2018. január 21., vasárnap

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ: Photo - ️INFORMÁTOR MŰSORVEZETŐ: Bohár Dániel - Losonczi Kata - Szarvas SzilveszterÚjra meglengette a morálbárdot a liberális médiabir

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ

FB-RSS feed for 2018 - ÚJRA Fidesz KDNP Orbán Viktorral - HAJRÁ
[unable to retrieve full-text content]

️INFORMÁTOR
MŰSORVEZETŐ: Bohár Dániel - Losonczi Kata - Szarvas Szilveszter

Újra meglengette a morálbárdot a liberális médiabirodalom, szerintük az egyház nem politizálhat. Persze az mindig kivétel, ha valaki az Orbán-kormányt szidja, vagy a migránsokat védi. Ilyen esetekben nem hogy szabad politizálni, hanem egyenesen kötelező.

Érdekes, hogy amikor Iványi Gábor metodista lelkész azt nyilatkozta a 168 Órának az Orbán-kormányról, hogy szerinte már régóta börtönben kellene lenniük, vagy amikor Iványi Soros Györgyöt jelölte béke Nobel-díjra, akkor az ellenzéki média nem attól volt hangos, hogy vallási vezetők nem politizálhatnak.

Az Informátor bemutatja, az ellenzék és a liberálisok hogyan vélemény-terrorizálják a papokat és hogyan rekesztik ki a konzervatív álláspontot.

INFORMÁTOR / 2018.01.19.
You received this email because you set up a subscription at Feedrabbit. This email was sent to you at partizaninfo@gmail.com. Unsubscribe or change your subscription.