2018. január 27., szombat

FB-RSS feed for Kiss Balázs: NÉPESSÉGCSERÉN DOLGOZNAK SOROSÉK

AZ LMP AFGÁN SZAKÉRTŐJÉNEK APJÁT NEM ENGEDIK BE AFGANISZTÁN TERÜLETÉRE

A Fidesz szerint a Soros-szervezetek Magyarország jel

FB-RSS feed for Kiss Balázs

FB-RSS feed for Kiss Balázs
NÉPESSÉGCSERÉN DOLGOZNAK SOROSÉK

AZ LMP AFGÁN SZAKÉRTŐJÉNEK APJÁT NEM ENGEDIK BE AFGANISZTÁN TERÜLETÉRE

A Fidesz szerint a Soros-szervezetek Magyarország jelenlegi népességét migránsokra cserélnék, a magyarok csak megtűrtek lennének hazájukban. A milliárdos spekuláns által pénzelt Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület vezetője korábban úgy nyilatkozott: a migránsok eleve jobbak, mint a hazai népesség. Ennek a szervezetnek a programvezetője volt korábban Szél Bernadett, az LMP társelnöke is, akinek nemzetbiztonsági átvilágításon elbukott afgán születésű szakértőjéről kiderült, apját a mai napig nem engedik be Afganisztánba.

– A Soros-szervezetek gyakorlatilag egy népességcserén dolgoznak, migránsokat szeretnének látni Magyarországon a magyar emberek helyett – rea­gált Halász János tegnap arra, hogy az Origó keddi cikkében idézett egy, a hírportálon 2015-ben megjelent interjúból.

Ebben Melegh Attila, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület felügyelőbizottságának (fb) elnöke a migránsválság csúcspontján arról beszélt: a bevándorlás azért is jó, mert szinte mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség. A Fidesz-frakció szóvivője elfogadhatatlannak tartja a Soros György által is támogatott Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület fb-elnökének nyilatkozatát. – Ha nem állítjuk meg a Soros-tervet, akkor látjuk, ez vár Magyarországra.

A SOROS-SZERVEZETEK SZERINT A BEVÁNDORLÓK ELEVE JOBBAK A MAGYAROKNÁL

Ők gyakorlatilag bevándorlóországgá akarnak tenni bennünket, ahol majd jó, hogy ha a magyar embereket megtűrik – közölte Halász János. Leszögezte: ezt nem engedik meg, magyar Magyarországot akarnak, ezért is nagyon fontos a Stop Soros törvénycsomag, amelyet a frakció támogat.

Melegh Attila szociológus 2015-ben az Origónak – nem túl fényes lényeglátásról tanúságot téve – arról beszélt: Magyarország milyen jól is járna, ha befogadná a migránsokat, akik majd gazdasági növekedést hoznak az országnak, és feltöltik a hiányszakmákat, például „orvosok lesznek". Melegh sötét jövőt jósolt a befogadást megtagadó Magyarországnak: elfogy a népesség és a nyugdíjrendszer is összeomlik bevándorlók nélkül.

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesülethez szoros szálak fűzik az LMP társelnökét, miniszterelnök-jelöltjét is. Szél Bernadett 2002-ben a Soros György által támogatott szervezet programvezetője volt. Szél Bernadett később már LMP-s politikusként támogatásáról biztosította a brüsszeli kötelező kvótát, a határkerítés és az Orbán-kormány szigorú bevándorláspolitikája ellen foglalt állást.

Közben újabb érdekes részletek láttak napvilágot a Szél Bernadett LMP-s társelnök által a nemzetbiztonsági bizottságba jelölt, az Alkotmányvédelmi Hivatal átvilágításán megbukott afgán születésű szakértő, Janan Mir­wais ügyében.

A Híradó.hu szerint Mirwais nemzetbiztonsági átvilágításának sikertelenségében nem csupán származása, hanem az is közrejátszhatott, hogy valamilyen oknál fogva édesapja egyszerűen nem léphet be Afganisztán területére, hiába állampolgára a közép-ázsiai országnak. Mirwais az ügy kapcsán tett közleményében elismerte, hogy elbukott az átvilágításon, és nem vehet részt a bizottság zárt ülésein, azonban a menekültekhez és a bevándorlókhoz fűződő kapcsolatát nem részletezte.

A migránsokhoz fűződő viszonyáról árulkodik az az eset, amikor 2013 novemberében Mirwaist nem engedték be a Morrison's nevű budapesti szórakozóhelyre. Az LMP szakértője az őt ért diszkriminációt perre vitte, majd megállapodott a szórakozóhely vezetésével, hogy „a hely rendezzen egy menekültbulit, ahova ingyenes lesz a belépés, és kifejezetten menekülteket várnak majd".

Szél Soros-támogatású szervezetekben vállalt feladatai, a bevándorlást, a kötelező kvótát támogató nyilatkozatai mellett az afgán származású, az átvilágításon fennakadt LMP-s szakértő az oka annak, hogy Németh Szilárd fideszes képviselő nem tartaná szerencsésnek a jövőben, ha az LMP társelnöke továbbra is részt venne a nemzetbiztonság bizottság munkájában.

A Magyar Időknek az alelnök elmondta: felháborítónak tartja, hogy egyes jogvédők a magyar nemzeti érdekkel ellentétes módon segítenek bizonyos szervezeteknek.

M. I. - 2018. JANUÁR 25. CSÜTÖRTÖK 07:42

Népességcserén dolgoznak Sorosék | Magyar Idők

A Fidesz szerint a Soros-szervezetek Magyarország jelenlegi népességét migránsokra cserélnék, a magyarok csak megtűrtek lennének hazájukban. A milliárdos spekuláns által pénzelt Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület vezetője korábban úgy nyilatkozott: a migránsok eleve jobb...
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.