fityisz intézkedései az igazán orwelliek... Pfff.)

A Harvardon eközben a gyermekek otthon tanulása elleni konferenciát szerveznek júniusra, mert hát jelen körülmények közt mi is lehetne fontosabb vagy érdekesebb... Te talán nem azt a következtetést vontad le a járványból, hogy aki eddig otthon oktatta a saját gyerekeit, annak ezt sürgősen meg kell tiltani?

A Harvardnál is agyafogyottabb körökben azon megy a sikítozás, hogy a korona rasszista, szexista, homo- és transzfób, iszlamofób, és különben is, a szarházi fehér emberek jobban tennék ha a migránsokat tapsolnák, nem az EÜ dolgozókat.

Ezalatt az erősebb nyugat-európai országok kelet-európának rimánkodnak, hogy küldjünk már vendégmunkásokat, mert a milliós arab és néger migránstömegek nem hajlandóak dolgozni, inkább ülnek a seggükön és a segélyükön. A járványveszély ellenére tízezerszám röptetik a németekhez, angolokhoz a fehér munkásokat, akik nem munkafóbok, mint színesbőrű testvéreik.

...de hogy a végére egy jó hír is jusson, egy amcsi egyetem nigériai diákja megtalálta a korona igazi ellenszerét: gyöngyfűzött szájmaszk azoknak, akik a hagyományos maszkkal nehezen tudnak lélegezni.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.