2019. október 16., szerda

FB-RSS feed for Kiss Balázs: Photo - Klímahisztéria helyett összefüggések : #klímaváltozás mindig is volt, legfeljebb nem jegyezte fel az emberi civilizáció. Kis jégkorszak, XVII. század (az a tizenhe

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs

Klímahisztéria helyett összefüggések : #klímaváltozás mindig is volt, legfeljebb nem jegyezte fel az emberi civilizáció. Kis jégkorszak, XVII. század (az a tizenhetedik)

Mindig azt nézzük, kinek az érdeke (jelen esetben, hogy csatlakozzunk az irracionális klímahisztihez, mert nem ám hétköznapi gyakorlati dolgokat emlegetnek a klímarettegő menetelők mint pl. komolyabb szelektív szemétgyűjtés, környezet szemétmentesítése, stb...) !!!!
NEM segíteni akarnak a távirányított álcivil "zöldek" ! Adóztatni, elvenni, korlátozni, kontrollálni, minden országnak "klímavédelmi" politikát diktálni (persze árukapcsolással megkapják a totalitárius libsizmust hozzá), világállamot építeni.

Az egymással versengő értelmezések, magyarázatok, verziók kiválasztásában nagy segítségünkre lehet "a cui bono, kinek jó, kinek használ?" Ezt a kérdést úgy is fel szokták tenni, hogy cui prodest, kinek az érdeke, kinek fontos?

https://nemzeti.net/lazadas-a-kihalas-ellen-vagy-inkabb-a-h…

You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.