2020. február 7., péntek

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Vajon a koztunkelnek2.tumblr-t és a többi hasonló libsi nyavalygó oldalt is megkeresi ez a péterfalvi kopasz zs, hogy mit miért nem törölnek?

"véleménye szerint Mag

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Vajon a koztunkelnek2.tumblr-t és a többi hasonló libsi nyavalygó oldalt is megkeresi ez a péterfalvi kopasz zs, hogy mit miért nem törölnek?

"véleménye szerint Magyarország a béka p*csája alá süllyedt, továbbá aki nem ért egyet a deviánsokkal, az hülye ókori ember, a magyar nép pedig undorító."

Azt kérdezi tőlünk Péterfalvi Attila, miért nem töröljük a bejegyzést, melyben egy ratyi undorítónak nevezi a magyar népet - Nemzeti.net

Mégpedig az elfeledtetéshez való jogára hivatkozva... Merthogy a gyűlölködő már nem érzi úgy, hogy előnyös neki a véleménye. Pedig jobban járt volna, ha nem követelőzik, eddig ugyanis egy sima keresés nem dobta ki azt, hogy Deák Cs. Krisztián Márk egyetért a
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.