2019. október 13., vasárnap

FB-RSS feed for Kiss Balázs: A szociális ígéretek hitelessége közpénzszázmilliókat lenyúló kispesti típusú újgazdagproli szociktól???

"Ezeket az embereket soha nem érdekelte a szegények és eles

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
A szociális ígéretek hitelessége közpénzszázmilliókat lenyúló kispesti típusú újgazdagproli szociktól???

"Ezeket az embereket soha nem érdekelte a szegények és elesettek sorsa. Ők csak rájöttek, hogy a 2%-os libsi pénzmágnás réteg soha nem tud demokratikus választásokon nyerni, ezért meg kell nyerjék maguknak a szocialistákat, akikkel együtt kormányozni tudnak. Mint egy okos egér, amely felült a buta elefánt hátára és a fülébe súgva irányítja azt. Évtizedekig hatalmon tudtak maradni ezzel a módszerrel Magyarországon is, ez volt az MSZP-SZDSZ koalíció. Aztán jött Orbán Viktor, és vége lett ennek a libsi uralomnak. Ezért támadják Orbánt ádázul és vég nélkül. Bármilyen eszközzel, bármilyen manipulatív propagandával. Tudják jól, hogy pont a szociálisan érzékeny emberek nagyon naivak és bármit elhisznek. Ezért céloznak erre a propagandájukban is."

0

Nyelik a Soros-propagandát, mint kacsa a nokedlit

A Szargetini jelentés megszavazásával egyidőben elöntötte a közösségi médiát a Magyar Kormányt támadó Soros-propaganda is. Még olyan ismerőseim is elkezdték osztogatni ezeket a hazugságokat, akik azelőtt soha nem politizáltak. Alattomos és manipulatív az ilyen kampány, egyetle...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.