2020. január 28., kedd

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Azért "dolgoznak" dobrevék és a momentumosok Brüsszelben, hogy az ország ne kaphasson visszatérítést az unió által meghatározott célokra. #unióspénz a pongyola neve ennek.

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Azért "dolgoznak" dobrevék és a momentumosok Brüsszelben, hogy az ország ne kaphasson visszatérítést az unió által meghatározott célokra. #unióspénz a pongyola neve ennek.

Azok valójában nem uniós pénzek, nagy kegyesen visszaadnak a fércbirodalomba eszközölt befizetéseinkből, még emellé ott van az hogy nem lehetünk gazdaságilag önállóak, pl. termelő ágazatra nem adnak támogatást, sőt az államnak TILOS céget alapítani, kvázi vállalkozni... franciák ezt megkerülik, etatizmus - dirigizmus annak a neve.

A téglaképű Dobrev újra akciózni fog Brüsszelben | Vadhajtások

Az ellenzék lejárató akciói ellenére a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a párt Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban. A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és ...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.