2020. március 15., vasárnap

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Buta ember amúgy, bábfigura, mint gazdasági bűnöző pedig egy stróman.A sok Orbánfóbiás megszavazta, most a ki nem fizetett diákmunkások után saját szavazóit is meglopja.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Lopott pénzekről beszélt Czeglédy Csaba a Hír TV riporterének, amikor szembesítették a hatmilliárdos adócsalásban lévő érintettségével.

Czeglédy Csaba vérlázító stílusban sértegette Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, aki a Hír TV Informátor című műsorának műsorvezetőjeként tett volna fel kérdéseket Gyurcsány Ferenc ügyvédjének. 

Czeglédy lopott pénzekről beszélt, de amikor Szarvas Szilveszter szembesítette a hatmilliárdos adócsalásban lévő érintettségével, a DK-s politikus azt mondta, hogy inkább adócsaló, mint "pestisrácokos kretén". 

Czeglédy a bicskanyitogató stílusán a rövid beszélgetés végéig sem változtatott, és így fejezte be: "inkább vagyok Czeglédy Csaba, mint kretén Szarvas Szilveszter".

A teljes riport a Hír TV-ben lesz látható pénteken 20:30-kor.

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at kreuzfeldildiko@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.