2020. január 2., csütörtök

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Amúgy az #okboomer kifejezés egy Chloe nevű francia ZÖLD "képviselő" - gyereklánytól ered.
0 tapasztalat, végtelen butaság. Ez nem önbizalom, ezek súgó nélkül elveszt

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
Amúgy az #okboomer kifejezés egy Chloe nevű francia ZÖLD "képviselő" - gyereklánytól ered.
0 tapasztalat, végtelen butaság. Ez nem önbizalom, ezek súgó nélkül elvesztek, ahogy grétácska is beégett mikor keresztkérdéseket tettek fel neki. Saját gondolataik nincsenek, egyszerűen üresek belülről.

Kiváló bábpolitikus alapanyagok. :P

Foglalkozzanak inkább a divattal ezek a libsilibák. Ja, hogy a meggondolatlan, fogalmatlan, tapasztalatlan, ostoba megvezetetett hisztérikus politizálásukkal is csak vakon követik a divatot, trendet!?

Nem lehet nem észrevenni, mennyire építenek a két nem eltérő pszichológiai felépítésére : a (gyerektelen) FIATAL nőket ezerszer könnyebb befolyásolni, sőt egyenesen fanatizálni. Velük akarják tönkretetetni a civilizációnkat. Őket próbálják rávenni, hogy ne szüljenek fehér gyerekeket. Hogy lenácizzák az történelmileg sokat látottabb idősebbeket, és a gyanakvóbb, individualistább, makacsabb férfi kortársaikat IS.

A világot romboló erő nem szereti az egyéni tudatosságot.

Tehát nincs kivel vitatkozni. Trendi zöldnek lenni és jól fizet, Chloe és magyar megfelelőik is csak azért lettek azok, A divatokat, trendeket valahol valakik kialakították és működtetik, olyan gazdasági háttérerők melyek akár a teljesen szennyezésmentes technológiák létrehozásába is ölhették volna anyagi és emberi erőforrásaikat.

De nem ez a céljuk, hanem világállam létrehozása, és a fehér ember elfogyasztása a föld színéről.

Egy Boomer vallomásai

„A fiatalok elvetemültek és semmirekellők. Sohasem lesznek olyanok, mint a régi idők fiatalsága. A mai fiatalok nem lesznek képesek megőrizni kultúránkat." Babiloni tábla Kr. e 3000-ből Így, az év vége felé, szokás valamiféle mérleget vonni az elmúlt év eseményeiből és el...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.